Results 6,136 to 6,150 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
26-03-2015, 11:32 #6136
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;
μερα ηταν χτες κ περασε, στο προγραμμα ειναι κ αυτα.Θα ξαναρθουν κ αλλες γιορτες θα ξαναφαμε αλλα το θεμα ειναι να μπαινουμε παλι σε σειρα .Με μια μερα δεν επαθε ποτε κανενας τιποτα, ουτε κ εμεις τα κιλα που βαλαμε δεν τα βαλαμε επειδξ φαγαμε μια μερα παραπανω αλλα πολλες μερες πολυ παραπανω. Οποτε ξεχναμε το χτες κ συνεχιζουμε δυναμικα για τα καλυτερα.
Ναου μου ευχομαι ολοψυχα να τελειωσει συντομα αυτη η ταλαιπωρια που περνας.Ειναι πολυ μεγαλο διαστημα κ σιγουρα εχεις κουραστει πολυ ψωματικα κ ψυχικα.
Πινκακι εσυ σταθερη αξια μπραβο βρε κοριτσι !!
Εγω χτες προσεγμενα μιας κ προχτες ειχαμε εξοδο κ ηπια 2-3 ποτακια.
8:30 γαλα με 3κσ βρωμη κ λιγο μηλο
11:30 αχλαδι
2:00 ψητη τσιπουρα με χορτα με 1κσ λαδι κ 2 μικρα παξιμαδακια κριθινα
5:30 αχλαδι-μηλο-5 αμυγδαλα
9:00 μηλο-γιαουρτι 2% +λιγα αμυγδαλα
- 26-03-2015, 15:39 #6137
Μπλακούλι μου σ' ευχαριστώ!! Και εσύ όμως δε πας πίσω!! Συνεχίζεις ακάθεκτη τις ωραίες σου διατροφικές συνήθειες. Στο δεκατιανό σου μπορούσες να βάλεις κ 1 χουφτίτσα ξηροκάρπια. Γυμναστική συνεχίζεις;;
Μανταμίτσα έτσι ξόρκισε το κακό κ έλα στο καλό χιχιχι
26-03-2015, 17:38 #6138
Γεια σας κοριτσια.
κυλησα για 4μερες κ δεν εβρισκα υο λογο να γραψω κ να σας σκανδαλιζω κ εσας...απο σημερα ομως θαβπροσπαθησω ξανα.
θα διαβασω τα νεα σας αργοτερα.
Σημερα ως τωρα:
Γαλα-3κ.σ. κουακερ-λιγη φρουτοκρεμα
-μιση μπαναν-1 χουφτα αμυγδαλα
-1,5 πιατο χαροσουπα, 1μεγαλο παξιμαδι.
26-03-2015, 20:41 #6139
Καλησπέρα κορίτσια, καλά τα λες black, δεν παχύναμε απο τις γιορτές αλλά από την καθημερινή διατροφή μας.
Εγώ σήμερα έφαγα
9πμ. Τοστ γαλοπουλα κ τυρί και ένα ποτήρι φυσ. χυμό πορτοκάλι
12πμ έναν καπουτσίνο κ ένα σοκολατάκι υγείας
3μμ. Ομελέτα με 2 αβγά, εναν ντάκο, 60γρ. ανθότυρο και ντοματοσαλάτα
7μμ. 15 ξηρους καρπους και μερικές σταφίδες
Βράδινό δεν έχω φάει ακόμα αλλά θα έρθουν φίλοι για ταινία κ επειδή σίγουρα θα φάνε πιτόγυρα θα φάω κ εγώ για να μην ζηλέψω μια πίτα ολικής με καλαμάκι κοτόπουλο κ ντομάτα κ μια σαλάτα..
27-03-2015, 10:16 #6140
καλημερα καλημερα !! επιτελους Παρασκευη !!!
Μια χαρα βλεπω επανηλθαμε, μπραβοοο !!!
Πινκακι ναι, γυμναστικη παω καθε μερα απο Δευτερα ως Παρασκευη αλλα ειναι σαν το λαδι στην σαλατα που το θεωρω αυτονοητο κ δεν το γραφω !!!
Σμαρτακι δεν πειραζει που ξεφυγες, τωρα συνεχιζουμε δυναμικα !!! Ξεχναμε τι εγινε κ προχωραμε!!
AnnaBigGirl μια χαρα σε βρισκω !!!
Τα δικα μου χτες
7:30 γαλα με 3 κσ βρωμη κανελλα κ λιγη μπανανα
11:00 μηλο+λιγα αμυγδαλα
2:00 κοτοπουλο με 5 κομ πατατα κ αναμεικτη σαλάτα
5:30 αχλάδι με καρυδια
9:00 μιση μεριδα κοτοπουλο με αναμεικτη σαλατα κ 1 παξιμαδακι
27-03-2015, 18:03 #6141
Κορίτσια καλησπέρα. Εγώ σήμερα δεν τα πήγα όπως περίμενα και θα ήθελα να με συμβουλεύσεται τι να κάνω να σώσω λίγο την κατάσταση. Έχουμε κ λέμε
8.30πμ. 2 φέτες τοστ ολικής με 1κγ. ταχίνι, 1 κγ. μέλι κ ένα ποτήρι χυμό
11.30 πμ. μια σοκοφρέτα με μαύρη σοκολάτα και 15 φυστίκια αιγίνης
5.30 μμ. 1 κομμάτι μικρό μπακαλιάρο τηγανιτό, 5 κροκέτες μικρές σαν λουκουμάδες μπακαλιάρου τηγανιτές και 1 κσ. σκορδαλιά.
Τα διατροφικά λάθη τα βλέπετε δεν είναι ανάγκη να τα επισημάνω εγώ, τηγανιτά, καθόλου σαλάτα, σοκοφρέτα.....
Άργησα να σχολάσω απο την δουλειά, είχα πολύ ώρα να φάω και κατέβασα κυριολεκτικά οτι υπήρχε στο ψυγείο. Τον μπακαλιάρο από προχθες δηλαδή. Απογοητεύτηκα για να είμαι ειλικρινής.. να φάω ένα φρουτάκι το απόγευμα και άλλο ένα φρούτο με γιαούρτι το βράδυ? Θα πάω κ γυμναστήριο, θα σώσω τιποτα?
27-03-2015, 19:58 #6142
Να φας κανονικά τα γεύματα σου!! Με το να "τιμωρούμαστε" πέφτουμε σε μεγαλύτερα λάθη
Επίσης η άσκηση δεν είναι τρόπος να κάψουμε τα εξτρα που φάγαμε την κάνουμε για άλλους λόγους. Στα λέω γιατί αυτές τις σκέψεις τις έκανα κ εγώ παλαιότερα
27-03-2015, 23:04 #6143
Εγώ πάντως μια κρέπα γλυκιά την χτύπησα απόψε. Την έφαγα όμως αφού είχα φάει κ το βραδινό μου κ συνειδητοποίησα ότι τη λαχταρούσα κ ας μη πεινούσα. 1 φορά το μήνα λοιπόν που έχω πραγματικά θέληση για γλυκό υποκύπτω, βέβαια βαρυστομάχιασα γιατί πλέον δεν αντέχει το στομαχάκι κ πολύ βαριά εδέσματα αλλά το άξιζε χιχιχι
28-03-2015, 06:48 #6144
Και λημέρα τριαδόπουλα,
Άννα να την ακούς την pink, είναι η σοφή γκουρού των τριάδων μας...
Εμένα μου φαίνεται ότι πας πολύ καλά!!
Το φρουτάκι να το φας ενδιάμεσα και να πάρεις και λίγα μύγδαλα (στάσου μύγδαλα) ή λίγα καρυδάκια να δεις τι ωραία θα σε πιάσουν... Παλιά σκεφτόμουν τι να φάω για να χορτάσω και η απάντηση ήταν πάντα κάτι σε υδατάνθρακα (ψωμί, πίτα κτλ..) δεν πήγαινε το μυαλό μου στα ξηροκάρπια.. Τρομερό...
Γεια σου black με τα ωραία σου!!
Σουσού καλά ξορκίσματα
Nowhat άντε περαστικά σου!!! Με το καλό να επανέλθεις... Ευχαριστούμε για τα τιπς!!!
το πρωί δεν είχα όρεξη.. είχα στεναχωρεθεί.
χθες το πάλεψα σχετικά...Έφαγα για πρωινό στις 12.30 (ενώ είχα ξυπνήσει 6) μία πίτα ολικής με τυρί, πιπεριές, ελιές
15.30 σάντουιτς ολικής με μανιτάρια πλευρώτους ρόκα καρύδια και μπαλσάμικο
18.30 καφέ σκέτο με 4 μπισκότα και 2 ξερά σύκα (πταίσμα μπροστά σε αυτά που έφαγα τις προηγούμενες μέρες)
21.00 ξεκίνησα να ψάχνω να φάω χαζα (ευτυχώς δεν είχα), αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν έχω φάει μεσημεριανό κι έφαγα ένα πιάτο μπριαμ, τυρί, και δύο φέτες λεπτές ψωμί
Νομίζω είναι η πρώτη φορά από τότε που προσπαθώ να κάνω τριάδες που αντιστρέφω μεσημεριανό με βραδινό χωρίς πολλά παρατράγουδα
28-03-2015, 09:45 #6145
καλημέρα.
κεγώ μετά από 3 μέρες που έφαγα πολύ ποσότητα γιατί νομίζω ποιοτικώς δν ήταν τόσο τραγικά τα πράματα, χθες έκανα μια ισορροπημένη διατροφή κ από εκεί που η ζυγαριά είχε φτάσει τα 80,μέσα σε μια μέρα επανήλθα στα 78 παρά.
νομίζω οτι με βοηθάει πάρα πολύ η άσκηση κ ας μην φαίνεται με νούμερα, όπως κ το οτι τρώω πολλά φρούτα,ξηροκάρπια και σαλάτες και δημητριακά και πολύ λιγότερο αλάτι αλεύρι κ ζάχαρη απότι παλιότερα(το έντερο δουλεύει τέλεια)
χθες:
π: γιαούρτι με μία χούφτα μίξερ από ξηροκάρπια κ αποξηραμένα
δ:2 σύκα αποξηρ, 2 καρύδια
μ: φασολάδα, τυρί φέτα
α: 1 μπανάνα, λίγα καρύδια
πιο μετά πάλι 2-3 σύκα αποξηραμένα κ λίγα καρύδια
β: μπρόκολο σαλάτα, και μια φέτα μεγάλη ψωμί με τυρί φέτα
προ ύπνου χαμομήλι με 1 κουταλιά μέλι
28-03-2015, 10:03 #6146
Καλημέρα σας! Εγώ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη διότι σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδος μετά από 3,5 μήνες!! Το έγραψα και σε ένα σχετικό θέμα που είχα γράψει στην "παχυσαρκία". Καλά από την χαρά μου μπορεί να βγω και να το λέω και σε αγνώστους στο δρόμο!! :tumble::tumble::tumble:
Ελπίζω να επανέλθει ο κύκλος μου τώρα που προσέχω την διατροφή μου και ξεκίνησα και γυμναστική.
Είμαι πολύ χαρούμενη και για χθες γιατί μπορεί να είναι και η ΠΡΩΤΗ φορά σε όλη μου την ζωή που "χαλάω" ένα γεύμα στην διατροφή μου και δεν παίρνει η μπάλα και την υπόλοιπη μέρα. Χθες ακολούθησα την συμβουλή της πινκ και έφαγα κανονικά το απογευματινό μου φρούτο με 10 καρύδια και το βραδινό μου κανονικά και αυτό 3κσ. βρώμη, ένα ποτήρι γάλα κ μισή μπανάνα. Δεν ξέρω αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον, πρώτη φορά εδώ κ πολύ καιρo!!
28-03-2015, 16:09 #6147
Χαίρετε!! Καλέ τι κύμα χαράς και αισιοδοξίας είναι αυτό που μας χτύπησε!!! Αααα πολύ χαρούμενη με κάνετε!! Έτσι πάμε δυνατά η ομάδα!! Και ας μη βγαίνει ο ήλιος εμείς θα κουβαλάμε τη δική μας λιακάδα
28-03-2015, 23:37 #6148
Να γράψω και το σημερινό μου πρόγραμμα και να σας καληνυχτήσω
10πμ. 1 τοστ γαλοπουλα τυρί κ ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1μμ. μια μπανάνα κ 10 καρύδια
3μμ.ένα τόστ με τυρί κ ένα πορτοκάλι
7μμ. ένα μπούτι κοτόπουλο, σαλάτα λάχανο κ 2 ντακάκια μικρά
10μμ. Μία βότκα με λεμόνι
Αυτά για σήμερα. Ελπίζω σύντομα pink να βγει κ κυριολεκτικά ο ήλιος βέβαια.:smirk:
Μέχρι τότε ας δίνουνε εμείς φως με αισιόδοξες κουβέντες! Καλό μας βράδυ!
30-03-2015, 20:16 #6149
Τι κάνουν τα τριαδοκόριτσα μου;
Από σήμερα αποφάσισα να προσπαθήσω να περιορίσω κ λίγο τη ποσότητα που τρώω. Γιατί καλή η ποιότητα αλλά έφτασα να τρώω πιο πολύ κ από τον μπαμπά μου. :smilegrin:
Η ζυγαριά με έδειξε +2 κιλά 65 δηλ. και αυτό μου έκρουσε κάπως τον κώδωνα. Αν και όλοι μου λένε ότι φαίνεται πιο μαζεμένη από ποτέ.
Οπότε αυτό το +2 επειδή κ η διατροφή μου είναι καλή ίσως να είναι λόγω μυϊκής μάζας που έβαλα καθώς το ποσοστό λίπους μου κατέβηκε και στην προπόνηση έχω ανέβει στα κιλά που παίρνω στα βάρη. Μόνο αυτή την εξήγηση μπορώ να δώσω γιατί το να μου έρθει η περίοδος μεθαύριο όπως πρέπει κ να ναι κατακράτηση δεν το κόβω χαχαχα
30-03-2015, 22:34 #6150
Ας κάνω κ μια καταγραφή και ας μιλάω μόνη μου :P
11:00 2 φέτες ψωμί Ζέας+ 1 κ.σ. μέλι + 1 κ.σ. ταχίνι + 1 κούπα γάλα
τζιμ ασκήσεις πόδια+ώμους
15:00 240 γρ ρεβίθια κοκκινιστά + 105 γρ κοτατζ + σαλάτα μαρούλι με λίγο λάδι + 1 χούφτα αμύγδαλα
18:00 1 ποτήρι κεφίρ + 1 μικρό πορτοκάλι + 1 μικρή χούφτα κάσιους
21:00 1 γιαούρτι 2% + 3 κ.σ. βρόμη + λίγα καρύδια + 1 μπανάνα
Προσπάθησα λίγο να μειώσω τις ποσότητες, πεινάω μεν αλλά ελεγχόμενα, είναι κ πρώτη μέρα
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή