Results 1,036 to 1,050 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
04-02-2012, 16:57 #1036
το βρωμοπιτακι ειναι παρα πολυ απλο, απο το φορουμ το εμαθα κι εγω
εγω το κανω με 1 αυγο και 1 ασπραδι (για περισσοτερη πρωτεϊνη).Τα χτυπάω με αυγοδάρτη και μετα προσθέτω λίγο γάλα για να γίνει το μείγμα λίγο πιο αφράτο. Μετα προσθετω 2-3-αναλογα με την πεινα μου- κουταλιες σουπας βρωμη και το αφηνω κανενα 5λεπτο να μουσκεψει η βρωμη.Το απλωνω μετα σε αντικολλητικο που εχω ηδη βαλει στο ματι και το κανω σαν κρεπα.Μετα απλωνω μελι, κανελα και καρυδια.Το εχω κανει και αλμυρο με γαλοπουλα και μοτσαρελα και ειναι εξισου ωραιο. Συνηθως βαζω ελαχιστο σησαμελαιο στο τηγανι πριν απλωσω το μειγμα για Ω3. Μ' εχει βοηθησει στις κρισαρες μου και δεν ξεπερναει τις 200 θερμιδες στην ενισχυμενη εκδοχη του. Το βασικο ειναι οτι ξεχναω τη λυσσα μου για κατι λιπαρο και γλυκο, τρωγοντας ομως κατι καθ' ολα σωστο. Η τουλαχιστον ετσι πιστευω!
- 04-02-2012, 17:04 #1037
Πάντως smart ανεξάρτητα με 3άδες και τρίωρα δε θεωρώ οτι έγινε και κανά έγκλημα, ειδικά αν παρέλειπες το γλυκάκι θα έλεγα οτι ήταν σχεδόν τέλεια διατροφή τσιπουράδικου! Και την υπόλοιπη μέρα έφαγες ελάχιστα, μέρα συντήρησης θα την έλεγα εγώ...
Τέλειο το βρωμοπιτάκι connie και καθ'όλα υγιεινό, άσχετα αν εγώ έχω να κάνω μήνες επειδή βαριέμαι να μαγειρεύω...
04-02-2012, 17:24 #1038
N γράψω και εγω τα σημερινά μου :
Πρωι: 1 πορτοκάλι, 1 τοστ με ψωμι πολυσπορο και milner και γαλλικο καφε με stevia
Ενδιαμ: 1 πορτοκάλι , 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα
Γευμα : 1 σαλατα με μαρουλι , παντζάρι, λιαστες ντοματες και 1 αβγο. 1 1/4 ψωμι πολυσπορο.
Απογευμα - βραδυ: χλωμο τι θα φαω γιατι θα βγω εξω ........
04-02-2012, 17:33 #1039
Originally posted by Alma libre
Εli τι ειναι το ZUMBA;;;;;;
να πάρε μία γεύση!
http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4
έχει τρελό γέλιο!
04-02-2012, 17:42 #1040
conie βλέπω δυναμική είσοδο! :thumbup::thumbup::thumbup:
Ωραία η μέρα σου και κυρίως τέλεια η ιδέα για το βρωμοπιτάκι! Θα το φάω αύριο για πρωινό! Μμμμμ και λογικό να σε καλύπτει γιατί το αυγό αν δεν κάνω λάθος είναι πλούσιο σε Ω λιπαρά και το σησαμέλαιο επίσης. Αν τρώμε τροφές πλούσιες σε καλά λίπη όπως είναι οι ξηροί καρποί, τα λιπαρά ψάρια, το καλό λάδι (ελαιόλαδο, λινέλαιο κτλ) τότε κόβουμε κατά πολύ την τάση προς λιπαρές και ανθυγιεινές τροφές. Επιβεβαιωμένο και από τον διατροφολόγο μου ο οποίος για να μου κόψει την φόρα προς λιπαρό βραδινό μου πρότεινε να πάρω συμπλήρωμα με Ω λιπαρά και D3 βιταμίνη. Προς το παρόν βέβαια είναι νωρίς για να κρίνω αποτελέσματα αλλά θα δείξει...
04-02-2012, 18:03 #1041
Έλλη αποφάσισα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο κεφιρ ( αν θυμάσαι πριν μερικες μέρες ειχα ξαναπροσπαθήσει και το φτυσα ) . Σήμερα λοιπόν το δοκίμασα σ΄ένα φλιζάνι με μια κουταλιά του γλυκού μέλι . Και ώ του θαύματος το ήπια και μάλιστα ευχάριστα !!! . Θα το καθιερώσω .
ʼ κι εγώ το μοτίβο διατροφής σας ακολουθώ κι έχω δει οτι είναι όντως το μόνο που κόβει λιγούρες και υπογλυκαιμίες χωρις να στερείσαι τίποτε ουσιαστικό . Δεν τα γράφω καθημερινά γιατί δεν πολυπρολαβαίνω , αλλά ήθελα να σας το πώ. Μακάρι κι άλλοι να προσπαθούσαν να μπουν σ΄αυτό το μοτίβο . Θα έβλεπαν αποτελέσματα .
04-02-2012, 18:34 #1042
Καλησπέρα στα κοριτσάκια μου!
Καλέ το οτι έκανα ένα βράδυ σεξ, δε σήμαινε οτι θα το κάνω λάστιχο κάθε βράδυ! Χαχαχα! Aggelaki σε σένα πήγαινε αυτό!
Χθες νομίζω πως έφαγα λίγο παραπάνω αλλά οκ.
7πμ ένα τεστ με γαλοπούλα και μαρούλι
10πμ ένα γιαούρτι πρόβειο 2% με μισό μήλο και ένα αχλάδι
1μμ σαλάτα μαρούλι κόκκινη πιπεριά καρότο με στήθος κοτόπουλο και δύο παξημαδακια
4μμ 5 αμύγδαλα
2 ώρες γυμναστήριο όπου έγινα το κορίτσι λάστιχο!
7.30 μμ μια μπανάνα
10.30 μμ μαύρους γίγαντες σαλάτα
Βγήκα βόλτα
5.30 το πρωί ένα φλιτζάνι κεφιρ με all bran
Κάπου διάβασα μια κοπέλα έλεγε οτι κοιμάται 2-7, κι εγώ κοιμάμαι 1-6, και προσπαθω να μην τρώω μετά τις 10...πολλές φορές μου βγαίνουν 6 τα γεύματα μου..
Connie μου χαίρομαι που ξαναγραψες!
Και κορίτσια συμφωνώ κι εγώ να ανοιγαμε ένα καινούργιο τοποκ με τίτλο "σκέψεις, συναισθήματα, ιδέες, κουτσομπολιό.....κτλ κτλ" να το κάνω από Δευτέρα?
04-02-2012, 19:21 #1043
Μια χαρα εφαγες ζουζουκα μου.. Μαλιστα το πρωι οταν γυρισες μπραβο σου που εφαγες κατι, εγω και να πειναω σαν λυκος δεν το κανω απο τυψεις και γ αυτο το λογο κοιμαμαι πολυ λιγο και ξυπναω απο την πεινα.. σου εστειλα υ2υ, δες το!!
04-02-2012, 19:45 #1044
φιλιππαρα αυτο λεω κ εγω.... οτι γενικα κινουμαι σε θερμιδες συντηρησης.... κ επιπλεον δεν ασκουμαι κ καθολου αυτες τις μερες!!!
04-02-2012, 20:11 #1045
Ντόρα μου καλά θα κάνεις, προσπάθησε να δεις αν μπορείς με κάποιο συνδυασμό να το φας ή να το πιεις αλλά μην σκας κιόλας! Είπαμε κάνει καλό αλλά αν δεν σου αρέσει η γεύση του καθόλου κρίμα είναι να πιέζεσαι.
Και εμένα η γεύση του δεν με τρελαίνει γιατί γενικά δε μου αρέσουν τα γιαούρτια και τα ξινά, αλλά μπροστά στο καλό που κάνει δεν με πειράζει. Απλά δε είναι από τις αγαπημένες μου γεύσεις το πίνω καθαρά για πρακτικούς λόγους. Γι'αυτό και προτιμώ να το πίνω σκέτο και να τελειώνει γρήγορα χιχιχιχι παρά να το μπερδεύω. Αλλά σε εσένα μπορεί οι συνδυασμοί να βολέψουν, ποτέ δεν ξέρεις
04-02-2012, 22:55 #1046
-γαλα + δημητριακα+ 3 δαμασκηνα αποξηραμενα
-1 μπανανα
-φακες+ρεγγα ψητη(ΑΧ!!!- θυσιαστηκα για τα ω3 λιπαρα , μη νομιζετε :P )+ελιες+3!!!! φετες ψωμι!!
-50 γρ σοκολατα μαυρη
-1 γιαουρτακι προβειο+ 1 παξιμαδι κριθινο μετριο+1 μηλο με μελι κ κανελα!!
κ ειναι μεγαλη η νυχτα......unk:
05-02-2012, 12:36 #1047
Eli μου καλημερα:starhit: Να σου πω.. ξυπνησα 10 και το πρωινο το τελειωσα 10 μισι.. το μεσημερι να φαω κανονικα το σνακ μου και να φαω μεσημεριανο κατα τις 4 η να μην φαω καθολου σνακ και να φας κανονικα με τους γονεις μου???
uzzled:
Πριν ησουν μεσα, γ αυτο σου στελνω αλλα τωρα βλεπω δεν εισαι, αρα μαλλον θα ακουσω την ορεξη μου:bouncing::roll:
05-02-2012, 13:11 #1048
Καλημέρα Αγγελάκι μου!
Τι ώρα θα φάτε μεσημεριανό κατά τις 14.00; Αν ναι τότε μην φας σνακ και φάε κανονικά το μεσημεριανό σου. Τώρα αν καθυστερήσει περισσότερο π.χ. κατά τις 15.00 φάε ένα μικρό σνακ να σε κρατήσει στο 3ωρο μετά το πρωινό σου και μετά φάε κανονικά ότι ώρα γίνει το οικογενειακό σας τραπέζι ότι ώρα και αν είναι αυτό έστω και μισή ώρα αργότερα. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις να περάσουν παραπάνω από 3 1/2 ώρες χωρίς να βάλεις κάτι στο στόμα σου.
Εννοείται πως ειδικά τα οικογενειακά μας τραπέζια δεν τα σνομπάρουμε και ας μην μας βγαίνουνε ακριβώς οι ώρες. Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από την τήρηση των τριώρων. Μετά το μεσημεριανό σου ξεκίνα και πάλι να μετράς τα τρίωρα σου κανονικά :grin:
05-02-2012, 13:23 #1049
Γεια σας κοριτσάρες
Χθες Σάββατο:
Πρωινό 10.30: 4 κ.σ. δημητριακά βρώμης με γάλα + 1/2 μπανάνα
Μεσημεριανό 14.00: 1 σαλάτα ceasars (έξω)
Απογευματινό 18.00: 3 χουρμάδες (μιαμ μιαμ!!!) + 2 καρύδια
Βραδινό 21.00: 1 ομελέτα με 2αυγά, 2κ.σ. βρώμης, μανιτάρια, πιπεριά, φρέσκο κρεμμυδάκι, φέτα, 1 φέτα ζαμπόν + 2 μίνι κρίθινα παξιμαδάκια
Σνακ 23.00: 2 χουρμάδες (i just cant get enough!!!) + λίγο παστέλι και 1 κ.σ. ξηρούς καρπούς
Από άσκηση δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο εκτός από αρκετό περπάτημα στην αγορά με παρέα
05-02-2012, 13:49 #1050
γεια σας κοριτσια μου καλα ειμαστε? Ξεκουραζομαστε?
Αχ σημερα εδω εχουμε μια υπεροχη μερα. Ενας ηλιος λαμπρος. Ελπιζω το απογευμα να βγω για καφεδακι.
Σμαρτακι ψοφησα με την ατακα σου για τα Ω3 λιπαρα. Αφου διατηρουμε το χιουμορ μας παμε μια χαρα μην ανησυχειτε για τίποτα.
Τα χτεσινά μου
Πρωινό: 2 φρυγανιες με βιταμ και μέλι, γαλα, χυμός
Δεκατιανό: 1 αχλάδι, αμύγδαλα
Μεσημερι: Θεικό απλά θεικό μπιφτεκι γαλοπουλας απο καρφουρ, χορτα βραστα και 1 φετα ψωμί
Απόγευμα: 2 αποξ συκα με σταφιδες και καφέ
Βραδυ: Χτες τα χαλάσαμε λιγο. Ε μα συγνωμη φτιαξαμε ρυζογαλο. Να μην τιμηθει? Με κανελίτσα απο πάνω που σαι κλικλίκω.Τι σκατα το μετραμε αλήθεια? αργοτερα εφαγα 1 φρυγανια και 1 πορτοκάλι. Ψιλοάκυρος ο συνδυασμός αλλα μυριζε το ατιμο δε φταιω.
Ντοκτωρ Ελι δηλωνω ενοχη
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή