τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 427 FirstFirst ... 3070787980818290130180 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 6392
    Senior Member
    Eli moy θελει υπομονη τελικα ............κανε υπομονη και συντομα θα ανταμειφθεις .......... ο οργανισμος χρειαζετε χρονο προσαρμογης ...........δεν το καταλαβαινουμε και μας πιανει ανυπομονησια αλλα πρεπει να οπλιστουμε για αλλη μια φορα το λεω με υπομονη ........

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Να πω και το θετικό της υπόθεσης, χθες μετά από σκέψη διαπίστωσα ότι πλέον νιώθω φυσιολογικός άνθρωπος ως προς το φαγητό... δεν ξέρω αν με "πιάνετε" . Δηλαδή δεν νιώθω το φαγητό ως εχθρό μου, δεν το φοβάμαι και το κυριότερο δεν φοβάμαι ότι θα το στερηθώ . Οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρω πιο δραστικά μέτρα!
    Δε θέλω να βιαστώ να πω ότι συμφωνώ γιατί δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα σαν αίσθηση μέσα μου....απλά θα πω πως θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό που έγραψες σήμερα....
    Eli μου αυτό προσπαθώ τα τελευταία χρόνια....έχω δει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι το φαγητό αλλά έχω τα σκαμπανευάσματά μου...σαν μία ασθένεια του μυαλού που με το πρώτο κρυολόγημα επανέρχεται...

Senior Member
    Καίτη μου η Break είναι μια χαρά. Την πήρα χθες τηλέφωνο για να δω πως είναι και αν και απογοητευμένη από αυτά που της συμβαίνουν στα επαγγελματικά της είναι καλά. Γενικά με την διατροφή της το παλεύει και είναι σε καλό δρόμο και σε καλή ψυχολογία, ειδικά με τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Έχει ανακοινώσει το θέμα σε άλλο τόπικ οπότε θα πάρω το θάρρος να σας τα πω και εγώ εδώ. Πρόσφατα παραιτήθηκε από την δουλειά της από την οποία δεν την πληρώνανε. Σπούδασε και πήρε δεύτερο πτυχίο για να έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση σε έναν τομέα που λογικά δεν θα είχε δυσκολίες αλλά δυστυχώς λόγω κρίσης πλέον κανένα επάγγελμα δεν είναι πλέον "ασφαλές". Ξεκίνησε πριν 2 μήνες να δουλεύει και τελικά κατέληξε να μην υπογράψει ποτέ σύμβαση και ούτε και να πληρωθεί για τους 2 μήνες που δούλεψε. Έτσι με βαριά καρδιά αποφάσισε να παραιτηθεί και να ψάξει για κάτι άλλο. Η πλάκα είναι ότι και στην επιθεώρηση εργασίας που πήγε δεν έβγαλε άκρη ούτε βρήκε υποστήριξη.
    Παρόλα αυτά είναι καλά και το παλεύει , Break μας λείπεις ακούς;;;;

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καίτη μου η Break είναι μια χαρά. Την πήρα χθες τηλέφωνο για να δω πως είναι και αν και απογοητευμένη από αυτά που της συμβαίνουν στα επαγγελματικά της είναι καλά. Γενικά με την διατροφή της το παλεύει και είναι σε καλό δρόμο και σε καλή ψυχολογία, ειδικά με τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Έχει ανακοινώσει το θέμα σε άλλο τόπικ οπότε θα πάρω το θάρρος να σας τα πω και εγώ εδώ. Πρόσφατα παραιτήθηκε από την δουλειά της από την οποία δεν την πληρώνανε. Σπούδασε και πήρε δεύτερο πτυχίο για να έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση σε έναν τομέα που λογικά δεν θα είχε δυσκολίες αλλά δυστυχώς λόγω κρίσης πλέον κανένα επάγγελμα δεν είναι πλέον "ασφαλές". Ξεκίνησε πριν 2 μήνες να δουλεύει και τελικά κατέληξε να μην υπογράψει ποτέ σύμβαση και ούτε και να πληρωθεί για τους 2 μήνες που δούλεψε. Έτσι με βαριά καρδιά αποφάσισε να παραιτηθεί και να ψάξει για κάτι άλλο. Η πλάκα είναι ότι και στην επιθεώρηση εργασίας που πήγε δεν έβγαλε άκρη ούτε βρήκε υποστήριξη.
    Παρόλα αυτά είναι καλά και το παλεύει , Break μας λείπεις ακούς;;;;
    οκ, θα το κοιτάξω το τόπικ για να μην τα γράφουμε εδώ....
    Πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'αυτό....αλλά ειδικά αυτό που έγραψες για την επιθεώρηση εργασίας με εντυπωσιάζει, είχα την ψευδαίσθηση(?) ότι κάνανε καλή δουλειά....

break μου σου εύχομαι ολόψυχα από 'δω και πέρα μόνο επιτυχίες...

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    Δε θέλω να βιαστώ να πω ότι συμφωνώ γιατί δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα σαν αίσθηση μέσα μου....απλά θα πω πως θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό που έγραψες σήμερα....
    Eli μου αυτό προσπαθώ τα τελευταία χρόνια....έχω δει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι το φαγητό αλλά έχω τα σκαμπανευάσματά μου...σαν μία ασθένεια του μυαλού που με το πρώτο κρυολόγημα επανέρχεται...
    Πράγματι με τις διατροφικές διαταραχές έτσι είναι Καίτη μου... απλά επικεντρώνομαι στο να κάνω περισσότερα βήματα προς τα μπροστά παρά προς τα πίσω . Και έχω την αισιοδοξία και την πίστη ότι με την διατροφή αυτή σύντομα τα βήματα προς τα μπροστά θα υπερτερήσουν σημαντικά ώστε να καταφέρω να δω και στην ζυγαριά τα ανάλογα. Εξάλλου από τη στιγμή που νιώθω ότι δεν απειλούμαι ακόμη και όταν βλέπω την ζυγαριά να ανεβαίνει κάτι πρέπει να λέει έτσι δεν είναι;

Senior Member
    alma ΜΠΡΑΒΟ!!
    τελεια τα νεα σου :roll: πηρες δυναμη εσυ, πηραμε κ εμεις μαζι σου

ελλη, εννοειται οτι δεν σε καμπτει μια παροδικη ανοδος, αν ειναι δυνατον!!!
    δινεις δυναμη κ ενθαρρυνση σε πολλους εδω μεσα, ειναι κριμα να μην εισπρατεις κ εσυ λιγο

Senior Member
    Κορίτσια καλημέρα!!!!!

Εδώ είμαι:roll::roll::roll:

zouzouka πολλά :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Όπως σας είπε η Eli έχω πάρει μια γερή απογοήτευση! Μπράβο Eli καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα γράψω :thumbup: σε ορίζω κ επίσημα ''εκπρόσωπο'':lol::lol::lol: (πλάκα κάνω μη παρεξηγηθείς οκ?)

alma μπράβο κ για το κιλάκι :thumbup: είδες που δουλεύουν τα τρίωρα για την απώλεια βάρους?
    ʼλλωστε γιατί να μην δουλεύουν εφόσον κάνουμε σωστές επιλογές!

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    monahoiot μου σε ευχαριστω . δεν ξερεις ποσο χαρουμενη ειμαι , γιατι δεν ήξερα αν δουλευουν οι τριαδες για χασιμο βαρους ........ τωρα εχω λιγοτερο αγχος που βεβαιωθηκα ............
    ʼλμα μην αμφιβάλεις καθόλου . Δουλεύουν και πολύ καλά .Ακολουθώ αυτό το μοντέλο διατροφής απ΄την αρχή και χωρίς να το ξέρω . Εννοώ ότι ενστικτωδως και γιατί δεν μπορουσα να μένω 6-7 ώρες χωρις να φάω κάτι ακολουθούσα κι ακολουθώ τις τριάδες ωρών και τις τριάδες στα κύρια γεύματα . Στα snack ανάλογα την όρεξη , τρώω πρώτα ένα φρούτα κι άν φτάσει έχει καλώς , αν δεν φτάσει τρώω κι 1-2 κριτσίνια 'η ένα μπισκότο ολικης . Κι έχω χάσει σε 5,5 μήνες σχεδον 20 Κγ . Όσο για τα σκαμπανευάσματα της ζυγαριάς μην σε πτοούν . Κι εγώ μόλις χάσω λίγο μετά απο μερικές μέρες κάνει ένα μικρό πίσω η ζυγαριά , της τάξεως του μισού κιλού ως 800γρ περνάνε μερικές μέρες και φε'υγει και πάλι και λίγο ακόμη . Σ΄αυτές τις μέρες τη στολίζω με κάμποσα γαλλικά και δεν ασχολούμαι .

Senior Member
    ω ρε... τι γαιδουρα που ειμαι!!!
    break, μ αρεσει που ρωταγα...

θελω να εκφρασω τη λυπη μου αλλα κ τη συμπαρασταση μου!!!
    προσπαθησε να μην απογοητευεσαι...
    κατι μεσα μου αρνειται πεισματικα να δεχθει αυτο που προσαθουν να μας περασουν οτι δλδ δεν υπαρχει ελπιδα.... θα βρεις κατι ΤΕΛΕΙΟ!!!
    τελεια κ παυλα!!!
    :thumbup:

Senior Member
    dora_th σε ευχαριστω ...........και μενα ανεβηκε ενα κιλο η ζυγαρια μου οποτε επι της ουσιας νοιωθω οτι εχασα δυο κιλα !!!! τις μερες που ανεβαινει τη στολιζω και εγω πιστεψε με !!!

Senior Member
    δωρα 20 κιλα σε 5 μηνες ε?
    υπερτελεια!!!! :thumbup:

Senior Member
    οσο για την οπισθοχωρηση της ζυγαριας ... κ σε μενα το κανει... οοοοοοταν κατεβαινει δλδ :P

Senior Member
    Originally posted by break

Όπως σας είπε η Eli έχω πάρει μια γερή απογοήτευση! Μπράβο Eli καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα γράψω :thumbup: σε ορίζω κ επίσημα ''εκπρόσωπο'':lol::lol::lol:
    Μόνο μην μου βγάλετε και άλλο παρατσούκλι τύπου doctor εκπρόσωπος! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by smart
    κατι μεσα μου αρνειται πεισματικα να δεχθει αυτο που προσαθουν να μας περασουν οτι δλδ δεν υπαρχει ελπιδα.... θα βρεις κατι ΤΕΛΕΙΟ!!!
    τελεια κ παυλα!!!
    :thumbup:
    Εμένα να δεις πως αρνείται!!!!!Είναι σκέτη παραφροσύνη...

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by break

Όπως σας είπε η Eli έχω πάρει μια γερή απογοήτευση! Μπράβο Eli καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα γράψω :thumbup: σε ορίζω κ επίσημα ''εκπρόσωπο'':lol::lol::lol:
    Μόνο μην μου βγάλετε και άλλο παρατσούκλι τύπου doctor εκπρόσωπος! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    Τώρα μου θυμίσατε "μία προσωπικότητα" της Αννίτας Πάνιας, που κάποιον έβριζε και ήθελε να τον πει διπρόσωπο αλλά τον είπε "αντιπρόσωπο"!!!! Μη μου πείτε ότι δεν είχατε πετύχει αυτό το βιντεάκι πουθενά!!! Έπαιζε παντού! Πολύ γέλιο