Results 421 to 435 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
15-01-2012, 14:18 #421
Originally posted by Melodica
Break έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά είμαι σχεδόν 1 1/2 εβδομάδα με καλή διατροφή και 1 μόνο υπερφαγικό ( τρομερή πρόοδος για τα δεδομένα μου) και δεν νιώθω την παραμικρή διαφορά στο σώμα μου σε σχέση με άλλες φορές, έστω λίγο πιο ξεφούσκωτη κοιλίτσα κάτι!Λες και μόλις φάω λίγο παραπάνω μια φορά, επανέρχεται το σώμα μου στην κατάσταση πριν την δίαιτα..κάπως έτσι νιώθω...Εννοείται πως είναι λίγες μέρες, αλλά έστω μια μικρή διαφορά θα έπρεπε να την νιώθω αν σκεφτείς ότι εδώ και καιρό προσπαθώ για καλή διατροφή αλλά είχα σωρεία υπερφαγικών, και τώρα κάπως το έστρωσα..πφφφ...θα ζυγιστώ βέβαια και αύριο να δω τι γίνεται...Αλλά ναι συνεχίζουμε, δεν το αφήνω να με χαλάσει!
Και εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου από χθες θα σας γράψω όμως τα δικά μου σε άλλο ποστ...
Όσο για την απογοήτευσή σου την έχω νιώσει και εγώ άπειρες φορές και μάλιστα πολλές φορές μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να τρώω όλα μου τα γεύματα, να παίρνω και τα συμπληρώματά μου και παρόλα αυτά να καταφεύγω σε γλυκά και τσιμπολογήματα και μετά να νιώθω χάλια! Το μυστικό βέβαια είναι στο να μην τα παρατάς και κυρίως αν έκανες πολλά βουλιμικά και κάνεις ακόμη να σταματήσεις να κάνεις δίαιτα και να αρχίσεις να κάνεις διατροφή. Ένας οργανισμός ταλαιπωρημένος και στερημένος από δίαιτες δεν αντιδρά καλά σε νέες δίαιτες. Και ακόμη και να καταφέρεις να χάσεις μερικά κιλά έχοντας καταφέρει να δαμάσεις τον εαυτό σου, πράγμα που είναι τραγικά δύσκολο από ένα σημείο και μετά, είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα τα ξαναβάλεις γιατί οι βουλιμικές σου τάσεις θα επιστρέφουν πιο δυνατές κάθε φορά! Ξέχνα λοιπόν για λίγο την ζυγαριά και την δυνατή επιθυμία σου να χάσεις κιλά εδώ και τώρα και προσπάθησε να ισορροπήσεις πρώτα την διατροφή σου χωρίς άγχος και πίεση απώλειας. Θα έρθουν και οι απώλειες μην στεναχωριέσαι, απλά μπορεί να αργήσουν λίγο παραπάνω, παρόλα αυτά όσο πιο αργά χάσεις το περιττό σου βάρος τόσες πιο πολλές οι πιθανότητες να το διατηρήσεις για μία ζωή.
Σχετικά με την άσκηση καλό είναι να τρως κάτι λίγο πριν πας γυμναστήριο και μετά πριν γυρίσεις σπίτι να έχεις εύκαιρο στην τσάντα σου κάτι λίγο επίσης. Π.χ. έναν μικρό χυμό τον οποίο θα τον πιεις με το που θα τελειώσεις την γυμναστική σου. Η ώρα που γυρνάμε σπίτι μετά το γυμναστήριο είναι πολύ επικίνδυνη και συνήθως δεν βλέπουμε μπροστά μας από την πείνα μας. Δοκίμασε να πίνεις και κατά την διάρκεια της γυμναστικής ένα ισοτονικό ποτό. Μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου αυτό με τσάι ή διάφορα άλλα βότανα να το ανακατέψεις με μία κουταλιά μέλι, να το βάλεις σε ένα μπουκάλι και να το πίνεις κατά την διάρκεια της άσκησής σου, έτσι θα κρατάς τα επίπεδα της ενέργειάς σου υψηλά και δεν θα ζαλίζεσαι μετά από την πτώση της γλυκόζης στο αίμα σου
- 15-01-2012, 14:36 #422
Originally posted by Eli
Μπράβο ελαφάκι μου καλά τα κατάφερες σήμερα!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Την πρωτεΐνη σου μόνο ξέχασες στο μεσημεριανό, την επόμενη φορά με το σπανακόρυζο μην ξεχάσεις να φάς 3 δάχτυλα φέταή κάτι άλλο σε πρωτεΐνη.
Ας γράψω και τα δίκα μου για χθές και σήμερα.
Εχθές
Πρωί-Γάλα με δημητριακά και ένα φρούτο
Μεσημέρι-Μακαρόνια με κιμά και σαλάτα
Απόγευμα-1 κομμάτι μηλόπιτα και...ένα κρουασάν..
Μετά δεν έφαγα τίποτα άλλο αφού τις θερμίδες τις είχα πάρει απο το απογευματινό..
Σήμερα
Πρωί-ένα φρούτο με μία φρυγανιά με λίγο τυρί
Πρόγευμα-ένα φρούτο με 5-6 αμύγδαλα(επιτέλους έφαγα πρόγευμα!!)
Μεσημέρι-χοιρινό ψητό με μία φέτα ψωμί και σαλάτα
για το απόγευμα ελπίζω να φάω το φρουτάκι μου και κανένα αμύγδαλο πάλι και το βράδυ τόνοσαλάτα!!
15-01-2012, 14:53 #423
καλησπερα κι απο μενα!!!
Melodica θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια! η ανυπομονησια ειναι κακος συμβουλος και μονο σε πισογυρισματα και λαθη μας οδηγει. το να μαθουμε να εχουμε ενα ισσορροπημενο τροπο διατροφης με πολλα θετικα για τον οργανισμο μας (η απωλια βαρους ειναι μονο ενα απο αυτα) χρειαζεται πολυ χρονο, υπομονη και ηρεμια. μονο ετσι καπια στιγμη η προσπαθεια θα σταματησει και θα βγαινει αυτοματα απο μεσα μας η σωστη διατροφικη συμπεριφορα. και τοτε θα μπορουμε να λεμε οτι το κερδισαμε το στοιχημα!!!
break τα πιτακια λιναροσπου τα φτιαχνω μονη μου στα μικροκυματα ανακατευοντας απλα τριμμενο λιναροσπορο με ασπραδι αυγου και λιγο μπεικιν παουντερ και καμια φορα και πιτουρο βρωμης. δυναμιτης φυτικων ινων!!!
τα υπολοιπα κεκακια βρωμης ή κρεπες βρωμης ειναι συνταγες απο την dukan.
ελλη δεν ξερω τι συναιβει ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο, ευχομαι να ειναι κατι περαστικο!!!
τωρα το προγραμμα μου εχθες ειχε ως εξης
11.00->το καθιερωμενο πρωινο μου, γαλα βρωμη gojiberries
14,00->σολωμος ψητος λαχανο σαλατα και κριθινο παξιμαδακι
17.00->2 αποξηραμενα δαμασκηνα 2κσ αναλατους αναμικτους ξηρους καρπους
19.30->μηλο γιαουρτι κεικ βρωμης
22.30->σολωμος ψητος μαρουλοσαλατα με παξιμαδι
κοιμηθηκα γυρω στα μεσανυχτα. νερο ελαχιστο 3ποτηρια και ασκηση τιποτα:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
15-01-2012, 15:30 #424
Λόρα μου είναι μίξη από ψυχολογία και γεγονότα που δεν ήμουν καλά. Από την μία η προσπάθεια μου να ισορροπήσω στην διατροφή μου με δυσκολία και χθες πάλι δεν τα κατάφερα και τα έκανα έναν αχταρμά, θα προσπαθήσω να σας γράψω τι έφαγα μπας και δράσει θεραπευτικά στην ψυχολογία μου. Από την άλλη προσωπικά θέματα που έχουν να κάνουν με ανεργία και δυσκολία να βρω άλλη δουλειά και οικονομικές δυσκολίες που θα προκύψουν σύντομα... ο φόβος για το αβέβαιο μέλλον.... χθες έπαθα έναν ψιλοπανικό και με καταπόνησε πολύ ψυχολογικά
. Ακόμη είμαι αρκετά πεσμένη και ξέρω ότι η αρνητική ψυχολογία και η απαισιοδοξία δεν είναι παραγωγικά συναισθήματα άλλα κάποιες φορές δεν μπορώ να το ελέγξω :grind:
Όσο για το τι έφαγα χθες:
Πρωινό 11.00: Ένα τοστ με μία φέτα τυρί και μία φέτα ζαμπόν και 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 1ο 14.00: 1 κομμάτι καρύδα και μία μπουκιά μπισκότο βρώμης (έξω)
Πρόγευμα 2ο 16.00: 1/2 μπανάνα και το υπόλοιπο μπισκότο βρώμης (έξω)
Μεσημεριανό 17.30: 1 μερίδα λαχανοντολμάδες με 2 δάχτυλα φέτα
Απόγευμα 19.30: 1 ρόφημα σοκολάτα, 1/2 μπανάνα και ένα μπισκότο βρώμης , 1 μικρό κομμάτι κέικ σοκολάτας, 1 ατομικό σοκολατένιο γλυκό, 2 ποτηράκια λικέρ, 1 μπολ πατατάκια :crazy::crazy::flaming: (επίσκεψη σε φιλικό σπίτι μέχρι τις 22.00)
Βραδινό (23.00): Ανάμικτη σαλάτα λαχανικών με 2 δάχτυλα φέτα και 3 πανσέτες ψητές, 1 cola light
και αργά το βράδυ χωρίς να το χρειάζομαι 1 κομμάτι σοκολατένιο κορμό
μετά από όλα αυτά εννοείται πως είχα δυσπεψία και ταχυκαρδίες (μάλλον και από το άγχος μου) και καθόμουν στον καναπέ σχεδόν όρθια και φρικαρισμένη βλέποντας ταινία
Όσο για το που οφείλεται η υπερφαγική μέρα μου... 2 λόγους μπορώ να σκεφτώ πρώτον περιμένω να αδιαθετίσω και αυτό πάντα μου ανοίγει πολύ την όρεξη ειδικά για σοκολάτα, σε συνδυασμό όμως με την ψιλοκρίση πανικού που έπαθα ήρθε και έδεσε...
Πάντως είναι θετικό ότι μπόρεσα να θυμιθώ όλα όσα έφαγα και να τα γράψω κιόλας :crazy:
Σήμερα σηκώθηκα με πείνα και προσπαθώ να κρατήσω έναν νορμάλ ρυθμό στο φαγητό μου, προς το παρόν είμαι ήρεμη αν και αρκετά στεναχωρημένη, το απόγευμα θα πάω γυμναστήριο για να νιώσω καλύτερα...
15-01-2012, 16:34 #425
ελλη μου πολυ κατανοητος και δικαιολογημενος ο πανικος σου! ελαχιστοι ειναι οι τυχεροι που δεν τους προβληματιζει η κατασταση και δεν τους εχει αγγιξει η κριση. κι εγω ανεργη αυτη τη στιγμη και η δουλεια του συζυγου που ειναι ελευθερος επαγγελματιας πολυ αβεβαιη και αρκετα παθητικη, τοσο που εχουν αρχισει σκεψεις για κατι αλλο αλλα τι τη στιγμη που ολα φανταζουν μαυρα... ομως μεσα σε ολη αυτη τη μιζερια προσπαθω να βλεπω θετικα, κοιταω γυρω μου και παντα υπαρχουν χειροτερα και ευγνωμομω το Θεο που τουλαχιστον εχουμε την υγεια μας κι οσο υπαρχει υγεια υπαρχει κι ελπιδα. οταν κανεις ο,τι περναει απο το χερι σου και δεν περιμενεις να σου ερθει απο μονο του δεν μπορει ολο και κατι θα βρεθει κι ας ειναι λιγο ταπεινοτερο κι ας εχει μικροτερες αποδοχες απ'οτι θα περιμενες. βεβαια καταλλαβαινω οτι κι οι ορμονικες διαταραχες που καλουμαστε σαν ασθενες φυλο να αντιμετοπιζουμε δινουν λιγο ακομα ενταση στην μαυριλα κι ειναι πολυ ευκολο αυτες τις μερες να μας πιανει και πανικος κι απελπισια... η ιδια κατασταση μπορει να δειχνει αλλιως αναλογα το ποσο φωτεινο ή ποσο σκοτεινο ειναι το βλεμα που την κοιταζει...
15-01-2012, 17:27 #426
Kαλησπέρα και από εμένα!Καταρχήν ευχαριστώ για τα λόγια σας που μου δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω ακάθεκτη..Γενικά,μπορώ να πω ότι πάντα έκανα καλή διατροφή και ασκούμουν συστηματικά, απλά πάντα είχα μια επιρρέπεια στα γλυκά αλλά οκ, έτρωγα από όλα, αλλά ισορροπούσα τις καταστάσεις.Γενικά πάντα ήμουν αδύνατη και δεν είχα κάποιο πρόβλημα βάρους..Το πρόβλημα που μου προέκυψε στη συνέχεια βέβαια ήταν η βουλιμία που μετατράπηκε σε απλή υπερφαγία λόγω διαφόρων καταστάσεων και ενός μεγάλου διαστήματος κατάθλιψης.Δεν βιάζομαι σε γενικές γραμμές να χάσω γρήγορα, το θέμα μου είναι να τρώω από όλα και απλά προσπαθώ να ελέγξω το μυαλό μου και να ξεγελάω τις τάσεις μου για υπερφαγία με κολπάκια ή με το να καταλάβω τι πραγματικά με απασχολεί ψυχολογικά. Απλά πάντα εκεί που πηγαίνω καλά και αναθαρρεύω, κάτι θα προκύψει, απογοητεύομαι και μετά είμαι στο τσακ να παρατήσω την προσπάθεια..Και τότε είναι που αγχώνομαι για τα κιλά, γιατί λέω, αν πχ δεν είχα κάνει αυτά τα υπερφαγικά θα είχα πρόοδο, τώρα πάω 2 μέρες πίσω και άντε πάλι από το ίδιο σημείο..αυτό είναι το μεγάλο μου κακό..Και γενικά τα άσχημα σχόλια από άλλους με ρίχνουν πολύ..
Αυτή τη φορά παρ'όλα αυτά προσπαθώ να ελέγξω το μυαλό μου περισσότερο και την ψυχολογία μου.Πάντως δεν το βάζω κάτω, πραγματικά μπαίνω εδώ και αλλάζει η διάθεση μου, συνειδητοποιώ την κατάσταση στις πραγματικές τις διαστάσεις και παίρνω θάρρος να συνεχίσω!
15-01-2012, 17:34 #427
Λόρα μου δίκιο έχεις και εγώ έτσι αντιμετωπίζω τις δυσκολίες μας τον περισσότερο καιρό αλλά χθες λίγο τα ορμονικά μου λίγο κάνα δυο γεγονότα που άγγιξαν ευαίσθητες χορδές με πήρε το παράπονο και άντε να μαζευτώ! Με έπιασε μία απελπισία με πήρανε και τα κλάματα και μαύρισε η ψυχή μου. Ευτυχώς που σήμερα αποφάσισα να τα μοιραστώ και μαζί σας και νιώθω ήδη να ξαλαφρώνω.
Θα ορθοποδήσω και πάλι όπως έχω κάνει τόσες φορές στην ζωή μου, έχω πίστη και ξέρω ότι στην τελική θα τα καταφέρουμε. Πάντα εκεί που ζορίζουν πολύ οι καταστάσεις εκεί βρίσκεται και η λύση σαν από μηχανής Θεός και μας αποσυμφορεί. Απλά έχω την διαίσθηση ότι μέχρι να έρθει η λύση αυτή τη φορά θα περάσουμε περισσότερα ζόρια... Δεν με πειράζει το ταπεινότερο και το λιγότερο προσοδοφόρο αρκεί να εξασφαλίζει την επιβίωσή μας έστω και με κάποιες στερήσεις. Ποτέ δεν θέλησα μεγάλα πράγματα στην ζωή μου υλικά, αρκούμαι και με τα λίγα, μόνο στην αγάπη δεν κάνω σκόντο! Την αγάπη θέλω να την έχω σε μεγάλες δόσεις στην ζωή μου!!!
15-01-2012, 18:18 #428
Originally posted by Eli
Λόρα μου δίκιο έχεις και εγώ έτσι αντιμετωπίζω τις δυσκολίες μας τον περισσότερο καιρό αλλά χθες λίγο τα ορμονικά μου λίγο κάνα δυο γεγονότα που άγγιξαν ευαίσθητες χορδές με πήρε το παράπονο και άντε να μαζευτώ! Με έπιασε μία απελπισία με πήρανε και τα κλάματα και μαύρισε η ψυχή μου. Ευτυχώς που σήμερα αποφάσισα να τα μοιραστώ και μαζί σας και νιώθω ήδη να ξαλαφρώνω.
Θα ορθοποδήσω και πάλι όπως έχω κάνει τόσες φορές στην ζωή μου, έχω πίστη και ξέρω ότι στην τελική θα τα καταφέρουμε. Πάντα εκεί που ζορίζουν πολύ οι καταστάσεις εκεί βρίσκεται και η λύση σαν από μηχανής Θεός και μας αποσυμφορεί. Απλά έχω την διαίσθηση ότι μέχρι να έρθει η λύση αυτή τη φορά θα περάσουμε περισσότερα ζόρια... Δεν με πειράζει το ταπεινότερο και το λιγότερο προσοδοφόρο αρκεί να εξασφαλίζει την επιβίωσή μας έστω και με κάποιες στερήσεις. Ποτέ δεν θέλησα μεγάλα πράγματα στην ζωή μου υλικά, αρκούμαι και με τα λίγα, μόνο στην αγάπη δεν κάνω σκόντο! Την αγάπη θέλω να την έχω σε μεγάλες δόσεις στην ζωή μου!!!
15-01-2012, 20:01 #429
Eli μου ποσο σε καταλαβαινω!Ετσι ειμαστε ολοι λιγο πολυ με την κριση πανω απο το κεφαλι μας...Εδω αρχισαν τα συσιτια στα σχολεια δινουν στα παιδια γαλατα,ρυζι,ρουχα,οσοι ειναι σε θεση.Φαντασου η Ελλαδα του 2012!Υπομονη!Και αγωνας!
Στα δικα μας λοιπον:
Σημερα:Πρωι δλδ.μεσημερι 13.45:~~~Κουακερ σε γαλα κ 2 συκα ξερα
15.30:~~~1 σαντουιτς με τυρι κ μαρουλι
19.30:~~~Φασολακια,1 αυγο βραστο,τυρι κατσικισιο,2 φετες ψωμι,μανιταρια πλευρωτους,σπανακοπιττα.-Οπως βλεπετε παιδια,πειναγα πολυ!!!!:crazy:
Θα επανελθω αργοτερα Α!Ηπια κ ενα καφε.:crazy:
10.30:~~~1 φετα ψωμι με γαλοπουλα κ σαλατα μαρουλι με γαλοπουλα-1 μανταρινι.
Οπως βλεπετε τις εχω ξεχασει τις δυαδες γιατι πειναω πολυ.
Ομως σκεφτομαι οτι τουλαχιστον δεν θα παρω,θα μεινω στα ιδια ωσπου να στρωσει ο οργανισμος μου γιατι δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ετρωγα πριν τι αηδιες απεξω,τι τυροπιττες τι σουβλακια τι γλυκα τι,τι,τι...Το κακο ειναι οτι δεν κινουμαι κ ενω εχω παρει ενα προγραμμα γυμναστηριου που ειναι κοντα μου,ολο το αναβαλλω δυστυχως ποτε η μια δικαιολογια ποτε η αλλη...Αχ τι θα κανω ρε παιδια..
16-01-2012, 00:19 #430
Δεν πειράζει lessing μου που κάνεις τριάδες αντί για δυάδες, αρκεί να τρως ανά 2,5 με 3,5 ώρες που απ' ότι βλέπω το κάνεις. Θα έχεις τις καλές και τις κακές μέρες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τρώγοντας συχνά και υγιεινά γεύματα δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις. Οπότε έτσι παίρνεις το χρόνο σου και με περισσότερη ψυχραιμία επικεντρώνεσαι στο να κάνεις ακόμη καλύτερη την διατροφή σου. Και εγώ ακόμη και όταν τρώω παραπάνω ή τρώω γλυκά εκτός προγράμματος προσπαθώ να τρώω και τα σωστά μου γεύματα ανεξάρτητα αν μετά χτυπήσω και 2 σακούλες πατάκια π.χ. Με έναν παράδοξο τρόπο μπορεί οι θερμίδες να είναι περισσότερες που καταναλώνουμε έτσι αλλά επειδή δίνουμε στον οργανισμό μας και σωστά καύσιμα μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και να έχει περισσότερες καύσεις. Επίσης με αυτόν τον τρόπο έχουμε χίλιες περισσότερες πιθανότητες την επόμενη μέρα κιόλας να επανέλθουμε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο πρόγραμμα μας!
Αυτά ελαφάκι μου αφορούν και εσένα που σταμάτησες στα τρία γεύματα επειδή έφαγες ένα κρουασάν και μία μηλόπιτα! Την επόμενη φορά θέλω να προσπαθήσεις και να κάνεις το εξής. Αν ζηλέψεις ένα γλυκό και θέλεις να το φας για παράδειγμα στο απογευματινό σου, να φας πρώτα το φρούτο σου και τους ξηρούς καρπούς σου ή ότι άλλο σνακ έχεις και μετά να φας το γλυκό σου, όσο θέλεις για να καλυφθείς. Και το βράδυ θα φας το βραδινό σου κανονικότατα! Και αν δεν έχεις πολύ όρεξη απλά φάε κάτι λίγο και ελαφρύ. Αλλά φάε μία μικρή τριάδα! Ο διαιτολόγος μου που μου κάνει αυτή τη διατροφή δεν με μαλώνει αν φάω γλυκό με μαλώνει αν παραλείψω γεύματα, εκεί είναι ανελέητος! Και επιμένει συνεχώς πρώτα γεύμα ή σνακ και μετά οτιδήποτε άλλο μας γυάλισε το μάτι! Η στέρηση θα σε ξαναβάλει στον φαύλο κύκλο της υπερφαγίας, ο μόνος τρόπος για να το αποφύγεις αυτό είναι να κάνεις το πρόγραμμά σου όσο πιο πιστά μπορείς έστω και αν κάποιες φορές καταλήγεις να τρως παραπάνω. Δες τι έφαγα εγώ χθες, γλυκά, ποτά, πατατάκια χαμός! Αλλά συνέχισα να κάνω δυάδες και τριάδες και μετά έτρωγα ότι μου κατέβει. Αποτέλεσμα σήμερα είμαι ισορροπημένη και πίσω στο πρόγραμμά μου χωρίς προσπάθεια. Και η ζυγαριά μου σταθερή.
16-01-2012, 00:24 #431
Eli έχεις u2u!!!!!!!!!!
Tι έγινε σήμερα επιδημία έπεσε κ τα δαιμονάκια του μυαλου έκαναν ομαδική επίσκεψη?
κ εγώ χάλια τα πήγα σήμερα :thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Φτου - φτου ποιος μας μάτιαξε?
16-01-2012, 00:37 #432
Νομίζω ότι είναι αρκετά ασφαλές να σας διηγηθώ και την δική μου διατροφική μέρα μιας και σε καμιά ώρα το πολύ θα πάω να ξαπλώσω
Πρωινό 13.00 : 1 κρητικό τοστ, 1 αχλάδι (ξύπνησα αργά με πλάκωσε το πάπλωμα)
Μεσημεριανό 16.00: Ανάμεικτη σαλάτα με 1 δάχτυλο φέτα, τρία μίνι παξιμαδάκια κρίθινα και 2 πανσέτες ψητές
Απογευματινό 18.30: 1/2 μήλο και 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 22.00: 1 μερίδα τραχανά, στικς από καρότο και αγγούρι, 2κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό, 2 μίνι παξιμαδάκια κρίθινα
Προ ύπνου αν κλείσω 3ωρο θα φάω 1 μανταρίνι με 1 μπουκιά μπισκότο βρώμης αν και δεν πεινάω καθόλου.
Σήμερα τελικά δεν πήγα γυμναστήριο αλλά δεν πειράζει αύριο θα πάω σίγουρα
Γενικά για να μην το γράφω κάθε φορά, άσε που δεν έχει και νόημα γιατί απλά δεν μετράμε θερμίδες στην συγκεκριμένη διατροφή, πίνω συνήθως 2 καφέδες την μέρα με 1 κ.γ. ζάχαρη ο καθένας. Αλλά το ξαναλέω δεν έχει καμία σημασία. Τον καφέ μας τον πίνουμε κανονικότατα όπως επιθυμούμε αν και καλό είναι να μην πίνουμε πάνω από 2-3 και σε αυτούς που πίνουμε να χρησιμοποιούμε καστανή ζάχαρη και όχι άσπρη. Και αν βέβαια κάποιος πίνει τον καφέ του με 3 κουταλιές ζάχαρη, ε εκεί θα πρέπει να αναθεωρήσει λίγο... Όσο για τα υποκατάστατα τύπου ζαχαρίνη, ασπαρτάμη είμαι καθέτως αρνητική. Είμαι υπέρ των φυσικών γλυκαντικών μόνο όπως καστανή ζάχαρη, φρουκτόζη, μέλι και στέβια αν και την τελευταία δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ :bigsmile:
Αυτά για απόψε, καλό βράδυ και όνειρα γλυκά σε όλη την παρέα!!! :love::love::love:
16-01-2012, 00:45 #433
Βρε βρε καλώς τηνα και ας άργησε
Break μου εγώ αποφάσισα να γράφω και τις κακές διατροφικές μου ημέρες για να δω αν δρα θετικά στην ψυχολογία μου. Δεν είναι ντροπή στο κάτω κάτω όλοι το κάνουμε. Απλά θα γράφω πάνω πάνω "Παράδειγμα προς αποφυγή!!!":lol:
Νιώθω ήδη καλύτερα και αποφάσισα να προσπαθήσω να ενεργοποιηθώ πιο πολύ τούτη τη βδομάδα που έρχεται για να ξεφύγω από τα νύχια της κατάθλιψης που μου προκαλεί η ανεργία.
Φιλιά πολλά και καλή επάνοδο!
16-01-2012, 00:55 #434
Αχ Eli πόσο δίκιο έχεις................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι όπως τα λες είναι!!!
Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα κ είχα χάσει ενάμιση κιλό, χαρά λοιπόν που η βδομάδα είχα πάει καλά :tumble:
έφαγα το πρωινό μου κ μετά σκέφτηκα "έλα μωρέ καλά τα πήγα ας φάω κ μια σοκοφρέτα αφού τ΄έχω" :crazy::crazy::crazy:
ε τι ήθελα κ την έφαγα, μετά σκέφτηκα " έλα μωρέ δεν πειράζει αφού έφαγα τη σοκοφρέτα ας φάω κ έναν κουραμπιέ κ.λ.π"
κ κατέληξα να φάω τα εξής σήμερα:
09:00 ~~~ τοστ + φυσικό χυμό από πορτοκάλι,ρόδι κ μανταρίνι
Μετά από λίγο με επισκέφτηκαν τα διαολάκιαunk:κ έφαγα
1 σοκοφρέτα + 1 κουραμπιέ + 4 παστελάκια μπουκίτσες + 1 κρουασάν μικρό + 1/2 μπανάνα
14:30 ~~~ σαλάτα + μπριζόλα + πατάτες φούρνου
18:30 ~~~ 1 μπανάνα + 1 σοκοφρέτα + 2 μπισκότα digestive
21:30 ~~~ 1 tortilla + ζαμπόν +τυρί + μαγιονέζα +μαρούλι +ντομάτα + λίγο κέικ
όπως έιδατε οι δαίμονεςunk: σήμερα μου έκαναν αρμένικη επίσκεψη :lol::flaming:
16-01-2012, 01:02 #435
Έκανες όμως τα πέντε γεύματα σου, τις δυάδες σου τις έφαγες παρόλα τα γλυκά, ελπίζω πρώτα αυτές και μετά τα γλυκά
και τις τριάδες σου κανονικά! Και είχες και απώλεια βάρους αυτή τη βδομάδα! Εγώ μόνο μπράβο έχω να σου πω Break μου και συνέχισε έτσι. Δεν πειράζει που έφαγες τα γλυκάκια σου, εύχομαι μόνο να τα απόλαυσες! Αύριο θα δεις ότι θα πάει πολύ καλά η μέρα σου
. Χαίρομαι πολύ που δεν παρέλειψες γεύμα λόγω τύψεων, μπράβο σου!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή