τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 427 FirstFirst ... 444525354555664104154 ... LastLast
Results 796 to 810 of 6392
    Senior Member
    Την Κυριακή μου δεν σας την γράφω, ήταν εντελώς freeday και δεν έχει νόημα θα σας βάλω στον κακό δρόμο η κολασμένη :lol::lol::lol:
    Αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα μου βγήκε κάπως σαν απωθημένο δεν ξέρω γιατί και σαβούριασα :lol: Μην με ρωτάτε γιατί, πάντως το έκανα με παρέα και όχι μόνη μου και γενικώς μπορώ να πω ότι το απόλαυσα με μία μικρή δόση τύψεων γιατί ένιωσα να το παρακάνω. Το προσπερνάω και συνεχίζω... ελπίζω μετά την ελεύθερη αυτή μέρα να είμαι πιο ψύχραιμη αυτή τη βδομάδα με την διατροφή μου, προς το παρόν νιώθω πολύ φουλ! Σκοπός μου αυτή τη βδομάδα να ασκηθώ αρκετά ώστε να πάρω λίγο τα πάνω μου

Senior Member
    Η εκδίκηση της Έλης χαχαχαχα να σας έγραψα ένα σωρό κατεβατά να έχετε να διαβάζετε!!!:lol::lol::lol::lol:
    Σας αφήνω προς το παρόν πάω λαϊκή μπας και προλάβω να αγοράσω μανταρίνια και μαρούλια!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Την Κυριακή μου δεν σας την γράφω, ήταν εντελώς freeday και δεν έχει νόημα θα σας βάλω στον κακό δρόμο η κολασμένη :lol::lol::lol:
    Αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα μου βγήκε κάπως σαν απωθημένο δεν ξέρω γιατί και σαβούριασα :lol: Μην με ρωτάτε γιατί, πάντως το έκανα με παρέα και όχι μόνη μου και γενικώς μπορώ να πω ότι το απόλαυσα με μία μικρή δόση τύψεων γιατί ένιωσα να το παρακάνω. Το προσπερνάω και συνεχίζω... ελπίζω μετά την ελεύθερη αυτή μέρα να είμαι πιο ψύχραιμη αυτή τη βδομάδα με την διατροφή μου, προς το παρόν νιώθω πολύ φουλ! Σκοπός μου αυτή τη βδομάδα να ασκηθώ αρκετά ώστε να πάρω λίγο τα πάνω μου
    Eli μην μπερδεύεις τα βρακιά με τις ζακέτες! ʼλλο freeday και άλλο cheat-day!!!! χαχαχαχαχχα!!!! Είπαμε, ένα cheat-day χρειάζεται που και που!!! Ένα freeday όμως.....επιβάλεται!!!!! :tumble:

ʼντε να πάρω κι εγώ τα πάνω μου και να ξεκινήσω πάλι τις γυμναστικές μου....... :sniff:

Senior Member
    Εli μου υπερφαγικο βραδινο 4 η ωρα ακριβως εκανα πριν 3 χρονια απο τοτε δεν εχω ξανακανει ............... δεν νομιζω μετα απο τρια χρονια να με ξαναθυμηθηκε ............. ελεος ............ οσο για την διατροφη μου τωρα με τα τριωρα την εχω βελτιωση τρομερα ............ προσπαθω βεβαια να ειναι διαιτιτικα ............Θα δειξει Eli moy αποψε αν με ξαναπιασει ...........μπορει να συντρεχουν αλλοι λογοι υγειας ............ θα δειξει ..........

Senior Member
    Μιλώντας για freeday σίγουρα δεν μιλούσα για την ποδηλατική δραστηριότητα, οι δικές μου χθεσινές δραστηριότητες περιορίστηκαν σε πολύ καθισιό και ξάπλες, γλυκάκια, πιτάκια, κους κους και απογευματινό ντελίβερι :lol::lol::lol::lol:
    για να μην πούμε καλύτερα να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π@@@!!!!:lol::lol::lol:
    Απλά το cheatday δεν μου αρέσει σαν όρος :crazy: μπορούμε όμως να το πούμε και junkfoodday σε συνδυασμό με υπέροχη παρέα χιχιιχχιχι

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Μιλώντας για freeday σίγουρα δεν μιλούσα για την ποδηλατική δραστηριότητα, οι δικές μου χθεσινές δραστηριότητες περιορίστηκαν σε πολύ καθισιό και ξάπλες, γλυκάκια, πιτάκια, κους κους και απογευματινό ντελίβερι :lol::lol::lol::lol:
    για να μην πούμε καλύτερα να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π@@@!!!!:lol::lol::lol:
    Απλά το cheatday δεν μου αρέσει σαν όρος :crazy: μπορούμε όμως να το πούμε και junkfoodday σε συνδυασμό με υπέροχη παρέα χιχιιχχιχι
    ε, είπα να είμαι κιουρία και να μην αναφερθώ σε βούρτσες!!!

χθες πάντως κι εγώ έφαγα 2 λουκουμάδες με μέλι και 2 με σοκολάτα!!!! Το χρειαζόμουνα το cheat μου!!!!

Senior Member
    Καιτούλα πως πας με την ίωση, νιώθεις καλύτερα ;

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καιτούλα πως πας με την ίωση, νιώθεις καλύτερα ;
    Ναι Έλη μου, πολύ καλύτερα! Σήμερα ήρθα στη δουλειά! Χθες μάλιστα μπορεί να έλιωσα στον ύπνο μέχρι το απόγευμα, αλλά μετά έκατσα και δούλεψα μέχρι τις 2 και είχα τρελή διαύγεια!!!
    Λέω από Τετάρτη να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο γυμναστήριο!

Thanks for asking! ;-)

Senior Member
    Η Μαρία(mariafc) πού βόσκει??????

Senior Member
    To aggelaki που είναι να μετρήσουμε σπιρουλίνες...?????

Senior Member
    Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ ζουζούκα! :yes:
    Που τριγυρνάνε αυτές οι τσούπρες ε; Έλα Μαρία και σου έχω γράψει ολόκληρο κατεβατό :lol::lol:.
    Και εγώ με τις σπιρουλίνες έχω καλή σχέση τώρα παίρνω μία πολιβιταμίνη πολύ τούρμπο που έχει και σπιρουλίνα. Το γέλιο είναι ότι κάθε φορά που την παίρνω μετά την ρεύομαι και μου έρχεται η γεύση της σπιρουλίνας :lol::lol:
    Γυμναστήριο και εγώ δεν πάω σήμερα για αύριο λέω...σήμερα βγήκα μέσα στο κρύο και έκανα ένα μισάωρο περπάτημα οπότε τον πήρα τον αέρα μου! Αύριο το βραδάκι έχει και γιόγκα λέω να την τιμήσω

Senior Member
    Κοριτσαρες μου με φάγανε.σας γράφω από κινητό.βλάβη στην περιοχή και δεν έχω ΝΕΤ 4 μέρες τώρα.ελπίζω να επανέλθω σύντομα.όχι γιατί μετά φταίει ο δολοφόνος.φταίω να πνίξω τον καημό στο γαλακτομπουρεκο? Να σκάσω είμαι.Καίτη μου το μνμ σου το είδα μισερο.καλά έχω να σου πω τα χιλιάδες γιατί από αυτά που διάβασα χτυπησες φλ?έβα χρυσού.καλέ κάντε δεήσεις να φτιάξουν τη σύνδεση οι ανεπροκοποι γιατί η ΘΑ φαρμακωθω η θα ανοίξω ψυγείο και ευθύνη. Δε φέρω.μου λείπετε καλεεεεε

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    Κοριτσαρες μου με φάγανε.σας γράφω από κινητό.βλάβη στην περιοχή και δεν έχω ΝΕΤ 4 μέρες τώρα.ελπίζω να επανέλθω σύντομα.όχι γιατί μετά φταίει ο δολοφόνος.φταίω να πνίξω τον καημό στο γαλακτομπουρεκο? Να σκάσω είμαι.Καίτη μου το μνμ σου το είδα μισερο.καλά έχω να σου πω τα χιλιάδες γιατί από αυτά που διάβασα χτυπησες φλ?έβα χρυσού.καλέ κάντε δεήσεις να φτιάξουν τη σύνδεση οι ανεπροκοποι γιατί η ΘΑ φαρμακωθω η θα ανοίξω ψυγείο και ευθύνη. Δε φέρω.μου λείπετε καλεεεεε
    Μη τυχόν και ανοίξεις το ψυγείο!! Μη μας το κάνεις αυτό!!
    Δες το αλλιώς ρε, "καιρός για γυμναστήριο!!!"
    Θα κάνω βουντού, θα βράσω ματζούνια και θα τα πιω και με φύλλα δάφνης θα φέρω το φως ξανά στην περιοχή σου. Είναι εγγύηση σου λέω, θα δεις, σε 2-3 μέρες θα 'χει έρθει!

Κι εσύ μας λείπεις τρελή!!!

Senior Member
    ʼρε Μαράκι τι σου έμελλε να πάθεις!!!! Βάστα γερά και εμείς εδώ είμαστε δεν φεύγουμε συμπαράσταση λαέ έστω και από μακριά! :bigsmile:

Senior Member
    υπομονη μαρω!!!
    αντεκ τους εφαγες!!!!!
    (οχι κυριολεκτικα ε? :P )