Results 4,156 to 4,170 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
08-03-2013, 14:42 #4156
Originally posted by Eve
Βέβαια μέτρησε κ η γενικότερη μου απογοήτευση που δύο βδομάδες τώρα τηρώ τις τριαδες αλλά δυσκολεύομαι να μειώσω την ποσότητα με αποτέλεσμα φυσικά να μην χάνω.. ΧΤΕΣ ας πούμε δεν είχα ρούχα να βάλω, ακόμα κ πριν το υπερφαγικο..
Ήβη ξέρεις πόσο καιρό περνούσα τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια;;; Πάνω από δύο χρόνια!!! Έκανα διατροφή δεν έχανα, γιατί δεν έκανα αρκετή άσκηση, ή έκανα τη διατροφή και δεν μπορούσα να τηρήσω τις ποσότητες... και όταν προσπαθούσα να μειώσω τις ποσότητες δώστου το τέρας του φατούλα να ξυπνάει... @#*#@
Θέλει υπομονή καλό μου, μην πιέζεσαι υπερβολικά θα σκάσεις. Και τι θα κερδίσεις; Το πολύ πολύ μερικά παραπάνω κιλά. Ενώ τώρα μένεις σταθερή και όσο το προσπαθείς θα δεις ότι θα έρθει και η απώλεια βάρους κάποια στιγμή.
Εξάλλου τι άλλη επιλογή έχεις; Να κάνεις δίαιτα; Θα την κάνεις για 2 βδομάδες και μετά θα πέσεις σε ακόμη πραγματικά ξεσπάσματα υπερφαγίας. Γιατί μεταξύ μας αυτό που έκανες ήταν Light. Μην απογοητεύεσαι καλό μου, θέλει απλά να του δώσεις μία ευκαιρία, στο εγγυώμαι ότι θα λάβεις μεγάλη ικανοποίηση όσο το προσπαθείς και θα έρθει η στιγμη που θα δικαιωθείς για την υπομονή σου
:starhit:
- 08-03-2013, 14:43 #4157
Originally posted by florage
Eve τωρα που ξαναξυπνησαν οι δαιμονες πρεπει να δειξουμε την δυναμη μας... το χθεσινο επεισοδιο δεν ακυρωνει τις 2.5 επιτυχημενες εβδομαδες. προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι αυτο καθ αυτο παρα μονο τους λογους που σε οδηγησαν εκει. το κακο πρεπει να καταπολεμηθει απ την πηγη του. πολεμαμε τις αιτιες κι οχι τα συπτωματα...
επικεντρωσου στις 2,5 εβδομαδες που πηγαινες καλα και υποσχεσου στον εαυτο σου ενα ακομη καλυτερο ρεκορ. γνωριζουμε πολυ καλα οτι το προβλημα μας εχει καποιες ριζες ειναι υπουλο και δεν ειναι δυνατο να εξαφανιστει απλα. θα ψαχνει να βρισκει αδυναμες στιγμες για να εμφανιζεται. ας κανουμε αυτες τις αδυναμες στιγμες ολο και πιο αραιες ωστε σιγα σιγα να εξαφανιστουν. το τερας κερδισε μια μικρουλα μαχη αλλα η ζωη ειναι δικια μας κι απο την στιγμη που το θελουμε και το εχουμε αποφασισει θα ειναι και η τελικη νικη δικια μας... μονο απο μας εξαρταται!
08-03-2013, 15:01 #4158
Γεια σας κορίτσια! Eli μου δε με κουρασε το ποδήλατο γιατι μέσα στη χρονιά έκανα που και που για να κάνω τις δουλειές μου οπότε κατα διαστήματα το χρησιμοποιώ. Eve θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ό,τι έγινε έγινε πέρασε τωρα. Μια μέρα εκτός προγράμματος δεν ακυρώνει όλες τις προηγούμενες!! Εγώ έχω πρόβλήμα με τη ζυγαριά. Πρώτη φορά μένω τόσο πιστή σ ένα πρόγραμμα και το γεγονός ότι δεν κατεβαίνει η ζυγαριά ή και ανεβαίνει κάποιες μέρες με έχει τσακίσει. Μου περνάνε σκέψεις από το μυαλό για σοκολάτες. Δεν ενδίδω αλλά αν συνεχίσει έτσι το πράγμα δε ξέρω. Θα συζητήσω με τη διαιτολόγο αν κάνω κάποιο "ελεύθερο γεύμα" μήπως ξαναπάρει μπρος ο μεταβολισμός μου ή να κόψουμε κάποια πράγματα δε ξέρω. Έχω αρχίσω να πιστεύω πως δε θα χάσω καθόλου. Και δεν έχω παράλογες απαιτήσεις 2-2,5 κιλά το μήνα ήθελα
08-03-2013, 15:16 #4159
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ!!! Μου δώσατε απίστευτο κουράγιο!!! Συνεχίζω κανονικά κ σήμερα τη ζούμπα μου δεν την χάνω με τίποτα!!! Να σας πω την αμαρτία μου ήμουν τόσο απογοητευμένη πριν που δεν είχα σκοπό να πάω.. Και να σκεφτείτε πως το περίμενα πως κ πως..
08-03-2013, 15:22 #4160
Τέτοιες μαμακίες κάνουμε και σαμποτάρουμε τον εαυτό μας...
Ήβη μου πήγαινε στην ζούμπα σου να ξεδώσεις και θα νιώσεις πολύ καλύτερα και Πινκ κάτσε καλά μην έρθω στα Βόρια και σε μπουφλίσω να συνέλθεις! :lol:
Άσε τη ζυγαριά και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Ξέχνα την απώλεια βάρους για λίγο, σε αγχώνει και θα σε οδηγήσει να πας σε παλιές συνήθειες που δεν θα σε βοηθήσουν σε τίποτα...
Ασκήσεις υπομονής ωωωωμ!
08-03-2013, 15:30 #4161
Χαχα και ...γκουρου Ελάκι!! Άντε έλα να πιούμε και καφέ σαλονικιώτικο, δεν υπάρχει καλύτερος!!
εγώ πάντως σήμερα δε το κόβω να κάνω το οτιδήποτε, χτες ξενύχτησα και σήμερα είχα μάθημα οδήγησης οπότε τώρα είμαι λίγο σαν ζόμπι. Αν ξυπνήσω και είναι ακόμα μέρα :P θα πάω με το ποδηλατακι πάλι καμιά βόλτα.
08-03-2013, 15:36 #4162
Θα έρθω σε προειδοποιώ! Αλίμονο σου! :lol:
Όσο για τον καφέ τα ξέρω αγαπητή μου 10 χρόνια σχεδόν στην Θεσσαλονίκη κάτι μάθαμε.
Και εγώ που λες συναδέλφισα ζόμπι είμαι, χθες βγήκαμε έξω και ξενύχτησα, σήμερα πρωινό ξύπνημα και σεμινάριο και ότι ετοιμάζομαι να ξαπλώσω για νάνι. Αύριο έχουμε ζουμπαθον στο ΟΑΚΑ οπότε δεν παίζει να κάνω τίποτα από άσκηση σήμερα. Μόνο κάτι δουλίτσες στο σπίτι εφόσον σηκωθώ και εγώ και δεν κουτουλάω χιχιχι
08-03-2013, 15:42 #4163
Εννοείται πως αν έρθεις θα σε περιμένω με πολύ χαρά, έχεις πρόσκληση λοιπόν
Απορώ πως σου πήγε η καρδιά να αφήσεις τέτοια πόλη για την Αθήνα :P Ααα καλό υπνάκο και να περάσεις τέλεια στο ζουμπαθον!! Το σκέφτομαι κ εγώ για ζούμπα να ξεκινήσω ξέρω ότι θα μ' αρέσει, αυτό που δε θα μ αρέσει είναι η πολυκοσμία που μου είπε η φίλη μου ότι εχει!! Και γυναστήριο όταν πήγαινα διάλεγα πάντα ώρες που δεν μαζεύεται κόσμος θέλω την άπλα μου βρε παιδί μου :lol:
08-03-2013, 15:54 #4164
Αγάπησα Πινκ μου! Και έτσι την άφησα την νύφη του Θερμαϊκού για μεγαλύτερη αγάπη
Αν και ο κύκλος μου στην Θεσσαλονίκη είχε κλείσει πολύ πριν πάρω την απόφαση να φύγω. Είμαι ευτυχισμένη με την επιλογή μου και περνάω όμορφα στην Αθήνα, εξάλλου εκτός από τον καλό μου έχω κοντά μου την αδερφή μου με τον άντρα της και την γλυκιά μου ανιψούλα, οπότε από την αρχή ένιωσα οικία.
Και εγώ σπάζομαι με την πολυκοσμία, αλλά αγαπάω τόσο ζούμπα που ξεχνιέμαι και δεν με νοιάζει ο κόσμος, αρκεί να είμαι μπροστά ώστε να βλέπω, οπότε πάω λίγο νωρίτερα να πιάσω θέση
Σας αφήνω κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω.
Και για να μην ξεχνιόμαστε σας γράφω και τα χθεσινά μου για τα οποία είμαι υπερήφανη όσο δεν πάει μιας και είχα και έξοδο και ήταν και Τσικνοπέμπτη! Και εννοείται ότι έκανα χωρίς ψυχαναγκασμό, απλά δεν είχα όρεξη για κρέας. Θα ψήσουμε αύριο με την ησυχία μας.
Πρωινό 10.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1 τοστ με πολύσπορο, 2 φέτες κασέρι
Πρόγευμα 13.00: 1 ακτινίδιο, 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημεριανό 17.30: 3 μέτρια γεμιστά, 50γρ φέτα (ήμουν έξω και καθυστέρησα... αλλα όλα καλά)
Βραδινό 21.00: 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 2 δάχτυλα γραβιέρα, 4 τοματίνια και αγγούρι + λίγο κεφίρ
Σνακ 24.00: 1 ελληνική μπαρα και 1 ποτήρι κόκκινο κρασί έξω σε μπαράκι
08-03-2013, 15:55 #4165
Originally posted by pink_90
Εννοείται πως αν έρθεις θα σε περιμένω με πολύ χαρά, έχεις πρόσκληση λοιπόν
08-03-2013, 23:16 #4166
απειλες βλεπω, καλεσματα καφεδακια ... πολυ ωραια...
pink_90 κι εγω περισυ εξαιτιας αυτων των προβληματισμων με την ζυγαρια αφησα τα τριωρα και επεστρεψα στην παλια μου πρωτεινικη διαιτα... εχασα 5-6 κιλα σ αυτον τον χρονο τα ξαναπηρα τα ξαναεχασα... και να 'μαι παλι εδω στο ιδιο ακριβως σημειο, στα ιδια ευτυχως κιλα να εχω να αντιμετωπισω ξανα τους ιδιους δαιμονες ισως μαλιστα και πιο ισχυρους απο περισυ αφου τους δυναμωνα με τον φαυλο κυκλο στερηση-υπερφαγικα και ξανα και ξανα... θεωρω λοιπον πολυ πιο σημαντικο να αφησουμε κατα μερος την ζυγαρια και να επικεντρωθουμε στον δυσκολο αυτο εξορκισμο. κι ας μην χανουμε στην αρχη, τουλαχιστον δεν θα παιρνουμε, καποια στιγμη θα ερθει και η απωλια δεν μπορει. και θα ειναι πιο ουσιαστικη αφου θα εχουμε αρχισει να πολεμαμε το κακο απο την ριζα του...
08-03-2013, 23:24 #4167
Πήγα να κοιμηθώ και ξεράθηκα! Κοιμήθηκα στις 4 και ξύπνησα στις 8!
Ολίγον ζομπι και πάλι αλλά πιο ξεκούραστη
Με αφορμή αυτά που γράφαμε έφαγα μία φλασιά και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας... Σκεφτόμουν πόσο έχω αλλάξει διατροφικά τα τελευταία χρόνια και γύρισα λίγο πιο πίσω, τότε που δεν είχα όρια, ισορροπίες και όλα ήταν ένα διατροφικό χάος.
Παρόν: Ξύπνησα το βραδάκι σηκώθηκα νοχελικά από το κρεβάτι μου, λίγο βαριά αλλά χαρούμενη που είχα τον χρόνο να ξεκουραστώ. Πήγα στην κουζίνα, δεν ένιωθα ιδιαίτερη πείνα αλλά είχα να φάω από τις 14.00, οπότε έπρεπε να αναπληρώσω την ενέργεια μου, να ανεβάσω λίγο τη γλυκόζη στο αίμα μου, να ξυπνήσω το σώμα μου. Σκέφτομαι τι να φάω... κοιτάω τη φρουτιέρα μου πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Ένα μεγάλο καλάθι γεμάτο μπανάνες, ακτινίδια, μηλα, αχλάδια και σαγκουίνια. Διάλεξα 3 σαγκουίνια και τα έστυψα, έβαλα μέσα και τη γλουταμίνη μου και το ήπια μονομιάς. Σα να ξεδίψασα λίγο. Έπλυνα τα πιάτα και παράλληλα ετοίμαζα ένα μαύρο τσάι με μυρωδικά. Αφού τακτοποίησα την κουζίνα μου άραξα με το τσαγάκι μου στον καναπέ και το συνόδευσα με ένα νόστιμο μπισκότο βρώμης με ταχίνι, μέλι και ξηρούς καρπούς που είχα ψήσει από χθες. Λίγο αργότερα ήπια ένα μεγάλο ποτήρι νερό και ένιωσα το στομάχι μου χορτάτο αλλά ελαφρύ. Ακόμη το παρελθόν που έχανα τον ελέγχο με κρατάει σε επιφυλακή. Σκέφτομαι τι να φάω για βράδυ και συνειδητοποιώ ότι το στομάχι μου δεν γουργουρίζει, η διάθεση μου είναι ήρεμη και νιώθω πλήρης. Μάλλον θα φάω κάτι ελαφρύ...ίσως ένα παξιμαδάκι με τυράκι και ένα φρούτο, θα δω ανάλογα τη διάθεση
Πριν κάμποσο καιρό, προ τριάδων: Δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνούσα και να ένιωθα τόσο ήρεμη και χαλαρή. Θα έκανα όλες τις λάθος διατροφικές επιλογές. Το πιθανότερο σενάριο που μου έρχεται στο μυαλό είναι κάτι που έκανα πολύ συχνά παλιά. Θα ξυπνούσα με έντονη λιγούρα, και θα σκεφτόμουν ότι έχω υλικά για τοστ στο ψυγείο. Θα ετοίμαζα ένα παχυλό τοστ με διπλό τυρί και ζαμπόν και θα έβαζα εννοείται και την αγαπημένη μου μαγιονέζα μέσα. Αλλά αργούσε να ψηθεί το άτιμο, οπότε όσο περίμενα για το τοστ μου, θα έτρωγα και ένα ακόμη στο όρθιο πιο αυτοσχέδιο. Θα έπαιρνα το φρέσκο ψωμί που είχα αγοράσει από τον φούρνο το μεσημέρι και θα άλειφα πάνω μία γενναία ποσότητα μαγιονέζας, θα έριχνα από πάνω και μία φέτα τυρί και ζαμπόν ή ακόμη καλύτερα παριζάκι και θα το έτρωγα γρήγορα γρήγορα, λες και αν το εξαφάνιζα δεν θα το είχα φάει στην πραγματικότητα... Για φρούτα ούτε συζήτηση, ποιος κάθεται να τα καθαρίζει, άσε που είναι και άνοστα μετά από την κατανάλωση τόσων αλμυρών έντονων γεύσεων. Αν αργούσε λίγο ακόμη το τοστ θα έτρωγα και κάνα δυο φετούλες παριζάκι και πάλι στο γρήγορο. Εντομεταξύ το τοστ μου θα είχε γίνει και θα καθόμουν να το φάω και αυτό, όχι επειδή πεινάω πλέον αλλά επειδή το ετοίμασα και επειδή είναι νόστιμο, θα το συνόδευα και με ένα αναψυκτικό για να χωνέψω. Μετά θα ένιωθα βαριά και δεν θα είχα διάθεση να κουνηθώ, πιθανότητα θα είχα και μερικές καουρίτσες και δυσπεψία ... πάλι την έκανα την βλακεία μου, μα καλά να μην μπορώ να φάω μόνο ένα τοστ; Να πρέπει κάθε φορά να χάνω τον έλεγχο πάνω από το τάπερ με τα τυράκια; Τύψεις, αρνητικές σκέψεις...
Ο ίδιος άνθρωπος, διαφορετικές επιλογές, αλλαγή τρόπου σκέψης...
Αυτά δεν γίνονται μέσα σε ένα μήνα :starhit:
Νιώθω τόσο ανακουφισμένη, σα να ξύπνησα από έναν εφιάλτη.
09-03-2013, 11:32 #4168
καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!
Ελλη ευχομαι να υπαρξει μια στιγμη που αυτη η παλια συμπεριφορα να μην υπαρχει καν στις αναμνησεις μας... κι εγω καπως ετσι ημουν μονο που θα αναζητουσα ο,τιδηποτε γλυκο και κατα προτιμηση σοκολατα-ες ... η απογευματινη λιγουρα ηταν κανονας αφου μεχρι το μεσημερι εκανα ΠΑΝΤΑ διαιτα... ευχομαι (και πιστευω) να μεινουμε κι ολες οι υπολοιπες τοσο στην ισοροπημενη διατροφη των τριωρων ωστε καποια στιγμη να βγαινει χωρις σκεψη προγραμματισμο και δευτερες σκεψεις. μπορουμε και θα το καταφερουμε!!! μας το οφειλουμε...
η χθεσινη μερα κυλησε πολυ ευκολα χωρις καν να σκεφτω κατι αμαρτωλο. πολυ μ αρεσε αυτο!!!
11:00 πρωινο
1 κομματι σπιτικη πιτσα light
1 πορτοκαλι
καφες με πολυ γαλα 1.5%
14:00 μεσημερι
κοτοπουλο πα'ι'δακια ταντουρι μια καλη μεριδα
1 μεγαλο πιατο χορτα με 1κσ λαδι
1 σταρενιο παξιμαδι
17:00
1 μπισκοτο βρωμης
1/2 αχλαδι
19:30
κρεμουλα με ζελατινη και γλυκαντικο
1κομ βρωμοκεικ
1/2 αχλαδι
22:30
1 μεγαλο ποτηρι γαλα 1.5% με κακαο
1 κομ βρωμοκεικ
2κσ γκοτζι μπερις
09-03-2013, 12:04 #4169
Καλημέρα Φλώρα
που θα πάει, όσο περνάει ο καιρός τόσο θα αλλάζουν τα βιώματα και οι συνήθειες μας σε σημείο που πλέον θα ξεχάσουμε τις παλιές και θα μας γίνουν αυτόματες οι νέες μας συνήθειες.
Όμορφη μέρα η χθεσινή σου
Και εγώ χθες είχα μία καλή μέρα, η ζυγαριά ωστόσο παραμένει ακίνητη, ανένδοτη! Με το ζόρι έδειξε 90.6, ανάξιο λόγου... Δε βαριέσαι, δεν με χάλασε καθόλου, είναι θέμα χρόνου το ξέρω και το νιώθω
Πρωινό 8.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. μούσλι και 1κ.σ. ξηροί καρποί, 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 11.30: 1 αχλάδι, 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι 14.00: Τρία μέτρια γεμιστά, 2 δάχτυλα φέτα, αγγούρι
κοιμόμουν από τις 16.30 μέχρι τις 20.30
Απόγευμα 21.00: 1 ποτήρι χυμό φρέσκο, 1 μπικσότο βρώμης
Βραδινό 23.30: 1 μικρό μήλο, 1 μικρό αχλάδι, 2 δάχτυλα γραβιέρα, 1 παξιμαδάκι κρίθινο
09-03-2013, 12:18 #4170
ακομα και τα 200γραμμαριακια δειχνουν μια ταση προς τα κατω. η ζυγαρια σου θελει να παιξει με τα νευρα σου μην της το επιτρεψεις... εχω καλο προαισθημα για σενα μεσα στην εβδομαδα θα το γιορτασουμε το 8αρακι!!:roll::roll:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή