Results 4,111 to 4,125 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
04-03-2013, 12:14 #4111
Καλημέρα και καλη βδομάδα και από μένα :bouncing:
Τα χτεσινά:
13:00 (πρωινή πρωινή πάλι :Ρ )
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 αχλαδάκι
16:00
ψαρονέφρι 150 γρ
ρύζι κανονικό 120 γρ (είχε έτοιμο μπόλικο η μαμά και λέω άντε ας μη το πετάξουμε και κάνω καστανό, βαριόμουν κιόλας)
μαρούλι, 1 κ.σ λάδι
19:00
1 μήλο
1 χούφτα ξηρούς καρπούς
γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
1 μπισκότο σοφτ κινγκ (είπα αυτή την εβδομάδα να το φάω το γλυκάκι μου)
22:00
μαρούλι
1 μικρή πατάτα
1 φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα μίλνερ
σος με 1 κ.σ λάδι-1 κ.σ μουστάρδα- 1 κ.σ ξύδι
Σε λίγο έχω το ραντεβού με τη διαιτολόγο αλλά δε νομίζω να φανεί απώλεια γιατί προχτες ξενυχτησα σήμερα ξύπνησα νωρις και μάλλον διαταράχτηκε το σύστημα και δεν πήγα ακόμα στο wc, ήπια κ πολύ νερό οπότε δε περιμένω κάτι σε απώλεια
- 04-03-2013, 16:31 #4112
Originally posted by florage
καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!!!
ελλη μου χαιρομαι πολυ που σας ξαναβρισκω κι εσενα μαλιστα σε χαμηλοτερο βαρος!!! μια ανασα μακρυα απο το 8αρακι! συντομα θα το δουμε κι αυτο!:roll:
εισαι στα ματια μου υποδειγμα επιμονης κι υπομονης και σου δηλωνω απο δω και περα θα εισαι το προτυπο μου!!!
τερμα το αγχος το κηνυγι της ζυγαριας και του χρονου, απο δω και μπρος ολα θα γινονται με γνωμονα την αγαπη προς εμας χωρις αυτοτιμωριες και ξεσπασματα!!!
ΑΜΗΝ!!:smilegrin:
Φλώρα μου δεν ξέρεις τι χαρά μου δίνεις. Είναι μεγάλη ανακούφιση όταν διαβάζω για ανθρώπους που μέσα από την ιστορία μου τους έχω αγγίξει και τους έχω βοηθήσει να απενοχοποιήσουν το φαγητό και να πάρουν το χρόνο τους ώστε να κάνουν μία προσπάθεια απώλειας βάρους σωστή, υγιεινή, ψύχραιμη που περιλαμβάνει και απόλαυση μέσα :starhit:
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρεις να χάσεις και τα υπόλοιπα κιλάκια σου και κυρίως να ισορροπήσεις και να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου! :love:
Όσο για μένα ναι Φλώρα μου ήρθε η στιγμή μου να κατέβω κατηγορία. Το έχω πάρει πολύ πεισματικά και το παλεύω. Είναι θέμα χρόνου, που θα πάει! Με πήγε λίγο πίσω η προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν πτοούμαι! Είχα έναν τέλειο Φλεβάρη, πάμε και για έναν ακόμη καλύτερο Μάρτη
:spin:
04-03-2013, 16:36 #4113
Πινκάκι μου μην μου στεναχωριέσαι αν δεν δεις μεγάλες αλλαγές. Αν και είμαι σίγουρη ότι θα δεις στη ζυγαριά μία ευχάριστη έκπληξη, γιατί έκανες πολύ καλή διατροφή όλο τον μήνα
.
Πάντως μία μικρή συμβουλή, γιατί και εγώ το έκανα αυτό το λάθος και έχανα το κουράγιο μου. Μην κλείνεις τα ραντεβού σου με τη διατροφολόγο τη Δευτέρα, καλύτερα από Τρίτη και μετά ώστε να έχεις προλάβει να αποβάλλεις οποιαδήποτε κατακράτηση από το Σαββατοκύριακο που λίγο πολύ ένα ποτάκι θα το πιούμε και ένα ξενύχτι θα το κάνουμε. Εγώ το έχω αλλάξει το ραντεβού μου και πλέον το κάνω κάθε Τρίτη μεσημέρι
Θα περιμένω νέα σου ε;;;:starhit:
04-03-2013, 16:48 #4114
βρε κορίτσια δώστε μου τα φώτα σας για το καστανό ρύζι
Μία φορά έχω δοκιμάσει να κάνω και μου φάνηκε πολύ σκληρό και άνοστο. Πως το μαγειρεύετε;; Το μουλιάζετε από την προηγούμενη; Το βράζετε και το σουρώνετε ή το αφήνετε να πιει το νερό του; Και ότι άλλο έχετε ως συμβουλή καλοδεχούμενο!
04-03-2013, 18:19 #4115
εγω το εκανα στα κουτουρου, το ειχα στο ψυγειο αρκετο καιρο σε ενα ταπερακι (μπορει να ειχε ληξει κιολας) και το εβαλα σε αλατισμενο νερο που εβραζε με σκοπο να το σουρωσω, και δοκιμαζα σταδιακα. πηρε περισσοτερο χρονο απο οτι πιστευα να γινει οσο μαλακο το ηθελα αλλα τελικα ηπιε ολο το ζουμακι δεν χρειαστηκε στραγγισμα και βγηκε παρα πολυ σε ποσοτητα , τοσο που θα ειναι το αμυλο μου για αρκετες μερες ακομη... ευτυχως παει τελεια και μεσα σε σαλατες κι ετσι πιστευω θα το καταναλωσω πριν χαλασει... πιστευω μια ναλογια 1/3 ρυζι/νερο ειναι καλη και δοκιμαζεις σταδιακα να γινει αρκετα μαλακο μην σπασουμε και κανενα δοντι...
πραγματικα Ελλη μου νομιζω ειναι ωρα να αλλαξεις κατηγορια οπως ειπες κι εσυ μονο να προσεξεις να μην σε αγχωσει... γιατι ξερουμε πολυ καλα που μας οδηγει το αγχος... μην γινεις περισσοτερο αυστηρη με τον εαυτο σου, συνεχισε τοιδιο χαλαρα και η αλλαγη θα γινει απο μονη της...
ξερεις σε ποσα υπερφαγικα οδηγηθηκα τον τελευταιο μηνα και μονο με την σκεψη αλλαγης της διατροφης; δεν θες να ξερεις... ειμαι μολις 3 μερες καθαρη, αλλα ευτυχως αρκετα αισιοδοξη...
04-03-2013, 19:29 #4116
Ελη μου τα πράγματα ήταν όπως τα περίμενα αυτές τις 2 βδομάδες η ζυγαριά έδειξε απώλεια 600 γρ μόνο. Δηλ 1,5 κιλό σ' ένα μηνα διατροφής (4 βδομάδες). Με εξέπληξε ευχάριστα η λιπομέτρηση όμως -1.800 κιλα σε λιπος τώρα πως γίνεται αυτό δε ξέρω (και χωρίς άσκηση)! Το ποσοστό δηλ απο 39,5 επεσε σε 38% κάτι είναι κ αυτό! Σκέφτομαι να ζυγιστώ αύριο πιο ήρεμη στη δική μου ζυγαριά πριν φάω/πιω κάι.
Όσο για το καστανό ρύζι εγώ το κάνω όπως το κανονικό δηλαδή 2 μέρη νερό (ισως κ λίγο παραπάνω) 1 μέρος συζιού. Βράζει το νερό αλατίζω ρίχνω το ρύζι και κυβο λαχανικών χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και το αφήνω κάνα να ρουφήξει το νερό. Αν δοκιμάσω και το θέλω πιο μαλακό προσθέτω νερό και συνεχίζω το βράσιμο
04-03-2013, 20:19 #4117
Καλησπέρα τριαδοκόριτσα τα πάτε τέλεια κ χαίρομαι!!!!
Σας είπα ψέματα καταλάθος, τα κιλά 3.5 είναι κ όχι 2.5 :fake sniffle:
Εγώ Έλλη ρύζι παίρνω της Αgrino μαύρο ανάμικτο με άσπρο τέλειο είναι!!!
04-03-2013, 22:10 #4118
Γειά σας κι από μένα τριαδοκόριτσα!!! Βρήκα επιτέλους χρόνο να σας γράψω.. Ήταν δύσκολες διατροφικά μέρες γιατί δεν ήμουν καθόλου σπίτι μου, αλλά το πάλεψα να τηρήσω-όσο μπορούσα- τις τριάδες.
Σάββατο
πρωινό
1 κούπα γάλα
1/2 κούπα μίγμα κουάκερ
1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
μεσημεριανό
1/2 κονσέρβα τόνο
σαλάτα λάχανο-καρότο
1/2 κρίθινο παξιμάδι
απογευματινό
- δεν πρόλαβα-
βραδυνό
Είχα κερδίσει από καιρό γεύμα στο χίλτον (απεριόριστα από τον μπουφέ και ένα μπουκάλι κρασί) και πήγα επιτέλους χτες με το αγόρι μου!!! Πραγματικά δεν θυμάμαι τί έφαγα.. Το καλό ήταν πως οι σαλάτες ήταν ''στεγνές'' και τα λαχανικά- το ρύζι, οι πατάτες στον ατμό!!! Γέμισα λοιπόν το πιάτο μου με σαλατικά και από τα υπόλοιπα απλά δοκίμασα (θυμάμαι σίγουρα το ρολό κοτόπουλο). Το ίδιο και από τα γλυκά. Μια-δυο κουταλίτσες για το καλό.. Ήπια και ένα ποτηράκι κρασί..
Κυριακή
Πρωινό
1 τόστ (2 φέτες ψωμί, φιλαδέλφεια light, αυγό βραστό, γαλοπούλα, ντομάτα)
δεκατιανό
1 μπανάνα
1 digestive
μεσημεριανό
1 μερίδα χοιρινό βραστό με ρύζι
2 βραστά καρότα
απογευματινό
-πάλι τίποτα-
βραδυνό (σε τσιπουράδικο)
1 ποτήρι αμίτα πορτοκάλι (για να δείτε πως όντως δεν προτιμώ το αλκοόλ..)
τσίμπησα λίγη ποικιλία (πατατοσαλάτα,ντομάτα, φτερούγα κοτόπουλου, κοτομπέικον)
Δευτέρα
πρωινό
1 κούπα γάλα
1/2 κούπα allbran και βρώμη
1/2 μπανάνα
μεσημεριανό
1/2 μερίδα φασολάδα(μέχρι να γυρίσω σπίτι την είχαν φάει σχεδόν όλη..)
1 μπιφτέκι (κιμάς και βρώμη)
σαλάτα λάχανο-καρότο-γκούντα-1 κ.σ. ελαιόλαδο-λεμόνι
απογευματινό
1 μπάρα βρώμης με κράνμπερις
βραδυνό
1 μπιφτέκι (κιμάς και βρώμη)
σαλάτα λάχανο-καρότο-γκούντα-1 κ.σ. ελαιόλαδο-λεμόνι
Και μία ώρα πιλάτες!!! :dork::dork:
04-03-2013, 22:12 #4119
Γεια σου break!!! Δεν νομίζω να έχουμε μιλήσει.. Είμαι η Ήβη!!!:smilegrin: Μην ανησυχείς για τα κιλά που έβαλες.. Το σημαντικό είναι πως ξέρεις πως να τα χάσεις και μάλιστα χωρίς να κάνεις κακό στον εαυτό σου!!! Σου εύχομαι καλή δύναμη!!!
05-03-2013, 01:06 #4120
break Γεια κ από μένα!! Όλσ διορθώνονται μόνο άγχος δε θέλει!! Τα λέω να τ' ακούω κ εγώ!!
05-03-2013, 09:14 #4121
καλημερουδια!!:smilegrin:
τα χτεσινα μου...
11:00 πρωινο
1 κομματι σπανακοπιτα με βρωμη
καφε με γαλα
14:00 μεσημεριανο
1 μεγαλο κομματι περκα φουρνου
1 φλιτζανι ρυζι καστανο νεροβραστο
1 πιατο χορτα με κσ λαδι
17:00 σνακ
1/2 μηλο
1 κομματι σπανακοπιτα (τελευταιο απο σημερα εφτιαξα πιτσα με βαση απο βρωμη)
19:30 σνακ
1 κρεμουλα με ζελατινη και γλυκαντικο
1/2 μηλο
1κομ βρωμοκεικ
22:30 δειπνο
μια μεγαλη σαλατα με λαχανο τονο σε νερο λιγο κρεμυδι 1 φλ ρυζι και 1κσ λαδο μοσταρδα λεμονι... μια ωρα την ροκανιζα μπροστα στην tv...
05-03-2013, 10:51 #4122
Καλημέρα σε όλους
Πινκ μου ελπίζω τα αποτελέσματα του μήνα να μην σε αποθάρρυναν, πιστεύω ότι είναι καιρός να αρχίσεις να μετράς και πόντους μία φορά στις 2 βδομάδες ή μία φορά το μήνα, η ζυγαριά δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο είναι η μεζούρα. Ωστόσο και πάλι μιλάμε για επιτυχία γιατί για ένα μήνα, έκανες μία πολύ ισορροπημένη διατροφή και την έκανες με μεγάλη ευκολία σε σχέση με οποιαδήποτε δίαιτα. Είμαι βέβαιη ότι αν αυξήσεις λίγο και την δραστηριότητα σου (θα σε ζαλίζω για το καλό σου χιχιχιχι) θα λειτουργήσει καλύτερα η διατροφή στην απώλεια βάρους. Το βλέπω σε εμένα που όποτε ασκούμαι, διπλασιάζεται στην κυριολεξία η απώλεια βάρους και συγχωρούνται μικρά ατοπήματα
Επίσης μπορεί να σου έκανε εντύπωση αλλά η μαγεία αυτής της διατροφής είναι ότι το σώμα μας επειδή δεν στρεσάρεται αφήνει το λίπος να φύγει και έτσι χάνουμε ποιοτικά κιλά. Δεν μου κάνει εντύπωση η λιπομέτρηση σου, μιας και η συγκεκριμένη διατροφή βοηθάει στην καθαρή απώλεια λίπους και όχι μυικού ιστού, ίσα ίσα ο μυικός ιστός μας αυξάνεται. Αν μάλιστα το ενισχύουμε και με άσκηση εκεί να δεις!
Όπως και να χει αυτή η διατροφή είναι της υπομονής :cool2:
Εγώ στο παρελθόν έχω αποκαρδιωθεί πολλές φορές, γιατί γινόμουν ανυπόμονη, αλλά πάντα κατέληγα στο ίδιο συμπέρασμα, ότι απλά δεν έχω άλλη επιλογή πια. Έχω κουραστεί από τις ολιγοθερμιδικές δίαιτες, από τις περιοριστικές διατροφές και οτιδήποτε άλλο δεν λειτουργούσε πλέον σε εμένα παρά μόνο προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι λοιπόν είπα στον εαυτό μου, ας χάνω και ας χάνω αργά, αρκεί να χάνω! Στα λέω για να πάρεις κουράγιο γιατί προσωπικά το χρειαζόμουν πολύ σε φάσεις που αμφισβητούσα τη διατροφή και τον ίδιο μου τον εαυτό, κάθε φορά όμως που γινόμουν ανυπόμονη, κατέληγα να τρώω περισσότερο παρά λιγότερο :grind:
Όταν θα συνηθίσεις τη διατροφή, θα φέρεις ισορροπίες και δεν θα νιώθεις πείνα ενδεχομένως να πειραματιστείς με τις ποσότητες των γευμάτων σου. Εγώ στην τελική αυτό έκανα και σιγά σιγά τις μείωσα στα σημερινά επίπεδα. Μην βιαστείς όμως, πάρε το χρόνο σου και κάνε σταθερά βήματα :kiss:
05-03-2013, 11:04 #4123
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές για το καστανό ρύζι. Θα το ξαναδοκιμάσω και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην γίνει άχυρο όπως την προηγούμενη.
Eve μου για εκτός σπιτιού μια χαρά τα πήγες. Και εγώ αν πήγαινα με τον καλό μου στο Χίλτον για γεύμα δεν θα καθόμουν να μετράω το φαγητό μου, μία φορά είναι και θα ήθελα να το απολαύσω χωρίς περιορισμούς. Και το γλυκάκι μου θα έτρωγα απλα θα το μοιραζόμουν με τον καλό μου χιχιχι μια κουταλιά αυτός, μία εγώ...
Επιτέλους χθες ξεκίνησα και πάλι γυμναστήριο γιούπιιιιι! (έχω μεταλλαχθεί δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια χαρά! :lol: ) Έχει πάνω από δύο βδομάδες που δεν μπορούσα να πάω για πρακτικούς λόγους (δεν είχα αυτοκίνητο και το gym είναι λίγο μακριά) και το είχα στερηθεί. Χθες έκανα γιόγκα μετά από 3 βδομάδες και ένιωσα το κορμάκι μου να ξεκλειδώνει. Είναι θεραπευτική η γιόγκα κορίτσια μου, είμαι πλέον βέβαιη
Χθεσινή διατροφή:
Πρωινό 8.00: 1/2 μπανάνα, 1 κρίθινο παξιμαδάκι, 2 δάχτυλα γραβιέρα
Πρόγευμα 11.30: 1/2 μπανάνα, 1 κ.σ. ξηροί καρποί
Μεσημέρι 16.00: 2 φλιτζ. μακαρόνια ολικής άλεσης, μπρόκολο, 3 κ.σ. κιμά
Απόγευμα 19.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1κ.γ ξηροί καρποί
Βράδυ 22.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 1κ.σ. βρώμη, 1κ.σ. μούσλι, 1κ.σ. μίγμα ξηρών καρπών και λίγο μπανάνα και κανέλα
05-03-2013, 16:35 #4124
Eli μου δε σου κρύβω ότι μια απογοήτευση την έχω. Περίμενα ότι για πρώτο μήνα θα είχα μια πιο καλή απώλεια. Ωστοσο δε το βάζω κάτω. Ίσως ακόμα να μη το συνηθησε ο οργανισμός μου γιατί πριν κυμαινόμουνα στις 1200-1400 θερμίδες ενώ τώρα είναι σίγουρα παραπάνω. Βέβαια είναι ποιοτικές θερμίδες και όχι απο βλακείες αλλά θα φανεί στην πορεία. Θέλω τόσο πολύ να δω το 6 στη ζυγαριά και μετά ας κυλήσει πιο αργά δε με πειράζει. Όσο για τις μερίδες δε πιστεύω ότι θα μπορέσω να τις μειώσω κ άλλο γιατί είναι ήδη μειωμένες. Ίσως κάνω το τυρί λιγότερο ή τέτοιες αλλαγές τελοσπάντων Ελπίζω να πάει λίγο καλύτερα αυτό το μήνα. Καταλαβαίνεις με πιάνει και το άλλο... γιατί να πληρώνω διαιτολόγο αν δε χάνω κιλά δεν μου περισσεύουν και τα χρήματα, είναι των γονιών μου αυτά εφόσον εγώ δεν δουλεύω και δεν έχω εισόδημα. Για την άσκηση το ξέρω αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση...και πρέπει να βρω και τα χρήματα :P
05-03-2013, 17:44 #4125
Πινκ μου σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι
Έχω απογοητευτεί πολλές φορές από το πόσο αργή μπορεί να είναι η απώλεια βάρους με μία σωστή διατροφή. Δεν έχεις τις θεαματικές απώλειες όπως από μια πρωτεϊνική δίαιτα ή από μία δίαιτα των 1400 θερμίδων.
Βέβαια να ξέρεις ότι τα κιλα που χάνεις με αυτή τη διατροφή, εκτός του ότι είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό τους λίπος, άρα ποιοτικά κιλά είναι και κιλά που δεν θα επιστρέψουν εύκολα. Δηλαδή θα πρέπει να φας πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα για να ξαναμπούν. Άσε που με αυτή τη διατροφή δεν αποκτάς απωθημένα, ούτε θρεπτικές στερήσεις και έτσι δεν καταλήγεις σε περιόδους υπερφαγίας, αν για ένα διάστημα δεν είσαι σε πρόγραμμα. Ίσα ίσα οι καλές σου συνήθειες μπορούν να σε συντροφεύουν ακόμη και στις διακοπές σου με λίγη προσοχή και όχι απλά να μην βάζεις πλέον βάρος σε γιορτές και διακοπές, αλλά αν προσπαθείς λίγο να χάνεις κιόλας!
Διαβάζοντας επίσης την τελευταία μέρα που έχεις περιγράψει το τι έφαγες, διαπιστώνω ότι όντως οι ποσότητες σου είναι πολύ σωστές. Δεν σηκώνουν μείωση πράγματι έτσι όπως τα βλέπω, άσε που αυτό θα στο καθορίσει η διαιτολόγος σου και όχι εσύ από μόνη σου ή επειδή στο είπα εγώ :P. Δεν την πληρώνεις τζάμπα και μην μπαίνεις στο τριπάκι που ζουν οι υπόλοιποι που περιμένουν να γίνεις μινιόν μέσα σε 3 μήνες. Μάλιστα αν κάποιος αμφισβητήσει τη διατροφή σου να τους λες ότι χάνεις κιλά αργά και σωστά για να μην τα ξαναβάλεις και όταν θα τελειώσεις με την απώλεια βάρους η συντήρηση θα είναι παιχνιδάκι γιατί απλά θα έχεις εκπαιδευτεί σε μία διατροφή που θα σε βοηθά να διατηρήσεις το νέο σου βάρος. Δεν κάνουμε απλά μία δίαιτα, αλλάζουμε την διατροφική μας παιδεία και αυτό δεν γίνεται μέσα σε λίγους μήνες :starhit:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή