τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 284
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 284 of 427 FirstFirst ... 184234274282283284285286294334384 ... LastLast
Results 4,246 to 4,260 of 6392
    Senior Member
    καλησπερα!!!
    ξαναγραψα το πρωι αλλα κατι εχει η συνδεση μου και δεν τα βλεπω...
    να ξαναγραψω λοιπον τα χθεσινα

11:00
    βρωμοπιτσα
    καφε με γαλα και ζαχαρινη
    1/2 μηλο (μετα απο μια ωρα γιατι ξεχαστηκα με τις δουλειες)

14:30
    1 στηθος κοτοπουλο ψητο χωρις την πετσα
    ψητα λαχανικα με ελαχιστο λαδι
    1 μινι κριθαροκουλουρα (και τα 2 μισα της)

18:00
    κλασικα κρεμουλα-βρωμοκεικ
    1 πορτοκαλι

20:00
    μισο σφηνακι ρακομελο με παρεα

21:00
    τα ιδια με το μεσημερι συν 2κσ ντρεσιν γιαουρτιου

23:30
    διαθεση για τσιμπολογημα απο ανια και λιγουρα
    1/2 μηλο βρωμοκεικ αλειμενο με τυρι κρεμα light
    1 χουφτιτσα γκοτζι μπερις
    1/2 παιδικο γιαουρτακι φραουλα που αφησε ο γιος μου

γενικα σαν παραχαλαρωσα εχθες...

καπου βρηκα το περσινο μου σημειοματαριο οπου σημειωνα τα γευματα και τις ωρες το διαστημα που εκανα τριωρα... αποφασισα να συνεχισω να το ενημερωνω για να μην ξεχναω αν και δεν βρισκω που αλλου θα με βοηθησει αυτο... θα δουμε...

sweetOctober αφου δεν ακολουθεις κατι συγκεκριμενο παρα μονο μετρας θερμιδες γιατι δεν δοκιμασεις να το συνδιασεις με τα τριωρα; ειναι πολυ απλο. και πραγματικα θα δεις οτι η παραγωγη σεροτονινης θα σε ανεβασει παρα πολυ... σκεψου το!!!

pink_90 καλη αρχη στο γυμναστηριο, ευχομαι να σ αρεσει και να το κρατησεις... εγω δυστυχως παλευω με ενα δεκανικι, με το περιπτερο και 2 μικρα παιδια δεν μενει χρονος ουτε να το σκεφτω... τωρα τελευταια προσπαθω οποτε το επιτρεπει ο καιρος και ο χρονος μου να αφηνω το μεταφορικο μεσο και να προχωραω τουλαχιστον λιγο αλλα δεν το εχω καθιερωσει ακομα. αλλα και μονο που το εχω στο μυαλο μου καλο ειναι... θα παρακινηθω κι απο σας που θα παει...

dora_th συμφωνω κι επαυξανω σε οσα λες για την Ελλη μας αλλα και τα δικα σου γραφομενα δεν πανε καθολου πισω!!! να συνεχισετε να γραφετε οσο μπορειτε και οι δυο σας!!! η ψυχη που βγαζουν τα γραφομενα σας πραγματικα εχουν βοηθησει πολλους και μπορειτε να δωσετε πολλα ακομα!!!

ευχομαι καλο υτιημερο για ολους να διασκεδασετε να χαλαρωσετε και να απολαυσετε το καθε τι!!!

Senior Member
    Πινκ μου δεν κάνω καθολου βάρη σε αυτή τη φάση γιατί δεν τα κάνω κέφι. Ότι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι η γιόγκα και η ζούμπα και τα δύο εξυπηρετούν άριστα τον σκοπό τους! Γραμμώνουν, δυναμώνουν τους μυες μου και μου δίνουν καλή ισορροπία, καλή διάθεση, ενδυνάμωση και βελτιοποιούν το καρδιαναπνευστικό μου. Επειδή έχω κάνει πολλά βάρη στο παρελθόν δεν έχω τη διάθεση να ξανακάνω, τα βαριέμαι.
    Η συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να μην πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου. Μετά τη ζούμπα να μην κάνεις κάτι άλλο εκτός και αν θέλεις να κάνεις μερικούς κοιλιακούς και ραχαίους. Ξεκίνα με αυτά που θα σε κάνουν να χαίρεσαι που πας γυμναστήριο, μην μπαίνεις στο τριπάκι να τα κάνεις όλα με τη μία θα καταπονίσεις το σώμα σου και θα σαμποτάρεις τον εαυτό σου με αποτέλεσμα να αφήσεις μετά από λίγο καιρό και πάλι το γυμναστήριο.

Δεν λέω βέβαια να μην κάνεις βάρη, εφόσον αυτό σε ευχαριστεί. Το ότι δεν το θέλω εγώ για μένα δεν σημαίνει ότι σε εσένα δεν θα ταιριάξει και θα σε ευχαριστεί. Απλά πάρτο χαλαρά και μην κάνεις πολλές ώρες γυμναστική μέσα σε μία μέρα. Κατά προτίμηση κάνε όργανα μία άλλη μέρα που θα θέλεις να κάνεις μόνο αυτό ή κάνε αεροβική μισή ώρα και άφησε το τμήμα και πήγαινε στα όργανα αφού δεν θέλεις ποδήλατο και διάδρομο. Απλά όχι όλα μαζί σε μεγάλη ένταση και διάρκεια.

Όπως και η διατροφή έτσι και η άσκηση θέλει μικρά και σταθερά βήματα

Όλα αυτά ειναι τουλάχιστον η δική μου άποψη για το πως να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος με τη γυμναστική, που ήταν ότι για ένα χρόνο τα έδωσα όλα και μετά κουράστηκα και σταδιακά τα παράτησα.

Επίσης μην τρομάξεις αν δεις τη ζυγαριά να ανεβαίνει λίγο στην αρχή ή να κολλάει, αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει πάντα όταν πρώτοαυξάνουμε τη δραστηριότητα μας. Οι μύες μας αναπτύσσονται και βάζουμε λίγο βάρος σε μυικό ιστό. Σύντομα όμως εφόσον συνεχίσεις τη διατροφή σου θα σε ανταμείψει και η ζυγαριά σου με μεγαλύτερες απώλειες .

Senior Member
    Παρόλο που δε συμμετέχω στο τόπικ, μπορώ να δηλώσω με μια μικρή και γλυκιά καλησπέρα την παρουσία μου και να χαιρετήσω αγωνιστικά τη συνοδοιπόρισσα μου Ελι, μακ-ια μικρό μου:love: αλλά και όλες σας με την ευχή να έχετε δύναμη και επιμονη...

Senior Member
    Καλησπέρα Μακόνες μου!!!
    Είδες τι ωραία που περνάμε στις τριάδες;
    Ελά-κια καλή μου συνοδοιπόρισσα :love:

Senior Member
    Δεν είμαι κ σε φάση που θ αντέξω να ανέβει η ζυγαριά αλλά τέλοσπάντων...:P Το ξέρω ότι μπορεί να γίνει αυτό μου χει ξανασυμβεί. Σίγουρα δε θέλω να καταπονήσω τον εαυτό μου απλά σκεφτόμουνα να κανα κ λίγο μηχανήματα μετά όχι κάτι τρελό. Θα ρωτήσω και τον γυμναστή να μου πει τη γνώμη του. Φλορα λογικό είναι να μην έχεις χρόνο εδώ εγώ που έχω όλο το χρόνο του κόσμου και δεν το παιρνα απόφαση να γυμναστώ. Τώρα θέλω δε θέλω θα γυμνάζομαι γιατί εκανα 18μηνο συμβόλαιο. Ας κάνω ότι δε πάω η μαμά μου θα με καθαρίσει :lol:

Senior Member
    Ευχαριστούμε Μακ Εσύ βλέπω έχεις φτάσει στο τέλος της απώλειας οπότε τώρα καλή διατήρηση

Senior Member
    Καλησπέρα σας, με θέλετε μόνιμα πια στην παρέα σας?
    Να εξηγηθώ γιατί αυτή η "πρόωρη" στροφή:
    Συνέβη κάτι που με ταρακούνησε σήμερα, για πολλοστή φορά, αλλά πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό.

Το απόγευμα είχαν τελειώσει οι θερμίδες που "είχα" να φάω, έτσι είχα 2 επιλογές, ή δε θα ξαναέτρωγα μέχρι αύριο ή θα έτρωγα κάτι λίγο το βράδυ.
    Δεν ήμουν ποτέ ο τύπος του "κάτι λίγο", ούτε και ο τύπος που ακολουθεί στερητικά πρέπει. Ναι μπορώ να πάρω νωρίς το βραδυνό μου και να μη ξαναφάω μέχρι την επόμενη μέρα αλλά μόνο όταν επιλέγω εγώ να το κάνω.

Πολυλογώ όμως...στο ψητό.
    Παρήγγειλα λοιπόν ντελίβερι (ήταν να βγούμε για πότο το πολύ ή και καθόλου).
    Αφού και έφαγα (χωρίς σαλάτα - λάθος 1) λέω δε πίνεις και μια μπύρα, απόκριες είναι.
    Ηπια τη μία, ΄ήρθε δεύτερη.
    Κάπου εκεί θεωρούσα ότι τέλειωε διατροφικα το βράδυ μ κι ότι θα την έβγαζα με σόδα.

Ομως είμαι κεφάτος τύπος και όταν βγώ, ειδικά τώρα που γίνεται σπάνια αυτό με μωρό παιδί έως καθόλου, μου αρέσει και να πιω και να φάω με παρέα.
    Αντεξα και δεν έφαγα απολύτως τίποτε (φυσικά το στομάχι ήταν ήδη γεμάτο από το σπίτι). Ηπια όμως, ούζα από εδώ ούζα από εκεί και δώστου ούζα!

Γυρίσαμε, κάναμε τα γνωστά για τη φροντίδα του παιδιού, λέω "ας χαζέψω λίγο στο πισι", όμως το ποτό φέρνει πείνα! Ναι εγώ άμα πιω πεινάω κι ελπίζω να μην είμαι η μόνη που τραβά το θερμιδικό αυτό οργιομαρτύριο όταν πιεί!

Δώστου να φάω λίγο ψωμί με τυρί, μετά κόλλησα λίγο στον υπολογιστή κι έκανα κάτι χρονοβόρο, άδειασα κι ένα πακετάκι με κριτσίνια

Οποια άντεξε και είδε όλα όσα έχω φάει/πιεί από το απόγευμα και μετά και δεν αηδίασε, τα έχει περάσει και ξέρει. Οι υπόλοιπες απλά συγχωρείστε με, είχα κάπου την ανάγκη να τα πώ.

Μέσα στην απελπισία μου (που με πλημμύρισε ομολογώ μόνο για λίγες στιγμές γιατί έμαθα πια πως δεν πρέπει να τα παρατάω ΠΟΤΕ όσο χάλια κι αν τα έχω κάνει) έπεσα στο μήνυμα της φίλης Δώρας, σε ένα θέμα που είχε ανοίξει εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=6118&page=1

Μετά από αυτό που διάβασα και σχεδόν "έζησα" κατέληξα αυτόματα στις τριάδες. Οχι τόσο επειδή είχε πάρει το μάτι μου πως γράφει εδώ η dora_th, μπορεί άλλωστε η κοπέλα να έχασε το βάρος της με άλλο τρόπο & να μη γνώριζε τις τριάδες τότε,
    αλλά επειδή το έχω ανάγκη.
    Εχω κουραστεί υπερβολικα να ψάχνω να δώ τί θα φάω, να μαγειρεύω ξεχωριστά για μένα, τώρα άρχισα και δουλειά. Δεν είμαι σε θέση πια να κάνω όλα αυτά, κι είμαι μόνο στον τρίτο μήνα προσπαθειας απώλειας βάρους.

Κορίτσια ξέρω ότι μπορώ να τα χάσω, τα έχω ξαναχάσει, ομως αυτή τη φορά δεν είμαι διατεθημένη να χάσω τίποτε άλλο εκτός από κιλά.
    Δεν θέλω να είναι βεβιασμένη προσπάθεια, ούτε υπερ προσπάθεια, ούτε καταναγκασμός.
    Θέλω να είναι για πάντα και να χάσω περισσότερα κιλά και από όσα με θυμάμαι μια ζωή. Να δω πως είναι να είσαι αδύνατος!
    Και κυρίως, πως είναι να είσαι αδύνατος και να μην αναρωτιέσαι "και τώρα τί"! Αυτη η αβεβαιότητα διατήρησης των κιλών μετά με σκοτώνει. Μέχρι τώρα μόνο οι τριάδες μου φαίνονται ικανή μέθοδο διατροφής για μια ζωή.

Για όποια κατάφερε και με διάβασε μέχρι εδώ, να πω κι ένα άλλο προβληματισμό μου, αν θα πρέπει να μετρώ θερμίδες παράλληλα ή όχι (με τις τριάδες).
    Εχω αρχίσει να κουράζομαι και δε θα ήθελα να θερμιδομετρώ, πιστεύετε θα κάνω δουλειά? Τις ποσότητες πως θα τις γνωρίζω? Είναι οι ίδιες ανεξαρτήτως κιλών?
    Εχω το διαιτολόγιο του βιβλίου.
    Αλλά αυτά μάλλον πρέπει να μου τα συζητήσουμε μέρα. Καμμιά δίαιτα δεν ξεκινά με λιγοστό ύπνο.

Καλό ξημέρωμα, καλό τριήμερο, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που διαβάσατε το κατεβατό μου!

Senior Member
    Originally posted by florage

sweetOctober αφου δεν ακολουθεις κατι συγκεκριμενο παρα μονο μετρας θερμιδες γιατι δεν δοκιμασεις να το συνδιασεις με τα τριωρα; ειναι πολυ απλο. και πραγματικα θα δεις οτι η παραγωγη σεροτονινης θα σε ανεβασει παρα πολυ... σκεψου το!!!
    σε ευχαριστώ πολύ Φλώρα, αυτό σκεφτόμουν (όπως ΄ήδη θα είδες)
    Αυτό που με προβληματίζει είναι πως έρχεται καλοκαίρι όπου και για κάποιες ώρες σερί ξεχνώ το φαγητό λόγω δουλειάς (καθ'ότι σε τουριστικό μέρος) και θα πρέπει να εγκληματιστώ από τώρα σιγά σιγά. Δηλ. να μάθω τί μου αρέσεινα τρώω καινα τα έχω μαζί μ, να είναι εύκολα στη μεταφορά ή και διακριτικά, να μπορώ ίσως και μες το αμάξι εν ανάγκη να φάω (γελάστε ελεύθερα).
    Δεν το έχω αυτό με το φαγητό σε προκαθορισμένες ώρες γιατί είμαι τελειομανής κι όταν το ξεχάσω μετά με τιμωρώ ("τα σκ@τωσες, φάε τώρα καλά να πάθεις").
    Εχω δηλ. να ξεπεράσω αρκετά θέματα, από την άλλη έχω χρόνο λίγο ακόμη, όπως κι χω και το εργαλείο των θερμίδων να πειραματιστώ.
    Και τώρα που στα έγραψα όλααααααα αυτά ξέρεις πως μου φαίνονται? ΒΟΥΝΟ! Ξέρω πως δεν είναι, όλα μια απόφαση είναι. Αλλά ποιός, πως και πότε την παίρνει ?

Junior Member
    Καλημέρα sweetOctober .....σε παρακολουθώ μέρες τώρα......αυτά που γράφεις δηλ...Είχα γράψει και εγώ κάποια στιγμή για το δικό μου πρόβλημα......πως από πολλές δίαιτες.....κτλπ. είχα φθάσει πάλι 136 κιλά...( και εγχειρισμένη...πολύ παλιά το 1995) με άπειρες δίαιτες......πολλά λεφτά σε ινστιτούτα....και άλλες μεθόδους....

Σου είχα γράψει πως ξεκίνησα βελονισμό....και αυστηρή δίαιτα και λίγο γυμναστική......

Αυτό ίσως με βοήθησε να κατέβει η ζυγαριά στα 119,7....αλλά έκανα πολλές ατασταλίες....όποτε το έχω ανάγκη...αλλά μετά συνεχίζω.....

έχει τώρα 4 μέρες που ξεκίνησα και εγώ τις τριάδες γευμάτων,,,,,και αισθάνομαι πιο καλά....ιδίως το μυαλό μου...είναι πιο χορτάτο.....και δεν σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό!!!!!για να δούμε τι θα γίνει...

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober

Για όποια κατάφερε και με διάβασε μέχρι εδώ, να πω κι ένα άλλο προβληματισμό μου, αν θα πρέπει να μετρώ θερμίδες παράλληλα ή όχι (με τις τριάδες).
    Εχω αρχίσει να κουράζομαι και δε θα ήθελα να θερμιδομετρώ, πιστεύετε θα κάνω δουλειά? Τις ποσότητες πως θα τις γνωρίζω? Είναι οι ίδιες ανεξαρτήτως κιλών?
    Εγω θα εκανα οτι συστηνουν οι διαβητολογοι,στο πιατο μια κουπα του τσαγιου δημητριακα ολικης,ισα με το μεσα της παλαμης μας πρωτεινη και το υπολοιπο πιατο γεματο λαχανικα ωμα + 1 κ.σ. λαδι.
    Αν τωρα τρως ενα φαγητο πχ σπανακορυζο,2 κουπες απο το σπανακορυζο ειναι μια λαχανικα-μια δημητριακα,βαζεις και μια μεριδα φετα η ανθοτυρο και εισαι μια χαρα,ουτε μετρημα ουτε αγχος
    Για πρωινο πχ ενα αυγο βραστο,μια φρυγανια,1 αγγουρακι,πραγματα που ειναι πολυ ευκολα να τα παρεις και μαζι σου στη δουλεια
    Εμενα με βοηθαει πολυ επισης να βγαζω τελειως απο τη διατροφη μου οτιδηποτε φερνουν οι ντελιβεραδες και οτιδηποτε ετοιμο συσκευασμενο(πχ πατατακια,αναψυκτικα,σοκολ ατες κλπ κλπ):smilegrin: ...τα γνωστα που μας κανουν να ανοιγει η ορεξη για περισσοτερα και μας κανουν να απογοητευομαστε
    Καλο ξεκινημα στην προσπαθεια σου :thumbup:

Senior Member
    anastazy123 και Δημητρα καλη αρχη και ελπιζω σε κυριως καλη συνεχεια!!!

Ανασταζυ, πολυ λογικο ειναι να γινονται παρασπονδιες με αυστηρη διαιτα, αλλωστε τωρα ειναι γνωστο οτι οι αυστηρες διαιτες τα προκαλουν ολα, και οι παρασπονδιες ειναι το λιγοτερο...

Δημητρα χαιρομαι παρα πολυ για την αποφαση σου. κι εγω οπως ξερεις ειμαι στην πολυ αρχη οποτε μαζι θα εκπαιδευτουμε. μην σε αγχωνει το τριωρο αφου ειναι ελαστικο και μπορει να ειναι απο 2.5 μεχρι 3.5 ωρες αναλογα με την περιπτωση ή την πεινα. επειδη το καλοκαιρι κι εμενα το προγραμμα μου ειναι περιεργο πιστευω μεχρι τοτε θα εχουμε συνηθισει και θα γινεται αυτοματα χωρις να κοιταμε το ρολοι... το να εχεις παντα διαθεσιμο 1-2 μικρα σνακ στην τσαντα ειναι σωτηριο. εγω φροντιζω στον χωρο εργασιας μου να εχω εναπακετο κριτσινια ολικης και αρκετα φρουτα, φροντιζω και να μην ξεμενω κι ολα οκ! πιο δυσκολο κομματι ειναι να το βαλουμε μεσα μας οτι δεν υπαρχουν χρονοδιαγραμματα, δεν βιαζουμε τον οργανισμο μας και δεν ξημεροβραδιαζουμε πανω στην ζυγαρια μας. ολο αυτο το κατεβατο στην υπογραφη σου ειναι πιστευω αγχωτικο κι εντελως εναντια στην λογικη των τριαδων. οπως πολυ σοφα ειπε η Ντορα παμε απλα για το επομενο κιλο χωρις βια και χωρις ημερομηνιες... πιστεψε με αυτο το κομματι θελει πολυ περισσοτερη δουλεια απο το διατροφικο...

Senior Member
    να γραψω τωρα και τα χθεσινα μου...

10:30 1 κοματι πιτσα βρωμης με λαχανικα δυστυχως στο ποδι

12:30 1 μηλο και 1 φρυγανια λευκη "χωρις " αφου υπαρχουν πρεπει να τις καταναλλωσω και δεν ξαναπαιρνω τιποτα λευκο

15:00 κοτοπουλο ψητο λαχανικα ψητα 2 κρισπις ολικης

18:30 1 κρεμουλα με ζελατινη, βρωμοκεικ μεγαλο αχλαδι

21:30 2 μπουκιες πιτσα κανονικη απο του γιου μου. σταματησα εκει και πεταξα την υπολοιπη και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο!! κυριως γιατι το σημειωσα και το ξεχασα μετα!!!

22:00 μια ψευτοσουπα με νερο 1/3 κυβο λαχανικων 3κσ βρωμη 1κσ λιναροσπορο 40γρ τυρι τριμενο απο πανω κι ενα μηλο.

24:00 η ωρα των φαντασματων... 2 σειρες σοκολατα sweet&balanced 1 κρεμουλα με ζελατινη 3 μπουκιες βρωμοκεικ και μια χουφτιτσα γκοτζι μπερις.

τα σαββατοκυριακα που κοιμομαστε πιο αργα ειναι η αχιλιος φτερνα μου. εκει γινονται το 90% των υπερφαγικων μου. εχθες εδινα παλι μαχη με το τερας, νομιζω φαινεται απο τις επιλογες μας. οστοσο νιωθω οτι αυτην την μαχη την κερδισα ΕΓΩ!!!

Senior Member
    Nai kor;itsia αρχίζω, τώρα τα συζητο΄σα και με τον άντρα μ και με πήραν τα ζουμιά. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πάψω να πιέζομαι πια κ να τρωω σωστά. Πρέπει να φρεσκάρω το βιβλιο και τις ποσοτητες ξανα, forty σε ευχαριστω κι ολες, ώρα γι βόλτα.

Senior Member
    Καλησπέραααα...!!! Νέες αφίξεις βλέπω...!! Ωραία
    Εγώ σήμερα είδα κάτι γραμμάρια παραπάνω στη ζυγαριά αλλά προσπαθώ να μη πτοηθώ, κοιτώντας κ την διατροφή μου βλέπω ότι δεν έφαγα παραπάνω οπότε μάλλον κάποια κατακράτηση. Η περίοδος καλά κρατεί 6η μέρα και ροή σαν 1ης, έχω αρχίσει να ανησυχώ, θα επικοινωνήσω την Τρίτη με τον γιατρό μου γιατί παίρνω αντισυλληπτικά και δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο.

Τα χτεσινά λοιπόν:
    11:45
    3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
    1 ποτ.γάλα 1,5 %
    1 μπανάνα

15:00
    2 αβγά ομελέτα με
    2 δάχτυλα τυρί
    2 κ.σ λάδι
    1 φ.ψωμί ολικης
    1 πιάτο κουνουπίδι, 1 κ.σ λάδι

18:00
    γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
    1 μηλο
    1 μπισκότο πολυδημητριακό

21:00
    1 τοστ με 1 φ.γαλοπουλα-1φ. μιλνερ
    1 ντομάτα
    1 αγγουράκι μικρό

00:00
    1 ακτινίδιο
    2 κριτσίνια ολικής

αερομπικ 1 ωρα+20 λεπτά περιπου ποδήλατο (να πάω και να ρθω στο γυμναστήριο)

Senior Member
    Λοιπόν καλά νέα δεν έχω, μάλλον άρχισα το κάπνισμα. δηλ. έκανα 1 τιγάρο, ευτυχώς από μάλμπορο που δε μου αρέσουν καθόλου.
    Ισως μπορεσω να το διαχειριστω και να μη ξανακαπνισω αλλα νιωθω πολυ χαλια κι αν τυχον αγορασω καπνο τελειωσε το θεμα τσιγαρο. Λατρευω τον καπνο.
    Το προβλημα ειναι πως ολο αυτο πυροδοτηθηκε απο ενα σχολιο για το παιδι, απο πολυ κοντινο μ προσωπο. Οταν λεγαμε οτι "ευτυχως τρωει" (σαν κ τη μαμα του) ειπαν "καλυτερα να επαιρνε απο το μπαμπα (που δεν τρωει) και να ηταν αδυνατο".
    Ξερω οτι δεν ειπωθηκε με τοσο ασχημο υφος οσο ισως "ακουγεται" τωρα, ξερω οτι το ειπαν "καλοπροαιρετα" αλλά δεν άντεξα κι εγινε το ελα να δεις.
    Κι επειδη δε μπορουσα να ξεσπασω στα ιδια τα ατομα λογω σεβασμου τα εχωσα του αντρα μ, δηλ. τους ελεγα πως καλυτερα π δεμοιαζει τ πατερα τ που μπορει να ειναι αδυνατος αλλα εχει τοσα θεματα (χοληστερινη κτλ).
    Ειπα κι οτι μπορει να ειμαι εκατο κιλα αλλα ειμαι υγιης κ.α. πολλα. Αυτο που με στεναχωρησε ειναι πως ειπα και κατι προσωπικο, οτι θα τον χωρισω (τον αντρα μ) αν δε κανει κατι για την υγεια τ, εκεινος πηγε να το ριξει στην πλακα αλλα δεν τοναφηνα κ τα εκαναν χειροτερα.
    Εκτεθηκα παρα πολυ, μιλησα ασχημα, δεν επρεπε να ξεφυγω, κι ας ξεφευγουν μονιμως οι αλλοι κ λενε το μακρυ τους και το κοντο τους. Με τον αντρα μ γιναμε μπιλιες μετα. οχι μονο για αυτο (δυστηχως εχουμε παρα πολλα θεματα & ειμαστε στα χωρισματα).
    μετα απο ολα αυτα κ οσα συνεπαγονται ενιωσα τοσο χαλια που καπνισα. Τωρα καταλαβαινω οτι αν ξαναρχισω το καπνισμα θα καταλαληξω παλι ερμαιο των εξαρτησεων μ κι οτι δε θα με βοηθησει με το φαγητο.
    Ειμαι πολυ μπερδεμενη, ξερω το σωστο, αλλα δεν βλεπω να κλινω προς να το κανω.
    Προβληματιζομαι πολυ με το τσιγαρο μην παρει μπαλα μαζι διατροφη και γυμναστικη.
    Εχω σκασει. Σκεφτομαι να μη με ταλαιπωρω και να το αρχισω, αλλα απο μονο τ ταλαιπωρια και σκλαβια ειναι, που και πως θα καπνιζω με μωρο παιδι κτλ κτλ (το σεπτεμβρη το εκοψα, μολις γεννησα το αρχισα)

κριμα σημερα μ επεσαν ολα μαζι, χτυπησαν ευαισθητη χορδη κ ξεσπασα κ καπνισα. Από φαγητό καλά τα πήγα - πάω. Να κι ενα καλο.