Results 481 to 495 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
18-01-2012, 16:49 #481
Originally posted by Eli
Συγνώμη αν σε συγκίνησα δεν είχα αυτή την πρόθεση καλή μου. Ίσως επειδή και εγώ είμαι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη αυτές τις μέρες να σου μετέδωσα λίγο από την ψυχολογία μου. Είχα και ένα τηλεφώνημα από τους γονείς μου σήμερα που με έκανε τούρμπο πρωί πρωί. Να φανταστείς με το ζόρι τρώω σήμερα, ποιος εγώ!!! Θα σας τα πω σε άλλη στιγμή, έχω σκοπό να τα μοιραστώ και μαζί σας.
Όσο για την γιόγκα γι'αυτό έχω φάει το κόλλημα γιατί εκτός από την ενδυνάμωση που κάνει στο σώμα και το έχω πραγματικά ανάγκη, νιώθω ότι ενδυναμώνει και την ψυχή μου. Γι'αυτό και δεν θέλω να την χάνω. Σίγουρα μάθημα με μάθημα έχουν διαφορά και σε μικρότερη ηλικία δεν την είχα εκτιμήσει ιδιαίτερα. Αλλά τώρα έχω ενθουσιαστεί. Δοκίμασε την δεν έχεις να χάσεις
Εγώ γενικά για το διατροφικό μου πρόβλημα συγκινούμαι πολύ εύκολα γιατί είναι ένα θέμα που δεν το συζητάω πλέον με κανέναν (μόνο με 'σας και παλιότερα με την ψυχολόγο μου), οπότε μη φοβάσαι, νομίζω πως είναι φυσιολογικό όταν ακούω κάποιον να μου μιλάει και νιώθω ότι με καταλαβαίνει και περνάει τα ίδια......ίσως απλά να συγκινούμαι γιατί δε νιώθω μόνη πλέον..
Δεν τρως ??????????? Μα καλά,τι σου κάνανε??????? χχαχαχαχ, αστειεύομαι!
Αντε, θα περιμένουμε να διαβάσουμε και τα δικά σου
- 18-01-2012, 19:01 #482
Παιδιά μην ξεχάσετε σήμερα το σεμινάριο, νευρική ανορεξία σήμερα το θέμα 8.30 με 22.00 στο
http://www.e-psychology.gr/internet-workshops
18-01-2012, 19:26 #483
καλησπέρα!!!
Πως είστε?
εγώ τις τελευταίες μέρες όχι και τόσο καλά..περίμενα να χάσω λίγο παραπάνω αυτήν την εβδομάδα και δεν έγινε και έπεσα κάπως.. τεσπα ας γράψω για σήμερα
Πρωι-1 τοστ με τυρί και ντομάτα και 1 μανταρίνι
Μεσημέρι-φασολάδα με σαλάτα και 2 φέτες ψωμί(!)
Απόγευμα-1 χυμό και 2-3 αμύγδαλα μετά πείναγα ξανά και έφαγα μία αραβική πίτα με έναν τόνο και καλαμπόκι..
Βράδυ-δεν ξέρω τι να φάω και αν φάω γιατί μου φαίνεται οτι έφαγα πολύ σήμερα..:thumbdown: :thumbdown:
lessing χρόνια πολλά για χθές!!!!
18-01-2012, 20:03 #484
Ελαφάκι μου το μεσημέρι σου δεν έφαγες πρωτεΐνη πιθανόν γι αυτό να πείνασες και τόσο το απόγευμα. Η πρωτεΐνη είναι σημαντικό κομμάτι στο μεσημεριανό μας
. Φάε κάτι το βραδάκι καλή μου μην μείνεις νηστικιά χειρότερα είναι. Μην τιμωρείς τον εαυτό σου, καλά τα πήγες μέσα στην μέρα δε έχεις φάει πολύ. Φάε ένα φρούτο με παξιμάδι και τυράκι. Μία τριαδούλα να σε πιάσει
19-01-2012, 09:22 #485
Καλημέρα!!!
Λοιπόν η χθεσινή μέρα είχε ως εξής:
7 π.μ.: τοστ με δύο φέτες γαλοπούλα και μία μπανάνα
10 π.μ.: γιαούρτι άσπρο 2% με ένα αχλάδι και ένα ακτινιδιο
1 μ.μ. : ψάρι ψητό και χόρτα και λίγο ψωμάκι μαύρο
4 μ.μ.: 1 πράσινο μήλο
8 μ.μ. : ρεβύθια με σαλάτα λάχανο καρότο, ψωμάκι μαύρο και 2-3 ελιές
Χθες θα πήγαινα γυμναστήριο αμέσως μετά τη δουλειά αλλά μου συνέβη κάτι πολύ κωμικοτραγικό!!! Μου διέρηξαν το αυτοκίνητο και το μόνο που μου πήραν ήταν η τσάντα του γυμναστηρίου που είχα στο πορτ-μπαγκαζ!! Τι να πω.....απορώ τι θα τα κάνουν τα ρούχα μου!!! Αλλά δεν λέω....εκνευρίστηκα.....θύμωσ� � ρε γαμώ το και πρόσεξα κιόλας ότι ο θυμός μου έπαιζε περίεργα παιχνίδια με την όρεξή μου για φαγητό....αλλά συγκρατήθηκα, έφυγα απ'το σπίτι και πήγα σε μιά φίλη μου όπου το ρίξαμε στο κουτσομπολιό και στο κρασί! Βάψαμε νύχια, μαγειρέψαμε και πέσαμε ξερές για ύπνο!
Σήμερα θα πάω να αγοράσω καινούργιο "εξοπλισμό"......πφφφφ, έξοδα....καλά που έχουμε εκπτώσεις!
Φιλάκια σε όλες!
19-01-2012, 09:55 #486
Καλημέρα
Χθεσινό μενού:
Πρωινό 11.00: 1/2 μήλο, 1 δάχτυλο γραβιέρα, 2 μίνι κρίθινα παξιμαδάκια
Μεσημεριανό 14.00: 1/2 σουτζουκάκι (ψητό με λαχανικά και κιμά), 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
Απογευματινό 18.00: 1/2 μπανάνα και 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 20.00: 1 μικρή μερίδα λαχανόρυζο με 1/2 σουτζουκάκι και 50γρ φέτα
Προ ύπνου 23.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1/2 μπανάνα 1 μπισκότο βρώμης
αργότερα τσίμπησα 2κ.σ. περίπου ξηρούς καρπούς αλατισμένους
Έκανα και 40' ελλειπτικό
Ζουζουκα τι έπαθες βρε παιδί μου! Καλά εμένα το παλιό μου αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη μου το είχαν διαρήξει 3 φορές! Δύο με λοστό και μία μου είχαν σπάσει το τζάμι! Ε μετά έβαλα συναγερμό
Και να πω και εγώ ότι μου πήραν και τίποτα τις 2 πρώτες φορές! Τίποτα απολύτως! Την τρίτη και τυχερή βρήκαν το κασσετόφωνο και το σούφρωσαν οι αλήτες. Στην δική σου περίπτωση μάλλον κάποια απελπισμένη που ήθελε επειγόντως να γυμναστεί θα ήταν :lol:...βρε δεν πάει καλά ο κόσμος !!!
Ελπίζω να μην σου κάνανε μεγάλη ζημιά :shocked2:
19-01-2012, 10:11 #487
Εχω συναγερμό!!! Αλλά μάλλον δεν πτοήθηκαν!! Πιό πολύ κλαίω για τα παπουτσάκια μου.....!!
Αλήτες!!!! θα σας ανακαλύψω..!!!:sniffle:
19-01-2012, 20:16 #488
καλησπεριζω τα κοριτσια μου. Τι μου κανετε? Καλε ζουζουκα τι ήταν αυτο που σε βρήκε? Τεσπα ευτυχώς μικρό το κακό.
Λοιπον παμε στα δικά μας.
Πρωινό: 2 φρυγανιες με βιταμ και μέλι, μισο φλυτζανι γαλα, 1 ποτηρι χυμός
Δεκατιανό: Αμυγδαλα, 1 πορτοκάλι
Μεσημεριανό: αγκινάρες και αναμεικτα λαχανικά αλά πολίτα, 1 κομμάτι ανθοτυρο και 1 φετα πολύσπορο
Απόγευμα: 2 μανταρινια, καρυδια, καφές
Βράδυ: Στραγγιστο γιαούρτι με ανανά, αμύγδαλα και μέλι
Πως με βρισκετε?
Σημερα ηπια και μπολικο νεράκι. Πρεπει να μαι ο μοναδικός άνθρωπος που το χειμωνα διψαω πιο πολύ απο το καλοκαιρι.
19-01-2012, 20:34 #489
Μαρία μου σε βρίσκω άψογη, μπράβο σου! Πολύ ωραία μέρα είχες και έκανες όλους τους συνδυασμούς σου και με ωραία και θρεπτικά φαγάκια! Σου έχω γράψει ιδέες για βραδινά σε προηγούμενη σελίδα, ρίξε μία ματιά
.
20-01-2012, 09:32 #490
Καλημερα κορίτσια. Eli μου χιλια ευχαριστω για τις προτάσεις. Καλε δεν τις ειχα παρει χαμπάρι ο γκαβακας. Πωπω μου τρεξανε τα σαλια περιττο να σου το πω. Εξαιρετικές προτασεις. Νομιζω σημερα θα εφαρμοσω αυτη με τη ντοματούλα και το ψωμάκι.
Το κανω και εγω αλλά εγω η γουρουνα πεταω και μια φετα γαλοπουλα και τυρι απο πανω και το βαφτίζω πίτσα.
Αχ και τραχανάς μου μύρισε.
Α κουκλα διαβαζω πιο πάνω για λαχανόρυζο. Δεν εχω φαει ποτε. Καλε πως φτιαχνετε αυτό αν επιτρεπεται?
20-01-2012, 09:53 #491
Καλημέρα!!!!
Λοιπόν χθές πήγα και αγόρασα καινούργιο εξοπλισμό και νιώθω λες και με τις καινούργιες μου αγορές ανανεώθηκα ολόκληρη!!! χαχαχαχ!
Είχα καιρό να πάω για ψώνια μωρέ και μου φάνηκε πολύ ουάου!!!!
Πήρα τέλεια παπούτσια, τέλεια τσάντα, τέλειο μπουφάν(όχι αυτό δε μου το κλέψανε αλλά....ε καιρός ήταν να πάρω καινούργιο!!!)
Και σήμερα θα πάω στο γυμναστήριο και θα τα δώσω όλα!!! Γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος..... κανονικό shopping therapy!!
Χθες λοιπόν,
7π.μ.: μία κούπα γάλα με κορν φλεικς ολικής άλεσης και 1 μπανάνα
10π.μ. : ένα αχλάδι και 1/4 κόκκινου μήλου με γιαούρτι 2% λευκό
1μ.μ.: 1 μερίδα ρεβύθια με λαχανοσαλάτα και λίγο ψωμί μαύρο
5 μ.μ.: 1 πράσινο μήλο και ένα μικρούλι-πολύ μικρούλι κρουασανάκι με πραλίνα
9μ.μ.: πράσινη σαλάτα με μαυρομάτικα, 2 αυγά, ανθότυρο την μοιράστηκα με τη μάνα μου
Γενικά και χθες θεωρώ ότι τα πήγα καλά! Μη με κράξετε για το κρουασανάκι! Θυμηθείτε ότι δεν κάνω δίαιτα και προσπαθώ να τρώω λίγο έστω απ'αυτά που επιθυμώ για να μην πέσω μια μέρα σε βουλιμικό.
Γενικά ρε κορίτσια χθες όλη μέρα είχα ένα απίστευτο φούσκωμα!!!! Με εκνεύρισε πάρα πολύ! Λέτε να φταίνε τα ρεβύθια? Πολύ στο όσπριο το έχω ρίξει τώρα τελευταία!
Σήμερα το βράδυ έχω ραντεβού για φαγητό....οπότε λέω να περιοριστώ λιγάκι μεσ'τη μέρα. Ευτυχώς το ραντεβού μου προσέχει τη διατροφή του οπότε πιστεύω δε θα το παρακάνουμε, αλλά σίγουρα θα πιώ κάτι παραπάνω!
Επίσης ήθελα να σας πω και το εξής που πρόσεξα πάνω μου...Όπως σας έχω πει τα τελευταία 8-9 χρόνια της ζωής μου ήμουν πάντα κάτω από 57 κιλά (ύψος 1,70), τώρα τελευταία έχω φτάσει σχεδόν τα 60 και απ'ότι βλέπω δεν το 'χει καταλάβει σχεδόν κανένας! Παρατηρώ κι εγώ το σώμα μου και δεν βλέπω καμία διαφορά, παρά μόνο ότι ορισμένα παντελόνια μου είναι λίγο πιο στενά και τα σουτιέν μου γεμίζουν όπως θα'πρεπε! Λοιπόν νομίζω ότι ο λόγος που παίρνω ομοιόμορφα τα κιλά είναι η γυμναστική. Γυμνάζομαι........απ'όταν θυμάμαι τον εαυτό μου βασικά και νομίζω ότι μ'έχει βοηθήσει να αποκτήσω μία ομοιομορφία, αυτό βέβαια έγινε με τα χρόνια. Γενικά η γυμναστική έχει πολλά να μας δώσει και εγώ έβρισκα και βρίσκω ένα μεγάλο καταφύγιο....μιλάω κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι. 'Οπως επίσης με βοήθησε πολύ να αγαπήσω το σώμα μου, να συνειδητοποιήσω τι κακό του κάνω...όταν ένιωθα πως δεν έχω ενέργεια, πως ζαλίζομαι, πως με πιάνει κρύος ιδρώτας, πως δεν έχω τη δύναμη να κάνω αυτό που αγαπώ....
Φιλάκια πολλά σε όλες!
20-01-2012, 10:38 #492
Καλημέρα φιλενάδες!!!
Ζουζουκα μου ο λόγος που βάζεις ομοιόμορφα δεν είναι μόνο η γυμναστική αλλά και η διατροφή! Αν τρως σωστά και γυμνάζεσαι τότε το σώμα δεν φορτώνεται ατσούμπαλο λίπος που πάει στην κοιλίτσα και στα μπουτάκια, αλλά πάει και γεμίζει ότι έχει ανάγκη το σώμα, οστά, μυικό ιστό και στο τέλος λίπος αλλά και πάλι ομοιόμορφα. Στα σεμινάρια της ανορεξίας μας λέγανε ότι είναι σημαντικό για τα ελλιποβαρή άτομα να βάζουνε κιλά με σωστή διατροφή και όχι με γλυκά και ζάχαρη. Γιατί αν απλά πλακωθούν σε όλα τα τρόφιμα με κενές θερμίδες χωρίς θρέψη γεμίζει με πιο πολύ λίπος το σώμα τους και έτσι φαίνεται άσχημο και πλαδαρό, ενώ αν βάλουν κιλά με καλή διατροφή θρεπτική μπορεί να βάλουν και 10 κιλά χωρίς να αλλάξουν καν νούμερο στα ρούχα!!!:wow: Γιατί απλά το σώμα πρώτα αναπληρώνει τους δομικούς ιστούς του σώματος και μετά αποθηκεύει και λίπος στο τέλος τέλος. Φοβερό ε; Οπότε υπάρχουν κιλά και κιλά που μπορεί να βάλουμε. Προφανώς εσύ έχεις βάλει καλά κιλά. Και μην ξεχνάς ότι όσο μεγαλώνουμε είναι φυσιολογικό το βάρος μας να αυξάνεται κατιτίς, άλλο βάρος έχουμε στην εφηβεία, άλλο στα 25 και άλλο στα 35. Όσο μεγαλώνουμε μία μικρή αύξηση βάρους είναι φυσιολογική.
Με γεια τα ρουχαλάκια - παπουτσάκια!!! ʼντε καλές γυμναστικές τώρα! Με μέτρο όμως εεεε μην το παρακάνουμε
Αααα δεν σχολιάσα το κρουασανάκι!!!! :smilegrin: Καλέ το απόλαυσες;;;; Αν ναι ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Αν έχεις τύψεις να τις ξεχάσεις όπως είσαι!!! Είσαι φυσιολογική στο βάρος σου και προσπαθείς να ξεπεράσεις άλλα θέματα εσύ κορίτσι μου και αν κατάφερες να φας το κρουασανάκι σου και να το χαρείς και να μην χρειαστεί να πέσεις σε βουλιμικό είναι μία μεγάλη επιτυχία η χθεσινή σου μέρα! Κανείς εδώ μέσα δεν θα σου πει κακή κουβέντα, εδώ παλεύουμε να κόψουμε τα υπερφαγικά και να τρώμε σα φυσιολογικοί άνθρωποι το έχω ξαναπεί! Και οι φυσιολογικοί άνθρωποι τρώνε απ' όλααπλά ισορροπημένα :starhit:
20-01-2012, 10:57 #493
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! Ναι Έλη μου το έφαγα!!!! Και ένιωσα τέλεια! +1 μικρή νίκη λοιπόν για μένα χθές!
Τι όμορφα αυτά που είπες για τα σωστά κιλά, έχεις απόλυτο δίκιο, αφού φαντάσου ότι έχω περισσότερο στήθος! Καταφέρνω να γεμίσω το νούμερο 1!!! χαχαχαχχαχα! εεε, μη γελάτε! είναι μικρό αλλά θαυματουργό!
20-01-2012, 10:57 #494
Μαράκι μου πόσο χαίρομαι που σου άρεσαν τα βραδινά που έγραψα
.
Λοιπόν το λαχανόρυζο το κάνω ως εξής. Είναι εύκολο βασικά.
Θα χρειαστείς για περίπου 4 μερίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλολλομένο
1/2 μέτριο λάχανο
2-3 καρότα κομμένα σε μικρές ροδέλες
Σάλτσα ντομάτας μισό κουτί περίπου ανάλογα με τα γούστα
4 κ.σ. λάδι για το τέλος
Αλάτι 1κ.γ. κοφτό, πιπέρι
ʼσπρο ρύζι 1/2 φλιτζάνι του τζαγιού
Σοτάρεις το κρεμμύδι στην κατσαρόλα με ελάχιστο λαδάκι. Από το λάχανο θα βγάλεις την καρδιά του που είναι σκληρή και το υπόλοιπο θα το χοντροκόψεις σχετικά και θα το ρήξεις στην κατσαρόλα μαζί με τα καρότα. Πρόσθεσε και λίγο νερό και χαμήλωσε λίγο την φωτιά. Αργότερα ανάλογα με το λάχανο όταν θα το δεις να μαλακώνει, συνήθως νομίζω θέλει μισή ωρίτσα, πρσθέτεις την ντομάτα και το ρύζι με τα μπαχαρικά και τα αφήνεις να βράσουν όλα μαζί. Στο τέλος όταν γίνει και το ρύζι και κλήσεις το μάτι προσθέτεις το λάδι.
Επειδή δεν έχω συνταγή στο δίνω λίγο στο περίπου οπότε κατά την κρίση σου και τα γούστα σου παίξε με τις ποσότητες.
Όσο για τα πιτσάκια τα κάνω και εγώ μαντάμ και δεν είναι γουρουνιά!!! ʼκου να δεις τι κάνω εγώunk:
Σε μία αράβικη πίτα ολικής απλώνω σάλτσα ντομάτας και 2 φέτες τυρί, μία ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριά και ρίγανη και ελαιόλαδο 1κ.σ. και το βάζω όπως είναι ανοιχτό στο γκριλ του φούρνου και ψήνεται. Και μετά βάζω την πίτα στο πιάτο και την διπλώνω στην μέση και την κάνω σαν ατομικό καλτσονε! Και παιδιά είναι μούρλια! Είναι τέλειο για βραδινό!
20-01-2012, 11:00 #495
Originally posted by zouzouka
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! Ναι Έλη μου το έφαγα!!!! Και ένιωσα τέλεια! +1 μικρή νίκη λοιπόν για μένα χθές!
Τι όμορφα αυτά που είπες για τα σωστά κιλά, έχεις απόλυτο δίκιο, αφού φαντάσου ότι έχω περισσότερο στήθος! Καταφέρνω να γεμίσω το νούμερο 1!!! χαχαχαχχαχα! εεε, μη γελάτε! είναι μικρό αλλά θαυματουργό!
Α και την επόμενη φορά που θα φας γλυκάκι κάνε την μαγκιά και φάε πρώτα λίγο φρούτο και 3-4 ξηρούς καρπούς πρώταγια την γλυκόζη ξέρεις
. Όχι ότι και εγώ το κάνω πάντα αλλά προσπαθώ :smug:
Χαίρομαι πολύ που γέμισες στα σωστά σημεία :thumbup::thumbup::thumbup: χεχεχεχε
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή