Results 781 to 795 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
30-01-2012, 01:46 #781
Originally posted by lessing
Εγω παλι μαλωσα με τη μαννα μου κ μετα τον καυγα παραγγειλα μια τεραστα πιτσα που την εφαγα ολη.Ειχα τοση αναγκη παρηγοριας κ δεν ευρισκα που αλλου να στραφω!!!Τι εχετε να πεςιτε γιαυτο;
Τουλαχιστον το life-coaching αποδιδει χα χα :smilegrin:
- 30-01-2012, 02:12 #782
Κοριτσια ζητω η Αγια Τριαδα!!!(και δυαδα)
30-01-2012, 08:05 #783
Εγω παλι μαλωσα με τη μαννα μου κ μετα τον καυγα παραγγειλα μια τεραστα πιτσα που την εφαγα ολη.Ειχα τοση αναγκη παρηγοριας κ δεν ευρισκα που αλλου να στραφω!!!Τι εχετε να πεςιτε γιαυτο;
:smilegrin:
30-01-2012, 08:58 #784
Μην ανυσηχείς, όλες οι μεγάλες γυναίκες εδώ μέσα την ίδια συμπεριφορά μπορεί να είχαμε!!!!
30-01-2012, 09:08 #785
smart!!!! ʼκου να σου πω!
Χθες ήμουν σπίτι από τις 8 το βράδυ και ξύπνια έως τις 3 το πρωί!!!!! Πεινούσα κάθε 3 ωρες!!! Μιλάμε το στομάχι μου έχει συνηθίσει απίστευτα στα ωράρια!
ʼλλα! Τα κατάφερα!!!! Βγήκα νικήτρια!!!! Τελευταίο γεύμα στις 12, 1,5 πορτοκάλι!
Βασικά.....με βοήθησε το ότι όλη αυτήν την ώρα με απορροφούσε μία δουλεία που έκανα στον υπολογιστή, αλλιώς....κι εγώ δεν ξέρω τι θα 'χε γίνει...με ένα ταψί μυλόπιττα να κυκλοφορεί στην κουζίνα αδέσποτο....!!!
30-01-2012, 09:27 #786
Κοριτσια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τη zouzouka αλλα με άλλες παρενεργειες :
Το θεμα εχει ως εξης : τρωω βραδινο στις 10μμ και επειδη κοιμαμαι αργα αλλο ενα σνακ μικρο στις 12.30π.μ. (συμφωνα με το προγραμμα μποριες να το κανεις ). Το θεμα ειναι οτι τρεις μερες τωρα ξυπναω με πονοκεφαλκ γυρω στις 5.00 το πρωι και θελω να φαω κατι ...........ττις δυο πρωτες μερες το παλεψω σημερα ομως πονουσα τοσο πολυ και σηκωθηκα πηρα μονο 3 αμυγδαλακαι 5 σταφιδες (πολυ μετρημενα πραγματα ) και τα εφαγα. Δεν ηθελα να φαω αλλα δεν αντεχα και το κεφαλι μου .......Ηταν ελαχιστα βεβαια ουτε τα καταλαβα στο στομαχι μου αλλα λιγο μου περασε το κεφαλι μου .............και μπορεσα και ξανακομηθηκα ...........
Το πρωι βεβαια η ζυγαρια με εδειξε πιο κατω(ευλογημενες τριαδες και νερο - χτες ηπια 3.5 λιτρα) αλλα εξακολουθει να ειναι προβλημα για μενα αυτο ;;;;
Δεν μπορει να ξυπναω για να φαω τριαδα ; πως θα πεισω τον εγκεφαλο οτι υπαρχει και ο υπνος και δεν διακοπτεται απο τιποτα ?
Θελω τα φωτα σας !!!!!
30-01-2012, 09:32 #787
Originally posted by Alma libre
Κοριτσια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τη zouzouka αλλα με άλλες παρενεργειες :
Το θεμα εχει ως εξης : τρωω βραδινο στις 10μμ και επειδη κοιμαμαι αργα αλλο ενα σνακ μικρο στις 12.30π.μ. (συμφωνα με το προγραμμα μποριες να το κανεις ). Το θεμα ειναι οτι τρεις μερες τωρα ξυπναω με πονοκεφαλκ γυρω στις 5.00 το πρωι και θελω να φαω κατι ...........ττις δυο πρωτες μερες το παλεψω σημερα ομως πονουσα τοσο πολυ και σηκωθηκα πηρα μονο 3 αμυγδαλακαι 5 σταφιδες (πολυ μετρημενα πραγματα ) και τα εφαγα. Δεν ηθελα να φαω αλλα δεν αντεχα και το κεφαλι μου .......Ηταν ελαχιστα βεβαια ουτε τα καταλαβα στο στομαχι μου αλλα λιγο μου περασε το κεφαλι μου .............και μπορεσα και ξανακομηθηκα ...........
Το πρωι βεβαια η ζυγαρια με εδειξε πιο κατω(ευλογημενες τριαδες και νερο - χτες ηπια 3.5 λιτρα) αλλα εξακολουθει να ειναι προβλημα για μενα αυτο ;;;;
Δεν μπορει να ξυπναω για να φαω τριαδα ; πως θα πεισω τον εγκεφαλο οτι υπαρχει και ο υπνος και δεν διακοπτεται απο τιποτα ?
Θελω τα φωτα σας !!!!!
30-01-2012, 09:41 #788
πεινα και γουργουρισμα στο στομαχι zouzouka μολις εφαγα σημερα περασαν αμεσως ............... εστω αυτο το έλαχιστο . Αν ηταν μονο γουργουρισμα δεν θα με ενοιαζε!!!!! Συμβαινει τωρα ξαφνικα δεν ειχα πρωτα προβλημα κοιμομουν κανονικα ............
30-01-2012, 10:08 #789
Originally posted by Alma libre
πεινα και γουργουρισμα στο στομαχι zouzouka μολις εφαγα σημερα περασαν αμεσως ............... εστω αυτο το έλαχιστο . Αν ηταν μονο γουργουρισμα δεν θα με ενοιαζε!!!!! Συμβαινει τωρα ξαφνικα δεν ειχα πρωτα προβλημα κοιμομουν κανονικα ............
30-01-2012, 11:37 #790
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!
Χθες αλήτευα όλη μέρα και το απόγευμα και μετά χουχούλιαζα σπιτικά με κουβέρτα και ταινία και δεν έδωσα το παρόν χιχιχιχι. Απ' ότι βλέπω έχετε ξεσαλώσει άντε να διαβάσω δυο σελίδες νέα τώρα....:crazy:
30-01-2012, 12:01 #791
Originally posted by Eli
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!
Χθες αλήτευα όλη μέρα και το απόγευμα και μετά χουχούλιαζα σπιτικά με κουβέρτα και ταινία και δεν έδωσα το παρόν χιχιχιχι. Απ' ότι βλέπω έχετε ξεσαλώσει άντε να διαβάσω δυο σελίδες νέα τώρα....:crazy:
Στρώσου στο διάβασμα τώρα!!
30-01-2012, 12:04 #792
Εli καλημερα και καλη εβδομάδα !!! Σε εψαχωε η smart να τις δωσεις τα φωτα σου!!!!!! αλλα εσυ αλητευες χαχαχαχα
30-01-2012, 13:00 #793
Originally posted by smart
παιδια εχω μια απορια:
αν η ωρα που ειναι για σνακ συμπιπτει με την ωρα που θελουμε να γυμναστουμε, τι κανουμε?
παραλειπουμε το σνακ η τρωμε κατι πολυ ελαφρυ, εστω κ νωριτερα απ οσο θα πρεπε?. Βασικά εξαρτάται και από το πως νιώθει το στομάχι σου και πόση ώρα έχεις από τότε που έχεις φάει και τι είχες φάει στο προηγούμενο γεύμα σου. Δηλαδή αν έχεις φάει το μεσημεριανό σου και μετά από 3 ώρες πας γυμναστήριο καλό είναι προ γυμναστηρίου να φας ένα μικρό σνακ. Φάε π.χ. ένα φρούτο ή πιες ένα χυμό μισή ώρα πριν πας γυμναστήριο. Αν μείνεις ώρα στο γυμναστήριο καλό είναι να πίνεις ένα ισοτονικό ποτό για να κρατήσει τη γλυκόζη σου σε νορμάλ επίπεδα, το οποίο μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου. Κάνε ένα αφέψημα με τσάι και ανακάτεψέ το με μέλι. Αναλογία 1λτ τσαί, 1κ.σ. μέλι. Μετά την προπόνηση θα πρέπει εντός 20λεπτου να τσιμπήσεις το σνακ σου. Καλό είναι να πιείς ένα χυμό και να φας και την μπάρα δημητριακών ή τους ξηρούς καρπούς η μπισκοτάκι βρώμης κτλ. Στο βιβλίο του ο διατροφολογος μου λέει ότι είναι σημαντικό να αναπληρώσουμε το χαμένο γλυκογόνο που έκαψαν οι μύες κατά την διάρκεια της άσκησης και η μέγιστη ανατροφοδότηση ενέργειας στο σώμα γίνεται τα πρώτα 20 λεπτά μετά την άσκηση. Αν το αμελήσουμε αυτό η πτώση της γλυκόζης στο αίμα δημιουργεί ζαλάδες και λιγούρες και αίσθημα κόπωσης.
Αυτή είναι η θεωρία.... εγώ στην πράξη τρώω συνήθως ένα φρούτο προ γυμναστηρίου κατά προτίμηση μπανάνα και μετά φροντίζω στην τσάντα μου να έχω μία ελληνική μπάρα με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς την οποία την τρώω στον δρόμο για το σπίτι. Οπότε μετά γυρνάω ήρεμη για να ετοιμάσω το βραδινό μου γεύμα. Βασικά με το γυμναστήριο επειδή αυξάνονται οι ενεργειακές ανάγκες είναι θεμιτό να τρώμε κατιτιίς παραπάνω ουσιαστικά 2 σνακ αντί για ένα μεταξύ των κυρίως γευμάτων και ας μεσολαβούν λιγότερο από τρίωρα. Αν τώρα την ώρα που γυρνάς από το γυμναστήριο έχεις σκοπό απευθείας να φας το βραδινό σου τότε απλά πιες ένα χυμό αφού τελειώσεις προπόνηση για να είσαι ήρεμη και ενυδατωμένη και κάνε μετά στο σπίτι κανονικά το γεύμα σου. Έτσι θα φας σωστή ποσότητα γεύματος και δεν θα πέσεις με τα μούτρα
30-01-2012, 13:04 #794
Μόλις έγραψα το πρώτο κατεβατό μου χιχιιχχι. Καλώς σας βρήκα κορίτσια :roll:!
ʼλμα μου εμένα ευτυχώς τέτοιες βραδινές λιγούρες μέσα στον ύπνο ποτέ δεν με έχουν πιάσει. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όταν έκανα δίαιτα χαμηλών θερμίδων είχα αϋπνίες και νεύρα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά το βράδυ. Μήπως μέσα στην ημέρα θα έπρεπε να τρως κατιτίς παραπάνω στις ποσότητες σου; Έχω καταλάβει ότι είσαι λίγο αυστηρή με τον εαυτό σου και ίσως να φταίει και αυτό. Κατά τα άλλα μήπως παλιότερα έκανες βραδινά υπερφαγικά; Δηλαδή να ξυπνάς μέσα στο βράδυ και να τρως;
30-01-2012, 13:08 #795
Να γράψω και τα Σαββατιανά μου
Πρωινό 12.00: 1 τοστ με ζαμπόν και τυρί, 1/2 μπανάνα
Μεσημεριανό 16.00: 1/2 μπανάνα πρώτα και μετά 1 κομμάτι κρεατόπιτα της μαμάς
Απόγευμα 18.00: 1/2 μπανάνα, 1/2 μπισκότο βρώμης και 1κ.σ. ξηρούς καρπούς
Βραδινό 21.00: 2 μικρά μπιφτεκάκια ψητά, 1/2 μερίδα ρεβύθια, 1/2 φλιτζάνι ρύζι, σαλάτα σπανάκι με ντομάτα, λίγο γραβιέρα (είχε ποικιλία σε μικρές ποσότητες)
Αργά το βράδυ 23.00: Λίγο μπανάνα και 1 φλιτζάνι τσαγιού μους σοκολάτας
Γυμναστική γιοκ το Σάββατο γενικά αυτές τις μέρες έχω ψιλοτεμπελιάσει, βγαίνω να περπατήσω λίγο για να κάνω και τις δουλίτσες μου αλλά εκτός αυτού τίποτα άλλο, κάνει και κρύο να πάρει!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση