τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 427 FirstFirst ... 2666747576777886126176 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 6392
    Senior Member
    Καλημέρα ομορφιές μου!
    Ζουζουκάκι μου αχ!:lol: Γέλασα πολύ με την υιοθεσία χιχιχιχι, να ξέρεις όμως ότι είμαι άνεργη και τρώω αρκετά χιχιχιχιχι θα σου κοστίσω! :lol::lol::lol:
    Καλέ τι είναι αυτά που ακούω καλέ; Τρομάζουμε με τις σάλτσες μας κυμηγάνε κομμάτια πίτσας ουυυυ ξεσαλώσαμε εδώ μέσα! :lol:. Μην φοβάσαι Καίτη μου να φας από έξω μια φορά στο τόσο, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο γιατί είναι τροφή που δεν την ξέρεις και σε ξενίζει, αλλά είναι μόνο ένα γεύμα. Δεν σε καθορίζει ένα γεύμα αλλά το σύνολο της διατροφής σου η οποία είναι πάρα πολύ καλή. Θα λες στον εαυτό σου, γυμνάζομαι, τρώω υγιεινά και αν ένα γεύμα στο τόσο είναι από έξω δεν θα μου κάνει κακό! Δηλαδή τώρα που θα λήψεις ολόκληρο ΠΣΚ πως θα το αντιμετωπίσεις αυτό; Καλό βέβαια είναι αν έχεις ακόμη πρόβλημα με το φαγητό απ έξω να οργανωθείς κάπως καλά και για το τριήμερό σου. Πάρε μαζί σου δηλαδή κάνα φρουτάκι και τα σνακ σου ώστε να νιώθεις ότι τουλάχιστον σε κάποια γεύματα έχεις εσύ τον έλεγχο. Είναι όλα μέσα στο μυαλό σου καλή μου το ξέρεις . Εξάλλου με τόση κίνηση το ΠΣΚ με σνόουμπορντ και παιχνίδια στα χιόνια πίστεψε με και το μοσχαράκι και η σαλτσούλα και η πιτσούλα θα πάνε από εκεί που ήρθανε χιχιχιχι.

Senior Member
    Να σας πω και τα δικά μου, χθες το βράδυ με έπιασε ένα πλάκωμα. Το πάλεψα βέβαια και πήγα ακόμη και γυμναστήριο να κάνω γιόγκα για να ηρεμήσω αλλά ακόμη και εκεί ήθελα να φύγω από την αίθουσα, πρώτη φορά! Βασικά ένιωθα πάρα πολύ πρησμένη και νιώθω ακόμη, νομίζω έχω κατακρατήσεις....και το στομάχι μου συνέχισε να μου κάνει παιχνίδια δυσπεψίας και είχα και κάποιες ξινίλες. Γενικά το σώμα μου δεν είναι στα καλά του. Έπιασα λοιπόν τον εαυτό μου να βλέπω τις αδύνατες κοπέλες μέσα στη γιόγκα και να τις ζηλεύω πράγμα που έχει να μου συμβεί πάρα πολύ καιρό. . Γενικά έχω απομακρύνει τέτοιες τοξικές σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά χθες με το σώμα μου να το νιώθω χάλια γύρισαν και με στοιχειώνανε μέσα στην γιόγκα. Έλεγα πόσο θα ήθελα να είμαι και εγώ αδύνατη και να μην έχω την κοιλιά μου και το βάρος μου να με ενοχλούν και να μην μπορώ να κάνω τις ασκήσεις όπως οι άλλοι γκρρρρρ απαίσια σκέψη. Το πάλεψα μέχρι τέλους και γύρισα σπίτι μου εξαντλημένη και στεναχωρημένη. Δεν έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό απλά έφαγα παραπάνω από ότι θα έτρωγα κάτω από άλλες συνθήκες. Σήμερα πρέπει μου φαίνεται να πάω για ένα περπάτημα να ηρεμήσω λίγο...

Senior Member
    Ελλη μου ειναι αυτο το κακο διαβολακι που λεγαμε ..............δεν νομιζω οτι εχει βαση οτι δεν μπορεις να κανεις γιογκα ...........Μια χαρα κανεις γιογκα , σε σημειο να ζηλευουμε ολοι ............ Απλα για καποιο λογο χτες το φεγγαρι επαιζε ασχημα παιχνιδια σε ολους μας ......... Χαλαρωσε σημερα ξημερωσε καινουργια μερα , Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Α ............

Senior Member
    Η χθεσινή μου μέρα:

Πρωινό 9.00: 1 αχλάδι, 1 πορτοκάλι στιμμένο, 1 τοστ με γραβιέρα και μέλι

Πρόγευμα 12.00: 1 χουρμάς και 1 καρύδι

Μεσημεριανό 15.00: 1 μερίδα μακαρόνια με λίγη σάλτσα και τριμμένη γραβιέρα + 1/2 ντομάτα

Απόγευμα 18.00: 1/2 μπανάνα και 1κ.σ. ξηροί καρποί

Προ γυμναστηρίου 20.00: 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι και 2 μίνι κρίθινα παξιμάδια και 2 δάχτυλα γραβιέρα

Μετά γυμναστηρίου 23.00: 1 φέτα του τοστ με ζαμπόν και φιλαδέλφια, 1 κομμάτι κρεατόπιτα και λίγο σαλάτα

Δεν ήθελα να φάω τόσο πολύ μετά το γυμναστήριο. Ήθελα να φάω κάτι πιο ελαφρύ. Απλά είχα τις μαύρες μου και μου βγήκε...

Senior Member
    Eli moy μια χαρα ηταν το χθεσινο διατροφολογιο σου ..............μην αισθανεσαι ασχημα ...........στο λεω εγω και ας μην ειμαι doctor !!!xaxaxa

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλημέρα ομορφιές μου!
    Ζουζουκάκι μου αχ!:lol: Γέλασα πολύ με την υιοθεσία χιχιχιχι, να ξέρεις όμως ότι είμαι άνεργη και τρώω αρκετά χιχιχιχιχι θα σου κοστίσω! :lol::lol::lol:
    Καλέ τι είναι αυτά που ακούω καλέ; Τρομάζουμε με τις σάλτσες μας κυμηγάνε κομμάτια πίτσας ουυυυ ξεσαλώσαμε εδώ μέσα! :lol:. Μην φοβάσαι Καίτη μου να φας από έξω μια φορά στο τόσο, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο γιατί είναι τροφή που δεν την ξέρεις και σε ξενίζει, αλλά είναι μόνο ένα γεύμα. Δεν σε καθορίζει ένα γεύμα αλλά το σύνολο της διατροφής σου η οποία είναι πάρα πολύ καλή. Θα λες στον εαυτό σου, γυμνάζομαι, τρώω υγιεινά και αν ένα γεύμα στο τόσο είναι από έξω δεν θα μου κάνει κακό! Δηλαδή τώρα που θα λήψεις ολόκληρο ΠΣΚ πως θα το αντιμετωπίσεις αυτό; Καλό βέβαια είναι αν έχεις ακόμη πρόβλημα με το φαγητό απ έξω να οργανωθείς κάπως καλά και για το τριήμερό σου. Πάρε μαζί σου δηλαδή κάνα φρουτάκι και τα σνακ σου ώστε να νιώθεις ότι τουλάχιστον σε κάποια γεύματα έχεις εσύ τον έλεγχο. Είναι όλα μέσα στο μυαλό σου καλή μου το ξέρεις . Εξάλλου με τόση κίνηση το ΠΣΚ με σνόουμπορντ και παιχνίδια στα χιόνια πίστεψε με και το μοσχαράκι και η σαλτσούλα και η πιτσούλα θα πάνε από εκεί που ήρθανε χιχιχιχι.
    Το ξέρω μωρό μου ότι είναι στο μυαλό μου όλα....όλο με το μυαλό μου παλεύω χρόνια τώρα...και ναι αυτές τις σκέψεις κάνω και καταφέρνω να τρώω έστω λίγο απ'ότι με τρομάζει...
    Για το τριήμερο δε φοβάμαι πολύ, για κάποιο λόγο νιώθω ελεύθερη απ'τις κακές μου σκέψεις όταν είμαι διακοπές....η φυλακή μου είναι η καθημερινότητά μου, το ξέρω αυτό......εννοείται ότι θα πάρω μαζί μου τα υγιεινά μου, κι αν δεν το κάνω εγώ, σίγουρα θα το κάνει ο φίλος μου ο οποίος δεν πάει πουθενά χωρίς τα φρούτα και τις μπάρες του, και τα κουάκερ του, και ...και....και....ατελείωτος ο κατάλογος!!!
    άντε θα κάνω και σεξ, μήπως και δεν τα κάψω όλα με το σνόουμπρντ!!!! :spin::tumble::wink1:

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Ελλη μου ειναι αυτο το κακο διαβολακι που λεγαμε ..............δεν νομιζω οτι εχει βαση οτι δεν μπορεις να κανεις γιογκα ...........Μια χαρα κανεις γιογκα , σε σημειο να ζηλευουμε ολοι ............ Απλα για καποιο λογο χτες το φεγγαρι επαιζε ασχημα παιχνιδια σε ολους μας ......... Χαλαρωσε σημερα ξημερωσε καινουργια μερα , Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Α ............
    Ναι ʼλμα μου έχεις δίκιο είναι μέρες και μέρες τι να πω. Είχα όμως πάρα πολύ καιρό να νιώσω έτσι άσχημα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου και μου ήρθε σα κεραμίδα. Γενικά είμαι τουμπανιασμένη και δεν ξέρω το λόγο, ακόμη και το πρόσωπο μου βλέπω στον καθρέπτη και νιώθω λες και έχω βάλει 3 κιλά! Εννοείται πως δεν πλησιάζω την ζυγαριά μου αλλά σήμερα θα πάω στον διατροφολόγο μου και τρέμω με αυτά που θα δω...Ξέρω ότι δεν είναι τόσο τραγικά όπως τα νιώθω και πολλά είναι μέσα στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να νιώθω το βάρος... Σήμερα ξεκίνησα τη μέρα μου με κρέμα βρώμης που μου ηρεμεί το στομάχι και γενικά το πεπτικό μου σύστημα... Θα δείξει τι να πω.
    Σας αφήνω πάω στην εφορία για μία δουλίτσα και θα τα πούμε μετά :kiss:

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    Originally posted by ~aggelaki~
    Aχ κοριτσια μολις εκανα και εφαγα μια λαχανοσουπα τελεια!!!! Ειναι ο,τι πρεπει τωρα για το κρυο, πανευκολη, γρηγορη και φθηνη!
    Με χορτασε και πολυ καλα!
    Κοβεις απλα το λαχανο σε κομματια , το βαζεις στην κατσαρολα με αλατι και γεμιζεις με νερο. Να σκεπαστει το λαχανο.. ριχνεις μεσα και ο,τι αλλο αγαπας - εγω εβαλα δαφνοφυλλα και πιππερια ολοκληρα!- ριχνεις επισης κατι σε υδατανθρακα.. ρυζι, πλιγουρι, κριθαρι, ο,τιδηποτε. η ακομα και κανα κομματακι κοτοπουλο! γιατι οχι? εγω εβαλα κουακερ και ηρθε και χυλωσε και εγινε σουπερ...!!! σε ενα τεταρτακι ειναι ετοιμη! βαζεις στο πιατο..στιβεις λεμονακι.. φρεσκοτριμμενο πιπερι - της παει τρελα και το κοκκινο (το γλυκο) - και λιγο τυρακι ή παρμεζανα.. δεν εχω λογια!!!
    Buongiorno zouzouka:starhit:

κοριτσάκι μου άρεσε πάρα πολύ η συνταγούλα σου!!! Πήρα και το μαυροσίταρο χθες ....λες να βάλω αυτό ως υδατάνθρακα? Να βάλω και κανένα καροτάκι μέσα? Τι λες?
    Να σε ρωτήσω κάτι, όταν βάζεις κουάκερ στις σούπες, προς τι μετατρέπεται η γεύση? Δηλαδή, γλυκίζει, αλμυρίζει...? Σε ρωτάω γιατί δεν το 'χω κάνει ποτέ και έχω προσέξει ότι το κουάκερ ζεστό με γάλα έχει μια γλύκα και αυτό με τρομάζει λίγο να το προσθέσω στις σούπες.....δε μ'αρέσει μωρέ το φαγητό μου να έχει γλυκιά αίσθηση....
    Το μαυροσιταρο/φαγοπυρο θα ειναι μια χαρα στην σουπιτσα,ασε που αποτι διαβασα εχει και οοολα τα αμινοξεα! Το κουακερ αν το βρασεις με νερο(εγω δε βαζω ποτε γαλα) γινεται σαν κρεμουλα , οσο πηχτη θελεις εσυ, απο πολυ αραιη μεχρι σφιχτη σαν ρυζογαλο.. Η γευση ετσιειναι ουδετερη τελειως.Αν βαλεις αλατι (και ο,τι αλλο θελεις) γινεται αλμυρη κρεμουλα,αν βαλεις μελακι γλυκια. Γλυκια της παει πολυ καιη κανελα! Η κανελα δεν ανεβαζει αποτομα και τα επιπεδατης γλυκοζης στο αιμα εε..!! Καλο θα ηταν σε καθε γλυκακι που ταιριαζει να βαζουμελιγη κανελιτσα..
    Μεαλλα λογια τη γευση τη δινεις εσυ,μπορει να γινει και αλμυρο και γλυκο.. Επισης ειναι τελειο στις συνταγες οπως μπιφτεκια και πιτες που βαζουμε τριμμενη φρυγανια/ψωμι για να τραβηξει τα υγρα να βαλεις κουακερ! Γινονται και νοστιμα και πολυυυ αφρατα! Και πιο υγιεινα..:starhit:

Senior Member
    Η κανελα δεν ανεβαζει αποτομα και τα επιπεδατης γλυκοζης στο αιμα εε..!! Καλο θα ηταν σε καθε γλυκακι που ταιριαζει να βαζουμελιγη κανελιτσα..
    Εντυπωσιάζομαι από τις γνωσεις εδώ μέσα περί διατροφής. Για να έρθω να επιβεβαιώσω αυτο που λες αγγελακι, η διατροφολογος του χειρουργου μου, μου είχε πει ότι επειδή είχα υπερσουλιναιμία ώς παχύσαρκη θα πρέπει κάνω αφεψημα με κανελα για την ισορροπηση των επιπέδων γλυκοζης-ινσουλινης . πραγματικά μπράβο για τις γνώσεις σας! είναι και ένας λόγος που παρακολουθώ το τοπικ σας. ΟΙ συνταγες και τα τιπς.

Senior Member
    Καλημερα Ελη μου:starhit:
    Λοιπον..! Σε καταλαβαινω παρα πολυ με ολα αυτα που λες, περι ζηλειας για τα πιο αδυνατα σωματα, οτι επειδη δεν εισαι καλα ορμας στο φαι λες και θα σε ικανοποιησει αυτο.. αλλα κυριως οτι επειδη εισαι πρησμενη νιωθεις χαλια!! Εχω περασει πολυ δυσκολες φασεις με τυμπανισμους, ναμαι πετσι και κοκκαλο και η κοιλια μου πρησμενη (λογω εμετων βεβαια, αλλα δεν εχει σημασια) και ειναι πολυ χαλια αισθηση. Το 1ο που ηθελα να σου πω ειναι οτι η ντοματα ισως σου προκαλει προβλημα.. επισης και το γαλα.. ανοιξου στον διατροφολογο σου σημερα τελειως και ρωτα τον πολλα πραγματα. πχ νομιζω πως δεν τρως αρκετη πρωτεινη, ενω αντιθετα τρως πολλους ξηρους καρπους (οι οποοι δεν ειναι ευπεπτοι και εχουν και πολλα λιπαρα) . Οταν τρωω καρυδια-αμυγδαλα κτλ φουσκωνω παρα πολυ..Μια λυση ειναι να τους μουλιαζεις τους ξηρους καρπους..γινονται πιο ευπεπτοι. ρωτα τον τελοσπαντων αν βρισκει τη διατροφη σου πληρη σε θρεπτικα στοιχεια για τον οργανισμο σου..εκμεταλλευσου το,και ρωτα τον πολλα πραγματα, μην ξεχνας οτι τον πληρωνεις! Οπως και να χει μην χαλας την ψυχολογια σου, να θυμασαι παντα οτι ενα αδυνατο σωμα δεν φερνει την ευτυχια ουτε σε κανει πιο ενδιαφερον ανθρωπο.. χαλαρωσε, και το αγχος μονο του συντελει στο πρηξιμο!

Senior Member
    Αααα ναι! Ηθελα κι αλλα να γραψω, τωρα τα θυμηθηκα!! Την ντοματα καταχειμωνο τι τη θες,μπορεις να μου πεις??? τοσα ωραια χειμωνιατικα λαχανικα... Επισης και τα αποξηραμενα φρουτα κανουν κατακρατησεις ( κι αυτα ειναι καλο να τα μουλιαζουμε πριν τα φαμε) και θελουν πολυ νερο κατα τη διαρκεια της μερας..

Senior Member
    Το μαυροσιταρο/φαγοπυρο θα ειναι μια χαρα στην σουπιτσα,ασε που αποτι διαβασα εχει και οοολα τα αμινοξεα! Το κουακερ αν το βρασεις με νερο(εγω δε βαζω ποτε γαλα) γινεται σαν κρεμουλα , οσο πηχτη θελεις εσυ, απο πολυ αραιη μεχρι σφιχτη σαν ρυζογαλο.. Η γευση ετσιειναι ουδετερη τελειως.Αν βαλεις αλατι (και ο,τι αλλο θελεις) γινεται αλμυρη κρεμουλα,αν βαλεις μελακι γλυκια. Γλυκια της παει πολυ καιη κανελα! Η κανελα δεν ανεβαζει αποτομα και τα επιπεδατης γλυκοζης στο αιμα εε..!! Καλο θα ηταν σε καθε γλυκακι που ταιριαζει να βαζουμελιγη κανελιτσα..
    Μεαλλα λογια τη γευση τη δινεις εσυ,μπορει να γινει και αλμυρο και γλυκο.. Επισης ειναι τελειο στις συνταγες οπως μπιφτεκια και πιτες που βαζουμε τριμμενη φρυγανια/ψωμι για να τραβηξει τα υγρα να βαλεις κουακερ! Γινονται και νοστιμα και πολυυυ αφρατα! Και πιο υγιεινα..:starhit:
    Το λατρεύω το κουάκερ αλλά μέχρι τώρα το τρώω μόνο με γάλα, γιαούρτι και κεφίρ! και εννοείται με κανελίτσα και μελάκι!
    Απλά στο φαγητό με φοβίζει ότι μπορεί να δώσει γλυκιά γεύση γι'αυτό δεν το 'χα επιχειρήσει μέχρι τώρα...αλλά έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο aggelaki!!!Αφού μου λες ότι με νερό είναι άγευστο, σημαίνει ότι η γεύση του διαμορφώνεται αναλόγως τον συνδυασμό,... θα την κάνω την απόπειρα!

Senior Member
    Καλημερα Ελη μου:starhit:
    Λοιπον..! Σε καταλαβαινω παρα πολυ με ολα αυτα που λες, περι ζηλειας για τα πιο αδυνατα σωματα, οτι επειδη δεν εισαι καλα ορμας στο φαι λες και θα σε ικανοποιησει αυτο.. αλλα κυριως οτι επειδη εισαι πρησμενη νιωθεις χαλια!! Εχω περασει πολυ δυσκολες φασεις με τυμπανισμους, ναμαι πετσι και κοκκαλο και η κοιλια μου πρησμενη (λογω εμετων βεβαια, αλλα δεν εχει σημασια) και ειναι πολυ χαλια αισθηση.
    Ελη μου κι εγώ μαζί σου...να σου πω και την πικρή μου αλήθεια....χθες κι εγώ ζήλεψα μια αδύνατη στο γυμναστήριο....γιατί πλέον δεν έχω αυτό το σώμα...αλλά γρήγορα απέβαλα τη σκέψη....κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα ότι τουλάχιστον τώρα είμαι πιο γυναίκα...είναι και για μένα δύσκολο με λίγα κιλά που έχω πάρει, οπότε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι για σένα...
    Εχθές βασικά πέρασαν πολλές σκέψεις απ'το μυαλό μου όσο την κοιτούσα!!!! Ας πούμε "αυτή μπορεί να είναι ανορεξικιά!" "αυτή δεν αρέσει στους άντρες!!!" "αυτή μπορεί να μην έχει περίοδο!" "αυτή δεν έχει βυζιά!!!" χαχαχχαχα και άλλα τέτοια κακά πράγματα!!!!!!! αλλά τουλάχιστον ένιωσα καλύτερα

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    [

Εχθές βασικά πέρασαν πολλές σκέψεις απ'το μυαλό μου όσο την κοιτούσα!!!! Ας πούμε "αυτή μπορεί να είναι ανορεξικιά!" "αυτή δεν αρέσει στους άντρες!!!" "αυτή μπορεί να μην έχει περίοδο!" "αυτή δεν έχει βυζιά!!!" χαχαχχαχα και άλλα τέτοια κακά πράγματα!!!!!!! αλλά τουλάχιστον ένιωσα καλύτερα
    Τελειες σκεψεις και εγω απο εδω και περα ετσι θα σκεφτομαι !!!!!!!

Senior Member
    ζουζουκα ωραία αντιμετώπιση! Και ναι κορίτσια να σας πω ένα μυστικό? Στους περισσότερους άντρες δεν αρεσουν οι πολύ αδύνατες , τους αρέσουν τα πιασιματάκια κατά κοινή ομολογία. Όλοι οι άντρες που γνωρίζω μου έχουν πει, μην χάσεις αλλο , σταμάτα εδώ είσαι καλά! το 90% των γυναικών που γνωρίζω όταν τους λέω ότι θα ήθελα να χάσω κιαλλο μου λενε οκ , το βρίσκουν φυσιολογικό. Κουφό έτσι?? Αξίζει να το σκεφτούμε λίγο ,μήπως τελικά έχουμε σχεδόν όλες οι γυναίκες διαστρεβλωμένη εικόνα σώματος? μήπως έχουμε χάσει το μέτρο?