τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 427 FirstFirst ... 2868767778798088128178 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 6392
    Senior Member
    Τα σημερινά μου :

Πρωι: 1 πορτοκάλι , 1 τοστ και 1 γαλλικο γαλα με stevia

Eνδιαμ.: 1 πορτοκάλι και 1 μπαρα

Ενδιαμ.: 2 ρυζογκοφρετες (λαιμαργια )

Ενδιαμ.: 1 φετα ψωμι (λαιμαργια)

Γευμα: σαλατα μαρουλι , 5 ελιες , 1 κομματι μικρο μοσχαρι ,4 παξιμαδακια μικρα , 1 τσαι με λιγο μελι.

Απογευμα : 1 πορτοκάλι 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα και 5 καραμελωμενα φυστικια

Βραδινο: Σαλατα μπροκολο , παντζαρι , 3 ελιες , φετα τυρι και 3 μικρα παξιμαδακια ..

Senior Member
    -γαλα+4 κ.σ. δημητριακα+ 1 κ.σ. σταφιδες (κλασικα )
    -1/2 μπανανα + 5 καρυδια!
    -σαλατα λαχανο-καροτο (1 κ.σ. ελαιολαδο)+φασολια χαντρες+τυρι κοτατζ+1 φ. ψωμι ολικης!
    -1 μπανανα+1 βρωμικο μπισκοτο
    -ομελετα (2 αβγα-τυρι κοταζ κρεμμυδι-1κσ. λαδι)-σαλατα λαχανο (1 κ.σ. ελαιολαδο) +1 φ. ψωμι ολικης

Senior Member
    smart μου Μ Π Ρ Α Β Ο τελειο διατροφολογιο!!!!

Senior Member
    ευχαριστω
    φτυε με :bisou:

Senior Member
    :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy: για σενα σμαρταki !!!

Senior Member
    :bouncing:

Senior Member
    :starhit:Eιδες ρε ΣΜΑΡΤ; :starhit:

Senior Member
    Που είσαι εσύ κυρία Lessing? Σου βάλαμε απουσία :P
    Είσαι καλά;

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Που είσαι εσύ κυρία Lessing? Σου βάλαμε απουσία :P
    Είσαι καλά;
    Δεν σου ειπε το μυνημα η κοπελα που ειναι στη γραμματεια; Πηρα τηλ.ειμαι αρρωστη κ ειπα να στο πει κ να σου πει κ χαιρετισματα!
    Το κακο ειναι οτι η συνδεση απο το σπιτι μου χαλασε κ ωσπου να τη φτιαξω εχασα πολλα απο αυτα που ειπε ο γιατρος!Ηταν καλος;
    Τι εγινε με το κιλακι;Τι σου ειπε ο Ευαγγελος;Ειναι κατακρατηση λες;:starhit:

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Originally posted by zouzouka
    [

Εχθές βασικά πέρασαν πολλές σκέψεις απ'το μυαλό μου όσο την κοιτούσα!!!! Ας πούμε "αυτή μπορεί να είναι ανορεξικιά!" "αυτή δεν αρέσει στους άντρες!!!" "αυτή μπορεί να μην έχει περίοδο!" "αυτή δεν έχει βυζιά!!!" χαχαχχαχα και άλλα τέτοια κακά πράγματα!!!!!!! αλλά τουλάχιστον ένιωσα καλύτερα
    Τελειες σκεψεις και εγω απο εδω και περα ετσι θα σκεφτομαι !!!!!!!
    Συγχαρητήρια... that's the spirit!!! Πέρα από τον τραγικό άθλιο γυναικείο τρόπο σκέψης που είναι πραγματικά ασχολίαστος μερικές φορές(ντάξει κι εγω έχει τύχει να δω κάποιον χτιστό στο γυμναστήριο και να σκεφτώ οτι είναι κάγκουρας με τα ρούχα που φορά και να σκάσω ένα χαμόγελο αλλά δε θα σκεφτώ ξέρω γω οτι δε του σηκώνεται...) δε βλάπτει πριν γράψουμε τέτοιες αηδίες να σκεφτούμε που γράφουμε και ποιός μας διαβάζει. Δεν έχω λόγια πραγματικά... απογοήτευση :thumbdown:

Senior Member
    Καλημέρα!

Φίλλιπε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δυσανασχετείς τόσο πολύ. Μάλλον ξέχασες ότι είμαστε σε φόρουμ διατροφικών διαταραχών; Οι σκέψεις που παραθέτει η ζουζούκα είναι πολύ φυσιολογικές για άτομα με ανορεξία ή νευρική βουλιμία και δεν είναι κάτι που θα πρέπει να χλευάζουμε ούτε και να κρίνουμε με τόση αυστηρότητα. ʼτομα όπως η ζουζούκα έχουν φλερτάρει ακόμη και με τον θάνατο κάνοντας μεγάλο κακό στον εαυτό τους και στην υγεία τους και πράγματι το μυαλό τους παράγει σκέψεις που δεν είναι φυσιολογικές για έναν άνθρωπο που δεν έχει περάσει από τις συγκεκριμένες διαταραχές. Για άτομα όμως που είναι μέσα σε αυτές τις διαταραχές δυστυχώς αυτές οι σκέψεις και ακόμη χειρότερες γυρνάνε στο μυαλό τους καθημερινά. Αλλά με το να εκφράζεσαι με τα παραπάνω λόγια ειλικρινά δεν βοηθάς την κατάσταση. Σε παρακαλώ να αντιμετωπίζεις τέτοιες σκέψεις με ποιο ανοιχτό μυαλό και περισσότερη κατανόηση και ελαστικότητα.

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Δεν σου ειπε το μυνημα η κοπελα που ειναι στη γραμματεια; Πηρα τηλ.ειμαι αρρωστη κ ειπα να στο πει κ να σου πει κ χαιρετισματα!
    Το κακο ειναι οτι η συνδεση απο το σπιτι μου χαλασε κ ωσπου να τη φτιαξω εχασα πολλα απο αυτα που ειπε ο γιατρος!Ηταν καλος;
    Τι εγινε με το κιλακι;Τι σου ειπε ο Ευαγγελος;Ειναι κατακρατηση λες;:starhit:
    Αχ Lessing μου περαστικά γλυκιά μου δεν μου το είπε η Μαρία. Κρίμα που δεν μπόρεσες να το δεις αλλά κάνε μία προσπάθεια και σήμερα μόλις ανέβει νομίζω ότι θα το έχουν ελεύθερο προς επανάληψη για όσους δεν κατάφεραν να το δουν χθες.

Senior Member
    Καλημερα κοριτσάρες. Σας εχω αφήσει τόσες μέρες δυστυχώς γινεται της π... με τη δουλειά και εχουν προκύψει και νεες αρμοδιότητες τρομάρα μου και αυτη την εβδομάδα δεν εχω βαλει κώλο κατω. Σας σκέφτομαι και μου λείπετε. Ελπιζω να στε όλες καλα. Δεν εχω προλαβει να σας διαβάσω. καιτουλα δε σε έχω ξεχάσει. Θα σου απαντησω στο ινμποξάκι μόλις μπορέσω.
    Αντε να γράψω τα χτεσινά μου.
    Πρωινό: Γάλα με δημητριακά και μέλι, χυμός
    Δεκατιανό: 1 μηλο, σταφίδες
    Μεσημεριανό: πανσετάκια στο φουρνο, σαλατα μαρούλι, 1 φέτα ψωμί
    Απογευμα 2 μανταρίνια, καφες, 1 κουλουράκι
    Βράδυ: Βραστα λαχανικά σαλάτα, 1 κομματι τυρί και 1 φέτα ψωμί

Σμαρτάκο βλέπω ειμαστε στον ισιο δρόμο. Μαρη ο ζουμπανέας είναι περηφανος για σένα.
    Aggelaki, alma ολα καλα? Καιτουλα ασε το μαυροσίταρο και κάνε σεξ. Μάστερ Εli εισαι καλύτερα γιατρίνα μου. Δε θελω να σε διαβάζω στενοχωρημενη. Ελα γρηγορα να γυρισει η αγαπημενη μας Ελι πίσω.

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    Απλά στο φαγητό με φοβίζει ότι μπορεί να δώσει γλυκιά γεύση γι'αυτό δεν το 'χα επιχειρήσει μέχρι τώρα...αλλά έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο aggelaki!!!Αφού μου λες ότι με νερό είναι άγευστο, σημαίνει ότι η γεύση του διαμορφώνεται αναλόγως τον συνδυασμό,... θα την κάνω την απόπειρα!
    Δοκίμασε ζουζούκα να βάλεις βρώμη στα μπιφτέκια όπως είπε και το Αγγελάκι, θα εκπλαγείς πολύ ευχάριστα . Τα κάνει πιο αφράτα και πιο μαλακά. Εγώ πλέον έχω καταργήσει το ψωμί ή τη φρυγανιά στα μπιφτέκια και επίσης πολλές φορές βάζω αλεσμένα λαχανικά στον κιμά, δηλαδή εκτός από το κλασσικό κρεμμύδι, αλέθω και μία κόκκινη πιπεριά και πολλές φορές και καρότο.
    Γενικά η βρώμη έχει ουδέτερη γεύση και ναι μεν γλυκίζει αλλά με το αλάτι εξουδετερώνεται η γλυκύτητα της αυτή. Πράγματι επίσης μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε σούπες γιατί τις χυλώνει . Τόλμησε να κάνεις πειράματα θα εκπλαγείς θετικά

Senior Member
    Eli μου δεν χρειάζεται να απαντάς αγάπη μου, εγώ δεν έχω πρόβλημα! Εγώ τουλάχιστον είμαι περήφανη για κάθε σκέψη μου, είτε καλή είτε κακιά και δεν έχω κανένα κόμπλεξ να την εκφράσω και να τη μοιραστώ...και ακόμα και αυτό το θεωρώ ένα μεγάλο βήμα προς την εσωτερική μου απελευθέρωση...είναι δύσκολο κάποιος απ'έξω να αντιληφθεί αυτό που λέω γι'αυτό και δεν παρεξηγώ! Δεν περιμένω από κανέναν "filipara" να αξιολογήσει τις σκέψεις μου για να καταλάβω το ποιά είμαι και τι αξίζω και αν αξίζω!

Δυστυχώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ'τη αμάθεια!
    π.χ. δεν μπορείς να αμφισβητείς τα μικρά συχνά γεύματα ως διατροφική αντιμετώπιση των ΔΠΤ!!!! Αν είναι δυνατόν!!!! Διαβάζουν και άτομα των οποίων η υγεία κινδυνεύει, δε μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε!