Results 466 to 480 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
18-01-2012, 11:28 #466
Μαρία μου ξέρω ότι είναι δύσκολο ειδικά για μία κοπέλα που για χρόνια φλέρταρε με την ανορεξία να σκεφτείς λογικά και συγκροτημένα μέσα στην πίεση του χρόνου έχοντας μάλιστα και μία δύσκολη διατροφικά μέρα μπροστά σου. Αυτές οι μέρες όμως είναι τα καλύτερα μαθήματα μας και πρέπει να τις αρπάζουμε ως ευκαιρία για μάθηση και να μην τις θάβουμε σε μία σκοτεινή γωνίτσα του μυαλού μας
. Χαίρομαι που την αντιμετώπισες συνειδητά, έστω και χωρίς την κατάλληλη διατροφή, θα γίνει και αυτό με τον χρόνο μην ανησυχείς :love:. Όπως είπες και εσύ ένα βήμα τη φορά, αρκεί να πας μπροστά και όχι πίσω
.
Δεν ξέρω αν είσαι σε θέση να το κάνεις πράξη ακόμη αλλά εφόσον έχεις διαβάσει τη Διατροφική Νοημοσύνη ξέρεις ότι το περισσότερο καμιά φορά είναι και καλύτερο. Δηλαδή εμένα ο διαιτολόγος μου μου λέει ότι το φρούτο με τους ξηρούς καρπούς πριν από οποιοδήποτε γλυκό ή άλλο τρόφιμο με κενές θερμίδες είναι το φάρμακό μου. Αυτό θα με κάνει να μην παχύνω και να επανέλθω ποιο γρήγορα στο πρόγραμμά μου. Γιατί απλά η γλυκόζη μου δεν θα ανέβει απότομα και πολύ πιο πάνω από τα επιτρεπτά οπότε θα με παχύνει και λιγότερο ή μπορεί και καθόλου αν ασκηθώ εκείνες τις μέρες που τρώω παραπάνω. Και επειδή το έχω κάνει πράξη πάρα πολλές φορές βλέπω πλέον ότι λειτουργεί και όντως εδώ και πάρα πολύ καιρό παραμένω σταθερή στα κιλά μου ουσιαστικά απολαμβάνοντας και τρώγωντας περισσότερο και ότι με ευχαριστεί! Αυτό είναι τέτοια απελευθέρωση για μένα που μόνο στον δρόμο δεν έχω βγει να το φωνάζω από την χαρά μου! :lol:.
Η απόλαυση είναι ένα σημαντικό μέρος στην ζωή μας και δεν πρέπει ποτέ να το βγάζουμε απ' έξω! Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας να μπορεί να απολαμβάνει χωρίς τύψεις τροφές που στο μυαλό μας είναι απαγορευμένες. Αν το κάνουμε δε με τρόπο δεν έχει καν αντίκτυπο στο βάρος μας. Γιατί ουσιαστικά η απόλαυση κρύβεται στις πρώτες μπουκιές. Όταν βγαίνω έξω να πάω να φάω σε ταβέρνα π.χ. ξέρω ότι σε κάποια πράγματα απαγορευμένα στο μυαλό μου δεν θα μπορέσω να αντισταθώ. Αυτό που κάνω λοιπόν εκείνη την ημέρα είναι να φάω ένα καλό πρωινό, μετά το πρόγευμα μου και αν αργήσουμε να πάμε για φαγητό θα φάω οπωσδήποτε και δεύτερο πρόγευμα λίγο πριν κάτσω στο τραπέζι! Δεν θα ξεχάσω τις προάλες που θα πηγαίναμε σε μία ταβέρνα με τον άντρα μου από τις αγαπημένες μου και μέσα στο αυτοκίνητο άνοιξα το ταπεράκι μου και έτρωγα κράνα και ξηρούς καρπούς λίγο πριν φτάσουμε στο μαγαζί γιατί είχα αρχίσει να πεινάω. Και ναι μετά έφαγα ότι μου γυάλισε απλά σίγουρα έφαγα λιγότερο από τι θα έτρωγα αν πήγαινα πεινασμένη και με γυαλισμένο μάτι. Και να πω την αλήθεια το απόλαυσα και πάρα πολύ! Πάει και αυτό το απωθημένο σκέφτηκα το έβγαλα από την μέση! Και έτσι μέσα στην πορεία αυτού του χρόνου κάνοντας αυτό το πράγμα βγάζω στην κυριολεξία όλα τα απωθημένα μου χωρίς να παχαίνω. Ζω την απενοχοποίηση του φαγητού και αυτό είναι μέγα βήμα για μένα! Νιώθω μέσα μου ότι όταν θα κλείσει ο κύκλος της απενοχοποίησης θα νιώσω έτοιμη να πάω την διατροφή μου ένα βήμα παραπέρα και θα μπορέσω χωρίς ιδιαίτερο κόπο να χάσω και τα κιλά που με βαραίνουν. Αλλά και εγώ το πάω ένα βήμα την φορά και σιγά σιγά για να είμαι σίγουρη ότι τα βήματα είναι σταθερά.
"Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι." :thumbup::thumbup:
- 18-01-2012, 11:48 #467
Eli μου πολύ έξυπνο αυτό!
Θα το επιχειρήσω κι εγώ την επόμενη φορά και θα σου πω αποτελέσματα!
Καλά χθές η μέρα μου πήγε φοβερά!
Είχα φάει ότι έγραψα χθες μέχρι το μεσημεράκι και όταν έφυγα απ'το γραφείο , κατά τις 5 δηλαδή έφαγα ένα πράσινο μήλο....γενικά το μεσημεριανό μου(στήθος κοτόπουλο με βραστα λαχανικά και μαύρο ψωμί) με είχε φουσκώσει πολύ, ένιωθα μια δυσφορία....το ξέρω ότι δεν ήταν μεγάλη η ποσότητα και πως ήταν ιδιαίτερα light ως γεύμα αλλά το στομάχι μου έχει πλέον τους δικούς του κανόνες και δε δέχεται πολλά πολλά!!! Λοιπόν κάπου είχα διαβάσει πως το πράσινο μήλο είναι χωνευτικό και έτσι το έφαγα πηγαίνοντας στον οδοντίατρο....Μετά τον οδοντίατρο πεινούσα...λογικό αλλά έλα που συνάντησα μία φίλη μου και κάτσαμε για ένα γρήγορο κρασάκι.....ξέχασα την πείνα μου για λίγο μέχρι που πήγα σπίτι και έβρασα τραχανά με λαχανικά (και αντιστάθηκα σθεναρά στο να φάω κάτι απ'εξω!! λες να το οφείλω στο ότι ήμουν με 5 ευρώ στην τσέπη? μπορεί!)
Γενικά όμως η ψυχολογία μου χθές ήταν πολύ ανεβασμένη, ενώ πέρασα ένα σκ και δ(ευτέρα) μαύρο.......
Με βοηθάτε πολύ κορίτσια......
18-01-2012, 12:06 #468
Όσο για τα βραδυνά γεύματα μπορείς καταρχήν να τα κάνεις όπως είναι π.χ. τα πρωινά. Έχω αναφέρει αρκετές ιδέες για πρωινό σε προηγούμενη σελίδα σε αυτό το τόπικ. Αλλά στο βραδινό οι επιλογές είναι όντως περισσότερες οπότε παραθέτω κι άλλες ιδέες :bigsmile:
1. Σούπα τραχανά : Βράσε σε 1 1/2 φλίτζάνι νερό 2 κ.σ. τραχανά. σε 10 λεπτά είναι έτοιμο, προσθέτεις και 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο τέλος. Στο πιάτο σου όταν το σερβίρεις πρόσθεσε και 2κ.σ. γιαούρτι ή ή 2κ.σ. τριμμένη φέτα ή γραβιέρα και έχεις ένα γρήγορο βραδυνό. Το συνδιάζεις και με ένα μικρό κρίθιμο παξιμάδι και 2-3 ελιές και είναι ένα πλήρες γεύμα τριάδας. Καμιά φορά εγώ αντί για ελιές τρώω ένα μικρό καρότο.
2. Πατατοσαλάτα : Βράζεις μία μέτρια πατάτα και την κόβεις σε κομματάκια, προσθέτεις ψιλοκομμένα λαχανικά, όπως κόκκινη πιπεριά, φρέσκο ή ξερό κρεμμυδάκι, κάπαρη ή ελιές και μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, 1 ή 2 κ.σ. ελαιόλαδο και το συνδυάζεις με μία μερίδα τυράκι (φέτα, γραβιέρα, τυρί κρέμα κτλ) και έχεις μία πλήρη τριάδα.
3. Ριζοσαλάτα: Βράζεις μισό φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι ή το κλασσικό το κίτρινο, λίγο πριν πιεί όλο το ζουμί βάζεις μισό φλιτζάνι του τσαγιού καλαμπόκι και 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια, 2 κ.σ. ελαιόλαδο και αλάτι και πιπέρι. Τοποθετείς το βρασμένο ρύζι με το καλαμπόκι σε ένα μπολ και προσθέτεις ψιλοκομμένα 1/2 ντομάτα, 1/2 μικρή πιπεριά, λίγο αγγουράκι, 50 γραμ. τυρί κίτρινο, 2 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας. Αυτό κανονικά είναι μία μερίδα αλλά εμένα πάντα μου έρχεται πάρα πολύ οπότε κρατάω και για την επόμενη μέρα ή το μοιράζομαι
4. Κυπριακή πίτα με τονοσαλάτα. Σε μία κυπριακή πίτα που την έχω ψήσει λίγο πρώτα βάζω 2 κ.σ. γιαούρτι ή μαγιονέζα ή και τα δύο από μία κουταλιά, λίγες ψιλοκομμένες πιπεριές, κάπαρη, μαιντανό και 1/3 από τον μεγάλο τόνο νερού. Έτοιμο σαντουιτσάκι τριάδας σε 5 λεπτά! Α καμιά φορά προσθέτω και λίγο ελαιόλαδο για τα καλά λιπαρά.
5. Ένας ντάκος κρητικός (παξιμάδι κρίθινο 1 μέτριο, ντομάτα ψιλοκομμένη , 50 γρ. φέτα τριμμένη ή τυρί flair για πιο light έκδοση, 2 κ.σ. ελαιόλαδο) είναι πάντα μία καλή ιδέα για βραδινό. Για να γίνει πιο νόστιμος ψιλοκόβω μαϊντανό και βάζω και λίγη κάπαρη ή 3 ελιές ψιλοκομμένες.
6. Μία πιο εναλλακτική λύση για αυτούς που αγαπάνε το αβοκάντο είναι μισό αβοκάντο που έχουμε βγάλει το κουκούτσι. Γεμίζουμε την κοιλότητα του αβοκάντο, εκεί που ήταν το κουκούτσι, με μέλι και το σερβίρουμε σε ένα πιάτο με 1/2 μπανάνα ψιλοκομμένη και 2-3 καρύδια. Είναι πλήρης τριάδα μην σας ξεγελάει
7. Ψωμάκια στο φούρνο με ντομάτα. Βάζεις δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο ή φυτική μαργαρίνη, τα καλύπτεις με τυρί cottage και από πάνω ψιλοκόβεις ντοματούλες, βάζεις και αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τα ψήνεις στο γκριλ για λίγα λεπτό. Ελαφρύ και νόστιμο
8. Λαχανικά με ντιπ. Κόβεις μπαστουνάκια λαχανικά, καρότο, πιπεριές, αγγούρι κτλ. και τα βάζεις σε ένα πιάτο με κάνα δυο κριτσίνια και τα συνοδεύεις με το εξής ντρέσινγκ
Ανακατεύεις σε ένα μπολ ένα γιαούρτι στραγγιστό με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και μία από τις τρεις παραλλαγές 1κ.σ. πατέ ελιάς ή 1 κ.γ. μουστάρδα ή 1 κ.γ. αρωματικό ξύδι, κατά προτίμηση βαλσάμικο.
Ελπίζω να σε κάλυψα αν και να ξέρεις ότι οι επιλογές είναι πραγματικά τόσες πολλές!
18-01-2012, 12:12 #469
zouzouka καλημέρα! Πάλι καλά που τα κατάφερες υπέβαλλες όμως τον εαυτό σου σε μεγάλη δοκιμασία! Ευτυχώς την έβγαλες με τον τραχανά πραγματικά άθλος χεχεχε, ας όψονται οι οικονομικές δυσχέρειες! Εγώ το έχω πει και θα το ξαναπώ δεν βγαίνω από το σπίτι μου αν δεν έχω στην τσάντα μου ένα τόσο δα ταπεράκι με ξηρούς καρπούς και κράνα ή σταφίδες για τέτοιες δύσκολες και απρόβλεπτες ώρες! Με έχει σώσει από πολλά
18-01-2012, 12:16 #470
Όσο για το στομάχι σου μην το ζορίζεις. Μικρές ποσότητες και από τα φαγητά που σου επιτρέπει το στομάχι σου να τα κρατήσεις
18-01-2012, 12:45 #471
Και μετά από τα κατεβατά μου τα σημερινά να γράψω και τι έφαγα χθες!
Έχουμε και λέμε:
Πρωινό 11.00: 1 τοστ με μία φέτα τυρί και μία φέτα ζαμπόν, 1/2 μπανάνα
Μεσημεριανό 14.00: 1 μερίδα μακαρόνια με ανάμεικτα λαχανικά και 2 δάχτυλα γραβιέρα τριμμένη
Απογευματινό 18.00: 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. ξηρούς καρπούς
Πρό βραδυνού 21.00: 1 αχλάδι και 1κ.σ. ξηρούς καρπούς
Βραδινό 23.00: 2 σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας (ψητά όχι τηγανητά με λαχανικά, βρώμη και λίγο κιμά) με 1 φλιτζάνι ρύζι , 10γρ περίπου σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα
Κοιμήθηκα αργά κατά τις 2 και οπότε δεν με πειράζει που έφαγα τόσο αργά. ʼργησα να μαγειρέψω βασικά :crazy:
Δεν πήγα τελικά γυμναστήριο χθες λόγω κακού προγραμματισμού αλλά είχα αρκετή κίνηση γιατί ήμουν έξω για δουλίτσες.
18-01-2012, 13:42 #472
Originally posted by Eli
Όσο για το στομάχι σου μην το ζορίζεις. Μικρές ποσότητες και από τα φαγητά που σου επιτρέπει το στομάχι σου να τα κρατήσεις
18-01-2012, 13:48 #473
Originally posted by Eli
Δεν πήγα τελικά γυμναστήριο χθες λόγω κακού προγραμματισμού αλλά είχα αρκετή κίνηση γιατί ήμουν έξω για δουλίτσες.
18-01-2012, 15:35 #474
Originally posted by zouzouka
Originally posted by Eli
Όσο για το στομάχι σου μην το ζορίζεις. Μικρές ποσότητες και από τα φαγητά που σου επιτρέπει το στομάχι σου να τα κρατήσεις. Μετά από τόση δουλίτσα με την ψυχολόγο σου είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις ότι πρώτα κατανοούμε γιατί φτάσαμε ως εδώ, ποιοι ήταν οι παράγοντες που μας οδήγησαν, στην υπερφαγία, βουλιμία, παχυσαρκία, ανορεξία και μετά συγχωρούμε τον εαυτό μας και ξεκινάμε να τον φροντίζουμε με αγάπη. Αν δεν υπάρξει συγχώρεση και άφεση αμαρτιών δεν γίνεται να γίνουμε καλά.
Προσωπικά έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου, τα λάθη των γύρω μου, τα έχω αποδεχτεί και κατόπιν τα έχω συγχωρήσει. Σε ότι έχει να κάνει ειδικά με τον εαυτό μου πραγματικά με έχω συγχωρήσει, σε ότι έχει να κάνει με τους γύρω μου προσπαθώ και εκεί αλλά δεν έχω φτάσει ακόμη στην τελική συγχώρεση.
Δεν πειράζει zouzouka μου που έχεις κάνει κακό στον εαυτό σου, σημαντικό είναι ότι έχεις φτάσει σε σημείο να το αναγνωρίζεις και να το παλεύεις. Σκέψου πόσοι άνθρωποι με νευρική βουλιμία καταλήγουν να ζουν έτσι για μία ζωή! Είσαι μόνο 25, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να αναπληρώσεις όλα όσα στέρησες από τον εαυτό σου τα τελευταία 10 χρόνια. Είσαι νέα και είναι νωρίς, είσαι πολύ τυχερή! Μην αφήσεις μερικές ενοχές ποτέ να σε πάνε βήματα πίσω.
Συνειδητοποίηση - Αποδοχή - Συγχώρεση
18-01-2012, 15:39 #475
Μην στεναχωριέσαι, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε κάθε μέρα γυμναστήριο, έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου ότι το καλύτερο ειναι να συνδιάζω μεθόδους γυμναστικής μεσ'την βδομάδα, για να μη βαριέμαι! Ούτε εγώ πήγα χθες, αλλά θα πάω σήμερα και μάλιστα σε καινούργιο γυμναστήριο(γράφτηκα πρόσφατα), για να αλλάξω λιγάκι παραστάσεις...... Απλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου κάνει πολύ καλό και δεν ήθελα να το χάσω. Δεν πειράζει όμως θα κάνω τώρα λίγο ελλειπτικό στο σπίτι μου και όλα καλά
. Και εμένα μου αρέσει η ποικιλία δεν μπορώ την μονοτονία στην άσκηση με κουράζει και η ιστορία έχει δείξει ότι αν κάνω μία μόνο δραστηριότητα μετά από λίγο την βαριέμαι και την παρατάω. Γι'αυτό φροντίζω πλέον να έχω πολλές εναλλακτικές στο θέμα άσκησης για να μην βαριέμαι και να μην έχω δικαιολογία για να μην την κάνω :smilegrin:
18-01-2012, 16:01 #476
Originally posted by Eli
Δεν θα έλεγα καλά να πάθεις γιατί ναι μεν μπορεί να φταίμε για την κατάσταση που έχουμε φτάσει τον εαυτό μας αλλά παρόλα αυτά σημαντικό για την ίαση είναι η αυτοσυγχώρεση. Μετά από τόση δουλίτσα με την ψυχολόγο σου είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις ότι πρώτα κατανοούμε γιατί φτάσαμε ως εδώ, ποιοι ήταν οι παράγοντες που μας οδήγησαν, στην υπερφαγία, βουλιμία, παχυσαρκία, ανορεξία και μετά συγχωρούμε τον εαυτό μας και ξεκινάμε να τον φροντίζουμε με αγάπη. Αν δεν υπάρξει συγχώρεση και άφεση αμαρτιών δεν γίνεται να γίνουμε καλά.
Προσωπικά έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου, τα λάθη των γύρω μου, τα έχω αποδεχτεί και κατόπιν τα έχω συγχωρήσει. Σε ότι έχει να κάνει ειδικά με τον εαυτό μου πραγματικά με έχω συγχωρήσει, σε ότι έχει να κάνει με τους γύρω μου προσπαθώ και εκεί αλλά δεν έχω φτάσει ακόμη στην τελική συγχώρεση.
Δεν πειράζει zouzouka μου που έχεις κάνει κακό στον εαυτό σου, σημαντικό είναι ότι έχεις φτάσει σε σημείο να το αναγνωρίζεις και να το παλεύεις. Σκέψου πόσοι άνθρωποι με νευρική βουλιμία καταλήγουν να ζουν έτσι για μία ζωή! Είσαι μόνο 25, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να αναπληρώσεις όλα όσα στέρησες από τον εαυτό σου τα τελευταία 10 χρόνια. Είσαι νέα και είναι νωρίς, είσαι πολύ τυχερή! Μην αφήσεις μερικές ενοχές ποτέ να σε πάνε βήματα πίσω.
Συνειδητοποίηση - Αποδοχή - Συγχώρεση
Έλα μωρέ Eli μη με κάνεις να κλαίω τώρα γιατί είμαι και στο γραφείο και θα με κοιτάνε όλοι απορημένοι.....δε θέλω να χάνω το κουράγιο μου, θέλω μόνο να σκέφτομαι τον εαυτό μου σε λίγο χρόνια ευτυχισμένο......δε με νοιάζει πλέον αν θα παχύνω, αγαπώ το σώμα μου τώρα περισσότερο από ποτέ....θέλω μόνο πίσω την υγεία μου, τίποτε άλλο. Θέλω να είμαι υγιής και να κάνω παιδάκια.
Θέλω να ξέρεις ότι με βοηθάει πολύ να σου μιλάω ακόμα κι αν δε σε ξέρω, νιώθω πως περπατάς δίπλα μου, κι εσύ και οι άλλες οι κοπέλες, και είμαι τόσο λίγες μέρες στο φόρουμ.
Μακάρι να μπορέσω να σκέφτομαι όπως και οι φίλες μου. Για 'μας το δυσκολότερο κομμάτι της προσπάθειας θα είναι πάντα αυτό, το μυαλό μας.
Σ' ευχαριστώ και πάλι...
18-01-2012, 16:03 #477
Originally posted by Eli
Δεν στεναχωριέμαι αν και ένιωσα λίγο τύψεις, αλλά τελικά έμαθα ότι το μάθημα της γιόγκας που θα έκανα ακυρώθηκε οπότε δεν πειράζει. Απλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου κάνει πολύ καλό και δεν ήθελα να το χάσω. Δεν πειράζει όμως θα κάνω τώρα λίγο ελλειπτικό στο σπίτι μου και όλα καλά
. Και εμένα μου αρέσει η ποικιλία δεν μπορώ την μονοτονία στην άσκηση με κουράζει και η ιστορία έχει δείξει ότι αν κάνω μία μόνο δραστηριότητα μετά από λίγο την βαριέμαι και την παρατάω. Γι'αυτό φροντίζω πλέον να έχω πολλές εναλλακτικές στο θέμα άσκησης για να μην βαριέμαι και να μην έχω δικαιολογία για να μην την κάνω :smilegrin:
18-01-2012, 16:13 #478
Έλα μωρέ Eli μη με κάνεις να κλαίω τώρα γιατί είμαι και στο γραφείο και θα με κοιτάνε όλοι απορημένοι.....δε θέλω να χάνω το κουράγιο μου, θέλω μόνο να σκέφτομαι τον εαυτό μου σε λίγο χρόνια ευτυχισμένο......δε με νοιάζει πλέον αν θα παχύνω, αγαπώ το σώμα μου τώρα περισσότερο από ποτέ....θέλω μόνο πίσω την υγεία μου, τίποτε άλλο. Θέλω να είμαι υγιής και να κάνω παιδάκια.
Θέλω να ξέρεις ότι με βοηθάει πολύ να σου μιλάω ακόμα κι αν δε σε ξέρω, νιώθω πως περπατάς δίπλα μου, κι εσύ και οι άλλες οι κοπέλες, και είμαι τόσο λίγες μέρες στο φόρουμ.
Μακάρι να μπορέσω να σκέφτομαι όπως και οι φίλες μου. Για 'μας το δυσκολότερο κομμάτι της προσπάθειας θα είναι πάντα αυτό, το μυαλό μας.
Σ' ευχαριστώ και πάλι...
Όσο για την γιόγκα γι'αυτό έχω φάει το κόλλημα γιατί εκτός από την ενδυνάμωση που κάνει στο σώμα και το έχω πραγματικά ανάγκη, νιώθω ότι ενδυναμώνει και την ψυχή μου. Γι'αυτό και δεν θέλω να την χάνω. Σίγουρα μάθημα με μάθημα έχουν διαφορά και σε μικρότερη ηλικία δεν την είχα εκτιμήσει ιδιαίτερα. Αλλά τώρα έχω ενθουσιαστεί. Δοκίμασε την δεν έχεις να χάσεις
18-01-2012, 16:23 #479
Το ευχαριστώ σας και η αγάπη σας είναι βάλσαμο και στην δική μου ψυχή...
18-01-2012, 16:38 #480
Έτσι είναι, κι εγώ μερικές φορές σκέφτομαι πως ισως κάποια κοπέλα βοηθηθεί μέσα από δικές μας εμπειρίες και εκμυστηρεύσεις και με κάνει να νιώθω καλύτερα. Δυστυχώς όλες γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι ακόμα για την κοινωνία μας να δεχτεί και να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το ζήτημα και να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια! Οι ΔΠΤ είναι σοβαρές ασθένειες και δεν έχουν όλες οι κοπέλες τη δυνατότητα να πληρώνουν ψυχολόγους.
Σκέφτομαι πολλές φορές πως σίγουρα θα υπάρχουν πολλές κοπέλες με οικονομικές δυσκολίες που θα το παλεύουν μόνες τους και θα αποτυγχάνουν, και δυστυχώς θα τα παρατάνε....
Επίσης ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποια από 'σας έχει πάει στο ΑΝΑΣΑ???
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή