Results 5,731 to 5,745 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
26-01-2015, 08:18 #5731
μαρουλένια σωστή απόφαση ,όταν πας πες με τι σου είπε.
εγώ δν τα πάω κ πολύ καλά ,τρώω πολύ. αλλά κάνω κ λίγη γυμναστική, δν τρώω απέξω , τρώω φρούτα κ μπροκολοκουνουπίδια μπόλικα, κ τουλάχιστον παραμένω σταθερή στα κιλά κ στην διάθεση.
φιλιά πολλά ,καλή εβδομάδα!
πινκ εσύ είσαι το ζωντανό παράδειγμα της επιτυχίας. κ μόνο που υπάρχεις στο φόρουμ φτάνει.
μπεσμπάμπ ταυτόχρονα γράφαμε.
θα σεχω από κοντά γιατί την τελευταία φορά εσύ με έσωσες.(με την πρόταση για παραπάνω σαλάτα κ πρωτείνη)
- 26-01-2015, 08:23 #5732
Θα υπάρξει ανταπόκριση από το μέτωπο τον πολυκυστικών, σαφώς....
H Ροζούλα μας το δίχως άλλο είναι σούπερ, αλλά εμένα πάντως κι εσύ δε μου ακούγεσαι και άσχημα
σταθερά κιλά ακούσω, σταθερή διάθεση, θαυμαστικά μετά το καλή βδομάδα βλέπω και μερικά χιλιόμετρα καθημερινά να τρέχουν. Pas mal, pas mal
Καλή μας βδομάδα!!! (update the ticker please)
26-01-2015, 08:49 #5733
Originally posted by marulenia
Το ανέβαλλα συνεχώς το ραντεβού αλλά λίγο η αλληλεπίδραση με τη Σουσου λίγο η Besbab με την αφοπλιστική της αυτοεπίγνωση
το ήξερα οτι είσαι μπογδανολάγνα.
σε ευχαριστώ με την σειρά μου κεγώ για το cheer up.
26-01-2015, 10:35 #5734
καλημερα κ λαη εβδομαδα κοριτσια!!!
Εχω ελειπα Σκ εκτος εδρας λογω εκλογων γι αυτο δεν εγραψα.Τα πηγα πολυ καλα ομως!
Μαρουλενια μου μπραβο σου για την πολυ σωστη αποφαση που πηρες! Σε διαβαζω πολυ συνειδητοποιημενη κ αποφασισμενη κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις κ κιλα να χασεις κ ολα θα πανε καλα!
Μανταμ σουσου μια χαρα τα πας ,εγω βλεπω οτι προσπαθεις κ βλεπω κ διαφορα κ σε αυτα που τρως! μπραβοοο!! Επισης αρχικα μεχρι να συνηθησεις ποσοτητες κ συνδιασμους κλπ, εγω θα ελεγα να κανεις ολα τα γευματα 3αδες για να εισαι χορτατη . Μην αφηνεις το στομαχι σου ωρες αδειο .
Μπεσμπαμ & Πινακακι μπραβο κ στις δυο σας! Αψογες!
Να γραψω κ εγω τα δικα μου
Σαββατο
Π γαλα κ ενα μηλο με κανελα,2 καρυδια κ 5 αμυγδαλα
Δ 2 μανταρινια,1 καρυδι
Μ 2 μπιφτεκια σχαρας με λαχανο-καροτο κ λιγο ψωμι
Α μια χουφτιτσα αμυγδαλα κ 1 μηλο
Β ενα μπιφτεκι κ αγγουροντοματα κ λιγο ψωμι
Κυριακη
Π γαλα κ ενα μηλο με κανελα,10 αμυγδαλα
Δ μπανανα κ 2 καρυδια
Μ σαλατα μαρουλι με 1 κουπα φασολια μαυροματικα,κρεμμυδι , τονο νερου, 1κδ λαδι,ριγανηκ λεμονι
Α γαλα κ μηλο
Β ομελετα με 1 αυγο+2 ασπραδια ,μανιταρια πιπερια με 1κγ λαδι, λιγο τυρι κ αγγουροντοματα χλ
26-01-2015, 11:09 #5735
Originally posted by Μαντάμ σου σου
αλληλεπίδραση, αφοπλιστική αυτοεπίγνωση, διαβάζω
το ήξερα οτι είσαι μπογδανολάγνα
26-01-2015, 13:44 #5736
Κοριτσούδια μου καλησπέρα και καλή μας εβδομάδα με ωραίες διατροφές, γυμναστικές και διαθέσεις!!! Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τα υπέροχα και συγκινητικά σας λόγια!! Η ενθάρρυνσή σας είναι πολύ σημαντική!!
Μπεσμπαμπ μου και το να μη τηρούμε ακριβώς το πρόγραμμα και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι! Καλή αρχή με το κολυμβητήριο, σίγουρα είναι λίγο βαρετή η διαδικασία με την προετοιμασία και τα μπάνια κλπ αλλά αξίζει και θα το ξανδιαπιστώσεις πόσο αξίζει πολύ γρήγορα καθώς θα νιώσεις τα ευεργετικά του οφέλη.
Μπλακ μου τέλεια και πάλι η διατροφή σου!!
Μανταμίτσα μου τέτοια ευχάριστα να λες!! Πάνω απ' όλα η διάθεση είναι σημαντική!!
Μαρουλένια μου keep up the good work και την αποφασιστικότητά σου περί γιατρών!!!
27-01-2015, 00:27 #5737
Καλησπέρα!!! Που μου είστε όλες;;
Απολογισμός ημέρας
12:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ ταχίνι+1 κ.σ μέλι+1 κουπάρα γάλα
τζιμ ασκήσεις πόδια+ώμους+κοιλιακούς/ραχιαίους
17:00 300γρ λαχανόρυζο με καστανό ρύζι+120 γραμ κότατζ+1 φέτα ψωμί
20:30 1 γιαούρτι 2%+6 κ.σ δημητριακά τύπου ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 μπανάνα
00:00 1 χούφτα στραγάλια+1 σειρά σοκολάτα 97%
27-01-2015, 01:23 #5738
Γειά σας κι από μένα ζουζούνες μου!!
Πινκ έχεις κόψει κι άλλο ποσότητες; Έτσι μου φαίνεται! Το κοτατζ το παλεύεις; Εγώ μπορώ να το συνδυάσω είτε με ντομάτα ντάκο είτε με μήλο κανέλα! Γενικά δεν το λες και το πιο εύγεστο τυρί!
Μαρουλί τι έγινε με το ραντεβού με ενδοκρινολόγο;
Μπλακ ωραίο η διατροφή!
Μαντάμ μια χαρά τα συνδυάζεις! Εντάξει δεν χρειάζεσαι παρατηρήσεις τύπου όχι ψωμί μαζί με ρύζι τα ξέρεις! Εγώ αύριο έχω ραντεβού διαιτολόγο!
Σήμερα έφαγα:
Πρωί: 2 φρυγανιές- ταχίνι- μέλι γάλα
Δεκατιανό τοστ γαλοπούλα τυρί
Μεσημέρι: τόστ τυρί διπλό και 2 πορτοκάλια
Βράδυ: φακές, μαρούλι, ανθότυρο 2 μικρά παξιμαδάκια κριθινα
Μεταβραδυνό: 1 ποτήρι γάλα με κακάο!
Μαντάμ οι καταγραφές βοηθούν κακά τα ψέματα! Άσε που παίρνεις και ιδέες από τους άλλους!
27-01-2015, 01:45 #5739
χαίρετε, χαίρετε,
πήρα που λέτε το παραπεμπτικό μου κι αύριο θα μου ρουφήξουν το αιματάκι...
Στο τέλος της βδομάδας θα τα δει, θα με δει... και θα δούμε γενικα...
καλό βράδυ να έχουμε
27-01-2015, 10:00 #5740
καλημερες καλημερες!!!
μπραβο σουσου μου, πολυ καλα πηγες !!! Ειδες καθε μερα κ καλυτερα!!! Ναι βοηθαει η καταγραφη, γιατι οταν τα βλεπεις μαζεμενα βλεπεις αν εχεις φαει παραπανω η κ λιγο κ γενικα εχεις ελεχγο του τι τρως! μπορει να τσιμπας μπουκιτσες πχ κεικ απο εδω κ απο εκει αλλα στο τελος της ημερας να εχουν μαζευτει πολλες μπουκιτσες κ να εχεις φαει 1-2 κομματια.Εγω που προσπαθω να κοψω το τσιμπολογημα νο θεωρω χρησιμο.Επισης κ σε περιοδους που η ακατανομαστη κολλαει κ δεν κατεβαινει με τιποτα βλεπεις τι ειχες φαει εκεινες τις μερες.
Μπεσμπακι μου μια χαρα! Εγω τα αποφευγω τα οσπρια οταν ειναι να παω στο διαιτολογο, εννοω την προηγουμενη η την ιδια ημερα λογω κατακρατησης, θα μου πεις αν εχεις παει καλα αυτο θα σε μπλοκαρει το ξερω βλακεια μου. Καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσι !!
μαρουλενια μου, η αρχη εγινε λοιπον, οποτε περιμενουμε νεα!!
Πινκακι μου χτες νομιζω πως εφαγες πολυ λιγα.Με την γυμναστικη που κανεις ,χτες ειχες κ λαδερο το μεσημερι, το βραδυ θα προτιμουσα κατι σε πρωτεινη αυγο,κοτοπουλο,τονο .το γιαουρτι με το φρουτο ηταν το απογευματινο στην ουσια αρα ουτε βραδυνο δεν εφαγες. Επρεπε στης 8 να φας βραδυνο κ μετ ατο γιαουρτι σαν σνακ το βραδυ αργα .
τα δικα μου
π αυγο βραστο κ δυο φρυγανιες ολικης με μια φετα γαλοπουλα κ ενα μικρο ποτηρι χυμο πορτοκαλι
δ μηλο + λιγα αμυγδαλα ωμα
μ ενα πιατο κοτοσουπα με λαχανικα κ πατατα
α πορτοκαλι+2 καρυδια
β το ιδιο με το μεσημερι
27-01-2015, 12:44 #5741
Καλημέρα κούκλες!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, όντως μπορεί να φαίνονται λίγα αυτά που έφαγα χτες αλλά δεν είχα όρεξη για παραπάνω. Ξύπνησα πολύ αργά, καθυστέρησα και στο τζιμ οπότε πήγαν πίσω τα γεύματά μου.
Μπεσμπαμπ αν και είμαι φανατική της γεύσης της φέτας αναγκαστικά λόγω λιπαρών και πρωτεϊνών το έχω γυρίσει σε κότατζ. Δεν τρελαίνομαι αλλά είναι οκ. Ωραία η διατροφή σου αν κ θα σε συμβούλευα να περιορίσεις λίγο τον υδατάνθρακα με τη μορφή τοστ. Έχω παρατηρήσει ότι με πάει πίσω στην απώλεια και θρεπτικά δεν έχει να σου προσφέρει κ πολλά. Αν σ αρέσει αντικατέστησε το ένα τοστ με ένα μεγάλο κριθαρένιο παξιμάδι Λήμνου.
Μπλακ ωραία κ πάλι η διατροφή σου!! Φάει και κανένα καρυδάκι παραπάνω
27-01-2015, 15:45 #5742
Τώρα που λέμε για το κοτατζ, επειδή κι εμένα δε μου πολυαρέσει μα φορά χρησιμοποίησα κατίκι και ύμια άλλη ανεβατό, που είναι πιο νόστιμα... Αλλά φαντάζομαι δε θα είναι το ίδιο υγιεινά...
27-01-2015, 16:40 #5743
Η αλήθεια είναι πως το κοτατζ είναι η καλύτερη επιλογή και από άποψη λιπαρών και από άποψη θρεπτικών συστατικών, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι εξαρχής θα εξοστρακίσουμε τα άλλα τυριά. Για να φέρω και το δικό μου παράδειγμα ξεκίνησα με φέτα την κανονική φουλ λιπαρά απλά μετρίασα κάπως την ποσότητα, μετά πήγα στην φέτα με μειωμένα λιπαρά, μετά στο λευκό αγελαδινό τυρί, μετά στο κότατζ με 4% λιπαρά και πλέον στο κότατζ με 2% λιπαρά. Όσο πιο σταδιακά γίνονται οι αλλαγές τόσο πιο εύκολα μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε και να τις εντάξουμε στην καθημερινότητά μας!!
27-01-2015, 23:07 #5744
Επ επ κουκλάκια που είστε;;
Ήρθα λοιπόν κι ευπειθώς αναφέρω ότι κάτι πόντους έχασα αλλά η ζυγαριά ζυγαριά εσένα έχω στην καρδιά (δις) δεν θέλει να μου την κάνει τη χάρη!
Δεν πειράζει έχω εγώ ράμματα για τη γούνα της! Δυστυχώς επειδή ακόμη δεν έχω συνέλθει πλήρως εργομετρικό δεν έκανα! Θα το κάνω 10.2! Σήμερα συζήτησα και την πιθανότητα να με αναλάβει μια γυμνάστρια φίλη που κάνει περσοναλ στην περιοχή που μένω και θα προσέξει τις ιδιαιτερότητες του ταλαιπωρημένου μυοσκελετικού μου! Νομίζω αυτό θα δώσει τη χαριστική βολή στη ζυγαριά χαχα!
Πινκ έχεις δίκιο για τα τοστ! Δυστυχώς το καθημερινό μου πρόγραμμα δουλειάς είναι τέτοιο που δεν έχω τη δυνατότητα να φάω κάτι άλλο...θα το προσπαθήσω κι αυτό που λες με το παξιμάδι!
Μαρούλι μου το κατίκι είναι μια χαρά! Δεν έχει πολλά λιπαρά! Εμένα μου το δίνει πάντως εναλλακτικά με το κοτατζ!
Κι η φέτα λάιτ είναι οκ απλά θέλει προσοχή γιατί έχει άπειρο αλάτι!
Λοιπόν καταγραφή τώρα:
Πρωί: στη δουλειά και αγχωμένα γιατί άργησα τοστ γαλοπούλα τυρί πορτοκάλι
Δεκατιανό: αμύγδαλα και μια μπανάνα
Μεσημέρι αργά γιατί είχα το ραντεβού: πρωτεινικό κέικ και γάλα
Βράδυ: φασολάκια- γαλοπούλα μπιφτέκι - μια φετα ψωμί
Για πείτε τα δικά σας!
27-01-2015, 23:47 #5745
Συγχαρητήρια Μπεσμπαμπ μου για την απώλεια πόντων!! Την ζυγαριά γράψτην εκεί που ξέρεις!! Δεν θα κάνεις κολύμπι τελικά; Καλή η ιδέα και με το πέρσοναλ φυσικά!! Το εργομετρικό που λες τι ακριβώς θα δείξει; Α! Επειδή τα ψάχνεις κ εσύ πολύ, κατά τη γνώμη μου εφόσον έχεις κ θέμα με ζάχαρο να αποφεύγεις τη γαλοπούλα σε αλλαντικό, αν διαβάσεις συστατικά μόνο εγώ λείπω από μέσα, έχει κ σιρόπι γλυκόζης!! Φιλιάααα!!
Να πω και τα δικά μου!!
11:15 τα κλασσικά 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ ταχίνι+1 κ.σ μέλι+1 κουπα γάλα
τζιμ ασκήσεις στήθος 1 ώρα+20 λεπτά ελλειπτικό διαλειμματικό
14:45 στο τζιμ ένα βραστό αβγό
16:00 280 γρ πένες ολικής+πολλές γαρίδες+πολλή σάλτσα (μου είπατε ότι τρώω λίγο και είπα να σας αποδείξω το αντίθετο, πιέστηκα χαχαχα) + λίγα αντίδια-λάδι
λατρεύω τις γαρίδες και είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης!!
20:30 1 γιαούρτι 2%+6 κ.σ δημητριακά τύπου ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 μπανάνα
δοκίμασα ελάχιστο από το μείγμα για τις μπάρες που έκανα
23:30 1 αβγό βραστό με το ζόρι απλά για να φάω κάτι
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή