τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 291
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 291 of 427 FirstFirst ... 191241281289290291292293301341391 ... LastLast
Results 4,351 to 4,365 of 6392
    Senior Member
    Εγω θέλω να τη σπάσω σήμερα!! Εδώ και 1,5 μήνα δεν έχω ξεφύγει ρε κορίτσια και δε κουνιέται (σε 1,5 μήνα το μόνο παραπανω ήταν το παγωτό που έφαγα μετά απο δυάδα απλά ηταν λιγο μεγαλυερη η ποσοτητα και παλι ομως μειωσα τη ποσοτητα στα αλλα.) Ξεκίνησα και ζούμπα τρώω σωστά. Μα τω Θεω δε ξερω τι αλλο να κανω. Εχω απελπιστεί αναρωτιεμαι ποιος ο σκοπος να τα κανω αυτα εφοσον δεν εχει αποτελεσμα. οταν ειχα περιοδο με εδειχνε 73,8 κ αυτη την εβδομαδα που με τελειωσε 74,5. Μόνο εγω τα καταφερνω αυτα. Πφφφ μου περνανε σκεψεις να τα παρατησω ισως μεχρι εδω να μπορω να φτασω. 1 χρονο κραταει αυτη η ιστορια σ αυτα τα κιλα. Δε θα μπορεσω να κατεβω αλλο;

Senior Member
    Καλημέρα! Συγνώμη ήμουν δουλειά και δε σας πρόλαβα. Ελλη μ ολα ωραια καταλαβαινω. Δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος. Κιλα χανω, να τα χασω με σωστο τροπο θελω. Δεν καταλαβαινω, σε ειδικο λες δε χρειαζεται (που και να χρειαζοταν δεν εχει εδω, κι αν ειχε θα πηγαινα ετσι ή αλλιως). Δηλ. τί είναι αυτό που πρέπει να κάνω πρίν κάνω τριάδες? Να μη με νοιάζει να χάσω? Με νοιάζει πάρα πολύ. Οχι άμεσα. Αλλά μέσα σε ένα χρόνο θέλω να έχω χάσει 20 κιλά. Δε νομίζω ότι είναι αστρονομικό νούμερο, τουλαχιστο οχι για τα δικα μ δεδομενα. Μαλιστα στην υπογραφη μ (που την εσβησα να αλαφρυνει οπως λεγαμε) πρεπει να ειχα στοχο τον εναμιση χρονο, ουτε καν τον ενα!
    Τα υπολοιπα δεν προλαβαινω να διαβασω τωρα, αύριο πάλι. Καλή συνέχεια και καλό διατροφικά/ψυχικά σαβ/κο! Σας φιλώ γλυκά :starhit:

Senior Member
    Originally posted by pink_90
    Εγω θέλω να τη σπάσω σήμερα!! Εδώ και 1,5 μήνα δεν έχω ξεφύγει ρε κορίτσια και δε κουνιέται (σε 1,5 μήνα το μόνο παραπανω ήταν το παγωτό που έφαγα μετά απο δυάδα απλά ηταν λιγο μεγαλυερη η ποσοτητα και παλι ομως μειωσα τη ποσοτητα στα αλλα.) Ξεκίνησα και ζούμπα τρώω σωστά. Μα τω Θεω δε ξερω τι αλλο να κανω. Εχω απελπιστεί αναρωτιεμαι ποιος ο σκοπος να τα κανω αυτα εφοσον δεν εχει αποτελεσμα. οταν ειχα περιοδο με εδειχνε 73,8 κ αυτη την εβδομαδα που με τελειωσε 74,5. Μόνο εγω τα καταφερνω αυτα. Πφφφ μου περνανε σκεψεις να τα παρατησω ισως μεχρι εδω να μπορω να φτασω. 1 χρονο κραταει αυτη η ιστορια σ αυτα τα κιλα. Δε θα μπορεσω να κατεβω αλλο;
    επειδή είσαι το τελευταίο μήνυμα επέτρεψε μ στα κλεφτά να πω γιατί φωνασκεί το παιδι, ακριβως αυτο δε θελω να παθω, γιατι ειμαι παρα πολλα κιλα για αυτο. Αν ημουν στα κιλα σου δε θα με ενοιαζε καθολου μα καθολου....ωπα απο αυτο σα να καταλαβα, μηπως μου λετε οτι πρεπει να χασω τα κιλα αλλιως και να ερθω σε πιο λιγα στις τριαδες? αχ πρεπει να βγω

Senior Member
    για την μοναδα μετρησης που λέγατε πρίν, ενα φλυτζανακι του ελληνικου καφε ρυζι αβραστο βγαινει μια κουπα ρύζι μαγειρεμένο.
    Μια κούπα του τσαγιού η αλλιως ενα γιαουρτοκεσεδάκι γεματο καλα καλα βγαινει περιπου 2 κουπες βρασμένα ζυμαρικά.

Senior Member
    Οχι καταλαβες τελειως λαθος σε καμια περιπτωση δεν ειπα ουτε εγω ουτε καμια αλλη να χασεις αλλιως τα κιλα κ μετα τριαδες. Το αντιθετο. Και; επειδη δε μπορω να χασω εγω σημαινει οτι δε μπορεις κ εσυ; Εδω με υπερφαγικα και εχασες ηδη κιλα σκεψου αν τρως σωστα τι θα γινει. Εγω ειμαι αλλος οργανισμος η Ελη αλλο η Φλορα αλλος εσυ αλλο κοκ. Εγω ειμαι εδω και ενα χρονο κολλημενη σ αυτα τα κιλα, εχω χασει ηδη 20(δεν ειναι κ η πρωτη φορα) προφανως εχω κουρασει τον οργανισμο μου απο το βαλε βγαλε εχω και θεματα υγειας για αυτο αλλωστε πηγα και σε διαιτολογο. Στο ξαναειπα μη συγκρινεις τον εαυτο σου με κανενα αλλο. Ο καθενας ειναι διαφορετικος κ μοναδικος. Ναι μπορει για σενα τα 74 κιλα να μιαζουν ιδανικα για μενα οχι. Και εγω λεω π.χ αν ημουν 60 κιλα δε θα μ ενιαζε τπτ μπορει ομως κπ αλλη κοπελα να τα θεωρει πολλά και να θελει να ναι 55. Παλι οποτε ερχομαστε στο οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος. Δεν εχουμε ολοι τα ιδια μετρα κ σταθμα. Περιπου 75-80 κιλα ημουν σχεδον παντα οποτε τωρα θελω να σπασω αυτο το φραγμα. Τα 95 που εφτασα το μεγαλυτερο δηλ εμεινα ουτε μηνα. Γιατι είχα παει σε ενα μηνα απο τα 85 στα 95 δηλ εβαλα 10 κιλα σ ενα μηνα κ εκει θορυβηθηκα κ εψαξα για τον θυροειδη και ξεκινησα διαιτα. Και μη νομιζεις οτι επειδη τα βαλα σε ενα μηνα τα χασα κ σε τοσο, καμια σχεση. Απο την αρχη της προσπαθειας 2 αντε 2,5 κιλα το μηνα να χανα. Και τωρα επεσε τελειως αυτο το νουμερο. Εκανα θερμιδομετρηση 1200-1400 θερμιδες. Γι αυτο οταν βλεπω ατομα να παραπονιουνται που εχασαν 3,5 και οχι 4 κιλα μου ρχεται να φουνταρω. Τεσπα.

Senior Member
    Μηηηηηηη!!!!! Μη τα παρατήσεις με τίποτα! Μπορεί κάτι καλό να γίνεται στο σώμα σου τώρα που άρχισες και ζούμπα και η ζυγαριά να μη το δείχνει. Επίσης σκέψου που θα πας αν εγκαταλέιψεις, ποια είναι η εναλλακτική σου!
    Θερμίδες μετράς; Μήπως πρέπει να τις ανεβάσεις ή να τις κατεβάσεις λίγο;

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    :lol::lol::lol:
    πες τα χρυσόστομη!!!!!
    Πάντως από ψυχολογία είμαι σούπερ, χαμογελάω και πεισμώνω. Όταν θα πεισμώνω αρκετά τότε σίγουρα θα το δω και θα κάνουμε πάρτι όλες μαζί!
    Χμμμ κατι μου λεει οτι εισαι η ελη και μπερδευτηκες; αν οχι γεια σου αδερφη της Ελης

Senior Member
    Originally posted by florage
    το μονο τραγικο ηταν το γουρουνιασμα με λαγανα και χαλβα το βραδυ της δευτερας. με την διατροφικη συμπεριφορα των ακρων του τελευταιου χρονου η ατιμη η ζυγαρια δεν συγχωρει τιποτα. και βαθια ανασα να παρω θα την δειξει, που λεει ο λογος....
    αχ ατιμα σκευασματα του σατανα!!!!
    στην πυρα! στην πυρα!!!!
    :lol::lol::lol:
    πες τα χρυσόστομη!!!!!
    Πάντως από ψυχολογία είμαι σούπερ, χαμογελάω και πεισμώνω. Όταν θα πεισμώνω αρκετά τότε σίγουρα θα το δω και θα κάνουμε πάρτι όλες μαζί!

* ήμουν μέσα με το λογαριασμό της αδερφής μου αν είδατε μήνυμα από Katie xixixi

Senior Member
    Καλά το κατάλαβες Πινκ μου

Senior Member
    Οχι καταλαβες τελειως λαθος σε καμια περιπτωση δεν ειπα ουτε εγω ουτε καμια αλλη να χασεις αλλιως τα κιλα κ μετα τριαδες. Το αντιθετο. Και; επειδη δε μπορω να χασω εγω σημαινει οτι δε μπορεις κ εσυ; Εδω με υπερφαγικα και εχασες ηδη κιλα σκεψου αν τρως σωστα τι θα γινει. Εγω ειμαι αλλος οργανισμος η Ελη αλλο η Φλορα αλλος εσυ αλλο κοκ. Εγω ειμαι εδω και ενα χρονο κολλημενη σ αυτα τα κιλα, εχω χασει ηδη 20(δεν ειναι κ η πρωτη φορα) προφανως εχω κουρασει τον οργανισμο μου απο το βαλε βγαλε εχω και θεματα υγειας για αυτο αλλωστε πηγα και σε διαιτολογο. Στο ξαναειπα μη συγκρινεις τον εαυτο σου με κανενα αλλο. Ο καθενας ειναι διαφορετικος κ μοναδικος. Ναι μπορει για σενα τα 74 κιλα να μιαζουν ιδανικα για μενα οχι. Και εγω λεω π.χ αν ημουν 60 κιλα δε θα μ ενιαζε τπτ μπορει ομως κπ αλλη κοπελα να τα θεωρει πολλά και να θελει να ναι 55. Παλι οποτε ερχομαστε στο οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος. Δεν εχουμε ολοι τα ιδια μετρα κ σταθμα. Περιπου 75-80 κιλα ημουν σχεδον παντα οποτε τωρα θελω να σπασω αυτο το φραγμα. Τα 95 που εφτασα το μεγαλυτερο δηλ εμεινα ουτε μηνα. Γιατι είχα παει σε ενα μηνα απο τα 85 στα 95 δηλ εβαλα 10 κιλα σ ενα μηνα κ εκει θορυβηθηκα κ εψαξα για τον θυροειδη και ξεκινησα διαιτα. Και μη νομιζεις οτι επειδη τα βαλα σε ενα μηνα τα χασα κ σε τοσο, καμια σχεση. Απο την αρχη της προσπαθειας 2 αντε 2,5 κιλα το μηνα να χανα. Και τωρα επεσε τελειως αυτο το νουμερο. Εκανα θερμιδομετρηση 1200-1400 θερμιδες. Γι αυτο οταν βλεπω ατομα να παραπονιουνται που εχασαν 3,5 και οχι 4 κιλα μου ρχεται να φουνταρω. Τεσπα.
    Τώρα είδα τις θερμίδες σου. Εχθές είχα τη συζήτηση του κολλήματος με την κουμπάρα μου που έχασε περίπου 23 κιλά. Σε όλη τη κάθοδο δυο φορές κόλλησε πολύ στο ίδιο βάρος και τις 2 το ξεπέρασε ανεβάζοντας θερμίδες για μια εβδομάδα χωρίς όμως να κάνει γουρουνιές. Μήπως να ανέβαζες τις θερμίδες στις 1700-1800 για μια εβδομάδα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν το δοκιμάσεις!

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Μηηηηηηη!!!!! Μη τα παρατήσεις με τίποτα! Μπορεί κάτι καλό να γίνεται στο σώμα σου τώρα που άρχισες και ζούμπα και η ζυγαριά να μη το δείχνει. Επίσης σκέψου που θα πας αν εγκαταλέιψεις, ποια είναι η εναλλακτική σου!
    Μαγδα δε ξερω ποια ειναι η εναλλακτικη, ξερω ομως οτι εχω απελπιστει. Για να μη μπορω να κατεβω απ αυτα τα κιλα 1 χρονο τωρα μηπως ειναι ενα μηνυμα απο το σωμα μου οτι τοσα που εφτασες καλα ειναι φτανει; Εχω μπερδευτει. Οχι θερμιδες δε μετραω πανω κατω ξερω ποσες καταλαναλωνω γιατι ξερω το θερμιδομετρητη απ εξω κ ανακατωτα. Το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα μενω τοσο πιστη σ ενα προγραμμα γι αυτο μ εχει παρει απο κατω. Ξερω οτι τρεφομαι σωστα αλλα η ζυγαρια δε μου κανει τη χαρη εδω και καιρο. Σκεφτηκα να τις αναεβασω καμια μερα λες να βοηθησει; η καλυτερα να κατεβασω κ αλλο. Απλά τωρα που ξεκινησα ζουμπα πειναω περισσοτερο δε τρωω ομως παραπανω για να εχω ελειμμα.

Senior Member
    Originally posted by black
    για την μοναδα μετρησης που λέγατε πρίν, ενα φλυτζανακι του ελληνικου καφε ρυζι αβραστο βγαινει μια κουπα ρύζι μαγειρεμένο.
    Μια κούπα του τσαγιού η αλλιως ενα γιαουρτοκεσεδάκι γεματο καλα καλα βγαινει περιπου 2 κουπες βρασμένα ζυμαρικά.
    ευχαριστω!!!

ελπιζω να εννοεις οτι θελεις να σπασεις την ζυγαρια κι οχι την διατροφη σου... γιατι στην δευτερη περιπτωση δυο επιλογες εχεις ειτε να τρως αστατα οποτε καταλλαβαινεις τι θα δειξει η ζυγαρια μετα, ειτε να κανεις καποια ποιο αυστηρη διαιτα που θα οδηγησεις πιθανοτατα σε υπερφαγιες καποια στιγμη... λες οτι τωρα ξεκινησες ζουμπα. δεν εχω προσωπικη αποψη αφου ειμαι μια τεμπελα κι αλλη μια, αλλα εχω ακουσει απο πολλους οτι στο ξεκινημα καποιας ασκησης η ζυγαρια ενεβαινει ειτε γιατι οι μυες που δεν ειναι συνηθισμενοι καταπονουνται και προκαλειται κατι σαν οιδημα=κατακρατηση, ειτε γιατι αυξανεται ο μυικος ιστος εις βαρος του λιπους και αυτος ζυγιζει περισσοτερο σε μικροτερο ογκο. να μου συγχωρεσετε αν κατι δεν λεω σωστα αλλα το αποτελεσμα ειναι αυξηση της ζυγαριας χωρις ουσιαστικα να εχεις παρει βαρος(λιπος) . εχεις μετρηθει καθολου σε ποντους; ισως αυτο που βλεπεις εσυ σαν στασιμοτητα να ειναι στην ουσια απωλια που δεν εχει φανει ακομα στην ζυγαρια., αφου πηγαινεις σε διατροφολογο συζητησε το εκεινη-ος κατι θα ξερει παραπανω...

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Μαγδα δε ξερω ποια ειναι η εναλλακτικη, ξερω ομως οτι εχω απελπιστει. Για να μη μπορω να κατεβω απ αυτα τα κιλα 1 χρονο τωρα μηπως ειναι ενα μηνυμα απο το σωμα μου οτι τοσα που εφτασες καλα ειναι φτανει; Εχω μπερδευτει. Οχι θερμιδες δε μετραω πανω κατω ξερω ποσες καταλαναλωνω γιατι ξερω το θερμιδομετρητη απ εξω κ ανακατωτα. Το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα μενω τοσο πιστη σ ενα προγραμμα γι αυτο μ εχει παρει απο κατω. Ξερω οτι τρεφομαι σωστα αλλα η ζυγαρια δε μου κανει τη χαρη εδω και καιρο. Σκεφτηκα να τις αναεβασω καμια μερα λες να βοηθησει; η καλυτερα να κατεβασω κ αλλο. Απλά τωρα που ξεκινησα ζουμπα πειναω περισσοτερο δε τρωω ομως παραπανω για να εχω ελειμμα.

Επειδή και εγώ παρόλο που είμαι στην αρχή βλέπω ότι τα πράγματα κυλούν αργά σκέφτηκα πως ίσως επηρέασε το ότι ήμουν πολύ πιστή στη διατροφή μου και δοκίμασα δυο μέρες να ταρακουνήσω τα πράγματα. Το αποτέλεσμα δεν μπορώ να το πω ακόμη μια που παραέφαγα και έχουν περάσει μόνο 3 ημέρες έκτοτε, σήμερα είναι η 4η. Δεν νομίζω όμως ότι τελικά με 1-2 μέρες θα γίνει κάτι. Εγώ έχω αποφασίσει ότι αν συνεχίσει έτσι θα αυξήσω τις θερμίδες μου για μια εβδομάδα. Δεν έχω άλλο κόλπο να σκεφτώ. Θα μπορούσες να το κάνεις και εσύ μια που λες ότι έχεις κολλήσει τόσο καιρό, μάλλον κουράστηκε ο οργανισμός σου και χρειάζεται μια αλλαγή! Τώρα που άρχισες και ζούμπα είναι φυσικό να πεινάς παραπάνω γιατί καις πολύ περισσότερο. Δώσε στον οργανισμό σου επιπλέον φαγητό, προφανώς το χρειάζεται! Από πρωτεϊνες πως τα πας; Παίρνεις αρκετές, μήπως στηρίζεις τη διατροφή σου σε πολλούς υδατάνθρακες;
    Η λύση δεν είναι να τα παρατήσουμε, όταν κάτι δεν δουλεύει πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να το κάνουμε να δουλέψει! Μακάρι να μπορούσα να γύριζα πίσω τον χρόνο και να μην εγκατέλειπα ποτέ! Αν εγκαταλείψεις έτσι και αλλιώς στον ίδιο δρόμο θα βρεθείς και πάλι, δεν είναι ότι θα γλιτώσεις από κάπου. Ξεκουράσου ελεγχόμενα, τρώγοντας παραπάνω, ακολούθησε πιστά τη γυμναστική σου και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!

Senior Member
    Φλορα ναι τη ζυγαρια θελω να σπασω! Ξερω οτι κανω το σωστο οσον αφορα τη διατροφη και δε θελω να αλλαξω κατι αλλά.... Είναι αυτο το αλλά. Ναι αυτο με την ασκηση που λες το χω ακουσει κ εγω. Μακαρι να ναι αυτο. Το θεμα ειναι ομως οτι κ πριν ξεκινησω τη ζουμπα δε μου εκανε τη χαρη. Θα το συζητησω και με τη διαιτολογο στο επομενο ραντεβου και θα ξεκαθαρισει λιγο το θεμα γιατι θα κανω κ λιπομετρηση. Θα φανει...

Senior Member
    τελεια!!! με την λιπομετρηση θα φανει η καθαρη αληθεια!!!
    εσυ συνεχισε να κανεις αυτο που ξερεις μεχρι τοτε και υπομονη!!!
    ποντους δεν μετρας ε;