Results 4,606 to 4,620 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
31-03-2013, 12:05 #4606
Originally posted by nowwhat
Ετσι Φλωρακι!!!! Μιλα στα πιτσιρικια σου, εξηγησε τους (που ειμαι βεβαιη το κανεις) και προτεινε τους να παιξετε κατι ολοι μαζι !!!! Ετσι και τα μικρα θα μεινουν ικανοποιημενα και εσενα το μυαλο σου θα αποσπαστει απο το φαγητο :-)... Εμεις εδω ειμαστε κοριτσι για ενα μπισκοτο δεν χαλασε ο κοσμος :-)
@sweet ναι εγω μετραω θερμιδες αν και δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα το κανω γιατι εχωντας ακολουθησει αρκετο καιρο υποθερμιδικη διατροφη εχω εγκλοβιστη εκει και πρεπει σταδιακα σταδιακα να αυξησω τις ποσοτητες της τροφης μου παντα ποιοτικη ουτως ωστε να μην παρω βαρος πισω... Κανωντας καιρο υποθερμιδικη μαθαινεις τον οργανισμο σου να συντηρηται με λιγοτερη τροφη για να επανελθεις λοιπον ο βασικος μεταβολισμος στα κανονικα του θελει σταδιακη επανενταξη και οχι αποτομα... Αυτο ειναι το κακο των υποθερμιδικων διατροφων... για αυτο σου ελεγα και σενα να βρεις κατι να σου ταιριαζει και να μην εγκλοβιστεις σε υποθερμιδικη !! Ο δρομος που διαλεξες ειναι ο καλυτερος!!
Εμένα ολόκληρη φασαρία μου έκαναν να μη μετράω θερμίδες και τώρα που το πήρα απόφαση να διώξω όλους τους ψυχανασκαγμσούς βλέπω μια κοπέλα στα κιλά της να το κάνει. Δε φταίς εσύ για τις δικές μου μανίες αλλά δε με διευκολύνεις καθόλου. Από χθες που κατάλαβα ότι μετράς 100 φορές διαπραγμετεύτηκα το βραδυνό σνακ μου, το οποίο με γλίτωσε από υπερφαγικό τελικά!
- 31-03-2013, 12:06 #4607
Originally posted by sweetOctober
10:00-10:15
2 παξιμαδάκια πολύσπορα με 2 lavachequirit light, 2 φέτες ντοματούλα μικρή, 2 φ. Γαλοπούλα βραστή, καφέ κουπάτο σκέτο
12:30-13:15
1 φλιτζανι φρουτα αναμεικτα (πορτοκαλι, μηλο, αχλαδι, μπανανα)
10 ξηροι καρποι αναμεικτοι (καρυδι, αμυγδαλα, φουντουκια)
14:10-14:30 *(πείνα = έφαγα νωρίτερα)
3,5-4 μεγάλα κεφάλια αγγινάρες (έκανα μικρά κι έλιωσαν, με το μάτι έμοιαζαν με 4 μεγάλα)
1 μπουνιά πατάτα βραστή
καρότο, κρεμμύδι, 5 ελιές, μισή ντοματούλα
μισό μεγαλο σταρενιο παξιμάδι (25 γρ.)
και 3 δάχτυλα τρικαλινό light (ευχαριστω florance!)
1 πολυβιταμίνη + 1 λεκιθίνη
17:30-18:00 *(δε πεινάω)
κουπάτο σκέτο με 2 digestive & 2 αποξηραμένα βερύκκοκα
21:30-21:45
1 σούπα knorr minestrone εμπλουτισμένη με κολοκυθάκια βραστά και μανιτάρια
3 δάχτυλα τρικαλινό light, μισό μεγάλο σταρένιο παξιμάδι
λίγο τουρσί
Καλή συνέχεια.
Φλώρα είσαι δύναμη, συνέχισε έτσι :thumbup:
31-03-2013, 13:03 #4608
Τωρα ομως περαν απο το να τρωω σε τριωρα, τριαδες, δυαδες και επειδη εχει μειωθει ο βασικος μου μεταβολισμος λογο της απωλειας πρεπει να ειμαι πιο προσεχτικη για αυτο και μετραω... δεν ειναι ιδιες οι ενεργιακες απαιτησεις ενος ανθρωπου υπερβαρου, ενος ανθρωπου κανονικου βαρους χωρις ομως αθληση και ενος ανθρωπου κανονικου βαρους με αθληση ... Και επισης δεν ειναι ιδιες οι απαιτησεις οι ενεργιακες ενος ανθρωπου που κανει διατροφη εδω και 1.5 χρονο και ο οργανισμος του προσπαθει επειδη ειχε μαθει αλλιως να "μπλοκαρει" τις δαπανες ενεργειας γιατι νιωθει οτι απειλειται ασχετα αν αυτο δεν συμβαινει...
Ενας οργανισμος για να μαθει και να προσαρμοστει μετα απο τοσο μεγαλη απωλεια θελει χρονο και καιρο οποτε η αυξηση ή συντηρη που λενε οι διατροφολογοι ειναι η σταδιακη αυξηση της ενεργειακης προσληψης απο πηγες καλης τροφης, αποτομη αυξηση οδηγει στην επεναπροσληψη λιπους καθως ο οργανισμος τεινει να δεσμευει τις τροφες λογο του οτι εχει νιωσει οτι απειλειται και το κανει για να μας προσπατευσει σε ενδεχομενη επακολουθει ΄"πεινα" ... Η φυση ειναι σοφη και ο οργανισμος κανει οτι μπορει για την διατηρηση της επιβιωσης...
Εν κατακλειδι, δεν συμβουλευω να μετρας θερμιδες, ουτε πρεπει ουτε ειναι το βελτιστο !!! Πρωτος στοχος ειναι η διατροφικη επανεκπευδεση μετα τα υπολοιπα... Στην δικη μου ομως περιπτωση χρειαζεται να εχω ενα μπουσουλα τωρα ... επισης οταν λεω μετραω θερμιδες δεν ειμαι με το βιβλιαρακι απο πανω... απλα σε γενικες γραμμες προσπαθω να κλεινει η μερα μου με ενα ενεργειακο ελλειμα μικρο σε σχεση με αυτο ενος ανθρωπου που ειναι τα ιδια κιλα με μενα αλλα χωρις να εχει περασει απο διαιτα και διατροφη οπως εγω... Την οποια απωλεια δεν την περιμενω πλεον απο την διατροφη μου παρα μονο απο την ασκηση που κανω...
31-03-2013, 13:12 #4609
Επισης να πω οτι δεν θα θελα να ειμαι αυτος που θα εντεινει και θα βαλει σε σκεψεις καποιον απο σας, και αν καταγραφωντας αυτα που τρωω π.χ τα 1/2 γιαουρτι, 1κ.γ κτλ προκαλω αθελα μου αγχος σε καποιον παρακαλω να μου το πειτε και να γραφω μονο τροφες και οχι ποσοτητες... Και γω απο διατροφικη διαταραχη πασχω και προσπαθω να με βοηθησω μεσα απο αυτα που διαβαζω εδω... ασχετα αν τωρα ειμαι σε φυσιολογικο δεικτη μαζας σωματος, δεν απεχω πολυ καιρο απο τοτε που ημουν στην παχυσαρκια 2ου βαθμου... και δεν σημαινει οτι το οκ βαρος με εχει απαλαξει απο την διατροφικη διαταραχη... στην προσπαθεια ειμαι να την ελεγχω...
31-03-2013, 15:42 #4610
καλησπερα !!! καλη κυριακη με πολυ αραλικι!!!
εχθες τελικα με νυχια και με δοντια την κερδισα την μαχη... ειμαι πολυ περηφανη αν και πρισμενη λογω μπροκολου...
τα χθεσινα λοιπον...
10:00
καφες με γαλα
1 μηλο
2 βρωμομπισοκτα (το ενα με ταχινι το αλλο fat free)
13:00
απο προχθες λαχανο κιμα αυγολεμονο με 3κσ ρυζι καστανο
16:00
1 κριτσινι λιοσπορου
1μανταρινι
19:00
κρεμουλα βρωμοκεικ μηλο
21:30
(μαχη με την διαταραχη καθαρα χωρις να πειναω)
2 βρωμομπισκοτα χωρις ταχινι και 3-4 κσ ζωμο απο κρεατοσουπα με ελαχιστο ζυ,μαρικο. σταματησε εκει ευτυχως αφου μου εταξα πλουσιο βραδυνο
22:00
σχεδον μια τσιπουρα (εφαγε λιγη κι ο μικρος)
αρκετο μπροκολο με 1κσ λαδι
1 κρισπι ολικης (δεν εφαγα δευτερο λογω των βρωμομπισκοτων που ειχαν προηγηθει)
24:00
μισο ποτηρι γαλα με κακαο...
Δημητρα μια χαρα τα χθεσινα σου! δεν ειμαι σιγουρη μονο να μας πουν τα κοριτσια αν επρεπε να προσθεσεις λιγο τυρακι στο μεσημεριανο σου!!! μολις πηρα το "σεφ στο παρα 5" ανυπομονο να το ξεφυλισω με την πρωτη ευκαιρια!!!
nowwhat εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει το να αναφερεις τις ποσοτητες σου αρκει να μου επιβεβαιωσεις οτι σε καλυπτουν και δεν πεινας! αυτο θα ηταν αντιθετο πιστευω στον αγωνα που κανουμε... αν εσυ χορταινεις με τετοιες ποσοτητες τοτε πασο!!!
31-03-2013, 16:03 #4611
Δε πειράζει, το φούσκωμα από τα λαχανικά είναι καλό. Τα γλυκά και τα παχυντικά δε φουσκώνουν αλλά κάνουν τόσο κακό
Έφαγα τυράκι 3 δάχτυλα τρικαλινό light, ξέχασα να το γράψω στο ημερολόγιο :dork:
now what και οι 2 ώρες άσκηση κάθε μέρα και μόνο αερόβια είναι επσης ψυχαναγκασμός. Κι γω έτσι είχα χάσει τα κιλά μ (30 μη φανταστείς τα δικά σου αστρονομικά νούμερα), με θερμίδες και άσκηση, ζούσα μόνο για αυτό.
Ας επιστρέψουμε σε ένα πιο αθώο και φυσιολογικό, χωρίς κόπο, πίεση τρόπο διατροφής/ζωής. Το οφείλουμε στον εαυτό μας. Αλλιώς δεν αλλάζει κάτι.
Ναι προσωπικά θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις για θερμίδες εδώ, ούτε ότι δεν έκανες τριάδες αλλά δε ξέφυγες θερμιδικά (δε με πειράζει να μη κάνεις τις τριάδες αλλά το θερμιδοκριτηριο).
Νομίζω η αναγραφή των ποσότητων επιβάλλονται για να τσεκάρουν οι κοπέλες αν κάνεις σωστή τριάδα. Η υπερπαραγωγή σεροτονίνης οδηγεί περίπου στο ίδιο αποτέλεσμα με την έλλειψη της. Φοβερό ε? Το διάβαζα στο βιβλίο προχθες.
Συγνώμη για την αντρίδραση μου αν ήταν κάπως απότομη ή οτιδήποτε που να ενοχλεί, αλλά δίνω μεγάλο αγώνα με τις θερμίδες, το καθημερινό ζύγισμα, το βάρος, την ψυχολογία μ και όλα τα σχετικά. Βασικά δεν βρίσκω κάτι που να μην αγωνίζομαι, εκτός από την ελευθερία των τριώρων. Θα μπορούσα να κάτσω να σου εξηγήσω σε τί κάνει κακό η θερμιδομέτρηση στα τρίωρα (εξακολουθώ να διαφωνώ που θερμιδομετρείς αν και όσα λες είναι λογικά, τα έχω περάσει/κάνει) γιατί τώρα που δεν θερμιδομετρώ κατάλαβα το νόημα. Σε παρακαλώ όμως ας μην ανοιξουμε τέτοια κουβέντα, δεν είμαι καθόλου σε φάση να εξηγώ, βιώνω πολλά μαζί, καταλαβαίνω ότι αλλάζω, θέλω να καλοδεχτώ το νέο μου εαυτό κι όχι να προσπαθώ να αποδεικνύω γιατί είναι σωστή η αλλαγή αυτή. Την επέλεξα την κάνω και χρειάζομαι ηρεμία κι ελευθερία, έστω στο θέμα τρίωρα, που η κεντρική λογική τους είναι να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που...μας πάνε πίσω στα υπερφαγικά.
31-03-2013, 16:14 #4612
Καλή ανάγνωση Φλώρα :thumbup:
Γράφω τα μέχρι τώρα γιατί δεν ήμουν καλά και θα θεωρήσω από εδώ και πέρα ότι είναι μια νέα αρχή της ημέρας μου με τρίωρα:
11:30
2 κριτσίνια, 2 δάχτυλα τρικαλινό ελαφρύ, 1/2 μικρό πορτοκαλάκι, κουπάτο σκέτο
14:30
3 δάχτυλα milner, 1 κομμάτι μήλο, 1 μπουκια μπανάνα, 1 κριτσίνι *(πάλι τριάδα, ξεχάστηκα)
15:30-16:00 *(πεινούσα)
3 καλαμάκια κοτόπουλο από ψησταριά + 1 πίτα αλάδωτη ψητή,
σαλάτα με μαρούλι πιπεριά 4 ελιες και σως ελαιολαδο-μελι-μουσταρδα
1 σοκολατάκι sweet & balance
Καταλαβαίνω ότι έφαγα πολύ παραπάνω και όλα μαζί, επιστροφή στις παλιές κακές συνήθειες. :no:
31-03-2013, 16:32 #4613
@ Φλωρα μου οχι δεν πειναω...
@sweet σεβομαι τον αγωνα σου οποτε δεν ξανααναφερομαι σε αυτα που σε ενοχλουν . Θα μου επιτρεψεις ομως να μην δεχομαι χαρακτηρισμους οπως ψυχαναγκασμος και αστρονομικα νουμερα.
Ακολουθω οσο μπορω και στο μετρο που με βοηθα τις τριαδες/διαδες τριωρα εδω και ενα χρονο και... καταγραφωντας στο δικο μου προσωπικο ημερολογιο... Θα συνεχισω να τα καταγραφω εκει και αν χρειαζομαι βοηθεια καπου θα επανελθω...
Καλη κυριακη σε ολες κοριτσια...
31-03-2013, 17:06 #4614
Now μου σεβαστό, πάντως είναι απίστευτο νούμερο :thumbup: Όσο για το ψυχαναγκασμό...αν δε το βλέπεις έτσι με συγχωρείς. (διαβάζοντας το πρώτο σου ποστ νόμιζα το κάνεις "αναγκαστικά" (την αερόβια) για να διατηρηθείς σε αυτά τα κιλά ή και χάσεις).
Έλλη εύχομαι όλα καλά, να ξέρεις ακολούθησα τη συμβουλή σου και κατέστρωσα το αυριανό διαιτολόγιο βασιζόμενη σε ένα της ενδοκρινολόγου μου.
Εχω απορία, μαζί με το κρέας/ψάρι μου βάζει φέτα, μπορώ να το βάλω και στις τριάδες? Ευχαριστώ καλή συνέχεια...
31-03-2013, 19:19 #4615
Καλησπέρα όμορφες
Χάθηκα λίγο και έχω χάσει και επεισόδια, σήμερα ηρεμήσαμε κάπως και ήρθα να πω την καλησπέρα μου. Οι καταστάσεις δεν βελτιώθηκαν, η διάθεση όμως είναι καλύτερη και εύχομαι να δούμε λίγο φως αυτή τη βδομάδα...
Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω ακόμη....
Δήμητρα διάβασα το τελευταίο σου ποστ, ας απαντήσω τουλάχιστον σε αυτό. Εννοείται πως μπορείς να βάλεις σε ένα γεύμα δύο μορφής πρωτεΐνες (κρέας και τυρί ή αυγό και τυρί) απλά προσέχεις στην ποσότητα. Με την ίδια λογική μπορείς στο ίδιο γεύμα να φας περισσότερα από ένα λαχανικά και περισσότερους από έναν υδατάνθρακα π.χ. ψωμί και πατάτα. Εγώ την πρωτεΐνη μου ποτέ δεν την τσιγκουνεύτηκα, εκτός και αν είναι τυρί γιατί έχει αρκετά λιπαρά και θέλει ένα κάποιο μέτρο. Και εγώ δεν τρώω τίποτα σε λαιτ μορφή γιατί είμαι κατά της επεξεργασίας των τροφίμων και γιατί με τη διαδικασία της μετατροπής ενός προϊόντος σε λάιτ χάνει και άλλα συστατικά που χρειαζόμαστε και δεν με χορταίνει. Προτιμώ έτσι να προσέχω την ποσότητα περισσότερο, να έχω όλη τη γεύση και όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία.
Άρα ναι μπορείς να βάλεις και τυρί και κρέας στο ίδιο γεύμα, αλλά με μία προσοχή στο σύνολο της μερίδας σου.
Να ξέρεις μόνο ότι όσο πιο απλά είναι τα γεύματα σου, τόσο πιο εύπεπτα είναι.
Όταν προσπαθούσα να ελέγξω την υπερφαγία μου, έκανα μεγαλύτερα γεύματα από αυτά που κάνω τώρα. Αυτό όμως που κατάλαβα από την πορεία μου είναι ότι αυτό που με βοηθάει τελικά να μην έχω "άπατο" στομάχι είναι η σωστή επιλογή του υδατάνθρακα στο γεύμα μου και όχι της πρωτεϊνης. Δηλαδή αν πεινάω αυξάνω την πρωτεΐνη μου σε μεγαλύτερη μερίδα (και πολλές φορές βάζω και δύο ειδών) αλλά το ψωμί και το άμυλο τα κρατάω πάντα σε μικρές ποσότητες και σε καλής ποιότητας επιλογές (πολύσπορα ολικής, κρίθινα παξιμάδια, μαύρα ζυμαρικά, πατάτα με μέτρο κτλ)
31-03-2013, 20:12 #4616
nowwhat προσωπικά για μένα δε μ ενοχλεί καθόλου ό,τι και να γράφεις, τ' αντίθετο θα λεγα. Σίγουρα αυτός ο τρόπος διατροφής είναι κατ' αρχάς για τη πολέμηση της υπερφαγίας και για την διατροφική εκπαίδευση. Από εκεί και πέρα ο καθένας την προσαρμόζει στα μέτρα του. sweet δε μ αρεσε ο τρόπος σου οφείλω να ομολογήσω. Όπως δε σου βάλε κανείς περιορισμούς στο τι θα γράφεις και θ' αναφέρεις έτσι καλό είναι να μη βάζεις κ εσύ σε άλλους, γιατί μπορεί να μη το κατάλαβες αλλά αυτό έκανες ουσιαστικά. Το χω πει πολλές φορές κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και διαφορετικός και επειδή κάτι δουλεύει ή δεν δουλεύει σε κάποιον δε σημαίνει ότι έτσι θα ναι αντίστοιχα για κάποιον άλλο. Δηλ. επειδή η now κάνει αυτή τη διατροφή και μετράει θερμίδες δε σημαίνει ότι θα το κάνω κ εγώ. Ο καθένας κοιτάει τι κάνει για τον ίδιο δεν είναι όμορφο να ρίχνουμε ευθύνες σε άλλα άτομα για τις δικές μας συνήθειες ειδικά σε άτομα που έχουν διατροφική διαταραχή. Με την ίδια λογική εφόσον η κοπέλα γράφει κ ό,τι κάνει κάθε μέρα 2 ώρες αερόβια θα 'πρεπε να αρχίσουμε όλες εδώ να κάνουμε το ίδιο. :P Γιατί δηλ. να μας επηρρεάζει στον τομέα των θερμίδων και όχι στον τομέα της γυμναστικής. Κανενός η διατροφική διαταραχή δεν εντείνει τη δικιά μας, ειδικά μέσα από ένα φορουμ. Μην ψάχνουμε λάθος υπεύθυνους. Είπα αρχικά να μη μιλήσω αλλά δεν άντεξα... :P
31-03-2013, 21:13 #4617
Originally posted by Eli
Άρα ναι μπορείς να βάλεις και τυρί και κρέας στο ίδιο γεύμα, αλλά με μία προσοχή στο σύνολο της μερίδας σου.
Να ξέρεις μόνο ότι όσο πιο απλά είναι τα γεύματα σου, τόσο πιο εύπεπτα είναι.
Όταν προσπαθούσα να ελέγξω την υπερφαγία μου, έκανα μεγαλύτερα γεύματα από αυτά που κάνω τώρα. Αυτό όμως που κατάλαβα από την πορεία μου είναι ότι αυτό που με βοηθάει τελικά να μην έχω "άπατο" στομάχι είναι η σωστή επιλογή του υδατάνθρακα στο γεύμα μου και όχι της πρωτεϊνης. Δηλαδή αν πεινάω αυξάνω την πρωτεΐνη μου σε μεγαλύτερη μερίδα (και πολλές φορές βάζω και δύο ειδών) αλλά το ψωμί και το άμυλο τα κρατάω πάντα σε μικρές ποσότητες και σε καλής ποιότητας επιλογές (πολύσπορα ολικής, κρίθινα παξιμάδια, μαύρα ζυμαρικά, πατάτα με μέτρο κτλ)
Εύχομαι όλα σύντομα στον παλιότους ρυθμό! Κι εμείς σε αναμμένα καρφιά με την πιθανή μετακόμιση :sniff:
Originally posted by pink_90sweet δε μ αρεσε ο τρόπος σου οφείλω να ομολογήσω. Όπως δε σου βάλε κανείς περιορισμούς στο τι θα γράφεις και θ' αναφέρεις έτσι καλό είναι να μη βάζεις κ εσύ σε άλλους, γιατί μπορεί να μη το κατάλαβες αλλά αυτό έκανες ουσιαστικά.
Originally posted by sweetOctober
11:30
2 κριτσίνια, 2 δάχτυλα τρικαλινό ελαφρύ, 1/2 μικρό πορτοκαλάκι, κουπάτο σκέτο
14:30
3 δάχτυλα milner, 1 κομμάτι μήλο, 1 μπουκια μπανάνα, 1 κριτσίνι *(πάλι τριάδα, ξεχάστηκα)
15:30-16:00 *(πεινούσα)
3 καλαμάκια κοτόπουλο από ψησταριά + 1 πίτα αλάδωτη ψητή,
σαλάτα με μαρούλι πιπεριά 4 ελιες και σως ελαιολαδο-μελι-μουσταρδα
1 σοκολατάκι sweet & balance
1/2 μικρό μήλο, 1/2 μικρή μπανάνα,
1 κ.γ. μιγμα από τριμμένους ξηρούς καρπούς (φουντουκι, αμυγδαλο, ηλιοσπορο, καρυδι), 1/2 κ.γ. μέλι
20:30-21:00
1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι, 2 μικρούς τόνους σε νερό (160 γρ.),
1/2 φλιτζάνι φασόλια κόκκινα**, 2 κ.γ. μαγιονέζα,
1 κ.γ. λάδι, 1/2 παξιμάδι σταρένιο μεγάλο*
*το διατολόγιο έλεγε τόνο με φύτρα alfa alfa (δεν κατάλαβα τί εννουσε) και 1 φλιτζανι καλαμποκι ενώ έβαλα 1/2.
Πειράζει που πρόσθεσα φασόλια? Τα φύτρα φαντάστικά είναι κάτι σε υδατάνθρακα κι έβαλα αντ'αυτών παξιμάδι.
Μάλλον σαλάτα τα έκανα και το απόγευμα? Σε ποσότητες πέφτω πολύ έξω?
Τα έχει το διαιτολόγιο αλλά σε κάποια δε βγάζεις άκρη ακριβώς από το βιβλίο http://yoursmiles.org/tsmile/emb/t1822.gif
31-03-2013, 21:45 #4618
Αχ τι να πω Δήμητρα αν αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα πραγματικά τι να πω δεν ξέρω. Εγώ το μόνο που είπα είναι να μη κάνεις σε άλλους αυτά που δε θες να σου κάνουν, δεν είσαι μόνο εσύ που πατάς σε ευαίσθητες ισορροπίες είναι και άλλοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τους δικούς τους δαίμονες. Και φυσικά δε θυμάμαι ποτέ να ήταν η Ελλη τόσο απόλυτη ώστε να απαγορεύσει κάτι, ίσως να πρότεινε ότι δεν είναι καλό να μετράμε θερμίδες γιατί δε βοηθάει στη διαταραχή ναι να το είπε και συμφωνώ, αλλά δε λειτουργεί για όλους το ίδιο. Και είναι κακό να γενικεύεις επίσης. Δε πιστεύω να σου κάνω συνέχεια υποδείξεις απλά 2 φορές σου πρότεινα κάτι. Αντίθετα πιστεύω ότι οποιαδήποτε στιγμή και να ρώτησες κάτι εγώ ήμουν εκεί για να σου απαντήσω. Δεν είναι ωραίο να κατηγορείς κπ όταν δεν σου απαντάει σύμφωνα με αυτά που θες ν' ακούσεις. Πιστεύω έστω και σ αυτό το λίγο διάστημα που είμαι στο φόρουμ έχω δείξει πως είμαι σαν άνθρωπος και έχω δείξει και την ανάλογη συνέπεια και σταθερότητα. Σε παρακαλώ να μην κατηγορείς κάποιον κατευθείαν με το που διαβάζεις κάτι που δε σ αρεσει. Θα σ αρεσε εσενα να σ ελεγε καποιος "ξέρεις δήμητρα μη το κάνεις αυτό γιατί με κάνεις να αισθάνομαι χειρότερα, γιατί εντείνεις τη διατροφική μου διαταραχη;" ενώ όλοι ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο έχει την ενοχικότητα ανεπτυγμένη σε μεγάλο βαθμό. Δε ξέρω αν διαφωνεί η now και αν δεν ήρθε η ίδια σε άσχημη θέση τα παίρνω όλα πίσω.
Όσο για το θα με δυσαρεστήσεις με το quote επαναφέρεις και πάλι κάτι που είχες καταλάβει λάθος και στο εξήγησα και αναλυτικά κιόλας. Είναι περιττό να το ξανακάνω. Από εκεί και πέρα αφού ενοχλείσαι όποτε σου "υποδεικνύω" κάτι όπως λες από μένα σταματάει εδώ. Καλή συνέχεια και προσπάθησε να 'σαι πιο αντκειμενική στο πως αντιλαμβάνεσαι αυτά που λένε οι γύρω σου, θα σε βοηθήσει πιστεύω.
31-03-2013, 21:51 #4619
pink κι γω έχω έρθει σε δύσκολη θέση και με το μήνυμα σου για το πως να γράφω τί τρώω και με αυτό που κάνεις τώρα. Αν θες πήγαινε πίσω να δείς ότι το είχε ξεκαθαρίσει η Ελλη με τις θερμίδες. Δεν έχω άλλο χρόνο για αυτά συγνώμη. Ακριβώς, θα ήθελα κι γω να αντιμετωπίζομαι σαν ίση, δεν κατάλαβα γιατί εγώ πρέπει να γράφω με συγκεκριμένο τρόπο, να μη μετράω θερμίδες, να να να ενώ οι άλλοι έχουν το ελεύθερο. Είμαστε μια κοινότητα και οι διαφωνίες υπάρχουν, οι κανόνες καλό είναι να τηρούνται από όλους. ρωτήθηκα και απάντησα ότι ναι με επηρεάζει. Εχω γνωμη και τη λεω. Αν η now ένοιωθε προσβεβλημένη μπορούσε να μου το πεί, δεν έχω χρόνο για χαλασμένο τηλέφωνο.
Δε σε γνωρίζω για να αντιληφθώ πως λες κάτι, πάντα σωστά, σου εξήγησα ντόμπρα πως το πήρα. Αυτό περιμένω και από τους άλλους.
31-03-2013, 21:58 #4620
Αχ Θεε μου πάει να σε βοηθήσει κάποιος και τ αντιστρέφεις τόσο πολύ. Η Έλη σου πρότεινε κάτι που πιστεύει ότι θα σε βοηθήσει με όλη την διάθεσή της να σου συμπαρασταθεί. Δε σ εμπόδισε κανείς να μετράς θερμίδες πόσο μάλλον να σ απαγορεύσει. Δηλ. άμα σου πει κάποιος μη ξανακάνεις κάτι δε θα το ξανακάνεις; Αυτά που λες δε βγάζουν νόημα. Τελοσπάντων άμα θέλει να πάρει θέση ή να σου απαντάει κάποια άλλη κοπέλα ας το κάνει. Από εμένα εφοσον δε σ αρεσουν αυτά που ακούς καλή συνέχεια.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή