Results 796 to 810 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
30-01-2012, 13:15 #796
Την Κυριακή μου δεν σας την γράφω, ήταν εντελώς freeday και δεν έχει νόημα θα σας βάλω στον κακό δρόμο η κολασμένη :lol::lol::lol:
Αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα μου βγήκε κάπως σαν απωθημένο δεν ξέρω γιατί και σαβούριασα :lol: Μην με ρωτάτε γιατί, πάντως το έκανα με παρέα και όχι μόνη μου και γενικώς μπορώ να πω ότι το απόλαυσα με μία μικρή δόση τύψεων γιατί ένιωσα να το παρακάνω. Το προσπερνάω και συνεχίζω... ελπίζω μετά την ελεύθερη αυτή μέρα να είμαι πιο ψύχραιμη αυτή τη βδομάδα με την διατροφή μου, προς το παρόν νιώθω πολύ φουλ! Σκοπός μου αυτή τη βδομάδα να ασκηθώ αρκετά ώστε να πάρω λίγο τα πάνω μου
- 30-01-2012, 13:16 #797
Η εκδίκηση της Έλης χαχαχαχα να σας έγραψα ένα σωρό κατεβατά να έχετε να διαβάζετε!!!:lol::lol::lol::lol:
Σας αφήνω προς το παρόν πάω λαϊκή μπας και προλάβω να αγοράσω μανταρίνια και μαρούλια!
30-01-2012, 13:39 #798
Originally posted by Eli
Την Κυριακή μου δεν σας την γράφω, ήταν εντελώς freeday και δεν έχει νόημα θα σας βάλω στον κακό δρόμο η κολασμένη :lol::lol::lol:
Αν και δεν ήταν στο πρόγραμμα μου βγήκε κάπως σαν απωθημένο δεν ξέρω γιατί και σαβούριασα :lol: Μην με ρωτάτε γιατί, πάντως το έκανα με παρέα και όχι μόνη μου και γενικώς μπορώ να πω ότι το απόλαυσα με μία μικρή δόση τύψεων γιατί ένιωσα να το παρακάνω. Το προσπερνάω και συνεχίζω... ελπίζω μετά την ελεύθερη αυτή μέρα να είμαι πιο ψύχραιμη αυτή τη βδομάδα με την διατροφή μου, προς το παρόν νιώθω πολύ φουλ! Σκοπός μου αυτή τη βδομάδα να ασκηθώ αρκετά ώστε να πάρω λίγο τα πάνω μου
ʼντε να πάρω κι εγώ τα πάνω μου και να ξεκινήσω πάλι τις γυμναστικές μου....... :sniff:
30-01-2012, 14:46 #799
Εli μου υπερφαγικο βραδινο 4 η ωρα ακριβως εκανα πριν 3 χρονια απο τοτε δεν εχω ξανακανει ............... δεν νομιζω μετα απο τρια χρονια να με ξαναθυμηθηκε ............. ελεος ............ οσο για την διατροφη μου τωρα με τα τριωρα την εχω βελτιωση τρομερα ............ προσπαθω βεβαια να ειναι διαιτιτικα ............Θα δειξει Eli moy αποψε αν με ξαναπιασει ...........μπορει να συντρεχουν αλλοι λογοι υγειας ............ θα δειξει ..........
30-01-2012, 14:48 #800
Μιλώντας για freeday σίγουρα δεν μιλούσα για την ποδηλατική δραστηριότητα, οι δικές μου χθεσινές δραστηριότητες περιορίστηκαν σε πολύ καθισιό και ξάπλες, γλυκάκια, πιτάκια, κους κους και απογευματινό ντελίβερι :lol::lol::lol::lol:
για να μην πούμε καλύτερα να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π@@@!!!!:lol::lol::lol:
Απλά το cheatday δεν μου αρέσει σαν όρος :crazy: μπορούμε όμως να το πούμε και junkfoodday σε συνδυασμό με υπέροχη παρέα χιχιιχχιχι
30-01-2012, 14:58 #801
Originally posted by Eli
Μιλώντας για freeday σίγουρα δεν μιλούσα για την ποδηλατική δραστηριότητα, οι δικές μου χθεσινές δραστηριότητες περιορίστηκαν σε πολύ καθισιό και ξάπλες, γλυκάκια, πιτάκια, κους κους και απογευματινό ντελίβερι :lol::lol::lol::lol:
για να μην πούμε καλύτερα να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π@@@!!!!:lol::lol::lol:
Απλά το cheatday δεν μου αρέσει σαν όρος :crazy: μπορούμε όμως να το πούμε και junkfoodday σε συνδυασμό με υπέροχη παρέα χιχιιχχιχι
χθες πάντως κι εγώ έφαγα 2 λουκουμάδες με μέλι και 2 με σοκολάτα!!!! Το χρειαζόμουνα το cheat μου!!!!
30-01-2012, 15:03 #802
Καιτούλα πως πας με την ίωση, νιώθεις καλύτερα
;
30-01-2012, 15:15 #803
Originally posted by Eli
Καιτούλα πως πας με την ίωση, νιώθεις καλύτερα;
Λέω από Τετάρτη να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο γυμναστήριο!
Thanks for asking! ;-)
30-01-2012, 15:16 #804
Η Μαρία(mariafc) πού βόσκει??????
30-01-2012, 15:18 #805
To aggelaki που είναι να μετρήσουμε σπιρουλίνες...?????
30-01-2012, 15:26 #806
Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ ζουζούκα! :yes:
Που τριγυρνάνε αυτές οι τσούπρες ε; Έλα Μαρία και σου έχω γράψει ολόκληρο κατεβατό :lol::lol:.
Και εγώ με τις σπιρουλίνες έχω καλή σχέση τώρα παίρνω μία πολιβιταμίνη πολύ τούρμπο που έχει και σπιρουλίνα. Το γέλιο είναι ότι κάθε φορά που την παίρνω μετά την ρεύομαι και μου έρχεται η γεύση της σπιρουλίνας :lol::lol:
Γυμναστήριο και εγώ δεν πάω σήμερα για αύριο λέω...σήμερα βγήκα μέσα στο κρύο και έκανα ένα μισάωρο περπάτημα οπότε τον πήρα τον αέρα μου! Αύριο το βραδάκι έχει και γιόγκα λέω να την τιμήσω
30-01-2012, 16:05 #807
Κοριτσαρες μου με φάγανε.σας γράφω από κινητό.βλάβη στην περιοχή και δεν έχω ΝΕΤ 4 μέρες τώρα.ελπίζω να επανέλθω σύντομα.όχι γιατί μετά φταίει ο δολοφόνος.φταίω να πνίξω τον καημό στο γαλακτομπουρεκο? Να σκάσω είμαι.Καίτη μου το μνμ σου το είδα μισερο.καλά έχω να σου πω τα χιλιάδες γιατί από αυτά που διάβασα χτυπησες φλ?έβα χρυσού.καλέ κάντε δεήσεις να φτιάξουν τη σύνδεση οι ανεπροκοποι γιατί η ΘΑ φαρμακωθω η θα ανοίξω ψυγείο και ευθύνη. Δε φέρω.μου λείπετε καλεεεεε
30-01-2012, 16:31 #808
Originally posted by mariafc
Κοριτσαρες μου με φάγανε.σας γράφω από κινητό.βλάβη στην περιοχή και δεν έχω ΝΕΤ 4 μέρες τώρα.ελπίζω να επανέλθω σύντομα.όχι γιατί μετά φταίει ο δολοφόνος.φταίω να πνίξω τον καημό στο γαλακτομπουρεκο? Να σκάσω είμαι.Καίτη μου το μνμ σου το είδα μισερο.καλά έχω να σου πω τα χιλιάδες γιατί από αυτά που διάβασα χτυπησες φλ?έβα χρυσού.καλέ κάντε δεήσεις να φτιάξουν τη σύνδεση οι ανεπροκοποι γιατί η ΘΑ φαρμακωθω η θα ανοίξω ψυγείο και ευθύνη. Δε φέρω.μου λείπετε καλεεεεε
Δες το αλλιώς ρε, "καιρός για γυμναστήριο!!!"
Θα κάνω βουντού, θα βράσω ματζούνια και θα τα πιω και με φύλλα δάφνης θα φέρω το φως ξανά στην περιοχή σου. Είναι εγγύηση σου λέω, θα δεις, σε 2-3 μέρες θα 'χει έρθει!
Κι εσύ μας λείπεις τρελή!!!
30-01-2012, 17:33 #809
ʼρε Μαράκι τι σου έμελλε να πάθεις!!!! Βάστα γερά και εμείς εδώ είμαστε δεν φεύγουμε συμπαράσταση λαέ έστω και από μακριά! :bigsmile:
30-01-2012, 17:35 #810
υπομονη μαρω!!!
αντεκ τους εφαγες!!!!!
(οχι κυριολεκτικα ε? :P )
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή