τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 427 FirstFirst ... 747555657585967107157 ... LastLast
Results 841 to 855 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by smart
    eli, γι αυτο δε σε προκαλεσα περαιτερω...σκεφτηκα οτι ειναι κριμα να μας δωσεις αλλοθι :P

σ ευχαριστω για τις απαντησεις!!!
    το βιβλιο το εχω-το ειχα παρει μολις η πεναιμενη Ρια ειχε ανοιξει αυτο εδω το τοποικ, αλλα η ημουν παραπανω η δεν ημουν οσο επρεπε απελπισμενη για να ακολουθησωαυτο το προγραμμα...

οσο για το τσαι.... οφειλω να ομολογησω οτι μονο οταν ειμαι αρρωστη το πινω κ εχω πλεον αποδεχθει οτι αυτο δεν προκειται να αλλαξει...
    :lol: ε καλά είπαμε τρώμε και πίνουμε μόνο ότι μας ευχαριστεί και τίποτα με το ζόρι! Όσο για το τσάι για να είμαι ειλικρινής εμένα μου αρέσει αλλά στο γυμναστήριο ποτέ μου δεν το έχω πάρει μαζί μου. Πάντως αυτό που κάνω καμιά φορά και είναι ωραίο για να ενυδατώνομαι είναι να κάνω αφέψημα από διάφορα μαντζούνια, τσάι, φασκόμηλο, τίλιο κτλ Φτιάχνω περίπου ένα λίτρο ρίχνω και το μελάκι μου και το αφήνω να κρυώσει. Ειδικά το καλοκαίρι με παγάκια είναι ένα τέλειο δροσιστικό και ενυδατικό ποτό. Εγώ τουλάχιστον που δεν έχω την καλύτερη σχέση με το νερό όταν το παρακάνω φτιάχνω τέτοια ροφήματα για να πίνω υγρά πιο ευχάριστα.

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Να μαι κι εγω..:tumble:
    χθες λοιπον..
    08 20 νερο + σπιρουλινα ( μονο 6+κατι ωρες υπνο, ξυπνησα απτην πεινα προφανως!!)
    08 50 4 ακτινιδια + 2 αυγα βραστα +3 κριθινα παξιμαδακια + λιιιγο κεφιρ + κανελα + μελακι
    ποδηλατο...
    11 30 λιγο κεφιρ + 3 μικρα παντζαρακια ωμα + 3 μανιταρια ωμα + αλατι,θυμαρι + ψωμι εσσαιων
    14 30 1 παξιμαδακι κριθινο (πεινασα αρκετα, αλλα ημουν σε αμαξι και ευτυχως που ειχα κ αυτα μαζι μου)
    16 00 φακη κοκκινη+μαυρο ρυζι+τζιντζερ+ μαρουλι-ροκα-μαιντανο+μανιταρια ωμα
    18 00 1 τσαι
    19 45 1 ροδι + κεφιρ 500μλ!! + ψωμι εσσαιων + μελακι
    Κοριτσια τη φακη την κοκκινη πρεπει να τη δοκιμασετε οπωσδηποτε!! Αν σας αρεσει η γευση της φαβας θα την λατρεψετε! Γινεται πολυ πιο γρηγορα απο την κανονικη, ειναι πιο ευπεπτη και απότι λενε και πιο θρεπτικη. Μπορειτε να την περασετε και απο το μουλτι και γινεται βελουτε, φοβερη γκουρμεδια!!
    Επισης εδω εχω λινκ για τη ζεα: http://vegansofthessaly.blogspot.com...B6%CE%AD%CE%B1
    κι εδω για το ψωμι εσσαιων: http://bletsas.gr/esseon/
    Την φακή αυτή την παίρνει καμιά φορά η αδερφή μου και μου έχει πει τα καλύτερα λόγια! Λατρεύω τα όσπρια οπότε σίγουρα θα την δοκιμάσω. Ευχαριστούμε για τα λινκς Αγγελάκι μου πολύ ενδιαφέροντα!

Ευχαριστώ και για την συνταγή για τα παξιμάδια θα προσπαθήσω να τα κάνω κάποια στιγμή και θα γράψω εντυπώσεις

Senior Member
    -1 μπανανα+1μπισκοτο βρωμικο (με βρωμη δλδ!!)
    Εγώ και η αδερφή μου τα λέμε βρωμομπίσκοτα :lol:
    Κάνεις την συνταγή με μέλι και ταχίνι smart;

Σμαρτάκι τι έπαθες χθες και δεν κρατούσε το στομάχι σου τροφή; Έχεις αρρωστήσει ή σε πιάσανε τα ψυχολογικά σου καλή μου;
    Πως είσαι σήμερα καλύτερα;

Senior Member
    zouzouka οποτε θες καλοδεχουμενη ............

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    άντε, ας γράψω κι εγώ τα σημερινά μου μιας και είμαι ακόμα στον υπολογιστή(πόσες ώρες αλήθεια είμαι μπροστά απ'την οθόνη σήμερα!!??)
    7π.μ.: ένα τοστ με γαλοπουλα, ανθότυρο και μαρούλι
    10 π.μ.: ένα ακτινίδιο, ένα μανταρίνι και καμία 5ριά αμύγδαλα
    1μ.μ.: ψάρι ψητό με σαλάτα μαρούλι και τρία πατζάρια και 3 παξιμαδάκια
    5μ.μ.: κριτσινάκια ολικής άλεσης
    9μ.μ.: λίγες φακές και μια μεγάλη σαλάτα μαρούλι με δύο ασπράδια αυγών, ένα δάχτυλο(!!!!!!!!!!) ανθότυρο, λίγες ελιές και 3 παξιμαδάκια

και το βράδυ είναι μακρύυυυυυυυυ ακόμη.........
    αλλά σήμερα δεν έχω όρεξη, έχω ανησυχήσει πολύ με τα ορμονικά μου......
    πφφφφ, καληνύχτα κοριτσάκια.....wish me good luck...:sniff:
    Κάποιος με κοροϊδεύει ή είναι ιδέα μου;;;; :smirk: ʼντε να μην σου τα ψάλλω για το άνευ φρούτου απογευματινό σου :P

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να μαγειρεψω μονο για μενα και να κανω κατι "μη υγιεινο". Το ξερω οτι εχω προβλημα,πρεπει να ξεκολλησει το μυαλο μου αλλα το παλευω σιγα σιγα.. Αν ειμαι με παρεα δεν θα πω οχι, σχεδον σε τιποτα! Απλα γινεται σπανια. πριν 1 βδομαδα ας πουμε, μολις ειχα ερθει στην πολη που σπουδαζω και κατευθειαν πηγα σε κατι φιλους οι οποιοι με το που μπηκα μου βαλανε 1 πιατο τραχανα με τυρι , και το φαγα και ειπα κι ενα τραγουδι που λενε.. μαζι με ενα παξιμαδι.Στα καπακια μουβαλαν κι ενα κομματακι τζιζκεικ που ειχαν φτιαξει και εφαγα κ απο αυτο το μισο! Η απολαυση ηταν αλλο πραγμα.. Πραγματικα πολυ τελεια..Την επομενη μερα ομως αφου εφαγα πρωινο, νομιζα οτι συνεχισα να πειναω και εκανα επισοδιο..και φαντασου την προηγουμενη μερα απο φαι ημουν κομπλε. Μαλλον ενιωθα τυψεις για τα βραδινα και σκεφτηκα οτι δεν επρεπε να φαω τοσο. Οτι επρεπε να τα βγαλω. Θελω να πω οτι δεν ειναι η λυση να αρχισω ξαφνικα να τρωω απο τα παντα, γιατι τρομαζω και μπορει να ξανακανω επεισοδιο και δεν το θελω καθολου.. Ειμαι στη φαση που θελω να παιρνω συνεχεια βιταμινες και πρωτεινες και μεταλλα, γενικα τα παντα ωστε να διορθωθει η ζημια που εχω προκαλεσει στην εμφανιση μου κυριως, μιλαω για δερμα και μαλλια. Ηδη ειμαι γεματη φυτρες και χαιρομαι! Εννοειται ομως πως αν ειμαι καπου και ερθει η ωρα για σνακ η γευμα θα φαω ο,τιδηποτε προκειμενου να μην πειναω σαν λυκος μετα. Απλα οσο μπορω..επιλεγω αυτα που θα καταναλωσω.. Σας φαινομαι πολυ υπερβολικη ε??
    Αγγελάκι μου θεωρώ ότι κάνεις μια χαρά διατροφή, το υπερβολική εξαρτάται από το πως συμπεριφέρεσαι γενικά στην ζωή σου. Δηλαδή έχεις επιλέξει να κάνεις μία διατροφή που βασίζεται αρκετά σε βιολογικά και υψηλής θρεπτικής αξίας τρόφιμα και εφόσον τα μαγειρεύεις νόστιμα και σου αρέσουν αυτό είναι πολύ καλό. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει πολύ η διατροφή σου και την βρίσκω εκτός από πολύ υγιεινή και πολύ νόστιμη. Υγιεινό δεν σημαίνει και άνοστο αυτό είναι γεγονός!
    Κακό γίνεται όταν φτάνει στα πλαίσια της ορθορεξίας, δηλαδή αν αποκτήσεις εμμονή με την υγιεινή διατροφή σε τέτοιο βαθμό που στερείσαι απολαύσεις, κοινωνικές δραστηριότητες που εμπεριέχουν φαγητό και γενικά αρνείσαι να φας "απαγορευμένες τροφές", ή όταν τις τρως αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις καθαρτικές μεθόδους. Εκεί πλέον απλά εντείνεις το πρόβλημα της διαταραχής σου και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Συνεπώς και στην υγιεινή διατροφή ισχύει το παν μέτρον άριστον και αφού βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης αυτού του μέτρου παράλληλα με την προσπάθεια να σταματήσεις εμετούς που έκανες στο παρελθόν αυτό είναι πολύ καλό .

Να σου πω και κάτι ακόμη που μπορεί να σε βοηθήσει...όταν ένας διατροφολόγος ξεκινάει να ασχοληθεί με ένα άτομο με νευρική βουλιμία ή ανορεξία το διαιτολόγιο που του στήνει στην αρχή ειδικά βασίζεται καθαρά στις τροφές που στο μυαλό του το άτομο τις έχει ως "ασφαλείς". Οι "απαγορευμένες" τροφές μπαίνουν στο διαιτολόγιο πολύ αργότερα και μόνο όταν το άτομο νιώσει έτοιμο να τις διαχειριστεί. Επίσης με τους εμετούς δεν επιβάλλουν ποτέ μα ποτέ να κοπούν μαχαίρι αλλά σταδιακά παράλληλα με μία πιο ισορροπημένη διατροφή. Από εκεί και πέρα οι ρυθμοί βελτίωσης εξαρτώνται από το άτομο καθαρά. Συνεπώς συνέχισε την διατροφή αυτή εφόσον σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις όμορφα αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι και να ξεφύγεις από το μοτίβο που έχεις στήσει μία φορά στο τόσο δεν είναι κακό. Έτσι θα αποφύγεις ξεσπάσματα υπερφαγικών και ενδεχομένως και εμετών.

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    zouzouka οποτε θες καλοδεχουμενη ............
    Ωρέεεεεε θα το μπεκρουλιάσουμε το τόπικ :lol::lol:

Senior Member
    H mariafc ακόμη να μας φανεί, ουφ καταραμένη βλάβη ξου ξου!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Κάποιος με κοροϊδεύει ή είναι ιδέα μου;;;; :smirk: ʼντε να μην σου τα ψάλλω για το άνευ φρούτου απογευματινό σου :P
    Καλά βρε, εδώ έχω αρχίσει να μιλάω στη γλώσσα σου και μου λες για το φρούτο???? τσ τσ τσ τσ....τι να πω, τίποτα δεν εκτιμάς!!! τίποτα!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    H mariafc ακόμη να μας φανεί, ουφ καταραμένη βλάβη ξου ξου!!!
    καλά, εγώ σου λέω αυτή καλοπερνάει, και μας έχει γραμμένες εμάς και τια διατροφές μας! και απλά μας ρίχνει στάχτη στα μάτια με την "βλαβη"....έτσι το λέμε τώρα!

Senior Member
    τσ τσ τσ τσ άκαρδη είμαι η κάρυααααα! :lol::lol::lol::lol:
    Μιλάω και ξένες γλώσσες και δεν το ήξερα;;; Να την βάλω και στο βιογραφικό μου τότε! :lol::dork:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    τσ τσ τσ τσ άκαρδη είμαι η κάρυααααα! :lol::lol::lol::lol:
    Μιλάω και ξένες γλώσσες και δεν το ήξερα;;; Να την βάλω και στο βιογραφικό μου τότε! :lol::dork:
    Ναι, γράψε συγκεκριμένα ότι τις παίζεις στα "δάχτυλα"!!!! χιχιχιχιχιχιχι
    Ελάααακι μου!!! Σε λατρεύω!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol: καλόοοοοοο πολύ καλόοοοοο! Τα αισθήματα αμοιβαία καρδιά μου!:kiss:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    -1 μπανανα+1μπισκοτο βρωμικο (με βρωμη δλδ!!)
    Εγώ και η αδερφή μου τα λέμε βρωμομπίσκοτα :lol:
    Κάνεις την συνταγή με μέλι και ταχίνι smart;

Σμαρτάκι τι έπαθες χθες και δεν κρατούσε το στομάχι σου τροφή; Έχεις αρρωστήσει ή σε πιάσανε τα ψυχολογικά σου καλή μου;
    Πως είσαι σήμερα καλύτερα;
    οχι, εκανα μιασυνταγη που κανω εδω κ κατι χρονια , πεντανοστιμα, με ελαιολαδο, μαυρη χαζαρη, νιφαδες βρωμης, χυμο πορτοκαλιου,αλευρι κ σοκολατα!!!

χθες ημουν μαλλον αρρωστη, δεν ξερω τι επαθα...
    σημερα ειμαι μιαχαρα,ευχαριστω

Senior Member
    Kαλησπερα κοριτσια !!! Να ειμαι και εγω να γραψω τα σημερινά μου ..........

Πρωι (10.30π.μ) : 1 γαλλικο καφε με stevia , 1 πορτοκάλι , 5 αμύγδαλα , 1 μπάρα

Ενδιάμεσα (14.00μμ): 1 πορτοκάλι , 2 ρυζογκοφρέτες με μαρμελάδα ανευ ζαχαρης .

Γευμα (17.00μμ): σαλατα μαρούλι , μοσχαρι βραστο , 1 φετα ψωμι καταυμαυρο !!!

Απογευμα : 1 Μπαρα και λιγα δαμασκηνα

Βράδυ : Ή σαλατα ανθοτυο και παξιμαδια ή γιαουρτι με αμυγδαλα και σταφιδες ........... (θα δω την ορεξη μου )