τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 367
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 367 of 427 FirstFirst ... 267317357365366367368369377417 ... LastLast
Results 5,491 to 5,505 of 6392
    δεν ξέρω χαχαχα
    νομίζω οτι πάντα έχεις χρόνο να το σώσεις χωρίς να φτάσεις στο σημείο να οδηγηθείς σε υπερφαγικό. . δηλαδή πες οτι γίνεται η μ....α κ τρως ένα πιτόγυρο 7 το απόγευμα. παίρνεις βαθίες ανάσες κ σκέφτεσαι ,δν πειράζει τι μου λείπει να κάνω δυάδα. στις 10, τρως μισό φρουτάκι κ 3 αμύγδαλα. κ το πρωί κανονικά.
    με αντίθετη ψυχολογία,λες έφαγα τον γύρο τι έκανα ο θεέ καταστροφή! θα πιο μια κοκα κόλα, κ δν θα ξαναφάω τίποτα άλλο. κ έρχεται η επόμενη μέρα κ τρως το μεσημέρι κατευθείαν όλη την κατσαρόλα κ το βράδυ 5 τόστ. άρα δν μας παχαίνει ο γύρος που θα φάμε μια φορά στο τόσο αλλά οτι χαλάμε την ισορροπία

εντάξει εγώ θα έπρεπε χθες να φάω 2 σοκολατάκια εγκαίρως,(3 ώρες μετά το μεσημεριανό μου) μετά την τριάδα μου κ άμα πεινάω άλλη μια δυάδα
    αν το αναλύσεις που δν πρέπει ,ουσιαστικά να χρεώθηκα το πολύ με καμιά 200 θερμίδες που σιγά κλάιν.

αλλά άμα άρχιζα τις τύψεις κ δν είχα φάει κ σωστά από το πρωί, θα έχωνα το κεφάλι μου στο ψυγείο κ θα έτρωγα 5 φέτες κασέρι με 5 φέτες ψωμί κ από πάνω το ρύζι που μαγείρεψα για να πάρω σήμερα. κ θα τελείωνα κ τα σοκολατάκια

Senior Member
    Κι έτσι θα έκανα... και λίγο χειρότερα...
    Προχθές στο θυμό μου πάνω έφαγα μισό τσουρέκι (από τα μεγάλα τις πλεξούδες) μονη μου...
    Το βράδυ αλήθεια ζορίστηκα στομαχικά και κυρίως ψυχολογικά, αλλά το πρωί που είχα να σκεφτώ τις τριάδες και τις δυάδες με βοήθησε να μη φάω και το άλλο μισο..

Junior Member
    καλά αυτό το όλα ή τίποτα.. τι μου θυμίζει. Το χω ζήσει όχι μόνο μια φορά.. Ξεκινάω κάποια τύπου δίαιτα την Δευτέρα (πάντα Δευτέρα!) και αν την Τρίτη φάω κάτι "εκτός δίαιτας" πρέπει μετά να φάω και όλο το ψυγείο.

Μαντάμ σου σου hahaha "αλλά άμα άρχιζα τις τύψεις κ δεν είχα φάει κ σωστά από το πρωί, θα έχωνα το κεφάλι μου στο ψυγείο κ θα έτρωγα 5 φέτες κασέρι με 5 φέτες ψωμί κ από πάνω το ρύζι που μαγείρεψα για να πάρω σήμερα. κ θα τελείωνα κ τα σοκολατάκια" -- πόσα μου θυμίζει αυτό που λές!!!

marulenia η μαγκιά είναι να πείς 'εντάξει έφαγα λίγοοοο παραπάνω τσουρέκι απ' ότι έπρεπε' και την επόμενη μέρα να φας κανονικά σαν να μην έγινε ποτέ. Στην τελική όλοι οι άνθρωποι τρώνε κάποιες φορές παραπάνω.. και ειδικά τέτοια αμαρτωλά όπως το τσουρέκι. Το θέμα είναι να μην μας φάνε οι τύψεις, όπως πολύ σωστά λέει και η Μαντάμ σου σου. Ίσως μας πάρει λίγο καιρό, αλλά κάποια στιγμή που θα πάει αυτό το "μισό τσουρέκι" θα γίνει 1-2 φέτες, που απλά θα τις ευχαριστηθούμε χωρίς να θεωρούμε ότι κάναμε κάτι κακό ή ότι χαλάσαμε σώνει και ντε κάποιο πρόγραμμα. Άλλωστε όλα μέσα στο πρόγραμμα πρέπει να είναι! Απλά στις σωστές ποσότητες και για τους σωστούς λόγους!

Λοιπόν βρήκα αυτο που μιλάει για τριάδες-δυάδες. Διατροφικό bottox λέει κάνουμε!
    http://www.tlife.gr/Article/healthan...-80-27879.html
    :roll:

Senior Member
    Καλημέρα τσούπρες! Πάντα (πάντα όμως) αν φάμε κάτι εξτρά από το πρόγραμμά μας το υπόλοιπο το συνεχίζουμε κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα. Και αν μπορούμε κ τις ποσότητες που έχουμε προγραμματίσει. Προτιμότερο ακόμα το έξτρα να το φάμε αφού έχουμε φάει κάποιο γεύμα μας. Και εγώ ήμουν πολλά χρόνια αυτής της νοοτροπίας, όλα ή τίποτα, ποιος δεν ήταν άλλωστε; Τώρα όμως ακόμη και αν καμιά φορά ξεφύγω από το επόμενο γεύμα επιστρέφω. Γι αυτό και πλέον οι φορές που τρώω κάτι έξτρα είναι ελάχιστες (1 φορά το μήνα και αν). Και κορίτσια πιστέψτε με, δε παχαίνει το φαι αλήθεια, οι τύψεις παχαίνουν

Senior Member
    Καλησπέρα Τριαδοδυαδούλες

Σήμερα νιώθω χαρούμενη με μένα γιατί κατάφερα να καταγράψω και σε τετράδιο τι τρώω, τις ώρες, τη διάθεση, τις ωρες ύπνου (ή αυπνίας) τα υγρά μου, την ευγνωμοσύνη και ότι κατάφερα να κάνω καλό σήμερα και δε συμπεριλάμβανε φαγητό.

Νομίζω πως πήγε λίγο καλύτερα σήμερα απο χθες. Και χαίρομαι γιατί δεν πείνασα... Ούτε καταπιέστηκα. Αλλά σήμερα ήμουν όλη μερα σπίτι. Σε ασφαλές περιβάλλον. Έλεγχα τις ώρες και το φαγητό και είχα ώρα για καταγραφή. Παρ' όλα αυτά εγώ νιώθω ότι έβαλα ένα καλάθι σήμερα. Κι ό,τι και να γίνει είμαι χαρούμενη για αυτή τη μέρα.

Αν δε σας είναι βαρετό, να γράψω και σήμερα τι έφαγα για να μου δώσετε τιπς; (ε γκουρού πινκ και σου σου??)

Μαρουλένια θερμά συγχαρητήρια!!!
    Μπράβο σου!
    Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! :thumbup:

Senior Member
    Χαιρόμαστε με τη χαρά σου και τα ωραία συναισθήματα με τα οποία περιγράφεις τη μέρα σου!!
    Περιμένω με αγωνία τις καταγραφές σου, δε θα τα ρωτάς αυτά!

Senior Member
    Πρωί: Τόστ, με δύο φέτες ολικής, κασέρι, μουστάρδα, ρίγανη, 2 μικρά πορτοκάλια (το ένα στυμμένο)
    Σνακ: Καφέ Νες με δύο σταγόνες στέβια, και 3 μηλοπιτάκια σπιτικά
    Μεσημερι: Φασολάδα, μπροκολο, 2 ελιές και μια πιρουνιά ταραμά (δεν άντεξα να μη δοκιμάσωα), 1 παξιμάδι μικρό κριθαρένιο
    Σνακ: Καφέ Ελληνικό σκέτο, 2 μπισκότα κανέλας της μαμάς μου κι ένα μήλο με κανέλα.
    Βράδυ: Ενα μπολ μαρούλι και έβαλα αντί για λάδι μια σάλτσα με θαλασσινά που είχα από χθες και μια φέτα ολικής

Αυτα μέχρι τις 20.30. Νιώθω χορτάτη, αν δω ότι με κόβει λόρδα σκέφτομαι ή λίγα μύγδαλα ωμα με λίγες σταφίδες ή αν δουμε καμμια ταινία και κανω ποπ κορν για τους άλλους ενα φλυτζάνι ποπ κορν με λιγο χυμο....

Αυτά για σήμερα

Μπράβο Μαρουλένια!
    Πολύ καλή διατροφή!!

Εν τω μεταξύ, η τσαχπινιά με την ρίγανη στο τοστ μου κέντρισε το ενδιαφέρον!!
    Πολύ καλή ιδέα!

Καλή συνέχεια σου εύχομαι! :thumbup:

Senior Member
    Πολύ καλά Μαρουλένια!! Προσωπικά θα έτρωγα και λίγο κότατζ για παραπάνω πρωτεΐνούλα στο μεσημεριανό!! Συνέχισε έτσι!!

Senior Member
    Να σας πω κ εγώ τα δικά μου!
    Πρωινό τα γνωστά (τρώω αργά πρωινό οπότε δεν κάνω σνακ μέχρι το μεσημεριανό)
    Μεσημέρι: ένα μεγάλο μπακαλιάρο στο φούρνο με καρότο, πατάτα αρκετή και κόκκινη σάλτσα και 1/2 αγγουράκι
    Βράδυ: Μια μπανάνα μόλις γύρισα από το τζιμ (για αναπλήρωση γλυκογόνου)
    Και λίγο πιο μετά το ίδιο με το μεσημέρι.
    Σκοπεύω να φάω πιο μετά και ένα γιαουρτάκι μαζί με κανένα ακτινίδιο ίσως κ αμύγδαλα γιατί πήγα νωρίτερα στο γυμναστήριο σήμερα και δεν έφαγα απογευματινό!

εγώ τα έκανα σκατά! ξεφυγα παραφαγα κ μετα δεν μπορουσα να χωνεψω. ,τουλάχιστον έμεινα εκεί. πφφ μόνο να για να δίνω συμβουλές κάνω.
    μαρουλένια ήμουν κεγώ στη ασφάλεια του σπιτιού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αυτό δν σημαίνει κάτι,ίσως καλύτερα να ήμουν έξω.
    δν κάθομαι να γράψω σε ημερολόγιο τι κ πως κ γιατί κ που τρώω ίσως πρέπει να το αρχίσω ,μάλλον θα με βοηθήσει. προς το παρόν μια περίληψη σε εσάς.
    τι έφαγα χθες:
    πρωινό: γιαούρτι ,μπανάνα, 2 κριτσινάκια
    δεκατιανό μισή μπανάνα 2 κριτσίνια μετά από 20 λεπτά ξαναπείνασα κ έφαγα άλλη μισή μπανάνα κ 1/3 από κουλούρι θεσσ
    μεσημέρι: ρύζι με μανιτάρια, αρακά κ καλαμπόκι ,μια σαλάτα μαρούλι και ένα γιαούρτι
    σνακ:δύο μηλοπιτάκια που μου φερε συναδελφος σπιτικα αλλά πολυ παντεσπάνι κ λίγο μήλο
    βραδινό: σπανακόριζο με λουκάνικο: 1 πιάτο,2 πιάτο,3 πιάτο ένα μικρό ψωμάκι με κασέρι, τελικά πάνε κ τα σοκολατάκια(προς τιμήν μου άφησα κ δύο)
    σνακ:3 κομμάτια πίτσα

τι να πω για να νιώσω καλύτερα, οτι κέρδισα στο πρώτο ημίχρονο αλλά έχασα πανηγυρικά στο δεύτερο. (χρειαζόμουν την θαλπωρή που μου πρόσφερε το ζεστό λεμονάτο σπανακόριζο)τέσπα ξεκινάω σήμερα με μικρές ποσότητες γιατί έχω σκάσει ,αλλά θα προσπαθήσω να τηρήσω τριάδες διάδες

πρωινό :μισο γιαουρτι, 2-3 φετουλες μηλο ,2 μπουκιές ψωμί

Senior Member
    Ω ευχαριστώ για την ενθάρρυνση

Είδες Μάντζι ο φαγάς ο άνθρωπος δεν κρύβεται.... Ακόμα και στο τοστ τσαχπινια...

Τι καλά που γυμνάζεσαι Pink. Μακάρι να αλλάξω κι εγώ νοοτροπία και να δω τη γυμναστική σαν κάτι διασκεδαστικό και όμορφο. Κι όχι σαν κάτι που με κάνει να πονάω και να κουράζομαι...

Σουσού σου βγάζω το καπέλο! Εγώ, να ξέρεις δε θα άφηνα ούτε χαρτάκι, όχι σοκολατάκι και μάλιστα 2 σοκολατάκια!! Ίσως να ήθελε να φάς λίγο παραπάνω μέσα στη μέρα. Δηλαδή να έτρωγες εξαρχής πχ την μπανάνα ολόκληρη και λίγο παραπάνω κουλούρι. Τρέχεις κίολας πάνω κάτω μωρέ, δουλεύεις, όσο να πεις έχεις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες...

Έχω καταλάβει πάντως πως όταν δεν τσιγκουνεύομαι το πρωινό και το μεσημεριανό το βράδυ δεν πεινάω πολύ και στα σνακ νιώθω λιγότερη ανάγκη για φαΐ. Μπορεί να έχω και άδικο.. Στην παρατήρηση είμαι.

Μαντάμ σου σου, μην απογοητεύεσαι και μην αυτομαστιγώνεσαι!!

Συνέχισε από σήμερα και όλα θα είναι μια χαρά!

Κι εγώ είχα κάνει απίστευτα υπερφαγικά για 4 μέρες στην αρχή της προσπάθειάς μου, αλλά συνέχισα ακάθεκτη μετά και όλα βαίνουν καλώς!

Και έτσι όπως τα γράφεις, δεν βλέπω να έκανες και τίποτα το υπερβολικό!
    Το σπανακόρυζο είναι από τα πιο υγιεινά φαγητά και γεμάτο φυτικές ίνες!
    3 κομμάτια πίτσα δεν είναι υπερφαγικό.
    Επίσης πόσα σοκολατάκια έφαγες; Δεν νομίζω να είναι πάνω από 10!

Αν σου περιγράψω δικά μου παλαιότερα υπερφαγικά θα φρίξεις!!! :dork:

Οπότε κανάκεψε τον εαυτό σου και συνέχισε ακάθεκτη!!

Το τικεράκι ισχύει;

Originally posted by marulenia
    Έχω καταλάβει πάντως πως όταν δεν τσιγκουνεύομαι το πρωινό και το μεσημεριανό το βράδυ δεν πεινάω πολύ και στα σνακ νιώθω λιγότερη ανάγκη για φαΐ. Μπορεί να έχω και άδικο.. Στην παρατήρηση είμαι.
    Αυτό το έχω παρατηρήσει και για μένα!!
    Ισχύει!!

By the way, σήμερις έκατσα να υπολογίσω στο περίπου πόσες θερμίδες είναι το "αθώο" πρωινό μου...
    Γιαούρτι με μέλι, σταφίδες και μούσλι (ή δημητριακά όταν δεν έχω μούσλι).
    Παιδιά είναι γύρω στις 500 θερμίδες χωρίς υπερβολή!!
    Μόνο 1 γεμάτη κ.σ. σταφίδες διάβασα ότι έχει 200-250 θερμίδες!!

Όμως με κρατάει πάρα πολύ καλά και δεν πεινάω!
    Και δεν πρόκειται να το αλλάξω κι ας έχει πολλές θερμίδες.
    Το πρωί μπορούμε να τρώμε όσο θέλουμε!