Results 5,851 to 5,865 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
07-02-2015, 17:47 #5851
Originally posted by Besbab
Καλημέρα ζουζούνες!!
Μαντάμ περνάμε συγκλονιστικά κι αυτό φαίνεται και προς τα έξω!!
Εγώ σήμερα έχω γυμναστική το απογευματάκι οπότε έχω κάτι να περιμένω γιατί κατά τα άλλα βαριέμαι και που υπάρχω χαχα!!
πινκιο σε ζηλεύω να το ξέρεις. ζήσε τον πόνο του λιαγκομυγοφτύσματος ,άκου κ κανά καψουροτράγουδο! αυτά είναι τα ωραία!
εγώ θα σκεφτώ ποιον άλλο διάσημο έχουμε στο φόρουμ για να καεί κ το τελευταίο κύτταρο
- 07-02-2015, 18:30 #5852
Ρε μαναταμίτσα τι ζηλεύεις ήθελα να 'ξερα!! Αλήθεια εσύ που αν θυμάμαι καλά είσαι κάπου στα 28 πως είσαι από οικογενειακή κατάσταση; Παντρεμένη, σχεσομένη κλπ; :P :P
07-02-2015, 19:22 #5853
πρόσφατα έκλεισα τα 29 κ φρεσκοπαντρεμένη αφού ήμουν χρόνια σχεσομένη κ έχω ξεχάσει πως είναι τα φλερτ , το να μην ξέρεις τι θέλει ο άλλος από εσένα, αυτό το σπινθίρισμα τέλος πάντως καταλαβαίνετε. κ μην αρχίσετε τα χαζά οτι κ την σχέση μπορείς να την κρατάς αναμμένη για χρόνια γιατί θα τρολάρετε
να ξεκαθαρίσω οτι απολαμβάνω δεόντος τα καλά μιας σταθερής σχέσης, αγάπη φροντίδα κ προδέρμ κ δν θα την άλλαζα, απλά θα ήθελα να ξαναζήσω για λίγο σαν φλασμπακ αυτά τα πρώτα ραντεβού κ τις ανασφάλειες. είναι τρέλα!!!
επίσης όλοι λίγο πολύ σχεσομένοι καταλήγουν οπότε καλή και μικρής διάρκειας κ η ζωή των σινγλς γιαυτό κοίτα να την ευχαριστηθείς
α επίσης ευχαριστιόμουν καιρό τις σίγκλ ζωές φίλων μου, σαν να έβλεπα κινηματόγραφο, αλλά τώρα αρχίζουν όλοι να δεσμεύονται(κ οι πιο έξαλλοι ακόμα) κ έχει καταντήσει αηδία. βγαίνουμε ζευγαράκια κ άλλες τέτοιες αηδίες που δν το κάναμε ποτέ.
07-02-2015, 20:02 #5854
Φρεσκοπαντρεμένη, ε;; Να ζήσετε εύχομαι με υγεία και ευτυχία πάντα! Όσο για τα πρώτα στάδια σε μια γνωριμία, αυτό το χτυποκάρδι ναι είναι όμορφο δε λέω. Με τον πόνο που έρχεται στο τέλος όμως τι γίνεται;; Πάντα αποζητούσα τη σταθερότητα και την ασφάλεια σαν άνθρωπος αλλά δε μου κάθεται! :P Εγώ με τη σχέση είμαστε τα 2 αντίθετα ένα πράγμα χαχαχα Όταν κάτι το θέλεις πολύ το σύμπαν κάνει την πάπια τελικά. :P Αντίθετα θα προτιμούσα πολύ την φάση που είσαι εσύ τώρα, αυτό το να βγαίνετε ζευγαράκια κλπ
07-02-2015, 23:54 #5855
Σήμερα λοιπόν:
12:00 2 μαργαρίτες (δηλ. 4 μικρές φετούλες)+ 1 κ.σ. ταχίνι+ 1 κ.σ. μέλι+ 1 κούπα γάλα
15:30 4 μικρά γιουβαρλάκια+ αρκετή σούπα+ σαλάτο λάχανο με λίγο λάδι
19:00 1 γιαούρτι 2%+1 πορτοκάλι+2 σειρές σοκολάτα 97%
1 ώρα yoga στο σπίτι μου (καλά δε μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα καθόλου, έχω δικό μου στρωματάκι και έβαλα ένα βιντεάκι και έκανα που ήταν αρκετά πιο εύκολο σε σχέση με αυτή που έχω κάνει στο τζιμ)
22:00 1 ποτήρι κεφίρ+1 χούφτα αμύγδαλα (δεν είχα όρεξη για φρούτο)
08-02-2015, 00:20 #5856
Μπράβο Πινκάκι εξελεντ!!!!
Το δικό μου πρόγραμμα είχε ως εξής:
Πρωι: 1 κομμάτι σπανακόπιτα σπιτική και 2 μικρά πορτοκάλια
Πριν τη γυμναστική: μπανάνα αμύγδαλα μισό γάλα
Μετά τη γυμναστική πρωτεινικό κεικ και μισό γάλα
Βράδυ: λιθρινάκι ψητό, κουνουπίδι και 2 φετόνια ψωμί
Ωραία η γυμναστικούλα σιγά σιγά συνηθίζω βρίσκω ρυθμούς! Θα ξεκινήσω με τρεις φορές την εβδομάδα και βλέπουμε ανάλογα το χρόνο που θα έχω διαθέσιμο θα προσθέσω άλλη μια μερούλα!!
08-02-2015, 00:35 #5857
Μια χαρά Μπεσμπαμπ μου με τη γυμναστικούλα!! Αν θες να μας γράφεις και τι κάνεις;; Απ' όσο θυμάμαι κάνεις περσοναλ. Σε γυμναστήριο ή σπίτι σου; Για τη διατροφή θα σε μαλώσω όμως. Έφαγες πολύ λίγο και έκανες και γυμναστική σήμερα που πάει να πει ότι έχεις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες. Δες το λίγο την άλλη φορά
08-02-2015, 00:45 #5858
χαλό γκερλς
π. 2 φέτες σίκαλης 2κτγ ταχινομελο 1 ποτήρι γάλα
δ. πορτοκάλι και 5-6 μυγδαλα
μ.Ταβέρνα, δε νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω τι έφαγα, αλλά δεν άγγιξα τις τηγανιτές πατάτες και τα διάφορα πιτοψωμάκια, παρά μόνο μισή αράβικη και το κρέας που έφαγα ήταν κατά βάση κοτόπουλο
δ.κακάο με δύο σταγόνες στέβια
β. 1 μπανάνα, γάλα και 2 καρύδια
08-02-2015, 01:50 #5859
Πινκ έχεις δίκιο αλλά ξύπνησα πολύ πολύ αργά η υπναρού και δεν έφαγα μεσημεριανό! Γυμναστική κάνω πέρσοναλ πηγαίνω όμως εγώ στο χώρο της γυμνάστριας που έχει τα πάντα όλα από όργανα. Δέκα λεπτά ελλειπτικό σήμερα και μετά ασκήσεις εδάφους εδάφους με μπάλες. βαράκια κτλ. Μια χαρά αλλά ρε παιδί μου έχω αφήσει 1.5 χρόνο τη γυμναστική και χάθηκε η φυσική κατάσταση που είχα! Έχε γειά Παναγιά!
Μπράβο Μαρούλι για την αυτοκυριαρχία!!! Έξελεντ τσοις κι η αραβική και το κοτόπουλο!
Κοριτσάκια μου καληνύχτα θα τα πούμε αύριο!!!
08-02-2015, 09:22 #5860
χθες
πρωί ψωμί τυρί πορτοκάλι
δεκατιανό τίποτα
μεσημεριανό κρέας με πατάτες ρύζι κ διάφορα άλλα ζαρζαβατικά στην κατσαρόλα
σνακ 1 γιαούρτι με πολύ δημητριακά ,καρύδια, αποξηραμένα και μέλι. έφαγα το μισό
βράδυ πάλι κρεατόσουπα αλλα το μισό του μεσημεριανού και μετά το άλλο μισό του σνακ μου
αυτά
08-02-2015, 11:33 #5861
γεια και απο μενα
Τα χθεσινα
Π: 1 κουπα γαλα+1 μπανανα
Ε: 1/2 γιαουρτι+10 αμυγδαλα
Μ: 1/2 φιλετο ψαρονεφρι+ 1 πατατα +1 καροτο βραστα
Ε: 1 αυγο βραστο+1/2 μπανανα
Β: το ιδιο με το μεσημερι
Αργα το βραδυ: 1 ποτηρι γαλα +2 καρυδια
Αρχισα να εφαρμοζω την αποφυγη φυτικων ινων οπως μου ειπε ο δοκτορ, διοτι ο πονος στο εντερο μου δεν παλευεται... περιμενω μεχρι δευτερα να βγουν ολες οι εξετασεις και βλεπουμε... Τα φιλια μου κοριτσια μου
08-02-2015, 14:06 #5862
Πολύ ωραίες κορίτσια οι διατροφές σας; Μανταμ νομίζω από τις καλύτερες σου μέρες!! Νάου μου χορταίνεις με αυτές τις ποσότητες;
08-02-2015, 22:19 #5863
Pink δν το ειχα συνειδητοποιησει αλλα τωρα που το λες δν ειχα φαει σχεδον καθολου επεξεργ.
Σημερα
Πρωι γιαουρτι με μουσλι καρυδια κ μελι
Δεκατιανο πορτοκαλι κ λιγα αμυγδαλα
Λιγα φιστικια
Μεσημεριανο το κλασσικο μου σπανακοριζολουκανικο
απογ σχεδον τιποτα
Βραδυ τραχανα με γιαουρτι μια φετα ψωμι σαλατα μπροκολο
προ ύπνου μια φέτα ψωμί με κασέρι κ λίγο σπανακόρυζο. καταπείνασα!
09-02-2015, 07:24 #5864
Καλημέρα και καλή βδομάδα
να σας πω κι εγώ τα χθεσινά μου αν και δεν ειμαι πολύ περήφανη
π 2 φρυγανιές σίκαλης, 2 κτγ ταχίνι με μέλι, 1 ποτήρι γάλα, 1 μανταρίνι
δ nada
μ μία αράβικη με στήθος κοτόπουλο πατζάρι σαλάτα
δ καφέ νες με 2 σταγόνες στέβια και 2 κουκις :thumbdown:
β 1 μπανάνα 3 καρύδια γιαούρτι
09-02-2015, 12:01 #5865
καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!
Εγω ξερετετα ΣΚ εξαφανιζομαι, δεν προλαβαινω να παρω ανασα που λενε !!
Πινκ τι ν απω για σενα αψογη!!! ( θελω να σε ρωτησω μετα κατι στο τελος)
Ναου μου περαστικα. Ο πονος στο εντερο δεν παλευεται! Μια χαρα τα πας απο διατροφη! Περιμενουμε νεα σου απο γιατρο!
Μανταμ σου σου αψογη!! μπραβο βρε κοριτσι πολυ καλα!!
Μαρουλενια υπερβολικη σε βρισκω για χτες! ισα ισα που εφαγες κ λιγα!!!
Μπεσμπαμ με την γυμναστικη που κανεις κ εγω λιγα τα διαβασα αλλα αφου ξυπνησε αργα δεν πειραζει.
Για μια φορα δεν εγινε κ τιποτα κοριτσια αν δεν γινουν ολα στην εντελεια.
Εγω πηγα την Παρασκευη διαιτολογο κ δεν εχασα τιποτα η μαλλον να μην λεω κ ψεματα σε 15 μερες εχασα 200 γρμ.
μεγαλη απογοητευση δεν σας κρυβω.Αυτη μου ειπε πως ισως ειναι κατακρατηση γιατι το προηγουμενο βραδυ ειχα φαει κατι αρμυρο κ επισης την επομενη που θα κανουμε λιπομετρηση θα δουμε μεγαλη διαφορα γιατι μαλλον ανεβαινει η μυικη μαζα.Εμενα παντος με επιρεασε πολυ και ολο το ΣΚ δεν ημουν στα καλυτερα μου,κακως το ξερω.Εκανα κ μια δυο ατασθαλιες θα δειτε
Σαββατο
Π γαλα με βρωμη κ 1κγ μελι
Δ αχλαδι
Μ αυγο βραστο κ αγγουροντοματα με 2 παξιμαδακια μινι
Α γιαουρτι με αχλαδι
Β κοτοσουλο ψητο χωρις δερμα με αγγουροντοματα κ λιγο ψωμι κ μετα ηθελα σαν τρελη γλυκο κ εφαγα 1 σοκολατακι,ενα καρυδι με μελι κ 1/2 κγ μερεντα
Κυριακη
Π γαλα με βρωμη
Δ μηλο
Μ στηθος κοτοπουλο με 4 κομμ πατατα φουρνο ( μαγειρεμενο με 1κσ λαδι ανα μεριδα) στραγγισμενο χωρις καθολου λαδι κ μπροκολο-κουνουπιδι χλ
Α πορτοκαλι κ 10 αμυγδαλα , λιγο πιο μετα 2-3 μπουκιες κεικ
Β γιαουρτι με μηλο κ λιγα αμυγδαλα +1 τυροπιτακι
χαλια δηλαδη.Ολοτο ΣΚ με βασανιζε το γεγονος οτι δεν εχασα τιποτα κ οτι προσπαθω τσαμπα....
Πινκακι ηθελα να σε ρωτησω, επιδη κ εγω παω καθε μερα τζυμ, εσυ υπηρχε διαστημα που δεν εχανες καθολου; Αυτη μου ελεγε πως με την γυμναστικη αλλαζει η συσταση του σωματος κ ενω χανετε βαρος ,το σωμα μαζευει επειδη ανεβαινει η μυικη μαζα στην η ζυγαρια δεν φαινεται απωλεια.
Τι να κανω βρεπειδια να αρχισει να κατεβαινει η ρημαδα; ναι μεν καλα τα λεμε ειναι καλο να πεφτει το λιπος κ να ανεβαινει η μυικη αλλα κ αν δεν μετακινειτε η παλιοζυγαρια οσο κ ψυχραιμος να εισαι καποια στιγμη απογοητευεσαι
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή