Results 4,576 to 4,590 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-03-2013, 14:11 #4576
Συγνωμη που πεταξα ενα ασχετο μυνημα. Μετα απο λιγο διαβαζοντας συνειδητοποιησα οτι ειναι το κλιμα βαρυ με σοβαρα προβληματα, αλλα λειπω μεεεερες τωρα και δεν μπορω να διαβασω ολα τα κομματια απο παλια.Να στειλω μονο μπορω την θετικη μου ενεργεια και να πω οτι μεσα σπο τα δυσκολα γινομαστε πιο δυνατοι, και οι δυνατοι καταφερνουν πολλα.!!!!!Πααααααρα πολλα!!!!!
- 29-03-2013, 14:15 #4577
Δεν πειράζει μαρί μου, αλίμονο αν μαυρίζαμε όλοι μαζί ταυτόχρονα.
Εξάλλου είμαι και εγώ φαν της ζούμπα
29-03-2013, 15:00 #4578
Ελη μετα απο αυτα που διαβασα εχω πολλους περισσοτερους λογους να σε θαυμαζω. πραγματικα εισαι το προτυπο μου αληθινη αγωνιστρια που παρα τις αντιξοοτητες εισαι με το κεφαλι ψηλα. ειμαι σιγουρη οτι η θετικη σου ενεργεια θα βοηθησει να αντιμετωπιστουν ολα και καποια στιγμη, οποτε ειναι γραφτο να γινει θα αποκτησετε ενα ή και περισσοτερα αγγελουδια που θα ειναι πολυ τυχερα με τετοια μαμα.
για τον συζυγο δεν φοβαμαι, γνωριζοντας σε απο δω πιστευω οτι εχει πολυ υποστηριξη που υπερκαλυπτει τα λογια των αλλων... δυστυχως η ατιμη κριση δεν εχει αφησει κανεναν ανεπαφο κι αυτη τη στιγμη πλουσιοι ειναι μονο οσοι εχουν τετια δυναμη ψυχης και συνεχιζουν να αγωνιζονται και να πιστευουν. την υγεια μας να εχουμε μονο και να μην επιτρεπουμε στις κταστασεις να φθιρουν τις σχεσεις μας και μετα σιγα σιγα ολα θα γινουν.
29-03-2013, 15:14 #4579
Originally posted by Eli
Το μόνο που μου δίνει δύναμη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον, που είναι πολύ δυνατή και μας κρατάει γερά στα πόδια μας και ενωμένους.
Μαρι είναι ωραία αυτα τα τραγουδάκια ανεβάζουν την διάθεση
Εγώ σήμερα έκανα tae bo αν θέλετε να δώσω καμιά μπουνιά κλωτσιά, εδώ σε μένα απευθεινθείτε, θα ξεκαθαρίσω για λογαριασμό σας :P
29-03-2013, 15:37 #4580
Ellh μου δε θα σου πω πολλά γιατί λίγο στεναχωρέθηκα με όσα λέγαμε, που τα θυμήθηκα και που βλέπω κι συ τί περνάς. Ακριβώς τα ίδια κι εμείς, μειώθηκε στο μισό ο μισθός του. Τώρα περιμέναμε από άλλο ένα έσοδο που έχει (αλλιώς δε θα βγαίναμε με την καμμία) να μειωθεί κι εκείνο ή...να μην το έχουμε καθόλου πια. Ευτυχώς προς το παρόν δεν είχαμε κακά νέα σε αυτό.
Ξέρεις κάτι, είχε σκάσει, τί θα γίνει κτλ πως θα μεγαλώσουμε το παιδί μας που όλο τα έσοδα πέφτουν και τα έξοδα ανεβαίνουν. Του λέω κανείς δε χάνεται, είμαστε ενωμένες οικογένεις και θα τη βρούμε την άκρη. Αν δεν έχουμε εμείς θα μας δώσουν. Ναι δεν είναι η ζωή που ονειρεύτηκα να μην έχω χρήματα να πάω ένα ταξίδι όταν με τους δικούς μου έζησα πλουσιοπάροχα. Τώρα κι εκείνοι δυσκολεύονται πολύ. Οπου μπορουν μας βοηθουν και το επιπεδο της ζωης μας δεν εχει πεσει, τι να του κανω πηρε πριγκιπισσα! Ομως δε θελω να βαραινω τους αλλους. Εχω ελαττωσει απο μονη μου πολυ τα εξοδα μου, ασχετα αν πληρωνει ο αντρας ή η δουλεια μου.
Επειδή όλοι πια δυσκολεύονται και άλλαξαν τις ζωές τους αρκετά δεν έχω τόσο θέμα, και μη χειρότερα λέω. Υγεία να έχουμε, να προσπαθούμε για ένα καλύτερο "αύριο", "μεθαύριο" ή τελοσπαντων ένα καλύτερο μέλλον.
Από την άλλη η όλη κρίση μας δένει και μας δίνει να καταλάβουμε ποιά είναι τα σημαντικά πράγματα, άσχετα που φέρνει τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα μας.
Σχετικά με το παιδί δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα, να μη σε παραπληροφορήσω. Ξέρωόμως ότι τη σημερινή εποχή αν θες παιδί θα το έχεις, με αντίστοιχο τίμημα βέβαια (οικονομικό αν δε μπορείς διά της φυσικής οδού). Οπότε μην απελπίζεσαι. Πολλές γνωστές μου (3) κατάφεραν με εξωσωματική να αποκτήσουν παιδί ενώ το είχαν "διαγράψει". Είχαν κι εκείνες προβλήματα υγείας αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς. Εχω το κακο να μη "κουτσομπολευω" και αν δε μου πει κατι ο ιδιος ο αλλος δεν θελω να μαθω.
Επειδη εχω ζησει τα εξοδα του παιδιου (μεχρι τωρα που χρονισαμε :tumble: ), την μεταβαση απο τη φαση "χωρις παιδι" στη φαση "με παιδι" να σου πω τη γνωμη μου, οσα λεφτα κι αν εχεις, οσο κι αν θελεις ενα παιδι, οσο καλα κι αν ειναι ολα, δεν αλλαζει κατι. Ερχομαι για τη συνεχεια...με edit ουρλιαζει ο μικρος
Που λες αγαπημένη μου η μετάβαση πάντα είναι δύσκολη και κανείς δεν είναι πραγματικά έτοιμος για γονιός, όσο κι αν το επιθυμούσε/επιδίωκε πρίν. Εμείς το επιλέξαμε και μας ήρθε κατευθείαν, ένα μικρό θαύμα! Μαζί ήρθαν και όλες μα όλες οι άσχημες αλλαγές στη ζωή μας, (στην εγγυμοσύνη).
Ολα ξαφνικα, ολα μαζι, προβληματα υγειας, οικονομικα, δουλειας, στεγης ΟΛΑ μαζι. Κοιτάω πίσω και λέω δεν πειράζει, εδώ είμαστε δυνατοί να υπομένουμε. Ο,τι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Τόσο μπαναλ και τόσο αληθινό ε?
Το παιδί φέρνει πολλές δυσκολίες και χαρές που ούτε να διανοηθεί ανθρώπου νους δε μπορεί αν δε το έχει ζήσει! Η ζωή αλλάζει, σε λίγο όλα θα περιστρέφονται γύρω από το παιδί σου, και όλοι σας! Θα δείς όσο θα χάνω εγώ κιλά τόσο θα φουσκώνει εσένα η κοιλίτσα σου και θα μας γράφεις εδώ εγγυούλα!:starhit:
Originally posted by florageτην υγεια μας να εχουμε μονο και να μην επιτρεπουμε στις κταστασεις να φθιρουν τις σχεσεις μας και μετα σιγα σιγα ολα θα γινουν.
29-03-2013, 19:18 #4581
Σήμερα τα πάω ΧΑΛΙΑ. Δε θα σας γράψω τί έφαγα και πανικοβληθώ και πάω χειρότερα. (ναι θα μπορούσα και χειρότερα οπότε ας μείνω εδώ). Εχω πάρει άπειρους υδατάνθρακες (κουλόύρι θεσ/κης, σταφιδόψωμο, ταχινομελο, digestive, τοστ και η πείνα δίνει και παίρνει. Σε λίγο θα πάω γυμναστήριο να ξεσκασω ή θα τρέξω έξω κάπου απόμερα. Θέλω να τρέξω να σκεφτώ γιατί γίνεται όλο αυτό και δε μπορώ να φάω σαν άνθρωπος πάλι σήμερα.
Μετά θα κάνω μια τριάδα καλή για βραδυνό, κι αν πεινάω θα κάνω αυτό που μου είπες χθες Ελλη μ, κι άλλη τριάδα ή σνακ. Με κόβω για υπερφαγικό πάλι σήμερα έτσι που πάω και καθόλου δε το θέλω. Δεν ξανασυζητώ για αυτά, βάρυνα πολύ πάλι σήμερα και το παιδί με καθήλωσε μέσα. Καληνύχτα κι εύχομαι για εσάς να είναι ένα πιο ανάλαφρο βράδυ:starhit:
** μέσα σε όλο αυτό δε κρατήθηκα και ζυγίστηκα, είμαι 1 κιλό κάτω από χθες, δηλ. 100.4 και μισό κιλό πάνω (μόνο) από το 100 που συνήθως ήμουν. Ισως εκεί έχασα τη μπάλα γιατί προς στιγμήν σκέφτηκα ¨μια χαρά δε πήρες και πολύ βάρος, θες γλυκό φάε, θες αυτό φάε, δώστου κι εκείνο δώστου και το άλλο" και τα έκανα σκ@τ@ πάλι
*** τώρα που τα σκέφτομαι βρήκα κι άλλο λάθος, ξεκίνησα λάθος το πρωί, δεν έφαγα το φρούτο μου, αποξηραμένο ή κανονικό. Μετά είχα μόνιμα την αίσθηση ότι τη "χάλασα", Ισως φταίει κι αυτό. Ελπίζω αύριο να πάω καλύτερα.
Πέρασε κάποια άλλη τόσο δύσκολα στην αρχή ? ?
29-03-2013, 20:58 #4582
Pink για έλα στα Νότια, έχω 2-3 άτομα στα υπόψην για πολλές μπουνιές ...
Έγινε και κάτι καλό σήμερα, πήρα την πιστοποίηση για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, σε τέσσερις ενότητες. Πήγαν καλά οι εξετάσεις και ξέφυγε και λίγο το μυαλό μου.
Δήμητρα ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που θα έχεις να ξεπεράσεις σε αυτή τη διατροφή είναι την τελειομανία σου. Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που λες το χάλασα! Και μετά πέφτεις με τα μούτρα. Είναι κατάλοιπα χρόνιας δίαιτας τέτοιες αντιδράσεις. Η Break μας το είχε και το έχει πολύ έντονα αυτό. Και εγώ το είχα στην αρχή αλλά το ξεπέρασα σχετικά εύκολα, άλλα θέματα με δυσκόλεψαν περισσότερο. Ο καθένας με την αδυναμία του... Θα λες στον εαυτό σου μέχρι να το πιστέψεις ότι δεν κάνεις δίαιτα άλλα διατροφή, και θα προσπαθείς κάθε φορά να επανέρχεσαι από το επόμενο γεύμα κιόλας. Ακόμη και αν έχεις φάει το μεσημέρι ότι να ναι το απόγευμα θα φας το σνακ σου και το βράδυ το βραδινό σου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να παλεύεις για το πρωινό σου να είναι σωστό! Τριάδα το πρωί ο κόσμος να χαλάσει! Όταν ξεκινάς την ημέρα σου με ένα σωστό γεύμα, οι πιθανότητες να την συνεχίσεις σωστά πολλαπλασιάζονται!
Προσπάθησε αν σε βοηθάει, να κάνεις το εξής: Να σχεδιάζεις την επόμενη μέρα σου διατροφικά από την προηγούμενη. Να έχεις ένα μπούσουλα, να ξέρεις τι έχεις πάνω κάτω να φας. Και ας μην τα τηρείς κατά γράμμα. Εϊναι μία λύση για να σε βοηθήσει να βάλεις το μυαλό σου στη λογική των τριάδων και στην οργάνωση της διατροφής σου. Ας μην την τηρείς κάθε μέρα δεν πειράζει, ωστόσο θα σε μάθει να σκέφτεσαι... Αν όμως η τελειομανία σου σε κάνει να απογοητεύεσαι κάθε φορά που ξεφεύγεις μην το κάνεις ακόμη, ασε την εξάσκηση για λίγο αργότερα.
29-03-2013, 21:04 #4583
ωραία είναι να μη νιώθω μόνη, σε ευχαριστώ! Θα το νικήσω, άλλωστε έχω άλλες 365χ2 - 1 = 729 μέρες
:bouncing: "αν κάποιος ξεκινήσει σήμερα να ακολουθεί πιστά τις επιταγές της σωστής διατροφής σε περίπου 2 χρόνια θα μπορεί να τρέφεται σωστά ανεξάρτητα από το διατροφικό του παρελθόν." Eυάγγελος Ζουμπανέας από εδώ : http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=8#pid251179
29-03-2013, 21:10 #4584
Εγώ να φανταστείς τα 2 χρόνια τα έκλεισα λίγο πριν τελειώσει το 2012
29-03-2013, 21:14 #4585
Originally posted by Eli
Προσπάθησε αν σε βοηθάει, να κάνεις το εξής: Να σχεδιάζεις την επόμενη μέρα σου διατροφικά από την προηγούμενη. Να έχεις ένα μπούσουλα, να ξέρεις τι έχεις πάνω κάτω να φας. Και ας μην τα τηρείς κατά γράμμα. Εϊναι μία λύση για να σε βοηθήσει να βάλεις το μυαλό σου στη λογική των τριάδων και στην οργάνωση της διατροφής σου. Ας μην την τηρείς κάθε μέρα δεν πειράζει, ωστόσο θα σε μάθει να σκέφτεσαι... Αν όμως η τελειομανία σου σε κάνει να απογοητεύεσαι κάθε φορά που ξεφεύγεις μην το κάνεις ακόμη, ασε την εξάσκηση για λίγο αργότερα.
Πώς είστε σήμερα? Είσαι καλύτερα? Ελπίζω όλα καλά στο εξής. Είναι κι αυτό το τέλος του μήνα που δε ξέρει κανείς τί τον περιμένει τον επόμενο :sniff: Υπομονή!
29-03-2013, 21:16 #4586
Originally posted by Eli
Εγώ να φανταστείς τα 2 χρόνια τα έκλεισα λίγο πριν τελειώσει το 2012
Για αυτό είσαι τόσο συνειδητοποιημένη, μπράβο σου για την επιμονή και τη διαρκεί προσπάθεια. Καλό 2016 δηλ. για μένα λαλαλλαλαλαλλα :saint:
Πότε άρχισες να χάνεις βάρος? Εννοώ να ξεφεύγεις από τα κιλά που είχες επί μήνες/χρόνια
29-03-2013, 21:46 #4587
Δήμητρα μου τίποτα δεν έχει φτιάξει ακόμη, όλα σκατά όπως και χθες... απλά προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Μου πέρασαν και σκέψεις να το ρίξω στο junk, στα κρατσανιστά μου πατατάκια, αλλά λέω να πάω να κάνω μία ζεστή σοκολάτα να με ηρεμήσει...
Αν μπορείς να αδυνατίσεις με μία διατροφή τρώγοντας αυτά που αγαπάς αυτή είναι η συγκεκριμένη διατροφή! Εγώ δεν πιέζομαι ως προς τη φύση του φαγητού, τρώω απ όλα ανεξαιρέτως! Απλά τώρα που θέλω να χάσω βάρος για λίγο καιρό προσέχω να τρώω με μέτρο αλλά όχι να απαγορεύω τροφές.
Την διατροφή την ξεκίνησα μαζί με τις επισκέψεις στον διατροφολόγο στον Νοέμβριο του 2010! Τότε είχα ξεκινήσει 103 κιλά, είχα χάσει δηλ και δύο από μόνη μου. Πήγα ξεκίνησα και έχασα σε 2 μήνες 7 κιλά. Τον τρίτο μήνα καθότι και Χριστούγεννα έμεινα σταθερή και μετά άρχισαν τα υπερφαγικά. Έβαλα πίσω τα μισά και γύρισα πίσω απογοητευμένη και κλαμμένη... Μετά άρχισε ο αγώνας ο πραγματικός .... ΤΟ 2011 ήταν χρόνος ενημέρωσης, διαβάσματος, ενδοσκόπησης κτλ πήγα ακόμη και σε ψυχολόγο εξειδικευμένο για λίγο καιρό (όσο άντεχε η τσέπη μου). Το 2011 λοιπόν οπλίστηκα με γνώση. Μέχρι να τελειώσει το 2011 είχα χάσει λίγο και είχα φτάσει στα 96. Δεν προσπαθούσα όμως να χάσω βάρος. Πλέον αφού έμαθα ότι πάσχω από αδηφαγική διαταραχή έδωσα βάρος σε άλλα θέματα και όχι στην απώλεια βάρους. Εννοείται πως με έκαιγε το θέμα αλλά δεν είχα την δύναμη να μείνω σταθερή στη διατροφή μου, όταν πήγαινα να μειώσω ποσότητες και να πω θα προσπαθήσω να χάσω βάρος, άρχιζαν τα υπερφαγικά! Έτσι άραξα στα κιλά μου! Αποφάσισα να δουλέψω άλλα κομμάτια, όπως τα τρίωρα, να μάθω τι είναι σωστή διατροφή, ξεκίνησα το κεφίρ, άρχισα να παίρνω βιταμίνες επί μονίμου βάσεως, άρχισα να προσπαθώ να εδραιώσω το κομμάτι άσκηση, να δουλέψω τις συνδέσεις μου με την υπερφαγία, γιατί τις κάνω, ποιες καταστάσεις τις πυροδοτούν και άλλα πολλά...
Το 2012 ήταν η χρονιά της απενοχοποίησης όπως την λέω εγώ. Ουσιαστικά αφού έμαθα να τρώω σωστά και να ασκούμαι συχνά, άρχισα να τρώω τα πάντα με άλλο τρόπο. Άρχισα να μαγειρεύω ότι γουστάρω, να κάνω γλυκά, να κάνω τραπέζια, να βγαίνω έξω και να χαίρομαι τη ζωή μου λες και είχα αδυνατίσει ένα πράμα. Απλά όλα τα έκανα πλέον με διαφορετικό τρόπο και στα πλαίσια των τριώρων - τριάδων - δυάδων. Είδα ότι αν τρώω έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να βάζω βάρος παρά να μένω σταθερή! Και έτσι απενοχοποίησα τα πάντα, απόλαυσα όλα όσα είχα στερηθεί ή έτρωγα πάντα με τύψεις και προς το τέλος του 2012 άρχισε να γίνεται το κλικ. Στο τέλος του 2012 είχα φτάσει τα 93 κιλά. Έβαλα δύο κιλά τα Χριστούγεννα και μετά είπα ως εδώ! Κάπου εκεί βρήκα την δύναμη και με αφορμή το θέμα της εξωσωματικής, είπα τέρμα τα ψέμματα! Ήρθε ο καιρός να κάνω το τελευταίο και μεγαλύτερο βήμα! Ξεκίνησα συστηματικά να κάνω θεραπεία με συμπληρώματα διατροφής (ολιστική θεραπεία με βιταμινες με παρακολούθηση γιατρού) για τα θεματάκια υγείας μου, αλλά και για να μπορώ να ελέγξω την διαχείριση της αντίστασης στην ινσουλίνη που έχω και τον Φλεβάρη ξεκίνησα ουσιαστικά την προσπάθεια να χάσω βάρος πλέον. Από τον Φλεβάρη ως σήμερα κλείνουμε δύο μήνες και έχω χάσει αισίως γύρω στα 6 κιλά.
Και συνεχίζω.... την συνέχεια θα τη ζήσουμε μαζί
Μιλάμε για καντάρια υπομονής!!!!
30-03-2013, 00:22 #4588
Originally posted by Eli
Pink για έλα στα Νότια, έχω 2-3 άτομα στα υπόψην για πολλές μπουνιές ...
30-03-2013, 00:41 #4589
@ Ελιο Συγχαρητηρια
... Πολλα μπραβο, επικεντρωσου στο θετικο της μερας και οτι εχουμε την υγεια μας και ολα τα αλλα μην τα σκεφτεσαι κοριτσακι μου ... Ολα θα ερθουν οπως πρεπει και σιγα σιγα με τον καιρο ολα θα γινουν
Τα σημερινα κοριτσοπουλα και παω νανι ...
Αυριο λεω να ξυπνησω νωρις και να παω εξορμισει στα ορη και στα λαγγαδια να μαζεψω χορταρακια που ειναι και ευεργετικα και το κυριοτερο ανεξοδα...
10,15 Βρωμοκρεμα+1/2 μηλο
1:15 μηλο +6 αμυγδαλα
4:30 χορτα+ κοτοπουλο φιλετο+ 3 ελιες+1/2 γερμανικο ψωμι
7:15 1 γιαουρτι +1 κ.γ γκοτζι+1 δαμασκηνο (τα δοκιμασα τελικα σημερα, οκ δν τρελαθηκα με τα γκοτζι αλλα μες το γιαουρτι σαν σταρι ηταν οποτε με τα οφελη που εχουν καλα ειναι)
8:30, σε φιλικο σπιτι, 2κ.σ ξηροι καρποι+ 1 σοκολατακι υγειας
11:30, χορτα +50 γρ τονο σε νερο+1 παξιμαδακι κριθινο
Καλη μερα η σημερινη, κατα την γνωμη μου... δυσκολευομαι καποια τριωρα να τα κρατησω αν βρεθω μπροστα σε φαγητο (οπως στο σπιτι των φιλων μ) αλλα ενταξει δεν ξεφευγω ιδιαιτερα οποτε ολα καλα... Επισης εκει στην 1.5 ωρα μετα απο το γευμα παντα τρελενομαι κανα 10λεπτο-15 λεπτο για γλυκο (δν το τρωω και μου περναει αλλα ειναι λιγο σπαστικο) λετε να πεφτει το ζαχαρο για αυτο θελω γλυκο???
Φιλια κοριτσια μου !!!!
30-03-2013, 02:18 #4590
ελλη μ σε ευχαριστω που μου τα εγραψες, καταλαβαινω οτι δεν ειναι και η καλυτερη σου φαση, δεν θα φανεις καθολου αγενης να μην απαντας πια σε ολα! Σε εχω πριξει και με τη διατροφη και με τα προσωπικα μας, αγγιξες ευαισθητη χορδη γενικα!
Μπηκα να ρωτησω κατι, μια που το παιδι...εχει οιστρο παλι. Ξεκλεψα λίγο χρόνο και μελετούσα το βιβλίο (στην τουαλέτα, μη γελάτε!!!) Διάβαζα για άλλη μια φορά (αυτή τη φορά με τόσο διαφορετικό και ουσιαστικό τρόπο!) τί ακριβώς κάνουμε με τα τρίωρα και τις τριάδες.
Απορία 1:
στα σνακ θέλουμε πάντα φρούτο ή μπορεί να είναι οτιδήποτε μας δίνει βιταμίνη C?
Εισαγωγή στην απορία 2:
απόψε το έσωσα το θέμα, έκανα τριάδα με φασολάδα, τυρί τρικαλινό ελαφρύ, ελιές και φρυγανιά.
3 ώρες μετά (πρίν λίγο δηλαδή) πεινούσα.
Εφαγα παξιμαδάκια μικρά στρογγυλά πολύσπορα (είδα η ίδια εταιρεία βγάζει και κρίθινα που μου λέγατε και θα τα δοκιμάσω), με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα.
απορία 2: όταν πεινάμε μετά από ένα κυρίως γεύμα πχ βραδυνό, προτιμάμαι δυάδα (που έχει μέσα φρούτο + σύνθετο υδατάνθρακα) ή τριάδα που μπορεί να είναι πιο "ελαφρύς" ο υδατανθρακας εφόσον είναι βράδυ?...
Κι άλλη μια απορία: τελικά η ντομάτα συμπληρώνει τριάδα με τυρί και ψωμί? Πχ αν είμαι έξω το πρωί ένα τοστ με ντομάτα κάνει δουλειά? (θυμάμαι ότι λέγαμε όχι 2 πρωτείνες μαζί για αυτό δεν έβαλα γαλοπουλα στο παραδειγμα).
Σας ζάλισα πάλι, αύριο θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα με την πολυφαγία μου (και την πολυλογία μ :starhit: ), να διαβάσω ξανά και άλλα τμήματα του βιβλίου. Σας φιλώ καλήνυχτα και ξημερωμα!
*** να σας πω σεόσες δεν το έχετε πως το βιβλίο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, δεν έχω λέξεις. Καταλαβαίνεις τί κάνεις, γιατί το κάνεις, σου δίνει κίνητρα, σε κάνει μόνο η ανάγνωση του να θέλεις να βγείς από το τρυπάκι που βρίσκεσαι και να νομίζεις κι ότι είναι εύκολο αποπάνω!
Βασική προυπόθεση είναι κανείς να έχει πάρει ήδη αυτό το δρόμο κατά τη γνώμη μ, αλλιώς το διαβάζει και δεν το νιώθει.
α α κι άλλη μια απορία παρακαλώ :starhit: , όταν πεινάμε τί κάνουμε? Τρώμε αυτό που πρέπει και συμπληρώνουμε? πχ το βράδυ δεν μου αρκούσαν 2 φλυτζάνια φασολάδα κι έβαλα παραπάνω, έπρεπε να βάλω λίγο ακόμα και από τα άλλα? Επρεπε εξαρχης να τα σερβισω ολα μαζι ή να φάω και να δ'ω? Τελος όταν θέλουμε γλυκό πότε μπορούμε να το φάμε? Είναι καλύτερα μετά το φαγητό για να μην ανεβάζει πολύ το ζάχαρο ή όχι? (τυχαία το λέω αυτό δεν ξέρω τί παίζει ακριβώς)
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή