τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 274
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 274 of 427 FirstFirst ... 174224264272273274275276284324374 ... LastLast
Results 4,096 to 4,110 of 6392
    Senior Member
    επιτελους τα καταφερα! εναν μηνα τωρα προσπαθω να συνδεθω, να ξανασυμετεχω στην παρεουλα σας, αλλα ειχα ξεχασει τον κωδικο μου εκανα αλεπαλληλες αιτησεις και τελικα ηρθα με νεο ονομα!!!

πηρα φορα απο την χαρα μου, να ξανασυστηθω... ειμαι η Φλωρα συμετειχα παλιοτερα σαν Λορα και τωρα εναν χρονο περιπου μετα ειμαι στην ιδια ακριβως κατασταση, συνεχιζω να δινω μαχες με την αδηφαγικη διαταραχη που μαλιστα τον τελευταιο μηνα εχει αγριεψει επικινδυνα...

η ιστορια μου ενολιγης ειναι μια αδιακοπη μαχη με τα περιττα κιλα. ο κομπος εφτασε στο χτενι οταν για αλλη μια φορα το 2011 φλερταρα με το τριψηφιο. μεχρι τοτε με εβρισκες καπου μεταξυ των 70 και των 95 κιλων, το νουμερο συνεχως αλλαζε... διαιτες, πολλες διαιτες σε ενναλαγη με συνεχη υπερφαγικα επεισοδια . ααρχες λοιπον του 2011 ξεκιναω αλλη μια διαιτα της μοδας, απο αυτες με ονοματεπωνυμο και σε συνδιασμο με μια καλη διαδικτυακη παρεα καταφερνω σε 8 μηνες να χασω 30 κιλα. μπαινω στο προγραμμα συντηρησης της συγκεκριμενης διαιτας κι εκει πρεπει να ξαναντιμετωπισω μια φορα την εβδομαδα ενα ελευθερο γευμα κι εκει ξαναξυπναει το θηριο... καθε ελευθερο γευμα γινεται οργιο υπερφαγιας... πολλες ενοχες κριση αυτοπεποιθησης κι εκει αρχιζει το 6 μερες διαιτα και μια μπαχαλο και το βαρος μου να παιζει μεταξυ 65 και 70 κιλων.... πανω απο ενα χρονο τωρα κινουμαι σε αυτο το μοτιβο...
    περισυ εκανα για ενα διαστημα μια προσπαθεια με τις 3αδες και συμετειχα αυτο το διαστημα στην παρεα αλλα η αναγκη για ακομα χαμηλοτερο βαρος δεν με αφησε να μεινω... θυμαμαι ομως οτι αυτο το διαστημα η ψυχολογια μου ειχε στρωσει, η σεροτονινη ειχε κανει το θαυμα της.
    τις τελευταιες 3 εβδομαδες προσπαθω σκληρα να ακολουθησω ξανα αυτο το προγραμμα αλλα δυστυχως οχι με πολυ μεγαλη επιτυχια. ακολουθω σωστα 1 ή 2 μερες και μετα ακολουθει υπερφαγικο με τις συνηθεις χαζες δικαιολογιες. οπως καταλαβαινετε η διαθεση μου δεν ειναι στα καλυτερα της...
    αισιοδοξω οστοσο οτι αφου επιτελους καταφερα να συνδεθω θα εχω ενα παραπανω κινητρο να μπω σε σωστη πορεια... θα εχω να δινω και σε καποιον αλλο αναφορα θα μιλαω με ατομα που βρισκονται ή εχουν βρεθει στο παρελθον σε αναλογη θεση και γενικα οι πιθανοτητες θα ειναι καπως καλυτερες...
    ευχαριστω πολυ που με διαβασατε, συγνωμη αν σας πηρα μονοτερμα κι ελπιζω να τα λεμε!!!

Senior Member
    να γραψω τωρα και τα σημερινα μου μιας και μεχρι στιγμης ειμαι καλο παιδι...

11:00 πρωινο
    καφες με πολυ γαλα 1.5%
    μισο μηλο
    1 κομματι κεικ βρωμης

14:00 μεσημεριανο
    1 γεναιο κομματι περκα φουρνου
    1 φλιτζανι ρυζι μαυρο
    1 γαβαθα λαχανο σαλατα με 1κσ λαδι και μπολικο λεμονι

17:00 σνακ
    1 αχλαδι
    1 κομματι σπανακοπιτα χωρις φυλλο με βρωμη και τυρι χαμηλο σε λιπαρα

19:30 σνακ
    1 μπολακι κρεμουλα με ζελατινη
    1 αχλαδι
    1 μικρο κομματι βρωμοκεικ

πριν λιγο 1 σοκολατακι sweet&balance

20:30 ΔΕΙΠΝΟ
    1σαλατα με 1 φλιτζανι ρυζι μαυρο και ψιλοκομμενα ντοματα κρεμυδι πιπερια αγγουρι και φετα light

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by alexan972
    Έλι μου, διάβασα κάπου ότι τα μανιτάρια τα υπολογίζουμε σαν πρωτεϊνη γιατί έχουν όλα τα βασικά αμινοξέα και πλησιάζουν πολύ αυτά της ζωικής πρωτεϊνης, τι λες κι εσύ που είσαι η πιο διαβασμένη της παρέας;
    Πάω να στίψω κανα χυμό μπας και στανιάρω λίγο... :no:
    Κρεπαλεξανράκι μου πως είσαι;
    Βασικά δεν ξέρω και πολλά σχετικά με τα μανιτάρια. Ο διατροφολόγος μου είναι της άποψης όταν τον είχα ρωτήσει ότι είναι καλό να συμπληρώνουμε πάντα μία έστω μικρή μερίδα ζωικής πρωτεΐνης στο γεύμα μας, ακόμη και αν τα φυτικής προέλευσης συστατικά του γεύματος μας συμπληρώνουν τα αμινοξέα. Οπότε θέλει πάντα να βάζω λίγο τυρί, αυγό, ψάρι ή κρέας στα κυρίως μου. Δεν έχω εντρυφήσει καθόλου στην χορτοφαγική διατροφή οπότε δεν γνωρίζω τι συνδυασμούς πρέπει να κάνουμε για να μπορούμε να καλύπτουμε την έλλειψη ζωικής πρωτεΐνης σε ένα γεύμα.
    Καλύτερα είμαι Ελάκι μου αλλά λίγο βαριά νιώθω. Αχ, πέρασαν οι εποχές που τα ξενύχτια τα έκανα το ένα πάνω στο άλλο και δεν καταλάβαινα τίποτα, τι θέλω 40 χρονών γυναίκα και μετά μου παίρνει μία βδομάδα να συνέλθω...
    Από διατροφή σήμερα δεν έκανα τίποτα πέρα από το ότι έφαγα ενα κομμάτι τάρτα το μεσημέρι κι ένα τώρα (ευτυχώς τουλάχιστον είναι μια τριάδα από μόνη της).
    Ες αύριον τα καλύτερα, λοιπόν!

Senior Member
    Florage καλώς ήρθες (ξανά) στην παρέα μας. Μην ανησυχείς, αυτά τα έχουμε περάσει όλες μας και ακόμα τα περνάμε!
    Κι εγώ στην ουσία από το Φθινόπωρο προσπαθώ να μπω στη διατροφή και να την κρατήσω, γιατί πραγματικά δεν είναι δύσκολο, αλλά όπως έχω ξαναπεί το παν είναι η οργάνωση σε αυτό και εγώ δεν το έχω πολύ, ειδικά όταν είναι πεσμένη η διάθεσή μου. Ευτυχώς τουλάχιστον έχω μείνει στα ίδια κιλά και δεν έχω πάρει. Πάμε όλες μαζί να κάνουμε ένα καλό ντου, λοιπόν, να κατεβούμε!! :roll::roll:
    Florage μου, το πρόγραμμά σου πολύ καλό, πες μας πώς κάνεις τη σπανακόπιτα με τη βρώμη, εγώ την συμπαθώ πολύ και την χρησιμοποιώ στο φαγητό μου. Φαίνεται ενδιαφέρουσα!
    Σήμερα, μια και θ' ανάψω φούρνο λέω να κάνω και την συνταγή για μπάρες δημητριακών της Έλις! Θα σας ενημερώσω!

Χθες το πήγα ψιλοάθλια, όπως ανέφερα, σήμερα ελπίζω κάπως καλύτερα.

Γράφω λοιπόν:
    - Πρωί και ενδιάμεσο (ξύπνησα πριν λίγο, τα ξενύχτια που λέγαμε... ) : 1 φυσ. χυμό πορτοκάλι + 1 παξ. κρίθινο + 1 φ. τυρί του τοστ. Λίγο αργότερα ίσως φάω μια μπάρα δημητριακών.
    - Μεσημέρι: 2 ντομάτες γεμιστές + λίγη φέτα + 1 φέτα γαλοπούλα + πράσινη σαλάτα
    - Απόγευμα: 1 μήλο + 2 digestive με μέλι - 1 κ.σ. τριμ. αμύγδαλα + κανέλα
    - Βράδυ: 1 κομμάτι τάρτα με λαχανικά - τυρί - γαλοπούλα.

Senior Member
    alexan972 ευχαριστω για την υποδοχη... επειδη η διαιτα που εκανα χρονια ηταν η dukan εχω αφομοιωσει παρα πολλες συνταγες απο κει με βρωμη (πιτουρο για την ακριβεια...) ειναι σχεδον μηδενικες σε λιπαρα και τουρμπο σε πρωτεινη... η σπανακοπιτα, περισσοτερο θα την ελεγα πιτσα με σπανακι. για την βαση λοιπον χρησιμοποιησα 8κσ πιτ βρωμης 4κσ πιτ σταριου 8 ασπραδια 350 γρ γιαουρτι 2-3 κσ λιναροσπορο αλεσμενο, μιγμα μπαχαρικων για πιτσα και 1κσ μπεικιν. το απο πανω ειχε σπανακι (δεν το ζυγισα, 2 κουπες πρεπει να ηταν μαγειρεμενο) κρεμυδακι φρεσκο ανηθο σωταρισμενα σε ελαχιστο λαδακι να φυγουν τα υγρα και μετα τα ανακατεψα σε ενα μιγμα απο 2 αυγα 1 cottage cheese φετα χαμηλων λιπαρων. αφου απλωσα το μιγμα της βασης σε ενα μεγαλουτσικο ταψι ,το εψησα 10 λεπτα και μετα απλωσα απο πανω το μιγμα με το σπανακι. κι εψησα μιση ωρα ακομη... αντι για αλατι εβαλα ενα κυβο λαχανικων στο σπανακι... αυτα...

εχθες τελικα κατα τις 12 με επιασε ενας εκνευρισμος επειδη ειχε δεκατα ο μικρος μου (ειναι σιναχωμενος 1 εβδομαδα τωρα) και τσιμπησα 3 μπισκοτα βρωμης για να τον καταπνιξω,,. χωρις φρουτο, δεν το σκεφτηκα καν...

την αναφορα μου για το τι εφαγα εγω θα την δινω το βραδυ ή την επομενη μερα καθως δεν ξερω τι θα μου ρθει να φαω αναπασα στιγμη... ειδικα για τα σνακ αν θελω γλυκο ή αλμυρο...

Senior Member
    Originally posted by florage

εχθες τελικα κατα τις 12 με επιασε ενας εκνευρισμος επειδη ειχε δεκατα ο μικρος μου (ειναι σιναχωμενος 1 εβδομαδα τωρα) και τσιμπησα 3 μπισκοτα βρωμης για να τον καταπνιξω,,. χωρις φρουτο, δεν το σκεφτηκα καν...

την αναφορα μου για το τι εφαγα εγω θα την δινω το βραδυ ή την επομενη μερα καθως δεν ξερω τι θα μου ρθει να φαω αναπασα στιγμη... ειδικα για τα σνακ αν θελω γλυκο ή αλμυρο...
    E, καλά, δεν έκανες και καμμιά φοβερή παρασπονδία. Τουλάχιστον κατέπνιξες τη λιγούρα σου με κάτι που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τη διατροφή. Σκέψου σαν γρήγορη λύση τα αποξ. δαμάσκηνα, εγώ έχω πάντα στο σπίτι και την τσάντα μου για να καλύπτω το φρούτο όταν δεν έχω όρεξη ή όταν βιάζομαι. Τρώω 1-2 και καλύπτω.

Senior Member
    βασικα για θετικο το αναφερα... μπορει να μην τα ειχα προγραμματισει και να μην πεινουσα αλλα περιοριστηκα σε αυτα... τα δαμασκηνα και τα αποξηραμενα φρουτα γενικα αποφευγω να τα αγοραζω γιατι τους εχω τρελη αδυναμια και δεν θα σταματουσα στο 1-2... ισως καποια στιγμη πολυ αργοτερα που θα εχω αποκτησει (ελπιζω) καποια αυτοπειθαρχια... σε αυτη τη φαση καλυτερα να μεινω στα φρεσκα φρουτα που αλλωστε στερηθηκα για μεγαλο χρονικο διαστημα...
    γενικα δεν εχω θεμα χρονου και κανω καθε γευμα μου μια μικρη ιεροτελεστια... καθαριζω το φρουτακι μου, ετοιμαζω με φροντιδα την σαλατα μου και νιωθω ωραια... κατι ευκολο και γρηγορο μπορει να με οδηγησει σε υπερκαταναλωση πολυ ευκολα

Senior Member
    Μια χαρά το χειρίστηκες , μπράβο σου. Εγώ έχω το θέμα ότι τα φρούτα δεν τα συμπαθώ αρκετά ώστε να ασχοληθώ με το καθάρισμά τους, οπότε τα αποξηραμένα με βολεύουν. Ευτυχώς μ' αρέσουν πολύ οι σαλάτες, τουλάχιστον!

Έφτιαξα τις μπάρες, περιμένω να βγουν τα γεμιστά απ' το φούρνο για να τις βάλω. Πάντως φαίνονται σούπερ, δεν έβαλα αυτά που λέει από φρούτα γιατί δεν τα είχα, έβαλα δαμάσκηνα αποξ. ψιλοκομμένα, σταφίδες και από ξηρούς καρπούς τριμ. αμύγδαλο, καρύδια σε κομμάτια και σουσάμι και ξύσμα από ένα πορτοκάλι για άρωμα. Από πανω πασπάλισα με κανέλα. Επίσης, επειδή δεν συμπαθώ το φυστικοβούτυρο έβαλα ταχίνι, πιστεύω πως δεν θα επηρεάσει την έκβαση! Το απόγευμα θα σας πω πώς βγήκαν.

Senior Member
    Γεια σας τσουπρες!! Ξανακαλωσήρθες florage!! Ασημένια δε ξαναμιλάω για μερέντα υο υπόσχομαι :tumble:

Λοιπόν τα χτεσινά!!
    11:30
    3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
    1 ποτ.γάλα 1,5 %
    1 αχλαδάκι

15:00
    1 μέτρια τσιπούρα στον φούρνο με 1 πατάτα, κρεμμύδι, καρότο, σάλτσα ντομάτα, 1 κ.σ λάδι
    1 ντομάτα με 1 κ.σ λάδι

18:15
    1 μήλο
    1 χούφτα ξηρούς καρπούς
    γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη

21:20
    1 αβγό βραστό
    περίπου 50 γρ φέτα
    1 ντομάτα με 1 κ.σ λάδι
    3 μικρά κρίθινα παξιμαδάκια ολικής

1 ποτήρι λευκό κρασί στη διάρκεια της νύχτας

00:45
    μισή ελληνική μπάρα

03:45
    την άλλη μισή

Χτες το πρόγραμμα είχε μπουζούκια οπότε γύρισα σπίτι κατα τις 6! Ευτυχώς δε ξέφυγα!

Senior Member
    Τριαδοκόριτσα καλησπέρα σας!!!!!! Ελπίζω να ήσαστε όλες καλά!

florage σε θυμάμαι ως ΛΟΡΑ, που είχες χάσει αρκετά κιλά, πολύ χαίρομαι που ήρθες στην παρεούλα των τριάδων!!!!

Ελλη βλέπω το τικεράκι έχει πάρει την κατηφόρα :thumbup::thumbup::thumbup: μια ανάσα απο τη δεκάδα του 8, ολέ :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy

alexan καλά είσαι? τελικά οι μπάρες πως έγιναν?
    Πολλές καλησπέρες κ στα υπόλοιπα κορίτσια!

Τα δικά μου νέα,μετά απο δυο μήνες κρεπάλης πήρα μόνο 2.5 κιλά, ευτυχώς βρήκα δουλειά γεγονός που μου έφτιαξε τη διάθεση ,προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μιας κ δουλεύω με βάρδιες κ δυσκολεύομαι λίγο στις ώρες!

Αυτό είναι το άσχημο με εμένα όταν παρασυρθώ αργώ να επανέλθω :grind::grind:

Senior Member
    break 2,5 κιλα σε 2 μηνες κραιπαλης ειναι νομιζω θριαμβος! αν σκεφτεις μαλιστα οτι μολις μπεις σε προγραμμα τα πρωτα υγρα (κιλα) θα φυγουν αερα πατερα ... συγχαρητηρια για την δουλεια, ευχομαι να ειναι κατι που σου αρεσει αν και στις μερες μας αυτο ειναι πολυτελεια πια δυστυχως... δωσε λιγο χρονο μεχρι να προσαρμοστεις σους νεους ρυθμους και μολις βρεις την σειρα σου θα φτιαξεις και το διατροφικο. αρκει να το εχεις σε μια γωνιτσα του μυαλου σου σαν κατι που πρεπει να γινει και θα βγει αβιαστα πιστευω...
    κι εγω χαιρομαι που βρισκω ξανα εδω γνωριμα προσωπα... σας παρακολουθουσα οποτε εβρισκα ευκαιρια κι επαιρνε δυναμη πολλες φορες απο σας χωρις να το ξερετε... ειδικα η θετικη αυρα του ελλακιου μου ειχε βγαλει πολλα χαμογελα αισιοδοξιας σε περιεργες φασεις...

Senior Member
    τα σημερινα μου

πρωινο 11:30
    γαλα με καφε και ζαχαρινη
    2 μπισκοτα βρωμης
    1/2 μηλο

μεσημερι 14:30
    κοτοπουλο με πιπεριες
    1 φλιτζ ρυζι καστανο
    1 πιατο χορτα με 1κσ λαδι

απογευμα 18:00
    1 γιαουρτι
    1 κομμ βρωμοκεικ
    1/2 μηλο (ολα ανακατεμενα σε ενα μπολ με κανελα)

βραδυ 21:30
    1 μεγαλο ποτηρι γαλα με κακαο
    1κομματι βρωμοκεικ
    2κσ γκοτζι μπερις...

βγηκε κι αυτη η μερα καθαρη!!!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια μου!
    Φλώρα μου καλωσόρισες και πάλι! Σε θυμάμαι και εγώ ως ΛΟΡΑ . Χαίρομαι που είσαι καλά και οι τριάδες σε συντροφεύουν
    Σοκολατένια μου γλυκιά πόσο χαίρομαι που μπήκες σε ρυθμούς δουλίτσας!!! Μην μου στεναχωριέσαι για τα 2,5 κιλάκια, είναι πολύ λιγα, εγώ ήδη χαιρέτησα τα 3 που είχα βάλει και κατέβηκα και παρακάτω, μέσα σε ένα μήνα. Έτσι και εσύ, όταν οργανωθείς και εγκλιματιστείς λίγο στη νέα σου δουλειά, όλα θα τα κάνεις :kiss:

Να γράψω και τη χθεσινή μου μέρα:
    Πρωινό 10.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 μανταρίνι, 1 φέτα τοστ ολικής με μέλι και ταχίνι

Πρόγευμα 13.30: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1κ.σ. ξηροί καρποί

Μεσημέρι 16.30: Σαλάτα με πατζάρια και χόρτα, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 1 φιλέτο γλώσσας ψητό

Απόγευμα 20.30: 1 ελληνική μπάρα, λίγες σταφίδες και αμύγδαλα

Βράδυ 23.00 (έξω σε πάρτι) : 2 ποτήρια κρασί, καρότα, αγγουράκια, 1 κομμάτι κρεατόπιτα, 1 μικρό πιτσάκι, 2 μπουκίτσες αράβικη πίτα με τονοσαλάτα.

και μία ώρα ζούμπα

Senior Member
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα τριαδόκοσμε!
    Η ζυγαριά ακίνητη η Έλη απτόητη! Πάμε για μία καλύτερη διατροφική βδομάδα με περισσότερη όρεξη (τα λέω να πείσω και μένα :lol: )

Χθες Κυριακή έκατσα σπιτάκι μου και ήμουν καλό κορίτσι

Πρωινό 10.30: 1 κρέμα βρώμης+μουσλι με λίγους ξηρούς καρπούς και 1/2 μήλο

Πρόγευμα 13.00: 1/2 μπανάνα, 1 κ.σ. ξηροί καρποί

Μεσημέρι 16.00: Στραπατσάδα με δύο αυγά και 50γρ φέτα, 1 κρίθινο παξιμαδάκι, αγγουράκι και 3 τοματίνια

Απόγευμα 17.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ,1 κ.γ. μέλι (είχα υπογλυκαιμία και κούραση και ξεράθηκα στον ύπνο)

Βράδυ 21.00: 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 2 δάχτυλα γραβιέρα, ραπανάκι και 1 ποτήρι χυμό φρέσκο

Αργά το βράδυ 1/2 μήλο

Senior Member
    καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!!!
    ελλη μου χαιρομαι πολυ που σας ξαναβρισκω κι εσενα μαλιστα σε χαμηλοτερο βαρος!!! μια ανασα μακρυα απο το 8αρακι! συντομα θα το δουμε κι αυτο!:roll:
    εισαι στα ματια μου υποδειγμα επιμονης κι υπομονης και σου δηλωνω απο δω και περα θα εισαι το προτυπο μου!!!
    τερμα το αγχος το κηνυγι της ζυγαριας και του χρονου, απο δω και μπρος ολα θα γινονται με γνωμονα την αγαπη προς εμας χωρις αυτοτιμωριες και ξεσπασματα!!!
    ΑΜΗΝ!!:smilegrin: