Results 3,136 to 3,150 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
04-06-2012, 11:04 #3136
Κοριτσάκια, κοριτσάκια που μου εξαφανιστήκατε; Ελπίζω να μαυρίζετε τις κορμάρες σας σε καμμία παραλία!!:smirk:
Εγώ είμαι καλά σήμερα, αλλά χθες πήγα στο μεξικάνικο που λέγαμε, έφαγα λίγο από διάφορα και στις 3 τη νύχτα ξύπνησα με τρομερή τάση για εμετό (τον οποίο δεν απέφυγα), οπότε ό,τι έφαγα το έβγαλα. Μάλλον έπαθα τροφικη δηλητηρίαση, ήπια ευτυχως. Οπότε σήμερα έχω ένα στομάχι χάλια και δεν είμαι καθόλου σίγουρη τι θα καταφέρω να φάω.
Καλή μέρα να έχουμε και καλή εβδομάδα!!
- 04-06-2012, 12:04 #3137
Καλημέρα κορίτσια!
Αλεξάνδρα περαστικά σου! Μην πιέζεσαι να φας σήμερα που το στομάχι σου είναι ευαίσθητο. Φάε ελαφριά και ότι κατεβαίνει με ευκολία απλά φρόντισε να τρως λίγο και συχνά γιατί μόλις συνέλθει το στομάχι θα σε πιάσουν υπογλυκαιμίες και τάση για υπερφαγία. Εγώ τουλάχιστον αυτό παθαίνω! Εμένα με βοηθάνε οι μπανάνεςείναι βασικά και το μόνο φρέσκο που μπορώ να φάω μετά από εμετούς χωρίς να με πειράξει. Ελπίζω να νιώσεις σύντομα καλύτερα
Ριάκι μου πολυ χαίρομαι που μπαίνεις σε καλούς ρυθμούς. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος αυτού του μήνα θα έχουμε πάρτυ
04-06-2012, 12:50 #3138
Ελάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής μονο μπανάνα μπορώ να κοιταζω χωρίς να μου έρχεται αναγούλα, οπότε θα ακούσω το σώμα μου που σε αυτές τις περιπτώσεις ξέρει καλύτερα και μας καθοδηγεί.
04-06-2012, 19:53 #3139
Originally posted by alexan972
Κοριτσάκια, κοριτσάκια που μου εξαφανιστήκατε; Ελπίζω να μαυρίζετε τις κορμάρες σας σε καμμία παραλία!!:smirk:
Εγώ πάντως έλιωσα στην παραλία, χθες και σήμερα!!
Hi giiiirls!
Τι μου κάνετε? Μου λείψατε!:starhit:
04-06-2012, 20:11 #3140
Γεια σου βρε Έρι μου! Κι έλεγα ότι όλες εξαφανιστήκατε!! Μπράβο σου που ευχαριστήθηκες ήλιο κα θάλασσα, πρέπει να συνθέσουμε και λίγη βιταμίνη D να φτιάξει η διάθεσή μας, ε; :smirk:
Λοιπόν, σήμερα έχω φάει λίγα πράγματα, βασικά 1-2 κριτσίνια με σπανάκι και ηλιόσπορους, λίγη μπανάνα και 2 βερίκοκα. Είμαι καλύτερα όμως, οπότε λέω να φάω μία πιτούλα σουβλακιού ψημένη στο φούρνο με ζαμπόν και τυρί (σαν πιτσάκι) μαζί με λίγο μαρούλι για βράδυ.
Μαύρισες Εράκι μου;
04-06-2012, 21:25 #3141
Originally posted by alexan972
Μαύρισες Εράκι μου;
Είμαι ολοκόκκινη και βράζω, σταδιακά θα γίνει μαύρισμα.
Το πιτσάκι σου μπορείς να το ψήσεις άνετα επάνω μου!! :P
Aλεξάνδρα μου περαστικά σου, εύχομαι να στρώσει η κατάσταση σύντομα και να τρως κανονικά.
Παιδιά εγώ έχω αρχίσει πια και τα τρώω όλα με το ζόρι, τι γίνεται?
Ωστόσο νιώθω ότι περνάει τόσο γρήγορα το τρίωρο, το παθαίνετε κι εσείς?
04-06-2012, 21:36 #3142
Ας γράψω τα σημερινά μου λοιπόν:
Πρωί ~ Γάλα με all bran flakes και κράνμπερυς
Σνακ ~ 2 αποξ. βερίκοκα, 1 αποξ. δαμάσκηνο, 1 κουτ. ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι ~ Ψαρόσουπα, λίγα βλήτα, 1 1/2 φέτα ψωμί
Σνακ ~ 1 μπανάνα, 1 μαλακό παστέλι των 50 γρ.
Βράδυ ~ 1 ποτήρι γάλα, μπισκότο πολυδημητριακών, 2 μικρά νεκταρίνια.
04-06-2012, 23:56 #3143
Originally posted by eri
Παιδιά εγώ έχω αρχίσει πια και τα τρώω όλα με το ζόρι, τι γίνεται?
Ωστόσο νιώθω ότι περνάει τόσο γρήγορα το τρίωρο, το παθαίνετε κι εσείς?
Πραγματικά δεν μου έχει ξανασυμβεί και είμαι πολύ χαρούμενη!
Καλό βράδυ σε όλες!
05-06-2012, 12:29 #3144
Καλημέρα τριαδοκόριτσα!
Εράκι ζήλεψα με τις βουτιές σου. Εγώ αδιαθέτησα και δεν είχαμε και πολύ όρεξη για βόλτες σε παραλίες, αν και κάναμε και τις βόλτες μας.
ʼλεξ πως νιώθεις; Ελπίζω το στομάχι σου να είναι καλύτερα σήμερα
Εγώ βρε κορίτσια τι να σας πω. Αν και κάνω την διατροφή αυτή καιρό τώρα, ακόμη και όταν την κάνω κατά γράμμα, τις περισσότερες φορές πεινάω ή έχω τάση να φάω παραπάνω. Φαντάζομαι σχετίζεται με την αδηφαγική μου διαταραχή, αλλά αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα φαντάζομαι ότι δεν πεινάς ή δεν έχεις την τάση να φας παραπάνω. Έχω φτάσει και εγώ πάντως σε σημείο αρκετές φορές να τρώω μόνο και μόνο επειδή έχει περάσει το τρίωρο. Αλλά υπάρχουν και άλλες φορές που πάνω στην ώρα θέλω να ξαναφάω σαν απελπισμένη. Είναι ανάλογα στην φάση που είμαι τι να πω, παίζει ρόλο σίγουρα και η ψυχολογία μου που είναι πεσμένη τον τελευταίο καιρό λόγω οικονομικών και ανεργίας...
05-06-2012, 14:08 #3145
Καλημέρα κοριτσάκια!!
Έλι μου, σίγουρα αυτό σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση. Το γεγονός ότι ορισμένες φορές όντως δεν έχεις διάθεση να φας και τρως με το ζόρι νομίζω ότι δείχνει ότι το πρόγραμμα δουλεύει. Επομένως είναι μάλλον θέμα χρόνου το να μειωθούν σημαντικά αυτά τα σκαμπανεβάσματα, όταν αποσυνδέσεις το φαγητό από την ψυχολογία σου.
Παρόλο που δεν έχω μπει ποτέ στη φάση του τρώω και κάνω εμετούς μετά, υπήρχαν εποχές που συνέδεα τα πάντα με το φαγητό. Δηλαδή για να πάω κάπου και να διασκεδάσω έπρεπε να περιλαμβάνει και φαγητό με κάποιο τρόπο. Ήταν απόλυτα αδιανόητο να πάω, ας πούμε, σινεμά και να μην πάρω τον γνωστό κουβά με τα ποπ κορν. Και τώρα το κάνω τις περισσότερες φορές, αλλά τότε πήγαινα κυρίως για τον κουβά και λιγότερο για την ταινία. Για να πάω για ποτό επρεπε να ξέρω ότι πρώτα ή μετά θα πηγαίναμε να τσιμπήσουμε κάτι, αλλιώς αισθανόμουν ότι κατι λείπει απ' την διασκεδασή μου. Αυτό άρχισε να περνάει όταν, μεγαλώνοντας, άρχισα να είμαι πιο επιλεκτική με τους ανθρώπους γύρω μου (φίλους και συντρόφους) και όταν άρχισα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου που με γέμιζαν. Καταλαβαίνω τώρα ότι αυτό που ένιωθα ήταν κυρίως συναισθηματική πείνα. Και φυσικά το πρόγραμμα αυτό που κάνω τώρα (να είστε καλά ολες σας που σας βρηκα) με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να μπω σε μία σειρά (γιατί πάντα το φαγητό κρατούσε μία ξεχωριστή θέση στη ζωή μου).
Οι Κινέζοι λένε πως η κατάκτηση του πιο ψηλού βουνού ξεκινάει με ένα βήμα.
Ένα βήμα τη φορά και θα βρούμε το δρόμο μας...
05-06-2012, 14:11 #3146
Να σας γράψω και τα σημερινά μου:
Πρωί: 2 digesive με μέλι + 2 καρύδια + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Ενδιάμεσα: 1 φρυγανιά + 1 φέτα τυρί του τοστ + 1/2 ποτ. χυμό πορτοκάλι στιφτό
Μεσημέρι: κοτόπουλο στο φούρνο με ντομάτα και φέτα + 1 φλ. ριγκατόνι + σαλάτα μαρούλι
Σνακ: 1 μπάρα δημητριακών + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Βράδυ: τοστ ζαμπόν - τυρί + 2-3 φύλλα μαρούλι
05-06-2012, 15:22 #3147
Τις τελευταίες δύο μέρες ξέσπασα και πάλι στο φαγητό...
Έχω αγχωθεί πολύ με τα οικονομικά μας και τι θα κάνουμε σε λίγους μήνες από τώρα. Είναι και ο άντρας μου πολύ προβληματισμένος και πραγματικά δεν ξέρουμε που θα βρισκόμαστε. Νιώθω όλα να είναι τόσο ρευστά και επειδή είμαι και χαρακτήρας που αποζητώ την σταθερότητα και την σιγουριά (Ταύρος γαρ) νιώθω εντελώς εκτός από τα νερά μου. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο να βρω μία δουλειά από τα 19 μου. Και τώρα βρίσκομαι να κάθομαι και να νιώθω και εξαντλημένη. Ειλικρινά αν δεν είχα και αυτή τη διατροφή να με επαναφέρει στα λογικά μου και σε μία τάξη θα το είχα χάσει κορίτσια! :crazy:
05-06-2012, 19:47 #3148
Καλησπέρα κορίτσια μου καλά!
Ελάκι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα και το σπιτικό σου και να πάρεις και πάλι τα πάνω σου.
Δυστυχώς για όλους τα πράγματα είναι τόσο ρευστά και κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει τελικά σ' αυτή τη χώρα.
Αλεξανδράκι μου, πόσο δίκιο έχεις για την συναισθηματική πείνα! Κι εγώ τα ίδια έκανα μέχρι και πέρσι το καλοκαίρι, στις εξόδους μου.
Τι βλακεία τελικά! Απλά πρέπει να τα βάλεις κάτω με τον εαυτό σου, να τον ξαναγνωρίσεις μην σου πω, για να καταλάβεις τα λάθη σου και να κάνεις κάτι.
Εγώ την φλασιά την έπαθα απο το Πάσχα και μετά. Σαν κάποιος να μου άνοιξε τα μάτια και κατάλαβα γιατί έφτασα στο σημείο που έφτασα και για ποιούς λόγους έτρωγα τις περισσότερες φορές.
Και μετά για καλή μου τύχη βρήκα και εσάς. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξεκινήσω από κάπου, αλλά δεν είχα ιδέα από που.
Με την διατροφή αυτή κατάλαβα ακόμη περισσότερα πράγματα για εμένα.
Το μόνο που εύχομαι είναι να μην ξαναγυρίσω ποτέ στα λάθη του παρελθόντος.
05-06-2012, 21:59 #3149
Καλησπέρα!
Έρη μου μην ανησυχείς όσο περισσότερο κάνεις αυτή τη διατροφή τόσο πιο πολύ θα απομακρύνεσαι από τον παλιό σου εαυτό. Και εγώ που ακόμη καταφεύγω σε υπερφαγικά δεν έχω καμία σχέση με το πως ήμουν. Ακόμη και τώρα που είμαι σε κακή ψυχολογία έχω απλά τις καλές και τις κακές μου μέρες και στο τέλος όλα ισοφαρίζουν οπότε δεν βάζω κιλά ή αν βάλω βάζω 1-2 και μετά τα χάνω. Το θέμα το δικό μου είναι πως θα καταφέρω να φτάσω σε κανονικό BMI με αυτά τα μπρος πίσω που κάνω....
Ωστόσο ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσω πίσω γνωρίζοντας πλέον αυτή τη διατροφή που την έχω κάνει κτήμα μου και καθημερινότητα μου.
Πάντως αυτές οι φλασιές που ξαφνικά ξεκαθαρίζουν όλα και βρίσκεις ξαφνικά νέα δύναμη να παλέψεις είναι πολύ όμορφες! Μία τέτοια φλασιά περιμένω και εγώ να μου έρθει για να μείνω πιστή στο πρόγραμμα μου αρκετά ώστε να χάσω το περιττό μου βάρος
05-06-2012, 22:18 #3150
Originally posted by Eli
Πάντως αυτές οι φλασιές που ξαφνικά ξεκαθαρίζουν όλα και βρίσκεις ξαφνικά νέα δύναμη να παλέψεις είναι πολύ όμορφες! Μία τέτοια φλασιά περιμένω και εγώ να μου έρθει για να μείνω πιστή στο πρόγραμμα μου αρκετά ώστε να χάσω το περιττό μου βάρος
Να ΄ξέρες εγώ πόσα χρόνια την περίμενα. Διψούσα για αλλαγή, αλλά που κουράγιο.
Ακόμη βέβαια δεν έχω πιστέψει για τα καλά ότι μπορώ να το πάω μέχρι τέλους. Όμως θα το παλέψω. Η αρχή έγινε, με επιτυχία τολμώ να πω.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή