Results 991 to 1,005 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
03-02-2012, 13:40 #991
Originally posted by smart
πωωωωωωωω!!
καλα, τι κανετε οταν λειπω? μονο οταν ειμαι εγω εδω κ θελω παρεα εξαφανιζεστε?
καλα!!
να δειτε λοιπον!!!
βγηκα πουρνο πουρνο χωρις καφε για εξετασεις - ο θυρεοειδης ρυθμιστηκε!!!!
μετα εκανα κατι δουλειες!!!!
μεταεκατσα σε μια καφετερια κ επινα καφε μονη μου, περιμενοντας μια φιλη κ διαπιστωσα οτι μιαχαρα τελικα πινεις κ μονος σου καφε!!!!
μετακαναμε κ αλλες δουλιες- πολυ δουλευταρουδες ρε παιδι μου!!!!
κ τωρα θα παω να κατσω διπλα στο τζακικ, να πιω τσιπουρα, λουκανικα ψημμενα κ ψωμι ζυμωτο πυρωμενο!!!!
τοσο περπατημα μεσα στο χιονι, τις ζηταει τις θερμιδες :P
(και οχι, δε θα γκρινιαζω αυριο)
φιλουμπες:love:
(αααααααα!!! θα παρω κ το πλεκτο να περναει η ωρα οσο θα ψηνονται τα λουκανικα!!! θα γινω η τελεια θειτσα :P )
Σμαρτάκι χαιρομαι που ρυθμιστηκε ο θυροειδης σου !!!!! Μπραβο και παλι μπραβο ............οσο για τα υπολοιπα σε ζηλευω !!!!
Λουκανικα και ψωμακι στη φωτια , οτι πιο τελειο και μαζι με σαλατουλα να η τριαδα και χωρις τυψεις !
- 03-02-2012, 13:41 #992
smart βλέπω ανεβασμένες διαθέσεις και μου αρέσει πολύ!!!
ʼντε πλέξε και κανένα κασκόλ, κανένα πουλοβεράκι γιατί το κρύο δεν βλέπω να φεύγει σύντομα χιχιχιχιχι :bigsmile:
καλά να περάσεις !!! :kiss:
03-02-2012, 15:40 #993
Originally posted by mariafc
ρε δε σας προλαβαινω τι εχετε γραψει παλι? Πιασατε τα φτυαρια. Εχουμε ορεξη βλεπω ε?
Απο ολα θα συγκρατησω το σεξ της Καιτουλας. Αχ αλι σε μας που τρωμε μελι για υποκταστατο. Καιτουλα αμα ζυγιστω και εχω παχυνει εσυ θα φταις με τις δηλωσεις που πας και μας κανεις? Τωρα εγω δεν πρεπει να φαω μια σοκολατοπιτα για αντιπερισμασμό έστω ενα ζελέ?
Καλά ρε κολόπαιδα όλα σας, τόσα πράγματα σας είπα και εσείς μόνο το σεξ συγκρατήσατε??? Δηλαδή το ότι έφαγα πίτσα και ήπια κόκα κόλα δε σας λέει τίποτα????????? Τι άνθρωποι είστε εσείς? Επιφανειακοί και σεξιστές!!!!!!
υ.γ. ειδικά εσύ είσαι πρώτη απ'όλες!!!! χιχιχιχιιχιχ!!!!
03-02-2012, 15:42 #994
Originally posted by lessing
Αληθεια ΕLI το κουνουπιδι ,οι μελιτζανες,τα παντζαρια, θεωρουνται λαχανικα η υδατανθρακες;
03-02-2012, 15:51 #995
Ας γραψω τα σημερινά μου :
Πρωι: 1 πορτοκάλι, 1 τοστ με ψωμι πολυσπορο και τυρι milner , 2 γαλλικους καφεδες με stevia και λιγο γαλα.
Ενδιάμ: 1 πορτοκάλι , 2 ρυζογκροφρετες με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
Γευμα : Μπροκολο σαλατα , μια μεριδα μακαρονια ολικης αλεσεως με κιμα .
Απογ: 1 κουλουρι μικρο θεσσαλονικης , 5 δαμασκηνα
Βραδυ : σαλατα με ανθοτυρο και παξιμαδι ή γιαουρτι με αμυγδαλα και σταφιδες . (αναλογα την ορεξη μου )
Κοριτσια τα δαμασκηνα στο σακουλακι τα αποξηραμενα με λιγη υγρασια πιανονται ως φρουτο???????????????
03-02-2012, 15:52 #996
Originally posted by Eli
Καιτούλα μου να πω και εγώ με την σειρά μου τα συγχαρητήρια μου! Χεχεχεε επιτέλους ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!! ʼντε κορίτσι μου πάντα τέτοια!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigs mile:
Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου που βρίσκομαι στην άλλη πλευρά ότι και όταν είσαι παχύσαρκος με διαταραγμένη σχέση με το φαγητό έχεις και πάλι θέματα σεξουαλικά. Μπορεί η περίοδός μου να είναι κανονική αλλά και πάλι δεν ξέρω αν είναι ορμονικό το θέμα ή ψυχολογικό πάντως τα τελευταία χρόνια η λίμπιντο μου έχει μειωθεί πάρα πολύ. Σίγουρα δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που του έδινε να καταλάβει κάθε μέρα, είμαι της ποιότητας πιο πολύ παρά της ποσότητας, αλλά θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν πιο αδύνατη να έχω πολύ περισσότερη διάθεση για σεξ. Τώρα δεν είμαι έτσι και δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι με τον σύντροφό μου πλέον πολλά χρόνια μαζί ή επειδή έχω παχύνει. Παρόλα αυτά έχω βελτίωση από πέρυσι που πραγματικά λόγω περισσότερων κιλών και κάκιστης εικόνας σώματος δεν ένιωθα καθόλου ποθητή και γενικά δεν είχα καθόλου διάθεση για το άθλημα. Πλέον το ευχαριστιέμαι πιο πολύ και το αποζητώ λίγο συχνότερα και γενικά νιώθω μία βελτίωση στον τομέα. Να σημειώσω δε ότι ο άντρας μου ποτέ μα ποτέ δεν μου έκανε άσχημα σχόλια για το σώμα μου και δε με έκανε να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου και με το βάρος μου. Όχι ότι δεν θέλει να με δει να αδυνατίζω, στο κάτω κάτω αδύνατη με γνώρισε και είμαι σίγουρη ότι θα το χαρεί πολύ όταν θα με ξαναδεί στα παλιά κιλά μου απλά δεν δίνει βάση στο βάρος μου με αγαπάει και με θέλει όπως και να είμαι. Δεν μου βγαίνει από το μυαλό όμως ότι και αυτό έχει παίξει τον αρνητικό του ρόλο...
Το αν είναι ορμονικό ή ψυχολογικό θα σου πω ότι όσο το έχω ψάξει εγώ το θέμα είναι και τα 2 και μάλιστα αλληλένδετα, δηλαδή το καλό ορμονικό βοηθάει στη βελτίωση του ψυχολογικού και το καλό ψυχολογικό στη βελτίωση του ορμονικού...
Οι γυναικολόγοι μάλιστα λένε πως οι γυναίκες με καλή σεξουαλική ζωή είναι που αντιμετωπίσουν λιγότερα ορμονικά προβλήματα...
Γι'αυτό και εγώ ένιωσα πως πρέπει να λίγο να πιεστώ και να βελτιώσω αυτόν τον τομέα, ειδικά μετά την ανακοίνωση του γυναικολόγου μου ότι κάτι τρέχει με τις ορμόνες μου....πιστεύω ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και πως σιγά σιγά δεν θα χρειάζεται καν να το σκέφτομαι, απλά θα μου βγαίνει φυσικά....
Σίγουρα παίζουν ρόλο και τα χρόνια που είσαι με τον εκάστοτε σύντροφο...το ότι με τον καιρό συνηθίζεις το άγγισμα του, τη φωνή του, τις αντιδράσεις του, κτλ κτλ κτλ.... αυτό πραγματικά δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσω όταν παντρευτώ!!!!
03-02-2012, 15:53 #997
Ας γραψω τα σημερινά μου :
Πρωι: 1 πορτοκάλι, 1 τοστ με ψωμι πολυσπορο και τυρι milner , 2 γαλλικους καφεδες με stevia και λιγο γαλα.
Ενδιάμ: 1 πορτοκάλι , 2 ρυζογκροφρετες με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
Γευμα : Μπροκολο σαλατα , μια μεριδα μακαρονια ολικης αλεσεως με κιμα .
Απογ: 1 κουλουρι μικρο θεσσαλονικης , 5 δαμασκηνα
Βραδυ : σαλατα με ανθοτυρο και παξιμαδι ή γιαουρτι με αμυγδαλα και σταφιδες . (αναλογα την ορεξη μου )
Κοριτσια τα δαμασκηνα στο σακουλακι τα αποξηραμενα με λιγη υγρασια πιανονται ως φρουτο???????????????
Eli έκανα υπερβαση έφαγα μακαρονια με κιμα ......... θελει χρονο για να ξεφυγω απο το "μοντέλο" σαλατα , ψητο κρεας...............
03-02-2012, 15:53 #998
Originally posted by Alma libre
03-02-2012, 17:54 #999
επανηλθα.... αρκουντως σκασμενη κ ζαλισμενη.. οποτε οπως καταλαβαινετε δενειανι σε θεση να διαβασω οοολα οσαγραψατε!!!
με μια γρηγορη ματια παντως, κατι τι σεξ ειδα? !!!!!
επισης αλμα, δεν το λες κ τριαδα αυτο που εκανα σημερα... εκτος αν θεωρηθει σαλατα τα μανιταρια με κρεμα γαλακτος...
αλλα οκ, δεν πειραζει!!!
03-02-2012, 18:41 #1000
Σήμερα είχα μία φοβερή έμπνευση να φτιάξω παέγια με μύδια και λαχανικά και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Πολύ νόστιμο και υγιεινό φαγάκι και πολύ ελαφρύ
. Χάρηκα τόσο που σας την έβγαλα και μία φωτογραφία να την δείτε και εσείς
Τη σέρβιρα με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη γραβιέρα και έκανα πάρτι!!! :tumble:
03-02-2012, 19:03 #1001
Originally posted by Eli
Σήμερα είχα μία φοβερή έμπνευση να φτιάξω παέγια με μύδια και λαχανικά και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Πολύ νόστιμο και υγιεινό φαγάκι και πολύ ελαφρύ. Χάρηκα τόσο που σας την έβγαλα και μία φωτογραφία να την δείτε και εσείς
Τη σέρβιρα με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη γραβιέρα και έκανα πάρτι!!! :tumble:
μιαμ μιαμ!!! :thumbup:
03-02-2012, 19:07 #1002
Αγγελάκι μου τα βίντεο που ανάρτησα τα έχεις δει;
03-02-2012, 19:20 #1003
Ναι Ελη μου αλλα δυστυχως απο τοτε που καταλαβα τι παιζεται με τα τροφιμα εχω γινει λιγακι ορθορεξικη.. ειμαι 23 και απο τωρα σκεφτομαι οτι θελω να εχω τον μπαχτσε μου και αν γινεται και τα ζωα μου για να ξερω τι τρωω! Ειναι τρομερο το τι ερχεται στο πιατο μας καθημερινα. Προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα δεν μπορω! Εσυ τα σκεφτεσαι αυτα???
03-02-2012, 19:26 #1004
Συμφωνω κοριτσια με το aggelaki ........... Σήμερα στη λαικη μια ωρα για να διαλεξω τα σωστα πορτοκαλια ........και αφου αγορασα μερικα , ηρθα σπιτι και πηρα την μαμα μου τηλ. να μου στειλει απο ενα φιλο (300 χιλιομετρα αποσταση) γιατι αυτα που αγορασα δεν τα βρηκα και τοσο καλα .............Να δω τι θα μου βγει το μπροκολο που αγορασα..............
03-02-2012, 19:35 #1005
χθες..(μεσημεριατικα ταξιδευα κ εγινε ενα μπερδεμα με το μεσημεριανο..προσπαθησα να το σωσω οπως οπως!παντως δεν πεινουσα σαν λυκος οταν εφτασα σπιτι..ισα ισα εφαγα μετα απο καμια ωρα)
09 30 νερο+σπιρουλινα!
10 00 4 ακτινιδια, 1 ροδι, λιιγο μπανανα + γιαουρτι + 2 αυγα + ψωμι εσσαιων(πολυυυ) + λιγες νιφαδες σικαλης ~ και ουτε καν εσκασα!!
12 45 λιγο ανανα + 1 παξιμαδακι κριθινο
16 15 1 μικρη μπανανα + λιγο ψωμι εσσαιων
18 00 2 τσαγιακια
19 00 ψαροσουπα~τελεια~ + σπανακι-ροκα (η σουπα ειχε και λιγο πατατουλα μεσα σιγουρα..)
20 30 1 καφε
22 15 λιιγο κεφιρ και μετα απο λιγο ενα κομματι λαχανο σκετο
Δεν μου αρεσε καθολου η μερα διατροφικα, μην την παιρνετε σαν παραδειγμα!
Σημερα..
08 00 νερο+λεμονι+μελι+ιπποφαες
08 50 κουακερ κρεμα+5 καστανα+κεφιρ+4 ακτινιδια,, κανελα
11 30 1 τσαγακι
12 00 3 ακτινιδια +λιγο ψωμι εσσαιων
14 00 σουπα με μοσχαρακι, λιγο πατατα,λαχανικα + κουνουπιδι,λιγο σπανακι + 1 παξιμαδακι κριθινο
17 30 μιση ωρα τρεξιμο
18 30 μιση μπανανα + λιγο γιαουρτι + λιγο ψωμι σικαλης, κανελα
21 00 2 αυγα + λιγι ψωμι σικαλης + μαρουλι- λαχανο
Ελη..? πειραζει αν φας πατατα, λιγο ομως, να φας και ψωμι? και κατι αλλο..στα σνακ δεν μου ταιριαζει και πολυ το φρουτο με υδατανθρακα. το προτιμω με πρωτεινη, πειραζει? να τρωω δλδ φρουτο με γιαουρτι η φρουτο με γιαουρτι και μπισκοτο/παξιμαδι κτλ?
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή