Results 496 to 510 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
20-01-2012, 11:02 #496
Καλημερα κοριτσια. Ζουζουκα συγχαρητηρια για τις καινούριες αγορες. Πολυ σωστα αυτα που γραφει η Ελι μας. Τα λεω για να τα ακουω και εγω που αλλες εποχες με μισο κιλό παραπανω θα χα πεσει να πεθανω.
Απο τοτε που ξεκινησα να τρωω παλι σωστα το χω παρατηρησει και εγω οτι αρχισε το σωμα μου να γεμίζει. Δεν τα παιρνω τοσο ομοιομορφα οσο θα ηθελα αλλα σιγουρα η κατασταση δεν ειναι πια τοσο απελπιστική οσο ήτανε πριν μερικούς μήνες οπου δεν ειχα καθολου μυική μαζα.
Για μενα το παν ειναι η διατροφη. Αμα ξεπατωνεσαι ολη μερα στα γυμναστηρια και μετα πας και σαβουριαζεις τον απακα δεν εχει νόημα.
Θα τα καταφερουμε ρε κορίτσι. Ειδες ήδη το παλευουμε. Πρεπει να συμπεριφορομαστε σαν φυσιολογικοί ανθρωποι επιτελους. Ειμαστε ανθρωποι οχι μηχανες. Ευχομαι σημερα να τα περασεις ομορφα στην εξοδο. Αν φας και κατι παραπανω δεν πειραζει μην στενοχωρηθεις μην το σκεφτεις. Αυριο θα ναι μια αλλη μερα. Δε θα τελειωσει και ο κόσμος.
- 20-01-2012, 11:12 #497
Να γράψω και εγώ τι έφαγα χθες γιατί έχω δουλίτσες και πρέπει να φύγωωωωω
Πρωί 10.00 : 1/2 μπανάνα, 3 μινι κρίθινα παξιμαδάκια, 2 δάχτυλα γραβιέρα, ένα βραστό αυγό (πεινούσααα)
Μεσημεριανό 13.00: Λαχανόριζο με 1 σουτζουκάκι ψητό και 30γρ φέτα
Απογευματινό 17.00: 1/2 μπανάνα και 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 21.00: 1 κυπριακή πίτα με 1/3 τόνου, 1φέτα γκούντα, πιπεριά ψιλοκομμένη, κάπαρη, 1κ.σ γιαούρτι και 2κ.γ. μαγιονέζα και 3 ελιές
Σνακ 23.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 μπισκότο βρώμης και 1/2 μπανάνα, 1δαγκωνιά σοκολάτα γάλακτος αμυγδάλου
Πήγα και γυμναστήριο και έκανα personal training χθες. Στην προσφορά με το τρίμηνο πακέτο που είχα κλείσει είχα και 5 Personal training, χθες έκανα το τρίτο. Έκανα λοιπόν 20' διάδρομο και 1 ώρα πόδια και ώμους βάρη. Ήταν πολύ καλά μου άρεσε, θυμήθηκα παλιές ένδοξες εποχές που ήμουν θαμώνας στο γυμναστήριο και έκανα αρκετά βάρη
20-01-2012, 11:18 #498
Originally posted by Eli
Συγχαρητήρια!!!! Πόσο χαίρομαι για σένα! Έχεις κάνει προόδους καλή μου. Το στομάχι σου πως αντέδρασε;
Α και την επόμενη φορά που θα φας γλυκάκι κάνε την μαγκιά και φάε πρώτα λίγο φρούτο και 3-4 ξηρούς καρπούς πρώταγια την γλυκόζη ξέρεις
. Όχι ότι και εγώ το κάνω πάντα αλλά προσπαθώ :smug:
Χαίρομαι πολύ που γέμισες στα σωστά σημεία :thumbup::thumbup::thumbup: χεχεχεχε
Βρε θα κάνω κάτι μπαλκόνια που θα τρίβετε τα μάτια σας!!!! χεχεχχεχεχε!!!! πλάκα κάνω!
Μάκια!
20-01-2012, 11:26 #499
Originally posted by mariafc
Καλημερα κοριτσια.
Για μενα το παν ειναι η διατροφη. Αμα ξεπατωνεσαι ολη μερα στα γυμναστηρια και μετα πας και σαβουριαζεις τον απακα δεν εχει νόημα.
Θα τα καταφερουμε ρε κορίτσι. Ειδες ήδη το παλευουμε. Πρεπει να συμπεριφορομαστε σαν φυσιολογικοί ανθρωποι επιτελους. Ειμαστε ανθρωποι οχι μηχανες. Ευχομαι σημερα να τα περασεις ομορφα στην εξοδο. Αν φας και κατι παραπανω δεν πειραζει μην στενοχωρηθεις μην το σκεφτεις. Αυριο θα ναι μια αλλη μερα. Δε θα τελειωσει και ο κόσμος.
Η αλήθεια είναι ότι πλέον εκτός του ότι έχει αλλάξει η νοοτροπία μου στο θέμα της διατροφής, έχει αλλάξει και στο θέμα της γυμναστικής. Παλιά έκανα πολύ γυμναστική, σε ψυχαναγκαστικό σημείο(θα μου πεις, ναι, σχεδόν ότι έκανα στη ζωή μου ήταν ψυχαναγκαστικό παλιά), πλέον αν δεν έχω όρεξη, δε θα πάω γυμναστήριο, έχω βαρεθεί να πιέζομαι, νιώθω ότι με φθείρει πολύ. Η ελευθερία ξεκινάει πρώτα από μέσα μας ξέρεις....
Θα τα καταφέρουμε Μαράκι μου...άλλωστε τώρα είμαστε μαζί....:wink1:
20-01-2012, 11:34 #500
Μπράβο κοριτσάκια μου πόσο χαίρομαι για εσάς και για τον υγιή τρόπο που πλέον αντιμετωπίζετε την διατροφή σας και την ζωή σας κατ επέκταση
. Ζουζούκα μου δεν μου κάνει εντύπωση αυτό με την γυμναστική που είπες, αν σκεφτείς ότι πολλά άτομα με ανορεξία ή νευρική βουλιμία καταλήγουν να κάνουν υπεργυμναστική για να κάψουν τις περιττές θερμίδες. Είναι πολύ κοινή αντίδραση αυτή και κάνει και χειρότερο κακό όχι μόνο στην ψυχική αλλά και στην σωματική υγεία. Όλα θέλουν μέτρο και ισορροπίες και χαίρομαι που πλέον παλεύεις για να τις βρεις και να τις διατηρήσεις.
"Πρεπει να συμπεριφορομαστε σαν φυσιολογικοί ανθρωποι επιτελους. Ειμαστε ανθρωποι οχι μηχανες."
Μαράκι μου μπράβο σου έτσι είναι
20-01-2012, 19:00 #501
Κοριτσια μου τι κανετε;Παρτε μια συνταγη για ωραιο ντιπ με πατζαρι:
Θα παρετε τα ετοιμα βρασμενα πατζαρια σε κενο αερος για να μην βραζετε.Τα βαζετε στο μουλτι κ τα χτυπατε μαζι με:Τυρι φετα,λαδι,ξυδι,2-3 σκελιδες σκορδο κ προαορετικα λιγο μαιντανο.
Ετοιμο!Πανοστιμο κ το αλοιφετε πανω στο ψωμι.Θα με θυμηθειτε!!!
Οποια εχει προτιμηση κ της αρεσει,μπορει να χρησιμοποιησει τυρι κατσικισιο.Ειναι θεμα γουστου.Τα πατζαρια σε κενο αερα ειναι ετοιμα βρασμενα κ τα βρισκω στο Σκλαβενιτη υποθετω θα τα εχουν κ αλλου.Ειναι σε συσκευασια τεσσαρων.
Φιλακια καλη ορεξη
20-01-2012, 19:27 #502
lessing καλησπερα τι κανεις ; πολυ ωραια συνταγη θελω να τη δοκιμασω με ρυζογκοφρετες , ξερεις οι ρυζογκοφρετες αν ειναι πρωτεινη ή υδατανθρακες ;;;;;;;
20-01-2012, 20:08 #503
Πολύ χαίρομαι που μαζευτήκαμε τόσος κόσμος σ΄αυτό το τόπικ :bouncing:
Eli θυμάσαι που ήμασταν εσύ, εγώ κ ο κούκος?:lol:
Α ρε Eli πρωτοπόρα στις τριάδες - δυάδες!!!!!!!!!!!!! Μας μύησες στη φιλοσοφία αυτής της διατροφής!!!!
20-01-2012, 20:29 #504
Όχι εγώ ο Ζουμπ να ναι καλά
...
Φιλιάααα έφυγα για γυμναστήριομάκια!
20-01-2012, 20:35 #505
Ζουμπανεας και τα μυαλα στα κάγκελα
Πρωινο: 4 κσ δημητριακά με 1 φλυτ γαλα και 1κγ μέλι, 1 ποτηρι χυμος
Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι, καρύδια
Μεσημεριανό: Αγαπημενοι γιγαντες με 1 κομματι φέτα, 1 φετα ψωμί και εφαγα και 2 πιρουνιες σαλάτα παρολο που δεν ηθελα αλλα για να συμπληρωσω την τριάδα
Απογευμα: 2 αποξ σύκα, αμυγδαλα και το αγαπημενο μου καφεδάκι
Βραδυ: Τοστ τυρι, γαλοπούλα, Σαλάτα μαρούλι
20-01-2012, 23:25 #506
Πω πω όσο περισσότερο πάω Ζούμπα τόσο πιο πολύ τη γουστάρω, σήμερα το διασκέδασα κιόλας γελούσα μόνη μου :lol:
Γύρισα σπίτι με μία πείνα δάγκωνα και τους τοίχους, έφαγα λίγο παραπάνω αλλά από τα σωστά φαγητάκια μου, έκανα και εγώ ένα κοτόπουλο με πατάτες βρε παιδιά τι να σας πω! Μούρλια Παναγία μου, δεν παιζόταν!!! Τώρα έχω λίγο βαρυστομαχιά αλλά και λίγες τύψεις ουφ δεν πειράζει τουλάχιστον εδραιώνω το γυμναστήριο σιγά σιγά, θα καταφέρω να ελέγξω και καλύτερα την όρεξη μου. Το μενού θα σας το γράψω αύριο της σημερινής ημέρας.
Μαρία μου ότι και να πω λίγο θα είναι, η μέρα σου εξαιρετική και ζηλευτή, μπράβο σου κορίτσι μου!!!:kiss:
20-01-2012, 23:49 #507
Originally posted by Alma libre
lessing καλησπερα τι κανεις ; πολυ ωραια συνταγη θελω να τη δοκιμασω με ρυζογκοφρετες , ξερεις οι ρυζογκοφρετες αν ειναι πρωτεινη ή υδατανθρακες ;;;;;;;
21-01-2012, 09:48 #508
καλημερα κοριτσια. Εli μου σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Γι αυτο εχω τρελαθει γιατι βλεπω και εγω οτι κανω σουπερ διατροφη και για καποιο λόγο εγω εβαλα βαρος με αυτη τη διατροφη πραγμα που με αγχωσε πολυ γιατι αμα παχαινω και με αυτα τι θα γινει αν μια μερα ξεφυγω λιγουλάκι?
Τωρα παλι εκρυψα τη ζυγαρια αλλα με τρωει το σαρακι.
Για πες για ζουμπα. Θελω και εγω να παω.
21-01-2012, 11:52 #509
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Σήμερα είναι Σάββατο και θα κάνουμε το πάρτι γενεθλείων της ανιψούλας μου. Εγώ έχω αναλάβει να κάνω αλμυρές κρέπες στον φούρνο χιχιχιχι, σήμερα θα κάνω τα γεύματα μου σωστά και ολοκληρωμένα για να είμαι κυρία το απόγευμα
Μαρία μου η ζούμπα είναι διασκέδαση τρελή. Την πρώτη φορά μόνο κόλλησα γιατί προσπαθούσα να μάθω τα βήματα, είναι χορός με απλές όμως κινήσεις και πολύ διασκεδαστικές και κυρίως πολύ αστείες. Κάθε φορά η χορογραφία είναι η ίδια οπότε μπορείς πηγαίνοντας με τον καιρό να την μάθεις καλά και είναι τρελή γυμναστική, μιλάμε ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι και η πλάκα είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις γιατί περνάς ωραία! Την δεύτερη φορά τα έφτυσα μιλάμε ανοίξανε τα πνευμόνια μου και επειδή είμαι και καπνίστρια είχα για 2 ώρες τσιγαρόβηχα :crazy:. Την τρίτη φορά που πλέον ήξερα αρκετά καλά τα βήματα, είχα συνηθίσει κιόλας και στο τέλος άνετα έκανα και δεύτερη ώρα και ας είχα γίνει μούσκεμα. Το πρόγραμμα απαρτίζεται από συγκεκριμένα τραγούδια, κάποια είναι οριεντάλ (τσιφτετελέ), κάποια είναι σάλσα, κάποια είναι πιο hiphop και είναι όλα πολύ χαρούμενα και ανεβαστικά. Δοκιμάστε το αν άρεσε σε εμένα που γενικά δεν το έχω με το aerobic και τα προγράμματα στο γυμναστήριο σίγουρα θα σας αρέσει!
Μαρία μου μην ανησυχείς για το βάρος σου όσο μπορείς, καλά έκανες και έκρυψες την ζυγαριά, η άτιμη είναι τρελό άγχος εγώ έχω μονίμως απόκλιση 2 κιλών και φρικάρω και προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Μένω στους πόντους μου και στις μετρήσεις της μεζούρας που είναι σταθερές και προσπαθώ να παλέψω με το μυαλό μου γκρρρρ. Και εγώ πολλές φορές αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα καταφέρω να χάσω μερικά κιλά για να μπω στα παλιά μου ρούχα αλλά προσπαθώ να την παραμερίζω αυτή τη σκέψη γιατί δεν είναι της παρούσης. Επικεντρώνομαι στην διατροφή μου και προσπαθώ να την κάνω όσο πιο καλά μπορώ και στην άσκηση για να ξεχνιέμαι. Και τελικά αποκτώ με τον καιρό καλύτερη εικόνα σώματος και νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου έστω και αν η ζυγαριά δεν μου κάνει την χάρη. Εσύ πως νιώθεις με το σώμα σου τώρα; ʼσχετα με τη ζυγαριά και το βάρος σου, όταν σε βλέπεις στον καθρέπτη νιώθεις όμορφα; Τα ρούχα σου σου κάνουν; Τα σχόλια που λαμβάνεις από τους οικείους σου είμαι σίγουρη ότι είναι θετικά. Σίγουρα μετά από την ταλαιπωρία που έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου θα κάνεις ακόμη κατακρατήσεις. Με τον καιρό θα περάσει και αυτό. Εγώ μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μετά από ένα χρόνο και, που κάνω αυτή τη διατροφή, ότι δεν βάζω καθόλου εδώ και πάρα πολλούς μήνες, ίσα ίσα χάνω λίγο αλλά με ρυθμούς χελώνας. Απλά και εγώ έχω ταλαιπορήσει τόσο τον μεταβολισμό μου που δεν χάνω πια καθόλου εύκολα :grind:. Πόσο καιρό κάνεις την διατροφή;
Ξέρεις θα ήθελα να σου ζητήσω μία χαρούλα... διάβασα το τόπικ σου στην ανορεξία και πραγματικά συγκλονίστηκα με τον αγώνα σου να ξεφύγεις από την ανορεξία. Παιδί μου έχεις καταφέρει τόσα πολλά! Η χάρη λοιπόν που θα ήθελα να σου ζητήσω είναι να γράψεις ξανά στο τόπικ σου την υπόλοιπη σου ιστορία μέχρι τώρα. Πολύ θα ήθελα να μας πεις σχεδόν μετά από ένα χρόνο τι έχεις καταφέρει και τι έχεις κάνει όλους αυτούς τους μήνες. Ξέρω είναι δύσκολο να βγάζεις τα σώψυχα σου αλλά θα το ήθελα πολύ, αν δεν νιώθεις έτοιμη δεν πειράζει, φιλιά!
21-01-2012, 12:02 #510
Η χθεσινή μου διατροφή είχε ως εξής:
Πρωινό 10.00: 1/2 μπανάνα και 1 τοστ με 1 φέτα τυρί και 1 φέτα ζαμπόν
Μεσημεριανό 13.30: Ομελέτα με 2 αυγά και 1/2 πιπεριά, 1 κολοκυθάκι, λίγη ντομάτα, κρεμμύδι, 50γρ φέτα και 1 φέτα ψωμί πολύσπορο
Απογευματινό 17.00: 1/2 μπανάνα και 1 μπισκότο βρώμης
Προ γυμναστηρίου 20.00: 5 ντολμαδάκια μικρά με 1κ.σ. γιαούρτι, 1 μίνι παξιμαδάκι κρίθινο, 1 δάχτυλο γραβιέρα.
Βραδινό 23.00: Σαλάτα με πιπεριά, αγγούρι, κρεμμύδι, 30γρ φέτα, 1/2 πατάτα ψητή και 1 μπούτι κοτόπουλο ψητό
Έφαγα λίγο παραπάνω απ' ότι θα ήθελα ειδικά το βράδυ, αλλά μετά το γυμναστήριο πεινούσα σαν λύκος και το κοτόπουλο ήταν τόοοσο νόστιμο. Και λέω ότι έφαγα παραπάνω γιατί μου έπεσε λίγο βαρύ στο στομάχι. Δεν με πτοεί με τον καιρό λέω θα συνηθίσω και το γυμναστήριο και δεν θα έχω τόσο πολύ όρεξη μετά.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή