Results 4,306 to 4,320 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
20-03-2013, 23:09 #4306
Τονάκι μου καλά κάνεις και είσαι λοιπόν σε επιφυλακή
, δεν θυμόμουν την ιστορία σου οπότε προσπαθούσα να θυμηθώ τι πρόβλημα είχες με τη διαχείριση της διατροφής. Με τόσα κιλά που βάζουμε και χάνουμε όλοι μας είχα χάσει το λογαριασμό :lol:
Καλή επιτυχία στην σταθεροποίηση σου και με το καλό να επιστρέψεις στο καλοκαιρινό σου βάρος, ξέρεις τι χρειάζεσαι, δώστο στον εαυτό σου! Με τρία πιτσιρίκια δεν μπορώ να φανταστώ καν πόσο δύσκολο θα είναι να εντάξεις κάποιου είδους άσκηση στη ζωή σου... από την άλλη το να έχεις τρία παιδιά εκ των πραγμάτων σε κάνει ευέλικτο άνθρωπο άρα και ευρηματικό
.
- 20-03-2013, 23:22 #4307
Δημητρούλα μου πιέζεσαι υπερβολικά καλή μου. Διάβασα και στο άλλο τόπικ την κατάθεση ψυχής σου και αντιλαμβάνομαι ότι είσαι πολύ πιεσμένη και έχεις περάσει πολλά. Πάρε μία βαθιά ανάσα και προσπάθησε να ηρεμήσεις για λίγο.
Νιώθω να τρέχεις από το ένα στο άλλο, να ενθουσιάζεσαι και μετά από λίγο να σκοντάφτεις και να θέλεις να τα παρατήσεις. Είσαι κουρασμένη Δήμητρα και χρειάζεσαι λίγο να το πάρεις χαλαρά και πιο ψύχραιμα το θέμα.
Προσπάθησε από τα απλά πράγματα, δηλαδή από το να προγραμματίζεις στο μυαλό σου το επόμενο γεύμα σου πριν πας στην κουζίνα και αρχίσει το χάος. Προετοίμασε το γεύμα σου λίγο πριν πεινάσεις, βάλτο σε ένα όμορφο πιάτο, συμπλήρωσε τις τριάδες σου και πήγαινε στο τραπέζι. Πάρε ξανά μία βαθιά ανάσα και πες στον εαυτό σου τώρα θα φάω το γεύμα μου. Τηλεόραση κλειστή, μόνο μουσική αν θέλεις να παίζει και πάλι κάτι χαλαρό. Προσπάθησε να φας με ηρεμία και με συνείδηση του τι κάνεις. Αφιέρωσε ένα 20λεπτο στο γεύμα σου. Φάε αργά, μάσησε καλά το φαγητό σου και να σκέφτεσαι την κάθε σου μπουκιά. Προσπάθησε να απολαύσεις το γεύμα σου. Όταν χορτάσεις, μάζεψε το πιάτο σου και φύγε από την κουζίνα. Περπάτησε, κάτσε λίγο στον καναπέ ή κάνε μία δουλίτσα μακριά από την κουζίνα. Όταν θα κάτσει το φαγητό και θα έχεις ηρεμήσει, επέστρεψε στην κουζίνα για να κάνεις τις δουλειές σου.
Η κατάσταση σου μου θυμίζει το διατροφικό χάος, όπως μου αρέσει να το λέω, που βρισκόμουν εγώ πριν ξεκινήσω με τις τριάδες. Δεν είχα όρια, δεν είχα ψυχραιμία, ούτε και δύναμη να παλέψω. Πήγα στον διατροφολόγο ζητώντας βοήθεια χωρίς καν να πιστεύω ότι έχω ελπίδες. Έχεις δρόμο μπροστά σου και θέλει να δουλέψεις πράγματα που δεν σου περνάν καν από το μυαλό όπως αυτό που σου λέω με το γεύμα σου. Πήγαινε σε ρυθμούς slow food και φρόντισε να κάθεσαι πάντα σε τραπέζι όταν τρως με συνείδηση του τι κάνεις. Ποτέ στα κλεφτά και στα γρήγορα, ποτέ ασυνείδητα.
Οργάνωσε σωστά τα ντουλάπια σου, το ψυγείο σου και τα γεύματα σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι προετοιμασμένη για το επόμενο γεύμα, αν όχι για όλη την ημέρα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Στην πορεία θα σου γίνει αυτόματο, αλλά προς το παρόν για να βγεις από το χάος, έχεις ανάγκη από προγραμματισμό.
Εύχομαι αύριο να είναι μία καλύτερη μέρα. Μπράβο σου που μπόρεσες να σταματήσεις τις σκέψεις που τροφοδοτούν τον φαύλο κύκλο, ήταν μεγάλο βήμα αυτό για σήμερα. Αύριο θα είσαι πιο προετοιμασμένη, μάθε από τα λάθη σου, βελτίωσε την οργάνωση σου.
20-03-2013, 23:29 #4308
Θυμάμαι και γελάω ότι στην φάση που είχα ακόμη αρκετές υπερφαγικές τάσεις τύχαινε μέσα στο βράδυ να πάω και να έρθω από την κουζίνα και τρεις και τέσσερις φορές με πιατάκι :lol:
Προσπαθούσα να σταματήσω το τυφλό τσιμπολόγημα και έτσι ότι ήθελα να φάω το έβαζα σε πιάτο, το έκανα τριάδα ή δυάδα με φρούτο και ξαναγυρνούσα στο σαλόνι. Προσπαθούσα να φάω ότι είχα στο πιάτο μου συνειδητά και προσπαθούσα να το απολαύσω χωρίς τύψεις. Δεν έπιανε πάντα, ωστόσο μου έχει μείνει μία καλή συνήθεια από αυτή την προσπάθεια. Πλέον τσιμπολογάω στο όρθιο πολύ σπάνια. Ότι γεύμα κάνω ακόμη και σνακ θα είναι σε πιάτο και μακριά από τον πάγκο της κουζίνας, θα κάτσω ή στο τραπέζι ή στο σαλόνι και θα φάω ότι έχω ετοιμάσει με την ησυχία μου. Έτσι θυμάμαι πάντα τι έχω φάει και χορταίνω πιο εύκολα γιατί το μυαλό μου έχει τον χρόνο να συνειδητοποιήσει ότι είναι ώρα για φαγητό
20-03-2013, 23:38 #4309
Χθεσινό μενού
Πρωινό 12.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 μπισκότο βρώμης, 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 15.00: 1 μήλο, 10 αμύγδαλα
Σνακ 17.30: 1 μπισκότο βρώμης, 1/2 ποτήρι φρέσκο χυμό
Γεύμα 20.00: 2 1/2 φλιτζάνια σούπα με λαχανικά, πατάτα, φακές, πλιγούρι και κοτόπουλο , 50γρ φέτα
Βραδινό 23.00: 1 1/2 φλιτζάνι σούπα πάλι, σκέτη (από μόνη της τριάδα)
Και μία ώρα γυμναστήριο, Power ball ασκήσεις ενδυνάμωσης.
21-03-2013, 09:39 #4310
καλημερα κοριτσια τι κανετε?
χαθηκα αυτες τις μερες αλλα ελλειπα για 4ημερο!!
Μπορω να πω καλα τα πηγα σε γενικες γραμμες!
δεν εκανα κατα γραμμα την διατροφη αλλα δεν ξεφυγα ουτε σε ποσοτητες ουτε χαλασα τριαδες!!Αυτο ειναι για μενα μεγαλο βημα! Ε κ στην τελικη ας μην χασω αυτη την εβδομαδα.Δεν στερηθηκα αλλα δεν επεσα κ με τα μουτρα στο φαγητο.
Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην Ελη που πραγματικα μιλαει τοσο ηρεμα κ σωστα που εμενα προσωπικα μου δινει δυναμη να συνεχισω !!!
Για τους ξηρους καρπους ναι 2 κσ ειναι η μεριδα αλλα με προσοχη μεσα στην μερα να μην ξεπερναν τα 4 κσ της σουπας γιατι ναι μεν ειναι πλυ θρεπτικα αλλα εχουν κ θερμιδουλες!
Ελη να ρωτησω κατι ( κ Πινκ) την διατροφη σας την δινουν ανα μερα στανταρ γευματα κ επιλογες σνακ η επιλογετε μονες σας απο λιστα γευματων?
sweet october κ εγω νομιζω σε αυτη την φαση καλυτερα να βρεις την ισοροπια στο φαγητο κ στο καπνισμα κ θα ερθει κ το αδυνατισμα.! Αν τρωμε σωστα κ δεν εχουμε συνεχως το αισθημα της πεινας δεν καταλαβαινουμε πως κανουμε διαιτα κ φευγουν τα κιλα , ενω αν συνεχεις πειναμε νομιζω ειμαστε πιο επιρεπης να καταφυγουμε σε τσιμπολογηματα κ υπερφαγικα κλπ .
να γραψω κ εγω τα χτεσινα
πρωι γιαουρτι με 1 κσ δημητριακα,2κσ ξηρους καρπους με αποξραμενα φρουτα σε κομματακια κ 1κγ μελι
σνακ αχλαδι κ 2 κριτσινια
μεσημερι κοτοπουλο σε σαλατα με μιλνερ ,γαλοπουλα ,μαρουλι, 1 κσ καλαμποκι,1 κσ κρουτον κ 1 κσ λαδι,μουσταρδα, ξυδι
απογευμα μηλο κ 2 κουλουρακια πολυσπορα
βραδυ γαλα με δημητριακα κ φραουλες
ααα το μπισκοτο με μελι-ταχινι-βρωμη τα σπαει!!! τωρα που το ειδα θα παρω ταχινι να φτιαξω. .....
για τα σνακ νομιζω ειναι οτι χορταινει καλυτερα η καθεμια κ αν οπως ειπε η Ελλη σε κατι ειμαστε επιρεπης να ξεφυγουμε το σουταρουμε!
Πολυ χορταστικες ειναι κ οι ρυζογκοφρετες η γκοφρετες καλαμποκιου με γαλοπουλα η μιλνερ ( παντα σε συνδιασμο με φρουτακι ε?)
21-03-2013, 09:40 #4311
καλημερα!!
τα χθεσινα μου
9:30
ποριτζ με βρωμη λιναροσπορο γκοτζι μπερις κανελα και γαλα
12:00
1 μηλο
1 χουφτιτσα ωμα ξηροκαρπια
15:00
2 κουπακια κριθαρακι με θα λασσινα (επιτελους τελειωσε)
1 μαρουλοσαλατα με 1κσ λαδι
2 μπουκιες μανιταριπιτα βρωμης που εβγαλα απ το φουρνο
18:30
κλασικα, κρεμουλα βρωμοκεικ και 1 μηλο
21:00
το υπολοιπο κομματακι μανιταροπιτα ορθια στον παγκο
και 1 μπουκια κουλουρακι που εφτιαξε η μαμα να δοκιμασω (δεν σκεφτηκα καν να το φαω ολο καθως θελω να κοψω το λευκο αλευρι, αν και ηταν πετυχημενο!)
22:00
1 ποτηρι γαλα με κακαο
1 μεγαλο αχλαδι
1 κομ βρωμοκεικ καρυδας
παραθετω το λινκ για την μανιταροπιτα γιατι ειναι πραγματικα υπεροχη και πολυ light
http://www.greekmasa.gr/index.php?op...6511&Itemid=49
21-03-2013, 12:33 #4312
Γειαααα σας κορίτσια!! Κάποιες φορές αναρωτιέμαι είμαι ο μόνος άνθρωπος που δε τρώει τα μανιτάρια;; Λες να μαι εξωγήινη;;
Μπλακ εμένα προσωπικά η διαιτολόγος μου μου έχει λίστα επιλογών το πρωινό (άσχετα που εγώ τρώω το ίδιο χαχα) και μου δίνει μεσημεριανό και βραδινό αντίστοιχα για το μεσημερανό. Έχει τύχει να μου δώσει λίστα επιλογών και για το βραδινό. Φαντάζομαι όσο περνάει ο καιρός και θα ξέρω καλύτερα τους συνδυασμούς θα μου δίνει περισσότερο λίστες.
Τα χτεσινά:
12:10
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 μπανάνα
15:10
1 πιάτο χορτόσουπα(πατάτα, κολοκυθάκι, πιπεριά, κρεμμύδι, καρότο) βραστό(90 γρ το κρεας)
1 κ.σ λάδι
54 γρ τυρι φετα
1/2 ντομάτα
18:10
γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
1 μηλο
1/2 χουφτα ξηρους καρπους
1 πολυδημητριακό μπισκότο
22:00
1 πιάτο χορτόσουπα χωρίς κρέας
1κ.σ λάδι
2 δαχτυλα τυρί
1/2 φ.ψωμι ολικής
21-03-2013, 13:19 #4313
Καλησπέρα στην παρέα
Μπλακ εγώ δεν παίρνω πια διαιτολόγιο, έχω ένα πρότυπο που μου δίνει επιλογές και υποδεικνύει τις ποσότητες αλλά από εκεί και πέρα κινούμαι σε δικές μου επιλογές. Το έχω πάντα σε εμφανές σημείο για να θυμάμαι πάνω κάτω τι πρέπει να τρώω κάθε βδομάδα και σε τι ποσότητες αλλά δεν είναι δεσμευτικό. Ο διατροφολόγος μου μου έχει δώσει ένα σωρό συνταγές για διάφορα γεύματα, βραδινά και σνακ, έχω και το βιβλίο του και πορεύομαι αυτοσχεδιάζοντας πολλές φορές.
Μου ταιριάζει πολύ αυτό το μοτίβο γιατί δεν μπορώ να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα κατά γράμμα και να περιορίζομαι σε συγκεκριμένα φαγητά κάθε μέρα. Πολλές φορές μου μένει φαγητό από την προηγούμενη και τρώω το ίδιο δύο μεσημέρια στη σειρά. Αυτό στο οποίο ο δατροφολόγος μου είναι αυστηρός και δεν θέλει να χαλάω με τίποτα είναι οι ώρες που τρώω και οι συνδυασμοί. Σε αυτά τα δύο όποτε δεν είμαι τυπική με "μαλώνει". Το έξτρα που θα φάω και ενδεχομένως μία μεγαλύτερη ποσότητα κάποιες φορές δεν το σχολιάζει καν εκτός και αν είναι κάτι που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο οπότε μου δίνει συμβουλές για το πως να το αποφύγω την επόμενη φορά.
Αντί να μου δίνει αυτός διατροφολόγιο σε κάθε επίσκεψη μας του πάω εγώ το δικό μου. Δηλαδή έχω ένα τετράδιο που μου δίνει, ειδικά διαμορφωμένο, και του γράφω κάθε μέρα τι έχω φάει και σε τι ώρες. Επίσης του συμπληρώνω αν έχω κάνει κάποια δραστηριότητα και για πόση ώρα. Αυτό κοιτάμε κάθε φορά που θα πάω να τον δω και σε αυτό πάνω δουλεύουμε.
Τα δικά μου χθεσινά:
Πρωινό 8.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 2 δάχτυλα γραβιέρα
Πρόγευμα 11.30: 1 μήλο, 1 μπισκότο βρώμης
Γεύμα 14.30: Σούπα με λαχανικά, λίγο πατάτα,πλιγούρι, φακές, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 50 γρ φέτα
Απόγευμα 18.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 22.00: 1 1/2 φλιτζάνι σπανακόρυζο, 30 γρ φέτα
Και έκανα και περίπου 25 λεπτά ποδήλατο για δουλίτσες.
Πάντως βλέπω ότι όλες μας χθες τα πήγαμε καλά :thumbup:
21-03-2013, 13:25 #4314
Μπλακ μου παρακαλώ, χαίρομαι που παίρνεις δύναμη από το τόπικ μας
Όσο για τις ρυζογκοφρέτες και τις καλαμποκογκοφρέτες είναι μία καλή λύση μιας και είναι πολύ ελαφριές. Και εγώ τις έχω τιμήσει κατά καιρούς, ειδικά για σνακ πάντα με φρουτάκι. Έβαζα ανάμεσα σε δύο καλαμποκογκοφρέτες λίγο μέλι και ταχίνι και τις έκανα μίνι σαντουιτσάκι και τις έτρωγα μαζί με το φρουτάκι μου
21-03-2013, 15:28 #4315
Γειά σας! Σας ευχαριστώ, όμως είναι λίγο πιο σύνθετα τα πράγματα. Δεν έχω το χρόνο να κάτσω να φάω (καθιστή), εκτός κι αν κοιμάται το παιδί όπως τώρα. Αλλιώς έρχεται και τραβάει τα πάντα (συνεχόμενη κουζίνα με καθιστικό).
Το καλοκαίρι τα ίδια και χειρότερα γιατί η δουλειά είναι πολύωρη, κοπιαστική και χωρίς στάνταρ ωράρια + ένα κακό εξτρά ότι μπορεί για πάρα πολλές ώρες να μην μπορέσω να φάω. Βέβαια δικιά μ είναι η δουλειά ό,τι θέλω εγώ κάνω, αλλά το να αφήσεις τους άλλους να καίγονται για να πας για σνακ ή βραδυνό είναι αρκετά εξωπραγματικό. Από την άλλη έχει και πολλά θετικά, μπορώ να πάρω μαζί μ φαγητό από το σπίτι κι ακόμα και με απόκλιση μιας ώρας, μπρος ή πίσω, να φάω. Πιστεύω δηλαδή θα τα καταφέρω. Αλλά καθιστή πολύ πολύ δύσκολο, ειδικά στη δουλειά δεν κάθομαι το καλοκαίρι. Αλλά και στο σπίτι...
Για το τσιγάρο δεν έχω κάτι να "ασχοληθώ" άλλο, δεν είναι μες τη ζωή μ κι ας κύλησα και κάπνισα 2 βράδυα. Κάνω σα να μην έγινε πια. Εχω δουλεψει παρα πολυ στον τομεα τσιγάρο και η "δουλειά" αυτή τώρα καρποφορεί, και με ελάχιστη προσπάθεια δεν ξανακύλησα κι ας το φέρμαρα απειλητικά.
Η ζωή μ είναι εξαιρετικά δύσκολη εδώ και πάνω από χρόνο. Δοκιμάζομαι αρκετά σε πολλούς τομείς μαζί. Δεν μπορώ να ενδώσω σε πράγματα, συνήθειες, καταστάσεις, εξαρτήσεις που με πηγαίνουν πίσω. Προτιμώ σε αυτά να φανώ δυνατή και να τα απεξαρτήσω από τις δυσκολίες της ζωής. Αλλιώς θα είμαι έρμαιο όλων αυτών μέχρι να φύγουν οι μεγάλες δυσκολίες. Και τί μου λέει όταν θα μείνουν μόνο μικρές δυσκολίες ότι θα τα "ξανακόψω"? Για αυτό το λόγο θέλω να είμαι καθαρή σε όλους τους τομείς.
Ο ένας επηρεάζει τον άλλο, όταν υποστηρίζεις την επιλογή σου να μη καπνίζεις νιώθεις καλύτερα περπατώντας/τρέχοντας και οξυγονώντας το σώμα σου, νιώθεις ακόμα καλύτερα τρώγοντας λίγο, σωστά και συχνά. Νιώθεις ότι επιλέγεις εσύ για σένα και κάπου μέσα σε όλο αυτό τον αγώνα μακρυά από τους ψυχαναγκασμούς καταλαβαίνεις τη δύναμη σ και ζείς τη ζωή σ με άλλο αέρα. Κι ας πηγαίνουν όλα στραβά. Δε πειράζει. Κάποτε θα φτιάξουν, έτσι δεν είναι? Κάθε ένας έχει τα προβλήματα τ, ας μη φορτωνόμαστε κι άλλα (βαρύ στομάχι, δυσκολία στην αναπνοή από τσιγάρα, τύψεις κι ενοχές, καθιστική/άρρωστη ζωή).
21-03-2013, 15:30 #4316
Originally posted by Eli
Όσο για τις ρυζογκοφρέτες και τις καλαμποκογκοφρέτες είναι μία καλή λύση μιας και είναι πολύ ελαφριές. Και εγώ τις έχω τιμήσει κατά καιρούς, ειδικά για σνακ πάντα με φρουτάκι. Έβαζα ανάμεσα σε δύο καλαμποκογκοφρέτες λίγο μέλι και ταχίνι και τις έκανα μίνι σαντουιτσάκι και τις έτρωγα μαζί με το φρουτάκι μου
Εξίσου ελαφρυές είναι και οι φυργανιές status με πολυδημητριακά. Αν θέλετε τις δοκιμάζετε :wink1:
21-03-2013, 15:44 #4317
Originally posted by Eli
21-03-2013, 16:11 #4318
Αχ μπήκα στον πειρασμό και μέτρησα θερμίδες.
Σ¨ημερα δεν πρόλαβα καν να κάνω τριάδα το πρωί, ούτε να πάρω ενδιάμεσο γεύμα, το μεσημέρι έκανα τριάδα. Είμαι ήδη στις 1000 θερμίδες και πολύ πολύ μπερδεμένη. Δηλαδή αν είχα κάνει διάδες τριάδες θα είχα φτάσει τις 1500 απειλητικά, χωρίς απογευματινό και βραδυνό γεύμα! Δε θα αδυνατίσω ποτέ έτσι. Μήπως να συνδιάσω αυτό που είπες Φλώρα θερμίδες με τριάδες? Και που θα χωρέσω να φάω όλα αυτά που έχουν οι τριάδες? Θα πρέπει να μειώσω πολυ τις ποσότητεςuzzled:
Συγκεκριμένα σήμερα έεφαγα (πρωί) μισό κομμάτι κεικ, (μεσημέρι) μερίδα φακές σούπα, μυζήθρα 3 κ.σ., ελιές 6, μισό παξιμάδι μέτριο. Θα προσπαθησω για δυάδα αργότερα και τριάδα το βράδυ με λίγες θερμίδες. Αφού τις μέτρησα δε μπορώ να το αγνοήσω :shocked2:
21-03-2013, 17:18 #4319
Αναρωτιόμουν και κάτι άλλο, εγώ πχ είμαι 100 κιλά αυτή τη στιγμή και μέχρι πρότινος έκανα τζοκινγκ κάθε ημέρα για περίπου 40'-60'. Μια κοπέλα στα 70 που κάνει τριάδες και δε γυμνάζεται, θα τρώει το ίδιο με εμένα? Καταλαβαίνω ότι πηγαίνετε σε διαιτολόγους και για αυτό ρωτάω, πχ pink πόσα κιλά είσαι και τρώς ίδιες μερίδες με την Elli που είναι 90?
21-03-2013, 18:31 #4320
Είμαι κάπου στα 74 λίγο πιο κάτω από το τικεράκι έχω μέρες να ζυγιστώ. Η διαιτολόγος μου είπε να μη ρίξω θερμίδες ο σκοπός είναι να αυξησω φυσική δραστηριότητα οπότε ξεκίνησα γυμναστική. Το μηχάνημα έδειξε ότι ο μεταβολισμός μου σε κατάσταση ηρεμίας καταναλώνει κάπου 1400 θερμίδες. Αλλά εγώ μέχρι τώρα δεν ειχα πολλές δραστηριότητες οπότε δεν αυξάνεται ο αριθμος αυτός κ πολύ. Είμαι ακόμα και στον πρώτο καιρό της διατροφής οπότε δε θέλω να μειώσω κ άλλο το φαγητό. Με την Έλη μπορεί να χουμε πάνω κάτω ιδιες ποσότητες δεν έκατσα να συγκρίνω να σου πω την αλήθεια αλλά αν δεις επιλέγουμε διαφορετικές πηγές αρκετά. Έλη μου αν κάνω λάθος διόρθωσε με.
Σουιτ σου προτείνω να μη τα σκέφτεσαι αυτά βάλε πρώτα σε μια τάξη τη διατροφή σου και μη βασανίζεσαι και κυρίως μη συγκρίνεσαι με άλλους, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Πειραματίσου βρες τις ποσότητες που σου ταιριάζουν και σε καλύπτουν ώστε αρχικά μα μην οδηγείσαι σε υπερφαγικά και όσο περνάει ο καιρός θα τα μειώνεις. Μη βιάζεσαι να τα κάνεις όλα μαζί. Νομίζω δεν είσαι έτοιμη ακόμα. Μη πεις α η Πινκ έφαγε τόσο άρα εγώ κάνω λάθος που τρώω παραπάνω. Σκέψου ότι η πινκ ειναι λιγότερα κιλά, ότι δεν έχει δουλειά, άντρα και παιδί να τρέχει από πίσω. Πραγματικά το μόνο που κάνω τώρα είναι να ασχολούμαι με μένα, να ετοιμάζω τα γεύματα μου και να πηγαίνω γυμναστήριο (ξέρω ακούγεται δελεαστικό να χεις τόσο χρόνο για σένα, πίστεψε με δεν είναι και τόσο, νοσταλγώ τις εποχές που ήμουν πνιγμένη με εργασίες και χτυπούσαν τα τηλ για καφέ και ποτά και έλεγα δεν θ αφήσω την εργασία αλλά πάντα έβγαινα τελικά και ως δια μαγείας ήμουν πάντα οκ στις υποχρεώσεις μου, απορώ ακόμα πως τέλειωσα τη σχολή στα τέσσερα χρόνια). Όλα αυτά στα λέω για να δεις ότι δεν γίνεται να μπεις σε ένα μαγικό καλούπι και να τ ακολουθήσεις θέλει χρόνο κ υπομονή.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή