τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 96
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 96 of 427 FirstFirst ... 46869495969798106146196 ... LastLast
Results 1,426 to 1,440 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by ton76
    connie το ιδιο δραμα ζουμε ακριβως!!!!! δεν ξερω πλεον τι να κανω ...

με εχει πιασει απελπισια. υπαρχουν μερες που εχοντας φαει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ και το εννοω ανεβαινω στη ζυγαρια και ειμαι 1 κιλο πανω την επομενη μερα!! χωρις πλακα και δεν ειναι κατακρατηση γιατι το βλεπω και σε ποντους.
    Τι υψος εχεις ton μου?? Κατι μου λεει οτι εισαι υπερβολικη, και οτι εισαι ολη τη μερα με τη μεζουρα και τη ζυγαρια στο χερι!! 59 κιλα εισαι παντως χαλαρωσε, εισαι σιγουρα αδυνατη!! Πρεπει να αναθεωρησουμε τι ειναι δραμα σ αυτη τη ζωη μου φαινεται!! Μην απελπιζεσαι καρδια μου, μιλησε μας αν θελεις, ισως νιωσεις καλυτερα. Μοιρασου αν θελεις και τη διατροφη σου να αλληλοσυμβουλευτουμε!!:starhit :

Senior Member
    κ εγω εχω μεγαλη δυσκολια στην απωλεια βαρους... αν υπαρχει ειναι τοσο αργη που δεν την αντιλαβμανομαι!!!
    αυτηυ την εποχη βεβαια δε γυμναζομαι για διαφορους λογους (παω μονο 2 φορες την εβδομαδα χορεο)οποτε ανκ ενα ονειροπολο μερος του εαυτου μου σκεφτεται οτι μπορει κατι να χασω, η πειρα δεν συναινει...
    σημερα το πρωι υπεκυψα κ ανεβηκα κ στη ζυγαρια..
    ειχα μια κρυφη κρυφη ελπιδα οτι μπορει λιγο να ειχε κατεβει..... τπτ!!!!

Senior Member
    smart μου να ξερεις οτι ο χορος που πας ειναι η καλυτερη άσκηση ............Γυμναζει ολο το σωμα .............. Μην απογοητευεσαι και μην το βαζεις κατω........

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Και παρολο που κοιμηθηκα εντελως χορτατη οταν ξυπησα πεινουσα κανονικα και εφαγα πρωινο εναν τονο! Πολυ εννοω! Μου περασε απτο μυαλο να παω να βγαλω μερικα και κοπηκε το ρευμα και το νερο, οποτε δεν το επιχειρησα!!! Παλι καλα! Το συμπαν συνομωτησε κοριτσια! :yes: Τελικα ολα κομπλε.. μια χαρα τα χωνεψα ολα, ετρεξα και ενα μισαωρακι πριν το σνακ μου ( με το ζορι δεν ειχα καμια ορεξη, αλλα τρεχοντας σου'ρχεται η ορεξη..)
    έγραψες πάλι!!! αχχαχα
    μιά χαρά τα πήγες πάντως στην ταβέρνα aggelaki, πολύ καλές οι επιλογές σου
    "τρέχοντας έρχεται η όρεξη!" πόσο δίκιο έχεις! άντε φεύγω κι εγώ απ'το γραφείο και πάω γυμναστήριο! πφφφφφ...!!!!!

Senior Member
    Τι υψος εχεις ton μου?? Κατι μου λεει οτι εισαι υπερβολικη, και οτι εισαι ολη τη μερα με τη μεζουρα και τη ζυγαρια στο χερι!! 59 κιλα εισαι παντως χαλαρωσε, εισαι σιγουρα αδυνατη!! Πρεπει να αναθεωρησουμε τι ειναι δραμα σ αυτη τη ζωη μου φαινεται!! Μην απελπιζεσαι καρδια μου, μιλησε μας αν θελεις, ισως νιωσεις καλυτερα. Μοιρασου αν θελεις και τη διατροφη σου να αλληλοσυμβουλευτουμε!!:starhit :
    Βρε ton μου κι εγώ συμφωνώ με το αγγελάκι, δηλαδή πόσο ύψος έχεις? 1,30???? τι είσαι??? νάνος????!!!!!!!!!!!!!!
    :tumble::spin::tumble::spin::tumble::smug b:

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    Και παρολο που κοιμηθηκα εντελως χορτατη οταν ξυπησα πεινουσα κανονικα και εφαγα πρωινο εναν τονο! Πολυ εννοω! Μου περασε απτο μυαλο να παω να βγαλω μερικα και κοπηκε το ρευμα και το νερο, οποτε δεν το επιχειρησα!!! Παλι καλα! Το συμπαν συνομωτησε κοριτσια! :yes: Τελικα ολα κομπλε.. μια χαρα τα χωνεψα ολα, ετρεξα και ενα μισαωρακι πριν το σνακ μου ( με το ζορι δεν ειχα καμια ορεξη, αλλα τρεχοντας σου'ρχεται η ορεξη..)
    έγραψες πάλι!!! αχχαχα
    μιά χαρά τα πήγες πάντως στην ταβέρνα aggelaki, πολύ καλές οι επιλογές σου
    "τρέχοντας έρχεται η όρεξη!" πόσο δίκιο έχεις! άντε φεύγω κι εγώ απ'το γραφείο και πάω γυμναστήριο! πφφφφφ...!!!!!
    Kαλη γυμναστικουλα ζουζου,μη μασας καθολου!! ~ Απο αυριο με τη σπιρουλινα θα σαι πολυ παουερ!!

Senior Member
    aggelaki μακαρι να ημουν υπερβολικη. ΗΜΟΥΝ 59 κιλα . απλως βαρεθηκα να αλλαξω τικερακι!!!εχω HASHIMOTO απο τα 20 και ναι μεν δεν ειμαι αχαριστη υπηρξαν περιοδοι που γινοταν το αντιθετο δηλαδη κοιμομουν 57 κιλα και ξυπναγα 56!!! δεν σας δουλευω. το εργοστασιακι μου (θυροειδης) εκανε υπερωριες δυστυχως τωρα δουλευει τεμπελικα, γινεται το αντιθετο .

ευχαριστως να σου πω τι τρωω
    πχ εχθες

πρωι θυροξινη με 2 ποτ νερο
    1/2 ωρα μετα : pilbury μαυρη πιτα με τυρι, γαλοπουλα, 1 λαβ κιρι λαιτ+αγγουρακι
    ντεκαφ καπουτσινο

ενδ 1 αυγο και 1 καροτο

μεση σαλατα μπροκολο με 100 γρ μαυρα μακαρονια , ρολο γαλοπου

απογ 1 σοκολατακι χωρις ζαχαρη (1 μερα περιοδου )

βραδυ 1 γιαουρτι vitaline 380gr με δημητριακα

αυτα !!!

Senior Member
    by the way μου αρεσει πολυυυυυυ το προγραμμα σου αγγελακι κανεις τρομερους συνδυασμους.

Senior Member
    Originally posted by ton76
    aggelaki μακαρι να ημουν υπερβολικη. ΗΜΟΥΝ 59 κιλα . απλως βαρεθηκα να αλλαξω τικερακι!!!εχω HASHIMOTO απο τα 20 και ναι μεν δεν ειμαι αχαριστη υπηρξαν περιοδοι που γινοταν το αντιθετο δηλαδη κοιμομουν 57 κιλα και ξυπναγα 56!!! δεν σας δουλευω. το εργοστασιακι μου (θυροειδης) εκανε υπερωριες δυστυχως τωρα δουλευει τεμπελικα, γινεται το αντιθετο .

ευχαριστως να σου πω τι τρωω
    πχ εχθες

πρωι θυροξινη με 2 ποτ νερο
    1/2 ωρα μετα : pilbury μαυρη πιτα με τυρι, γαλοπουλα, 1 λαβ κιρι λαιτ+αγγουρακι
    ντεκαφ καπουτσινο

ενδ 1 αυγο και 1 καροτο

μεση σαλατα μπροκολο με 100 γρ μαυρα μακαρονια , ρολο γαλοπου

απογ 1 σοκολατακι χωρις ζαχαρη (1 μερα περιοδου )

βραδυ 1 γιαουρτι vitaline 380gr με δημητριακα

αυτα !!!
    Μολις ειδα καποια πραγματα για τη συγκεκριμενη μορφη θυροειδη..
    Απ' ότι καταλαβα ειναι μορφη η οποια με τη σωστη αγωγη σε συνδυασμο με πολυ σωστη διατροφη και τακτικη ασκηση καταπολεμειται κιολας..! Κατι ειναι κ αυτο.. δε σου κρυβω οτι λυπαμαι γιατι ειναι αρκετα βασανιστικο ολο αυτο που παιρνας..Μη μασας ομως! Δεν εισαι η εξαιρεση, πολλοι ανθρωποι ταλαιπωριουνται καθημερινα, κι εχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα υγειας.. Η ψυχολογια σου παιζει επισης πολυ σημαντικο ρολο απ 'οτι διαβασα κι αυτο δεν πρεπει να το ξεχνας! Προσπαθησε να συμβιβαστεις με την κατασταση και να βγαλεις απο το κεφαλι σου την θλιψη που μπορει να σου προκαλουν καποια κιλα η οποιαδηποτε ατελεια βλεπεις εσυ στον εαυτο σου. Στη ζωη σημασια εχουν αλλα πραγματα απο αυτα που εχουμε πολλες φορες στο στενομυαλο κεφαλι μας. Βαλε τη γυμναστικη ή τις δραστηριοτητες γενικα στη ζωη σου για την υγεια σου, την ψυχη σου κ τη σερετονινη που θα εκκριθει και θα σε κανει χαρουμενη και οχι για να εισαι αδυνατη. Τρωγε σωστα για τους ιδους ακριβως λογους. --το καλυτερο θα ηταν να τρως κατι καθε 2 ωρες , οχι παραπανω..ααντε 2 μισι-- επισης ειδα οτι δεν ειναι καλες τροφες για σενα το κουνουπιδι, το μπροκολο, το λαχανο, τα λαχανακια βρυξελλων και το καλε, που νομιζω ειναι το σπανακι. Δεν ειναι και σαν τη ζαχαρη και το ασπρο αλευρι αλλα λεει οτι ειναι καλο να τα αποφευγεις..-- Οσο πιο ανεπεξεργαστες τροφες γενιακ λεει να τρως. Πρωινο επισης να μην παραλειπεις ποτε.. Αληθεια γυμναζεσαι καθολου?? υπαρχουν πολλοι τροποι να γυμναστεις ευχαριστα και να μην το κανεις αγγαρεια.

Senior Member
    πλακα κανεις μπροκολο , λαχανακια και σπανακι, λαχανο τρωω ΚΑΘΕ μερα!!! ευχαριστω να'σαι καλα.

οσο για γυμναστικη προσπαθω να περπαταω 30λ τις ημερες της εβδομαδας που εχουν σχολειο τα παιδια. το σ/κ κανω DVD .
    Δυστυχως λεφτα για γυμναστηριο δυσκολα.

τι θεωρεις ανεπερξεργαστες τροφες?? φρουτα και λαχανικα ας πουμε?

εκανα ενα χειρουργειο πριν 3μηνες και εκτοτε απορρυθμιστηκε ο θυροειδης. Σημερα πηγα στην ενδοκρινολογο και μου εδωσε ενα σκασμο εξετασειες να κανω .Πρεπει να σου πω οτι εφυγα λιγο καλυτερα ψυχολογικα.

αν εχεις συμβουλες παρακαλω καλοδεχουμενες.

ευχαριστω!!

Senior Member
    Γεια σας τσούπρες
    πήγα σε βιολογικό μαγαζί σήμερα και πήρα ζυμαρικά Ζέας και φαγόπυρο! Αααχ και ξέχασα να πάρω το αλεύρι Ζέας γ@μώτο!! Δεν πειράζει την επόμενη φορά... Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω! Τον άντρα μου δεν ξέρω τι θα τον κάνω που όταν θα δει μαύρα ζυμαρικά θα με κοιτάει σα χαζός!:lol::lol: Δεν τα χονεύει και πολύ τα ζυμαρικά... μην με ρωτάτε πως γίνεται είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που όταν έχουμε μακαρόνια παραπονιέται! :crazy:
    Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, πέρασα για ένα γρήγορο γεια και πάω να μαγειρέψω ιμάμ . Φιλιααααααα!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Γεια σας τσούπρες
    πήγα σε βιολογικό μαγαζί σήμερα και πήρα ζυμαρικά Ζέας και φαγόπυρο! Αααχ και ξέχασα να πάρω το αλεύρι Ζέας γ@μώτο!! Δεν πειράζει την επόμενη φορά... Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω! Τον άντρα μου δεν ξέρω τι θα τον κάνω που όταν θα δει μαύρα ζυμαρικά θα με κοιτάει σα χαζός!:lol::lol: Δεν τα χονεύει και πολύ τα ζυμαρικά... μην με ρωτάτε πως γίνεται είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που όταν έχουμε μακαρόνια παραπονιέται! :crazy:
    Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, πέρασα για ένα γρήγορο γεια και πάω να μαγειρέψω ιμάμ . Φιλιααααααα!
    Kι εγω τα ζυμαρικα τα εχω σαν τελευταια τελευταια επιλογη παντα!! Ειναι στεγνιαρικο φαι ακομη και με σαλτσα, σπανια εχω ορεξη για μακαρονια! Παντα εχω στο ντουλαπι αλλα πολυ σπανια κανω.. Πλεον η γρηγορη λυση μου ειναι η κοκκινη φακη!! Παντως τα μακαρονια ολικης ή ζεας ή ο,τιδηποτε αλλο ειναι πιο νοστιμα κατα τη γνωμη μου..

Senior Member
    Αγγελάκι μου εγώ από τότε που ανακάλυψα ότι μπορώ να τα συνδυάζω με όλα τα λαχανικά, μανιτάρια κτλ τα έχω καθιερώσει! Βάζω στο αντικολλητικό μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές, κολοκύθι, κρεμμύδι χοντροκομμένο ακόμη και σκόρδο και τα σωτάρω με λίγο λαδάκι και τα ανακατεύω με μακαρόνια και είναι μούρλια! Βάζω και λίγη φρέσκια ρόκα ψιλοκομμένη ή μαιντανό για την γεύση και τριμμένη γραβιέρα και την κάνω ταράτσα!:lol::lol: Τα ζυμαρικά γίνονται φοβερά χορταστικά άμα τα ανακατέψεις με πολλά λαχανικά και εκτός αυτού τρως και λιγότερα γιατί τα λαχανικά πιάνουν πολύ όγκο
    ʼλλη ιδέα είναι στριφτό μακαρονάκι με κατεψυγμένα λαχανικά μπάρμπα Στάθη (φασόλια, πιπεριές, φασόλια κόκκινα, φασολάκια πράσινα), επίσης σούπερ και εξπρές φαγητό.
    Αλλά το καλοκαίρι με τις ντομάτες είναι τα καλύτερα! Σοτάρω χοντροκομμένο κρεμμύδι και πιπεριές, ψιλοκόβω και ντομάτες ώριμες και ρίχνω και ψιλοκομμένες ελιές και αφού πάρουν όλα μία βράση μετά τα ανακατεύω και πάλι με τα μακαρόνια. Σούπερ φαγητό, γρήγορο, εύκολο και με τυράκι πλήρες γεύμα

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Αγγελάκι μου εγώ από τότε που ανακάλυψα ότι μπορώ να τα συνδυάζω με όλα τα λαχανικά, μανιτάρια κτλ τα έχω καθιερώσει! Βάζω στο αντικολλητικό μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές, κολοκύθι, κρεμμύδι χοντροκομμένο ακόμη και σκόρδο και τα σωτάρω με λίγο λαδάκι και τα ανακατεύω με μακαρόνια και είναι μούρλια! Βάζω και λίγη φρέσκια ρόκα ψιλοκομμένη ή μαιντανό για την γεύση και τριμμένη γραβιέρα και την κάνω ταράτσα!:lol::lol: Τα ζυμαρικά γίνονται φοβερά χορταστικά άμα τα ανακατέψεις με πολλά λαχανικά και εκτός αυτού τρως και λιγότερα γιατί τα λαχανικά πιάνουν πολύ όγκο
    ʼλλη ιδέα είναι στριφτό μακαρονάκι με κατεψυγμένα λαχανικά μπάρμπα Στάθη (φασόλια, πιπεριές, φασόλια κόκκινα, φασολάκια πράσινα), επίσης σούπερ και εξπρές φαγητό.
    Αλλά το καλοκαίρι με τις ντομάτες είναι τα καλύτερα! Σοτάρω χοντροκομμένο κρεμμύδι και πιπεριές, ψιλοκόβω και ντομάτες ώριμες και ρίχνω και ψιλοκομμένες ελιές και αφού πάρουν όλα μία βράση μετά τα ανακατεύω και πάλι με τα μακαρόνια. Σούπερ φαγητό, γρήγορο, εύκολο και με τυράκι πλήρες γεύμα
    Ακριβώς έτσι τα τρώω κι εγώ ELi μου, με ντοματινια, φρέσκια ρόκα και σκόρδο έχεις δοκιμάσει? Είναι τέλεια!!!!

Senior Member
    Μόλις γύρισα κι εγώ από το γυμναστήριο, τέλεια τα πήγα, φτου μου!! Χαχαχα
    Πήγα και στο μαγαζί με τα Βιολογικά και πήρα σπιρουλινα, κόκκινη φακή και βαλσαμολαδο! Αγγελάκι περιμένω συντάγματα για την φακή! Μακια σε όλες! Σας αγαπώ! Καλό βράδυ!