τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 343
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 343 of 427 FirstFirst ... 243293333341342343344345353393 ... LastLast
Results 5,131 to 5,145 of 6392
    Senior Member
    Φλωρα ειναι, και δεν υποτιμω καθολου το κακο ματι... το εχω επαληθευσει παρα πολλες φορες και σε μενα και σε αλλους και αλλωστε ειναι απο τα λιγα για τα οποια συμφωνει η θρησκεια με την επιστημη...

τωρα γιατι εμεις θυσιαζουμε την ομορφη αισθηση μεσα σε ενα σωμα που μας ανεβαζει την αυτοπεποιθηση για μερικες στιγμες γευστικης απολαυσης και μαλιστα που στις διατροφικες διαταραχες δεν υφισταται καν απολαυση παρα μονο ενοχες, πιστευω αυτο ειναι που πρεπει να ψαξουμε ολες μεσα μας και ειναι πολυ δυσκολο να βρεθουν απαντησεις. πολυ πιθανον με το να δημιουργουμε αυτο το προβλημα και να ασχολουμαστε μετα μαζι του αποφευγουμε αλλα προβληματα ή αλλες σκεψεις που ειναι περισσοτερες επωδυνες. ισως επειδη ετσι ασχολουμαστε με μας κι οχι με αλλα. πολλα ισως μπορει να υπαρχουν παραλογα ή περισσοτερο παραλογα... γιατι πραγματικα λογικη δεν βρισκω να υπαρχει...

Senior Member
    καλημερα κοριτσακια κ χρονια πολλα κ καλα με υγεια κ οτι καλυτερο για την καθεμια σας ξεχωριστα κ για τους ανθρωπους που αγαπατε.

Τι κανετε πως περασατε?

εμεις πολυ καλα αν κ δεν ξεκουραστηκαμε γιατι τρεχαμε συνεχως οχι για δουλειες αλλα για να προλαβουμε να τους δουμε ολους να παμε επισκεψεις κλπ κλπ.
    Διατροφικα τωρα καμια σχεση με τις υπερβολες των προηγουμενων χρονων κυριως σε γλυκα κ κουλουρακια-τσουρεκια αλλα ουτε κ διαιτητικα θα ελεγα.Δεν παραφαγα αλλα οπως εγραψε κ η ναου ειναι το αλατι των φαγητων κ το πρηξιμο η αναγουλα που δεν παλευετε.εμας τα γλεντια κρατησαν μεχρι χτες.Ετρωγα ομως καθε πρωι μια φετα τσουρεκι κ 2 κουλουρακια γιατι διαφορετικα αν τα στερουμουν εντελως θα επεφτα το ξερω με τα μουτρα γυρνοντας.Μια χρονια δεν ειχα φαει καθολου παρα μια φτουλα τσουρεκι κ οταν γυρισαμε απο τις διακοπες ειπα τι καλα δεν εφαγα κ επεσα με τα μουτρα κ εφαγα ενα σωρο κουλουρακια κ μισο τσουρεκι.
    Την ανασταση εφαγα ενα πιατο μικρο γαρδουμπακια κ σαλατα κ μια φετα ψωμι( το μεσηεμρι ειχα φαει μπριαμ κ τυρι κ λιγο ψωμι),το πασχα λιγο κρεας με σαλατα κ μια κουταλια ρωσικη κ λιγο ψωμι κ το βραδυ μια πιρουνια κρεας κ 1 πιρουνια ρωσικη σε γιορτη κ 1 ποτο με λιγα φυστικια.Την δευτερα Αγιου Γεωργιου 5 παιδακια κ ενα μικρουλι κομματι ψητο + 4-5 πατατες κ σαλατα αλλα εκανα το λαθος κ εφαγα μαζι κ την κορα απο μια φετα ζυμωτο ψωμακι κ το βραδυ παλι σε γιορτη 4 λουκανικοπιτακια κ 2 κεφτεδακια κ 1 λικερ ... χαλια το βραδυνο αλλα πηγαμε σε 5 γιορτες κοριτσια κ ολοι ειχαν φαγητα κ επιμεναν κ παλι καλα πως κρατηθηκα σε αυτο μονο κ δεν εφαγα σε κανεναν γλυκο. Χτες ενω εφαγα το μεσημερι σαλατα με λιγα συκωτακια( 2 πιρουνιες ισα για δοκιμη γιατι ηταν τηγανιτα) κ το 1/5 απο ενα κομματι παστιτσιο (οτι να ειναι ....) εφαγα και το βραδυ ενα κομματι ομελετα με πατατες τηγανιτες μεσα κ τυρι ... αισθανομαι τρομερο φουσκωμα κοριτσια κ απο το πρωι εχω πιει 2 λιτρα νερο.
    τραγικα δεν ειναι νοιζω αλλα αν ειχα φαει φρουτακια αντι τα χαζοβραδινα νομιζω θα ημουν καλυτερα.
    Παντως ειμαι πολυ περιφανη κοριτσια για τον εαυτο μου που ολες τις μερες δεν τσιμπολογισα καθολου-κατορθωμα αυτο για μενα. Δεν ειασθανθηκα ουτε λεπτο στερημενη αλλα ουτε κ πεινασα.
    να πω πως ολες αυτες τις μερεςπηγα σε ενασωριο επισκεψεις,γιορτες κ γεννεθλια κ οι πειρασμοι οπως καταλαβαινετε πολλοι.
    Δεν θα κατσουμε να σκασουμε κιολας κοριτσια ανθρωποι ειμαστε οχι μηχανες,εγω ειλικρινα δεν αισθανομαι καθολου ασχημα,ουτε εχω ενοχες.Εφαγα οπως ολοι οι ανθρωποι αυτες τις μερες κ μαλιστα με μετρο . Ε θα παω λιγες μερες πισω δεν εγινε κ τιποτα .Ισα ισα ελπιζω να σοκαριστει κ ο οργανισμος απο το κατι παραπανω κ να αρχισω να χανω περισσοτερο.Δεν χρειαζονται ενοχες κοριτσια ουτε κινησεις πανικου.Συνεχισζουμε απο εκει που το αφησαμε κ ολα θα πανε κατ ευχην.
    Εγω τωρα καταλαβα την σημασια των τριαδων που οποιον κ να εβλεπα την Μ Εβδομαδα διαιτουμενο η μη ολοι λκεγαν ποσο πολυ πειναγανε ενω ειλικρινα δεν ειχα καθολου τετοιο προβλημα.
    Αντε τωρα να προλαβουμε μην περασει η βδομαδα που ειπε η Ναου κ μας κατσικωθουν τα παραπανω που φαγαμε χαχαχα
    Απο σημερα συνεχιζω κανονικα το προγραμμα μου με τις τριαδουλες μου κ θα προσεξω πολυ το αλατι κ θα προσπαθησω μα μην υπερβαλω με τον υδατανθρακα.
    Σημερα για μεσημερι δεν προλαβα να μαγειρεψω κ θα παρω απο το εστιατοριο ειτε σαλατα με τονο η κοτοπουλο η τυρι η αν εχει κατι σε ψαρι η κοτοπουλο ψητο.

ααα δεν σας ειπα, ειδα μια φιλη μου που απο αρχες Σεπτεμβρη μεχρι τωρα εχασε 23 κιλα με πρωτεινικη διαιτα κ σχεδον αποκλεισμο υδατανθρακων.Επαθα πλακα ποσο πολυ αδυνατισε αλλα μου ειπε κοριτσια πως μετα τα πρωτα 15 κιλα που φυγαν νερο αρχισε μαζι με τα κιλα να χανει κ τα μαλια της.Ειχε πλουσια μακρυα μαλλια κ τωρα της μειναν 5 ψωφοτριχες..Το ξεω οτι με τις τριαδουλες μου δεν θα χασω ποτε τοσα κιλα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα αλλα τουλαχιστον θελω να πιστευω πως αφου χανονται αργα ειναι κ σωστα κ δεν θα κινδυνευω να τα ξαναπαρω με την πρωτη μπουκια ψωμι.Θελω να χασω αλλα 10 κιλα κ υπολογιζω μεχρι Σεπτεμβριο Οκτωβριο αλλα δεν με πειραζει δεν θελω να στερηθω πολυ κ να πεσω μετα με τα μουτρα κ ανα τα ξαναπαρω παλι εις διπλουν.

Ωχχ σεντονι υπερδιπλο εγραψα παλι πρωι πρωι.

Καλη συνεχεις κοριτσαρες μου κ μην ξεχνατε δεν θα προηθουμε απο μερικα κουλουρακια σωστα?

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάρες!!

Επέστρεψα από διαιτολόγο και έγινε κάτι πολύ περίεργο που όμως με γέμισε αισιοδοξία!!

Μου εξήγησε ότι οι περισσότεροι έβαλαν μισό με ένα κιλάκι και λέω μακάρι και εγώ να έβαλα μόνο τόσο!!

Ανεβαίνω στη ζυγαριά και με δείχνει 1,5 κιλό κάτω μετά απο 1,5 βδομάδα που δε μπορώ να πω ότι πρόσεχα σε καμιά περίπτωση και έτρωγα και συνέχεια υδατάνθρακα.. και με περίοδο! Τελικά όταν μου έρχεται περίοδος χάνω, απ' ότι φαίνεται και όταν τρώω.. μετά άμα λέω ότι είμαι ανάποδος άνθρωπος!! Έχασα και 7 πόντους σε λιγότερο από μηνα!! Το τι χαρά πήρα δε περιγράφεται! Βασικά δε το πίστευα κιόλας αφόυ ξαναανέβηκα στη ζυγαριά να το σιγουρέψω. 70,5 της διαιτολόγου.. έρχομαι σπίτι ακόμα δύσπιστη 69,3 η δικιά μου. Κόντεψα να κλάψω.. Θα κρατήσω όμως της διαιτολόγου που δεν είναι ηλεκτρονική και είναι πιο έμπιστη.

Senior Member
    μπραβο Πινκακι μου!!!!! οι κοποι σου απεδωσαν!!! Αντε κοριτσακι κ εις κατωτερα!!!! Ειδες που αγχωνοσουνα? Πολυ χαρηκα μπραβο κ παλι!!!
    Ειδες τελικα αυτο που λενε για το σοκ στον οργανισμο τελικα ισχυει.Εφαγες λιγο περισσοτερο κ αμεσως ξεμπλοκαρε κ αρχισε να χανει φουλ!! ΘΕΑΑΑ!!!

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Η αλήθεια είναι πως ήταν εντελώς ανέλπιστη αυτη η χαρά

Senior Member
    Καλημερα στα κοριτστια! Πινκακι ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!! Ελα το 6 φανηκε στη ζυγαρια ολα καλα.... αντε σιγα σιγα τωρα που μειναν ελαχιστα θα φυγουν και αυτα!

Δεν μπαινω συχνα καθοτι τρεχωωωωω....

Τα φιλια μου σε ολες σας ...

Senior Member
    καλημερα!!!

πινκακι τελεια νεα!!! αντε και πηραμε μπροστα!!! στην χρωστουσε αυτην την χαρα η ζυγαρια και τελικα οταν δεν τα παραταμε παντα ερχεται η ανταμοιβη... αληθεια σε τι μοτιβο σε εβαλε τωρα ο διατροφολογος; φανταζομαι δεν σου ξαναπεριορισε παρα πολυ τους υδατανθρακες ετσι;

ναου, μπλακ φιλακια!!!
    φιλακια πολλα και στα αλλα κοριτσακια που φανταζομαι σιγα σιγα θα επιστρεφουν...

νεα δικα μου δεν εχω, προσπαθω να ανακτησω την χαμενη μου αισιοδοξια και να ανασυγκροτηθω... ωωωωωμμμμμ!!!!

Senior Member
    Ευχαριστώ κορίτσια!!! Ναι Φλώρα μου και εγώ νιώθω ότι μου το χρωστούσε αλλά σε καμιά περίπτωση δε περίμενα να ρθει μετά τη Μ.Βδομάδα που ήταν φουλ υδατάνθρακα και έφαγα και γλυκά. Μάλλον το καθημερινό τουλάχιστον 3ωρο περπάτημα λόγω δουλειάς βοήθησε την κατάσταση. Όχι δε μου περιόρισε πάλι υδατάνθρακα απλά μου είπε να προτιμώ το παξιμάδι το κριθαρένιο όσο περισσότερο μπορώ. Μια μέρα μου έβαλε σαλάτα κρητική για μεσημέρι και μια σαλάτα ακόμη για βράδυ. Και μια μέρα μου είπε να φάω μπάμιες για μεσημέρι και βράδυ (παρεπιπτόντως έχω να φάω από τον παιδικό σταθμό δεν ξέρω κάτα πόσο θα μ αρέσουν) καθότι μου είπε είναι η καλύτερη επιλογή για αποτοξίνωση. Μου έβαλε 2 μέρες ψάρι και μου είπε αν μπορέσω να αποφύγω το κοκκινο κρέας και τα ζυμαρικά λόγω του ότι το Πάσχα έφαγα αρκετό. Της εξήγησα ότι με πιάνει πόνος στο στομάχι πάλι όταν τρώω ενώ την Μ. Βδομάδα δεν είχα τέτοιο θέμα και δοκιμαστικά δε θα πιω/ φάω γάλα και γιαούρτι αυτές τις 2 βδομάδες μήπως με πειράζουν αυτά. Θα τ' αντικαταστήσω με τυρί, κασέρι και κεφίρ. Τέλος, διαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα λιγάκι διαφοροποιημένο για τις μέρες που πηγαίνω 9-11 το βράδυ γυμναστήριο. Θα τρώω ένα ελεφρύ βραδινό πριν και όταν γυρίσω μια μπανάνα. Αυτά τα νέα μου

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
    I am back!
    Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας εκτός του ότι η Πινκ μας αλάφρυνε μέσα στις γιορτές και πέταξα από την χαρά μου!!!!:bouncing:
    Πινκάκι μου συγχαρητήρια τι έκπληξη ευχάριστη ήταν αυτή;;;; Εύχομαι πραγματικά το σώμα σου να συνεχίζει να ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο στην νέα σου διατροφή και αυτό να σου δώσει την δύναμη να συνεχίσεις. Μέσα σε αυτό το ταξίδι, μαθαίνεις καλύτερα το σώμα σου. Βλέπεις τι του κάνει καλό και τι το βλάπτει. Είναι όμορφο να βλέπεις επιτέλους την επιβράβευση στην προσπάθεια σου, και μάλιστα μέσα στις γιορτές που όλες θα ήμαστε τυχερές αν απλά μείναμε στα ίδια :lol:

Senior Member
    Originally posted by florage
    νεα δικα μου δεν εχω, προσπαθω να ανακτησω την χαμενη μου αισιοδοξια και να ανασυγκροτηθω... ωωωωωμμμμμ!!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    Μία από τα ίδια Φλώρα μου
    Η επιστροφή με βρήκε 1.5 κιλό πάνω αλλά δεν το βάζω κάτω. Έφαγα η αλήθεια είναι, έφαγα άστατα, πολύ και κάπου έχασα την μπάλα. Ωστόσο χαίρομαι γιατί είμαι πίσω στην βάση μου και τώρα νιώθω ασφαλής ότι θα μπορέσω να επανακτήσω την αυτοκυριαρχία μου και να μπω στο πρόγραμμα μου πάλι.
    Δύο βδομάδες διακοπές που έφαγα ότι μου κατέβαζε το μυαλό, το 1.5 κιλό ήταν μικρό τίμημα σε σχέση με αυτά που έφαγα

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
    I am back!
    Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας εκτός του ότι η Πινκ μας αλάφρυνε μέσα στις γιορτές και πέταξα από την χαρά μου!!!!:bouncing:
    Πινκάκι μου συγχαρητήρια τι έκπληξη ευχάριστη ήταν αυτή;;;; Εύχομαι πραγματικά το σώμα σου να συνεχίζει να ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο στην νέα σου διατροφή και αυτό να σου δώσει την δύναμη να συνεχίσεις. Μέσα σε αυτό το ταξίδι, μαθαίνεις καλύτερα το σώμα σου. Βλέπεις τι του κάνει καλό και τι το βλάπτει. Είναι όμορφο να βλέπεις επιτέλους την επιβράβευση στην προσπάθεια σου, και μάλιστα μέσα στις γιορτές που όλες θα ήμαστε τυχερές αν απλά μείναμε στα ίδια :lol:
    Ελάκι μουυυ πόσο χαίρομαι που επέστρεψες Ευχαριστώ γλυκούλα μου!! Ναι μακάρι να συνεχίστεί έτσι το πράγμα!! Απ' το στόμα σου...!! Και στα δικά σου τώρα. Είμαι σίγουρη οτι θα χαθεί το ενάμισι κιλάκι και ακόμα παραπάνω αφού τώρα θα πάρει μια ώθηση ο οργανισμός σου από το διάλλειμα!

Senior Member
    Κοριτσια επανηλθα με τα νεα μου...

Ειμαι σε συγχηση κοριτσια μεγαλη... Ζυγιστηκα την παρασκευη 60.4 λεω μπα... κατι δεν παει καλα... ζυγιζομαι σημερα ξανα 61.5 απο τα 63 που ειχα φτασει... το περιεργο ομως δν ειναι το βαρος το περιεργο ειναι οτι αυτο εγινε ενω την τελευταια εβδομαδα πραγματικα τρωωω πολυυυυυυυυυυυυ ... και δεν κανω πλακα εδω... ισως λογο του οτι ο καιρος ανοιξε να ξεφουσκωσα δεν ξερω... παντως και απο κει βλεπω τα ρουχα μου μου καθονται το ιδιο οποτε δεν πιστευω οτι ειναι πραγματικη απωλεια... οπως και να χει αφου ειναι προς τα κατω καλα ειναι...

Γενικα ειμαι αρκετα αποσυντονισμενη, δινω εξετασεις, τρεχω με την δουλεια, ξενυχταω με διαβασμα, και απο ασκηση σχεδον καθολου λογο ελλειψη χρονου...

Τα φιλια μου τα πολλα!!! σε ολες... μπαινω πιο σπανια λογο φορτου εργασιας αλλα θα επαναλεθω δρυμητερη

Senior Member
    Now κάτι πάθαμε στις γιορτές μάλλον. Μου φαίνεται εμείς πρέπει να τρώμε για να χάνουμε...βρε λες;; χαχαχα

Senior Member
    καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

ναου μου συγχαρητηρια κ σε σενα για την απωλια!

Ελακι μου καλη επιστροφη! Μας ελειψες βρε κοριτσι!! Σιγα τα ωα το 1,5 κιλακι! ΝΕρο θα φυγει θα το δεις!

Εγω δεν ζυγιστηκα ακομα μιας κ περιμενω σημερα αυριο κ ειμαι μπαλονι αλλα οπως κ να εχει συνεχιζουμε δυναμικα.

Φλωρακι μου που εισαι κ εσυ χαμενο?

Senior Member
    καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

εδω ειμαι κι εγω στην προσπαθεια και 2 μερες μακρυα απο υπερφαγικο... ακομα ομως δεν βρηκα την δυναμη να ζυγιστω να αντιμετωπισω την πραγματικοτα... με φοβαμαι οτι αν δω κατι τραγικο θα μου μπουν στο μυαλο ιδεες για διαιτα και θελω να το αποφυγω...

τα χθεσινα μου (που θυμαμαι)

11:00
    1 κρισπι ολικης
    λιγο ξυνοτυρο
    1 μηλο

14:30
    1 χοντρουλη φετα ρολο χοιρινο
    2 πατατες φουρνου
    ψητα λαχανικα (μελιτζανα κολοκυθι κρεμυδι καροτο)

18:00
    1 κοματι βρωμοκεικ
    1 ξινομηλο

21:00
    ψητα λαχανικα απο το μεσημερι
    λιγο ξινοτυρο τριμενο 1 αυγο και 1 ασπραδι
    1 κρισπι
    λιγο μετα ενα παγωτο 0% ξυλακι

23:00
    2 σοκολατακια sweet&balance
    3 καροτα

τρελη επιθυμια για γλυκο, κυριως για σοκολατα. αρχισα μαγνησιο μηπως οφειλεται σε ελλειψη του... αν εχετε υποψιν κατι αλλο που μπορει να βοηθησει να το πειτε...

ελη μου επιτελους !!! μας ελειψες πολυ! αντε τωρα να μπουμε ξανα ολοι μαζι σε ταξη με την δασκαλα μας παρουσα!!! κι εγω νομιζω το 1.5 κιλακι δεν ειναι τιποτα, κατακρατησεις ειναι που θα φυγουν γρηγορα!

Ναου υπεροχα νεα κι απο σενα!!! τελικα η ποιοτικη αλλαγη στην διατροφη μας ξεκουναει τον μεταβολισμο! αντε να συνεχιζουμε με τετοια ωραια νεα! και στα δικα μας!