τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 357
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 357 of 427 FirstFirst ... 257307347355356357358359367407 ... LastLast
Results 5,341 to 5,355 of 6392
    Senior Member
    Τριαδοκόριτσα που είστε?

μας πήραν απο κάτω? ε????

με μια μικρή ανάπαυλα απο τα μέσα του Δεκεμβριου και με +3 κιλά (πλασματικά ή οχι θα φανεί ) απο χθες ξεκίνησα πάλι καταγραφή και τήρηση ωρων μεταξύ γευμάτων...
    βέβαια σε αυτό το διάστημα εχω πάρει αντιβίωση για το δόντι .. και πάρα πολλά παυσίπονα... και θα ξαναπάρω γιατί επιτέλους θα τον βγάλω τον παλιοφρονιμίτη... έχω μια εβδομάδα παίρνω κορτιζόνη γιατί έπαθα αγγειοίδημα.... μούρλια μπήκε η χρονιά, τι να λέμε;
    πάντως στο μεσοδιάστημα έκανα γιόγκα και όλοι μου λένε ότι αδυνάτισα...ενώ η ζυγαριά με δείχνει +3, μακάρι να είναι μυικός ιστός ή έστω κατακράτηση και όχι λίπος λόγω γιορτινων ατασθαλιών...θα φανεί..
    αιντε να μαζευόμαστε...
    δηλώστε παρουσίες...

Senior Member
    Παρούσα και εγώ. Η εμπειρία μου στο ζαχαροπλαστείο μου άφησε 5 έξτρα κιλά δυστυχώς. Τώρα σταμάτησα γιατί μέσω ενός προγράμματος του οαεδ βρήκα δουλειά πάνω στο αντικείμενο μου οπότε άρπαξα την ευκαιρία αν και θα είναι για ένα εξάμηνο μόνο. Τώρα εδώ και λίγες μέρες επιστρέφω σιγά σιγά στις καλές μου συνήθειες.
    Κορίτσια πέρασα πολύ άσχημα το διάστημα που ήμουν εκεί, μου φώναζαν συνέχεια, πολλή πίεση δεν είχα διαλείμματα δεν μπορούσα να φέρω δικό μου φαγητό οπότε ξεσπούσα στα γλυκά.
    Τ' αφήνω πίσω μου και προχωράω μπροστά!!
    Καλό αγώνα σε όλες μας!!
    Φιλιά και καλή χρονιά!!

Senior Member
    Πωπω ασχημη εμπειρια όντως :/ Αντε στα καλυτερα τώρα!

Senior Member
    Pink

έτσι μπράβο

τα αφήνουμε πίσω, και προχωράμε μπροστά!!! Καλή επιτυχία!
    ( πιο πολύ τα λέω για να τα ακούω και γω, γιατί εδώ και δέκα μέρες
    με χει πάρει απο κάτω... )

Τα άλλα τριαδοκόριτσα που είναι? δεν μας ακούν?

Senior Member
    Καλημέρα! Καλή Χρονιά!!! :bouncy:

Υγεία να έχουμε κορίτσια! Μακάρι το '14 να εχει λιγότερο πόνο και περισσότερη αγάπη και επιτυχιες!!!

Σας φιλώ και ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ στις λευκές σελίδες του νέου ημερολογίου. :wink2:

Senior Member
    καλημέρα τριαδοκόριτσα!!!!!

τι μου κάνετε?

βλέπω οτι το τοπικ ειναι ουσιαστικά ανενεργό, αλλα επειδή η άνοιξη έρχεται και όλο μας μπαίνουν ιδεες (ακαταλληλες!!!!!) είπα να μπώ να σας πω τα νέα μου και τις δικές μου σκέψεις εν όψει καλοκαιριού!!!!!

Τη Δευτέρα που μας πέρασε (αφου μου μπηκαν διαφορες ιδεες για σκευασματα, διαιτες αστραπη, αποτοξινωσεις και όλα αυτα τα κοκκινα διαβολάκια που με κυριευουν σκεπτόμενη οτι σε 5-6 μήνες θα εκτεθώ πάλι στα κοντομανικα κ θα ξεκαλτσωθω λογω καλοκαιριου) επισκεφτηκα αγαπημενο διατροφολογο της περιοχης μου για εναν ελεγχο του λιπους μου κ του βασικου μεταβολισμού...

Κορίτσια , τα κιλα δε θα τα σχολιασω, όμως διαπίστωσα οτι το λιπος μου αυξανεται τοσο ανησυχητικα που....

ζητησα να μου βγαλει ενα προγραμμα.... μηπως κ το μειωσω.

Απο την Τεταρτη λοιπον ξεκινησα δυναμικα 3ωρα κ τριαδες τις αγαπημενες, με σκοπο την μειωση του λιπους στο σωμα μου (ενα σωμα σκετο σαπουνακι) και απο εχθες αερόβια κ παθητικη γυμναστικη (ηλεκτροθεραπεια+θερμοθερα πεια) σε γυμναστηριο.

Δε ξέρω αν αυτο θα κρατησει πολυ, αλλα τα κιλα ενω ειναι ενα θέμα... το λιπος αυτη τη στιγμη με ανησυχει περισσοτερο κ ελπίζω να καταφερω να το μειωσω....

Ενδεικτικά το χθεσινο προγραμμα ειχε ως εξης:

Πρωινό: Μια φέτα ψωμί πολύσπορο με 2 φέτες άπαχο τυρί
    +2 αποξηραμένα δαμάσκηνα

Πρόγευμα:1 μήλο/αχλάδι/πορτοκάλι
    +10 ανάλατα αμύγδαλα

Γευμα: Μια μερίδα ψητό κατσαρόλας με 1 φλιτζάνι ανάμεικτα λαχανικά

Απόγευμα: 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
    +5 αμύγδαλα

Βράδυ: Ένα ποτήρι γάλα 1.5% με 4 κουταλιές της σούπας μούσλι

Να σας πω οτι παρολο που οι ημερισιες θερμιδες μειωθηκαν κατακορυφα, ΔΕ ΠΕΙΝΑΩ!

Ελπίζω να σας εβαλα λιγο σε σκεψη, γιατι όπως προείπα το αγχος του καλοκαιριου μας κανει κ σκεφτομαστε αντιστροφα ενω ξέρουμε πιο ειναι το σωστό. Αλλωστε εχουμε πολλους μηνες μπροστα μας.... γιατι να ταλαιπωρηθουμε τελευταια στιγμη με δυσκολες αναποτελεσματικες επιλογες?

Ο σκοπός αλλωστε θα πρεπει να είναι η ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΥΕΞΙΑ!!!!

Σας φιλώ!

Senior Member
    Καλημέρα!!!!

Η πρώτη εβδομάδα πέρασε με τρελή επιτυχία!!!!

Επιτέλους μπήκα σε πρόγραμμα... και τι εννοω με αυτό: με τριωρα κ τριαδες/διαδες δε πειναω και χανω πόντους κάθε μέρα! Η διαθεση ανεβαίνει μερα με τη μέρα προσφέροντας στον εαυτο μου ότι πιο υγιεινο η φυση γεννά!!!
    Φυσικά η γυμναστική καθιερώθηκε 3 ημέρες/εβδομαδα. Είναι με ραντεβου, οπότε κ να μη παω (τα δικα μου τα γνωστά) σε παιρνει τηλέφωνο η γυμνάστρια να μάθει τι επαθες!!! Οπότε αν θες μη πας !!! χιχιχιχι
    Το κλειδί κορίτσια είναι οργάνωση και ρολόι... μεχρι το βιολογικο ρολόι να ρυθμιστεί κ ολα να γινονται πλεον αυτοματα (αφου φυσικα ειμαστε παντα οργανωμενες οσο αναφορα την προμηθεια των τροφών).
    Αυριο έχω διαιτολόγο να με ζυγίσει. Σήμερα το πρωί όμως που ανεβηκα ζυγαρια (απο περιέργεια πιο πολυ γιατι ηδη νιωθω να ξεφουσκώνω) είδα απώλεια καλη

ΜΗ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΑΛΛΟ! Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Φιλιά!!!

Senior Member
    Συγχαρητήρια Ρία!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Συγχαρητήρια Ρία!!!!!
    Ευχαριστώ!!!:starhit:

Εσυ σε τι στάδιο είσαι?

Senior Member
    Εγω προσπαθώ να θρέψω το σώμα μου σωστά όσο γίνεται. Μετά το χειρουργείο έχει φυγει εντελώς απο το κεφάλι μου η έννοια "τι έχω όρεξη να φάω σημερα" κι έχει αντικατασταθει ΠΛΗΡΩΣ απο το "τι είναι πιο θρεπτικό να φάω σήμερα". Αυτο τον καιρο προσπαθώ να ανεβάσω λίγο τις θερμίδες μου, και κυρίως τις πρωτεϊνες μου. Γενικά είναι ένα στάδιο αναπροσαρμογής αλλά τουλάχιστον δε εχω πλέον να αγχωνομαι για τα κιλά τα οποία φεύγουν νεράκι χωρίς να κάνω τίποτα :P Δυστυχως έχω άλλα άγχη όμως, π.χ φοβάμαι μην ξαναπέσει ο σιδηρος μου (εχω θέμα γενικά) ή μην πάθω καμιά έλλειψη πρωτεϊνων......ελπίζω όμως πως κάνω μια καλή προσπάθεια και θα τα γλυτωσω όλα αυτά Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!!!

Senior Member
    Μπράβο κούκλα! >Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Γυμναστικούλα κάνεις?

Senior Member
    Δεν επιτρέπεται ακόμα δυστυχώς. Απο αρχές Μάρτη και μετά

Senior Member
    Kαλημέρες

δίνω το παρόν στο αγαπημένο μου topic!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ρια!!!

Scarletaki, σε βρίσκω θαύμα! έτσι μπράβο, τρώμε θρεπτικά και το σώμα μας θα το ανταποδώσει!!! θα ανέβει και ο σίδηρος θα τα πας super!!!

Παμε κορίτσια, που είστε οι υπόλοιπες; Ηρθε ώρα για οργάνωσηηηηηηηη

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Σήμερα είμαι τοοοοοσο μα τοσο χαρουμενη, αλλα προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη (εχω ακομη το φόβο μηπως κατι μου γυρισει το μυαλο)!

Αλλη μια επιτυχημενη μερα πέρασε!

Πηγαινω παντου με το μπολακι μου κοριτσια , εχει πλάκα!!! Δε πα να τρωνε οι αλλοι οτι θελουν, εγω το μπολάκι μου!!! λολ

Το βραδακι έχω ραντεβου με τον διατροφολογο και θα σας πω τα νεότερα...

Senior Member
    Originally posted by ria
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Σήμερα είμαι τοοοοοσο μα τοσο χαρουμενη, αλλα προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη (εχω ακομη το φόβο μηπως κατι μου γυρισει το μυαλο)!

Αλλη μια επιτυχημενη μερα πέρασε!

Πηγαινω παντου με το μπολακι μου κοριτσια , εχει πλάκα!!! Δε πα να τρωνε οι αλλοι οτι θελουν, εγω το μπολάκι μου!!! λολ

Το βραδακι έχω ραντεβου με τον διατροφολογο και θα σας πω τα νεότερα...