Results 4,516 to 4,530 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
27-03-2013, 12:17 #4516
Γεια σας κορίτσια!
Εχθές δοκίμασα να κάνω κάτι σαν κρεμούλα με γάλα (120 γρ) και 3 κ.σ βρώμη το έβρασα μέχρι να πήξει και μετά έκοψα μέσα μισή μπανάνα και το γλύκανα λίγο με 1/3 κ.γ μέλι. Με κάνατε και ζήλεψα και ήθελα να το δοκιμάσω! Το θέμα είναι το εξής, η υφή του μου φαινόταν κάπως παράξενη και με αναγούλιαζε, το έκανα με νιφάδες βρώμης, μήπως έπρεπε να τις αλέσω ή μήπως υπάρχει σε σκόνη; Από γεύση δεν ήταν και άσχημη.Αν σου λείπει κάτι γλυκό νομίζω ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά της!
- 27-03-2013, 12:22 #4517
Νeed σου βγήκε κολλώδες γιατί έβαλες λίγο γάλα.
Η αναλογία που βάζω έγω είναι 3κσ γεμάτες βρώμη(30γρ) και 1ποτήρι γάλα (250ml) και βγαίνει σα ρυζόγαλο σε υφή και πυκνότητα.
Στην αρχή είναι πιο ρεύστο αλλά περιμένω ένα τεταρτάκι και είναι τέλειο.
27-03-2013, 12:46 #4518
Originally posted by Ασημένια
Νeed σου βγήκε κολλώδες γιατί έβαλες λίγο γάλα.
Η αναλογία που βάζω έγω είναι 3κσ γεμάτες βρώμη(30γρ) και 1ποτήρι γάλα (250ml) και βγαίνει σα ρυζόγαλο σε υφή και πυκνότητα.
Στην αρχή είναι πιο ρεύστο αλλά περιμένω ένα τεταρτάκι και είναι τέλειο.
27-03-2013, 13:12 #4519
Καλημέρα ηλιαχτίδες μου
Μπρανο, μπράβο σε όλες!!
Ελη πως πήγε η λιπομέτρηση;;
Εγώ έχω να αναφέρω ότι η ζυγαριά είναι ακόμα ακούνητη κλασσικα λες κ εχει γινει σταμπα το νουμερο χαχα
Εκανα όμως μετρηση ποντων και με εξεπληξε ευχάριστα, σε συνολο 2 βδομαδων (15 ημερων) έχασα 12 ποντους, νομίζω είναι αρκετα καλά.-3π από τη μέση, -2,5π από κοιλιά, -2π από περιφέρεια -1π από δεξί και αριστερό μοιρό και -1 από αριστερό και δεξί γόνατο.
Ας γράψω και τα χτεσινά:
09:15
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 μπανάνα
15:50
1 αχλάδι
1 χούφτα ξηρούς καρπούς
15:30
3 μπακαλιαράκια
1 μεγάλη πατάτα+σάλτσα
1 μικρή ντομάτα
(όλα χωρίς λάδι, έτυχε χτες να μη φάω καθόλου)
18:30
γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
1 μήλο
1 μπισκότο βρώμης
22:00
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 μπανάνα (για κάποιο λόγο μόνο γι αυτό είχα όρεξη, παρόλο που έφαγα και το πρωί)
Άσκηση: αερόμπικ με βαράκια 1ώρα, ζούμπα 1 ώρα, περπάτημα 25λεπτά
27-03-2013, 13:37 #4520
ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!!!!
27-03-2013, 15:08 #4521
Τριαδοπαιδα τι κανετε???
πιστη στις τριαδες μου εγω αυριο εχω ραντεβου με διαιτολογο ελπιζω να δω φως!!!
σας δινω μια ωραια συνταγη για πιτακι βρωμης ευκολο και γρηγορο :
5 ασπραδια, 1 κροκο και 1 κσ λιναροσπορο αλεσμενο
Προσθέτουμε 15 γρ κουβερτουρα λιωμμενη κ λιγη κανελλα
ριχνουμε το μισο μιγμα σε ενα μικρο φορμακι
στρωνουμε απο πανω 1 κσ μαρμελαδα φραουλα για διαβητικους
το υπολοιπο μιγμα απο πανω και ψησιμο .
καλη επιτυχια !!!!
27-03-2013, 15:55 #4522
Καλό ραντεβού Τόνια μου
Πινκ μου η λιπομέτρηση δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε γιατί έδειξε ότι σε δύο βδομάδες έχασα 400γρ μυικό ιστό και 500γρ λίπος αν και δεν δικαιολογείται, δεδομένου ότι κάνω σωστή διατροφή και άσκηση. Κατά τα άλλα το BMI μου είναι 31 και ανυπομονώ να το δω να πέφτει κάτω από 30, που πλέον θα σημαίνει ότι θα έχω βγει από τα όρια της παχυσαρκίας. Είμαι κοντά , είναι ζήτημα το πολύ 3 κιλών. Δεν δίνω ποτέ ιδιαίτερη σημασία στις λιπομετρήσεις, αυτές αφήνω στον διατροφολόγο μου να τις κρίνει στατιστικά και να μου πει αν χρειάζεται να κάνω αλλαγές στη διατροφή μου ή στην άσκηση μου. Ενδεχομένως να αυξήσω λίγο τις ασκήσεις ενδυνάμωσης γιατί όντως κάνω περισσότερο αεροβική γυμναστική όταν κάνω.
Από πόντους πήγαμε καλά, έχασα σύνολο 5 πόντους σε 2 βδομάδες (1 μέση, 2 κοιλιά, 1 γοφοί, 0.5 από κάθε μηρό, γόνατο σταθερό) οπότε όπως καταλαβαίνεις η απώλεια η δική σου σε πόντους δεν ήταν απλά καλή ήταν εξαιρετική!!!! Απορώ πως η ζυγαριά δεν δείχνει τίποτα, αποτελείς μυστήριο! Εγώ ακόμη και στις καλύτερες 2 εβδομάδες δεν έχω χάσει σύνολο 12 πόντων! Στο λέω για να καταλάβεις τι κατάφερες. Άρα επιβεβαιώνεται ότι ο κόσμος έχει δίκιο όταν σου λέει ότι έχεις αδυνατίσει, είναι πασιφανές, ο μόνος που δεν το βλέπει είναι η ζυγαριά σου
27-03-2013, 16:16 #4523
Originally posted by mare12
Καλημέρα
Βρε κορίτσια ρίξτε μια ματιά στο χθεσινό διατροφολόγιο μου και πείτε μου αν μπορείτε.
10:00 γάλα με 2 κγ καφε+2 δισκία ασπαρτάμη και 2 κσ πίτουρο βρώμης πόριτζ
12:00 ένα ποτήρι χυμό ανανά
14:00 ένα μανταρίνι
16:00 2 καλαμάκια κοτόπουλο με μία τομάτα
18:00 ένα μήλο
21:00 σαλάτα καρότο με ένα αυγό βραστό, 2 φέτες μίλνερ και μία φέτα πολύσπορο ψωμί του τοστ
και ήπια και πάνω απο ένα λίτρο νερό.
σήμερα ζυγίστηκα και με δείχνει 300 γραμμάρια παραπάνω. Είναι φυσιολογικό ή κάτι δεν κάνω καλά και θα αρχίσω να παίρνω; Να θυμίσω οτι για 1,5 χρόνο (μπορεί και παραπάνω) είχα κόψει ψωμί και φρούτα και σπάνια έτρωγα σαλάτα. Οι μέρες ήταν ή ντουκάν καθαρή πρωτεινη ή όλη μέρα μόνο γλυκά.
Στα σνακ σου στο πρόγευμα και στο απογευματινό έβαλες το φρέσκο (φρούτο) αλλά δεν έβαλες έναν σύνθετο υδατάθρακα. Το σωστό θα ήταν 1 φρουτο μαζί με λίγους ξηρούς καρπούς, η μπάρα δημητριακών, ή 1-2 κριτσίνια, ή ένα μπισκοτο ολικής κτλ.
Το μεσημέρι πάλι παρέλειψες τον υδατάνθρακα, θα μπορούσες να είχες φάει π.χ. μία πίτα αλάδωτη κατά προτίμηση ολικής άλεσης.
Το βραδινό σου ήταν πολύ σωστό, μία πλήρης τριάδα
Όσο για το ζύγισμα, όντως μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα, είναι άκρως αγχωτικό και δεν έχει νόημα γιατί οι αυξομειώσεις καθημερινά ή ακόμη και από ώρα σε ώρα μπορεί να είναι μεγάλες. Και εγώ τη μία μπορεί να είμαι τάδε βάρος και την επόμενη να με δείξει μισό κιλό πάνω μπορεί και 1 ολόκληρο. Παλιότερα είχα και μεγαλύτερες αυξομειώσεις. Αυτά είναι υγρά και τροφή, δεν είναι λίπος. Καλό θα είναι για να έχεις έναν σωστό μπούσουλα, να ζυγίζεσαι μία φορά την εβδομάδα, πάντα την ίδια ώρα. Καλύτερα είναι το πρωί, χωρίς να φοράς ρούχα. Και κατά προτίμηση όχι Δευτέρα! Γιατί πάντα το ΣΚ ξεφεύγουμε λίγο ή πολύ από τη διατροφή μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας δείχνει πάντα παραπάνω από κατακρατήσεις. Εγώ επιλέγω να ζυγίζομαι Τρίτη ή πριν το ΣΚ
Η πιο αξιόπιστη μέτρηση όμως δεν είναι αυτή της ζυγαριάς αλλά των πόντων. Η μεζούρα δεν λέει ποτέ ψέμματα. Μόνο στην κοιλίτσα μας καμιά φορά αν έχουμε φούσκωμα ή είμαστε αδιάθετες.
27-03-2013, 17:48 #4524
Ελη μου η αλήθεια είναι πως κ εμένα με προβληματίζει η κατάσταση... πώς γίνεται να έχασα αυτούς τους πόντους και μάλιστα η ζυγαριά ένα μήνα πριν να μ' έδειχνε και μισο κιλό λιγότερο. Αλλά εδώ και πόσο καιρό το 74,5 είναι λες και χαράχτηκε πάνω στη ζυγαριά και δε φεύγει. Εκτός πια αν έκανα τόσο λάθος στη μέτρηση των πόντων και δε πέτυχα τα σωστά σημεία που είχα μετρήσει τη προηγούμενη φορά αν κ πάλι νομίζω πως το έκανα σωστά. Πράγματι αποτελεί μυστήριο η κατάσταση. Τη δευτέρα έχω λιπομέτρηση και μου είπε η διαιτολόγος μου ότι θ αρχίσουμε να μετράμε και πόντους μαζί. Όσο για τη δικιά σου μέτρηση φαντάζομαι είναι κάτι παροδικό. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η λιπομέτρηση τα ξέρεις άλλωστε και καλά κάνεις και δεν ανησυχείς.
Τελικά όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνω ότι για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι της διατροφικής διαταραχής που πρέπει να ξεπεράσω είναι η επιρροή της ζυγαριάς στην εικόνα του εαυτού μου. Μπορεί να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να με βλέπω πιο αδύνατη, μόλις όμως ζυγιστώ και δω ότι δεν έχασα ξαφνικά με ξανβλέπω παχύτερη. Μάλλον αυτό πρέπει να το δουλέψω μέσα μου περισσότερο από το κομμάτι της διατροφής, το οποίο θέλω να πιστεύω έχω αρχίσει να το κατακτάω. Μένει για μένα το πιο δύσκολο...να κατακτήσω μια καλή εικόνα του εαυτού μου. Ελπίζω να γίνει. Στο λύκειο όταν είχα φτάσει τα 60 κιλά άρχισα να έχω ανορεκτική συμπεριφορά. Όλη μου έλεγαν πόσο είχα αλλάξει, πόσο καλή είχα γίνει. Εγώ όμως δε το βλεπα, πήγαινα στα μαγαζιά και ρωτούσα τις πωλήτριες αν υπήρχε πιθανότητα να βρω νούμερο για το τζιν που μου άρεσε, με κοιτούσαν σαν εξωγήινη και μου έλεγαν "ναι γιατί να μην έχουμε;". Εγώ όμως θύμωνα με τη ζυγαριά, με τον εαυτό μου που δε πήγαινα 59 κιλά και είχα κολλήσει στο 60. Πήγαινα τουαλέτα, ουρούσα και ξανανέβαινα στη ζυγαριά ούτε και εγώ ξέρω πόσες φορές τη μέρα. Και εκλαιγα επειδή δεν εβλεπα το 5 μπροστα στον αριθμό. Έτρωγα ένα μήλο ή κάνα γιαούρτι όλη μέρα, είχα κόψει το νερό, ήμουν συνέχεια μεσα στα νεύρα. Δεν έβλεπα αυτό που έβλεπαν όλοι οι άλλοι. Βέβαια μετά από ένα διάστημα ξαναπήγα στο άλλο άκρο, την απογοήτευση την ακολούθησε η υπερφαγία και πάλι πήρα τα κιλά. Άσχετα που τα είχα χάσει τα περισσότερα με σωστή διατροφή και άσκηση. Καταπολέμησα μόνο το σύμπτωμα την παχυσαρκία, όχι την αιτία του. Συνειδητοποιώ τώρα ότι οδηγήθηκα εδώ επειδή δεν αποδέχτηκα, δεν αγάπησα ποτέ τον εαυτό μου. Ποτέ δε βρήκα ένα λόγο να το κάνω. Τρέμω μη ξαναγίνουν όλα αυτά. Στόχος μου οπότε από εδώ και πέρα είναι να αναγνωρίζω στον εαυτό μου όλα αυτά που κάνω για να τον φροντίσω και να πιστέψω ότι αυτή τη φορά θα αποδώσουν. Ξέρω ότι δε θα μ αγαπήσουν παραπάνω οι άνθρωποι που μ αγαπούν ήδη επειδή θα μαι πιο αδύνατη. Αλλά ίσως αγαπήσω εγώ τον εαυτό μου όπως του αξίζει και εν τέλει μέσα απ αυτό να αναδειχτεί και καλύτερα το ποια είμαι. Ουφ τα βγαλα από μέσα μου
27-03-2013, 19:33 #4525
Πινκ μου ίσως όχι τόσο έντονα αλλά έχω περάσει και εγώ από ακριβώς ίδιες καταστάσεις και το μόνο που κατάφερνα είναι να ξαναβάζω βάρος και μάλιστα περισσότερο...
Είσαι τυχερή που συνειδητοποιείς τα λάθη σου και πλέον η γνώση γύρω από τις διαρτοφικές διαταραχές είναι πολύ πιο αναπτυγμένη από τι ήταν 10 και 15 χρόνια νωτίτερα, όπου εγώ έκανα τα ίδια τραγικά λάθη...
Για μια ακόμη φορά θα σου πω ότι σκέφτεσαι πολύ ώριμα και ολοκληρωμένα για το νεαρό της ηλικίας σου. Ζεις και σε μια πόλη που προσωπικά ενώ την έχω αγαπήσει πολύ, δεν θα μπορέσω ποτέ να συγχωρήσω το γεγονός ότι ο κόσμος εκεί δίνει τόσο μεγάλη σημασία στην εξωτερική εικόνα. Έχω ζήσει μεγάλες απογοητεύσεις με το βάρος μου στη Θεσσαλονίκη, γιατί ήμουν πολύ κοινωνική και ήθελα να είμαι συνεχώς έξω και λάμβανα μεγάλη απογοήτευση γιατί δεν "πληρούσα" τα πρότυπα τους. Όταν τελικά τα κατάφερα και εγώ με ένα φρούτο και ένα γιαούρτι να φτάσω 65 κιλα και όλοι μου έλεγαν μπράβο, εγώ ένιωθα ακόμη ότι πρέπει να χάσω βάρος ενώ πετούσαν κόκαλα. Κοιτούσα την κοιλιά μου, το στομάχι μου και έλεγα έχω μπάκα, δεν ένιωθα ικανοποίηση! Και τώρα βλέπω τις φωτογραφίες και ακόμη απορώ πως έφτασα να ήμουν τόσο αδύνατη και να μην το είχα καταλάβει πόσο. Μόνο που εγώ για να καταλάβω ότι έχω πρόβλημα μου πήρε πολλά χρόνια...
27-03-2013, 21:59 #4526
Κοριτσιαααααααα βοηθεια δεν μπορω να σταματησω να τρωω ολα αυτα πυροδοτηθηκαν μαλλον απο την προσπαθεια για πρωτεινικη διατροφη. Αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ συγχισμενη και δεν μπορω να γραψω ομορφα με τονους κτλ παρακαλω συγχωρεστε με. Δεν ξερω τι να κανω. Καθομαι παρεουλα πια με τον αντρα μ κι ομως σκεφτομαι πως θα "μεινω" μονη να φάω. δΕΝ ΜΠΟΡΩ να σταματησω να τρωω. Απο την 25η Μαρτιου το βραδυ ειχα τα σημαδια οτι θα ξεφυγω δεν περιμενα αυτο το χαος. Γιατι για το απολυτο χαος προκειται. Νιωθω να βουλιαζω ολο και περισσοτερο σε μπουκπιες χωρις λογο!!!!!!! Δεν εχω κανενα λογο να τρωω, τρωω γιατι εφαγα πριν, και πιο πριν, και χθες
τρωω γιατι εγιναν μια αλυσιδα ολα. Αρχισα να τρωω νομιζα το ηλεγχα χθες τα ξημερωματα. Αρχισα με υπερογκες θερμιδες, γλυκα νηστισιμα κτλ πχ χαλβα.Ενδιαμεσα τα πηγαινα καλα (καλα με βαση τ δικα μ κριτηρια δηλ. μετρουσα θερμιδες, φροντιζα να φαω σχετικα σωστα, νομιζα ειχα γλιτωσει απο το υπερφαγικο, το θεωρησα μινι ξεσπασμα, το αφησα στην ακρη και συνεχισα. Ομως σημερα δε ξεφυγα, τρωω απο το μεσημερι, και πριν ετρωγα, λαθος αλλα ετρωγα ανθρωπινα, εκανα γευματα, ηταν μια συνηθισμενη μερα.
Πως θα φυγω απο ολο αυτο πως??? Δεν εχω αλλο χρονο στο pc δυστηχως, το διεκδικει το ετερον ημισυ. Του ειπα τι κανω. Δεν εκφραστηκε. Μαλλον περιμενει να μ περασει. Με "πιεζε" πόσες μέρες να κάνω τις τριάδες. Σκατά στα μούτρα μ που τις παράτησα. Δεν θέλω να χασω βαρος θελω να σταματησω να τρωω χωρις λογο. Μονο τα υπερφαγικα να κοψω θα αδυνατισω. μονο 2-3 τροφιμα να σας πω που εφαγα...σε ποσοτητα.......πολλα χιλιαρικα θερμιδων. ντρεπομαι ακομα κι σας που τα ξερετε!
27-03-2013, 22:00 #4527
αχ τοσο μπερδεμενα διαβαζονται, αφου τα εγραψα ετσι πως να διαβαζονταν χιλια συγνωμη. Τρωω απο το μεσημερι και δε μπορω να σταματησω. Τωρα εκοψα που σας γραφω, κατι ειναι και αυτο.
27-03-2013, 22:25 #4528
Ελλιτσα ξερω οτι δεν ειδες το μηνυμα αρα δε βλεπεις στο pc. Νιώθω καλυτερα ηδη. Πεταξα το θερμιδομετρητη
Αρχιζω το πρωι τριαδες. Παω να κανω ενα υπνο οσο κι οπως μπορω. Τα ειπα του αντρα μου και νιωθω καλυτερα. Οταν θα με ρωτησει που ειναι το κοκκινο βιβλιαρακι θα του πω για τις τριαδες να χαρει και θα νιωσω κι γωπολυ ομορφα. Να ζυγιστω αυριο να ξερω που βρισκομαι με τα υπερφαγικα ή να αφήσω και το ζυγισμα στην ακρη?
27-03-2013, 22:41 #4529
sweetoctober με ολο το θαρρος βρε κοριτσι μου και με καμοια κακη προθεση, αν και ειμαι νεο μελος παρατηρησα οτι οι διαθεσεις σου αλλαγουν σε χρονο μηδεν .... δηλαδη απο ακρα πρωτεινικη διατροφη, σε καταμετρηση θερμιδων και μετα σε τριωρα με αποτελεσμα αυτο να σε μπερδευει παραπανω απο οτι να αποτελει λυση του προβληματος...
Ταπεινη μου γνωμη, αν και καταλαβαινω οτι θελεις να χασεις βαρος ταχυστα, ειναι να δωσεις λιγο περιθωριο στον εαυτο σου, στο σωμα σου και σε σενα την ιδια λιγο χρονο χωρις να σκεφτεσαι διατροφες, απωλειες, θερμιδες.... Αφησε καποιες μερες να περασουν με το να ασχοληθεις με πραγματα που σε ευχαριστουν και βγαλε λιγο το κομματι διατροφη απο την ζωη σου...
Επειτα με ενα σωστο και συνεπες πλανο διατροφης που θα επιλεξεις εσυ για τον ευατο σου με βαση το πια διατροφη θεωρεις οτι σου ταιριαζει καλυτερα, αρχισε ξανα την προσπαθεια σου...
Το να εγκλωβιζεσαι μεσα σε διατροφες που θα υποσχεθουν θαυματα, γρηγορη απωλεια, σε μπερδευει, σε κανει να ενθουσιαζεσαι και μετα την οποια παρασπονδια να νιωθεις τυψεις ... Η επανεκπευση διατροφικων συνηθειων δεν ειναι μια διαδικασια γρηγορη... Βαλε τους δικους σου στοχους χωρις υπερενθουσιασμο και υπερπροσδοκιες για την ακριβεια χωρις προσδοκιες... κανε ενα διατροφικο πλανο που σου ταιριαζει με ή χωρις την βοηθεια ειδικου και ακολουθησε το οσο το δυνατον με συνεπεια... ολοι ξεφευγουμε και μια και δυο και τρεις και δεκα, διατροφες που αλλαζουν αποτομα τις συνηθειες μας ειναι καταδικασμενες να αποτυχουν... αυτο που εννοω ειναι πως αν εγω εχω συνηθισει να πινω ενα καφε οταν ξυπνησω και ξαφνικα παρω ενα αγγλικο φουλ ετξρα πρωινο... ειναι λογικο πως θα με βγαλει απο τους ρυθμους μου... Αν ομως σταδιακα ενταξω με τον καφε μου και ενα παξιμαδακι και μετα και ενα φρουτο και μετα λιγο γαλα... θα αρχιζω να συνηθιζω τον νεο τροπο διατροφης μου...
Εγω οταν αρχισα την προσπαθεια μου και ημουν περιπου στα ιδια κιλα με σενα δεν περιορισα αρχικα το φαγητο πολυ... απλα περπατουσα παραπανω... οσο κατεβαινε και ενιωθα πιο αναλαφρη τοσο αυξανα τους ρυθμους μου μειωνοντας αντιστοιχα ή εντασωντας τροφες πιο πλουσιες σε θρεπτικα συστατικα στην διατροφη μου
Παρολαυτα, βλεπεις απο την δικη μου ιστορια, πως τα υπερφαγικα και εγω δεν τα αποφευγω συχνα-πυκνα αλλα προσπαθω οσο το δυνατον να ακολουθησω αυτο που προτεινουν τα τριωρα στο μετρο που μπορω εγω και γνωριζωντας τη διατροφη αρεσει σε μενα...
Εν κατακλειδι, πριν απελπιστεις, αλλαξεις πλανο διατροφης, απλα δωσε λιγο χρονο στον ευατο σου χωρις να σκεφτεσαι διατροφες και κιλα... και επειτα σιγα σιγα ξαναμπες στον αγωνα...
υ.γ: Ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορω...
υ.γ2: Τριαδοκοριτσα, την ψιλοπατησα με το ποδι σημερις, ας ελπισω οτι ειναι κραμπα ή τραβηγμα και οτι αυριο θα ειμαι περδικι αλλιως με βλεπω για 2-3 μερες αποχη απο το περπατημα ...
27-03-2013, 22:46 #4530
Δήμητρα μου ότι χρειάζεσαι στο έχω γράψει στις προηγούμενες σελίδες αυτού του τόπικ.
Προσπάθησε να ηρεμήσεις, ότι έγινε έγινε μη σε πιάνει πανικός, είναι κακός σύμβουλος. Καμία διατροφή - δίαιτα δεν είναι πανάκια και δεν θα σε πάει από μόνη της. Θέλει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια και κυρίως να σταματήσεις να βιάζεσαι. Βρίσκεσαι καθημερινά υπό αφόρητη πίεση. Μου έχει κάνει εντύπωση που η διάθεσή σου μία μέρα είναι στο ζενίθ και μία στο ναδίρ. Όλες αυτές οι τόσο έντονες εναλλαγές διάθεσης είναι πολύ ανησυχητικές, χρειάζεται να ηρεμήσεις και να δεις για πιο λόγο νιώθεις τόσο παγιδευμένη.
Κάτσε και διάβασε τα όσα σου έγραψα σε προηγούμενες σελίδες, δες και λινκ που σου παρέθεσα, άρχισε να κάνεις μία έρευνα για την αδηφαγική διαταραχή ή αλλιώς binge eating disorder. Αναγνώρισε το πρόβλημα, και ξεκίνα λίγο λίγο αύριο με το ρολόι να κάνεις τρίωρα με συνδυασμούς τροφών.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή