τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 214
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 214 of 427 FirstFirst ... 114164204212213214215216224264314 ... LastLast
Results 3,196 to 3,210 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλημέρα τριαδόκοσμε!
    Χθες και εγώ σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια έκανα Αλεξάνδρα μου! Ήταν πραγματικά υπέροχη, τόσο που έφαγα μεσημέρι και βράδυ. Έριξα μέσα ψιλλοκομμένη πιπεριά, ντομάτα, μαϊντανό, ρόκα, ελιές σε ροδέλες, κουκουνάρι, λίγο σκορδάκι, φρέσκο κρεμμύδι, αλατάκι, ελαιόλαδο και ρίγανη και ήταν μούρλια!
    Μπράβο βρε Έλι μου! Μαϊντανός! Κι έλεγα τι μου έλειπε...
    Εγώ το αυγό το βραστό το τρίβω στον χοντρό τρίφτη μέσα στη σαλάτα και έρχεται και δένει με το λαδάκι και κάνει μία σαλτσούλα μούρλια!!

Senior Member
    Γειά σας κορασίδες!
    Όλες καλα?
    Εγώ λίγο περίεργα, προσπαθώ να καταλάβω τι έχω, μάλλον έχω κρυώσει, η κοιλιά πονάει και έχω αυτό το σπαστικό γουργουρητό ...αναρωτιέμαι μήπως περνάω καμια ελαφριά γαστρεντερίτιδα.
    Ούτε νερό δεν έχω όρεξη να πιω. :no:

Senior Member
    Originally posted by eri
    Γειά σας κορασίδες!
    Όλες καλα?
    Εγώ λίγο περίεργα, προσπαθώ να καταλάβω τι έχω, μάλλον έχω κρυώσει, η κοιλιά πονάει και έχω αυτό το σπαστικό γουργουρητό ...αναρωτιέμαι μήπως περνάω καμια ελαφριά γαστρεντερίτιδα.
    Ούτε νερό δεν έχω όρεξη να πιω. :no:
    Αχ, βρε τσαμένο... Περαστικά σου, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς πολύ! Μην πιέζεις το στομάχι σου, νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις το σώμα σου...

Καλησπέρα σας,
    Βλέπω οτι το topic αυτό έχει περιστραφεί γύρω από τα 3ωρα και τις 3άδες της Ria.

Έχω μία απορία, συγνώμη αν κάπου έχει σχολιαστεί μέσα στις 128 σελίδες, αλλά δε βρήκα κάτι σχετικά.

Ria από ότι καταλαβα ήσουν βουλιμική, ήταν κομμάτι του προβλήματός σου οτι δε μπορούσες να μπεις στη διαδικασία να μαγειρεύεις; Καθότι πολλά από τα φαγητά χρειάζονται προετοιμασία, αναρωτιέμαι αν και αυτό ήταν κομμάτι που έπρεπε να το δουλέψεις ψυχολογικά.

Για παράδειγμα εγώ δε μπορώ να μαγειρέψω ή να προετοιμάσω φαγητό που να παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο η ετοιμασία μίας σαλάτας και είναι καθαρά ψυχολογικό. Νιώθω οτι πρέπει να φάω τώρα. Επίσης η διαδικασία του να ξεκινήσω να μαγειρεύω για όταν θα πεινάσω, πάλι μου φαίνεται αδύνατη γιατί με το που θα αρχίσω να ασχολούμαι με φαγητό (έστω και χορτάτη) θα νιώσω οτι πρέπει να φάω. Φυσικά καταλήγω να φάω κάτι άλλο από το φαΐ που ετοιμάζω....

Ευχαριστώ!

Senior Member
    καλησπέρα κορίτσια!!!

ερη περαστικά!!!! κυκλοφορουν ενα σωρο ιωσεις αυτη τη περιοδο... αν δεν εχεις πυρετο... θα ειναι κατι που θα περασει συντομα!

Ελλη, δε χαθηκε ο κόσμος με ενα παγωτο μικρό κ σοκολάτα. Αυτό είναι πολυ σημαντικό κ αφου εχεις κανει ψυχοθεραπεία προφανως το εχεις δουλεψει. Υπερφαγικό για τον καθένα μας ειναι διαφορετική ποσοτητα φαγητού. Απαιτούνται μερικες χιλιαδες θερμιδες για να παχύνουμε... που σιγουρα μια σοκολάτα δεν τις εχει... απολαυσε μικρες μικρες απολαυσεις χωρις ενοχες :love: (οι ενοχες ανοιγουν τον κυκλο... τον γνωστο κυκλο κ ειναι αδικο για μια τοσο δα σοκολατιτσα )

Κυβέλη καλησπέρα,
    βουλιμικη δεν ημουν ποτε, εμετους δεν εχω προκαλεσει ποτέ. Συναισθηματικη υπερφαγια ειναι η αιτία, ή αλλιως αδηφαγική διαταραχή.
    η προετοιμασια του φαγητου ηταν ενα προβλημα οντως.. που προσπαθω να το αντιμετωπισω με τον εξης τρόπο. 3ωρα και οργανωση τροφων στο σπίτι. Συνηθως την ωρα που προετοιμαζω το μεσημεριανο εχω φαει σνακ οποτε δεν τρεχω τελευταια στιγμη πεινασμενη να ετοιμασω κατι να φαω για μεσημέρι ή βραδυ. Επίσης μη φανταστεις οτι φτιαχνω περιπλοκα κ χρονοβόρα γευματα... απλά πραγματα.

Senior Member
    καλημέρα!!!!

Senior Member
    κορίτσια, δεν αντεξα.... ζυγιστηκα....

αδιαθέτησα εχθες, οποτε ειμαι κ φουλ πρισμένη... παρολα αυτα---->

-3 κιλα:tumble:

Senior Member
    Originally posted by ria
    κορίτσια, δεν αντεξα.... ζυγιστηκα....

αδιαθέτησα εχθες, οποτε ειμαι κ φουλ πρισμένη... παρολα αυτα---->

-3 κιλα:tumble:
    ΩΩΩΩΩΩ!!! Μπράβο Ριάκι!!! Μπράβο!! :thumbup: Φοβερή ηθική ικανοποίηση (και των ρούχων μας βεβαίως-βεβαίως)!!! Μέσα σε πόσο διάστημα τα έχασες; Πόσο καιρό είχες να ζυγιστείς;

Καλημέρα κοριτσάκια!!
    Εράκι μου είσαι καλύτερα;

Senior Member
    Originally posted by Kyveli

Για παράδειγμα εγώ δε μπορώ να μαγειρέψω ή να προετοιμάσω φαγητό που να παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο η ετοιμασία μίας σαλάτας και είναι καθαρά ψυχολογικό. Νιώθω οτι πρέπει να φάω τώρα. Επίσης η διαδικασία του να ξεκινήσω να μαγειρεύω για όταν θα πεινάσω, πάλι μου φαίνεται αδύνατη γιατί με το που θα αρχίσω να ασχολούμαι με φαγητό (έστω και χορτάτη) θα νιώσω οτι πρέπει να φάω. Φυσικά καταλήγω να φάω κάτι άλλο από το φαΐ που ετοιμάζω....

Ευχαριστώ!
    Κυβέλη μου, κι εγώ αδηφαγική διαταραχή έχω, δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία των εμετών αλλά πάντα μου άρεσε να τρώω μέχρι του σημείου να νιώθω δυσφορία και να λέω πως "αν φάω την επόμενη μπουκιά θα τα βγάλω", αλλιώς δεν αισθανόμουν πως είχα ευχαριστηθεί το φαγητό. Ουσιαστικά ήταν ένα συναισθηματικό μπουκωμα.
    Εμένα πάντως μου συνέβαινε το εξής: όταν έκανα δίαιτα, επειδή δεν μπορούσα να φάω εγώ ήθελα να μαγειρεύω συνέχεια για τους άλλους. Και βέβαια, όταν έμεναν τα φαγητά έλεγα τι κρίμα να πάει χαμένο τόσο ωραίο φαγητάκι και το καταβρόχθιζα.
    Ίσως αυτό που σου λέει και η Ρία, να μαγειρεύεις το επόμενο γεύμα σου αμέσως μόλις έχεις φάει οπότε να είσαι χορτάτη και να μην κάνεις κέφι να το φας αμέσως.

Senior Member
    Αλεξάνδρα μου, στις 28/5 ζυγιστηκα... και με εδειξε 82,5 στον διαιτολόγο, με ρούχα.

την Πέμπτη θα ζυγιστώ πάλι εκει, και φυσικά θα ενημερώσω

Senior Member
    Έχασες 3 κιλά σε 2 εβδομάδες!!; Μπράβο Ρία, καταπληκτική απώλεια!!

Senior Member
    thanks <3

Senior Member
    σήμερα:

8.00---->1 τοστ με 2πλο τυρι κ μαρουλι
    11.00----> 1 φετα καρπούζι κ 1 κσ ξηρους καρπους
    14.00-----> σολωμο στη λαδοκολα+μαρουλι+1 κριθινο παξιμαδακι
    17.00----->χυμό στο μπλεντερ
    20.00----->γιουρτι με ξηρους καρπους δημητριακα+ μηλο
    23.00----->1 μπαλα χυμο στη καταψυξη+ 2 καρυδια

Senior Member
    Τα σημερινά μου:
    Πρωί: 2 digestive + 2 καρύδια + λίγο έμενταλ + 2 βερίκοκα
    Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1/2 ποτ. γάλα
    Μεσημέρι: λίγη σαλάτα με μαυρομάτικα (έμεινε λίγο από χθες) + σαλάτα μαρούλι
    Απόγευμα: 2 βρωμομπίσκοτα + λίγες σταφίδες
    Βράδυ: Ρυζότο με μανιτάρια φρέσκα και ανάμεικτα λαχανικά + 1 φέτα ζαμπόν + λίγη κρέμα γάλακτος (την επιθύμησα, βρε κορίτσια) + σαλάτα μαρούλι.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια μου!
    Πέρασα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Ρία μας που έχει πάρει τα πάνω της στην διατροφή της και τα κάτω της στα κιλά!!! Αναμένουμε και τα επίσημα αποτελέσματα Ρία μου τα οποία προφανώς θα είναι για πανηγυρικούς εορτασμούς!