Results 4,726 to 4,740 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
05-04-2013, 12:36 #4726
Καλώς το εργαζόμενο κορίτσι μας
Μπλακ μου δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τη σύνδεση μεσημεριανού και βραδινού. Έχε απλα στο νου σου ότι καλο είναι να μην τρως αυγό την ίδια μέρα που θα έχεις για κυρίως κρέας όπως είπες και εσύ. Αλλά και αυτό δεν είναι ωχ αμάν κάτι που αν το κάνεις έγινε κάτι. Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι απλά όταν έχεις π.χ. φασολάκια που ανέφερες ή γενικά ένα πιο ελαφρύ μεσημεριανό που δεν σε "πιάνει" καλά να τρως ένα βραδινό με περισσότερη πρωτεϊνη (σουβλάκι, κοτόπουλο κτλ βασικά κρέας). Ή ένα πρωινό με αυγό. Εγώ από το διαιτολόγιο που μου δίνει, όταν πεινάω από μόνη μου προσθέτω περισσότερη πρωτείνη και εννοείται ποτέ δεν το σχολιάζει καν ως κάτι κακό ίσα ίσα π.χ. μου έχει ένα αυγό, θα βάλω δύο ή θα προσθέσω στο ένα αυγό και μία φέτα τυρί στο πρωινό μου.
Κινούμαι βασικά στη λογική ότι κρατάω πάντα τον υδατάνθρακα στις ποσότητες που μου λέει, για να μην έχω πρόβλημα με λιγούρες και αυξάνω την πρωτείνη μου και τη σαλάτα μου όσο χρειάζομαι για να είμαι καλά και χορτάτη. Μόνο στη φέτα και στη γραβιέρα προσέχω να μην ξεφεύγω γιατί είναι λιπαρά τυριά και χρειάζεται προσοχή εκεί.
Κατά τα άλλα στο ραντεβού σου θα σου πρότεινα να συμπληρώνεις μία μικρή λίστα με απορίες, δυσκολίες που συνάντησες μέσα στις 2 εβδομάδες και να τις συζητάς μαζί του. Π.χ. αν ένιωσες πείνα μία μέρα να το αναφέρεις, ή αν είχες ακαταμάχητη επιθυμία για γλυκό που δεν οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια, ή αυτά που ρωτάς εμάς σχετικά με συνδυασμούς τροφών κτλ.
Αν ο διατροφολόγος βλέπει ότι τηρείς το πρόγραμμα, είσαι οκ και χάνεις βάρος, δεν θα ξέρει αν τυχών έχεις συναντήσει δυσκολίες και δεν του τις αναφέρεις. Οπότε η λίστα είναι ένα καλό εργαλείο πέρα από το διατροφολόγιο. Εγώ πολλές φορές πήγαινα και έφευγα με την αίσθηση ... "τι πήγα και έκανα τώρα; ραντεβού;" αλλά μετά κατάλαβα ότι εγώ είμαι αυτή που πρέπει να κινηθώ, τα ερεθίσματα και τη γνώση μου την είχε δώσει, το βίωμα όμως είναι δική μου δουλειά. Έτσι με τον καιρό έμαθα να συνεργάζομαι καλύτερα μαζί του, και εκεί που πραγματικά με βοηθούσε είναι όχι όταν τα πήγαινα καλά αλλά όταν έτρωγα τα μούτρα μου. Εκεί σαν να άλλαζε όλο το κλίμα και ξαφνικά να ένιωθα ότι είχα τη συμπαράσταση όλου του κόσμου.
- 05-04-2013, 12:36 #4727
Έλη μου ξέρω ότι δεν πρέπει να συνδέω την προσπάθειά μου με τη ζυγαριά αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να την αποδεσμεύσω. Αν και όλοι μου λένε πόσο άλλαξα και αδυνάτησα θέλω να το δω και στην ζυγαριά
. Εγώ στο ψωμί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη αδυναμία, οπότε δε με πειράζει το παξιμάδι αυτά που μ' αρέσουν πολύ είναι ρύζι, πατάτες, μακαρόνια τέτοια. Όσον αφορά τις εξετάσεις η μαμά μου πήρε την ενδοκρινολόγο που με παρακολουθεί για να την ρωτήσει και παρόλο που σαν γιατρός είναι "ψείρας" και αρκετά ενημερωμένη της είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να τις κάνω και πως είναι υπερβολή. Η μαμά μου μού είπε σήμερα πως αν θέλω να τις κάνω να τις κάνω γιατί δε θέλει να νομίζω ότι υπονομεύει την προσπάθεια μου, εντάξει δε θα το λεγα αυτό καταλαβαίνω ότι γι αυτήν τα λόγια ενός γιατρού έχουν μεγαλύτερη ισχύ από ενός διαιτολόγου. Πφφφ δε ξέρω τι να κάνω...
05-04-2013, 12:45 #4728
Κορίτσια μου καλημέρες πολλές!! Όλο χάνομαι, το ξέρω, αλλά αυτό αντικατοπτρίζει την αμφιθυμία μου: μια κάνω την διατροφή, μια δεν την κάνω, μια τρώω περισσότερο, μια λιγότερο... Τα ξέρετε κι εσείς αυτά, μπαίνω πολύ συχνά και σας διαβάζω αλλά δεν γράφω γιατί έχω λίγο πεσμένη διάθεση. Το περίεργο είναι πως η διάθεσή μου είναι πεσμένη χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο, η ζωή μου γενικά δεν κυλάει άσχημα, αν και νομίζω ότι γενικά το κλίμα είναι για όλους περίεργο στην χώρα μας τους τελευταίους μήνες και ίσως αυτό μας καταβάλλει και μας τρώει από μέσα μας χωρίς να το εντοπίζουμε αμέσως... Επίσης, ο καλός μου λείπει αυτόν τον καιρό και βλεπόμαστε περίπου 1 φορά το μήνα και αυτό με στενοχωρεί πολλές φορές και ειδικά τα βράδυα με κάνει να τρώω από ανία και βαρεμάρα. Ελπίζω τώρα με την άνοιξη να αρχίσω να έχω διάθεση να βγω λίγο έξω και να ξεχνιέμαι.
Πωπω, χάθηκα τόσο καιρό και με το που εμφανίστηκα σας άρχισα με τα καταθλιπτικά μου!!
Ελάκι είδα την απώλειά σου, επιτέλους το 88 μπροστά!! Μεγάλη υπόθεση η αλλαγή δεκάδας! Μπράβο σου και βλέπω ότι πλέον καταφέρνεις και εμβαθύνεις και ελέγχεις όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα που μπορει να σου σκάνε κατά φάσεις!
Ριάκι μου, μας έλειψες στ' αλήθεια, εμείς είχαμε ξεκινήσει κ μαζί πέρισυ, θυμάσαι; Καλή αρχή και πάλι και μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω, όλα είναι μια απόφαση, τελικά!
Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να ξαναμπώ σε πρόγραμμα, η αλήθεια είναι ότι αυτό που με δυκολεύει περισσότερο απ' όλα είναι το να τρώω πρωινό, δεν το έκανα ποτέ και πολλές φορές το τρώω τόσο με το ζόρι που νομίζω ότι θα το βγάλω. Και το πρόβλημα είναι πως αν δεν είμαι καλά δεν μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου και το παραλείπω με αποτέλεσμα μετά να πεινάω και να τρώω περισσότερο. Τουλάχιστον προσπαθώ να κρατάω την τριάδα (αυτό άλλωστε δεν είναι δύσκολο, οι επιλογές είναι άπειρες) αλλά από ποσότητες... χάλια! Τουλάχιστον έβαλα μόνο ένα κιλό αυτό το διάστημα, ελπίζω ότι τώρα θα μπω σε πρόγραμμα και θα το χάσω σχετικά εύκολα. Έχω ξεκινήσει και λίγη γυμναστικούλα στο σπίτι και από Δευτέρα που επιστρέφω στη δουλειά (γιατί είχα και άδεια, πολύ κακό για μένα γιατί βαριέμαι αφόρητα σπίτι) θα πηγαίνω μετά για περπάτημα σε ένα πάρκο που έχουμε κοντά. Το έκανα και παλιά και μου έκανε πολύ καλό, γιατί καθάριζε το μυαλό μου, είχα και τη μουσικούλα μου και ανεβοκατέβαινα τα βουναλάκια χωρίς να το καταλαβαίνω καλά-καλά. Και είδα διαφορά και στο σώμα μου (ειδικά στα πόδια που είναι το δικό μου πρόβλημα).
Σας φιλώ όλες γλυκά και σας ευχαριστώ που είσαστε πάντα εδώ για τη συμπαράσταση που όλες χρειαζόμαστε.
05-04-2013, 12:49 #4729
Eλη μου δεν φανταζεσαι ποσο δυναμη παιρνω απο το οτι σε πεισμα των καταστασεων που αντιμετωπιζεις δεν σκεφτεσαι καν να καταφυγεις σε παραπανω φαγητο, τωρα πια βλεπω κι εγω οτι ειναι εφικτο... τεραστια ανακουφιση αυτο , δεν με πειραζει οσο χρονο κι αν παρει αρκει να ξερω οτι θα γινει...
σχετικα με την απενεχοποιηση θα μου παρει καιρο να απενεχοποιησω το ταχινι και τα αμαρτωλα (για μενα)μπισκοτακια αλλα σημερα που εχω φασολαδα την μαγειρευω με μετρημενο λαδι αλλα θα βαλω μια εξτρα γεματη κουταλια σουπας ωμο απο πανω αφιερωμενο σε σενα!
και το βραδυ θα κανω μια προσπαθεια απενεχοποιησης της μαυροδαφνης (ξερεις με τι θα την συνοδευσω, με στικς λαχανικων και ντιπ φυσικα) κι αν αποφυγω το δευτερο ποτηρι (και το 3ο και το 4ο κατα συνεχεια) θα ειμαι ενθουσιασμενη... αλλα πιστευω οτι καποια πραγματα καλυτερα να μεινουν για παντα ενοχοποιημενα αφου δεν εχουν κατι να προσφερουν (τσιπς ζαχαρη σφολιατοειδη τηγανιτα...)
βρε κοριτσια μια διευκρινηση σε κατι που δεν ξερω αν εχω καταλλαβει... η δυαδα πρεπει να ειναι αποκλειστικα κατι φρεσκο και κατι αμυλουχο; ή μπορει να παιξει και η πρωτεινη σαν δυαδα με ενα πο αυτα;;; πχ ενα γιαουρτι με φρουτο ή γιαουρτι με φρυγανια...
05-04-2013, 12:50 #4730
Πινκ μου ένα πράγμα θα σου πω μόνο, όταν πήγα σε ενδοκρινολόγο για να γράψω τις εξετάσεις με έδιωξε εννοείται χωρίς να μου τις γράψει. Καλή η συγκεκριμένη ήταν και μακάκω αλλά θέλω να πω ότι οι γιατροί έχουν τους διατροφολόγους στο μυαλό τους ως αδυνατιστές και όχι ως επιστήμονες διατροφής και υγείας.
Κάποια στιγμή είχα αρχίσει και εγώ να αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα λεφτά που είχα δώσει για εξετάσεις συμπληρώματα κτλ αξίζουν τον κόπο, ωστόσο στην πορεία είδα ότι όχι απλά βοηθούν, αλλά ήταν το τελευταίο κομμάτι στο παζλ που αν δεν το συμπλήρωνα δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι σήμερα δε πα να χτυπούσα τον κ@λο μου κάτω...
Πλέον είμαι σίγουρη ότι είναι η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσα να είχα κάνει για τον εαυτό μου.
Κατανοώ απόλυτα τις αμφιβολίες των γιατρών και της μαμάς σου, αλλά αν τολμήσεις να το υποστηρίξεις θα δεις ότι θα σε βοηθήσει πολύ. Πριν το κάνεις, αν θέλεις για να σιγουρευτείς, κάνε ένα ραντεβού όπως σου είπα με τη μαμά σου και τη διατροφολόγο σου. Μιλήστε εκτενώς για το θέμα και ζητήστε να σας εξηγήσει τι έχει σκοπό να κάνει με τις εξετάσεις που ζήτησε για να ξέρετε και εσείς που οδεύτετε.
Η επιστήμη της διατροφολογίας έχει πάει σε ένα άλλο επίπεδο πλέον, είναι πολύ καινούριο όλο αυτό, στο έχω ξαναπέι, και πολλές φορές βρίσκεις πολλούς να είναι διστακτικοί και σκεπτικοί ως προς νέες μεθόδους προσέγγισης.
Διάβασε και αυτό το άρθρο:
http://www.drtsoukalas.com/subject.php?id=111
Μπορεί να μιλάει για διαβήτη, αλλά δώσε προσοχή στο τι λέει για την ινσουλίνη και τη λεπτίνη. Δώστο και στην μαμά σου να το διαβάσει. Είναι πολύ νέα δεδομένα και δεν τα ξέρουν ούτε καν πολλοί γιατροί. Και είναι λογικό όταν ένας διατροφολόγος μπαίνει στα λιμέρια τους να τσινίζουν...
05-04-2013, 13:05 #4731
Τελικά κορίτσια μου σήμερα αδιαθέτησα μετά από 6 μήνες σχεδόν αποχής από το άθλημα, λόγω της επέμβασης και της ορμονικής θεραπείας που έκανα μετά.
Το σύστημα έκανε επανεκκίνηση επιτέλους! Ήρθε την πλεον κατάλληλη στιγμη που είχα αρχίσει να την αποζητώ και να πιάνω τον εαυτό μου να θέλω να μου επιστρέψει
Τελικά η χθεσινή ανησυχία και υπερένταση + αϋπνίες ήταν από αυτό προφανώς.
Το περίεργο είναι ότι μου ήρθε και δεν πονάω καθόλου!!! Αχ κάνε Άγιε μου να έχει γίνει το θαύμα και η επέμβαση που έκανα να με βοηθήσει να μην πονάω πια!
Έχω τραβήξει κορίτσια μου πολλούς πόνους με την ριμάδα την ενδομητρίωση! Και τώρα αδιαθέτησα μετά από τόσο καιρό και δεν έχω πάρει χαμπάρι! Ούτε καν πρήξιμο δεν νιώθω, τι περίεργο...
Φλωράκι μου γλυκό περιμένω την κουταλιά μου με το ωμό καλό ελαιόλαδο!!! :lol:
Όσο για την μαυροδάφνη, βάλε ένα ποτηράκι μικρό, φτιάξε και ένα όμορφο πιάτο με τα στικς σου και τα σχετικά σου και πάρτα στο σαλόνι να τα απολαύσεις. Μακριά από την κουζίνα σε στυλ μεζέ. Προσπάθησε όσο τρως και πίνεις να έχεις συνείδηση του γεύματος και των γεύσεων και να σκέφτεσαι πόσο απολαμβάνεις τη γεύση. Είμαι σίγουρη ότι αν το κάνεις έτσι θα σταματήσεις στο ένα ποτηράκικαι θα νιώθεις πολύ όμορφα!
Συμφωνώ ότι σε ότι έχει να κάνει με ζάχαρη, τηγανιτά και σφολιατοειδή καλό είναι να τα αποφεύγουμε όσο μπορούμε. Πραγματικά δεν μας προσφέρουν τίποτα εκτός από χαρά στον ουρανίσκο μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα δαιμονοποιήσουμε κιόλας, αλλά ότι θα τα τρώμε μόνο όταν θέλουμε να ικανοποιήσουμε την γεύση μας συνειδητά και προσπαθώντας να τα απολαύσουμε ώστε να μπορούμε να τα φάμε και στην σωστή ποσότητα. Εγώ είδα ότι σε μένα λειτουργεί σε αυτά καλύτερα η αποχή, γιατί έτσι μπόρεσα να απεξαρτηθώ, αλλά δεν θα τα βάλω Χ για την υπόλοιπη ζωή μου. Απλά όταν θα τα ξαναβάλω μέσα στη διατροφή μου θα είναι περιστασιακή η κατανάλωση τους.
05-04-2013, 13:11 #4732
Θα ξεκινήσω να γράφω και το ημερολόγιο ξανά:
Χθες
- Πρωί: 1 φρυγ. + 1 φ. Μιλνερ + 1/2 μπανάνα
- Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών
- Μεσημέρι: 1 τοστ με τυρί + 1/2 μπανάνα (δεν πεινούσα καθόλου)
- Απόγευμα: 1 φλ. φράουλες με λίγη ζάχαρη + 1 digestive
- Βράδυ: 1 πιάτο χορτόσουπα (μπρόκολο, καρότο, κολοκύθι, κρεμμύδι) + 2 φ. ψωμί με 2 τριγ. τυράκια light (είχα φτιάξει χοιρινα φιλετάκια αλλά δεν μου έκανε καθόλου κέφι να τα φάω)
Σήμερα:
- Πρωί: 1 φρυγ. + 1 φ. Μιλνερ + 1/2 μπανάνα
- Ενδιάμεσα: 2 digestive με μέλι και κανέλλα + 1/2 μπανάνα
- Μεσημέρι: 1 πιάτο χορτόσουπα + 1 αυγό βραστό + 1 παξιμάδι + 3 ελιές
- Απόγευμα: 1 γιαούρτι 2% με λίγο γλυκό του κουταλιού κολοκύθα σπιτικό (είναι αδύνατον να το φάω σκέτο)
- Βράδυ: το ίδιο με το μεσημέρι.
05-04-2013, 13:13 #4733
Originally posted by Eli
Τελικά κορίτσια μου σήμερα αδιαθέτησα μετά από 6 μήνες σχεδόν αποχής από το άθλημα, λόγω της επέμβασης και της ορμονικής θεραπείας που έκανα μετά.
Το σύστημα έκανε επανεκκίνηση επιτέλους! Ήρθε την πλεον κατάλληλη στιγμη που είχα αρχίσει να την αποζητώ και να πιάνω τον εαυτό μου να θέλω να μου επιστρέψει
Τελικά η χθεσινή ανησυχία και υπερένταση + αϋπνίες ήταν από αυτό προφανώς.
Το περίεργο είναι ότι μου ήρθε και δεν πονάω καθόλου!!! Αχ κάνε Άγιε μου να έχει γίνει το θαύμα και η επέμβαση που έκανα να με βοηθήσει να μην πονάω πια!
Έχω τραβήξει κορίτσια μου πολλούς πόνους με την ριμάδα την ενδομητρίωση! Και τώρα αδιαθέτησα μετά από τόσο καιρό και δεν έχω πάρει χαμπάρι! Ούτε καν πρήξιμο δεν νιώθω, τι περίεργο...
05-04-2013, 13:19 #4734
αλεξαν και μπλακ ωραία που ξανάρθατε να εχουμε μεγαλη παρεα. Μπλακ συγχαρητηρια για την απωλεια και εις κατωτερα!! Αλεξαν καλη αρχη με το ημερολογιο!
Αχ Έλη τι καλα που αδιαθετησες ξανα και μαλιστα χωρις πονους. Λογω πολυκυστικων μπορω να καταλαβω σε μεγαλο βαθμο αυτα που λες. Εχω περασει και εγω πολλους πονους και μεγαλα διαστηματα χωρις να μου ερχεται. Με τ αντισυλληπτικα καπως ρυθμιστηκαν αυτα αν και δε μπορω να πω οτι νιωθω κ φυσιολογικα οταν εχω, απλα τουλαχιστον μου ερχεται σταθερα πλεον. Σ ευχαριστω για το αρθρο και θα το δειξω και στη μαμα μου.
05-04-2013, 13:24 #4735
ευχαριστω πολυ Ελλη μου ποσο δικιο έχεις!
Πινκ μου καταλαβαινω απλυτα πως αισθανεσαι.Τα κανεις ολα κατα γραμμα κ σου την δινει να μην το βλεπεις κ στην ζυγαρια. Να σου πω μια κουβεντα που μου ειπε ο Ζ προχτες οταν του ειπα να δει την λιπομετρηση? Εμενα δεν με νοιαζει αυτο στατιστικα είναι, μου αρεσει που βλεπω αυτο κ πεφτει κ μαλιστα πεφτει πολυ( εννοουσε τους ποντους) κ που ειδα το ημερολογιο πως εχεις παει περιφημα.Απο αυτο θα καταλαβεις αν πας καλα ή οχι.
αλλα για μας κακα τα ψεματα αν δεν δουμε την ζυγαρια να πεφτει δεν μας αλλαζει το μυαλο΄.Ειναι μια επιβεβαιωση πως να το κανουμε!
Εγω θα προτεινα να δεις πως θα παει κ αυτο το 15ημερο κ μετα να πραξεις αναλογα.Αν δεις πως κ παλι με την αλλαγμενη διατροφη, δεν εχεις χασει τοτε ναι να πας για εξετασεις.Αλλα αν εχεις αποτελεσμα δες πλαι επιστρεφοντας στα κανονικα διαιτολογια πως θα κυλισει κ αν δεις μετα πως παλι ξανακολλας το ξανασκεφτεσαι. Αλλα κ παλι οπως αισθανεσαι εσυ καλυτερα.
Εμενα οταν πηρα βαρος πηγα στην διαιτολογο που με παρακολουθουσε κ με πανικοβαλε οτι κατι εχω κ μου εδωσε μια σελιδα εξετασεις.Δεν μπορεσα να τις κανω γιατι ειχα κατι τρεξιματα κλπ αλλα κανοντας διατροφη ειδα πως εχανα βαρος. Αυτη επεμενε να τις κανω.Ρωτησα κ για κοστος δυσβασταχτο!!!!Εγω απο μονη μου ειπα πως πηρα κιλα γιατι ετρωγα αστατα στην κυριολεξια στο ποδι κ πολυ γρηγορα κ ετσι συνεχως πεινουσα κ συνεχως ετρωγα κ μπηκαν τα κιλα .
Ε μετα ηρθε κ το ραντεβου πριν το 3ημερο των αποκρεων που την ρωτησα να μου πει πως να κινηθω μιας κ θα εφευγα 4ημερο κ μου λεει σου γραφω κ της εξηγησα πως θα ειμαι εκτος σπιτιου κ να μου πει τι να προσεξω κλπ κ μου ειπε ε καλα κανε ενα φρι κ μετα μου λεει κανε οτι θες... εκει καπου ξενερωσα μαζι της γιατι κ την προηγουμενη φορα που ειχα παει ενω μου αρεσε πολυ η λογικη των τριαδων δεν με καθοδηγουσε.Ολο ηταν στον κοσμο της μου εδινε ενα χαρτι κ αυτο ειχε πανω χιλια λαθη απο πραγματα που ειχε ξεχασει να σβησει απο το προτυπο κ ψαχνομουν΄.η σε ερωτησεις που τις εκανα δεν με καλυπτε κ ετσι δεν ξαναπηγα .... ασχετο με τα δικα σου αλλα στο λεω για να μην αγχωνεσαι με το παραμικρο που λενε.δωσε λιγο ακομα χρονο στον εαυτο σου κ βλεποντας κ κανοντας. Επισης εγω την πρωτη φορα που παλι ειχα παει σε αυτη ειχα χασει τ ακιλα που ηθελα κ ελεγα να χασω ακομα δυο.
Ελα ομως που ενα μηνα κ λιγο παραπανω πηγαινα κ δεν εχανα ουτε γραμμαριο.Μαλιστα στο τελος ειδαμε πως ειχα παρει κ 600 γρμ.Τοτε αυτη που εκοψε ολα τα ψωμια,παξιμαδια ,φρυγανιες κ μου ειπε για δυο βδομαδες να μην τρωω καθολου γλουτενη γιατι μαλλον εχω δθσανεξια κ αυτο μπλοκαρει την απωλεια μου.Επειης μου απαγορεψε ολα τα αγελαδινα κ επιτρεποταν μονο τα κατσικισια. Πραγματι μετα απο 15 μερες η ζυγαρια ξεκολησα κ εχασα 1 κιλο.Μετα με συνεχισε ετσι για αλλες 15 μερες κ εχασα κ το αλλο κ ετσι εφτασα στον "στοχο" που ειχα.
Μετα αρχισα δειλα δειλα να τρωω παλι τα ψωμοειδη τα κανονικα ολικης βεβαια κ τα εβαλα παλι τα 2 κιλα......
Περασε ο καιρος κ σκεφτομουν μονη μου πως γιατι κλπ κλπ ... Τι ειχε γινει, εγω τον μηνα που δεν εχανα εκανα το ελευθερο μου γευμα το Σαββατο η την Κυριακη αλλα φουλ παρατεταμενο.Ετρωγα του σκασμου σε αυτο το γευμα κ μαλιστα συμπληρωνα κ με ενα τεραστιο γλυκο.Περα απο αυτο πολλες φορες αν το γευμα ηταν το μεσημερι συνεχιζα κ ετρωγα βλακειες ολη την μερα.Ε με ολο αυτο το πανηγυρι φουσκωνα με μια μερα κ παλυεα τις υπολοιπες 6 κ ερχομουν στα ισια μου.. Αυτη σαν διατροφολογος θεωρω πως για να βγαλει σωστα συμπερασματα πριν μου κοψει την γλουτενη ,μθα επρεπε να μου πει να ακολουθησω κατα γραμμα το προγραμμα γι α15 μερες χωρις την παραμικρη αλλαγη ,χωρις ελευθερο ουτως ωστες να μπορεσει να αξιλογησει σωστα κ μετα αν κ παλι δεν εχανα να εκανε τις απαραιτητες ενεργειες.
Δεν θελω να πω οτι κ εσυ κανεις το ιδιο.βασικα σε παρακολουθω που γραφεις κ εισαι πολυ καλη στις αναφορες σου. Ισως ν πρπ ν ασου κανει μικροαλλαγες για να παρεις μπρος κ οχι κατευθειαν εξετασεις.Οχι οτι θα παθεις τιποτα με τις εξετασεις ισα ισ ακαλο κανουν να ξεορυμε που παταμε αλλα ειναι το οικονομικο κ το ψυχολογικο στην μεση.
05-04-2013, 13:26 #4736
Καλώς την Αλεξάνδρα μας!!!!
:love::love:
Αλεξάνδρα μου αν μπορέσεις να ισορροπήσεις λίγο τη διατροφή σου να δεις που όλα θα τα βλέπεις πιο θετικά. Καλή αρχή και πάλι και εύχομαι να νιώσεις σύντομα καλύτερα και με πιο ανεβασμένη διαθεση. Εμείς ξέρεις... εδώ σταθερή αξία!
Πάντως αν σε πιέζει ή δεν προλαβαίνεις να τα γράφεις να μην το κάνεις. Η καταγραφή γίνεται για να βοηθά εσένα, αν δεν σε βοηθά να μας τα γράφεις δεν μας πειράζει. Αρκεί να μπορείς να έχεις το μπούσουλα σου
Οι δύο μέρες σου πάντως είναι πολύ καλές. Βλέπω δεν ξεχνάμε... το έχουμε!
05-04-2013, 13:36 #4737
Αλεξαν καλως ηρθες καλως σε βρηκα! κ εγω χτες ειδα ειδησεις μετα απο καιροοοοο κ με επιασει καταθλιψη... Οσο για το πρωινο το ξερεις πως ειναι πολυ σημαντικο μαλλον ειναι το πιο σημαντικο γευμα της μερας κ θα ελεγα να προσπαθησεις να τρως κατι που σου αρεσει περισσοτερο ωστε να μην δυσκολευεσαι.Μην το ρως αμεσως μολις ξυπνας αν σε χαλαει ασε λιγη ωρα. Ολο κ κατι θα βρεις να φας.Ενα ωραιο κεικ ολικης με φρουτακι?σκεψου τι θα μπορουσες να ανεχτεις καλυτερα το πρωι κ πες μας αν θες να σου δωσουμε ιδεες.
Κοριτσια αυτα που εγραψα πριν τα εγραψα περισσοτερο για να πω πως πρεπει να προσεχουμε πολυ τον διατροφολογο που απευθυνοματσε.Χρις να λεω οτιδεν ειναι καλη αυτη που πας Πινκ.Ισα ισα κατεθεσα την δικη μου εμπειρια για να σας πω πως τα λαθη ηταν δικα μου απλα αυτη δεν με καθοδηγησε κατα την γνωμη μου σωστα.
Ελλη μου μπραβο που αδιαθετησες! τωρα θα αλλαξει κ η διαθεση σου!!
05-04-2013, 13:39 #4738
Αλεξαν καλως ηρθες καλως σε βρηκα! κ εγω χτες ειδα ειδησεις μετα απο καιροοοοο κ με επιασει καταθλιψη... Οσο για το πρωινο το ξερεις πως ειναι πολυ σημαντικο μαλλον ειναι το πιο σημαντικο γευμα της μερας κ θα ελεγα να προσπαθησεις να τρως κατι που σου αρεσει περισσοτερο ωστε να μην δυσκολευεσαι.Μην το ρως αμεσως μολις ξυπνας αν σε χαλαει ασε λιγη ωρα. Ολο κ κατι θα βρεις να φας.Ενα ωραιο κεικ ολικης με φρουτακι?σκεψου τι θα μπορουσες να ανεχτεις καλυτερα το πρωι κ πες μας αν θες να σου δωσουμε ιδεες.
Κοριτσια αυτα που εγραψα πριν τα εγραψα περισσοτερο για να πω πως πρεπει να προσεχουμε πολυ τον διατροφολογο που απευθυνοματσε.Χρις να λεω οτιδεν ειναι καλη αυτη που πας Πινκ.Ισα ισα κατεθεσα την δικη μου εμπειρια για να σας πω πως τα λαθη ηταν δικα μου απλα αυτη δεν με καθοδηγησε κατα την γνωμη μου σωστα.
Ελλη μου μπραβο που αδιαθετησες! τωρα θα αλλαξει κ η διαθεση σου!!
05-04-2013, 13:42 #4739
Σε ευχαριστώ Μπλακ
, εύχομαι τώρα που οι ορμόνες μου θα επανέλθουν σε νορμαλ επίπεδα να νιώθω καλύτερα και να με βοηθήσει και στην απώλεια βάρους μου.
Μπράβο και στη δική σου προσπάθεια κούκλα μου! Οι πόντοι που έχασες πολλοί και φάνηκαν και στη ζυγαριά! Φαντάζομαι ότι πήρες δύναμη, συνέχισε να σε φροντίζεις. Είδες τι χαζούλα που είσαι που νόμιζες ότι με μία ταβέρνα και ένα γλυκό θα χαλάσεις τη διατροφή σου; Μάθημα για την επόμενη φορά να το κανεις χωρίς τύψεις ώστε να αποφύγεις και το βραδινό υπερφαγικό :saint:
05-04-2013, 13:51 #4740
Μπλακ μου ευχαριστώ για τον χρονο σου. Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα να δω πως θα πάει αυτές τις 2 βδομάδες και μετά να βάλω μπρος για τις εξετάσεις. Εσύ αναφέρεις ότι είχες ελεύθερο γεύμα και γι αυτό θεώρησες ότι έπρεπε πρώτα να κάνεις τυπικά ένα πρόγραμμα και μετά να βγάλει συμπεράσματα για το αν χάνεις ή οχι, συμφωνώ απόλυτα σ αυτό που λές και μια απαθής διαιτολόγος που δε σου εμπνέει εμπιστοσύνη είναι ό,τι χειρότερο. Εμένα με παρακολουθεί για 8 εβδομάδες που έκανα μια πολύ ολοκληρωμένη προσπάθεια από άποψη διατροφής και εδώ και λίγο καιρό και γυμναστικής και πιστεύω ότι πιο πολύ πρότεινε αυτές τις εξετάσεις για μένα γιατί μ έβλεπε στεναχωρημένη που δε χάνω. Έχω ξαναπάει σε διαιτολόγους στο παρελθόν και η συγκεκριμένη με κάνει να νιώθω πιο "ασφαλής" απ όλες. Το συζητήσαμε τώρα ξανά με τη μαμά σήμερα και μου είπε τον άλλο μήνα αν θέλω να τις κάνω για να καθησυχαστώ εγώ πιο πολύ.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή