Results 4,801 to 4,815 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
08-04-2013, 12:10 #4801
Καλημέρα και από εμένα
Now μπράβο για το 62! :kiss: Να συνεχίσεις να μου προσέχεις και να τρως τα γευματάκια σου και όλα θα πάνε μια χαρά! Και σιγά σιγά θα απενοχοποιήσεις και εσύ τις ποσότητες και θα τις αυξήσεις, θα πειραματιστείς, όταν θα είσαι και πιο ήρεμη και θα δεις που ισορροπεί το σώμα σου και πόσο χρειάζεται να τρως. Μην ξεχνάς τον χρυσό κανόνα, όσο πιο ανεπεξέργαστες οι τροφές, τόσο πιο καλά και αργά μεταβολίζονται από τον οργανισμό μας, άρα μας κρατάν πιο χορτάτες (πετυχαίνουμε καλύτερη σταθεροποίηση της γλυκόζης και λιγότερη έκκριση ινσουλίνης) και έτσι μας αδυνατίζουν και πιο εύκολα ακόμη και αν το ενεργειακό τους φορτίο είναι μεγαλύτερο καμιά φορά.
Μπλακ μου εύγε και σε σένα που κρατάς χαρακτήρα αλλα κυρίως που νιώθεις καλά χωρίς να στερείσαι! Είναι υπέεεεεροχη αίσθηση πραγματικά :starhit:
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 10.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 φέτα ψωμί με μέλι-ταχίνι-φετούλες μπανάνα
Πρόγευμα 13.00: 1/3 μπανάνα, 5 αμύγδαλα, 1 φέτα τυρί γκούντα (πεινούσα πολύ και έκανα τριαδούλα)
Μεσημέρι 16.00: χόρτα βραστά, 2 αυγά βραστά, 1 μικρή ψητή πατάτα και λίγο κοτόπουλο στήθος
Απόγευμα 19.00: 1 ποτήρι φυσικό χυμό, 2 κ.σ. ξηροί καρποί
Βράδυ 22.00: 1 κρέμα με 2κ.σ. βρώμη+2κ.σ. μούσλι+2κ.σ. μείγμα σπόρων με φρούτα αποξ., 1κ.γ. μέλι
Είμαι υπερήφανη για τα χθεσινά μου, γιατί ήταν μία μέρα με αρκετή πείνααααα. Πεινούσα απο το πρωί συνεχώς και περίμενα πως και πως να φάω το επόμενο γεύμα μου. Μάλλον έχει να κάνει με την περίοδο και με το γεγονός ότι χθες ένιωθα κάπως καταβεβλημένη. Είχα και 4 συνεχόμενες μέρες με έντονη φυσική δραστηριότητα και όλα αυτά συνέβαλλαν στο να γυαλίσει το ματάκι μου χιχιχι. Ωστόσο κιουρία! Πινκ η κουβεντούλα μας χθες το βράδυ με βοήθησε πολύ
- 08-04-2013, 12:12 #4802
Ποστάρω και δύο εκδοχές με όσπρια
Πρώτη εκδοχή 2φλιτζάνια φακές με 1 παξιμαδάκι κρίθινο και 1/3 κονσέρβας τόνου σε νερό με λαδάκι και μαϊντανό, κρεμμυδάκι, ριγανούλα.
08-04-2013, 12:20 #4803
Δεύτερη εκδοχή
1 και κάτι φλιτζάνι φακές (που είχε περισσέψει... χιχιχι)
Σαλάτα με μαρούλι, ντοματίνια, μανιτάρια, ραπανάκι και σολωμό με 1κ.σ ελαιόλαδο και δυο παξιμαδάκια κρίθινα μπουκιές.
08-04-2013, 12:47 #4804
nowwhat μου ευχαριστώωω μακάρι απ'το στόμα σου... Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την απώλεια!! :bouncy:
Μπλάκ μου με αυτά τα γλυκά που απ'ότι φαίνεται όλες κάνουμε οφθαλμόλουτρο χιχι δοκιμάζουμε τον εαυτό μας, τα όρια μας! Δεν είναι τέλειο που τα ξεπερνάμε;;
Ελάκι μου μπράβο και σε σένα!! Και μένα με βοήθησε η κουβεντούλα μας!! Πρέπει να 'μαστε υπερήφανες!
Ωραία τα γεύματά σου αλλά τον μαιντανό δεν τον αντέχω ούτε μέσα στο φαϊ μαγειρεμένο, πόσο μάλλον ωμό, μπιαχ :P
Σήμερα έλειπε το παλικάρι που μας κάνει ζούμπα και ενώ υποτίθεται θα τον αντικαθιστούσε μια κοπέλα δεν ήρθε τελικά και αναγκαστικά έκανα βάρη αφου ξύπνησα και πήγα μη πάει τζάμπα. Αλλά έπεσα σε εκνευριστικό γυμναστή που με αντιμετώπισε λες και δεν είχα ξανακάνει γυμναστική στη ζωή μου. Του είπα αν παράλληλα με τη ζούμπα και το αερόμπικ θα βοηθούσε αν ξεκινούσα και βάρη γιατί θέλω να χάσω κιλά και μου λέει την φοβερή ατάκα για να χάσεις κιλά πρέπει πρώτα να κόψεις το φαγητό. Μπουνιά μου ρθε να του δώσω εε πια!! Εντάξει το σώμα μου δε μαρτυράει ότι έχω κάνει πολύ γυμναστική στη ζωή μου αλλά είναι γεγονός. Τεσπα την αλλη φορά θα πάω σε άλλον πιο συμπαθητικό απλά έτυχε να είναι εκείνος διαθέσιμος εκείνη την ώρα.
Κορίτσια μου δε ξέρω πως πάει η ζυγαριά έχω μια βδομάδα να ζυγιστώ αλλά η αλήθεια είναι πως φοβάμαι να ανέβω, φοβάμαι μήπως πάλι δεν έχω χάσει, φοβάμαι το μέγεθος της απογοήτευσής μου και το τι θα σηματοδοτήσει αυτό για μένα. Γιατί δεν σας το κρύβω ότι αν πάλι είμαι στα ίδια δε ξέρω κατα ποσο θα χω την δυναμη να συνεχίσω.
08-04-2013, 13:09 #4805
Πινκάκι μου γλυκό μην χάνεις το κουράγιο σου!
Ο γυμναστής είναι για ξύλο που φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και μάλιστα με τόσο άσχημη συμπεριφορά. Να πετύχαινε εμένα και να μου έλεγε καμιά τέτοια ατάκα θα τον έφτιαχνα με τα κρεμμυδάκια! Δεν χαρίζομαι πλέον σε τέτοιους αναιδέστατους αγνώμονες ανθρώπους που προσβάλουν και νομίζουν ότι έχουν και το δικαίωμα να το κάνουν! Αγκρρρρρρρρρ!:flaming:
Όσο για το ζύγισμα αν το φοβάσαι να μην το κάνεις ακόμη. Νιώθω όμως η προσπάθεια σου να κρέμεται από μία κλωστή και αυτό Πινκ μου δεν είναι καλό. Προσπάθησε λίγο να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο μετράς την προσπάθεια σου. Δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους το ζητούμενο, αυτό θα έρθει θέλει δεν θέλει, όταν το σώμα ισορροπήσει. Αυτή η διατροφή που κάνεις, πρώτα από όλα είναι καλή για την υγεία σου, θα σε βοηθήσει και στα ορμονικά σου θέματα και σου ξαναλέω ότι αν στην χειρότερη, που δεν το πιστεύω, δεν λειτουργήσει, τότε υπάρχουν και άλλα που έχετε να κάνετε με τη διατροφολόγο σου. Δεν είναι μόνο η διατροφή, αν βάλεις και τα συμπληρώματα στο παιχνίδι θα δεις ότι μπορείς να το πας και ένα βήμα παραπέρα. Εμπιστεύσου την εκπαίδευση της, εγώ έχω λάβει μέρος στην εκπαίδευση που έχει κάνει και ξέρω ότι έχει να σου δώσει και άλλες λύσεις.
Παράλληλα όμως μην ξεχνάς ότι βοηθάς το σώμα σου να αναπληρώσει θρέψη και ισορροπίες χαμένες. Κάνεις δουλειά και ας μην φαίνεται. Εξάλλου μπορεί να δυσκολεύεσαι αλλά κάτι έχεις χάσει, και το σημαντικότερο φαίνεται και στο λέει ο κόσμος. Νιώσε όμορφα με τον εαυτό σου και προσπάθησε να μην πιέζεσαι. Δες το λίγο ως διατροφική εκπαίδευση αυτό που κάνεις, θα σε βοηθήσει για το υπόλοιπο της ζωής σου, είναι επένδυση στην υγεία σου :starhit:
08-04-2013, 13:19 #4806
Αχ Έλη μου καταλαβαίνω αυτά που λες και συμφωνώ απόλυτα. Απλά χρειάζομαι και το αποτέλεσμα για να πάρω δύναμη για την συνέχεια. Ναι θα συνεχίσω την προσπάθεια μου ακόμα και αν δεν έχασα πάλι αλλά δε ξέρω αν θα έχω την ίδια όρεξη. Σίγουρα αυτό το μοτίβω διατροφής και άσκησης πρέπει και θέλω να τ ακολουθήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αλλά δε θέλω να σταματήσω εδώ. Λαχταράω να δω ένα πιο όμορφο σώμα ούτε και εγώ δε ξέρω από πότε. Δε θέλω να δεχτώ ότι μέχρι εδώ μπορώ να φτάσω μόνο.
08-04-2013, 13:37 #4807
Βρε μανάρι μου δεν είπα να συμβιβαστείς με την τωρινή σου εικόνα!
Εννοείται πως μόνο με τη διατροφή που κάνεις και με το γυμναστήριο, θα αλλάξει και θα ομορφύνει το σώμα σου πάρα πολύ! Έστω και αν το βάρος που χάνεις θα το χάνεις αργά. Αυτό που σου λέω είναι ότι όσο περισσότερο ασκείσαι και τρως σωστά, τόσο θα μπαίνουν σε σειρά τα ορμονικά σου, τα οποία αν τα βοηθήσεις και με βιταμινούλες, για γίνει και πιο γρήγορα. Και όσο αυτά μπαίνουν σε σειρά τόσο και το σώμα σου θα αρχίσει να αποβάλει το στρες και να αφήνει τα κιλάκια να φεύγουν. Μπορεί να σου πάρει παραπάνω χρόνο από τι υπολογίζεις, ή από τι θα έπαιρνε σε κάποιον άλλον, αλλά και για σένα είναι εφικτό. Θα φτάσεις, θα το χαρείς! Αρκεί να μείνεις δυνατή και να μην πιέζεσαι υπερβολικά.
08-04-2013, 13:45 #4808
Ευχαριστώ Έλη μου και πάλι. Μακάρι τα πραγματα να εξελιχθούν όπως λες. Προς το παρόν μάλλον θα αναβάλλω το ζύγισμα που έλεγα να κάνω αύριο και θα προσπαθήσω να μην αγχώνομαι, ξέρω πως μόνο κακό μου κάνει.
08-04-2013, 13:47 #4809
Originally posted by smart
ριααααααααααααα, ελαααααααααααααα
θα κανουμ τριαδες :P
(φιλια σε ολες :* )
ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟΟΟΟΟ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑ!!!! :starhit:
08-04-2013, 13:49 #4810
Καταλαβαίνω την αγωνία σου καλό μου... την έχω ζήσει και προσωπικά και μάλιστα δεν είχα καν την δική σου αυτοσυγκράτηση και υπομονή... εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μόνο τα καλύτερα :love:
08-04-2013, 13:52 #4811
Originally posted by Eli
Καταλαβαίνω την αγωνία σου καλό μου... την έχω ζήσει και προσωπικά και μάλιστα δεν είχα καν την δική σου αυτοσυγκράτηση και υπομονή... εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μόνο τα καλύτερα :love:
08-04-2013, 13:54 #4812
Originally posted by ria
Originally posted by smart
ριααααααααααααα, ελαααααααααααααα
θα κανουμ τριαδες :P
(φιλια σε ολες :* )
ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟΟΟΟΟ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑ!!!! :starhit::starhit:
08-04-2013, 13:56 #4813
καλε.... τι ερωτες ειναι αυτοι εδω μέσα? θα αλλαξω ονομα στο τοπικ!!!! σας προειδοποιωωωωω χαχαχαχα
08-04-2013, 14:04 #4814
Να έρθουν οι παλιές να βάλουν μία τάξη! :lol:
Δεν φταίμε εμείς, η σεροτονίνη φταιει για όλα! χιχιχι
08-04-2013, 14:09 #4815
Χαχα ναι ναι η σεροτονινη!! συμφωνώ!! λέω να μετονομαστούμε σε "αγαπούλες" ή "καρδουλίνες" :lol: :lol:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή