τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 427 FirstFirst ... 3373818283848593133183 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 6392
    Senior Member
    Έλα ρε συ σοβαρά;;; Μάλλον επειδή δεν το έχεις συνηθίσει ακόμη. Και εγώ στην αρχή είχα κάποιες αντιδράσεις διαφορετικές βασικά, είχα συχνές επισκέψεις στο loo :lol:. Πλέον λειτουργεί σαν βάλσαμο στο στομάχι και στην κοιλιά μου! Δεν έχω αέρια και έχω και καλύτερη πέψη. Προς το παρόν θα σου πρότεινα να το κόψεις και ξεκινάς από από Δευτέρα ξανά. ʼσε μην έχουμε και εχμμμ ηχητικά ατυχήματα χιχιχιχιχιχι

Senior Member
    Πάω να ξαπλώσω κοριτσάκια μου, σας καληνυχτίζω
    τα λέμε αύριο! φιλιαααα :love::love:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Έλα ρε συ σοβαρά;;; Μάλλον επειδή δεν το έχεις συνηθίσει ακόμη. Και εγώ στην αρχή είχα κάποιες αντιδράσεις διαφορετικές βασικά, είχα συχνές επισκέψεις στο loo :lol:. Πλέον λειτουργεί σαν βάλσαμο στο στομάχι και στην κοιλιά μου! Δεν έχω αέρια και έχω και καλύτερη πέψη. Προς το παρόν θα σου πρότεινα να το κόψεις και ξεκινάς από από Δευτέρα ξανά. ʼσε μην έχουμε και εχμμμ ηχητικά ατυχήματα χιχιχιχιχιχι
    Ε ναι...δεν επιτρέπεται σε μια κιουρια σαν εμένα χρυσή μου!
    Ναι μωρέ, ελπίζω να το συνηθίσω γιατί μου αρέσει και πολύ!

Αφήστε τα κορίτσια....στη δουλειά όλο με κοροϊδεύουν γι'αυτά που τρώω "πως τα τρως αυτά!? Είναι ανοστα, μπίλια!" και με κοιτάνε με ύφος αηδίας....νομίζω πως αν τους έλεγα κ για το κεφιρ θα μου'κοβαν την καλημέρα!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Πάω να ξαπλώσω κοριτσάκια μου, σας καληνυχτίζω
    τα λέμε αύριο! φιλιαααα :love::love:
    Καληνύχτα...και τα χεράκια έξω απ'τις κουβέρτες!:tumble:

Senior Member
    zouzouka καλα που ανοιξες καινουργιο τοπικ!!! Kαλημερες!!!!

Senior Member
    Χθες εκανα στο φουρνο σκουμπρι ανοιγμενο φιλετο ( γουνα το λεμε εμεις) πανω σε κοκκινη πιπερια φλωρινης με θυμαρι, αλατακι(φυσικα) πιπερι και λαδακι και βγηκε ΤΟ φαι!! εφαγα λοιπον ενα ψαρακι το μεσημερι, και εφαγα κι ενα το βραδυ.. εχει περισσεψει αλλο 1 μισι, το οποιο ειναι ψυγειο.. Να το φαω κ αυτο σημερα ρε κοριτσια η οχι επειδη ειναι παλι το ιδιο φαι?? πειτε μου τη γνωμη σας.. Οι αλλοι ( στην οικογενεια) θελουν να τους κανω πατατες στο φουρνο ή μπλουμ αλλα δεν θελω ρε κοριτσια.. την φοβαμαι την πατατα, τρωω μονο γλυκοπατατα..

Senior Member
    χθες..
    07 15 κεφιρ + 2,5 φετες σικαλης + 1 μπανανα + μελακι
    11 10 1 μπανανα μικρη + 1/2 γιαουρτι
    13 30 μιση ωρα τρεξιμο
    14 30 1 σκουμπρι + πιππερια + κουνουπιδι-γλυκοπατατα-μαιντανος(ωμα ολα) σαλατα
    18 00 1 ροδι + λιγο κεφιρ
    20 30 1 σκουμπρι + πιππερια + μαρουλι σαλατα + 2 παξιμαδακια μικρα ζεας

Senior Member
    aggelaki μου εγω καθοτι συντηρητικη θα ετρωγα το ψαρακι με λιγη σαλατα μαζι ............φοβαμαι και εγω τις πατατες και το ψωμι ......

Senior Member
    Ηθελα να κανω και μια παρατηρηση (καλοπροαιρετα παντα!!) σε ολες τις τσουπρες που τρωνε ξηρους καρπους βραδυ.. Νομιζω ρε κοριτσια οτι δεν ειναι και πολυ καλο αυτο.. Οι ξηροι καρποι ειναι μεν πολλυ καλη τροφη αλλα τρωγονται το πρωι πχ για εξτρα ενεργεια ή στα σνακ μαζι με το φρουτακι. Οταν τρως βραδυ μια τροφη πλουσια σε υδατανθρακα ή λιπος, αν εισαι απλα σπιτι μετατρεπεται κατευθειαν σε λιπος.. Ενω αντιθετα αν εισαι "σε κινηση" μετατρεπεται σε ενεργεια.. ειναι προτιμοτερο αν θελετε ενα σνακ βραδιατικα τυπου 23 00 το βραδυ να φατε μισο ή 1 γιαουρτακι ή κεφιρ μαζι με ενα φρουτακι, το οποιο φρουτακι να μην ειναι μπανανα ή συκο ή κατι πολυ γλυκο τελοσπαντων.. :tumble:

Senior Member
    Θα θελα να σας εξομογογηθω οτι χτες αργα με επιασε μια βουλιμια ανευ προηγουμενου ..........αφου εφαγα κανονικα , ζηλεψα να φαω ψμι με σοκολατα πικρη ........οχι τραγικα πραγματα αλλα εφαγα..... Με την ευκαιρια θυμηθηκα κατι που εχει γραφτει οτι αν ειναι να φας σοκολατα , να φας πικρη γιατι τρως λιγοτερη ...........Κοριτσια ειναι αληθεια .......... Σε γαλακτος θα την ετρωγα ολη τη σοκολατα στη μαυρη εφαγα μονο τη μιση .............(προσπαθω να δικαιολογηθω ....... η«Αχίλλειος πτέρνα» μου ειναι το φρεσκο μαλακο ψωμι, ειχα και σοκολατα , οποτε................

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    zouzouka καλα που ανοιξες καινουργιο τοπικ!!! Kαλημερες!!!!
    ναι ρε, πολύ μας χρησίμευσε!!! χαχαχαχχαχα :tumble:

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Θα θελα να σας εξομογογηθω οτι χτες αργα με επιασε μια βουλιμια ανευ προηγουμενου ..........αφου εφαγα κανονικα , ζηλεψα να φαω ψμι με σοκολατα πικρη ........οχι τραγικα πραγματα αλλα εφαγα..... Με την ευκαιρια θυμηθηκα κατι που εχει γραφτει οτι αν ειναι να φας σοκολατα , να φας πικρη γιατι τρως λιγοτερη ...........Κοριτσια ειναι αληθεια .......... Σε γαλακτος θα την ετρωγα ολη τη σοκολατα στη μαυρη εφαγα μονο τη μιση .............(προσπαθω να δικαιολογηθω ....... η«Αχίλλειος πτέρνα» μου ειναι το φρεσκο μαλακο ψωμι, ειχα και σοκολατα , οποτε................
    ........η«Αχίλλειος πτέρνα» μου .......ΑΧ!!! ΑΧ!!!! μελαγχολώ όταν βλέπω το ψωμί πάνω στο τραπέζι.........

Senior Member
    Ζουζουκα γιατι αραγε τετοια εξαρτηση απο το ψωμι ;;;;

Senior Member
    Καλημερούδια!Ε
    Ε καλά ʼλμα μου εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά αυτό. Εγώ παίρνω τις μικρές σοκολάτες υγείας που είναι μεριδούλες σε σακουλάκι για τις δύσκολες ώρες ώστε αν με πιάσει να φάω κάνα δυο από αυτές. Πράγματι με την σοκολάτα υγείας έτσι είναι σε καλύπτει πιο γρήγορα και αυτό οφείλεται ακριβώς στο ότι δεν έχει γάλα. Το γάλα μπλοκάρει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών στην σοκολάτα γιαυτό και πρέπει να φάμε περισσότερο για να νιώσουμε κορεσμό. Διάβασε και το παρακάτω άρθρο είναι αρκετά αναλυτικό...μόνο μην σου ανοίξει την όρεξη για παραπάνω σοκολάτα χιχιχιχιχι :P

http://www.diatrofi.gr/index.php/foo...85%CF%83%CE%B7

Πάντως ʼλμα μου μετά από αυτά που έχεις περάσει τις τελευταίες μέρες θεωρώ ότι και φτηνά τη γλύτωσες! Δεν έκανες υπερφαγικό απλά έφαγες λίγο παραπάνω. Αναμενόμενο και αμελητέο μπροστά στην όλη σου προσπάθεια. Μην πτοείσαι συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και να μην έχεις τύψεις ε;

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Ηθελα να κανω και μια παρατηρηση (καλοπροαιρετα παντα!!) σε ολες τις τσουπρες που τρωνε ξηρους καρπους βραδυ.. Νομιζω ρε κοριτσια οτι δεν ειναι και πολυ καλο αυτο.. Οι ξηροι καρποι ειναι μεν πολλυ καλη τροφη αλλα τρωγονται το πρωι πχ για εξτρα ενεργεια ή στα σνακ μαζι με το φρουτακι. Οταν τρως βραδυ μια τροφη πλουσια σε υδατανθρακα ή λιπος, αν εισαι απλα σπιτι μετατρεπεται κατευθειαν σε λιπος.. Ενω αντιθετα αν εισαι "σε κινηση" μετατρεπεται σε ενεργεια.. ειναι προτιμοτερο αν θελετε ενα σνακ βραδιατικα τυπου 23 00 το βραδυ να φατε μισο ή 1 γιαουρτακι ή κεφιρ μαζι με ενα φρουτακι, το οποιο φρουτακι να μην ειναι μπανανα ή συκο ή κατι πολυ γλυκο τελοσπαντων.. :tumble:
    Δεν έχεις άδικο Αγγελάκι μου. Και εγώ είμαι σε φάση αναθεώρησης για το πως τρώω και τι τρώω την ώρα που το τρώω.... Αποφάσισα από εδώ και πέρα να βάζω στο βραδινό μου όποτε μπορώ παραπάνω πρωτείνη για να μην πεινάω και να τρώω λιγότερο και σίγουρα οι ξηροί καρποί δεν είναι για εμένα βραδινή επιλογή. Τους προτιμώ στα σνακ μέσα στην μέρα. Το βράδυ προτιμώ να πίνω το κεφίρ μου και πολλές φορές και σκέτο εκτός και αν πεινάω οπότε θα το συνοδεύω με ένα φρουτάκι. Θα διαφωνήσω μόνο σε κάτι. Αν έχουμε φάει όλη την ημέρα λίγο ή πολύ μετρημένα δεν κάνει κακό να τρώμε ξηρούς καρπούς ακόμη και το βράδυ γιατί τουλάχιστον από ότι έχω διαβάσει παίζουν ρόλο οι συνολικές θερμίδες που καταναλώνουμε την ημέρα τελικά για την αποθήκευση λίπους και όχι αν τρώμε πιο πολύ το βράδυ. Βέβαια το φυσιολογικό είναι να τρώμε περισσότερο μέσα στην ημέρα και όσο βραδιάζει να ελαττώνουμε την ποσότητα της τροφής αλλά με εμάς τις ανώμαλες πας να βγάλεις άκρη τώρα :lol::lol:;