τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 282
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 282 of 427 FirstFirst ... 182232272280281282283284292332382 ... LastLast
Results 4,216 to 4,230 of 6392
    Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

σημερα νιωθω καπως περιεργα, ενα τερατακι μου ψιθιριζει οτι εχθες εφαγα πολυ και βλεποντας τα χθεσινα σου Ελλη δυναμωνει η φωνη του.... παρεπιπτοντως ζηλευω για την πιτα ολικης, εδω δεν βρισκω...

εχθες λοιπον
    πρωινο 9:00
    ποριτζ μικροκυματων με 1 ποτηρι γαλα 2κσ πιτουρο βρωμης 1κσ λιναροσπορο και 2κσ γκοτζι μπερις

σνακ 12:00
    1 κοματι βρωμοπιτσα 1 μανταρινι

μεσημερι 15:00
    250γρ βρασμενα μαυροματικα (αυτη νομιζω ηταν η υπερβολη μου)
    1 ντοματα
    1 τονο
    κρεμυδι μαιντανο αγγουρι πιπερια
    1κσ λαδι
    2 κρισπις ολικης
    βγηκε μια πολυ μεγαλη σαλατα και αν και ειχα χορτασει στην μεση δεν εχω μαθει δυστυχως ακομα να αφηνω φαγητο στο πιατο μου...

σνακ 18:30
    1 κρεμουλα με ζελατινη
    1 μηλο
    1 κοματι βρωμοκεικ
    αυτην την ωρα ειμαι στο περιπτερο και αντιμετωπιζω ολα τα αμαρτωλα του κοσμου γι αυτο φροντιζω να κανω τριαδουλα να ειμαι υπερκαλυμενη...

βραδυνο 22:00
    1 ντακο με 1.5 μινι κριθαροκουλουρα 1 ντοματα 1 κσ λαδι και 50 γρ φετα light.

δεν ξερω κατα ποσο φταινε τα οσπρια ή αν οντως εφαγα υπερβολικα. δεν νιωθω πρισμενη αλλα μια απιστευτη πληροτητα που με κανει καπως...

Senior Member
    Καλημέρα Φλώρα μου
    να μην σκας αν μία μέρα είχες μία τάση να φας παραπάνω, γιατί μπορεί να το είχες ανάγκη. Καλά κάνεις και κάνεις τριαδούλα το απόγευμα για να αποφύγεις τα χειρότερα και εγώ το κάνω αυτό όταν είμαι επιρρεπής και ξέρω ότι θα βρεθώ σε μέρος με πειρασμούς. Το μεσημεριανό σου δεν είναι τόσο μεγάλο όπως το βλέπεις στο μυαλό σου. Απλά σε χάλασε το ότι έφαγες και αφότου είχες χορτάσει και έτσι μπαίνει αυτόματα ο μηχανισμός τύψεων σε ενεργοποίηση. Μην το αφήσεις να σε επηρεάσει γιατί είναι απλά στο μυαλό σου. Η διατροφή σου ήταν πάρα πολύ καλή χθες.
    Θα νιώσεις εσύ έτοιμη και θα μειώσεις λίγο τις ποσότητες σου όταν θα μπορείς. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε πιέζει στην παρούσα φάση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα σου θυμίζω ότι και εγώ έτρωγα παραπάνω από τις ενδεδειγμένες ποσότητες, αλλά το χρειαζόμουν για να μην καταφεύγω μετά σε υπερφαγικά ή για να μην χαλάω το πρόγραμμα μου γιατί δεν ήμουν αρκετά δυνατή να αντισταθώ σε πειρασμούς.
    Τις προάλλες έκανα τραπέζι για έναν φίλο μας που φιλοξενούσαμε. Παρόλο που το βράδυ δεν τρώω σνακ μετά το βραδινό, εκείνο το βράδυ προκειμένου να αποφύγω να φάω εκτός προγράμματος έκανα ένα έξτρα σνακ με μπανάνα και μπισκότο βρώμης. Αλλά αυτό το σνακ με απέτρεψε από το να φάω τηγανιτές πατάτες, μπριζόλες, μπιφτέκια, πίτες και ότι είχα ετοιμάσει καθώς και κάτι σοκολάτες που έδιναν και έπαιρναν... Την επόμενη μέρα βέβαια έφαγα και εγώ το γεύμα μου με τα μπιφτέκια μου και την πιτούλα μου

Καμιά φορά και εγώ πάντως ακόμη και τώρα έχω τον κάλο και νιώθω ότι τρώω πολύ σε κάποια μου γεύματα. Ξέρω όμως ότι είναι στο χοντρό μου το κεφάλι! :lol:
    Το σημαντικό είναι πρώτον να μένουμε σταθερές στο βάρος μας και μετά εφόσον μπορούμε να δουλεύουμε και την απώλεια βάρους σιγά σιγά, χωρίς βιασύνη και πίεση

Senior Member
    Καλημέρα, Φλώρα μη σε παίρνει αποκάτω, κάποιες μέρες απλά δε μας πάει βρε παιδί μ που λένε!!!
    Κορίτσια να ρωτήσω, (είδα φως και μπήκα), θέλω να κάνω γλώσσα ψάρι σήμερα, ξέρετε κάποιο τρόπο χωρίς λάδι ή με ελάχιστο? (δηλ. δεν θα τη τηγανίσω).
    Μου διαλύεται και τσαντίζομαι!

Senior Member
    ευχαριστω πολυ Ελλη, νιωθω καλυτερα... ειναι το ατιμο το κατοχικο συνδρομο με το οποιο με εχουν μεγαλωσει και λυπαμαι να πεταξω φαγητο. ειναι πιο συνετο βλεπεις να κανω το σωμα μου σκουπιδοτενεκε... που θα παει ειναι κι αυτο μεσα στα "επι διορθωση"...

το κακο με μενα ειναι οτι με την πρωτεινικη διαιτα που εκανα υπηρχε το απεριοριστο στις ποσοτητες κι ετσι εχω μεγαλο θεμα με το ποιες πρεπει να ειναι τελικα οι σωστες ποσοτητες. το λογικο ειναι μεχρι να νιωσω πληρης αλλα οχι σκασμενη. κι εκει σκεφτομαι κι αν με κρατησει για λιγο;;;; τωρα θα μου πεις κανεις το σνακ σου νωριτερα... αλλα δεν μ αρεσει να βγαινω απο το προγραμμα μου... ασε που με τα υπερφαγικα και τις διαιτες σε εναλλαγη πραγματικα δεν εχω συναισθηση της πεινας-κορεσμου... αχ βαχ ο χρονος ειναι ο γιατρος!!!

Senior Member
    μμμ (αν μ επιτρέπεις) πιο σημαντικό είναι να εξασκηθείς στην πείνα-κορεσμό παρά στη δίαιτα. Νομίζω αυτό είναι και το νόημα των τριάδων, με συχνά σωστά γεύματα να επερχεται ο κορεσμός, να σε αποτρέπει από βουλιμικό (γιατί και να θες άμα είσαι χορτάτη ελαττώνεται ο κίνδυνος) και όταν είσαι έτοιμη "ρίχνεις θερμίδες" και αδυνατίζεις, πάλι υπό το πρίσμα των τριάδων.

Senior Member
    Sweet October δοκίμασε να την κάνεις σε λαδόκολα με σως από λάδι, μουστάρδα, λεμόνι και μυρωδικά . Έτσι δεν θα σου διαλυθεί γιατί θα είναι προστατευμένη . Εξάλλου η γλώσσα θέλει πολύ λίγο ψήσιμο. Μπορείς να την κάνεις πουγκάκι και να βάλεις και μερικά λαχανικά μέσα ή απλά να την ακουμπήσεις στη λαδόκολλα μέσα σε ταψάκι για να μην κολλήσει. Αν και το πουγκάκι που το κάνω με σολομό είναι σούπερ!

Φλώρα μου όλα αυτά που λες διορθώνονται στην πορεία, στο εγγυώμαι! Όσο περισσότερο κάνεις τη διατροφή, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να ακούς το σώμα σου. Και η αίσθηση πείνας - κορεσμού θα στρώσει, και η αίσθηση της γεύσης σου θα βελτιωθεί και θα απολαμβάνεις περισσότερο και σε λιγότερη ποσότητα . Και θα μάθεις να είσαι και πιο ελαστική με το πρόγραμμα σου και να μην νιώθεις ότι κάνεις κάτι λάθος όταν έχεις αποκλύσεις στις ώρες και στις ποσότητες. Εξάλλου δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, άλλες μέρες τρώμε περισσότερο και άλλες λιγότερο, άλλες μέρες έχουμε ανάγκη εκείνο και άλλες το άλλο. Αυτά όμως με τον καιρό θα ισορροπήσουν και θα γίνονται σε μεγάλο βαθμό αυτόματα. Και ξερω με βεβαιότητα ότι γίνεται γιατί το ζω

Senior Member
    Originally posted by Eli

Φλώρα μου όλα αυτά που λες διορθώνονται στην πορεία, στο εγγυώμαι! Όσο περισσότερο κάνεις τη διατροφή, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να ακούς το σώμα σου. Και η αίσθηση πείνας - κορεσμού θα στρώσει, και η αίσθηση της γεύσης σου θα βελτιωθεί και θα απολαμβάνεις περισσότερο και σε λιγότερη ποσότητα . Και θα μάθεις να είσαι και πιο ελαστική με το πρόγραμμα σου και να μην νιώθεις ότι κάνεις κάτι λάθος όταν έχεις αποκλύσεις στις ώρες και στις ποσότητες. Εξάλλου δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, άλλες μέρες τρώμε περισσότερο και άλλες λιγότερο, άλλες μέρες έχουμε ανάγκη εκείνο και άλλες το άλλο. Αυτά όμως με τον καιρό θα ισορροπήσουν και θα γίνονται σε μεγάλο βαθμό αυτόματα. Και ξερω με βεβαιότητα ότι γίνεται γιατί το ζω
    τα λογια σου ειναι βαλσαμο... για την αισθηση της γευσης δεν εχω θεμα, ζω εναν ερωτα με τα φρουτα και τα λαχανικα! πριν λιγο εφαγα ενα μηλο που μου φανηκε αμβροσια! ακουω αλλους που δεν τους αρεσουν τα φρουτα και τα λαχανικα και πραγματικα απορω... και για μενα μια βολτα στην λαικη ειναι διασκεδαση οπως θυμαμαι ειχες πει... το κακο ειναι οτι δεν μ αρεσουν μονο αυτα...

Senior Member
    Γειαααααα σας!! Τι κάνετε;; Σήμερα είχα ραντεβού με τη διαιτολόγο μου είπες όμως ότι δε θέλει να ζυγιστώ, να το αφήσουμε για την επόμενη φορά που θα χουμε και λιπομέτρηση και θ αρχίσουμε μου είπε να μετράμε και πόντους.

Χτεσινή αναφορά γιατί έχω και καιρό να γράψω διατροφικά

09:30
    3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
    1 ποτ.γάλα 1,5 %
    1 μπανάνα

12:30
    1 αχλάδι+2(σχεδόν) πολυδημητριακά μπισκότα

15:30
    150 γρ στήθος κοτόπουλο με 1 μεγάλη σχετικά πατάτα στο φουρνο και 1 κ.σ λάδι
    1 πιάτο μαρούλι, 1 κ.σ λάδι

19:45 (εκείνη την ώρα ξύπνησα)
    1 μήλο
    1 χούφτα ξηρούς καρπούς
    γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη

23:00
    3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
    1 ποτ.γάλα 1,5 %
    1 αχλαδάκι

Έκανα πρωινό βραδινό το ίδιο αλλά το ήθελα.

Κορίτσια τα φώρα σας. Βρήκα δουλειά για ένα χαρτζιλίκι στην προώθηση. Και θα λείπω αύριο από το σπίτι απο τις 9 το πρωί περίπου μέχρι τις 7 το απόγευμα. Σ αυτές τις ώρες θα χω μόνο ένα διάλειμμα μισής ώρας 2-2.30. Να κάνω εκείνη την ώρα σνακ και φαγητό ή μονο φαγητό; άλλη ώρα δε θα μπορώ να φάω κάτι. Και δε ξέρω τι να κάνω.

Senior Member
    Βάλε στην τσέπη σου από το μίγμα ξηροκαρπίων του Μαθουσάλα! Μια χαρά θα τα πας! Συγχαρητήρια στο διαιτολόγο σου που δε συ ζυγίζει κάθε φορα!
    Κορίτσια ευχαριστώ, την επόμενη φορά, σήμερα βγήκαν πάλι χάλια.

Senior Member
    Προσπαθεί να με κάνει να απεξαρτηθώ από τη ζυγαριά και να εμπιστεύομαι τον καθρεφτη περισσότερο αλλά εγώ κάνω πως δεν ακούω :lol:
    Λογικά δε θα μπορώ ούτε αυτό να κάνω να φάω καθόλου δηλαδη. Είναι κ η πρώτη μέρα και δε ξέρω πόσο αυστηρά θα είναι τα πράγματα...

Senior Member
    pink διαβασα καπου οτι εχεις θυροειδη???

Senior Member
    Originally posted by pink_90
    Προσπαθεί να με κάνει να απεξαρτηθώ από τη ζυγαριά και να εμπιστεύομαι τον καθρεφτη περισσότερο αλλά εγώ κάνω πως δεν ακούω :lol:
    Λογικά δε θα μπορώ ούτε αυτό να κάνω να φάω καθόλου δηλαδη. Είναι κ η πρώτη μέρα και δε ξέρω πόσο αυστηρά θα είναι τα πράγματα...
    πινκ την εκανα κι εγω αυτη τη δουλεια στα φοιτιτικα μου χρονια... περναει μονο μια φορα καποιος υπευθυνος και σε ελεγχει, συνηθως μετα απο το διαλειμμα. δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι. δεν ξερω σε τι σημειο θα δουλευεις αν εχει συνεχως κοσμο αλλα μπορει να βρεις καποια πιο χαλαρη στιγμη να βαλεις κανα ξηροκαρπι με αποξηραμενα φρουτα μαζι στο στομα στη ζουλα... εννοειται πριν φυγεις απο το σπιτι θα φας μια χορταστικη τριαδα να σε καλυψει. καλη δυναμη ευχομαι, η ορθστασια ειναι λιγο επωδυνη ειδικα την πρωτη φορα που δεν εχουμε συνηθισει...

Senior Member
    Τονια ναι έχω θυροειδή και πολυκυστικές δυστυχώς.

Φλόρα ευχαριστώ και σένα και τη sweet. Εγώ θα πάρω μαζί μου εννοείται ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να τσιμπήσω λίγο.

Senior Member
    Pink σε δυσκολευει στην απωλεια ???

Senior Member
    Αχ Τόνια μου με δυσκολεύει πάρα πολυ. Είμαι 22 χρονών και φαντάζομαι έπρεπε ο μεταβολισμός μου να πετάει. Λένε όσο πιο μικρή τόσο πιο εύκολα χάνεις. Ε εγώ πριν 2,5 χρόνια(στα 20 δηλ) ξεκίνησα από 95 κιλά και έχανα περίπου 2 άντε 2,5 κιλά το μήνα ή κάποιες φορές και καθόλου με διατροφή 1.200-1.400 θερμίδων. Οπότε φαντάζομαι καταλαβαίνεις απογοήτευση. Ακόμα απορώ πως δε τα παράτησα τελείως. Τώρα έπεσε η απώλεια στο 1,5-2 κιλά. Γράφτηκα γυμναστήριο οπότε θα αυξήσω φυσική δραστηριότητα τώρα μήπως γίνει κάτι καλύτερο. Θέλω να το κάνω τρόπο ζωής το μοντέλο σωστή διατροφή + άσκηση. Ελπίζω να τα καταφέρω.