Results 1,111 to 1,125 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
07-02-2012, 22:07 #1111
Κορίτσια καλησπέρα όλες μια χαρά τα πάτε, μπράβο :thumbup:
Δεν είμαι κ στα καλυτερά μου αυτές τις μέρες εφόσον έφυγα από τη δουλειά, νιώθω μια απογοήτευση κ μου έρχεται να φάω ότι γλυκό κυκλοφορεί!
Προς το παρών κρατιέμαι, θα δείξει!
Ας γράψω τα χθεσινά κ τα σημερινά
Εχθές
10:30 ~~~ φυσικό χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές η μία με μαρμελάδα κ η άλλη με τυρί
13:30 ~~~ πορτοκάλι + 1 φ.τυρί του τοστ + 1 φρυγανιά
16:30 ~~~ βίδες + τόνο + αγγούρι
19:00 ~~~ 1/2 μπανάνα + 1 digestive κ αργότερα λίγο σιμιγδαλένιο χαλβά
21:30 ~~~ 1 τοστ + 1 ακτινίδιο
00:30 ~~~ 1 μανταρίνι + 5 αμύγδαλα
Σήμερα
11:00 ~~~ γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα ξερά
13:30 ~~~ πορτοκάλι + 2 κρακεράκια + 1/2 φ. τυρί τοστ
16:30 ~~~ μαρούλι + 1 παξιμάδι + 1 αυγό βραστό
19:00 ~~~ 1 μπανάνα + 1digestive
21:30 ~~~ 1 tortilia + 1φ. ζαμπόν + 1 φ.τυρό τοστ + μαρούλι
Αργότερα κ ανάλογα με την ώρα που θα κοιμηθώ 1 μανταρίνι + 5 αμύγδαλα
- 07-02-2012, 22:18 #1112
χαχαχαχχα!!! εκμεταλλευσου το! σκετη διασκεδαση θα ειναι! να δεις μετα ποσο χαρουμενη θα εισαι..μπορω να γραψω ολοκληρη εκθεση για τη γυμναστικη και τα θετικα της..Θα ξεκινησεις χαλαρα, χωρις να σκεφτεσαι την ωρα η τις θερμιδες η τα χιλιομετρα. Ξεκινας και σταματας μολις νιωσεις οτι εχεις ψιλοκουραστει. Δεν θελουμε να κουραστεις και να εξαντληθεις.. απλα να κουνηθει και να ξυπνησει το κορμι.. Καθε μερα απο λιγο (5, 6 μερες τη ωδομαδα καλυτερα) και θα δεις τρελη διαφορα! στη διαθεση, στο σωμα( σμιλευει το κορμι, κανονικα!) , στην ενεργεια..( αν τρως καλα και δεν υποσιτιζεσαι θα εχεις σιγουρα περισσοτερη ενεργεια) καλυτερο υπνο το βραδυ.. γενικα τα παντα ειναι καλυτερα..
07-02-2012, 22:24 #1113
ευχαριστω ....................:eureka:
08-02-2012, 01:12 #1114
περασα να δωσωτους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.... σημερα εφαγα ο,τι να ναι , οποτε τι να γραφω τωρα...
απο αυριο ευελπιστω ξανα κοντα σας
08-02-2012, 01:13 #1115
break τι εννοεις εφυγες αποτη δουλεια?
σε απολυσανε?
08-02-2012, 08:50 #1116
Originally posted by smart
break τι εννοεις εφυγες αποτη δουλεια?
σε απολυσανε?
Break κι εγώ απαιτώ εξηγήσεις....!!!! Μη μου πεις μόνο ότι σε απολύσανε.....δε θα τ'αντέξω :sniffle:
08-02-2012, 08:56 #1117
Originally posted by ~aggelaki~
Aχ κοριτσια μολις εκανα και εφαγα μια λαχανοσουπα τελεια!!!! Ειναι ο,τι πρεπει τωρα για το κρυο, πανευκολη, γρηγορη και φθηνη!
Με χορτασε και πολυ καλα!
Κοβεις απλα το λαχανο σε κομματια , το βαζεις στην κατσαρολα με αλατι και γεμιζεις με νερο. Να σκεπαστει το λαχανο.. ριχνεις μεσα και ο,τι αλλο αγαπας - εγω εβαλα δαφνοφυλλα και πιππερια ολοκληρα!- ριχνεις επισης κατι σε υδατανθρακα.. ρυζι, πλιγουρι, κριθαρι, ο,τιδηποτε. η ακομα και κανα κομματακι κοτοπουλο! γιατι οχι? εγω εβαλα κουακερ και ηρθε και χυλωσε και εγινε σουπερ...!!! σε ενα τεταρτακι ειναι ετοιμη! βαζεις στο πιατο..στιβεις λεμονακι.. φρεσκοτριμμενο πιπερι - της παει τρελα και το κοκκινο (το γλυκο) - και λιγο τυρακι ή παρμεζανα.. δεν εχω λογια!!!
Να σε ρωτήσω κάτι, όταν βάζεις κουάκερ στις σούπες, προς τι μετατρέπεται η γεύση? Δηλαδή, γλυκίζει, αλμυρίζει...? Σε ρωτάω γιατί δεν το 'χω κάνει ποτέ και έχω προσέξει ότι το κουάκερ ζεστό με γάλα έχει μια γλύκα και αυτό με τρομάζει λίγο να το προσθέσω στις σούπες.....δε μ'αρέσει μωρέ το φαγητό μου να έχει γλυκιά αίσθηση....
08-02-2012, 09:11 #1118
Λοιπόν λοιπόν, τι έφαγα χθες......προσπαθώ να θυμηθώ!!!
Νομίζω αυτά:
7π.μ. γιαούρτι πρόβειο light με δημητριακά και μέλι....(βασικά δεν είμαι σίγουρη ότι έφαγα αυτό!!!! αλλά κάτι τέτοιο ήταν σίγουρα!)
10π.μ. 3 μανταρίνια
11.30 π.μ. : μία μπάρα δημητριακών
1μ.μ.: μία σαλάτα με μαρούλι, ρόκα, 1 καρότο, 1 κόκκινη πιπεριά, 2 φέτες γαλοπούλα κομμένη, 3 κουταλιές πλιγούρι και 2 δάχτυλα ανθότυρο!
3μ.μ.: ένα μαύρο σοκολατάκι με αμύγδαλα
6-8 μ.μ. ήμουν στο γυμναστήριο, έκανα μία ώρα ασκήσεις ποδιών και μία ώρα χορό
8μ.μ.: 2 κριτσίνια πολύσπορα
10.30 μ.μ. κοτόπουλο κοκκινιστό με σαλάτα πολίτικη και μία φέτα ψωμί μαύρο
Κατά τις 12 τσιμπολόγησα λίγα κορν φλέικς all bran....
Το 'χεσα λίγο δηλαδή!!! ʼρχισαν και οι λιγούρες πριν την περίοδο....υποφέρω.....
Σήμερα βρε κορίτσια έφαγα για πρωινό ένα γιαούρτι πρόβειο πλήρες χωρίς την πέτσα......πειράζει που ήταν πλήρες? Βασικά μου φάνηκε πολύ διαφορετικό απ'τα light σε θέμα γεύσης, μου άρεσε πάρα πολύ!!!! Εν τω μεταξύ, ξύπνησα με μία πείνα....δεν φαντάζεστε!!!!
Δεν έφερα φαγητό σήμερα απ'το σπίτι και λέω να φάω στο εστιατόριο της δουλειάς....σας γράφω το μενού να με βοηθήσετε να διαλέξω.....είμαι λίγο περίεργη στο φαγητό που δεν έχω φτιάξει εγώ ή κάποιο πρόσωπο που να εμπιστεύομαι.....
Λοιπόν έχουμε:
Φακές
Φασολάκια(δεν ξέρω ποιά φασολάκια εννοεί ο ποιητής!)
Τορτελίνια ογκρατέν(no way!!!)
Μοσχάρι κοκκινιστό
Μπιφτέκια σχάρας
Κοτόπουλο σχάρας
Το βράδυ θα φάω ρεβίθια...
Σας φιλώ όλες...άντε να βλέπω κίνηση, μου κρατάτε και παρεούλα.....!!!
:smilegrin:
08-02-2012, 09:42 #1119
καλημέρα ζουζουκα! γιατί δεν τρως το μοσχαράκι ή το μπιφτέκι ( αν το εμπιστευεσαι) , κοτοπουλο έφαγες χθες, το βραδυ θα φας οσπριο , έτσι θα έχεις ποικιλία και ο μεταβολισμός σου θα έχει να ασχολείτε με διάφορα για να μην βαριεται τα ιδια και τα ιδια.
08-02-2012, 09:46 #1120
Originally posted by *Katie
καλημέρα ζουζουκα! γιατί δεν τρως το μοσχαράκι ή το μπιφτέκι ( αν το εμπιστευεσαι) , κοτοπουλο έφαγες χθες, το βραδυ θα φας οσπριο , έτσι θα έχεις ποικιλία και ο μεταβολισμός σου θα έχει να ασχολείτε με διάφορα για να μην βαριεται τα ιδια και τα ιδια.
Κι εγώ το μοσχαράκι σκεφτόμουνα....μιας και δεν τρώω συχνά κόκκινο κρέας...θα το δω και εμφανισιακά και αν μου "κλείσει το μάτι" θα του δώσω μια ευκαιρία! :wink2:
08-02-2012, 10:07 #1121
Kαλημερα κοριτσια !!!!! Ψηψιζω και εγω μοσχαρακι και αν βρεις και μια σαλατουλα μια χαρα ειναι !!!! Τελειο!!!
08-02-2012, 10:12 #1122
Originally posted by Alma libre
Kαλημερα κοριτσια !!!!! Ψηψιζω και εγω μοσχαρακι και αν βρεις και μια σαλατουλα μια χαρα ειναι !!!! Τελειο!!!
χιχιχιχιχιχιχι:tumble::tumble::tumbl e:
08-02-2012, 10:14 #1123
zouzoyka λιγη σαλτσα με το ρυζακι δεν κανει κακο , αρκει μην βρεις και ψωμακι και αρχισεις τις βουτιες χαχαχαχα :bisou:.............εξαλλου με δυο ωρες γυμναστηριο που κανεις θα τος καψεις σιγουρα τις θερμιδες .......
08-02-2012, 10:21 #1124
*Katie δεν ήξερα ότι είσαι η αδερφή της Eli!!! Έπαθα πλάκα τώρα! Πολύ χαίρομαι για 'σένα, για όσα διάβασα, μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο ήταν και συνεχίζει να είναι βέβαια....μακάρι πάντα να είστε τόσο κοντά η μία στην άλλη....γιατί αλλιώς σου το υπόσχομαι, θα την υιοθετήσω την αδερφούλα σου!!!
Φιλάκια πολλά Κατερινάκι!
08-02-2012, 10:26 #1125
Originally posted by Alma libre
zouzoyka λιγη σαλτσα με το ρυζακι δεν κανει κακο , αρκει μην βρεις και ψωμακι και αρχισεις τις βουτιες χαχαχαχα :bisou:.............εξαλλου με δυο ωρες γυμναστηριο που κανεις θα τος καψεις σιγουρα τις θερμιδες .......
κλαίω....κλαίω.....δε θέλω άλλο να κοιτάω τη σάλτσα λες και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ζωής μου.....δε μπορώ άλλο, έχω κουραστεί Alma μου.... Δεν ξεχνάω όμως ότι τις προάλλες κατάφερα και έφαγα ένα κομμάτι πίτσας(και καμιά σας δε μου είπε ένα "μπράβο" γουρούνες!!!!!) !!!! Παρ'όλα αυτά όμως το κοιτούσα λες και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μου!!! χαχαχαχ
σήμερα δε θα πάω γυμναστήριο......έχω πολύ σίδερο!!! και ίσως πάω θέατρο το βράδυ, ......αν σταματήσει να χιονίζει!!!!
Λοιπόν, για τη σάλτσα....υπόσχομαι να το προσπαθήσω!!!! Μάκια!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή