τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 427 FirstFirst ... 3777858687888997137187 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Υπάρχει ενα βιβλιο του Ε.Ζουμπανεα και Μ. Μανωλαράκη που λεγεται " τι καλο θα μαγειρεψεις σήμερα ...........μαμα " ελπιζω απο εβδομαδα να μπορεσω να το αγορασω . Σιγουρα θα εχει πολυ περισσοτερες επιλογες οσο αναφορα τα snack ............... Η διατροφικη νοημοσυνη που εχω εχει ελαχιστα διατροφολογια . Έχει περισσοτερη αναλυση του τι συμβαινει στον ορανισμος μας ........ Υπομονη λοιπον κοριτσια και ελπιζω συντομα να βρουμε μεγαλυτερη ποικιλια στα snack χωρις να ξεφευγουμε........................
    Αν θέλεις ιδέες για σνακ ʼλμα μου να πάρεις το "Σεφ στο πάρα πέντε" αυτό έχει πολλές ιδέες και για σνακ αλλά και συνταγές για γεύματα του πεντάλεπτου και του δεκάλεπτου. Το "Τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα μαμά" έχει όλες τις κλασσικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας αλλά δεν έχει σνακ.

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    Καλημέρα απ'τα χιονισμένα Καλάβρυτα! Φιλάκια πολλά σε όλες! Σας διαβάζω....
    Καλα να περασεις μικρη μου!!! Το αγορι σου ξερει τι εχεις περασει ,αληθεια?? Εγω ντρεπομουνα τοσα χρονια και δεν ελεγα σε κανεναν τπτ..πλεον το λεω σε ατομα που δεν το περιμενα ποτε.. φιλους κυριως αλλα και μερικους απλα "γνωστους".. Μετα σκαλωνω και λεω τωρα τι το ηθελες και ανοιχτηκες.. Θα θελα πολυ παντως να το πω και σε εναν πρωην μου για να δικαιολογησω και τη συμπεριφορα μου, η οποια ηταν απαραδεκτη..! Ντρεπομαι ομως..

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    Καλημέρα απ'τα χιονισμένα Καλάβρυτα! Φιλάκια πολλά σε όλες! Σας διαβάζω....
    ʼσε το κινητό και πιάσε το σνόουμπορντ εσύ!!! :lol:
    Να περάσεις υπέροχα ζουζουκάκι! Παίξε λίγο χιονοπόλεμο και για μας!

Senior Member
    Εli ευχαριστω .......

Senior Member
    ʼλμα μου έχω και τα δύο βιβλία και ειλικρινά το Σεφ στο πάρα πέντε μου έχει λύσει τα χέρια πολλές φορές
    Το τι καλό θα μαγειρέψεις μαμά νομίζω δεν κυκλοφορεί πια αν δεν κάνω λάθος...

Senior Member
    στο internet tα ειδα eli και το αναφερει και στην διατροφικη νοημοσυνη .......... Δεν γνωριζα καν οτι εχει γραψει κι άλλα βιβλια ........ θα ακολουθησω την συμβουλη σου και θα παρω το σεφ στο παρα πεντε..............

Senior Member
    εύχομαι να σε βοηθήσει όπως βοήθησε και εμένα :kiss:

Senior Member
    Να γράψω τα σημερινα μου :

Πρωι: 1 μεγαλο ποτηρι νερο με χυμο απο δαμασκηνα
    μιση ωρα μετα : 6 δαμασκηνα μουλιασμενα - 1 τοστ και γαλλικο με stevia

Eνδιαμ: 1 πορτοκάλι ---- 3 ρυζογκοφρετες μς λιγη μαρμελαδα

Γεύμα: Σαλατα μπροκολο , φασολαδα και 5 παξιμαδια μικρα (θα μπορουσα να ειχα φαει μπροκολο με τυρι .........αλλα δεν χορτασα χτες τα φασολια, οποτε υπεκυψα )

Απογ.: 1 πορτοκάλι ------ 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα

Βράδυ: φαγητο με κοσμο : Σαλατα-- παιδακια και λουκανικο ψητο , παξιμαδακι και ............. κρασάκι...........

Senior Member
    Το ρίξαμε έξω χθες ʼλμα ε; χιχιχιχι πως βλέπεις τον εαυτό σου με αυτή τη διατροφή; Θέλω να πω νιώθεις να ελέγχεις καλύτερα τον εαυτό σου σε τραπέζια;

Να πω και εγώ και τα χθεσινά μου

Πρωινό 11.00: 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, 1 αυγό βραστό, 1 τοστ με 1 φέτα τυρί.

Πρόγευμα 13.00: 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί

Μεσημεριανό 16.00: 1 μπούτι κοτόπουλο ψητό, 1φλιτζάνι ρύζι, μπρόκολο σαλάτα

Απογευματινό 19.00:1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί

Μετά το γυμναστήριο 22.00: 1 μπουκιά ελληνική μπάρα

Βραδινό 23.00: Μαρουλοσαλάτα με στήθος κοτόπουλο, 2 κρίθινα παξιμαδάκια, σως με γιαούρτι, βαλσάμικο, μουστάρδα, ελαιόλαδο

Από γυμναστική η καθιερωμένη Παρασκευιάτικη Ζούμπα

Senior Member
    Μπραβο, μπραβο, μπραβο (και στις 2 σας..)!!! Αλμα πολυ καλα ξηγηθηκες με τη φασολαδα.. Αν ετρωγες μονο τυρι θα ταν λιγο για μεσημερι.. Ρε κοριτσια να σας ρωτησω..με τα οσπρια τι συνδυαζουμε για να παρουμε ολα τα αμινοξεα?? ξερεω για τη φακη κατι τυπου ρυζι ή ψωμι? Με τα ρεβυθια ομως το τυρι. Με τη φασολαδα? Σημερα ειχαμε ρεβυθια και τα εφαγα με λιγο τυρακι κ λιγο παξιμαδι. Αν ξερει καμια ας δωσει τα φωτα της..:starhit:

Senior Member
    με τα οσπρια ολα θελει και τυρι aggelaki συμφωνα με το εγχειριδιο που κοιταξα. Εχει 1 κουπα καρπο οσπρια , μια κουπα ζουμι , τυρι 5 ελιες και φετα ψωμι ολικης ........ ............απλα εγω το παρελειψα γιατι μου επεσε βαρυ μπροκολο και φασολαδα σε σημειο τωρα να μην μπορω να φαω και snack ...........

Senior Member
    Εφαγα εγω σνακ και για τις 2 μας!!! 1 γιαουρτι, 3 ακτινιδια, 1 ροδι και παξιμαδακια ζεας (δεν τα μετρησα,,καμια 4-5..!) πολλα δεν ειναι ρε κοριτσια?? Και με το ζορι σταματησα..

Senior Member
    aggelaki δεν ειναι και τραγικα πολλα ............. Γιαουρτακι και φρουτα ειναι ως επι τω πλειστων ............ μην σκας !!!!! Εξαλλου εφαγες και το δικο μου snack xaxaxaxaxa οποτε ειμαστε μια ή άλλη ........

Senior Member
    aggelaki τα παξιμάδια ζέας είναι ωραία? που τα βρίσκεις?

Senior Member
    γεια σας κοριτσια

εχω ερωτηση... πιθανον να φανει χαζη... αλλα την εχω..
    στον υπολογισμο χρονου για τα 3ωρα,τι γινεται με τον υπνο?
    και φυσικα δεν εννοω να βαλω ξυπνητηρι να σηκωθω μες στη νυχτα ωστε να τηρηθει το 3 ωρο
    αλλα αν κοιμηθουμε μετα το μεσημεριανο ο χρονςο υπνου υπολογιζεται ?
    η επειδη λογικα το σωμα δεν καταναλωνει ΤΗΝ ενεργεια, μετραει διαφορετικα?