Results 3,256 to 3,270 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
12-06-2012, 09:30 #3256
σήμερα
7.30------>τοστ με 2πλο τυρί + αγγουρι
10.30---->1 βρωμομπίσκοτο+2 αποξηραμένα βερύκοκα
13.30----->μια χουφτα καρυδια+ 2 αποξηραμένα βερύκοκα
16.30----->2 μικρά μπιφτέκια+άγγουροντομάτα+2 κριθινα παξιμαδάκια
19.30----->χυμό στο μπλέντερ με γιαούρτι
22.30----->κρητικό ντακο με μιση ντομάτα ενα παξιμάδακι κριθινο κ μια κσ τυρι τριμμενο
- 12-06-2012, 10:12 #3257
Αχ Ρία μου, πόσο δίκιο έχεις!! Το καλοκαίρι αλλάζει όλη μου η διάθεση!! Και σίγουρα βοηθάει και η διατροφή, τώρα που δεν λείπουν βιταμίνες και άλλα στοιχεία από την διατροφή μου, συν ότι δεν έχω το μόνιμο άγχος της δίατας, είναι πολύ καλός συνδυασμός για ανέβασμα της διάθεσης!!
Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί: 1 φρυγ. σικ. + έμενταλ + 1/2 μπανάνα
Ενδιάμεσα: 1 βρωμομπίσκοτο + 2 καρύδια + 2 δαμάσκηνα
Μεσημέρι: μπέργκερ με στρογγυλό ψωμάκι με 1/2 σνίτσελ κοτόπουλου + ντομάτα + μαρούλι + milner + κέτσαπ-μουστάρδα
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 δαμάσκηνα
Βράδυ: ίδιο με το μεσημέρι.
Θα φροντίσω μόνο να βάλω μπόλικο μαρούλι για να είναι αρκετό το φρέσκο.
12-06-2012, 10:13 #3258
Originally posted by ria
σήμερα
19.30----->χυμό στο μπλέντερ με γιαούρτι
12-06-2012, 10:15 #3259
Originally posted by ria
εντιτ: Αλεξάνδρα δεν ειναι τελεια η φωτοοοοο? αχχχχ καλοκαιριιιιιι... πάντα το καλοκαιρι νιωθω παιδι.... :smirk:
χαχαχαχα!!!
12-06-2012, 10:33 #3260
χαχαχα... στο ΕΥΧΟΜΑΙ απο καρδιας!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tlKoh...&feature=share
12-06-2012, 13:37 #3261
Καλησπέρα τριαδοκόριτσα!
Πετάει η ομάδα βλέπω, όλο χαρούλες και θετική ενέργεια μου είστε!
Πήγα και εγώ προυνό προυνό στο γυμναστήριο και έβγαλα τα απωθημένα μου! Ήδη νιώθω καλύτερα και η ενέργεια και η διάθεσή μου έχουν βελτιωθεί. Ααααχ και εγώ λατρεύω το καλοκαιράκι! Αν και το μόνο που με στεναχωρεί τα τελευταία χρόνια είναι ότι με τα περιττά κιλά που κουβαλάω δεν μπορώ να διαχειριστώ καλά το θέμα με την ζέστη. Κατά τα άλλα λατρεύω ότι έχει να κάνει με καλοκαιράκι!
Την Κυριακή έκανα και το πρώτο μου μπάνιο στην θάλασσα. Πήγαμε πρωινοί στον Σχοινιά και ομολογώ πως ήταν πολύ όμορφα και δεν το περίμενα! Πήγαμε σε ένα Beachbar πιο πέρα από τα πολυσύχναστα και αράξαμε και η θάλασσα ήταν καθαρή και καταχάρηκα βουτιές! Όσο για την διατροφή μπαίνει σε μία σειρά και πάλι και άρχισα και πάλι την καταγραφή του ημερολογίου μου. ʼντε να δούμε πως θα μας πάει και ο Ιούνιος...
12-06-2012, 13:50 #3262
Originally posted by alexan972
Έρι μου, με το καλό να γίνεις νονά!! Βρήκες ρούχα;
Aχ κοριτσάκια μου σας διαβάζω και σας χαίρομαι, είστε μέσα στη θετική ενέργεια!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Αλεξανδράκι μου έχω στη διάθεση μου δυο παρακαλώ φορέματα για την βάφτιση και μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσω ποιό τελικά θα βάλω.
Αν βλέπομαι, θα ποστάρω φώτο στο φβ, οπότε θα με καμαρώσεις. :smilegrin:
Αν δεν μου άρεσει το αποτέλεσμα, λέω να κάτσω στα αυγά μου και να αφήσω τα ποσταρίσματα για την ώρα. :P
12-06-2012, 17:11 #3263
Ξεσαλώνουμε βλεπωωωωωω
Aκους εκει, BURGER !!! κοπελιά διαιτα κανουμε εδω!!!:P
:kiss: τωρα περα απο τη πλάκα μηπως ειναι πολυ τοσο ασπρο ψωμί σε μια μερα??uzzled:
ερη ...ασε τα ψωφια ε... θελουμε κ φωτο κ f/b για να δουμε τη φωτο... :dork:
Έλλη, τη Πεμπτη το απόγευμα εχεις πακέτο :P ελπιζουμε να σε δουμε στο στο πλατό :lol:
κορίτσια μολις εκανα ενα ποδολουτροοοοο αχχχχχ απόλαυσηηηη.... πηρα κ μια λουφα για απολεπιση. Στο βραδινο ντους με βλεπω να ξελεπιαζομαι χαχαχαχα...μαζεψτε μεεεε
Η αυξημένη εκκριση σεροτονινης με εχει μετατρεψει σε χαζοχαρουμενη υπερ-προστατευτική μάνα του εαυτου μου... :crazy:
12-06-2012, 22:43 #3264
Originally posted by ria
Ξεσαλώνουμε βλεπωωωωωω
Aκους εκει, BURGER !!! κοπελιά διαιτα κανουμε εδω!!!:P
:kiss: τωρα περα απο τη πλάκα μηπως ειναι πολυ τοσο ασπρο ψωμί σε μια μερα??uzzled:
ερη ...ασε τα ψωφια ε... θελουμε κ φωτο κ f/b για να δουμε τη φωτο... :dork:
Έλλη, τη Πεμπτη το απόγευμα εχεις πακέτο :P ελπιζουμε να σε δουμε στο στο πλατό :lol:
κορίτσια μολις εκανα ενα ποδολουτροοοοο αχχχχχ απόλαυσηηηη.... πηρα κ μια λουφα για απολεπιση. Στο βραδινο ντους με βλεπω να ξελεπιαζομαι χαχαχαχα...μαζεψτε μεεεε
Η αυξημένη εκκριση σεροτονινης με εχει μετατρεψει σε χαζοχαρουμενη υπερ-προστατευτική μάνα του εαυτου μου... :crazy:
Τελικά το 2ο μπέργκερ δεν το έφαγα, μου φάνηκε όντως λίγο μπουκωτικό και έφτιαξα ένα μικρό πιτσάκι με τυρί-γαλοπούλα-πιπεριά-μανιτάρια και σαλάτα μαρούλι. Αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ νόστιμο το μεσημεριανό. Θα το φάω αύριο, επομένως, πάλι για μεσημέρι. Γενικά, δεν θέλω να μπω στη νοοτροπία να μετράω αν είναι πολύ το ένα ή το άλλο (χωρίς να κάνω γουρουνιές εννοείται), απλά να προσπαθώ να κρατάω τους συνδυασμούς, γιατί αλλιώς θα μου βγει το αντιδραστικό μου.
Έλι μπράβο σου, αυτό είναι το νόημα της διατροφής, χαλαρά και με διάθεση!!
12-06-2012, 22:43 #3265
Originally posted by eri
Originally posted by alexan972
Έρι μου, με το καλό να γίνεις νονά!! Βρήκες ρούχα;
Aχ κοριτσάκια μου σας διαβάζω και σας χαίρομαι, είστε μέσα στη θετική ενέργεια!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Αλεξανδράκι μου έχω στη διάθεση μου δυο παρακαλώ φορέματα για την βάφτιση και μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσω ποιό τελικά θα βάλω.
Αν βλέπομαι, θα ποστάρω φώτο στο φβ, οπότε θα με καμαρώσεις. :smilegrin:
Αν δεν μου άρεσει το αποτέλεσμα, λέω να κάτσω στα αυγά μου και να αφήσω τα ποσταρίσματα για την ώρα. :P
12-06-2012, 22:45 #3266
Ρία μου θα σε μαλώσω... ακούς εκεί δίαιτα! φτου κακά μακριά από εμάς! :lol:
Αν το burger είναι σπιτικό εγκρίνω, αν και για βραδινό θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ελαφρύ αλλά άμα το είχες τόσο άχτι Έρη μου χαλάλι σου! Το σημαντικό είναι μαζί με την διατροφή που κάνουμε να μην τροφοδοτούμε απωθημένα αλλά παράλληλα να παλεύουμε για το μέτρο, το μέτρο που χρειάζεται να έχουμε γενικά στην ζωή μας. Είναι λεπτές αυτές οι ισορροπίες και διαφορετικές για τον καθένα μας.
Εγώ σήμερα έφαγα καλά και σωστά και αύριο πάλι το πρωί θα ξυπνήσω και θα φύγω από το σπίτι για ποδήλατο ή γυμναστήριο. Αν δεν είχαμε και αυτή τη ζέστη να μας λιώνει θα ένιωθα σούπερ! Αλλά κορίτσια σήμερα το μεσημέρι παρέδωσα πνεύμα γύρω στις τέσσερις. Είχα ζαλάδες και έπεσα ξερή για ύπνο εννοείται με ανοιχτό κλιματιστικό και κλειστές πόρτες!
Ρία μου το έκανες το μπάνιο της Κλεοπάτρας με την νέα σου λούφα; Τι καλά που έχεις κεφάκια είναι ωραίο να έχουμε ανάλαφρη διάθεση. Εγώ έχω μερικά θέματα που δεν με αφήνουν να ηρεμήσω αλλά νιώθω καλύτερα όπως και να χει.
12-06-2012, 22:48 #3267
Originally posted by ria
Έλλη, τη Πεμπτη το απόγευμα εχεις πακέτο :P ελπιζουμε να σε δουμε στο στο πλατό :lol:, λογικά θα είμαι freee
12-06-2012, 23:32 #3268
κοριτσιαααααααα ουουου!!
μολις καθησα κατω... απο τις 6... γυρναγα να ξεχασω ....την πεινα μου χααχαχαχα
τη πεμπτη εχω ραντεβου κ θελω να εντυπωσιασω λεμε :lol:
ειπαμε εχουμε κ αδυναμιες :blush:
αν κυλουσε ετσι ενα 6μηνο θα γινομουν συλφις χαχαχα αλλα αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος :dork:
αλεξάνδρα, καλυτερα που δεν εφαγες μπεργκερ κ το βραδυ!! (μας επεσαν τα σαλια στο παρκε καλε... κ θα φουσκωσει!!!!:lol::lol
ελλη, αν δεν κανω διαιτα.... στο ΔΙΑΙΤΟλογο γιατι παω?? αστο αστο μη το πεις ....ειμαι κ παντρεμενη γυναικα!!!!:lol:
μπορει κ ναχεις κ δικιο... απο διαιτες σιγα, εχω ενα ντοσιε τιγκα...
καλο βραδυ όμορφες κ τσαχπινες φιλες .... σε λιγο καιρο θα ειμαστε ομορφες αδυνατες κ τσαχπινες χο χο! μάκια!!!
13-06-2012, 00:29 #3269
Εντάξει, ας γράψω κι εγώ μια φορά τι έφαγα!
Σας βλέπω τόσο επιμελείς και νομίζω ότι εγώ θα μείνω στην ίδια τάξη στο τέλος!!:bigsmile:
Οπότε έχουμε και λέμε:
Πρωί -- Γάλα με βρωμομπισκότο, 3 βερίκοκα
Σνακ -- 1 μπανάνα, 1 κριτσίνι πολύσπορο
Μεσημέρι -- Μπρόκολο βραστό με κολοκύθι και πατάτα, καπνιστό σολομό
Σνακ -- 2 ροδάκινα, 2 μπισκοτάκια gran cereale
Bράδυ -- Παξιμάδι με τριμμένη ντομάτα και φέτα.
13-06-2012, 00:34 #3270
Ωστόσο πότε θα ζυγιστώ οέο?
Ρητορική η ερώτηση.
Έχω ξεχάσει πλέον ότι υπάρχει και η ζυγαριά μέσα στο σπίτι μου.
Μεγαααάλη πρόοδος αυτό για μένα!!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή