Results 961 to 975 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
02-02-2012, 23:24 #961
Originally posted by Eli
Δεν πειράζει smart μου η προσπάθεια μετράει και .....το ζελεδάκι βεβαίως βεβαίως :lol::lol::lol:
Τελικά δεν μου είπες το story σου καλέ! Έχεις γράψει πουθενά τις περιπέτειες της μικρής smart ή θα σε αναγκάσω να μου γράψεις κατεβατό να μάθω τα καμώματα σου; :lol::lol:
εκ του κοντοθεν
η προσπαθεια μετραει???? :shocked2:
εννοειςοτι δεν τα καταφερα? :sniff:
- 02-02-2012, 23:36 #962
Εννοείται πως τα κατάφερες smart μου σε πειράζω καλέ! Αφού έφαγες όλα σου τα γεύματα, έκανες όλους σου τους συνδυασμούς, φαντάζομαι στις ώρες που πρέπει οπότε ναι ήταν μία σωστή διατροφικά μέρα. Και παρόλο που έφαγες παραπάνω απ' ότι υπολόγιζες σίγουρα δεν θα έχει αντίκτυπο μιας και κράτησες την γλυκόζη στο αίμα σου σε σταθερά επίπεδα όλη μέρα. Οπότε όλα καλά! Φαντάσου ότι πριν κάνεις αυτή τη διατροφή αν έτρωγες κάτι παραπάνω όπως έκανες σήμερα με την τραχανόπιτα θα πυροδοτούσες ένα υπερφαγικό που σήμερα το απέφυγες με μεγάλη ευκολία
. Μπορεί να μην αδυνατίζουμε με τους ρυθμούς που θα θέλαμε αλλά σίγουρα δεν παχαίνουμε!!!
02-02-2012, 23:56 #963
Κοριτσια να κανονισουμε ενα καφε και να μας πει απο κοντα to smartaki την ιστορια της................και να γνωριστουμε κι ολας !!!
03-02-2012, 09:22 #964
Originally posted by Alma libre
Κοριτσια να κανονισουμε ενα καφε και να μας πει απο κοντα to smartaki την ιστορια της................και να γνωριστουμε κι ολας !!!
Κοριτσάρες μου μου λείψατε ήδη!!! Η φιλενάδα σας αποφάσισε να βγει απ'το σπίτι χθες γιατί μία η ίωση, μία η πολλή δουλειά...είχα κλειστεί στο καβούκι μου....αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχετε πάντα σε μια άκρη του μυαλού μου και όπου βρω ίντερνετ μπαίνω απ'το κινητό και τσεκάρω την κίνηση και χαίρομαι! (να'ναι καλά ο θεός αντρόιτ!!!!)
Λοιπόν ήθελα να πω ότι θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες!!! Και στεναχωριέμαι που κάποιες είναι μακρια(mariafc, aggelaki)...
connie καλώς ήρθες!!!!!! από που μας έρχεσαι εσύ? Βουλιμία να υποθέσω? Κανόνισε να σε βλέπουμε, όποιος μπαίνει σ'αυτό το τόπικ δεν έχει δικαίωμα να χάνεται! Εμένα βρε connie μου με έχει βοηθήσει πολύ αυτή η διατροφή στο θέμα του γλυκού...μόνο όταν περιμένω περίοδο έχω πρόβλημα, γράψε μας μία μέρα τη διατροφή σου, μπορεί να εντοπίσουμε κάτι που εσύ δεν βλέπεις!
Μαράκι μου μωρό μου!!! Επιτέλους έχουμε νέα σου! Πες μωρή, έκανες πάρτυ με μέλι όσο έλειπες?
Κορίτσια πάντως αυτό το θέμα με την ομάδα της παχυσαρκίας το είχα προσέξει κι εγώ...πρέπει να κάνουν μία βόλτα απ'τα τόπικ της βουλιμίας-ανορεξίας για να μάθουν τι παθαίνει όποιος κάνει μ***κίες!
Κορίτσια ήθελα να σας πω ότι χθες ζυγίστηκα και με έδειξε 59, πάει το ένα κιλό που πήρα πρόσφατα....είναι υγρά, έχετε δίκιο...βέβαια τον τελευταίο καιρό έχω αλλάξει και λίγο τη διατροφή μου μετά από παρότρυνση της Eli και την είχα φέρει πιο κοντά στις θερμιδικές μου ανάγκες (εχω μειώσει τα γαλακτοκομικά).
Χθες το βράδυ....έφαγα λίγη σαβουρα...αλλά κορίτσια το απόλαυσα, πραγματικά το γράφω και συγκινούμαι, ότι επιτέλους μπορώ να απολαύσω κάτι το απαγορευμένο και να πω στον εαυτό μου "ξεκόλα, αφού το θές, φάτο!"!!! Λοιπόν, αφού έφαγα το βραδυνό μου, πήγα σ'ένα σπίτι φίλων να δούμε ταινία....το μόνο που είχαμε να πιούμε ήταν κοκα κόλα! επίσης βγήκε απ'το φούρνο μία πίτσα απ'την οποία έφαγα ένα κομμάτι και μετά τριγυρνούσαν κάτι κάσιους, απ'τα οποία έφαγα 5-6...!!!! Η πίτσα ήταν ότι καλύτερο έφαγα τον τελευταίο καιρό!!! Η κοκα κόλα έκανε εκρηξη στο στομάχι μου!!!!
Μετά απ'αυτό το στομάχι μου έκανε συνεχώς ήχους!!! Όλοι νόμιζαν ότι πεινούσα αλλά εγώ σκεφτόμουνα ότι μάλλον κάνει πάρτυ μετά από τόσα χρόνια που έχει να δει πίτσα και κόκα κόλα και κάσιους!!!! χαχαχχαχα
Πωπω, πολλά έγραψα...θα γραψω κι άλλα μετά γιατί ......έχω και δουλειά ρε, δε μπορώ να ασχολούμαι συνεχεια μαζί σας!!!
03-02-2012, 09:24 #965
Originally posted by smart
Originally posted by Eli
Δεν πειράζει smart μου η προσπάθεια μετράει και .....το ζελεδάκι βεβαίως βεβαίως :lol::lol::lol:
Τελικά δεν μου είπες το story σου καλέ! Έχεις γράψει πουθενά τις περιπέτειες της μικρής smart ή θα σε αναγκάσω να μου γράψεις κατεβατό να μάθω τα καμώματα σου; :lol::lol:
εκ του κοντοθεν
η προσπαθεια μετραει???? :shocked2:
εννοειςοτι δεν τα καταφερα? :sniff:
υ.γ. πως ήμουνα? Την έπεισα λέτε?
03-02-2012, 09:29 #966
smart ο ζελές είναι απ'τα πιο υγιεινά γλυκα! Αν δεν έχει ζάχαρη ειδικά, ενδείκνυται για ισορροπημένη δοιατροφή, έχει πολύ λίγες θερμίδες! Καλύτερα ζελέ λοιπόν παρά σοκολάτίνα!
03-02-2012, 09:35 #967
Buongiorno!!! http://www.youtube.com/watch?v=WgldGHu0WXA
Καποια ειχε αναφερει οτι γραφει και σε τετραδιο τι τρωει και θυμηθηκα οτι αυτο ολο θελω να σας το πω κι ολο το ξεχναω!! Εχει κανα 4μηνο που τα γραφω και οχι μονο το τι τρωω, αλλα και το με ποιους τρωω, σε ποιο μερος (του σπιτιου η εξω..), σχολια για συναισθηματα θετικα η αρνητικα( πχ μαλωσα με τη μαμα μου και πηγα να φαω, η βαριομουνα δεν ειχα τι να κανω, το πως ενιωθα πριν φαω γενικα και πως μετα, αφου εφαγα) και τελος βαθμολογω την πεινα μου πριν και μετα το φαι! απο 1-10. Αν πειναω σαν λυκος εχω πεινα 10, 9 λιγοτερο ... και 1 εχω σκασει απτο φαι. Με εχει βοηθησει πολυ, ειδικα οταν μετα απο μερες τα ξεφυλλιζω και συνειδητοποιω πολλα πραγματα. Για παραδειγμα οι βουλιμιες μου με πιανουν συνηθως οταν τις προηγουμενες μερες δεν εχω φαει καλα, οταν αρνουμε να φαω κατι επειδη ειναι "απαγορευμενο" και τρωω κατι αλλο οχι τοσο νοστιμο.. Και 1002 αλλα πραγματα, δεν μπορω να σας τα αναλυσω βασικα, απλα ηθελα να σας πω οτι μετραει να καταγραφεις τι τρως και τα συναισθηματα σου, οπως επισης να βαθμολογεις και την πεινα σου. Μου το ειχε βαλει να το κανω η ψυχολογος μου και αν και δεν πηγαινω ακομα, συνεχιζω να το κανω, μου εγινε συνηθεια και βλεπω και τι εφαγα ολη τη βδομαδα, τυπου εφαγα ψαρακι αυτη την εβδομαδα? λιγο κρεατακι? αυγουλακια? κτλ..:blush:
03-02-2012, 09:46 #968
Α και μία παρένθεση! Χθες έκανα σεξ!!!!! ΝΑΙΑΝΑΙΑΝΑΙΑΝΙΑΝΑΙΑΙΑΙ!!!!! Και μου άρεσε!!! ναιαιαιαιιαιααιαιαια!!!! και δεν το κανα με το ζόρι!!! ναιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιαι!! !
Μάκια σε όλες!
03-02-2012, 09:47 #969
Καλημερα zouzouka !!!!! Καλημερα κοριτσια !!!! zoyzouka δεν νομιζω οτι θα κατσει να γραψει εκτος και αν τις υποσχεθουμε δωρεαν ζελε για ενα χρονο χαχαχαχα
03-02-2012, 09:50 #970
Καλημερα zouzouka !!!!! Καλημερα κοριτσια !!!! zoyzouka δεν νομιζω οτι θα κατσει να γραψει εκτος και αν τις υποσχεθουμε δωρεαν ζελε για ενα χρονο χαχαχαχα
03-02-2012, 09:53 #971
Originally posted by zouzouka
Α και μία παρένθεση! Χθες έκανα σεξ!!!!! ΝΑΙΑΝΑΙΑΝΑΙΑΝΙΑΝΑΙΑΙΑΙ!!!!! Και μου άρεσε!!! ναιαιαιαιιαιααιαιαια!!!! και δεν το κανα με το ζόρι!!! ναιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιαι!! !
Μάκια σε όλες!
Ζouzouka πες και σε μενα το μυστικο χαχαχαχα !!!! Και εγω βαριεμαι!!!
03-02-2012, 10:04 #972
Originally posted by zouzouka
Μάκια σε όλες!
Ζouzouka πες και σε μενα το μυστικο χαχαχαχα !!!! Και εγω βαριεμαι!!!
03-02-2012, 10:04 #973
[quote]Originally posted by zouzouka
smart ο ζελές είναι απ'τα πιο υγιεινά γλυκα! Αν δεν έχει ζάχαρη ειδικά, ενδείκνυται για ισορροπημένη δοιατροφή, έχει πολύ λίγες θερμίδες! Καλύτερα ζελέ λοιπόν παρά σοκολάτίνα! [/quote
Το οτι δεν εχει ζαχαρη δεν σημαινει οτι ειναι και υγιεινο δυστυχως..! Εχει αντι για ζαχαρη ασπαρταμη η καποιο αλλο παρομοιο γλυκαντικο το οποιο ειναι καρκινογονο και το οποιο λενε σε μικρη ποσοτητα δεν κανει καθολου κακο αλλα αν τρως συνεχεια δεν ειναι και ο,τι καλυτερο.. Δε θελω να σας τρομαξω πρωι πρωι αλλα με αυτην την εταιρεια(αμερικανικη φυσικα) τα εχω παρει πολυ ασχημα γιατι ολα τα προιοντα της τα παρουσιαζει τελεια και ειναι τοσο μα τοσο βλαβερα για τον ανθρωπο. Μιλαω για την MONSANTO η οποια εφερε στην αγορα το μεταλλαγμενο καλαμποκι, σογια κ.α. και τα περιφημα ζιζανιοκτονα που χρησιμοποιουν ολοι οι γεωργοι προκειμενου να μην χασουν τις σοδειες τους. Και ολοι σαν προβατα χρησιμοποιουν ο,τι τους πασαρουν και τους λενε οτι με αυτον τον τροπο δεν θα χασεις λεφτα αλλα θα βγαλεις κιολας.. Χανονται ομως ανθρωπινες ζωες και επιπλεον κανουμε κακο και στο περιβαλλον. Πριν απο μερικα χρονια ενας δημοσιογραφος εβγαλε στη φορα οτι ειναι καρκινογονα ολα τα προιοντα της ΜΟΝΣΑΝΤΟ και η εταιρεια (η οποια ειναι θυγατρικη πολλων αλλων, ειναι ενας κολοσσος γενικα) απειλησε οτι θα αποσυρει ολες τις διαφημισεις απο την τηλεοραση και το θεμα απλα ξεχατηκε..
http://strangejournal.wordpress.com/...4%CE%B1%CE%BA/
http://sphlia.blogspot.com/2009/03/blog-post.html
Δεν θελω να σας κουρασω πρωι πρωι, οποια θελει μπορει να ψαξει διαφοαρα στο ιντερνετ, υπαρχουν ολα. Να μην ξεχασω οτι η ασπαρταμη χρησιμοποιειται και σε ολες τις τσιχλες χωρις ζαχαρη! Γ αυτο εχει καιυπακτικη δραση αν φας πολλες(το λεει σε ολες τις συσκευασιες) Γενικα η ασπαρταμη χρησιμοποιειται πλεον σχεδον παντου, γιαουρτακια,μπισοκτακια κτλ. ειδικα στα "λαιτ". Δεν ειναι τυχαιος τοσος καρκινος..:sniffle:
03-02-2012, 10:05 #974
Κοριτσια ειμαι παρα πολυ χαρουμενη και θελω να το μοιραστω μαζι σας ........... οχι, οχι δεν εκανα σεξ οπως η zouzouka . Απλα χτες το βραδυ αργα με επιασε μια υπογλυκαιμια και ειχα κατι καραμελες στο σπιτι για την ακριβεια Κεφαλονιτικα καραμελωμενα φυστικια (δυο σε ενα !!) ..........Εφαγα μια χουφτα και ενα σοκολατακι !!!! Ειχα και αλλα καλουδια αλλα καταφερα και σταματησα εκει. Η χαρα μου ομως ειναι διπλη γιατι σημερα η ζυγαρια ξεκολλησε και με εδειξε - 500gr !!!! Δεν το πιστευα κοριτσια !!!!!!!
03-02-2012, 10:10 #975
Αχ τελεια ζουζουκα μου!!! :starhit: Κι εγω πιο παλια που ειχα αγορι και εκανα σεξ δεν ειχα καθολου ενεργεια σχεδον, ολα αυτος τα εκανε! Ειδικα τα βραδια, επειδη δεν ετρωγα ~ αισχος!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή