Results 3,286 to 3,300 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
14-06-2012, 00:33 #3286
Originally posted by ria
κακουργαααααααα:lol::lol::lol:
Κορίτσια τα κατάφερα και δεν γουρούνιασα στο τραπέζι!! Έφαγα 1 κομμάτι μουσακά (σχετικά μέτριο σε μέγεθος, χωρίς πατάτα) + 2-3 κουταλιές ρυζάκι + σαλάτα. 2 ποτηράκια κρασί και 2 κουταλίτσες προφιτερόλ. Για τραπέζωμα καλά τα πήγα, νομίζω!!
Καληνύχτα κούρτσες, ες αύριον τα καλύτερα!!
- 14-06-2012, 09:45 #3287
Καλημέρες καλημέρεεεεες!!!!
Πώς μου είσαστε σήμερα; Διάβασα ότι πέφτει η θερμοκρασία και θα συνέλθουμε λιγάκι!
14-06-2012, 09:46 #3288
Originally posted by ria
το απόγευμα καφεδιαστηκα με τη κολλητη , οπότε πηγε περιπατο το προγραμμα... ηπια σπιτική λεμονάδα κ 1,3 (μιας φετας) κεικ μήλου
το βραδυ 1 καλαμάκι με ντομάτα κ πιτα ολικης....
νιωθω τουμπανο... πιο πολυ απο τυψεις παρα απο το φαγητό!!!
14-06-2012, 10:14 #3289
καλημέρα στις όμορφες.. μεσα- εξω!!!!
Αλεξάνδρα μου πεφτει η θερμοκρασία ναι!!! τωρα που αποφασισα να βουτηξω στα γαλανα νερα... επεσε :P
τεσπα , τουλαχιστον δε θα χρειαστουμε το παλιοερκοντισιον που δε το θελω καθολου....
Οσο αναφορα τα χθεσινα... ενιωσα τυψεις... γιατι εφαγα πραγματα που δεν ηταν στο προγραμμα... αυτο... κ πραγματικα ενιωσα οτι τουμπανιασα... κ ηταν καθαρα ψυχολογικό!!!
Σήμερα εχω τετοια χαρααααα....μα τετοια χαρααααα!!!
Τελειωσε η εξεταστικη Αλεξανδρα μου?
14-06-2012, 10:17 #3290
Originally posted by alexan972
Κορίτσια τα κατάφερα και δεν γουρούνιασα στο τραπέζι!! Έφαγα 1 κομμάτι μουσακά (σχετικά μέτριο σε μέγεθος, χωρίς πατάτα) + 2-3 κουταλιές ρυζάκι + σαλάτα. 2 ποτηράκια κρασί και 2 κουταλίτσες προφιτερόλ. Για τραπέζωμα καλά τα πήγα, νομίζω!!
το ευαγγελιο λεει οταν ειμαστε εξω... αν θυμαμαι καλα , επιτρεπονται 20 μπουκιες φαγητο... απολα κ σαλατα οσο θες... αν δεν θυμαμαι καλα ας με διορθωσει οποια το εχει plz...
14-06-2012, 10:27 #3291
λοιπόν τα σημερινά
8.00 ----->τοστ με 2πλο τυρί κ μαρούλι
11.00---->1 ροδακινο+ 2 καρυδια
14.00----->1 ροδακινο+βρωμομπίσκοτο
εχω λιπομετρηση στις 18.30 οποτε μεχρι τοτε νηστική
19.00---->ξηρους καρπους μουλιασμενους+1 μπανανα μικρή
22.00---->2 μικρά μπιφτέκια+ 1 κριθινο παξιμαδακι+ ντομάτα
14-06-2012, 11:15 #3292
Ρία μου τελείωσε η εξεταστική και άρχισα να ξεαγχώνομαι σιγά σιγά.
Περιμένουμε αποτελέσματα από τη λιπομέτρηση να πάρουμε όλες μας κουράγιο!!:thumbup::thumbup:
Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί: 1 φρυγ. σικ. με έμενταλ + 2 βερίκοκα.
Ενδιάμεσα: 1 digestive + 5-6 φράουλες
Μεσημέρι: ρυζότο με μανιτάρια-κρεμμύδι-πιπεριές (+ λίγη κρέμα γάλακτος, μου έχει μείνει το απωθημένο) + σαλάτα ντομάτα-μαρούλι-πιπεριά
Ενδιάμεσα: smoothy με γιαούρτι - φράουλες - μέλι
Βράδυ: ντάκο με παξιμάδι - ντομάτα - ανθότυρο - φέτα (βάζω μισό μισό και το σπάω λίγο) + 2 φύλλα μαρούλι
14-06-2012, 11:26 #3293
Αλεξάνδρα καλα αποτελέσματα ναχεις κ φυσικα καλο καλοκαίρι!!!! :bouncing:
Δεν ξέρω τι γινεται πραγματικά , κι εγω αναμενω με αγωνια τα αποτελεσματα γιατι.... σημερα η ζυγαρια εδειξε 77... κ δεν ξερω αν τελικα χανω μονο υγρα λογω ζεστης.... φυσικά πινω πολυ νερο, λιγο λιγο κ συνεχεια για να μην αφυδατωθω... αλλα 5 κιλα λιπος σε 20 μερες μαλλον δυσκολο .... θα δειξει!!!!!
14-06-2012, 12:04 #3294
Μπορεί να μην είναι και τα 5 κιλά λίπος, αλλά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι, εφόσον κάνεις μία διατροφή που ευνοεί κυρίως την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την καύση του λίπους και όχι μυικού ιστού. Καλά αποτέλεσματα!!
14-06-2012, 13:26 #3295
Πω πω Ρία φυσάς!!!
Σήμερα θα έχουμε πανηγύρια και χαρές!!!
Εμένα η ζέστη πάντως μου δημιουργεί κατακρατήσεις όσο νερό και να πίνω, που πίνω σίγουρα 2 λίτρα την ημέρα και τρώω και τροφές πλούσιες σε υγρά. Ακόμη έχω πριξήματα αλλά το παλεύω. 4η μέρα σήμερα που σηκώθηκα το πρωί και έφυγα απευθείας για την πρωινή μου γυμναστική. ʼρχισε να μου καλοαρέσει η νέα μου συνήθεια κορίτσια και εύχομαι να την παγιώσω γιατί πραγματικά μου δίνει ευεξία και χαρά. ʼντε να δούμε τι θα γίνει και με το βάρος μου που έχω κουραστεί με τα πάνω κάτω μου. Θέλω να δω το 89 σαν ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ!!!! :lol:
Ρία μου δεν έκανες κάτι φοβερό χθες διατροφικά. Απλά μάλλον έχεις άγχος για το σημερινό σου ραντεβού και ήθελες να είσαι πάνσωστη. Δεν θα σε επηρεάσει καθόλου στα σημερινά αποτελέσματα το χθεσινό σου και χαίρομαι που παρόλο που έχεις ταλαιπωρήσει και εσύ τον μεταβολισμό σου, αντιδρά τόσο θετικά σε αυτή τη διατροφή και βλέπεις κατηφόρες! Ανυπομονώ να μάθω τα μείον σου στους πόντους, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είμαι βέβαιη ότι θα ακούσεις από τον διατροφολόγο σου ένα μεγάλο μπράβο! :thumbup::thumbup:
14-06-2012, 15:29 #3296
Κορίτσια τελικα δε θα μου κανει σημερα λιπομετρηση λογω του οτι δεν εχει περασει μηνας... οποτε εφαγα σαν ανθρωπος μεσημεριανο... (τι σαν ανθρωπος δηλαδη... σαν πουλάκι
) κ ναι τελικα η διαφορα θα φανει σε ποντους! Συγγνωμη βρε κοριτσια που σας πριζω συνεχεια... αλλα για εμενα τα πρωινο 77 ηταν ενα νουμερο που δεν πιστευα στα ματια μου... με εχετε βοηθησει πολυ με την υποστηριξη σας κ κυριως με τον κοινο αγωνα...
τελικα οι συναναστροφες παιζουν σπουδαιο ρολο στη προσπαθεια! μηπως τελικα ειναι ομαδικο παιχνίδι η θεραπεια ? μηπως μεσα απο τις κοινες φιλοδοξιες, στοχους, εμπειριες θα γιατρεψουμε το σωμα μας? μηπως τελικα αυτο που βοηθαει ειναι να σπρωχνει η μια την αλλη οταν λυγιζουμε ? τοσα χρονια εδω μεσα πρωτη φορα το βιωνω αυτο στο φορουμ ειλικρινα....
κι αυτο οφειλεται στο οτι υπαρχει ευγενια κ σεβασμος πιστευω.
Σας ευχαριστω που υπαρχετε... ειστε οι μονες που καταλαβαινετε πιστευω...
14-06-2012, 15:35 #3297
Eλλη... αυτη η περιοδος -η καλοκαιρινη- ειναι η καλυτερη για να πετυχουμε τις κατηφορες... αφθονα φρουτα λαχανικα ...μεγαλη μερα ....ευκαιριες να βρεθουμε εξω απο το σπιτι, θαλασσα, μπανια κλουμπινκ χαχαχα -ξερεις αεροβια μεταμεσονυκτια :P
Κολασμενη γυναικα θα το δεις το 89.... γιατι εχεις ολη τη γνωση... εφαρμοσε την!!!
η πρωινη γυμναστικη τι τελεια!!! νιωθεις αλλος ανθρωπος εχεις δικιο!!!! keep walking!!!
:kiss:
14-06-2012, 15:39 #3298
Ρία μου τι γλυκά τα λόγια σου :starhit:, μίλησες στην καρδιά μου!
Είναι δυνατόν να μην πανηγυρίζεις το -5;;;;; Είναι φανταστικός αριθμός! Και με το δίκιο σου είσαι τόσο ενθουσιασμένη και είμαι σίγουρη ότι αυτό το νούμερο σου δίνει τόοοση δύναμη για να συνεχίσεις! Είναι όλο δικό σου, μία μεγάλη επιτυχία που χρόνια πάλευες και τώρα αρχίζεις και βρίσκεις ισορροπίες, η ελπίδα ξυπνάει και η χαρά ξεχειλίζει! Να το γιορτάσεις και να το χαρείς και εμείς το χαιρόμαστε μαζί σου, γιατί μας δίνεις κουράγιο και δύναμη! :thumbup::thumbup::thumbup:
14-06-2012, 16:34 #3299
Αχ κορίτσια μπράβο, τόση θετική ενέργεια στον αέρα, είναι καταπληκτικό πώς διαχέεται και μας βοηθάει όλες αυτό!!!
15-06-2012, 00:16 #3300
καλησπέρααααα
εβαλα τους αντρες για υπνο κ ηρθα να σας πω τα νεα μουυυυυυ
τελικά δεν ηταν 5 ο μαγικός αριθμός αλλα 3,2 τα κιλα που εχω χασει απογευματινη μετρηση με λογική διαφορά απο τη δικη μου τη πρωινη....
δεν εχει κ τοση σημασια ομως γιατι οι ποντοι ηταν πολυ καλοι... κ συνεχίζουμε ακαθεκτοιιιιιι
λοιπον
μεση----> -1.5 cm
κοιλια---->- 5cm
γοφοι--->- 3cm
μηρός--->-1cm
γονατο--->-0.5cm
στο σύνολο --->-11 ποντους!!! καλα ειναι για αρχη
Συνεχίζουμε ... επομενη μέτρηση 28/6!! :cul:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή