τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 427 FirstFirst ... 1826272829303878128 ... LastLast
Results 406 to 420 of 6392
    Senior Member
    Γεια σας!!
    Καλώς ήρθες zouzouka!!

Σήμερα για μένα ήταν μία καλή μέρα!!Αν και με κερνάγανε όλο γλυκά,εγώ αντιστεκόμουν και πολύ μου άρεσε!
    Λοιπόν έφαγα..
    Πρωί-Γάλα με δημητριακά και ένα φρούτο (Βreak και εγώ όλο τα ίδια τρώω..)
    Μεσημέρι-σπανακόρυζο με μία φέτα ψωμί και σαλάτα
    Απόγευμα-Αμύγδαλα με ένα φρούτο
    Βράδυ- 1 τοστ με σαλάτα
    Και λίγο πιο αργά ένα φρούτο με ένα παξιμαδάκι..

eli ακολουθώ την συμβουλή σου!Τρώω και κάτι πριν τον ύπνο ως πέμπτο γέυμα γιατί πρόγευμα ποτέ δεν τρώω τέτοια ώρα που ξυπνάω..:cul:

Senior Member
    break μου υπάρχουν πολλές επιλογές για πρωινό ανάλογα με τα γούστα

Κάποιες ιδέες που μου έρχονται είναι:

1. Δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης με μέλι και ταχίνι και φρούτο
    2. 1 τοστ με 2 φέτες τυρί και φρούτο
    3. 1 αυγό βραστό με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης ή παξιμαδάκια κρίθινα και 1 φρούτο, εδώ εγώ προσθέτω και 1 δάχτυλο γραβιέρα
    4. Γιαούρτι με δημητριακά και φρούτο (δεν το προτιμώ δεν τρελαίνομαι για το γιαούρτι γενικά)
    5. 2 μπισκότα βρώμης με 1 φλιτζάνι γάλα και 1 φρούτο
    6. 1 κρέμα βρώμης με ξηρούς καρπούς και μέλι και λίγο φρούτο
    7. Παξιμαδάκια κρίθινα ή ψωμί ολικής με 2 δάχτυλα γραβιέρα και φρούτο
    6. 2 φέτες ψωμί με τυρί φιλαδέλφια, μαρμελάδα φράουλα ή βύσσινο και 1 φρούτο
    7. 1 κρητικό τοστ και φρούτο, το κρητικό τοστ είναι δύο φέτες ψωμί ολικής ψημένες στην τοστιέρα και αφού τις βγάλεις βάζεις λεπτές φετουλες γραβιέρας και μία κουταλιά μέλι ταιριάζει ναι ταιριάζει!

Αυτά μου έρχονται στο μυαλό υπάρχουν και άλλες πολλές επιλογές, λίγο φαντασία θέλει

Senior Member
    Μπράβο ελαφάκι μου καλά τα κατάφερες σήμερα!!:thumbup::thumbup::thumbup:
    Την πρωτεΐνη σου μόνο ξέχασες στο μεσημεριανό, την επόμενη φορά με το σπανακόρυζο μην ξεχάσεις να φάς 3 δάχτυλα φέτα ή κάτι άλλο σε πρωτεΐνη.

Senior Member
    Να γράψω και εγώ τα σημερινά μου λοιπόν

Πρωινό 11.30: 4κ.σ. δημητριακά με γάλα και 1/2 μπανάνα
    Πρόγευμα 14.30: 1/2 μήλο και 1 μπισκότο βρώμης
    Μεσημεριανό 17.00: 1 μερίδα φασολάδα, με 3 δάχτυλα φέτα, 2 mini παξιμαδάκια κρίθινα, 3 ελιές
    Απογευματινό 19.30: 1/2 μπανάνα και 1 μπισκότο βρώμης
    Βραδινό 22.30: 1 κρητικός ντάκος με κάθε λογής λαχανικά (λάχανο, πιπεριές, αγγούρι, καρότο) και 1/3 ποτήρι κρασάκι κόκκινο

Αργά το βράδυ θα πιω ένα φλιτζάνι κεφίρ

Πήγα και γυμναστήριο σήμερα και έκανα 1 ώρα ζούμπα

Επιτέλους μία ισορροπημένη μέρα γιούπιιιιι! Και η όρεξη μου μετρημένη χωρίς να μου γυαλίζει το ματάκι !

Senior Member
    καλησπερα σας!!!

συνεχιζουμε δυναμικα λοιπον!!!
    πραγματικα η ψυχολογια μου ειναι στα καλυτερα της!!! εχω κανει ηδη αλλη μια προοδο αποφευγοντας το καθημερινο ζυγισμα που ενα χρονο τωρα ειχε γινει τελετουργια!!! νιωθω πιο ηρεμη, μου εχει φυγει το αγχος και πραγματικα ειναι κι αυτη μια ελευθερια!!!

επανερχομαι στα χτεσινα μου τωρα που ηταν

8.15->το καθιερωμενο γαλα-βρωμη-gojiberies

11.10->1 πιτακι λιναροσπορου με γαλοπουλα καπνιστη και γλυκια κοκκινη πιπερια

14.30->κοτοπουλο αλα κρεμ με λιγη κρεμα χαμηλων λιπαρων και μανιταρια και πολυχρωμες πιπεριες με 1 αραβικη πιτα ολικης

15.00->1 σοκολατακι sweet & balance οχι οτι το χρειαζομουν αλλα μολις τα αγορασα και πεθαινα απο την περιεργια να το δοκιμασω! νοστιμο ηταν! θεωρω ιδανικη λυση για οταν χρειαζομαι κατι σοκολατενιο!

18.00->1 γιαουρτι 1 μηλο 1 κεικ βρωμης ατομικο

21.00->βραδυνο τα ιδια με το μεσημερι!

23.30->1 δαμασκηνο και 1κσ αναλατους ξηρους καρπους

κοιμηθηκα στις 12
    απο ασκηση μονο μιση ωρα περπατημα δεν ευνοουσε ο καιρος. μεθαυριο λεω θα παω γυμναστηριο καθως βλεπω οτι μονη μου δεν κανω κατι ιδιαιτερο. ελπιζω να μην το αναβαλω παλι

και κατι ακομα για ολες τις ημερες εχω παραληψει να γραψω τους καφεδες μου που ειναι καθεμερα 2 διπλοι ελληνικοι με λιγο γαλατακι και ζαχαρινη. ενας το πρωι και 1 το απογευμα

και μια ερωτηση για τα κοριτσια που εχουν εντριφησει σε αυτην την διατροφη. εκτος απο πατατα και γλυκοπατατα ποια αλλα λαχανικα θεωρουντε αμυλωδη και χρειαζονται λαχανικο κι οχι αμυλο για την δημιουργια 3αδας? (μαζι με την πρωτεινη εννοειται) ο αρακας πχ και η γλυκια κολοκυθα ?οι μπαμιες? ελπιζω να μη σας προβληματισω...

ελλη μπραβο για χθες! υπεροχο συναισθημα!!! τωρα που πηραμε μπρος δεν θα μας σταματησει τιποτα! μερα κι επιτυχια!

Γκρρρ, νευρίασα με τον εαυτό μου σήμερα!!Ξεκίνησα καλά με 1 φλιτζάνι δημητριακά βρώμης και 1 φλιτζάνι γάλα το πρωί, όμως έκανα την βλακεία και έφερα μπροστά μου τον υπολογιστή για να κάνω εργασία και έφαγα χωρίς να το συνειδητοποιήσω τουλάχιστον άλλο ένα φλιτζάνι!! Είπα ότι δεν θα παρεκτραπώ άλλο, πήγα για γυμναστική 1 1/2 ώρα και όταν γύρισα υπήρχαν λαχταριστικά μακαρόνια με κιμά στο σπίτι..και βλέποντας πάλι τηλεόραση( δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσα να με ελέγξω) έφαγα ένα γεμάτο μεγάλο πιάτο με μπόλικο κιμά και τυρί και γέμισα μετά πάλι το 1/4..και σαν μην έφτανε αυτό,για να αλλάξω τη γεύση μου,έφαγα και 4 μπισκότα πτι-μπερ!!! απογοήτευση τελείως..ευτυχώς έφαγα μια τσίχλα μετά για να σταματήσω να τρώω και δεν έφτασα το στομάχι μου στο όριο να σκάσει, αλλά φούσκωσα αρκετά..Γαμώτο, πάντα όταν είμαι σπίτι τρώω πολύυ παραπάνω και επιπλέον ενώ ξέρω ότι δεν πρέπει να δω τηλεόραση και σκέφτομαι όταν τρώω'' σταμάτα,χόρτασες'' κάτι με σταματάει,σαν να λέει ''έλα τώρα μην χαλάς την απόλαυσή αυτού που τρως με το να σηκωθείς και να δεις το χαρτί με τους λόγους που θέλεις να αδυνατίσεις'',κουλό ,έτσι? Νευρίασα πραγματικά, σκέφτομαι να το ρίξω στο χορό για καμιά ώρα ,έτσι ώστε να αισθανθώ καλύτερα..γιατί όσο σκέφτομαι ότι έχω να βγω το βράδυ έξω για φαγητό...βράστα.......

Senior Member
    Koριτσια που βρισκετε αραβικες πιτες ολικης αλεσης;Ψαχνω κ βρισκω μονο ασπρα!
    Σημερα:
    Πρωι 11:Γιαουρτι με ψωμι Εσσαιων κ μανταρινι.
    2.30:Μανταρινι,ψωμι,1 φετα συγκλινο.
    5.30:Σαλατα μαρουλι με γαλοπουλα,ντοματινια,σαλτσ α μπαλσαμικο,κ 2 φετες συγκλινο με 2 φετες ψωμι.-Ενας καφες εσπρεσσο.
    Και συνεχιζω:
    9:Παντζαρια με τυρι κ ψωμι.
    Τωρα δεν πειναω αν πεινασω θα φαω κανενα μανταρινι.

Eγώ στο Γαλαξία πάντως βρίσκω συνήθως αραβικές ολικής άλεσης,στα ράφια με ψωμιά του τοστ κλπ!Έχεις κοιτάξει καθόλου εκεί?

Senior Member
    Κοριτσάρες τα πάμε όλες τέλεια!!!!!

Πετάει η ομάδα :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Μelodica προσπέρασε το σημερινό κ συνέχισε :yes: μη κολλάς !!!!

ΛΟΡΑ τα πιτάκια λιναρόσπορου είναι συνταγή απο τη dukan ή τα βρίσκεις έτοιμα στο super?

lessing κ εγώ τις αραβικές ολικής στο super market τις είδα,δίπλα απο τις κανονικές, συγκεκριμένα στο Σκλαβενίτη αλλά δεν της πήρα!!!!!!!!! Σκέφτηκα μήπως δεν είναι νόστιμες

Break έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά είμαι σχεδόν 1 1/2 εβδομάδα με καλή διατροφή και 1 μόνο υπερφαγικό ( τρομερή πρόοδος για τα δεδομένα μου) και δεν νιώθω την παραμικρή διαφορά στο σώμα μου σε σχέση με άλλες φορές, έστω λίγο πιο ξεφούσκωτη κοιλίτσα κάτι!Λες και μόλις φάω λίγο παραπάνω μια φορά, επανέρχεται το σώμα μου στην κατάσταση πριν την δίαιτα..κάπως έτσι νιώθω...Εννοείται πως είναι λίγες μέρες, αλλά έστω μια μικρή διαφορά θα έπρεπε να την νιώθω αν σκεφτείς ότι εδώ και καιρό προσπαθώ για καλή διατροφή αλλά είχα σωρεία υπερφαγικών, και τώρα κάπως το έστρωσα..πφφφ...θα ζυγιστώ βέβαια και αύριο να δω τι γίνεται...Αλλά ναι συνεχίζουμε, δεν το αφήνω να με χαλάσει!

Senior Member
    Eli ευχαριστώ πολύ για τις ωραιότατες ιδέες για πρωινό :kiss:

Δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης με μέλι και ταχίνι και φρούτο~ αυτή μου αρέσει πολύ αλλά για πρωτεΐνη τι να βάλω ή το ταχίνι θεωρείται πρωτεΐνη?

κρητικό τοστ και φρούτο, το κρητικό τοστ είναι δύο φέτες ψωμί ολικής ψημένες στην τοστιέρα και αφού τις βγάλεις βάζεις λεπτές φετουλες γραβιέρας και μία κουταλιά μέλι ~κ αυτή τέλεια μου φαίνεται :bigsmile:

Σήμερα το μενού είχε:

09:00 ~~~ γάλα + δύο φρυγανιές +2κ.γ μαρμελάδα φράουλα(της μανούλας) + 2 δαμάσκηνα ξερά. Επιτέλους έφαγα κ κάτι άλλο μιας κ είχα περισσότερο χρόνο γιατί τις καθημερινές που δουλεύω βάζω τα δημητριακά στο ποτήρι με το γάλα κ τα τρώω ταυτόχρονα με το βάψιμο μου :crazy::crazy:

12:00 ~~~ 1 πορτοκάλι + λίγο παστέλι

15:00 ~~~ φασολάδα (περίσσεψε από προχθές:lol + φέτα + 1φ ψωμί + 3 ελιές + αγγούρι

18:30 ~~~ 1 μπανάνα + 1 μπισκότο βρώμης (επιτέλους τα έφτιαξα σήμερα)

21:30 ~~~ 1 tortila + 1φ πάριζα με λίγα λιπαρά + 1φ τυρί του τόστ +ντομάτα +μαρούλι + μαγιονέζα light

ʼντε σας ζάλισα με τη λογοδιάρροια μου σήμερα :lol::lol::lol:

Senior Member
    Melodica εστιάσου στο ότι μιάμιση βδομάδα ακολουθείς ισορροπημένη διατροφή κ όχι στο εάν χάσεις!!!

Εμένα πλέον δεν με νοιάζει το πόσο χάνω κάθε βδομάδα αλλά να μπορώ να ελέγξω το μυαλό μου!!!

Εαν ακολουθώ ένα ισορροπημένο πρόγραμμα αργά ή γρήγορα τα κιλά θα χαθούν :yes:

Senior Member
    Originally posted by Melodica
    Break έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά είμαι σχεδόν 1 1/2 εβδομάδα με καλή διατροφή και 1 μόνο υπερφαγικό ( τρομερή πρόοδος για τα δεδομένα μου) και δεν νιώθω την παραμικρή διαφορά στο σώμα μου σε σχέση με άλλες φορές, έστω λίγο πιο ξεφούσκωτη κοιλίτσα κάτι!Λες και μόλις φάω λίγο παραπάνω μια φορά, επανέρχεται το σώμα μου στην κατάσταση πριν την δίαιτα..κάπως έτσι νιώθω...Εννοείται πως είναι λίγες μέρες, αλλά έστω μια μικρή διαφορά θα έπρεπε να την νιώθω αν σκεφτείς ότι εδώ και καιρό προσπαθώ για καλή διατροφή αλλά είχα σωρεία υπερφαγικών, και τώρα κάπως το έστρωσα..πφφφ...θα ζυγιστώ βέβαια και αύριο να δω τι γίνεται...Αλλά ναι συνεχίζουμε, δεν το αφήνω να με χαλάσει!
    Mη σκεφτεσαι ετσι ,να θυμασαι οτι ο οργανισμος θελει το χρονο του για να φτιαξει τον ταλαιπωρημενο του μεταβολισμο κ αν μπορεις πετα τη ζυγαρια για ενα διαστημα.

Senior Member
    Originally posted by break
    Eli ευχαριστώ πολύ για τις ωραιότατες ιδέες για πρωινό :kiss:

Δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης με μέλι και ταχίνι και φρούτο~ αυτή μου αρέσει πολύ αλλά για πρωτεΐνη τι να βάλω ή το ταχίνι θεωρείται πρωτεΐνη?
    Break μου όλοι οι ξηροί καρποί και τα παράγωγά τους έχουν πρωτεΐνη. Έτσι και το ταχίνι που προέρχεται από το σουσάμι έχει φυτική πρωτεΐνη, οπότε την τριάδα σου την κάνεις . Το ταχίνι μάλιστα είναι μία ιδιαίτερα θρεπτική τροφή και έχει και πολλά καλά λιπαρά γι'αυτό και μας κόβει και την όρεξη για άλλες λιπαρές τροφές.

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Koριτσια που βρισκετε αραβικες πιτες ολικης αλεσης;Ψαχνω κ βρισκω μονο ασπρα!
    Lessing μου θα τις βρεις στο ψυγείο μαζί με τις ζύμες. Στον Σκλαβενίτη τουλάχιστον εκεί τις έχουν και όχι με τα είδη άρτου που έχουν τις άσπρες και ναι είναι πάρα πολύ νόστιμες!