τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 427 FirstFirst ... 1523242526273575125 ... LastLast
Results 361 to 375 of 6392
    Senior Member
    ελλη μου με κανεις και κοκκινιζω...
    ναι τωρα το θυμηθηκα, οι 3αδες ειναι για την σεροτονινη και τα 3ωρα για την γλυκοζη...
    παντως εγω απο σεροτονινη εχθες στο φουλ! γι αυτο ειμαι μες την τρελη χαρα και τον ενθουσιασμο...

συμφωνω με τους ξηρους καρπους αλλα βρε κοριτσια εσεις μπορειτε να περιοριστειτε στις 2 κ σουπας που προτεινει ? εγω θυμαμαι παλιοτερα οποτε ξεκινουσα δεν σταματουσα με δαυτους... γι'αυτο και τους ψιλοφοβαμαι τουλαχιστον τωρα που ειμαι στην αρχη...

και μια ερωτηση, γνωριζω οτι τα οσπρια εχουν και πρωτεινη. ειναι ομως αρκετη και αφομοιωσιμη να φτιαξουν τριαδα χωρις κατι ζωικο πχ 1 κομματι τυρι???

Senior Member
    Γεια σας κ απο μενα!
    Πρωινο εφαγα αργα στις 12:Κουακερ με κανελλα,σουσαμι,μπανανα κ μελι.
    Στις 3 αντι για 2αδα εφαγα 3αδα αλλα οχι μικρη κανονικο γευμα οποτε στις 6 θα φαω 2αδα.Εφαγα λοιπον γιουβαρλακια με τυρι ,1 φετα ψωμι κ μαρουλια.
    Στις 6 θα φαω μια δυαδα 2 συκα με σουσαμι κ θα ξαναγραψω στις 9 το βραδυνο μου την 3αδα.Λιγο αχταρμα τα εκανα αλλα τελος παντων.

Senior Member
    Λόρα μου απ' όσο γνωρίζω για να είναι αφομοιώσιμη η πρωτεΐνη από τα όσπρια πρέπει να τα συνδυάσεις με μία αμυλούχα τροφή. Για παράδειγμα εγώ στη φασολάδα και στα ρεβίθια ρίχνω στο τέλος και λίγο ρύζι όταν τα μαγειρεύω ή στις φακές στις 4 μερίδες αλέθω μία μέτρια πατάτα μέσα στην σούπα. Παρόλα αυτά τα συνδυάζω πάντα με ένα μικρό κομμάτι φέτα και ένα μικρό παξιμάδι κρίθινο (έχει πολλές φυτικές ίνες ) και 2-3 ελιές για την γεύση . Ειδικά για τις φακές αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως είναι π.χ. το τυρί δυσκολεύουν την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό οπότε ειδικά για τις φακές αν θέλετε μία πηγή πρωτεΐνης καλό είναι να προτιμήσετε παστά ψαράκια ή κάτι ανάλογο. Θα το ρωτήσω πάντως αν από μόνα τους τα όσπρια αποτελούν καλή πηγή πρωτεΐνης που δεν βρίσκω το λόγο η αλήθεια είναι να μην είναι.

Lessing και εγώ όταν ξυπνάω αργά από το πρωινό πάω κατευθείαν στο μεσημεριανό οπότε κάνω 2 τριάδες απανωτά. Δεν είναι κακό μια χαρά είναι. Επίσης μην ξεχάσεις ότι αν το βραδινό σου το φας στις 9 το βράδυ στις 12 να κάνεις ένα μικρό σνακ πάλι

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    o σίδηρος όταν συνδυάζεται με γαλακτοκομικά δεν έχει καλή απορρόφηση (ακόμα και τις αμπούλες/χαπάκια από το φαρμακείο πρέπει να αφήσουμε να περάσει μισή ώρα για να μπορέσουμε να πιούμε γάλα ,επίσης βοηθάει όταν τρώμε τροφές με σίδηρο να πίνουμε και λίγο φυσικό χυμό πορτοκάλι ή γενικά βιταμίνη c

Senior Member
    καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους.

λοιπόν , τα οσπρια τα συνδυαζουμε με ψάρι για καλή απορρόφηση του σιδήρου...

στις τριάδες οταν τρώμε όσπριο το συνδυάζουμε πχ με σαρδέλα κ 5 ελιες στα φασόλια (κατα προτιμηση) κ τις φακές με ενα μικρο τονο σε νερό κ ελιες...

Senior Member
    Originally posted by Eli

Στο βραδινό ψάχνω να βρω την σαλάτα ή το φρούτο....μα που πήγε;;

Αχ τώρα είδα το μνμ!!!!

Δίκιο έχεις, που είναι το φρέσκο οεο? :smilegrin:

Μπροστά στη θέα του κέικ απο τη σιελόρια ξέχασα κ το φρούτο κ το λαχανικό :starhit:

Senior Member
    καλά κορίτσια έχω πάθει πλάκα!!!!!!!!!!

ΛΟΡΑ κ εμένα που μου τα είπε απο κοντά ο διαιτολόγος τόσο καλά δεν τα θυμάμαι!!!!:thumbdown::thumbdown:

Έκανες το καλοκαίρι dukan?

Elafaki το πρόγραμμα σου είναι σούπερ!
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Εμένα ο διαιτολόγος μου είχε πεί επειδή το πρωινό μου το τρώω το χάραμα στις 5:30 το ξημέρωμα :bigsmile:
    μέχρι το μεσημεριανό μου που είναι κατά τις 16:00 δεν πειράζει να κάνω μια ακόμα τριάδα επιπλέον γύρω στις 12:30 με 13:00!!!

Senior Member
    lessing ευχαριστώ πολύ για το u2u αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω διότι έχω ξεπεράσει το όριο των 100 μηνυμάτων!!!!!!!!

Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορέσω να ξαναστείλω u2u?

Senior Member
    ΩΧ κορίτσια με μπερδάψατε λίγο uzzled:uzzled:uzzled:

δηλ τα κύρια γεύματα μεταξύ τους θα πρέπει να απέχουν 6 ώρες?
    Εγώ δηλ που τρώω το πρωινό μου στις 5:30 το χάραμα, στις 11:30 θα πρέπει να τρώω το μεσημεριανό μου? :shocked2:
    Οκ εκείνη την ώρα κάνω μια τριαδά, με λίγο τυράκι κουλούρι κ ένα φρουτάκι, άρα το μεσημεριανό μου θα πρέπει να είναι στις 17:30 κ ενδιάμεσα θα πρέπει να έχω άλλη μια δυάδα? :shocked2:
    Καλά τα λέω?
    Ούφ πολύ φαγητό κ δεν έχω πάει ακόμα στο διαιτολόγο να μου λύσει την απορία που μόλις μου γεννήθηκε αφού από τη δουλειά ακόμα να μας πληρώσουν!

Ας γράψω λοιπόν τα σημερινά!!!
    Πρωί: γάλα + δημητριακά + δαμάσκηνα ξερά
    Πρόγευμα 1: 1 μανταρίνι + 5 αμύγδαλα
    Πρόγευμα 2: 1 πορτοκάλι 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + 1babybel
    Μεσημέρι: φασολάδα + φέτα +1 φ.ψωμί + 3 ελιές
    Απόγευμα: 1 μπανάνα + 1 digestive με μαύρη σοκολάτα
    Βράδυ: 1 γιαούρτι + 2 παξιμάδια + 1 μήλο

Senior Member
    Originally posted by break
    lessing ευχαριστώ πολύ για το u2u αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω διότι έχω ξεπεράσει το όριο των 100 μηνυμάτων!!!!!!!!

Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορέσω να ξαναστείλω u2u?
    elena, κάνε delete σε μηνύματα!

Senior Member
    monahoiot ευχαριστώ που απάντησες, τα έχω σβήσει όλα, αλλά κ πάλι δεν μπορώ να γράψω!

Senior Member
    Break η Nadine μου είχε πει ότι πρέπει να σβήσεις τα μηνύματά σου και από τον φάκελλο των trash για να μπορέσει να ξεκολλήσει για δοκίμασε το...

Senior Member
    ΩΧ κορίτσια με μπερδάψατε λίγο uzzled:uzzled:uzzled:

δηλ τα κύρια γεύματα μεταξύ τους θα πρέπει να απέχουν 6 ώρες?
    Εγώ δηλ που τρώω το πρωινό μου στις 5:30 το χάραμα, στις 11:30 θα πρέπει να τρώω το μεσημεριανό μου? :shocked2:
    Οκ εκείνη την ώρα κάνω μια τριαδά, με λίγο τυράκι κουλούρι κ ένα φρουτάκι, άρα το μεσημεριανό μου θα πρέπει να είναι στις 17:30 κ ενδιάμεσα θα πρέπει να έχω άλλη μια δυάδα? :shocked2:
    Καλά τα λέω?
    Ούφ πολύ φαγητό κ δεν έχω πάει ακόμα στο διαιτολόγο να μου λύσει την απορία που μόλις μου γεννήθηκε αφού από τη δουλειά ακόμα να μας πληρώσουν!
    Μια χαρά κάνεις το πρόγραμμά σου break μου γιατί μπρεδεύτηκες; Δεν πρέπει να αλλάξεις ΤΙΠΟΤΑ! Ο διαιτολόγος μια χαρά στα είχε πει θα κάνεις 2 προγεύματα εκ των οποίων το ένα σίγουρα τριάδα για να πας σπίτι και να φας με την ησυχία σου το κυρίως γεύμα σου. Δεν κάνεις κάτι λάθος . Αυτό που λέγαμε είναι ότι οι τριάδες πρέπει να γίνονται ανά 6 ώρες το αργότερο, γιατί στις 6 ώρες εξαντλείται η σεροτονίνη. Οπότε εσένα ένα από τα 2 προγεύματα σου θα πρέπει να είναι σίγουρα τριάδα για να έχεις επαρκή σεροτονίνη μέχρι το κυρίως γεύμα σου. Κατά τα άλλα αν κάνεις περισσότερες τριάδες δεν είναι κακό. Λιγότερες δεν πρέπει να κάνουμε. Δηλαδή αν και τα 2 προγεύματα σου θέλεις να είναι τριάδα μπορεί να είναι για να σε κρατάει καλύτερα. Δεν χρειάζεται να κάνεις και δυάδα πριν το μεσημεριανό σου! Πάντως θα το ρωτήσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία γιατί και εγώ εκεί έχω ένα μικρό κενό...
    Πάντως εσύ καλά το πας! Μην μπερδεύεσαι!

Καλέ εσύ μου τα έλεγες τα ξέχασες;;:smilegrin:

Senior Member
    Ας γράψω λοιπόν τα σημερινά!!!
    Πρωί: γάλα + δημητριακά + δαμάσκηνα ξερά
    Πρόγευμα 1: 1 μανταρίνι + 5 αμύγδαλα
    Πρόγευμα 2: 1 πορτοκάλι 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + 1babybel
    Μεσημέρι: φασολάδα + φέτα +1 φ.ψωμί + 3 ελιές
    Απόγευμα: 1 μπανάνα + 1 digestive με μαύρη σοκολάτα
    Βράδυ: 1 γιαούρτι + 2 παξιμάδια + 1 μήλο
    Η μέρα σου ήταν άψογη, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα! Θέλω χαρούλαααα break . Μπορείς όποτε έχεις χρόνο να μας γράφεις και τις ώρες που τρως; Εγώ είπα από εδώ και πέρα όποτε προλαβαίνω θα σας γράφω και ώρες για να σχολιάζουμε λίγο και τα τρίωρα . Φιλιάααααα :love:

Senior Member
    Είδες Eli μου? Μνήμη χρυσόψαρου!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

οκ τώρα κατάλαβα!:eureka:

Και με ο διαιτολόγος που τη προηγούμενη φορά είχε δεί το ημερολογιό δεν μου είχε σχολιάσει κάτι σχετικά μ'αυτό αλλά με τη γυμναστική :sniffle:

Eli κ κάτι άλλο το μέγιστο χρονικό διάστημα είναι 3 ή 3,5 ώρες?

Από αύριο θα γράφω κ τις ώρες!!!