τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 211
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 211 of 427 FirstFirst ... 111161201209210211212213221261311 ... LastLast
Results 3,151 to 3,165 of 6392
    Senior Member
    Σημερινό μενού:

Πρωί ~ Κρητικό τόστ, 2 νεκταρίνια
    Σνακ ~ 1 μπανάνα, 2 κουλουράκια σπανάκι
    Μεσημέρι ~ Φακές, φέτα, αγγουροσαλάτα, 2-3 ελίτσες, 1 φ. ψωμί
    Σνακ ~ κεράσια, 1 βρωμομπισκότο
    Βράδυ ~ 1 μικρό ψωμάκι -από τα γνωστά- με τυρί και γαλοπούλα, 2 νεκταρίνια.

Senior Member
    Καλημέρα - Καλημέρα!!!!!!

Χαθηκα ξερω, αυτο το τριημερο που τελικα εγινε για εμενα 4 ημερο λογω του οτι αρρωστησε το βλαστάρι μου, ετρεχα σαν το Βεγγο !!! Που χρόνος για ημερολογια κ τα σχετικα... εκανα κ κανα δυο κουτσουκελες θα δειξει

Alexandra φανταζομαι τη χαρα σου οταν ειδαν τη διαφορα οι δικοι σου!!!! Χαιρομαι πολυ που αρχισες να εισπραττεις συγχαρητηρια!!! keep walking!!!

eri.... τσιτσιριστη ερηηηη.... ποσο σε ζηλευωωωωω.... θέλω κι εγω τις ξαπλες μου στη παραλιαααα αλλα εδω εχει εναν τρελλο αεραααααα .... φφφφφ θελω να μπει δυναμικα το καλοκαιριιιιιιιιιιιι

Eli , ενα θα σου πω... το αγχος με τα οικονομικα ειναι τοσο εντονο που σημερα ξυπνησα κατα τις 4 το πρωι απο ενα ονειρο τραγικό.... εβλεπα οτι απεβιωσε ο αντρας μου κ οτι την επομενη μέρα δεν ειχα ουτε γαλα για τον μικρο.... Σήμερα τον ξεκιναω κι αυτον στεγνα σαλατες.... εχω αγχωθεί κ με τα κιλα που εχει κι εκεινος φφφφφ ....
    Ζούμε στιγμες που ουτε φανταζομασταν... κ αυτο το πραγμα να μην ξεκαθαριζει το τοπιο να τελειωνουμε... μας εξουθενωνει ψυχικα .... ελπιζω ομως... τουλαχιστον να ξεκαθαρισει το τοπιο. Να αρχισουμε να κανουμε σκεψεις κ ονειρα για το πως θα κινηθούμε... γιατι αυτη τη στιγμη οι περισσοτεροι ειμαστε παγωμένοι.
    Η διατροφή αυτη συμφωνω μαζι σου, βελτιώνει τα μέσα μας ....ελπιζω να βελτιωσει κ τα εξω μας.

Σήμερα λοιπόν τα δικα μου:

7:30------>2 κριθινα παξιμάδακια+2φ μιλνερ+χυμό απο 2 πορτοκαλια
    10:30---->2 αποξηραμένα βερύκοκα+λιγα καρύδια
    1:30------>1 μπαρα ελληνικη
    4:30-----> ψάρι+ 2 κριθινα παξιμάδακια+ πρασινη σαλάτα
    7:30-----> χυμό στο μπλέντερ
    10:30----> μια σαλάτα με 50γρ μυζιθρα ανάλατη+ 1 παξιμαδακι κριθινο

Senior Member
    καλαααααααααα εφτιαξα εναν σολομο... δεν υπάρχει!!!

σε λαδοκολα τυλιγουμε μια φετα σολομο την οποια εχουμε αλειψει με μουσταρδα λεμονι ανιθο λαδακι λιγο κ δυο φετες λεμόνι και ψηνουμε στους 180

σε 15' εχει γινει ενα φαιιιιι....

Senior Member
    Τέλεια Ρία μου καλοφάγωτος ο σολομός! Εγώ έκανα μία μανιταρόπιτα σήμερα και τώρα περιμένω να πάει 5 για να την δοκιμάσω :roll:
    Όσο για τα ψυχολογικά άστα όλοι τα ίδια τραβάμε. Πάντως χθες πολύς κόσμος έχασε τον ύπνο του και μάλλον έφταιγε και το φεγγάρι... τι να πω! Πόσο δίκιο έχεις για την ψυχική εξουθένωση, είναι η πρώτη φορά που αν και δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο νιώθω τόσο κουρασμένη! Νιώθω να κρεμόμαστε όλοι από μία κλωστή έτοιμη να κοπεί, θυμώνω, απογοητεύομαι αλλά δεν βρίσκω την δύναμη να κάνω κάτι, και να κάνω τι;

Senior Member
    μανοταροπιτα ε? μμμμμ... καλοφαγωτη επισης Ελλη μου!

Δεν ξέρω αν φταιει το φεγγαρι ή ο κοινωνικοοικονομικοπολιτι κός εφιαλτης που ζουμε στη χωρα μας... αλλα εχουμε χασει τον υπνο μας ναι... γιατι μας εχουν σκλαβωμενους κ εμεις νομιζαμε οτι ειμαστε ελευθεροι εως τωρα... που θα πάει θα σπασει το σπυρι...

Senior Member
    Κορίτσιαααα ουουυυυ

Συνταγή μανιταρόπιτας :bigsmile: :
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid222423

Senior Member
    νοστιμη εγινε????

Senior Member
    Πολύ νόστιμη, ελαφριά και χορταστικότατη! :bigsmile:

Senior Member
    :wow: Ουυυπς, τι ωραία πράγματα μυρίζουν εδω? :wow:
    Μανιταρόπιτες, ψαράκι στη λαδόκολλα... φαντάσου να μην είχα φάει και το σνακ μου..τι θα πάθαινα με αυτά που γράφετε!
    Είστε μεγάλες ξεμυαλίστρες!!!! :P

Senior Member
    Οι τριάδες Έρη μου θέλουν και καλοπέραση! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Οι τριάδες Έρη μου θέλουν και καλοπέραση! :lol:

Αυτό ξαναπές το! Δοξάζω τον καλό Θεούλη που υπάρχουν οι τριάδες και μπορώ να τρώω απ΄όλα!!:tumble:

Senior Member
    Γεια σας κι από μένα κοριτσάκια!!
    Συμφωνώ με όλες σας για αυτά που λέτε για τη διάθεση, ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος (η πανσέληνος...) κι ήρθε κ έδεσε. Προσπαθώ να το παίρνω θετικά και σκέφτομαι ότι αποκλείεται να πεθάνουμε 10 εκατ. άνθρωποι. Ε, όπως θα επιβιώσουν όλοι θα επιβιώσουμε κι εμείς. Βέβαια υπάρχουν και φάσεις που με παίρνει πολύ από κάτω, τρέχω όλη μέρα, δουλεύω και σε δεύτερη δουλειά - ευτυχώς όχι κάθε απόγευμα - και μεγαλώνω μόνη μου το μικρό και μερικές φορές αγανακτώ. Και σημειωτέον ότι έχω και δύο πτυχία και κάνω και μεταπτυχιακό αυτήν την περίοδο (όχι ότι αυτό λέει κάτι, αλλά μερικές φορές λέω ρε πού@#%η μου, ούτε τα εισιτήρια μου που έδωσα στα λεωφορεία να πηγαινοέρχομαι στις σχολές δεν βγάζω, τζάμπα ο κόπος...). Αλλά, δεν βαριέσαι, ευτυχώς που βγήκε λίγο ο ήλιος για να ανεβούμε κάπως. Ουφ, τα 'πα και ξεθύμανα!!
    Θα φτιάξω και τη μανιταρόπιτα της Έλης και θα μου ανέβει κι άλλο η διάθεση!! :smilegrin:

Senior Member
    Να γράψω και τα σημερινά μου:

Πρωί: 1/2 τοστ ζαμπόν - τυρί + 2 δαμάσκηνα αποξ.
    Ενδιάμεσα: 1/2 τοστο ζαμπόν - τυρί + 2 δαμάσκηνα αποξ. (για ποικιλία)
    Σνακ: 1 χυμό πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 1 μπιφτέκι + λίγες πατάτες τηγανητές + σαλάτα μαρούλι
    Απογευμα: 2 digestive + 1 βερίκοκο + 1 καρύδι
    Βράδυ: 2 φρυγ. με έμενταλ + 2 φύλλα μαρούλι

Senior Member
    Καλώς το Αλεξανδράκι μας το παραπονεμένο
    Έχεις κι εσύ τα δίκια σου βρε κοριτσάκι μου, όταν έχεις και παιδί/α να μεγαλώσεις είναι ακόμη πιο ζόρικα τα πράγματα.
    Πόσο μάλλον όταν το κάνεις και μόνος.
    Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε, σάμπως μας έχει μείνει και τίποτε άλλο?

Όσο για την μανιταρόπιτα της πλανεύτρας Έλης, από την ώρα που διάβασα την συνταγή, την κάνω εικόνα και την βλέπω έτοιμη και αχνιστή μπροστά μου!!!:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by eri

Όσο για την μανιταρόπιτα της πλανεύτρας Έλης, από την ώρα που διάβασα την συνταγή, την κάνω εικόνα και την βλέπω έτοιμη και αχνιστή μπροστά μου!!!:smilegrin::smilegrin:
    Ναι, σκέφτομαι να την κάνω το Σ/Κ. Πήρα ταχίνι και αύριο λέω να κάνω τα βρωμομπίσκοτα!!