Results 976 to 990 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
03-02-2012, 10:13 #976
aggelaki μου το ξέρω! έχεις πολύ δίκιο...εγώ μιλούσα βέβαια για ζελέ που το φτιάχνουμε μόνες μας ώστε να μην βάζουμε ζάχαρη, εμένα μου αρέσει, σε άλλες μπορεί να φανεί αδιάφορος χωρίς ζάχαρη...
Δυστυχώς έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολο να αποφύγουμε εντελώς τα μεταλλαγμένα προιόντα....
- 03-02-2012, 10:32 #977
Originally posted by Alma libre
Κοριτσια ειμαι παρα πολυ χαρουμενη και θελω να το μοιραστω μαζι σας ........... οχι, οχι δεν εκανα σεξ οπως η zouzouka . Απλα χτες το βραδυ αργα με επιασε μια υπογλυκαιμια και ειχα κατι καραμελες στο σπιτι για την ακριβεια Κεφαλονιτικα καραμελωμενα φυστικια (δυο σε ενα !!) ..........Εφαγα μια χουφτα και ενα σοκολατακι !!!! Ειχα και αλλα καλουδια αλλα καταφερα και σταματησα εκει. Η χαρα μου ομως ειναι διπλη γιατι σημερα η ζυγαρια ξεκολλησε και με εδειξε - 500gr !!!! Δεν το πιστευα κοριτσια !!!!!!!
03-02-2012, 10:39 #978
Originally posted by ~aggelaki~
Αχ τελεια ζουζουκα μου!!! :starhit: Κι εγω πιο παλια που ειχα αγορι και εκανα σεξ δεν ειχα καθολου ενεργεια σχεδον, ολα αυτος τα εκανε! Ειδικα τα βραδια, επειδη δεν ετρωγα ~ αισχος!
Κατάλαβα και ότι είναι πολύ σημαντικό τελικά να έχουμε μια φυσιολογική σεξουαλική δραστηριότητα, μας κάνει καλό ψυχολογικά.....μου 'χει λείψει ρε παιδί μου να ξυπνάω το πρωί και να έχω ένα χαμογελο μέχρι τ'αφτιά!!!!!! και να μου λένε όλοι πονηρα "τι έκανες χθες το βράδυ και λάμπεις σήμερα???"
χαχαχχαχαχαχαχαχχα
03-02-2012, 10:58 #979
Originally posted by Eli
και κάτι ʼτκινς και Ντουκάν και δεν συμμαζεύεται και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν απλά στεναχωριέμαι γιατί βλέπω ότι είναι τόπικ που έχουν μεγάλη απήχηση και με παίρνει από κάτω γιατί δεν μπορώ να βλέπω τόσα άτομα να προσπαθούν τόσο πολύ και απλά να δυναμώνουν τις διατροφικές τους διαταραχές.
Η συγκεκριμενη διατροφη (τριαδες/δυαδες ανα τριωρο) ειναι ακριβως αυτη τη διατροφη που ηθελα να κανω σαν συντηρηση το υπολοιπο της ζωης μου μετα απο το χασιμο κιλων και νομιζω οτι ειναι η ιδανικοτερη διατροφη γιατι εχει ολες τις ομαδες τροφων,δεν ειναι στερητικη και χορταινεις αφου τρως καθε 3 ωρες.Τελικα ομως τη ξεκινησα νωριτερα (δλδ πριν χασω ολα τα κιλα)γιατι μετα τα Χριστουγενα που εφαγα τον κοσμο ολο (αυτο που λεγα πιο πανω με τη Ντουκαν)δεν μπορουσα να συμμαζεψω τον εαυτο μου σε καμια διαιτα (ακομη προσπαθω να χασω τα κιλα των Χριστουγεννων)οποτε ειπα να προσπαθησω να αλλαξω το τροπο που ετρωγα τοσο καιρο(που πιο πολυ αυτο με ενδιαφερει, επιτελους να μαθω να τρωω).Ανκαι τρωω ευλαβικα καθε 3 ωρες ακομη δεν καταφερα να περιορισω τις υπογλυκαιμιες μου, το παλευω με διαφορα τρικ ομως
03-02-2012, 11:57 #980
Sourkouna καλωσηρθες!:starhit:
Οι υπογλυκαιμιες θα μειωθουν με τον καιρο, η ζαχαρη και το φαι γενικοτερα ειναι παρα πολυ εθιστικα, οποτε θελει το χρονο της η απεξαρτηση@ Να θυμασαι οτι η ζαχαρη και το λευκο ψωμι-κεικ-κρουασαν κτλ ανεβαζουν πολυ αποτομα τα επιπεδα γλυκοζης και αργοτερα πεφτουν επισης αποτομα και σε κανουν να θελεις παλι κατι σε υδατανθρακα.. Το καλυτερο ειναι να τρως καθημερινα ολικης αλεσεως προιοντα και να αποφευγεις τη ζαχαρη-το μελι ειναι μια λυση, τα φρουτα, η γλυκοριζα ή η στεβια στο τσαι, η στεβια γενικοτερα βασικα μπορει να αντικαταστησει τη ζαχαρη- και μερικες φορες να τρως και το γλυκακι που επιθυμεις πολυ,να μην το απαγορευσεις δλδ στον εαυτο σου. Απλα καθημερινα υπαρχουν και αλλες "γλυκες" λυσεις..!
03-02-2012, 11:58 #981
Καλημέρα πρωινές μου!
Εγώ χθες είχα κάτι αϋπνίες 4 το πρωί πήγα για ύπνο η έρμη! Με έχουν πιάσει λίγο τα άγχη μου με την ανεργία και την δουλειά που δεν έχω και τα οικονομικά μας αλλά το παλεύω. Το θετικό είναι ότι το μόνο που έβαλα στο στόμα μου ήταν μία ζεστή σοκολάτα που έφτιαξα για να με ηρεμήσει και όντως έκανε το θαύμα της κάποια στιγμή. Θυμάμαι παλιές εποχές που τέτοιες φάσεις συνοδευόντουσαν από βραδινά ακατάσχετα τσιμπολογήματα που μετά με έκαναν να νιώθω απίστευτα άσχημα και στο στομάχι μου και στην ψυχή μου...
ʼλμα μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!! Είδες χαρά μου με λίγη υπομονή πως ανταμείβεσαι ε; Μπράβο σου κοπελάρα μου μου έδωσες μεγάλη χαρά!!! Βέβαια δεν θα σταματήσω να σε σου λέω να προσέχεις ! γιατί τρως λίγο άτονα φαγητά και πρέπει να εμπλουτίσεις λίγο και να νοστιμεύσεις την διατροφή σου!
03-02-2012, 12:09 #982
ρε δε σας προλαβαινω τι εχετε γραψει παλι? Πιασατε τα φτυαρια. Εχουμε ορεξη βλεπω ε?
Απο ολα θα συγκρατησω το σεξ της Καιτουλας. Αχ αλι σε μας που τρωμε μελι για υποκταστατο. Καιτουλα αμα ζυγιστω και εχω παχυνει εσυ θα φταις με τις δηλωσεις που πας και μας κανεις? Τωρα εγω δεν πρεπει να φαω μια σοκολατοπιτα για αντιπερισμασμό έστω ενα ζελέ?
Αφηστε κοριτσια και νομιζω οτι κατι εριξε η μαμα στη φασολάδα χτες. Δραμα. Με επιασε ενα φουσκωμα. Και με πιασε και με χρονοκαθυστερηση. Ολο το απογευμα ημουνα ψιλοχάλια. Και με θερισε και η φετα και ηπια ενα σκασμό νερο και φουσκωσα διπλά.
Αλμα συγχαρητηρια για την απώλεια. Ελα να ξεκολλαμε.
Σμαρτάκι ντροπή και αισχος τι το θελες μαρη το αχλάδι. Θες να βαρυστομαχιάσεις? Βεβαια εμενα μου κανε κουκου η τραχανοπιτα. Δεν εχω φαει ποτε. Εσυ την φτιαχνεις?
Οσο για το ζελεδάκι εχεις δοκιμάσει να κανεις ζελε με δυο γευσεις? Δεν περιγραφω αλλο μονο αυτο λεω.
03-02-2012, 12:13 #983
Αγγελάκι μου τα περί Μονσάντο και εγώ τα έχω διαβάσει και δεν σου κρύβω ότι με έχουν φοβίσει πάρα πολύ, ειδικά στην Αμερική έχουν ξεσαλώσει αυτοί, αλλά πλέον έχουν επεκταθεί παγκόσμια! Γενικά επειδή τον τελευταίο χρόνο έχω ευαισθητοποιηθεί αρκετά στο θέμα διατροφή βλέπω ότι πραγματικά είναι καίριας σημασίας να αποφεύγουμε όσο μπορούμε τις επεξεργασμένες και συσκευασμένες τροφές και να τρώμε όσο πιο φυσικά γίνεται. Βέβαια αυτό είναι μία διαδικασία που παίρνει χρόνο και θέλει αρκετό διάβασμα και ψάξιμο αλλά και αλλαγή τρόπου ζωής. Γι' αυτό και χαίρομαι με την διατροφή που κάνεις γιατί καταλαβαίνω ότι είσαι αισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα
, παρόλα αυτά για εμάς με τις διατροφικές διαταραχές θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε και λίγο χαλαρές με τις επιλογές μας για να μην εντείνουμε τις διαταραχές μας
Δύο ντοκιμαντέρ που πρέπει όλοι μας να δούμε και να μας βάλουν σε σκέψεις είναι
το Food Matters και το Food Inc. Παραθέτω Links παρακάτω αλλά δεν έχουν υπότιτλους για όσους θέλουν ελληνικούς υπότιτλους μπορούν να τα βρουν στο youtube κομμένα σε τμήματα. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που ασχολούμαι με αυτά.
http://www.sprword.com/videos/foodmatters/
http://www.sprword.com/videos/foodinc/
Το συγκεκριμένο Site παιδιά είναι όλα τα λεφτά έχει ελεύθερα πολλά ντοκιμαντέρ πάρα πολύ καλά που μπορείτε να δείτε. Ψάξτε το λίγο στον ελεύθερο χρόνο σας αξίζει...
03-02-2012, 12:27 #984
Καιτούλα μου να πω και εγώ με την σειρά μου τα συγχαρητήρια μου! Χεχεχεε επιτέλους ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! ʼντε κορίτσι μου πάντα τέτοια!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigs mile:
Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου που βρίσκομαι στην άλλη πλευρά ότι και όταν είσαι παχύσαρκος με διαταραγμένη σχέση με το φαγητό έχεις και πάλι θέματα σεξουαλικά. Μπορεί η περίοδός μου να είναι κανονική αλλά και πάλι δεν ξέρω αν είναι ορμονικό το θέμα ή ψυχολογικό πάντως τα τελευταία χρόνια η λίμπιντο μου έχει μειωθεί πάρα πολύ. Σίγουρα δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που του έδινε να καταλάβει κάθε μέρα, είμαι της ποιότητας πιο πολύ παρά της ποσότητας, αλλά θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν πιο αδύνατη να έχω πολύ περισσότερη διάθεση για σεξ. Τώρα δεν είμαι έτσι και δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι με τον σύντροφό μου πλέον πολλά χρόνια μαζί ή επειδή έχω παχύνει. Παρόλα αυτά έχω βελτίωση από πέρυσι που πραγματικά λόγω περισσότερων κιλών και κάκιστης εικόνας σώματος δεν ένιωθα καθόλου ποθητή και γενικά δεν είχα καθόλου διάθεση για το άθλημα. Πλέον το ευχαριστιέμαι πιο πολύ και το αποζητώ λίγο συχνότερα και γενικά νιώθω μία βελτίωση στον τομέα. Να σημειώσω δε ότι ο άντρας μου ποτέ μα ποτέ δεν μου έκανε άσχημα σχόλια για το σώμα μου και δε με έκανε να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου και με το βάρος μου. Όχι ότι δεν θέλει να με δει να αδυνατίζω, στο κάτω κάτω αδύνατη με γνώρισε και είμαι σίγουρη ότι θα το χαρεί πολύ όταν θα με ξαναδεί στα παλιά κιλά μου απλά δεν δίνει βάση στο βάρος μου με αγαπάει και με θέλει όπως και να είμαι. Δεν μου βγαίνει από το μυαλό όμως ότι και αυτό έχει παίξει τον αρνητικό του ρόλο...
03-02-2012, 12:32 #985
Χθες Πέμπτη
Πρωινό 11.00: 1 τοστ με τυρί και ζαμπόν, 1 αχλάδι
Πρόγευμα 13.30: 1 ελληνική μπάρα
Μεσημεριανό 16.30: 1 χοιρινή μπριζόλα ψητή, 1 φλιτζάνι ρύζι, λίγο σαλάτα (πιπεριά, αγγούρι)
Απόγευμα: 1 αχλάδι και 1 βρωμομπίσκοτο
Βραδινό 22.30: 1 1/2 φλιτζάνι ρύζι, λίγο γραβιέρα τριμμένη, ντοματοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί και 2 μπουκιές μπριζόλα
Αργά το βράδυ μισό φλιτζάνι σοκολάτα ρόφημα
Από άσκηση γιοκ χθες όλη μέρα στο σπίτι. Σήμερα όμως έχει γυμναστήριο
03-02-2012, 13:10 #986
Γεια σας κ απο μενα! Χτες:
Πρωινο:Κουακερ με γαλα μελι κ κανελα κ μιση μπανανα
Μετα απο 3 ωρες: 1 Μανταρινι,1 καρυδι
Μεσημερι:Μπιφτεκι,κουνουπι δι κοκκινιστο,μαρουλι,1 φετα ψωμι,1 παξιμαδακι
3 ωρες μετα:1 παξιμαδακι,μαρουλι,καφες
Βραδυ:Μισο γιαουρτι,κουνουπιδι κοκκινιστο,2 παξιμαδακια,μαρουλι.
03-02-2012, 13:11 #987
Αληθεια ΕLI το κουνουπιδι ,οι μελιτζανες,τα παντζαρια, θεωρουνται λαχανικα η υδατανθρακες;
03-02-2012, 13:14 #988
Originally posted by lessing
Αληθεια ΕLI το κουνουπιδι ,οι μελιτζανες,τα παντζαρια, θεωρουνται λαχανικα η υδατανθρακες;
03-02-2012, 13:36 #989
πωωωωωωωω!!
καλα, τι κανετε οταν λειπω? μονο οταν ειμαι εγω εδω κ θελω παρεα εξαφανιζεστε?
καλα!!
να δειτε λοιπον!!!
βγηκα πουρνο πουρνο χωρις καφε για εξετασεις - ο θυρεοειδης ρυθμιστηκε!!!!
μετα εκανα κατι δουλειες!!!!
μεταεκατσα σε μια καφετερια κ επινα καφε μονη μου, περιμενοντας μια φιλη κ διαπιστωσα οτι μιαχαρα τελικα πινεις κ μονος σου καφε!!!!
μετακαναμε κ αλλες δουλιες- πολυ δουλευταρουδες ρε παιδι μου!!!!
κ τωρα θα παω να κατσω διπλα στο τζακικ, να πιω τσιπουρα, λουκανικα ψημμενα κ ψωμι ζυμωτο πυρωμενο!!!!
τοσο περπατημα μεσα στο χιονι, τις ζηταει τις θερμιδες :P
(και οχι, δε θα γκρινιαζω αυριο)
φιλουμπες:love:
(αααααααα!!! θα παρω κ το πλεκτο να περναει η ωρα οσο θα ψηνονται τα λουκανικα!!! θα γινω η τελεια θειτσα :P )
03-02-2012, 13:37 #990
Originally posted by lessing
Ειδικά το παντζάρι τρώγεται και το φύλλωμα του και η ρίζα του και θεωρείται λαχανικό, όπως για παράδειγμα είναι και το καρότο.
Γενικά πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι σαλάτες που τις βράζουμε για να μην χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά καλό είναι να τις βράζουμε για λίγο και σε χαμηλές θερμοκρασίες, γιατί αλλιώς καταστρέφουμε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Επίσης καλό είναι να τα βράζουμε σε λίγο νερό και το νερό αυτό να το πίνουμε σα ζωμό. Αν δεν επιλέγουμε βιολογικά προϊόντα στις ρίζες ειδικά επειδή απορροφούν συστατικά από το έδαφος άρα και φυτοφάρμακα κτλ καλό είναι να τα βάζουμε στο νερό από το προηγούμενο βράδυ ή για λίγες ώρες πριν τα μαγειρέψουμε για να καθαρίζουν όσο γίνεται.
Όσο για τον αρακά είναι περισσότερο όσπριο παρά λαχανικό. Είναι βέβαια φτωχό σχετικά σε πρωτεΐνες γι αυτό καλό είναι να συνδυάζεται με γαλακτοκομικό (τυρί) για να παίρνουμε όλα τα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός μας από το γεύμα μας. Για να κάνουμε τριάδα με τον αρακά καλό είναι να τον συνδυάζουμε με μία μερίδα τυρί και μία φέτα ψωμί ή παξιμάδι. Όπως κάνουμε δηλαδή και με τα όσπρια. Η σαλάτα είναι προαιρετική και συνήθως εγώ την βάζω για να χορταίνω περισσότερο.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή