Results 4,771 to 4,785 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
07-04-2013, 15:44 #4771
Χαχα άστα κάπως έτσι στα μουλωχτά αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση. :lol:
Είναι πολύ δύσκολο γιατί δε μπορείς να τους αναγκάσεις να τραφούν διαφορετικά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ας πούμε αυτή τη στιγμή ζώ ένα δράμα. Ο μπαμπάς μου έφερε από τ αγαπημένο μου ζαχαροπλαστείο τσουρέκι και τούρτα σοκολάτα γάλακτος. Αυτή η τούρτα δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια είναι ΚΟΛΑΣΗ..!! Και ρε κορίτσια την ακούω να μου φωνάζει από το ψυγείο, πόσο να κρατηθώ η έρμη, είναι η μεγάλη μου αδυναμία ακόμα και τώρα φαγωμένη που είμαι την λιγουρεύομαι.
- 07-04-2013, 16:01 #4772
Pink μου κουράγιο!!! :grind:
Σκέψου ότι κάνεις το πείραμα της εβδομάδας για να δεις αν λειτουργεί η διατροφή αυτή. Αν φας γλυκό θα πας λίγο πίσω την προσπάθεια σου. Αν όμως σκάσεις και δεν αντέχεις, φρόντισε να έχεις φάει το μεσημεριανό σου και μετά να φας ένα κομμάτι. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας! Να υποθέσω Τερκενλής είναι το τσουρέκι... :crazy:
Εγώ από χθες ζω στο σπίτι των ντόνατ και των Mars! :lol:
Φιλοξενούσαμε έναν φίλο μας και κάθε φορά που έρχεται γίνεται το σπίτι μας ζαχαροπλαστείο! Να μην πω για τον γύρο χοιρινό τηγανιά που τους έκανα χθες και για τις τηγανιτές πατάτες που δεν άγγιξα... Να σου πω όμως ένα μυστικό; Δεν χρειάζεται να τα στερηθούμε αυτά για πάντα. Με αυτή τη διατροφή όταν φτάσουμε στο βάρος που θέλουμε, θα μπορούμε να τα βάλουμε και στην διατροφή μας χωρίς να φοβόμαστε, απλά πλέον ξέρουμε πώς και πότε να τα φάμε. Εγώ να πω την αλήθεια χθες δεν πιέστηκα ούτε στο ελάχιστο. Έχω αλλού το μυαλό μου αυτή τη στιγμή, τα γλυκά και οι μεζέδες οι τηγανιτοί, μπορούν να περιμένουν λίγο χιχιχι
07-04-2013, 16:21 #4773
Όχι Τερκενλή Έλη μου. Εστία λέγεται το ζαχαροπλαστείο. Μπροστά στην Εστία ο Τερκενλής δε πιάνει μία!! Αποφεύγω να μπω μέσα γιατί δε θα βγω ποτέ μόνο μ αυτό που θέλω να πάρω. Είναι σαν Παράδεισος εκεί μέσα!! Σκέφτομαι να φάω ένα το πολύ δύο κουταλάκια του γλυκού μετά την απογευματινή δυάδα, ε δε νομίζω να με πάνε τόσο πίσω, ελπίζω δηλ. Αλλά βλέποντας και κάνοντας. Μέχρι στιγμής πάντως αυτούς τους 2 μήνες που κάνω διατροφή έχω δείξει τρομερή αυτοσυγκράτηση για τα δεδομένα μου. Έχω φάει 3 φορές γλυκό ενώ παλιότερα ήταν η καθημερινότητα μου αυτή. Ναι όντως μ αυτή την διατροφή μπορείς να τα εντάξεις όλα και είναι πολύ ευχάριστο αυτό.
Χαίρομαι Έλη που δε σ αγγίζουν πλέον αυτές οι λιχουδιές. Εδώ και εγώ που την κάνω τόσο λίγο έχω φτάσει σε σημείο να απορώ με τον εαυτό μου. Ας πούμε το μεσημέρι εκτός από τα γλυκά είχαμε και φαγητό απ έξω γιατί δούλευε η μαμά μου και βαριόμουν και εγώ να μαγειρέψω. Έφερε ο μπαμπάς κοτόπουλο σουβλας και ψητό πατάτες τηγανητές, πίτες, αλοιφές, κανονικό τσιμπούσι δηλ. Παλιότερα θα τρωγα απ όλα και εννοείται χωρίς σαλάτα. Σήμερα ξεχώρισα την ποσότητα από ψητό στήθος κοτόπουλο που ήθελα, έκοψα του ντοματούλα μου και το μισό παξιμάδι και έφαγα με όλους μαζί στο τραπέζι χωρίς να με πειράζει που δεν έτρωγα από τ' άλλα, χωρίς καθόλου εκνευρισμό που τα "στερούμαι". Για μένα αυτό το συναίσθημα είναι η μεγαλύτερη νίκη, γιατί πάντα όταν έκανα δίαιτα ένιωθα πολύ εκνευρισμό που οι άλλοι έτρωγαν και εγώ δε μπορούσα. Πολυλόγησα πάλι, αλλά είναι ωραίο να ανταλάσσουμε τέτοιες εμπειρίες
07-04-2013, 16:23 #4774
Και βλέπω κατέβηκε κ άλλο το τικεράκι. Έχεις πάρει για τα καλά την κατηφόρα μου, Χαίρομαι πολύ Έλη μου ειλικρινά. Γιατί όποτε το βλέπω σε σκέφτομαι ένα βήμα πιο κοντά για να εκπληρώσεις το όνειρό σου να γίνεις μανούλα.
07-04-2013, 16:29 #4775
Αχ κορίτσια αυτό το "βοήθεια στο σπίτι μου μεταμορφώθηκε σε ζαχαροπλαστείο" το πέρασα πρόσφατα.
Και σκέφτηκα το εξής : Εντάξει αν είναι κάτι ξεχωριστό που δεν θα το ξαναβρώ ok να υποκύψω.
Αλλά βρε Pinkaki σκέψου, εντάξει είναι η αγαπημένη σου ,αλλά θα χαθεί; Ξέρεις το ζαχαροπλαστείο, βρίσκεται κοντά σου και μπορείς να τη βρείς ΟΠΟΤΕ θέλεις, θα είναι εκεί και θα σε περιμένει. Αξίζει λοιπόν να χαλάσεις την προσπάθεια σου;
Ακολούθησε τον δρόμο της Ελλης, να της έφερναν σοκολάτα απο ταξίδι στην Ελβετία ναι να υποκύψει αλλά τώρα για μια κοινή mars; Την βρίσκει όποτε θελήσει στο περίπτερο και θα την φάει όταν γουστάρει και τη λιγουρευτεί, όχι όταν της τη φέρνουν μες στη μούρη!
Δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου αλλά εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα τελευταία και έχω βελτιωθεί. Εδώ που τα λέμε και να φας ένα κομματάκι εννοείται ότι δεν έγινε και η συντέλεια αλλά αν ήμουν εσύ θα προτιμούσα να το κάνω συνειδητά όταν θέλω εγώ, μου τη σπάει όταν τρώω κάτι επειδή το είδα και το ζήλεψα.
(Μεταξύ μας αν μου έφερναν ΤΗΝ αγαπημένη μου θα την είχα χλαπακιάσει αλλά εσύ κάνεις πολύ πιο συνειδητή και αξιόλογη προσπάθεια γιαυτό στα λέω αυτά)
07-04-2013, 16:47 #4776
Αχ Ασημένια μου καταλαβαίνω απόλυτα αυτά που λες. Από την αρχή της προσπάθειάς μου είναι η πρώτη φορά που τριγυρνάει τόσο έντονα στο μυαλό μου να υποκύψω σε κάτι. Πρώτη φορά με επηρρεάζει τόσο η ύπαρξη ενός γλυκού στο σπίτι :P Τη συγκεκριμένη τούρτα πάντα τη λιγουρεύομαι δεν είναι ότι την είδα και μου μπήκε τώρα στο μυαλό να τη φάω, απλά δεν την αγοράζουμε και τόσο συχνά γιατί εξαφανίζεται σε λίγες ώρες πάντα. Καλά όχι ότι φτουρούσε και ποτέ κάνα γλυκό στο σπίτι μας :lol: Μπαίνουν και κάτι ηλίθιες σκέψεις στο μυαλό μου του στυλ "αφού δε χάνω κιλά γιατί να μην την απολάυσω" αλλά τις διώχνω προς το παρόν. Ασημένια απ'οσο έχω καταλάβει έχουμε τα ίδια γούστα, ε αν δοκιμάσεις αυτή τη τουρτα θα σκεφτείς τόσο καιρό δεν έτρωγα γλυκά αυτή είναι η γεύση του παραδείσου(σοκολάτα γάλακτος απλά, δεν περιγράφω άλλο :P ) χαχαχα
07-04-2013, 16:58 #4777
Originally posted by pink_90
Και βλέπω κατέβηκε κ άλλο το τικεράκι. Έχεις πάρει για τα καλά την κατηφόρα μου, Χαίρομαι πολύ Έλη μου ειλικρινά. Γιατί όποτε το βλέπω σε σκέφτομαι ένα βήμα πιο κοντά για να εκπληρώσεις το όνειρό σου να γίνεις μανούλα.
07-04-2013, 17:04 #4778
Αχ Ασημένια μου καταλαβαίνω απόλυτα αυτά που λες. Από την αρχή της προσπάθειάς μου είναι η πρώτη φορά που τριγυρνάει τόσο έντονα στο μυαλό μου να υποκύψω σε κάτι. Πρώτη φορά με επηρρεάζει τόσο η ύπαρξη ενός γλυκού στο σπίτι :P Τη συγκεκριμένη τούρτα πάντα τη λιγουρεύομαι δεν είναι ότι την είδα και μου μπήκε τώρα στο μυαλό να τη φάω, απλά δεν την αγοράζουμε και τόσο συχνά γιατί εξαφανίζεται σε λίγες ώρες πάντα. Καλά όχι ότι φτουρούσε και ποτέ κάνα γλυκό στο σπίτι μας :lol: Μπαίνουν και κάτι ηλίθιες σκέψεις στο μυαλό μου του στυλ "αφού δε χάνω κιλά γιατί να μην την απολάυσω" αλλά τις διώχνω προς το παρόν. Ασημένια απ'οσο έχω καταλάβει έχουμε τα ίδια γούστα, ε αν δοκιμάσεις αυτή τη τουρτα θα σκεφτείς τόσο καιρό δεν έτρωγα γλυκά αυτή είναι η γεύση του παραδείσου(σοκολάτα γάλακτος απλά, δεν περιγράφω άλλο :P ) χαχαχα
07-04-2013, 17:08 #4779
Ναι, για το καλό και των 2 μας μην περιγράφεις άλλο:crazy:
Καλά ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, μου αρκεί που ακούω σοκολάτα γάλακτος! :lol: Αχ Παναγία μου!
Την απόφαση θα την πάρεις εσύ αλλά αν υποκύψεις κοίτα να την απολαύσεις στο έπακρο και χωρίς τύψεις!
Πολύ καλό πάντως που εξαφανίζονται γρήγορα τα γλυκά στο σπίτι σου, καλά όχι για την υγεία σίγουρα χιχι.
Αλλά για σκέψου να έχεις τον πειρασμό 1 εβδομάδα; Ξέρεις ότι το μαρτύριο θα τελειώσει σύντομα τουλάχιστον!
(Και όλη την ώρα που σου γράφω εννοείται ότι την φαντασιώνομαι!Κακούργα!:flami ng: )
:lol:
07-04-2013, 17:10 #4780
Ευχαριστώ Αλεξάν. Γλυκό του κουταλιού;; Τι είναι αυτό;; χαχαχ :spin: δεν μου αρέσουν αυτά, το γλυκο αν δεν έχει σοκολάτα δεν είναι γλυκό για μενα :P Όχι πιστεύω ότι άν φάω τελικά θα φάω 1-2 κ.γλ δε πιστεύω να παρασυρθώ. Έτσι λέω στον εαυτό μου!! :P
07-04-2013, 17:13 #4781
Χαχαχα Ασημένια δεν υπάρχεις!!! Δε χωράνε τύψεις σ' αυτή την απόλαυση :P
07-04-2013, 19:26 #4782
Originally posted by alexan972
Ευχαριστώ κοριτσάκια μου :love:
Πινκάκι μου η σκέψη σου είναι πολύ γλυκιά με συγκινείς :starhit:, η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι ότι κάνω όλη αυτή την προσπάθεια να ξεφουσκώσω και μετά πάλι θα ξαναφουσκώσω! :lol:
Βασικά ξύπνησα προχθες και είχα το φανταστικό 87.9 και μετά αδιαθέτησα και ανέβηκε μισό κιλάκι αλλά είπα να το βάλω για να φτιάξω διάθεση όταν το βλέπω χιχιχι.
Πινκ μου εγώ θα έκανα το εξής με την τούρτα. Θα έκανα μία βδομάδα τη διατροφή χωρίς να παρεκκλίνω μόνο και μόνο για να δω τι θα πει η ζυγαριά και η μεζούρα και μετά θα απολάμβανα ένα κομματάκι μετά από φαγητό ή σνακ. Κράτα ένα πιατάκι σε σελοφάν χωριστό ρεζερβέ στο ψυγείο, βάλε και το όνομα σου επάνω να μην το αγγίξει κανείς :lol: και φάτη όταν εσύ το νιώσεις. Και όταν θα την φας να τρως κάθε κουταλάκι αργά και να σκέφτεσαι τι νόστιμη που είναι και πόσο το απολαμβάνεις. Είναι τέλεια άσκηση απόλαυσης και σε κάνει να νιώθεις πολύ πλήρης
07-04-2013, 19:39 #4783
Όσο για τα "Εστία" εννοείται πως τα ξέρω!
Είναι δυνατόν να μου έχουν ξεφύγει εμένα; χιχιχι και τι αν είναι στον Βορρά κυκλοφορώ και εκεί κατά καιρούς και τα καλά στέκια τα μαθαίνω
Δεν έχω φάει προσωπικά κάτι, γιατί τα αποφεύγω σα το διάολο το λιβάνι αλλά η φίλη μου που μένει κοντά σε ένα μου έχει περιγράψει πολλές φορές τις λιχουδιές τους, ειδικά κάτι κρουασανάκια με πραλίνα που κάνουν... δεν περιγράφω άλλο :lol:
Δεν μπορώ να πω ότι μένω ασυγκίνητη μπροστά στους πειρασμούς, απλά είναι ότι πλέον ξέρω μέσα μου ότι δεν χρειάζεται να τα στερηθώ και είμαι ήρεμη. Και ναι αν ζηλέψω κάτι πάααρα πολύ θα αποφασίσω να το απολαύσω, απλά πρόσφατα έχω φάει μία μικρή πώρωση και κρατάω χαρακτήρα. Βλέπω π.χ. το γλυκό μου κλείνει το μάτι, του χαμογελάω και σκέφτομαι θα σε απολαύσω άλλη στιγμή, έχουμε καιρό να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας, αλλά τώρα το σώμα μου χρειάζεται άλλα πράγματα για να είναι καλά...
Ας γράψω και τα χθεσινά μου
Πρωινό 10.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 φέτα ψωμί πολύσπορο με μέλι, ταχίνι, φετούλες μπανάνα
Πρόγευμα 14.00: 1κ.σ. ξηροί καρπό και λίγες σταφίδες
Γεύμα 16.00: 1 1/2 χοιρινό καλαμάκι, 2-3 πιρουνιές σπιτικός γύρος, 1/2 πίτα ολικής άλεσης, αγγουροντομάτα με πιπεριές, ραπανάκια, μαϊντανο, κρεμμύδι και 1 δαχτυλάκι φέτα, 1 ποτήρι μπύρα
Απόγευμα 18.30: 1 φυσικό χυμό πορτοκάλι με γλουταμίνη (προ γυμναστηρίου και δεν προλάβαινα να αφήσω κενό 30' και να φάω καρπούς γιατί την γλουταμίνη την πίνω μακριά από γεύμα)
Βραδινό 22.00: 2 καλαμάκια χοιρινά, 1/2 πίτα ολικής, 1 φλιτζάνι σαλάτα από το μεσημέρι
12.00 Μία χουφτίτσα (2κ.σ. περίπου) ξηρούς καρπούς αλμυρούς, 1 ποτηράκι κόλα λάιτ
Ε είπαμε με τόσα που πέρασαν από το σπίτι μου χθες και τα ετοίμαζα με τα χεράκια μου, δεν μπορούσα να είμαι και Αγία! :lol: αλλά χαίρομαι γιατί επέλεξα απλά να φάω περισσότερη πρωτεϊνη από τι προβλέπεται και περιόρισα πολύ τον υδατάνθρακα για να μην έχω λιγούρες, και έπιασε μια χαρά!
Και έκανα και μία ώρα ζούμπα που και πάλι ευχαριστήκα πολύ. Πινκ μου, I am back!
07-04-2013, 22:09 #4784
Κορίτσια μέχρι στιγμής Πινκ-τούρτα 1-0 :P Ελπίζω να συνεχιστεί η αντίσταση. Αύριο κλείνω μια εβδομάδα σ αυτή τη διατροφή. Την Τρίτη που θα μετρήσω πόντους λέω να τολμήσω και να ζυγιστώ. Θα φανεί στη νεκροψία χαχαχ
Ελάκι μου δε πειράζει θα φουσκώσεις για καλό και επειδή είσαι τόσο συνειδητοποιημένη διατροφικά είμαι σίγουρη ότι εκείνη την περίοδο θα προσέχεις 3 φορές παραπάνω οπότε δε θα σου μείνουν περιτά κιλάκια. Πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος για τις γυναίκες. Ειδικά με τις γλυκές στρογγυλές κυλίτσες και τη λάμψη στα μάτια από την ευτυχία δε νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο. Όσο για τη ζούμπα χαίρομαι, και εγώ ανυπομονώ να ρθει το πρωί για να πάω να κουνηθώ!!
07-04-2013, 22:26 #4785
Έλα πινκάκι μου να κάνουμε παρέα η μία στην άλλη!
Και εγώ απόψε τρώγομαι να κάνω την βλακειούλα μου, αλλά δεν θέλω! Ήδη χθες έφαγα παραπάνω και σήμερα θέλω να το κρατήσω λίγο πιο cool. Απόψε έκανα μία κρέμα με βρώμη και μούσλι, σπόρους και αποξηραμένα φρούτα και λίγο μελάκι. Έτσι για να γλυκαθώ και να πάρω το μυαλό μου από το γλυκό. Έφτιαξα και ένα τσαγάκι και το σιγοπίνω και ξεχνιέμαι. Ήπια και μπόλικο νεράκι γιατί το είχα παραμελήσει σήμερα και συνεχίζω.
Δεν είναι και για μένα όλες οι μέρες εύκολες...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή