Results 5,686 to 5,700 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
22-01-2015, 13:22 #5686
Καλημέρα τριαδόπαιδα!
Μαντάμ κάποια φωτό έβαλες που όμως δεν φαίνεται! Ξέχασα να καταγράψω τα χθεσινά μου αλλά δε χάθηκε κι ο κόσμος το κάνω σήμερα να τεστάρω και τη μνήμη μου!
Πρωί: γάλα,μούσλι, μερικά αμυγδαλάκια ανάλατα, ψημένα
Δεκατιανό υπερ πίστεως αφού ξύπνησα αργά
Μεσημέρι: ομελέτα, ντομάτα, τυρί,1 φέτα ψωμί
Απόγευμα: κοτατζ,κριτσίνι, μήλο
Βράδυ: ψάρι,χόρτα,1 φέτα ψωμί
και μεταβραδυνό: 1 ποτήρι γάλα, 1 κριτσίνι, 5 αμύγδαλα
- 22-01-2015, 13:59 #5687
καλησπερα κ απο μενα !!
besbab τι να πω, αψογηηη!!! ευγε !!!
Ας γραψω κ εγω τα χτεσινα μου
Π αυγο βραστο κ 2 φρυγανιες, μια φετα γαλοπουλα κ λιγο χυμο
δ μηλο + αμυγδαλα
μ κοτοπουλο ψητο με μια πατατα βραστη κ αγγουροντοματα με μια κσ λαδι
α αχλαδι -ανανα κ 2 καρυδια
β γιαουρτι με μελι κ μουσλι χζ
22-01-2015, 14:18 #5688
Ωραία και τα δικά σου μπλακ! Εγώ κάνω μια παραλλαγή των τριάδων δυάδων αφού και στα σνακ υπάρχει πρωτεινη όπως θα δεις! Επειδή έχω θέμα με την ινσουλίνη ακολουθώ τριάδες σε όλα τα τρίωρα! Εσύ μπλακ επειδή δεν γνωρίζω κάνεις διατροφη για να χάσεις κιλά; Σε τι φάση είσαι;
22-01-2015, 14:28 #5689
Καλημέρα όμορφες!!!
Μπλακ κ Μπεσμπαμπ πολύ ωραίες οι διατροφές σας, πολλά συγχαρητήρια!!
Μπέσμπαμπ μου ναι ίσως πλέον να έχω αρχίσει και να με αγαπώ. Πρέπει μόνο να δουλέψω πολύ στο κομμάτι του να μου αναγνωρίζω πόσο αξίζω.
Επιστρέφω από διαιτολόγο. Οι μετρήσεις πήγαν αρκετά καλά!! Σε 3,5 μήνες έχω χάσει 2 κιλά στη ζυγαριά αλλά 3,2 κιλά σε λίπος. Τα κιλά λίπους μου πλέον δηλ. είναι 18,7 με ανώτερο φυσιολογικό τα 16 και το ποσοστό λίπους μου στο 29%. Πρώτη φορά πέφτω κάτα από 30% στο λίπος και είμαι ενθουσιασμένη γι αυτό. Πιο ευχάριστο ακόμα είναι ότι αύξησα παράλληλα την άλιπή μου μάζα, δηλ. το νερό και τους μυς. Και με αυτό είμαι ακόμα πιο χαρούμενη από την απώλεια γιατί πάει να πει ότι κάτι κάνω καλά στο τζιμ.
Από πόντους τώρα -1,5 πόντο μέση, -8 κοιλιά, -3,5 γλουτοί, -1,5 μηρό.
Συζητήσαμε επίσης πολύ με τη διαιτολόγο μου και αυτό μου έκανε καλό.
Τα χτεσινά μου
10:00 1 φέτα ψωμί+1 κ.γλ ταχίνι+1κ.γλ μέλι κ 1 κούπα γάλα
τζιμ ασκήσεις πόδια+20 λεπτά ελλειπτικό διαλειμματικό
στο τζιμ 13:00 1 αβγό βραστό
15:00 270 γρ φασολάκια κοκκινιστά με καρότο+120 γρ κοτατζ+1 φέτα ψωμί
18:00 1 γιαούρτι+1 ακτινίδιο+1 χούφτα κάσιους
1 κακάο ρόφημα με νερό σκέτο
21:00 2 κοτοσουβλάκια+μαρούλι+1 μικρή δαγκωνιά από το τσιζμπεργερ της αδερφής μου+1 σειρά σοκολάτα 97% κακάο
22-01-2015, 14:52 #5690
Originally posted by Besbab
Καλημέρα τριαδόπαιδα!
Μαντάμ κάποια φωτό έβαλες που όμως δεν φαίνεται!
δν ξέρω αν καταλάβατε:spin:
πινκιό μπράβο ρε φίλε! ρισπέκτ
ζηλεύω.
22-01-2015, 15:44 #5691
Wow Pink!!! Μπράβο συγχαρητήρια!!!! Είσαι άψογη από κάθε άποψη! Εγώ έχω ραντεβού με την διαιτολόγο την Τρίτη και παράλλαλα έχω κι εργομετρικό μετρήσεις κτλ. Είμαι περίεργη πραγματικά! Από βάρος έχω ανέβει ενάμισι κιλό αλλά δοκιμάζοντας ένα τζιν που φορούσα στα 7 κιλά κάτω μου κάνει!!! Χοχοχοχο!!εγώ αγοράζω κι ένα κακάο φίλη pink το οποίο είναι βιοδυναμικό και μου το δίνει με το μεταβραδυνό γάλα! Μιλάμε τα σπάει ψάξτο στο google!! Το πίνουν αθλητές επίσης και είναι βιολογικό! Είναι γλυκό εξαιτίας της gula java ζάχαρη που βγαίνει από καρύδα!! Γιάμι!
Μαντάμ πλάκα θα είχε το κόμικ!!πως πάει η διατροφή;
22-01-2015, 15:45 #5692
Ευχαριστώ πολύ Μανταμ μου!!! Και στα δικά σου :love:
22-01-2015, 16:00 #5693
δν πάει καλά κορίτσια. πεινάω διαρκώς. προσπαθώ αλλά δν μπορώ γιατί απλά δν θέλω. όσο κ να θέλω να αποκτήσω μια υγιή σχέση με το φαγητό, να μην το σκέφτομαι συνέχεια ,να τρώω φυσιολογικές ποσότητες κτλ η πείνα μου τα ξεπερνάει όλα. θέλω να τα φάω όλα. σήμερα αφού ήπια το γαλατάκι μου με την βρώμη κ ένα μήλο τεράστιο(κεφάλι μωρού)
συνέχισα με κάμποσες κουταλιές πραλίνας χωρίς ζάχαρη, κ μετά για μεσημεριανό
4-5 κουταλιές(μεγάλες στο πόδι)ρεβύθια κοκκινιστά κ μετά 2 πιάτα σούπας μοσχαράκι με πατάτες κ ρύζι κ μπρόκολο σαλάτα
συνέχιζω ακόμα με μισή σοκολάτα κ μία ακόμα κουταλιά πραλίνα.
ουφ κ ήπια κ ένα τρίτο καφέ μπας κ σταματήσω.
α σημειωτέον είμαι στα 78 κιλά κοντά μετά τις γιορτές από εκεί που στις αρχές δεκέμβρη ζύγιζα 72-73 κιλά. είπα να μην το πειράξω γιατί πίστευα οτι θα επέστρεφα γρήγορα τουλάχιστον στα 76 αλλά ούτε λόγος.
εντιτ το άλλαξα το τίκερ κ για του λόγου το αληθές
χθες μετά την δουλειά κ αφού πήγα κομμωτήριο γύρω στις 7 έφαγα λίγο γάλα με δημητριακά αυτά με μέλι κ αποξηραμένα της κουάκερ
κ το βράδυ κατά τις 9 έφαγα σπανάκι με ρύζι κ λουκάνικο χωριάτικο περίπου 1 μικρό μπολάκι
σήμερα πάντως με έδειξε 77
22-01-2015, 16:10 #5694
"προσπαθώ αλλά δν μπορώ γιατί απλά δν θέλω."
Σ αυτή τη φράση νομίζω τα λες όλα. Πράγματι αν δε θέλεις δε μπορείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν πιστεύω ότι η πείνα σου είναι οργανική οπότε αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Γιατί δεν θέλεις; Τι πιστεύεις ότι θα χάσεις αν τρέφεσαι υγιεινά; Τις αγαπημένες σου λιχουδιές; Πιθανόν να είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Το τι θα φάμε και πότε πρέπει να μας έρχεται σαν φυσική ανάγκη. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πότε θα φάμε, τι θα φάμε κλπ. Όλα γίνονται αρκεί να είναι συνειδητοποιημένα. Εμένα προέκυψε σαν ανάγκη της ψυχής μου πρώτα να ζήσω όσα λαχταρούσα σαν κοριτσάκι της ηλικίας μυ. Βρες το κίνητρο, τον σκοπό σου, κάτι που να σε κρατά και όλα θα έρθουν φυσικά.
22-01-2015, 16:11 #5695
Σουσουδιτσα μου , γιατι δεν καθεσαι να κανεις τα γευματα σου κ τσιμπας εδω κ εκει; αυτο πιστευω θα σε βοηθησει στο θεμα σου. Γι ανα μην πεινας τοσο πολυ κ πεφτεις με τα μουτρα κανε 3αδα καθε 2,5 ωρες . Κατσε ομως κατω κ φαε την τραιαδα σου την καλη που θα σε κρατησει.Κ μεσημεριανο κανονικα. Επειδη πεινας φτιαξε μια μεγααααλη σαλατα κ φαε μαζι με το φαγητο σου οποιο κ να ειναι αυτο να σε χορτασει. Τα γλυκα μονο την ορεξη σου ανοιγουνε, στο λεω σαν παθουσα, ετσι τα εβαλα τα κιλα μου.
Πινκακι μου γλυκο χιλια μπραβο!! εισαι αψογη! πολυ καλα αποτελεσματα!!!! συνεχισε ετσι!
Κοριτσια εγω πηρα αποτομα κιλα ενα διαστημα που ειχα πολυ αγχος κ καθολου χρονο για μαγειρεμα κ ετρωγα στο ποδι οτι εβρισκα κυριως γλυκα κ ψωμια.Ετσι μεσα σε 7-8 μηνες εβαλα 15 κιλα!!! εφτασα στα πιο πολλα κιλα μου, 75 με υψος 1.70.Περσυ το Σεπτεμβριο αρχισα με διαιτολογο εχασα μεχρι το Πασχα 7 κιλα κ μετα σταματησα. Μετα προσπαθησα μονη μου κ 2 πανω 2 κατω πηρα 2 κιλα μεχρι το Νοεμβριο που ξανααρχισα παλι με την διαιτολογο να χασω τα υπολοιπα 8. Εχασα 2-3 κιλα κ τωρα τα Χριστουγεννα πηρα σχεδον 2 .Σημερα εχω ραντεβου να δω αποτελεσματα.
Διαιτες κ εγω μια ζωη απο μικρη
22-01-2015, 19:07 #5696
Τι χες Γιάννη τι είχα πάντα μου θυμίζει η τελευταία ατάκα σου μπλακ διαιτες κι εγώ μια ζωή! Χαχαχα εντάξει μια από τα ίδια! Γι αυτό πια δεν κάνω "δίαιτα"! Συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνω αυτή τη διατροφή για όλη μου τη ζωή! Μέσα σ' αυτή χωράνε και μικρές ατασταλίες αλλά αυτή είναι η βάση μου! Είναι μια διατροφή που τα περιέχει όλα σε φυσιολογικές ποσότητες! Έμαθα να τρώω σαλάτα πάντα με τα κύρια γεύματα και φρούτο με τα σνακ κι έτσι οργανικά δεν πεινάω! Μαντάμ έχω την αίσθηση ότι τα γεύματα σου γίνονται λίγο στο πόδι στα πεταχτά. Έτσι ο οργανισμός δεν παίρνει σωστά το μήνυμα ότι έφαγες! Εγώ για πρώτο βήμα στην δική σου φάση δεν θα απέκλεια τίποτε. Θα προσπαθούσα απλά να τα βάλω σε μια τάξη και να τα εντάξω σε τριάδες. Δηλ.θα έτρωγα τη μερέντα ή το γλυκό μαζί όμως θα έτρωγα και το βασικό σνακ αλλά κάπως πιο τακτοποιημένα μες τη μέρα. Δηλαδή θέλω να φάω μπισκότο και μερέντα πχ.θα το έτρωγα 2·5 - 3 ώρες μετά το φαγητό κι όχι ακατάστατα σαν τσιμπολόγημα μες την ημέρα. Αυτό που σου προτείνω δηλ είναι να δείξεις πειθαρχία μόνο προς το ένα σκέλος της διατροφής αρχικά. Και μετά αφού συνηθίσεις αυτό προχωράς και με άλλες αλλαγές! Τι λες;
22-01-2015, 21:28 #5697
Μπλάκάκι μου καλό σε ευχαριστώ για τα καλά και ενθαρρυντικά σου λόγια!!! Καλά αποτελέσματα και στις δικές σου μετρήσεις. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!! και είσαι κ ψηλό κορίτσι!! :love:
Μπεσμπάκο μου σε ευχαριστώ πολύ και εσένα!! Καλές μετρήσεις επίσης!! Θα δεις ότι θα έχεις τρελή διαφορά και άσε τη ζυγαριά να λέει τα δικά της!! Θα την βάλουμε παρέα με τη δικιά μου!! Όσο για το κακάο που λες το πήρε το μάτι μου όταν έψαξα για εκείνο το κεκάκι αλλά πολλά τα λεφτά Άρη (μπεσμπαμπ :P ) Επίσης δεν είμαι πολύ σίγουρη για τα συστατικά του κ αυτή τη ζάχαρη που λες γιατί εγώ απέχω τελείως από τη ζάχαρη και δε θέλω να ξανακυλήσω :P
22-01-2015, 23:56 #5698
Εντάξει δεν το λες και φτηνό!!20 σάευρο είναι αυτό! Εμένα μου κρατάει τρίμηνο το κακάο! Οπότε τα βγάνει τα λεφτά του!
uzzled:
uzzled:
Άντε ας καταγράψω και τα δικά μου!
Πρωί: 2 φέτες ψωμί ταχίνι μέλι και ένα φλιτζάνι γάλα
Μεσημέρι: κοτόπουλο, σαλάτα μαρούλι ντομάτα 2 φέτες ψωμί ( το παράκανα)
Απόγευμα: λίγο τσοκολάτα 70 τοις εκατό κακάο 3 πλακάκια, γιαούρτι αμύγδαλα μήλο
Βράδυ: κρέας 100 γρ, ρύζι 140 γρ λαχανοσαλάτα με καρότο
Και τσαι τσαι τσαι γιατί ο λαιμός πονάει πονάει πονάει!
23-01-2015, 00:53 #5699
Ακόμα να συνέλθεις βρε Μπεσμπαμπ!! Περαστικούλια!!
Τα δικά μου λοιπόν:
13:00 (φεύγοντας από τη διαιτολόγο, δεν είχα φάει πριν λόγω της λιπομέτρησης) 1 μικρή χούφτα στραγάλια
13:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ μέλι+1 κ.σ μέλι καλογεμάτες+1 κούπα μεγάλη γάλα (το πρωινό πρωινό)
15:30 2 μεγάλα μπιφτέκια+1/2 αγγουράκι
18:00 1 μπανάνα+1 χούφτα στραγάλια(στο δρόμο)
21:00 1 γιαούρτι 2%+ 6 κ.σ σούπας all bran χωρίς ζάχαρη+1 μήλο
00:30 1 χούφτα κάσιους
23-01-2015, 12:21 #5700
καλημερα!!
μπραβο βρε κοριτσια πολυ καλες διατροφες!!
Μονο μια "παρατηρηση" , βρε Πινκακι σκετα τα μπιφτεκια μονο με λιγο αγγουρι; πως σε κρατησαν;ουτε ψωμακι/ρυζακι ουτε καν μπολικη σαλατα;
Χτες εμεινε πολυ ευχαριστημενη η διαιτολογα.Εχασα τα κιλα των γιορτων κ κατι λιγο ακομα, οποτε ειμαι στα 68.Η λιπομετρηση ηταν πολυ καλη γιατι εχω χασει πολυ λιπος αλλα εχω παρει κ σε μυικη μαζα.
Πηρα το νεο προγραμμα κ συνεχιζω.
τα δικα μου χτεσινα
7:30 γαλα με ενα μηλο με κανελα, 2 καρυδια κ 5 αμυγδαλα
11:00 μηλο κ λιγα αμυγδαλα
2:30 1 πιατο γιουβαρλακια κ λιγη σαλατα μπροκολο
6:00 μπανανα + 2 καρυδια
9:30 γιαουρτι με βρωμη κ σταφιδες κ μελι
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή