τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 394
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 394 of 427 FirstFirst ... 294344384392393394395396404 ... LastLast
Results 5,896 to 5,910 of 6392
    Senior Member
    καλημερα κ απο μενα !!
    Πολυ ωραιες αναφορες μπραβο σας!

Να γραψω κ εγω τα χτεσινα μου

Π μηλο με κανελα,2 καρυδια,5 αμυγδαλα κ 1 κουπα γαλα
    Δ παλι μηλο+λιγα αμυγδαλα
    Μ 2 καλαμακια κοτοπουλο,1/2 πιτα αλαδωτη κ σαλατα λαχανο-καροτο-κοκκινη πιπερια με λιγο λαδι
    Α αχλαδι κ 10 αμυγδαλα
    Β γιαουρτι με μηλο + λιγα αμυγδαλα

Senior Member
    Γειά σας μικρές μου φίλες!! Εντάξει σκοτώνω από τα νεύρα! Τρεις μέρες χωρίς ιντερνετ και αυτοκίνητο. Έπαθα μια ζημιά και το ανταλλακτικό δεν υπήρχε το παράγγειλα και θα έρθει την άλλη εβδομάδα! Γι αυτό και με έχετε ψιλοχάσει! Σας διάβασα όμως και βλέπω μια χαρά δεν παρασυρθήκατε από την Τσικνοπέμπτη! Ούτε κι εγώ παρασύρθηκα!
    Έφαγα κρεατάκι ψητό σαλάτα και ψωμάκι!
    Σήμερα ήταν η τέταρτη μέρα γυμναστικής κι είμαι πολύ πολύ happy! Διπλασίασα το χρόνο στο ελλειπτικό έκανα 20 λεπτά και μετά 45 λεπτά ασκήσεις κοιλιακούς, ραχιαίους, πόδια!
    Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά για κάποιο λόγο!!! Ελπίζω το Σκ να έχω σύνδεση και να τα πούμε αναλυτικά!!!! Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά!!

Senior Member
    Καλησπέρα κούκλες!! Πως πάνε τα κέφια;; Τα δικά μου όχι και τόσο καλά... Νιώθω έτοιμη να σκάσω! Είναι κ η περίοδος που δεν έρχεται κ παίρνω πάλι ντουφαστόν...Τελπαν... Μπεσμπαμπ μου υπομονή ξέρω είναι ταλαιπωρία αυτό με το αμάξι και το ίντερνετ αλλά εύχομαι στη ζωή σου μόνο τέτοιες να είναι οι αναποδιές που σου τυχαίνουν Μπλακ μου ωραία διατροφούλα! Μανταμίτσα κ εγώ νιώθω αυτή την ανεξήγητη κούραση κάποιες μέρες, ίσως να είναι θέμα διάθεσης! Μαρουλένια μου τα χτεσινά σου λαθάκια τα ξέρεις αλλά βλέπω μια στροφή στη γυμναστική κ σε χαίρομαι!
    Τα σημερινά μου:
    11:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα
    14:30 1 μπανάνα
    τζιμ βάρη πλάτη+λίγους κοιλιακούς/ραχιαίους
    16:15 250 γρ πένες ολικής+2 μεγάλους κεφτέδες κοκκινιστούς+1 ντομάτα με λίγο λάδι
    19:20 1 γιαούρτι 2%+1 πορτοκάλι+25 γρ σοκολάτα 97%+λίγα φουντούκια
    22:30 1 κρέμα βρώμης (3 κ.σ. βρώμη+2 κ.σ ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 φλιτζάνι γάλα+1 κ.γλ μέλι+1 μήλο+καρύδια+σταφίδες)
    Έχει αυξηθεί η όρεξη μου τις τελευταίες 2 μέρες για κπ λόγο!!

Senior Member
    Καλησπέρα κόσμε!!! Τι έγινε, γιορτάζετε ακόμα τον έρωτα;; Σήμερα έχει υπέροχη μέρα!
    Χτεσινά
    12:45 3 μικρούλες φέτες ψωμί εσσαίων+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+ 1 κούπα γάλα
    15:30 κρεατόσουπα 140 γρ μοσχάρι+110 γρ πατάτα+ αρκετό ζουμί με καρότο
    18:30 1 γιαούρτι 2%+1 μπανάνα+1 χουφτίτσα φουντούκια+25 γρ σοκολάτα 96%
    22:00 έξω 1 χούφτα μιξ από ξηρούς καρπούς (καρύδια. κάσιους, αμύγδαλα, σταφίδες)
    00:00 έξω σάντουιτς σε ψωμάκι ολικής+2 σουβλάκια κοτόπουλο+μαρούλι+ντομάτα+� �ουστάρδα
    1 ποτήρι λευκό κρασί

Senior Member
    Χαιρετω τα κοριτσια! Πινκιο ωραιες διατροφες, και οι υπολοιπες δεν πατε πισω... Τα νεα μου και καλα και κακα... Το εντερο φτιαχνει σιγα-σιγα... γενικα ομως δεν με λες στα καλυτερα μου απο αποψη υγειας... Οπως και να χει ολα καλα θα πανε ελπιζω... γενικα ειμαι σε φαση που δεν θελω να πολυζοριζομαι διοτι απο οσο φαινεται, το ζορισμα μονο κακο αντικτυπο εχει στην υγεια ...

Θα ληψω για καποιο καιρο αλλα θα μπω να σας πω νεα μου συντομα... Σας φιλω να προσεχετε τους ευατους σας!

Senior Member
    Originally posted by nowwhat
    Χαιρετω τα κοριτσια! Πινκιο ωραιες διατροφες, και οι υπολοιπες δεν πατε πισω... Τα νεα μου και καλα και κακα... Το εντερο φτιαχνει σιγα-σιγα... γενικα ομως δεν με λες στα καλυτερα μου απο αποψη υγειας... Οπως και να χει ολα καλα θα πανε ελπιζω... γενικα ειμαι σε φαση που δεν θελω να πολυζοριζομαι διοτι απο οσο φαινεται, το ζορισμα μονο κακο αντικτυπο εχει στην υγεια ...

Θα ληψω για καποιο καιρο αλλα θα μπω να σας πω νεα μου συντομα... Σας φιλω να προσεχετε τους ευατους σας!
    Είμαι νέο μέλος, δεν έχουμε μιλήσει ξανά, ελπίζω να σου πάνε όλα καλά, να μην έχεις άγχος, όλα λύνονται. Εύχομαι από καρδιάς, περαστικά το συντομότερο!

τι κάνετε κοπελιές?
    εγώ πέρασα ένα σκ μούρλια ,πήγα εκδρομή, πήγα για καφέ στην παραλάια μαζί με όλους τους πόζερους, πήγα για φαγητό δις έξω,έκανα το σκι μου, όλα καλά. δν είχα βγει κ πολύ απτο καβούκι μου το νέο έτος.
    διατροφικά δν ήμουν ακριβώς τύπος κ υπογραμμός αλλά και τις δύο μέρες έφαγα πολύ καλό πρωινό και πρόσεχα να τρώω μπόλικη σαλάτα πρωτεΐνη ρύζια κ λιγότερα τηγανιτά παχυντικά επεξεργασμένα κτλ κτλ

Senior Member
    καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε

Ναου μου ολα καλα να πανε με την υγεια σου ! Οποτε μπορεις να μπαινεις να μας ενημερωνεις κ οτι χρειαστεις εδω !!

Πινκακι μου αψογη σε βρισκω! Ε αφου περιμενεις κ περιοδο λογικο ειναι να εχει λιγο αυξημενη ορεξη.Κ εγω περιμενω σημερα αυριο κ ειμαι πρησμενη!

Μπεσμπαμ οταν κατι παει στραβα φερνει κ αλλα στραβα λενε! Ευχιμαι τα δικα σου στραβα να ειναι αυτα κ να τελειωσουν εδω!

Μανταμιτσα μου μπραβο για την εκδρομη κ που περασες καλα !

Κ εμεις ολο το ΣΚ γυρνοβολαγαμε απο παρτυ σε γιορτη κ απο γιορτη σε τραπεζια αλλα προσεξα πολυ ( θελω να πιστευω)

Σαββατο
    Π κρεμα βρωμης με μηλο
    Δ αχλαδι κ λιγα αμυδαλα
    Μ γιαουρτι με μηλο κ αμυγδαλα
    Α μπανανα κ 2 καρυδια, 1 κυβακι μεγεθος σπιρτοκουτο βασιλοπιτα(σε παρτυ)
    Β σε τραπεζι κοτοπουλο σχαρας με σαλατα αναμεικτη κ λιγο ψωμι κ αργοτερα 2 φετες μηλο κ 2 κομ μανταρινι

Κυριακη
    Π κρεμα βρωμης με 1/2 μπανανα
    Δ αχλάδι κ αμυγδαλα
    Μ ψαρι κ σαλατα μπροκολο κ βραστη πατατα
    Α σε παρτυ 2-3 κγ χαλβα,2 μπουκιες τυροπιτα
    Β γιαουρτι με μηλο κ αμυγδαλα

Senior Member
    Χαιρετώ τις τριαδούλες μου,

τρέχω και δε φτάνω αυτές τις μερες, δε σας ξέχασα...
    Υπέπεσα σε αμαρτήματα το σ-κ μπόλικα, αλλά τα ευχαριστήθηκα τρομάρα μου.
    Σήμερα καινούρια μέρα ξαναμπήκα δυναμικά

π. ομελέτα με δύο αβγα, 2 κτσ βρώμη ένα μικρό κομμάτι γραβιέρα και δύο μανταρίνια, καφέ γαλλικό σκέτο
    δ. μπανάνα και δύο καρύδια
    m. χυλοπίτες. 2 κτγ γραβιέρα, χόρτα σαλάτα
    β. 1 φέτα μαύρη με μιλνερ 2 τορτίγιες με πραλίνα φουντούκι, μια κόκα κολα (χριστέ μου δε μ' αρεσει καν η κοκα κολα) και ούτε καν πειναγα...

Senior Member
    Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!! Ναου μου εύχομαι όλα να πάνε ακόμα καλύτερα, έχεις δίκιο δε πρέπει να σκας!! Μανταμίτσα μου χαίρομαι που τα πέρασες τόσο καλά αλλά και που ήσουν προσεκτική!! Μπλακ μου όπως πάντα έξελεντ!! Αντιμετώπισες πολύ ωραία τις εξόδους σου!! Μαρουλι πάμε δυναμικά!!

Ρε πινκιο κ εσυ ρε προγεστερονη? Γιατι γαμωτο. Κεγω τα ιδια.

Senior Member
    Τι να κάνουμε μανταμιτσα μου δυστυχώς είναι άτιμες αυτές οι πολυκυστικές... Εγώ έπαιρνα αντισυλληπτικά επί 3 χρόνια αλλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα τώρα. Τους πρώτους δύο μήνες που τα σταμάτησα μου ήρθε και πετούσα από τη χαρά μου αλλά τώρα πάλι τα ίδια... Και είχα μια ελπίδα ότι εφόσον έφτασα σε νορμάλ βάρος θα ρυθμιζόταν κ αυτό το θέμα αλλά μπααα...

Απο ποτε προεκυψε το θεμα με τις πολυκυστικες ανεκαθεν ειχες ασταθη κυκλο? Εμενα δυστυχως ξεκινησε αφου εχασα αποτομα κιλα στην εφηβεια κ απο ανορθοδοξες μεθοδους. Δν ξερω ομως τι πυροδοτησε τι.

Senior Member
    Καλησπέρα σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Η δική μου αναφορά..
    Πρωί : 1 φέτα ψωμί του τοστ με μαρμελάδα
    Δεκατιανό : 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
    Μεσημέρι : 1 μερίδα φακές
    Απόγευμα : 1 μανταρίνι και 1 μπάρα δημητριακών
    Βράδυ : αυγό βραστό και σαλάτα

Σήμερα στη δουλειά είχε κάποιος γενέθλια και ειχε φέρει κέικ και τρουφάκια και κρατήθηκα και δεν έφαγα.. Όπως μου λέει και ο αδελφός μου, ή που κάνεις εξαντλητική δίαιτα ή που τρως εξαντλητικά!

Senior Member
    Ναι πάντα είχα ασταθή κύκλο απλά άργησα να ανακαλύψω λίγο ότι έχω τέτοιο θέμα γιατί έλεγα εφηβεία, άγχος, σχολεία κλπ είναι φυσικό να μην έχει σταθεροποιηθεί... Είχα κουλά του τύπου καθυστέρηση 2-3 μήνες, περίοδο 2 φορές το μήνα, περίοδο για ένα μήνα συνεχόμενα και πονούσα γενικώς πάρα πολύ σε σημείο να μη θέλω να βγαίνω από το σπίτι. Φοιτήτρια πια ανακαλύπτω ότι έχω πολυκυστικές ξεκινάω αντισυλληπτκά ρυθμίζονται όλα φυσικά αλλά με τι κόστος; Τόσες ορμόνες, με ανησυχεί αυτό... αλλά και το να μην έχεις περίοδο ούτε αυτό είναι υγιές...πφφφ δε ξέρω τι θα γίνει.

Ελένη καλωσήρθες στο τόπικ μας. Απ' όσο βλέπω δεν ακολουθείς το συγκεκριμένο μοντέλο διατροφής με τα τρίωρα και τις τριάδες/δυάδες. Διάβασε αν θέλεις τις πρώτες σελίδες να πάρεις μερικές ιδέες γιατί απ' όσο βλέπω αυτό που τρως είναι πολύ λίγα και ένα δίκιο ο αδερφός σου το έχει. Δεν πρέπει να στερούμαστε πολύ γιατί μακροπρόθεσμα αυτό θα έχει αντίθετες συνέπειες. Ό,τι θελήσεις είμαστε εδώ