τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 64
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 64 of 427 FirstFirst ... 1454626364656674114164 ... LastLast
Results 946 to 960 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    smart μου γιατι δεν πας για ενα πληρη ελεγχο ορμονολογικο και ενδοκρινολογικο ;;;;
    γιατι πρεπει καποιος να μου τις γραψει τις εξετασεις...
    κ αφου αυτη τη στιγμη δεν ξερουμε αν εχει ρυθμιστει ακομη ο θυρεοειδης, η γιατρος δε μου γραψε αλλες...

Senior Member
    αχ break μου με αυτά που τράβηξες και λίγα έγραψες κορίτσι μου! Δεν κουράζεις ποτέ με αυτά που γράφεις, εδώ ισχύει το όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο! Στο κάτω κάτω θεωρώ πολύ σημαντικό να μοιραστείς την εμπειρία σου γιατί είναι αρκετά δυνατή και προσωπικά με καθήλωσε όταν μου την εξιστόρησες!

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια και ανταποδίδω

Senior Member
    Κοριτσαρες μου γεια σας!!!! Μεγαλωνει το παρεακι βλεπω!! Ειμαι με παρεα και δεν θα κατσω να γραψω ολα αυτα που θελω τωρα, αυριο πιθανοτατα. Εγω η ασωτη επεστρεψα στην οικογενεια, με πολυ καλη διαθεση γενικα! Χαιρομαι για ολες μας πολυ, ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερουμε και μαλιστα θα αποκτησουμε και πολυ σωστο τροπο διατροφης.. Αυτο που ηθελα απο σημερα να σας θυμισω ειναι να μην ξεχνιομαστε.. δεν θα ξαναμπουμε ποτε ξανα στο τρυπακι της "διαιτας". Ειναι αποδεδειγμενο το αποτελεσμα οτι και να χαθουν κιλα,ξαναμπαινουν και μαλιστα με μορφη λιπους,κουραζετε αδικα ο οργανισμος και η ψυχουλα μας φυσικα! Για οσες θελουν να χασουν κιλακια, θα τα χασουν αργα αργα, χωρις πεινα και "απαγορευμενες" τροφες. Σας καληνυχτω, τα λεμε αυριο! Σας αγαπω!!!:love:

Senior Member
    Aggelaki μουυυυυυ!!!

Senior Member
    Originally posted by Alma libre

Απορια ξανθιας : το γιαουρτι ως τι το μετραμε ;;;;

Ως πρωτεΐνη

Senior Member
    Originally posted by connie
    η διαιτολογος που με παρακολουθει βασιζεται στη λογικη των τριαδων και δυαδων.Αυτο που ακόμα δεν έχω ομως καταφέρει να επιλύσω είναι η τρελή επιθυμία για γλυκό παρόλο που τηρώ τα 3ωρα.Ευπρόσδεκτες οι όποιες συμβουλές σας για τις κακές στιγμές πτώσης της γλυκόζης
    connie μου καταρχήν καλωσόρισες!
    Από τη στιγμή που είσαι σε αυτή τη διατροφή σιγά σιγά θα παλέψεις καλύτερα τις υπογλυκαιμίες σου. Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια και εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να τις ελέγξω όπως θα ήθελα, έχουν μειωθεί σαφώς αλλά μου χαλάνε κατά καιρούς την διατροφή μου και σπάζομαι άπειρα! Αυτό που με βοηθάει ως ένα βαθμό είναι να τρώω στα σνακ μου φρούτο μαζί με ένα μπισκότο βρώμης με μέλι και ταχίνι το οποίο είναι πολύ γλυκό οπότε μου καλύπτει τυχών μελλοντικές υπογλυκαιμίες ειδικά όταν το συνδυάζω με μισή μπανάνα. Αυτό το σνακ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ! Το άλλο που με βοηθάει για να φρενάρω τις υπογλυκαιμίες είναι να πίνω ένα ρόφημα σοκολάτας που το φτιάνχω μόνη μου με γάλα λίγο νερωμένο με 1κ.γ. κακάο πικρό και 1κ.γ. ζάχαρη. Αυτό συνήθως με μπουκώνει και σταματάω εκεί. Δεν πιάνουν πάντα αλλά σίγουρα θα μειώσεις την συχνότητα των υπογλυκαιμιών. Εγώ επειδή έχω και παραπάνω κιλά και γενικά έτρωγα πολύ χαοτικά ακόμη αντιμετωπίζω τέτοια θέματα. Βέβαια υπάρχουν και οι φυσιολογικές υπογλυκαιμίες λόγω αναμονής περιόδου και λόγω κρύου ας μην τα ξεχνάμε αυτά γιατί αυτόν τον καιρό βλέπω τους πάντες να ξεσαλώνουν με τις σοκολάτες και δεν νομίζω να είναι τυχαίο χιχιχιχι

Senior Member
    Μπράβο Elaki που απάντησες στο καινούργιο μας κορίτσι,ήθελα κ εγώ αλλά ξεχάστηκα τελείως διαβάζοντας τρείς ολόκληρες σελίδες από εχθές!!!!!!!!!!!
    Δεν σας προλαβαίνω :smilegrin:

Senior Member
    σημερα:

- 1 ποτηρι γαλα+ 2μικρεςφετες ψωμι με λιγη μαργαρινη κ μελι + 2-3 δαμασκηνα ξερα
    -ψαρι ψητο στο φουρνο+σαλατα λαχανο-καροτο+1 φετα ψωμι+ 1 σοκολατακι (ουσιαστικα ξερο δαμασκηνο λουσμενο στξ σοκολατα)
    -2 κομματια τραχανοπιτα(ΔΕΝ επρεπε να τη δοκιμασω, μου ρθε να φαω ολο το ταψι!!)+ 1 αχλαδι
    -2 παξιμαδια κριθινα μετρια+1 ντοματα τριμμενη+ μισο κεσεδακι κοτατζ+1κ.σ. ελαιολαδο
    ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΑΡΡΑΑΑΑ ΡΡΑΑΑΜΜΜΜΜ

ΖΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! (μαρια για σενα :P )

(σ.σ. πρωινο στις 12!!! ας ειναι καλα το χιονι :bouncy: )

Senior Member
    Έχω ψωφίσει στο γέλιο διαβάζοντας το αχλάδι δίπλα από τα δύο κομμάτια τραχανόπιτα! :lol::lol::lol::lol: Το σωσες smart μου το σωσες!!! :lol::lol::lol:
    Εσύ βέβαια πολύ καλά το έκανες απλά φαντάζομαι κάποιος που δεν ξέρει την διατροφή να διαβάζει και να μονολογεί μμμμμμμμ το αχλάδι την μάρανε! :lol::lol::lol::lol:

Και ναι κουρίες και κύριοι δεν υπάρχει περίπτωση η smart μας να ξεχάσει το ζελεδάκι της! Μα καλά και εγώ έχω την απορία πως γίνεται να είσαι μέσα στα χιόνια και να σου κάνει κέφι να τρως ζελέδες!;;:P

Senior Member
    Ελλη ειναι ωραιοι οι ζελεδες και μενα μου αρεσουν !!!!! Αληθεια στην τριαδα τι το μετραμε χαχαχαχαχα????????

Senior Member
    :bouncy: μ αρεσει ο ζελες, μ αρεσει ο ζελες κ ο,τι θελεις πες,κ ο,τι θελεις πες :bouncy:

η αληθεια ειναι οτι καλυτερανα το παρελειπα το αχλαδι.... μου πεσε βαρυ :duh:
    (περαν της πλακας, απο τη δευτερα που ηταν χαλιατο στομαχι μου με μεγαλη δυσκολια ανεχεται τα φρουτα... κ εγω ζοριζομαι πολυ για na τα φαω....αντιθετως, την τραχανοπιντα την καλοδεχτηκε )

Senior Member
    παντως γενικα οποιος δεν ξερει τη διατροφη θα αναρρωτιεται γιατι γραφω εδω.... αχαχαχαχα :lol:

Senior Member
    βασικα..... κ αυτος που ξερει τη διατροφη..... θα ξεχασει κ αυτα που ξερει!!!!! :shocked2:

Senior Member
    Δεν πειράζει smart μου η προσπάθεια μετράει και .....το ζελεδάκι βεβαίως βεβαίως :lol::lol::lol:
    Τελικά δεν μου είπες το story σου καλέ! Έχεις γράψει πουθενά τις περιπέτειες της μικρής smart ή θα σε αναγκάσω να μου γράψεις κατεβατό να μάθω τα καμώματα σου; :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by smart
    :bouncy: μ αρεσει ο ζελες, μ αρεσει ο ζελες κ ο,τι θελεις πες,κ ο,τι θελεις πες :bouncy:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: