τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 267
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 267 of 427 FirstFirst ... 167217257265266267268269277317367 ... LastLast
Results 3,991 to 4,005 of 6392
    Senior Member
    Όχι βρε τι με ζάλισες Λοιπόν θα ζητήσεις ελληνική μπάρα ενέργειας ή αλλιώς wish bar!!

wish bars

δες και την σελίδα τους!!

Senior Member
    Ήβη μου άτιμο πράμα η αίσθηση να μην χορταίνεις και να νιώθεις όλη μέρα ότι κάτι χρειάζεσαι ακόμη για να ηρεμήσεις.
    Μπορώ να σου πω ότι το έχω περάσει άπειρες φορές και δεν καταφέρνω πάντα να το καταπολεμήσω :grind:
    Ο μόνος λόγος που τώρα μπορώ να το κάνω είναι γιατί εκτός από τη διατροφή και την άσκηση παίρνω και αρκετά συμπληρώματα που βοηθούν και στην εξισορρόπηση της γλυκόζης και των υπογλυκαιμιών.

Φυσικοί τρόποι για να καταπολεμήσεις τις μέρες που σου γυρνάει το μάτι είναι τα σνακ με φρούτο και ξηρούς καρπούς και να τρως ανά 2.5 ώρες περίπου και όχι 3. Διάβασα ότι έκανες ακόμη και πιο συχνά γεύματα για να το καταπολεμήσεις και πάλι δεν τα κατάφερνες. Σε αυτή την περίπτωση φρόντισε επίσης να πίνεις μπόλικο νερό γιατί καμιά φορά είμαστε αφυδατωμένες και αντί για νερό έχουμε μάθει να ζητάμε τροφή. Αν δεις τα ζόρικα κάνε ένα κακάο με γάλα και μέλι, ή αν δεν αγαπάς το μέλι βάλε καστανή ζάχαρη, συνόδευσε το και με 1/2 μπανάνα και θα νιώσεις κατευθείαν καλύτερα. Επίσης η κανέλα είναι ευεργετική στην εξισορρόπηση της γλυκόζης, βάζε την όπου ταιριάζει, πάνω από τα φρούτα σου ή στην κρέμα βρώμης, η στα δημητριακά με γάλα ή όπου αλλού σου είναι βολική ακόμη και στο τσάι σου.
    Αν όλα αυτά δεν βοηθούν, βάλε τα αθλητικά σου, βάλε μουσική στα αυτιά και πήγαινε να περπατήσεις σε γρήγορο στυλ θα σε βοηθήσει να αυξηθούν οι ενδορφίνες και να νιώσεις πιο ήρεμη και πιο συγκεντρωμένη.
    Κάτι από όλα αυτά ή συνδυασμός των παραπάνω θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις. Ελπίζω να κατάφερες να μην καταλήξεις σε υπερφαγικό, αλλά ακόμη και αν έγινε, άστο να περάσει και ξεκίνα την επόμενη μέρα σου με νέα όρεξη και διάθεση

Μην ξεχνάς το νερό! Είναι πολύ σημαντικό για την αίσθηση κορεσμού. 2-3 λίτρα την ημέρα πρέπει να πίνουμε κανονικά!

Όσο για τις ελληνικές μπάρες και εγώ τις αγαπάω πολύ και έχουν πάντα μία θέση στην τσάντα μου

Όχι Έλη, ευτυχώς το γλύτωσα!!! Να' ναι καλά η βρώμη και τα φρουτάκια!!! Σ'ευχαριστώ για τα κολπάκια, θα τα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!!!

Βασικά ακόμα δεν νιώθω αρκετά ''δυνατή'' για να κάνω αυτό με το κακάο.. Φοβάμαι πως αν φάω σοκολάτα σε οποιαδήποτε μορφή θα κυλήσω.. Σκοπεύω να την εντάξω ομαλά στη διατροφή μου. πχ μερικές σταγόνες μαύρης σοκολάτας στα βρωμομπισκοτάκια που φτιάχνω με την καταπληκτική συνταγή σου!!!

Senior Member
    Εφτιαξα για πρώτη και μάλλον τελευταία φορά μπισκότα βρώμης. Δεν μου αρεσαν, μάλλον δεν μ αρεσει η γεύση από το ταχίνι.

Senior Member
    Χαχα Eve αναφερθηκαμε ταυτοχρονα στα βρωμομπισκοτακια. Δε μ αρεσαν. Κρίμα και τα ήθελα σαν εναλλακτική

Senior Member
    pink αν δεν είσαι φαν του ταχινιού δεν θα σου αρέσουν όντως, εγώ αγαπάω ταχίνι άρα και τα συγκεκριμένα μπισκότα. Άσε που με έχουν σώσει κυριολεκτικά όταν λαχταράω για κάτι γλυκό. Μπορείς να κάνεις και άλλες συνταγές με μπισκότα βρώμης που δεν χρησιμοποιούν ταχίνι άλλα άλλες λιπαρές ύλες όπως ελαιόλαδο ή βούτυρο. Σίγουρα το βούτυρο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή ωστόσο από το να τρως μπισκότα ή μπάρες εμπορίου είναι χίλιες φορές προτιμότερο! Έχω στο τόπικ με τις συνταγές και μία άλλη δοκιμασμένη συνταγή για μπισκότα βρώμης χωρίς ταχίνι. Εκείνη λογικά θα σου αρέσει πιο πολύ.

Senior Member
    Ελη μου πως λέγετα αυτό το τόπικ για να το βρω;; Θα θελα κ εγω να κανω μπισκοτάκια να έχω μια εναλλακτική για κάτι γλυκό αλλά δυστυχώς δε μ αρεσε αυτή η συνταγή.

Senior Member
    Θα την βρεις εδώ :
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=4492&page=13

θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις για τη συνταγή μαργαρίνη με βάση το ελαιόλαδο και επειδή διαβάζω ότι έχει αρκετούτσικο βούτυρο μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις και με λιγότερο. Εγώ θα δοκίμαζα ίσως να το αντικαταστήσω και με ελαιόλαδο αλλά δεν ξέρω πως θα βγει δεν το έχω δοκιμάσει...
    Πάντως είναι σπιτικά κουλουράκια, με μπόλικες φυτικές ίνες, ξηρούς καρπούς και όλα τα καλά. Όπως και τα μπισκότα με μέλι και βρώμη, θέλουν μέτρο στην κατανάλωση τους. Σίγουρα καλύτερα από τα digestive ή τα πτι μπερ ή οτιδήποτε του εμπορίου

Senior Member
    Πειραματίσου και με την γλυκαντική ύλη. Μην βάλεις π.χ. άσπρη ζάχαρη καθόλου, βάλε μόνο καστανή, ή αντικατέστησε ένα μέρος με μέλι. Ότι σου ταιριάζει πιο πολύ στα γούστα σου...

Senior Member
    Eli μου ευχαριστώ πολύ και για τη συνταγή και για τις συμβουλές σου

Senior Member
    Χθες Σάββατο

Πρωινό 11.30: 1 κρέμα με 2κ.σ. βρώμη. 2κ.σ. μούσλι, κανέλα, λίγο μέλι και 1/3 μπανάνα

Πρόγευμα 14.30: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1/2 μπισκότο βρώμης, 2 καρύδια

Μεσημέρι 17.00: Ένα ψάρι ψητό, πράσινη σαλάτα με τοματίνια και 1 παξιμαδάκι κρίθινο

Απόγευμα 19.30: 1 μήλο, 3 καρύδια

Βράδυ 22.00: Πράσινη σαλάτα με πιπεριά, τοματίνια, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 2 δάχτυλα γραβιέρα

12.00 1/2 μπισκότο βρώμης

Έκανα και μπόλικο περπάτημα χθες 1h -15'

Senior Member
    Περασα απο την γειτονια σας Eli για μια καλημερα ..Μια χαρα τας πας ............Ζηλευω τις τριαδες σας κυριως τις σαλατουλες σας αλλα δεν χωραει δυστυχως το στομαχακι μου μου γαμωτο ..............

Senior Member
    Καλημέραααα
    Τα δικά μου λοιπόν:

11:00
    3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
    1 ποτ.γάλα 1,5 %
    1 αχλαδάκι

14:00
    1 ελληνική μπάρα

15:45
    1 πιάτο τουρλού με 1 κ.σ λάδι
    2 δάχτυλα τυρί
    1 φ.ψωμί ολ.αλεσης

18:45
    γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
    1 μήλο
    1 χούφτα ξηρούς καρπούς

22:15
    1 πιάτο(μεγάλο) μαρούλι
    1 κοτοσουβλάκι
    1 φέτα μίλνερ
    σος με 2 κ.σ λάδι-1κ.σ μουστάρδα-1 κ.σ μπαλσάμικο
    3/4 από ένα κρίθινο παξιμάδι ολικής

01:00
    1 ακτινίδιο
    1 μπισκότο βρώμης

Χτες έκανα περίπου 30λεπτά βόλτες με το ποδήλατο

Senior Member
    Καλημέρα Αλμάκι μου :love:
    Θα δεις ότι με τον καιρό θα μπορέσεις να φας ξανά φυσιολογικά έστω και σε μικρότερες ποσότητες. Σίγουρα το σλιβοστομαχάκι σου θα σε περιορίζει στις ποσότητες αλλά οι τριάδες και τα τρίωρα είναι ο πιο τέλειος τρόπος για να καταφέρεις να χάσεις τα τελευταία κιλά που θα σου μείνουν και θα είναι και ένας τέλειος τρόπος διατροφής για να πορευτείς για το υπόλοιπο της ζωής σου . Ο πρώτος χρόνος είναι περιοριστικός πολύ, ωστόσο αυτό είναι και το ζητούμενο της επέμβασης και η βοήθεια σου για να καταφέρεις τους στόχους σου. Απλά εσύ θα πρέπει πάντα πλέον να δίνεις έμφαση πρώτα από όλα στην πρωτείνη. Η αδερφή μου μετά από 2 χρόνια και σλιβ μπορεί και κάνει άνετα τρίωρα και τριάδες, με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση απλά με περιορισμό στις σαλάτες όπως λες και εσύ. Επικεντρώσου εκτός από την απώλεια του βάρους στην απόλαυση και στην ισορροπία και όλα θα πάνε τέλεια.