τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 270
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 270 of 427 FirstFirst ... 170220260268269270271272280320370 ... LastLast
Results 4,036 to 4,050 of 6392
    Senior Member
    Και για να έρθω στο πρόγραμμα:
    Χθες τελικά το βράδυ με έπιασε μια ακατανίκητη λαχτάρα για τραχανά (πόναγε κι ο λαιμός μου) οπότε έφαγα ένα πιάτο με λίγη φετούλα μέσα, δυστυχώς χωρίς σαλάτα.

Σήμερα έχω τρομερό πρήξιμο γιατί είμαι και σε ωορρηξία και ζύγιζα 1,5 κιλό παραπάνω, αλλά ελπίζω ότι είναι παροδικό.
    Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν μου βγήκε καλό σήμερα, δεν είχα καλή διάθεση χθες και δεν είχα προγραμματίσει.
    Σήμερα:
    - Πρωί μαζί με ενδιάμεσο: 1 κομ. μηλόπιτα εμπορίου + 1 φλυτζ. πράσινο τσάι
    - Μεσημέρι: 1 σάντουιτς με μικρή τσιαπάτα (90 γρ.) με 1 φ. τυρί του τοστ + σαλάμι αέρος + ντομάτα + κέτσαπ-μουστάρδα (αυτό ευτυχώς το έφτιαξα εγώ) και σαλάτα μαρούλι-ντομάτα
    - Απόγευμα: 1 ποτ. φυσικό χυμό πορτοκάλι + 1 κριτσίνι καρότου
    - Βράδυ: βραστά λαχανικά σαλάτα (μπρόκολο, κολοκυθάκι, καρότο) + ένα σάντουιτς με μικρή τσιαπάτα με τυρί του τοστ και αυγό βραστό + μουστάρδα.

Αύριο θα λείπω πάλι πολλές ώρες οπότε θα πάρω μαζί μου διάφορα.
    - Πρωί: 2 κριτσίνια καρότου + 1 φ. τυρί του τοστ + 1 ποτ. φυσικό χυμό πορτοκάλι
    - Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 3 δαμάσκηνα αποξ.
    - Μεσημέρι: 1 τοστ με 1 φ. τυρί του τοστ + 1 μικρό μπιφτέκι + 2 καρότα
    - Απόγευμα: 1 μήλο + 2 digestive με μέλι και κανέλα
    - Βράδυ: βραστή σαλάτα με λαχανικά όπως σήμερα + 1 παξιμάδι κρίθινο + 1 τόνο

Senior Member
    alexan972 καλησπέρα
    Ναι όπως είπα και στην Έλη δεν θέλω δίπλα μου έναν άντρα που θα με θέλει για την ομορφιά μου σίγουρα. Αλλά δε με προσεγγίζει κανείς δε με φλερτάρουν καθόλου και δε μπορώ να σκεφτώ τι λάθος κάνω. Και γενικά είμαι κοινωνική δεν είμαι κλεισμένη στο σπίτι και δε ξέρω τι να κάνω σχετικά μ αυτό το θέμα :P
    alexan μου μήπως το αγόρι σου έχει κάνα φίλο να μου συστήσει; χαχα :P:lol:

Originally posted by Eli
    Ήβη μου εφόσον έχεις ανάγκη να σταθεροποιήσεις την διατροφή σου αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να μην σαμποτάρεις την προσπάθεια σου. Στο λέω γιατί εγώ το έχω κάνει άπειρες φορές ... Εγώ έχω ένα απίστευτο κόλλημα με τη ζυγαριά μου, σε σημείο που μπορεί να ζυγίζομαι κάθε μέρα. Είναι άρρωστο και δεν έχει νόημα, ωστόσο ακόμη δεν έχω καταφέρει να το αποβάλλω. Νομίζω ότι μόνο όταν θα αδυνατίσω θα καταφέρω να σταματήσω. Είναι το μοναδικό θέμα της διαταραχής μου που δεν έχω καταφέρει να αποβάλλω. Έχω καταφέρει όμως να μην δίνω σημασία σε αυτό που βλέπω, δηλαδή ότι και να δείξει η ζυγαριά πλέον δεν με επηρεάζει στη διατροφή μου. Είναι η συμφωνία που έχω κάνει με τον εαυτό μου, δηλαδή μου επιτρέπω να ζυγίζομαι συχνά εφόσον δεν θα επηρεάζομαι αρνητικά από αυτό που θα βλέπω. Οπότε στο θέμα ζύγισμα το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να προσέξεις πολύ γιατί στις διατροφικές διαταραχές δεν λειτουργεί πάντα ως θετικό εργαλείο. Δεν μπορώ να σε συμβουλέψω παραπάνω σε αυτό το κομμάτι καθότι δεν το έχω λύσει ούτε και εγώ ....

Πάντως να σου προτείνω μερικές αλλαγές στη διατροφή σου ξεκινώντας από την Κυριακή. Το πρωινό σου οκ, το μεσημεριανό σου όμως δεν έχει κάτι σε υδατάνθρακα (ψωμί, παξιμάδι, πατάτα κτλ). Το απογευματινό σου θα μπορούσε να είναι κάτι πιο ελαφρύ μία διάδα και όχι ολόκληρο γεύμα. Π.χ. ένα φρούτο και ένα μπισκότο ολικής και να κάνεις και ένα δεύτερο σνακ ανάλογο μετά το βραδινό σου ώστε να έχεις και πέντε γεύματα. Τέλος στο βραδινό σου λείπει η σαλάτα για να είναι πλήρης η τριάδα σου. Θα μου πεις τώρα Κυριακή ήταν ... το ΣΚ και εγώ πάντα ξεφεύγω λίγο ή πολύ από το πρόγραμμα μου unk:
    Η Δευτέρα σου είναι πάρα πολύ καλή με την παρατήρηση μόνο ως προς το πρόγευμα σου, το οποίο όμως και πάλι αν νιώθεις ότι σε κρατάει από υπερφαγικό να το κάνεις τριάδα για όσο το έχεις ανάγκη. Επίσης έκανες και την άσκηση σου οπότε θα έλεγα ότι είναι μία άψογη μέρα, με συχνά ελαφριά γεύματα και με κίνηση :thumbup:
    Έλη μου σ'ευχαριστώ και πάλι για τις εύστοχες παρατηρήσεις σου! Όντως την κυριακή δεν τα πήγα τόσο καλά, αλλά καμιά σχέση με άλλες κυριακές, οπότε είμαι ευχαριστημένη! Τις κυριακές τις περνάω συνήθως στο σπίτι του αγοριού μου, οπότε καταλαβαίνεις δεν έχω τις ίδιες ''ανέσεις'' π.χ. το βράδυ θα έτρωγα σίγουρα σαλάτα μαζί με την πέστροφα. Παίρνω μαζί μου φρούτα, λαχανικά κτλ όσο μπορώ, αλλά τώρα που τον έχω μάθει να τα τρώει κι αυτός, τελειώνουν γρηγορότερα απ'όσο υπολογίζω και ξεμένω.. Χαλάλι βέβαια!!! Επίσης είμαι περήφανη που αντιστάθηκα σε σοκολάτες και λοιπά που ήθελε να μοιραστούμε.. Τελικά ζυγίστηκα τη δευτέρα, δεν άντεξα.. στα ίδια είμαι.. Δεν θα λεγα ότι χάρηκα, αλλά δεν με πήρε κι από κάτω!!! Ίσως πάντως το κάνω ανά 2 βδομάδες, αν αντέξω, όπως πρότεινε η Πινκ.. Θα δείξει.. :starhit::starhit:

Σας γράφω τώρα τα χθεσινά και τα σημερινά μου!

Τρίτη
    πρωινό
    1 κούπα γάλα
    1/2 κούπα μίγμα κουάκερ
    1 μανταρίνι

Μεσημεριανό
    σαλάτα λάχανο-καρότο
    1 τόνο κονσέρβα (στραγγισμένο)
    1 παξιμαδάκι κρίθινο
    (πάλι δεν μπορούσα να φάω απ' αυτό που μαγείρεψε η μητέρα μου.. τηγανητά ψάρια και πατάτες..)

Απογευματινό
    1 μάφιν με βρώμη-μήλο-μέλι δικής μου παρασκευής
    1 μπανάνα

Βραδυνό
    Τίποτα..

Πραγματικά δεν έφταιγα.. Σχόλασα στις 22:40 και μέχρι να γυρίσω σπίτι είχε πάει 00:00 με τις βρωμοσυγκοινωνίες,εντωμετ� �ξύ από το άγχος ότι θα ξεμείνω στα μισά έπαθα κρίση σπαστικής κολίτιδας και πέθανα απ' τον πόνο.. οπότε με το που γύρισα έκανα μπανάκι να χαλαρώσω και έπεσα για ύπνο..

Τετάρτη
    πρωινό
    1κούπα γάλα
    1/2 κούπα μίγμα κουάκερ
    1 μπανάνα

μεσημεριανό
    1 πιάτο μακαρόνια με κιμά και τυρί τριμμένο
    σαλάτα λάχανο-καρότο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο

απογευματινό
    1 βρωμομηλομάφιν
    1 μανταρίνι

βραδυνό
    σαλάτα λάχανο-καρότο
    1/2 κονσέρβα τόνο και κασέρι light
    1 κρίθινο παξιμαδάκι

Ααααααααααααα εννοείται πως χτες δεν πρόλαβα να πάω γυμναστήριο.. Σήμερα όμως έκανα κανονικά τις πιλάτες μου!!!

Senior Member
    Originally posted by Eve
    (πάλι δεν μπορούσα να φάω απ' αυτό που μαγείρεψε η μητέρα μου.. τηγανητά ψάρια και πατάτες..)
    Eve δε μπορείς να ζητήσεις από τη μαμά σου να σου βάλει το ψάρι στο φούρνο; Ή να το κάνεις και μόνη σου δεν είναι κάτι δύσκολο Αν και δε νομίζω ότι θα στ αρνηθεί αν της το ζητήσεις. Πες της ότι εσύ θα πλύνεις το ταψί μετα :P

Σε άλλη περιπτωση εννοείται πως θα το κανα, αλλά έλειπα το πρωϊ, γύρισα για λίγο κ έπρεπε να ξαναφύγω γιατί δούλευα και επίσης το ψάρι ήταν μαριδακι.. δεν γίνεται ψητό νομίζω..

Senior Member
    Originally posted by pink_90
    alexan972 καλησπέρα
    Ναι όπως είπα και στην Έλη δεν θέλω δίπλα μου έναν άντρα που θα με θέλει για την ομορφιά μου σίγουρα. Αλλά δε με προσεγγίζει κανείς δε με φλερτάρουν καθόλου και δε μπορώ να σκεφτώ τι λάθος κάνω. Και γενικά είμαι κοινωνική δεν είμαι κλεισμένη στο σπίτι και δε ξέρω τι να κάνω σχετικά μ αυτό το θέμα :P
    alexan μου μήπως το αγόρι σου έχει κάνα φίλο να μου συστήσει; χαχα :P:lol:
    Καλημέρα κούρτσες (που έλεγε κι η γιαγιά μου)! :tumble:
    Πινκ μου, έχω δει γυναίκες που με αντικειμενικά κριτήρια ειναι πραγματικά χάλια, όχι μόνο ότι έχουν κιλά αλλά και στο πρόσωπο, και παρόλα αυτά έχουν τα φλερτ και τις σχέσεις τους και μάλιστα με μια χαρά άντρες. Κι απ' ό,τι καταλαβαίνω εσύ είσαι και όμορφη. Οπότε πιστεύω πως παίζει μεγάλο ρόλο αυτό που επικοινωνείς εσύ στους άλλους. Το ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και δεν αισθάνεσαι καλά ενδεχομένως φαίνεται. Όταν βγαίνεις έξω με την αύρα του "κανένας δεν θα με κοιτάξει" είναι σχεδόν σίγουρο ότι κανένας δεν θα σε κοιτάξει. Και να το κάνει δεν θα το καταλάβεις. Εγώ όταν γνώρισα το φίλο μου - επειδή ήταν από τη δουλειά και βλεπόμασταν συχνά - έβλεπα που με κοιτούσε συχνά και έντονα και επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά πίστευα πως κάτι έχω περίεργο και πήγαινα στον καθρέφτη ψάχνοντας να δω αν έχω μουτζουρωθεί απ' το μακιγιάζ ή μήπως πετάνε τα μαλλιά μου. Ενώ εκείνος προσπαθούσε απλα να μου τραβήξει την προσοχή, απ' ό,τι μου είπε.
    Και για να σου πω ένα πιο απτό παράδειγμα: έχω μία ξαδέλφη η οποία έχει πάρα πολλά κιλά. Τώρα είναι γύρω στα 160, για να καταλάβεις. Κιλά περισσότερα είχε πάντα, όχι τόσα, αλλά όταν είμασταν 20άρες και εμείς είμασταν 60 κιλά, εκείνη ήταν 120. Πρόσωπο πολύ όμορφο και πάντα περιποιημένη. Όταν βγαίναμε όλες μαζί, εκείνη ήταν που μάζευε τα περισσότερα τηλέφωνα! Και να σου πω ότι κι εμείς δεν είμαστε άσχημες, η δε αδελφή μου είναι σαν μοντέλο! Αλλά οι περισσότεροι άντρες πλησιάζανε εκείνη. Αφού γελάγαμε και της λεγαμε: "αμάν αυτή η αύρα σου"! Γιατί αυτό ακριβώς είχε. Είχε παλέψει με τα κιλά της για κάποιο διάστημα και μετά αποφάσισε ότι δεν την ενδιαφέρει άλλο. Είχε τρομερά έντονη προσωπικότητα και τραβούσε πάντα την προσοχή - με την καλή έννοια. Τώρα είναι παντρεμένη με ένα παιδάκι κι έναν άντρα που την κοιτάει στα μάτια, αφού έκανε αρκετές σχέσεις που οι άλλοι έκοβαν τις φλέβες τους για παρτη της.
    Προσπαθησε λοιπόν να μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Ξέρω πως είναι δύσκολο με αυτό τον βομβαρδισμό που υφιστάμεθα από την τηλεόραση και το λάιφ στάιλ, αλλά δούλεψέ το και πιστεύω ότι θα το εκπέμψεις. :thumbup:

Senior Member
    pink είμαι 27 και 78 κιλά τώρα.

την ιστορία την ανέφερα γιατί διαπίστωσα πόσο χαζή ήμουν μικρότερη και 23 κιλά ελαφρύτερη και πόσο με μιζέριαζε και με επηρέαζε η γνώμη των άλλων. ναι για 4-5 κιλά υπόθεση. και όχι για 20-30

αυτό που κατάλαβα είναι οτι όσο καλύτερος γίνεται κάποιος τόσο περισσότερο πέφτουν να τον φάνε.
    γιατί τώρα κανείς δν ασχολείται με το βάρος μου?

και πίστεψε με 22 χρονών και 4 κιλά κάτω είναι τεράστια διαφορά,1 νούμερο κάτω σχεδόν όταν μιλάμε για λίγα κιλά.

το ενδιαφέρον των ανδρών αυξήθηκε γιατί έχασα τέσσερα κιλά.ω ναι. το λέω και τώρα μετά απο 5 χρόνια,είμαι πεποισμένη γιαυτό. για το πόσο αυστηρός είναι ο κόσμος με τους άλλους κ όχι με τον εαυτό του.

όσο πιο μικρός τόσο πιο σκληρός.
    όσο μεγαλώνω βλέπω οτι ο κόσμος δείχνει περισσότερη κατανόηση και εγώ η ίδια έχω περισσότερη κατανόηση.

Member
    καλημερα σε όλους!διαβαζω το φορουμ αρκετο καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να αρχίσω να γράφω μήπως το πάρω λίγο πιο σοβαρά το θέμα της δίαιτας!ξεκινάω και γώ από σήμερα με τριάδες,αφού άλλη μια φορά που είχα δοκιμάσει με βοή8ησαν πολύ,αφού μου έκοψαν τις λιγούρες!καλή επιτυχία σε ολουσ μας!:tumble:

Senior Member
    Καλημέρα με ένα άρθρο που αφορά την αδηφαγική διαταραχή, αναγνωρίστε την και αντιμετωπίστε την :thumbup:

Αδηφαγική διαταραχή ή διαταραχή της υπερφαγίας (binge eating disorder)

Senior Member
    Δέσποινα καλημέρα
    καλωσόρισες και καλή αρχή, ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Αν θέλεις πες μας και λίγα πράγματα για σένα. Τα κλασσικά ηλικία, βάρος, ύψος και τη σχέση σου με το φαγητό γενικότερα και ότι άλλο θέλεις να μοιραστείς

Senior Member
    Χθες ήταν μία δύσκολη μέρα για μένα. Από το μεσημέρι είχα μία γνωστή αίσθηση, παλιά και γνώριμη. Είχε καιρό να με επισκεφτεί... αυτή της τάσης μου για υπερφαγία. Όλη μέρα ένιωθα ένα κενό, το γνωστό κενό που δεν καλύπτεται ούτε με ένα περπάτημα, ούτε με ένα τηλέφωνο σε έναν καλό φίλο. Είχα την κλασσική μου τάση προς γλυκό και αλμυρό (πατατάκια & σοκολάτα). Είναι περίεργη η αίσθηση, εκεί που νομίζεις ότι το θηρίο το έχεις δαμάσει, εκεί είναι που κάνει την εμφάνιση του και σε ξαφνιάζει, σε αφοπλίζει. Είχα ξυπνήσει από το πρωί με κακή διάθεση, δεν είχα κοιμηθεί αρκετές ώρες, και επειδή είχα κολλήσει και με μία σειρά που βλέπω δεν κοιμήθηκα ούτε το μεσημέρι, ενώ κανονικά το χρειαζόμουν. Έφαγα το μεσημέρι μία καλή μερίδα φαγητό, και μετά έφαγα και λίγους ξηρούς καρπούς. Το απόγευμα έφαγα το απογευματινό μου και μετά 4 κομμάτια μαύρη σοκολάτα, αλλά το ένιωθα με έτρωγε μέσα μου... Όπως καταλαβαίνετε ήρθε το βράδυ, η πιο δύσκολη ώρα που όλα τα φαντάσματα βγαίνουν έξω. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, βγήκα και πήγα και πήρα μία σοκολάτα και ένα μεγάλο πατατάκι & coca cola. Κλασσικός συνδυασμός ηρεμιστικών για μένα. Το περιόρισα λίγο γιατί συνήθως παίρνω περισσότερα από ένα σακουλάκια για να γεμίσω το κενό. Προσπάθησα να τα απολαύσω, αλλά με έτρωγε... ακόμη με τρώει. Έκανα ότι μπορούσα για να το αποφύγω αλλά είναι από εκείνες τις φάσεις που νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ ότι και να κάνω.
    Νιώθω ντροπή και απογοήτευση. Ωστόσο εννοείται πως ένα υπερφαγικό δεν πρόκειται να το αφήσω να κόψει αυτό που ξεκίνησα. Σήμερα κοιμήθηκα καλύτερα, σηκώθηκα εννοείται λίγο κακόκεφη, αλλά πιο πεισμωμένη. Τρώω το πρωινό μου ανόρεκτα και σκέφτομαι ότι αυτή τη φορά θα το νικήσω. Επιστροφή σε τροχιά από το επόμενο κιόλας γεύμα. Ήθελα απλά να σας γράψω το τι πέρασα χθες, γιατί ξέρω ότι όλες μας έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση και θα βρισκόμαστε κατά καιρούς. Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι ότι το πιο σημαντικό είναι να σηκωθώ, ξεσκονιστώ και να συνεχίσω να περπατάω. Το καλό είναι ότι παρόλο που έκανα ένα υπερφαγικό δεν βρίσκομαι σε φαύλο κύκλο. Αυτός έχει κοπεί και δεν με παρασέρνει, και το λέω με πλήρη συνείδηση και χωρίς καν να χρειάζεται να προσπαθήσω για αυτό. Οπότε μου λέω ένα μπράβο και θα προσπαθήσω σήμερα να νιώσω καλά και πάλι με τον εαυτό μου

Χθεσινή μέρα λοιπόν:

Πρωινό 8.00: 1 τοστ με 2 φέτες τυρί, 1/2 μπανάνα

Πρόγευμα 11.30: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης

Μεσημέρι 14.00: 1 σακουλάκι ατομικό δημητριακά με μαύρη σοκολάτα και λίγο αργότερα μπρόκολο με κοτόπουλο ψητό. 1 χούφτα ξηροί καρποί

Απόγευμα 18.30: 1 ποτήρι χυμό φυσικό, 1κ.σ. ξηροί καρποί, 50γρ μαύρη σοκολάτα

Βράδυ 21.00: Ένα μεγάλο σακουλάκι πατατάκια , 100γρ σοκολάτα γάλακτος, 1 κουτάκι κολα λάιτ

Και πάμε για άλλα.... όπως λέω πάντα, σήμερα είναι μία καινούρια μέρα και συνεχίζω την προσπάθεια μου

Έλλη καλημέρα!
    Συγγνώμη που παρεμβαίνω στο άσχετο αλλά κάνεις μια πάρα πολύ συνειδητή προσπάθεια και είναι άδικο να ονομάζεις υπερφαγικό μια απλή λιγούρα που έχει όλος ο κόσμος. Μακάρι να ήταν έτσι όλα μου τα υπερφαγικά. Νιώθεις έτσι γιατί δεν μπόρεσες να επιβληθείς στον εαυτό σου, καταλαβαίνω, αλλά πραγματικά δεν είμαστε ρομπότ. Ούτε όλος ο πλανήτης έχει διατροφική διαταραχή.
    Προσωπικά όταν θα φτάσω στο σημείο τα υπερφαγικά μου να είναι με 2 αγαπημένες μου λιχουδιές και να σταματάνε εκεί θα είμαι ευτυχισμένη. Βασικά για εμένα αυτό είναι νίκη. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!

Senior Member
    Ασημένια μου,
    εννοείται πως δεν με πειράζει καθόλου που παρεμβαίνεις, εξάλλου ο σκοπός του φόρουμ είναι να λέμε ότι μας προβληματίζει και να υπάρχει ανοιχτή πρόσβαση ώστε όλοι να μπορούμε να διαβάζουμε και να συμμετέχουμε . Εξάλλου ο λόγος που το έγραψα είναι γιατί θέλω να το κουβεντιάσω.

Μάλλον θα έπρεπε συμπληρώσω ότι όντως δεν θεωρώ το μέγεθος του υπερφαγικού μου μεγάλο ούτε σοβαρό σε σχέση με την ποσότητα και την συχνότητα παλιότερων υπερφαγικών μου. Ωστόσο το βαφτίζω υπερφαγικό γιατί κατά την δική μου κρίση αυτό ήταν. Δεν πεινούσα, δεν είχα ανάγκη από φαγητό, στην σκέψη και μόνο να φάω το βραδινό μου προτιμούσα να μην φάω τίποτα. Δεν με τρομάζει η ποσότητα που έφαγα, αυτή δεν είναι σημαντική. Αυτό που με τρομάζει είναι η ξαφνική εναλλαγή της διάθεσης. Ενώ μου αρέσει να τρώω υγιεινά, να κάνω τα γεύματα μου, το απολαμβάνω και γενικά δεν πεινάω, ξαφνικά έρχονται στιγμές σαν την χθεσινή όπου είναι σαν να μην είμαι εγώ. Σαν να ξυπνάει κάτι μέσα μου, ένας παλιός εαυτός, μία παλιά συνήθεια που για κάποιο λόγο νιώθω την ανάγκη να επιστρέψω έστω και για λίγες ώρες σε αυτήν. Αυτό είναι λογικό να με τρομάζει.
    Όσο για το ότι δεν έχει όλος ο πλανήτης διατροφική διαταραχή εννοείται πως δεν έχει, και πλέον δεν έχω ούτε και εγώ . Το έχω ξεπεράσει αυτό, απλά ανήκει ακόμη στο κοντινό μου παρελθόν και είναι λογικό να με φοβίζει όταν καμιά φορά κάνω παλιές γνώριμες συμπεριφορές. Ωστόσο πλέον ούτε η συχνότητα, ούτε η ποσότητα, αλλά ούτε και τα συναισθήματα μου δεν πλησιάζουν καν στην διάγνωση της αδηφαγικής διαταραχής.
    Μην ανησυχείς δεν με βαράω ούτε με τιμωρώ, απλά προσπαθώ να κατανοήσω την συμπεριφορά μου και την μοιράζομαι μαζί σας ώστε να την απενοχοποιήσω πλήρως.