τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 223
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 223 of 427 FirstFirst ... 123173213221222223224225233273323 ... LastLast
Results 3,331 to 3,345 of 6392
    Senior Member
    καλημέρα κι απο εμένα!!!!

σήμερα το προγραμμα εχει

8.00---->150γρ γιαουρτι+3 καρυδια+1 ροδακινο
    11.00--->1 ροδακινο+5 αμυγδαλα
    15.00--->1 ελληνικη μπάρα
    20.00--->1 μικρή μπανάνα+ 1 μπισκοτο δημητριακων χωρις ζαχαρη

σήμερα το πρωι με περιμενε μια ευχαριστη εκπληξη ειδα το 76!!!!! ξερω οτι αυτο μπορει να μεταβαλεται μεχρι να σταθεροποιηθει... αλλα μου ανεβαζει τη ψυχολογια το νουμερο!!!!
    νιωθω πραγματικα στο σωμα μου το λιπος να την κανει με ελαφρα σιγα σιγα.. κ το ευχαριστιεμαι τρελαααα!!!!! :starhit:

εχω κ δυο μερες που κανω μιση ωρα εντονο κολυμπι στη θαλασσα... ελπιζω καθε μερα να μπορω να πηγαινω πλεον μιας κ το καλοκαιρακι μπηκε για τα καλα.. παρολο που εχει αεριδεςι. :wink2:
    λεω οκ! πες πως ζεις στη μυκονο χαχαχαχα

Senior Member
    Μπράβο Ριάκι!! Μπορεί όντως να κάνει λίγο να σταθεροποιηθεί το νούμερο, αλλά το είδες, ξέρεις ότι είναι εκεί και σε περιμένει!!! :tumble:

Λοιπόν εμείς πάμε περίπου μαζί, ξεκινήσαμε απ' τα ίδια και προχωράμε. Εγώ χθες είδα το 77 αλλά όπως λες περιμένω να σταθεροποιηθεί. Περιμένω και περίοδο και μου συμβαίνει το παράξενο να δείχνω ελαφρύτερη λίγες μέρες πριν. Δεν ξέρω αν σας συμβαίνει κι εσάς αυτό κορίτσια. uzzled:

Senior Member
    Originally posted by ria
    λεω οκ! πες πως ζεις στη μυκονο χαχαχαχα
    :lol: :lol:

Senior Member
    Αλεξανδρα δε παιζω ρε :P
    με κρουασαν σοκολατας 1 κιλο κατω? σε μισω σε μισω χαχαχα (πλακα κανω φυσικα ε!! :starhit: )

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!! σημασια εχει οτι το ειδαμε το νουμερακι κ οντως σε λιγες μερες θα σταθεροποιηθει!!!!

παντως οχι εμενα δε μου συμβαινει πριν να ειμαι ελαφρυτερη.... το αντιθετο... απλως τη μερα που αδιαθετω φευγει το φουσκωμα δουλευει το εντερο πιο καλα κ εχω απωλεια βαρους αμεσως...

Senior Member
    Originally posted by ria
    Αλεξανδρα δε παιζω ρε :P
    με κρουασαν σοκολατας 1 κιλο κατω? σε μισω σε μισω χαχαχα (πλακα κανω φυσικα ε!! :starhit: )
    Αχαχαχα!! Όχι, πρώτα είδα το 77 και μετά έφαγα το κρουασάν!!
    Τώρα θα προσέξω για να το καβατζώσω!!! :lol:

Senior Member
    [i]Originally posted by alexan972
    Αχαχαχα!! Όχι, πρώτα είδα το 77 και μετά έφαγα το κρουασάν!!
    Τώρα θα προσέξω για να το καβατζώσω!!! :lol:
    το νου σου ρεμαλι!!! χαχαχαχα

http://www.youtube.com/watch?v=ChjuOerjYyY

Senior Member
    uzzled: Αχ κορίτσια ζηλεύω! Εμένα γιατί με έχει πιάσει άρνηση να ανέβω στη ζυγαριά οέοοοο??? uzzled:
    Καλά τώρα είμαι και με περίοδο και ποτέ δεν ανεβαίνω σε τέτοια κατάσταση, αλλά γενικότερα δεν θέλω ούτε να την βλέπω!!
    Θα γίνω καλά γιατρέ??? :crazy:

Senior Member
    χμ... γιατι δε θες να ανεβεις? φοβασαι οτι θα εχεις παρει? στα ρουχα σου τι καταλαβαινεις?

Senior Member
    Originally posted by ria
    χμ... γιατι δε θες να ανεβεις? φοβασαι οτι θα εχεις παρει? στα ρουχα σου τι καταλαβαινεις?

Ριάκι τα ρούχα μου μπορώ να πω ότι έχουν γίνει ανετότατα!
    ʼσε που σε ορισμένα μπλουζάκια που έβαζα XL, έχω κατέβει στο L. Σε παντελόνια φόρουσα το 52 και τώρα φοράω το 50 και μου είναι πολύ άνετο, δλδ αν τα ψώνιζα τώρα που μιλάμε ίσως να χρειαζόμουν το 48 τελικά και όχι το 50.
    Γενικά από πόντους τα πηγαίνω μια χάρα.
    Η ζυγαριά κάτι μου κάνει και έχω μουλαρώσει και δεν ανεβαίνω!!

Senior Member
    Σημερινό μενού:

Πρωί ~ Γάλα με all bran flakes, κράνμπερυς και σταφίδες
    Σνακ ~ 1 μπανάνα, 2 μικρά κουλουράκια σπανάκι
    Μεσημέρι ~ Μπουτάκια κοτόπουλου με λίγο ρύζι, σάλατα με ντομάτα-αγγούρι-πιπεριά
    Σνακ ~ Κεράσια, 2 μπισκότα πολυδημητριακών
    Βράδυ ~ Αράβική πίτα με τυρί γαλοπούλα ντομάτα πιπεριά, λίγα κεράσια.

Senior Member
    MHN ασχολεισαι με τη ζυγαρια. Αυτο ερη μου ειναι για να χαιρεσαι οχι για να σε προβληματιζει. Μια φορα την εβδομαδα μπορεις αν θες να ριχνεις μια ματια...ιδανικα στα μεσα της εβδομαδας πρωινη ωρα μετα τη τουαλετα. Αν συνεχισεις να τρως ετσι οπως το σημερινο προγραμμα... μην ασχολεισαι με τη ζυγαρια.

το εχω παραθεσει κ σε αλλο τοπικ...
    εξαιρετικο αρθρο... απο εξαιρετικο επιστημονα :tumble:
    http://www.womenonly.gr/article.asp?...pubid=99686664

Senior Member
    Originally posted by ria
    MHN ασχολεισαι με τη ζυγαρια. Αυτο ερη μου ειναι για να χαιρεσαι οχι για να σε προβληματιζει. Μια φορα την εβδομαδα μπορεις αν θες να ριχνεις μια ματια...ιδανικα στα μεσα της εβδομαδας πρωινη ωρα μετα τη τουαλετα. Αν συνεχισεις να τρως ετσι οπως το σημερινο προγραμμα... μην ασχολεισαι με τη ζυγαρια.

Thanks Ριάκι μου! Έτσι τρώω πάντα. Από την 1η Μαίου που ξεκίνησα την διατροφή αυτή δεν έχω αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά μου. Εξαιρείται βέβαια το Σ/Κ που μας πέρασε, όπου το αλκοόλ έρεε άφθονο στον οργανισμό μου!!
    Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω!
    Τώρα περιμένω να περάσει και η περίοδος και από την άλλη εβδομάδα λέω να ζυγιστώ, να αλλάξει και το τικεράκι μου, βαρέθηκα να το βλέπω στάσιμο.

Senior Member
    Originally posted by ria
    το εχω παραθεσει κ σε αλλο τοπικ...
    εξαιρετικο αρθρο... απο εξαιρετικο επιστημονα :tumble:
    http://www.womenonly.gr/article.asp?...pubid=99686664

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Χαρούμενα κορίτσια μου μπήκα για ένα σύντομο γεια και για να σας πω τα καλα μου νέα! Σήμερα βρήκα επιτέλους δουλειά! Ναι ναι ναι! Η πρόταση μου έγινε από έναν παλιό συνεργάτη στην εταιρεία που δουλεύαμε. Έχει φτιάξει μία μικρή τεχνική εταιρεία και παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες τα καταφέρνει και πάει καλά. Χρειάζεται έναν εξωτερικό συνεργάτη για κοστολογήσεις έργων, που είναι και το αντικείμενο μου εδώ και χρόνια, και με σκέφτηκε. Μία που βρεθήκαμε και μία που έπιασα δουλίτσα! Προς το παρόν θα είναι περιστασιακή η συνεργασία μας αλλά αν πάνε καλύτερα οι δουλειές μπορεί να εξελιχθεί και σε κάτι πιο μόνιμο .
    Έχω να ετοιμάσω πολλά ταπεράκια από δω και πέρα.... θα με χάσετε λίγο γιατί θα έχω πολυ δουλίτσα αυτές τις μέρες. Εννοείται πως συνεχίζουμε δυνατά τις τριάδες μας! Σας φιλώ γλυκά

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Χαρούμενα κορίτσια μου μπήκα για ένα σύντομο γεια και για να σας πω τα καλα μου νέα! Σήμερα βρήκα επιτέλους δουλειά! Ναι ναι ναι! Η πρόταση μου έγινε από έναν παλιό συνεργάτη στην εταιρεία που δουλεύαμε. Έχει φτιάξει μία μικρή τεχνική εταιρεία και παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες τα καταφέρνει και πάει καλά. Χρειάζεται έναν εξωτερικό συνεργάτη για κοστολογήσεις έργων, που είναι και το αντικείμενο μου εδώ και χρόνια, και με σκέφτηκε. Μία που βρεθήκαμε και μία που έπιασα δουλίτσα! Προς το παρόν θα είναι περιστασιακή η συνεργασία μας αλλά αν πάνε καλύτερα οι δουλειές μπορεί να εξελιχθεί και σε κάτι πιο μόνιμο .
    Έχω να ετοιμάσω πολλά ταπεράκια από δω και πέρα.... θα με χάσετε λίγο γιατί θα έχω πολυ δουλίτσα αυτές τις μέρες. Εννοείται πως συνεχίζουμε δυνατά τις τριάδες μας! Σας φιλώ γλυκά

Ελάκι μου γλυκό τι όμορφα νέα είναι αυτά!!!
    Χαίρομαι τόσο για σένα, μπράβο και πάλι μπράβο!
    Εύχομαι να έχεις ένα πολύ καλό ξεκίνημα, να σου πάνε όλα δεξιά και να έχεις την εξέλιξη που επιθυμείς!!
    Δεν πειράζει που θα σε χάσουμε βρε, αφού είναι για τόσο καλό σκοπό.
    Θα σε σκεφτόμαστε με αγάπη και θα σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια!